SACCSIV – blog ortodox

Specialist: TUMOAREA MEA – cauza externa. Posibil IRADIERE

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 12, 2015

Ceea ce voi scrie in randurile de mai jos stiu doar un foarte restrans grup de frati. Pentru ca nu era o certitudine iar ca ipoteza parea incredibila.

Nici acum nu-i certitudine si e la fel de incredibila, insa totusi v-o comunic si voua pe principiul “sa apuc s-o spun”.

Ei bine, acum vreo doua luni am fost la specialistul in chestii buco-maxilo-faciale de pe scaunul caruia m-au saltat baieti mici si iuti cu mitraliere acum peste trei ani. Ca asa scrie la manual ca trebuie ridicati ortodocsii nationalisti, fix in timpul unei interventii medicale.

Si l-am rugat sa-si dea cu presupusul despre tumoarea mea. Si stiind cam tot ce era in 2012 in gura mea, mi-a zis ca acea tumoare nu avea de ce sa fie acolo si ca nu vede decat o cauza externa. Am intrebat cum adica cauza externa si a raspuns: IRADIERE.

Asta mi-a spus, asta va spun. Daca bate campii, ii bat si eu.

Si o sugestie pentru serviciile ce citesc aceste randuri: ma voi opera curand. Rau pentru mine ar fi sa ma salte pana la interventie chirurgicala, caci m-as chinui tare cu ea in puscaria romaneasca ce duce o acuta lipsa de medicamente, de chirurgi si de orice ar fi spre un cat de cat bine al detinutului.  Dar si mai rau pentru mine ar fi sa ma ridice in timpul operatiei. Deci cum slujbasii institutiilor de forta ale statului mi-au dovedit ca sunt experti in de-astea, sa nu se faca de ras si sa rateze momentul.

Mai facem si noi haz de necaz.

Sa va rugati si pentru mine.

Doamne ajuta!

 

69 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. blue said, on octombrie 12, 2015 at 2:08 pm

    Am şi eu pe cineva în familie care a avut o tumoare pe maxilar. Ne-am temut cu toţii să nu fie de o anume natură,…. Dar, operată, s-a dovedit a fi inofensivă. Cauza a ieşit la iveală la un moment dat: tot externă, evident. Persoana era alergică la un material din care îşi făcuse o lucrare, parcă argintul. Specialistul îşi poate da seama dacă există o cauză externă sau nu, dar nu poate şti care e aceea. Tot ce contează, şi nu-s vorbe în vânt, ştiu din propria experienţă, este să-ţi învingi teama. Dumnezeu e mare, şi, dacă îţi pui nădejdea în El, te ajută. El mi-a fost singurul Ajutor în cele mai multe greutăţi ( care n-au fost deloc puţine în viaţă) deşi am avut mulţi prieteni. Fără Dumnezeu, nimic nu e. El are grijă şi de duşmanii tăi şi le dă după gândul lor cel rău. Să nu-ţi fie frică. Frica e singurul tău duşman adevărat.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on octombrie 12, 2015 at 2:29 pm

      blue

      Multumesc mult pentru incurajari. Sa-ti rasplateasca bunul Dumnezeu inmiit!

      Pe de alta parte, iarta-ma te rog. Ai citit?

      https://saccsiv.wordpress.com/2015/09/01/epidemie-de-raceala-pe-vreme-caniculara/#comment-287016

      Apreciază

      • blue said, on octombrie 12, 2015 at 2:40 pm

        Am fost plecată, am pierdut şi istoricul, oricum am scăpat din vedere pagina. Mă uit acum.

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 12, 2015 at 4:23 pm

        blue

        Multumesc mult.

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on octombrie 12, 2015 at 5:49 pm

        Saccsiv, Sfantul Maslu saptamanal . Am cunoscut o fata care mi-a aratat analizele medicale ca eu nu credeam in ce spune. Si zicea ca 7 sfinte masluri au vindecat-o de cancer.

        Apreciat de 2 persoane

      • blue said, on octombrie 12, 2015 at 6:24 pm

        Medici împotriva vaccinuri – Aceşti medici au făcut cercetări

        (NaturalNews) Următorii medici nu s-au mulțumit cu jumătăți de adevăruri, propagandă și minciuni. Au făcut propriile lor cercetări.

        Nancy Banks, M.D.

        Dr. Banks şi-a obţinut diploma medicală la Harvard Medical School. Ea a obţinut de asemenea un masterat MBA în finanțe la Universitatea din Pace. Ea şi-a completat stagiul şi rezidenţa la spitalul Saint Luke si spitalul Mount Sinai şi Medical Center. A obţinut drept de practică în obstretică-ginecologie.

        „Dacă priviţi la ingredientele din vaccinuri veți descoperi că au mercur, au aluminiu și vaccinurile sunt poluate cu alte tipuri de virusuri, și vaccinurile sunt cultivate, uneori, pe ţesut uman. Deci, acestea sunt vaccinuri care au elemente neurotoxice și apoi, desigur, conţin alte elemente care pot declanşa reacții autoimune. Deci, acestea sunt tipurile de probleme care au fost văzute la copii; vedem reacții autoimune.”

        Toni Bark, M.D.
        Dr. Bark a obţinut o licenţă în psihologie la Universitatea din Illinois, si doctoratul în medicină la Rush Medical School. Ea şi-a completat rezidenţa în Pediatrie la Universitatea din Illinois. După ce a condus secţia de urgenţă pediatrică la Spitalul Michael Reese, ea a început studiul medicinei homeopatice. Ea a obţinut de asemenea o diplomă de masterat în managementul situațiilor de urgență în asistență medicală la Universitatea din Boston. În 2012 ea a devenit vicepreședinte al Institutului American de Homeopatie. Ca medic foarte titrat, ea a făcut cercetare.

        „… Copiii care vin la mine din alte practici medicale și sunt complet vaccinaţi, de multe ori sunt copii, ei bine sunt copii în cabinetul meu cu astm, tulburări de panică, tulburări obsesiv-compulsive, PANDAS [tulburarile neuropsihiatrice autoimune la copii asociate cu infecţii streptococice], autism , Asperger. Copiii mei, din practica mea, care nu au fost vaccinaţi, la ei nu văd aceste probleme. Nu am nici măcar un copil care nu a fost vaccinat, şi care să aibă, de asemenea, astm sau alergii alimentare sau Asperger sau autism sau boala Crohn sau colită ulceroasă.”

        Meryl Nass, M.D., ABIM

        Meryl Nass nu este străină de cercetare. Ea a obţinut o licenţă in biologie la Institutul de Tehnologie din Massachusetts. A lucrat ca tehnician de laborator timp de doi ani în cadrul Departamentului de Imunologie al Şcolii John Curtin de Cercetări Medicale. Ea şi-a obţinut diploma în medicină la Medical School din New Jersey si la Universitatea din Mississippi. Şi-a completat rezidenţa în medicină internă la Universitatea din Mississippi Medical Center. Ulterior, a lucrat ca medic în secţia de urgenţă timp de 14 de ani. A predat, de asemenea, medicină internă la Şcoala de Medicină a Universităţii din Massachusetts. Lucrează în prezent ca internist și medic de spital la Mount Desert Island Hospital din Bar Harbor Maine.

        „Vaccinul Prevnar a fost autorizat în urma unui mare studiu clinic efectuat la Kaiser în California de Nord cu 38.000 de copii. Jumătate dintre ei a primit vaccinul Prevnar 7, și jumătate a primit un vaccin experimental pentru Neisseria meningitidis de tip C – tip C vaccin meningococic. Acum, ce pare un pic cam ciudat pentru mine. Adică … verificat a fost un alt vaccin. Asta-i o problemă. Dar e destul de comun, pentru că nu poţi şti cu adevărat profilul efectelor secundare dacă compari un vaccin cu altul, deoarece fiecare produce efecte secundare. Nu există un placebo standard pentru comparație.

        … Copiii, de obicei, nu mor brusc, atunci când sunt sănătoşi; și va trebui să se găsească un motiv pentru asta. Există cu siguranță o mulțime de adolescente care au murit relativ brusc după Gardasil sau au dezvoltat reacții neurologice severe.”

        Jack Wolfson, D.O.

        Dr. Wolfson a obţinut diploma de licenţă la Universitatea din Illinois. Ulterior a obţinut un doctorat la Colegiul de Medicină Osteopatică din Chicago. El este specializat în cardiologie. Înainte de a-şi întâlni viitoarea sotie, Heather, el a început să înţeleagă că medicina convenţională nu previne şi nu vindecă boli, ci doar tratează simptomele. Heather, chiropractician, l-a familiarizat cu vindecarea holistică. El și Heather sunt acum căsătoriţi și au doi copii, și nici unul dintre ei nu e vaccinat. ..

        „Un jurnal de prestigiu a publicat că bărbații care au avut rujeolă și oreion, copii fiind, au suferit cu 29% mai puține atacuri de cord, iar accidente vasculare cerebrale mai puține cu 17%! Femeile care au suferit de ambele infecţii au înregistrat un risc cu 17% mai mic de boli cardiovasculare si cu 21% mai mic de accidente vasculare cerebrale. Revista „ Atherosclerosis” a publicat recent aceste constatari șocante in numarul din iunie 2015.

        Prin calculele mele, infecția naturală cu rujeolă și oreion va preveni milioane de atacuri de inimă si accidente vasculare cerebrale. De ce nu este această informație peste tot la televizor și pe internet? Vă voi spune de ce. Deoarece mass-media stă în pat cu Big Pharma care plateşte facturile. Politicienii sunt sclavii stăpânilor de corporaţii. Copiii noștri ar trebui să fie expuşi fiecărui virus și bacterie pentru care există un vaccin.”

        Lee Hieb, M.D.

        Dr. Hieb a primit licenţa de la Grinell College și Universitatea din Iowa. Ea a obţinut doctoratul în medicină la Universitatea din Rochester, Şcoala de Medicină şi Stomatologie. Ea şi-a făcut rezidenţiatul în chirurgie ortopedică în Marina S.U.A. Este fost preşedinte al Asociaţiei Medicilor americani si Chirurgilor, și vorbește ades împotriva pericolelor sistemului de sănătate. Ea a candidat pentru funcţia de guvernator în 2014 din partea partidului libertarian. Din păcate, a pierdut alegerile.

        Din 2005 (și chiar înainte), nu au existat decese in SUA de la rujeolă, dar au existat 86 de decese de la vaccinul MMR – 68 dintre acestea la copiii sub 3 ani. Și aproape 2.000 de persoane au rămas cu handicap, conform datelor menționate mai sus de VAERS.
        În țările care folosesc vaccinuri BCG impotriva tuberculozei, incidenţa diabetului de tip I la copiii sub 14 ani este aproape dublu.
        După cum s-a raportat în Lancet in 1995, boala inflamatorie a intestinului (de exemplu, Crohn si colita ulceroasă) este de 13 ori mai răspândită la persoanele vaccinate contra rujeolei.
        … În 1982, William Torch, un cercetător prolific ce a şi publicat pe teme neurologice, a prezentat o lucrare (publicată mai târziu) la Academia Americană de Neurologie revizuind decesele SIDS( decesul subit la copii). El a raportat că, în 100 de cazuri consecutive, 70 dintre decese au avut loc în termen de trei săptămâni de la vaccinarea pertussis.

        Surse:
        organiclifestylemagazine.com

        organiclifestylemagazine.com

        organiclifestylemagazine.com

        nancybanksmd.com

        disease-reversal.com

        webmd.com

        wolfsonintegrativecardiology.com

        healthimpactnews.com

        vaccineimpact.com

        desmoinesregister.com

        wnd.com

        truthwiki.org/Vaccine_Fanaticism

        Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on octombrie 12, 2015 at 8:41 pm

        blue

        Multumesc mult.

        Apreciază

    • blue said, on octombrie 12, 2015 at 6:53 pm

      pentru comentatorul TATAIA ( iertare pentru off topic)
      Am văzut că ai făcut referire la un alt articol la nişte prevederi viitoare ale legislaţiei rutiere legate de apneea în somn. Din întâmplare, am tangenţă cu această problemă, adică cineva cunoscut a căpătat acest diagnostic. Persoana nu este corpolentă, ba chiar se situează în limite normale cu indicele de masă corporală, însă suferă de o deviaţie de sept neoperată care a evoluat deformându-i sistemul respirator. Înfrângându-şi teama şi mergând totuşi la operatie, la un reputat spital din Iaşi, a fost pus la un aparat de înregistrare a apneelor şi aşa i s-a pus diagnosticul, fiind înregistrat în dosarul de sănătate. I s-a spus că nu va fi operat, dându-i-se ca singură alternativă închirierea sau cumpărarea unui aparat foarte costisitor. Ceva de genul:
      http://www.oxigenplus.ro/tratament.html?utm_source=Google&utm_medium=Search&utm_campaign=AdWords

      Ca să-l cumperi, e în jur de 2000 euro. Ca să-l închiriezi, cu tot cu umidificator, este 210 lei/lună.
      Nu asta ar fi o nenorocire, poate pentru mulţi aceste sume nu reprezintă foarte mulţi bani. Dar…. acest aparat ajută într-un mod înşelător. Pe moment, omul se simte mai bine, se odihneşte cum trebuie, se trezeşte odihnit. în timp însă, împingându-i-se aerul în mod artificial în plămâni, amplifică problema, căci sistemul respirator se leneveşte, muşchii gâtului se atrofiază, iar simptomele vor deveni în câţiva ani şi mai violente. Practic omul nu va mai putea dormi fără aparat, va face atacuri de panică, va transpira abundent, iar riscul de deces în somn va creşte exponenţial. Cu alte cuvinte, apneea este o găselniţă pentru a mulge aşa-zişii pacienţi de bani. Dovadă că este o înşelătorie e însuşi faptul că cumpărarea sau/şi închirierea acestor aparate nu sunt decontate de CAS. Deşi…. dacă ar fi o rezolvare la o problemă de viaţă şi de moarte, aşa ar trebui să se pună problema. Deci, pe de o parte sistemul te obligă să te testezi cu privire la apneea în somn, afecţiune declarată a pune în pericol viaţa omului, iar pe de altă parte, aparatul care cică te salvează nu e decontat de CAS. Cu alte cuvinte, e o afacere…. şi mai ales o escrocherie.

      Apreciat de 1 persoană

    • Irina said, on octombrie 30, 2015 at 10:55 am

      Nichelul folosit in instrumentele medicale este o cauza a alergiei, argintul este foarte eficient in preventia contactarii de virusi, este chiar mai eficient decat aurul. Dar am auzit ca aceasta alergiei la nichel este foarte periculoasa si multi nu-si dau seama ca au alergie la asa ceva pentru ca simptomele sunt cam la fel ca la celelalt elergii. Alergia la nichel este foarte periculoasa si pentru femeile insarcintae, care daca iau contcat cu acest metal risca afectarea grava a fatului, in ideea ca nu se va mai dezvolta si va muri in pantece.

      Apreciază

  2. Gilda said, on octombrie 12, 2015 at 2:54 pm

    Cu Dumnezeu Inainte. Mai este si mirul, cruce cu mir, poti sa incerci. De asemenea mult usturoi, tinut sub limba. Dusmanii se risipesc. Ei sunt puternici cind sunt sobolani in nevazut.Pune farul pe ei, zi o rugaciune si pentru ei.

    Apreciază

  3. Gabriel said, on octombrie 12, 2015 at 3:04 pm

    http://www.sfaturiortodoxe.ro/

    Apreciază

  4. Gilda said, on octombrie 12, 2015 at 3:11 pm

    Nu este funny, ai grija sa nu adormi cu usturoiul in gura. Pentru inima stiu ca ajuta foarte mult omega 3 si 6. O singura pastila cu ambele omega. Se gasesc la farmacie. Evident nu te mai supara. Am vazut in Biblie ca se da o masura marturisirii:Spune o data. Apoi mai spune o data, ca si cind nu ai spune. Apoi lasa-L pe Dumnezeu sa lucreze pentru ca oamenii vor alege tot ce vor ei, iar Dumnezeu ii lasa in liberul lor arbitru. Pina la un punct, cind li se pravalesc toate in cap potrivnicilor Lui Dumnezeu, ca nu pot tine ei Universul, atunci cind rastoarna regulile bunului simt si pun nebunia lor norma. Ca in legile cu homosexualii, si toate legile pedosului sustinute de ei. Ideea este ca daca respecti aceasta masura de aur cu spune o data, de 2 ori nu mai mult, nu ti se mai pune pe inima ca lui Vadim. Gandeste-te la o salata. O masura de otet si 2 de ulei. Nu lua prea mult otet, adica raul acestei lumi. Uleiul este Credinta in rezolvarea care vine de la Dumnezeu prntru toate problemele sociale semnalate de tine, chiar daca nu se vede imediat. Cu Dumnezeu inainte.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Cristian said, on octombrie 12, 2015 at 3:31 pm

    Adevarul e ca traim vremuri grele, inclusiv in domeniul medical! Sunt unii doctori care spun ca totul e OK pana mori dar sunt altii care vad tumori in absolut orice chestie, chiar si in cea mai banala racela eventual!! (si sperie lumea cu diagnostice gresite; un medic de-asta i-a spus lui taica-miu ca ar avea cancer cand de fapt era un banal hemoroid) Ceea ce e important si singurul lucru care merita retinut si luat in seama, este ca DUMNEZEU ARE ULTIMUL CUVANT SI NU DOCTORII SI NICI DIAGNOSTICELE! Iar Dumnezeu… l-a inviat pe Lazar, pe fiica lui Iair, pe tanarul condus spre groapa de cortegiu (am uitat cum il chema) si cati altii a mai vindecat! Si daca si boala dar si moartea dau inapoi inaintea Lui, de ce ne-am mai teme? Si eu am trecut prin incercari similare cu sotia care a avut recent doua operatii si la fiecare din ele se suspecta ca ar putea sa fie …cancer!! Dar nu a ingaduit Domnul!…

    Apreciază

  6. stef said, on octombrie 12, 2015 at 3:34 pm

    Saccsiv evita spatiile aglomerate si incearca sa nu calatoresti in mijloace de transport in comun. Daca vor sa scape de cineva o pot face destul de rapid prin mai multe metode. Iradierea cu material radioactiv presupune o expunere mai indelungata la o sursa exterioara ,dar prin radiatii electromagnetice de mare energie sunt sufciente cateva secunde. Mai era o metoda aplicata inca din anii ’70 prin revolvere cu nanocapsule – De dimensiuni minuscule aceste nanogloante contin substante psihotrope sau otravuri in functie de caz si fiind foarte mici lasa doar senzatia unei intepaturi – Vezi cazurile zecilor de bancheri morti prin „sinucidere” in numai cateva luni. „Fundamentalismul ortodox” incepe sa-i incurce in executia agendei sataniste.

    Apreciază

  7. botaceala said, on octombrie 12, 2015 at 3:51 pm

    Saccssiv,eu am avut odata ceva sub limba si ce mi-a venit mie sa-l stirc ca pe cos,si imediat mi s-aformat o basica plina cu lichid,in tetmeni medicali numindu-se” Ranula”,la care doctorul mi-a zis ca trebuie operatie sub limba si daca se forma iarasi,pt ca exista si risxul asta,urma inca o operatie sub falca,ca sa imi scoata toata glandasalivara,care producea acel lichid,iti dai seama,cand am auzit,ca m-am ingalbenit toata,eu fiind fff.fricoasa de operatii.Ce crezi ca am facut?in fiecare noapte ,am citit Acatistul Maicii Domnului,rugandu-ma cu lacrimi sa ma scape de operatie si la o saptamana ,timp in care ma rugam continuu,cand am fost la control,basica daduse inapoi,nici lichid nu mai avea,dupa un ecograf facut de medic,acesta a zis mirat ca nu mai am nimic si ca nu mai e nevoie de operatie.Iti dai tu seama,cat de bucuroasa am fost,cand am auzit asa ceva,tot drumul pana acasa,i-am multumit Maicii Domnului si Mantuitorului,ca ma scapase de o operatie dificila(pt ca vazusem deja pe youtube,live,cum se efectueaza o astfel de operatie),asa ca dragul meu Saccsiv,sa nu deznadajduiesti,ci roaga-te din toata inima la Maicuta ,ca Ea sa-L roage pe fiul ei ,sa te VINDECE!Domnul sa te miluiasca si sa te ajute!

    Apreciază

  8. botaceala said, on octombrie 12, 2015 at 3:52 pm

    Scuze ptgreseli,tastez de pe telefon

    Apreciază

  9. STOP RFID said, on octombrie 12, 2015 at 4:53 pm

    Apreciază

  10. radu bunea said, on octombrie 12, 2015 at 4:57 pm

    OAMENI BUNI,
    VA PROPUN SA CITIM PENTRU FRATELE VASILE TIMP DE 40 DE ZILE DIN PSALTIRE, CATISMA A 4-A TOATA , CU RUGACIUNILE DE LA SFARSITUL EI CU TOT.
    SI VA MAI PROPUN SA NE FACEM OBISNUITA “RUGACIUNEA PENTRU SFANTA BISERICA” CARE SE AFLA IN PSALTIRE LA SFARSITUL TUTUROR CATISMELOR. NE VA AJUTA IN SITUATIA ACEASTA ISTORICA IN CARE SE INSTAUREAZA TREPTAT, CA O NEGURA, NEOCOMUNISMUL “CORECTITUDINII POLITICE” CA PREAMBUL al lui antihrist !

    Apreciază

  11. nikodim said, on octombrie 12, 2015 at 5:11 pm

    Saccsiv, mai sunt si altii in situatii asemanatoare sau identice. Cu Dumnezeu inainte si faca-se voia Sa, iar restul decat voia Sa chiar nu mai conteaza.

    Apreciază

  12. stef said, on octombrie 12, 2015 at 5:35 pm

    Ce inseamna mizeria asta –
    http://www.nasul.tv/video-exploziv-calendar-ortodox-gay-realizat-in-romania-cu-putin-si-patriarhul-rusiei-kiril-prezentat-in-huffington-post/
    Stie cineva cine este autorul care se semneaza „magdalena de iona”??

    Apreciază

  13. mircea.v said, on octombrie 12, 2015 at 6:23 pm

    Miere (3/4) cu tinctura de propolos (1/4) se pune pe un servetel si se tine pe locul respectiv (o ora, doua…). Clatit gura cu ceai de tataneasa, rostopasca, maselarita, pe rand, cu fiecare. Ceaiurile sa fie mai concentrate, si sa se tina mai mult in gura. Tataneasa si rostopasca se gasesc la magazin. Maselarita doar culeasa de om.

    Apreciază

    • mircea.v said, on octombrie 12, 2015 at 6:24 pm

      Se amesteca mierea cu tinctura de propolis pana se omogenizeaza si apoi…

      Apreciază

      • mircea.v said, on octombrie 12, 2015 at 6:26 pm

        Grija cu maselarita, nu trebuie inghitit ca cica e otravitoare… La clatit gura merge. (E buna si pt paradontoza.)

        Apreciază

    • Riko said, on octombrie 12, 2015 at 11:39 pm

      Sau propolis si rostopasca mai bine nu. Nu-i de joaca cu asa ceva.

      Apreciază

    • Aurora said, on octombrie 13, 2015 at 12:52 am

      Maselarita nu e beladonna ?

      Apreciază

  14. Alexandru(Fulger) said, on octombrie 12, 2015 at 6:24 pm

    Frate saccsiv , eu te sustin pana la sfarsit si ma rog pentru tine. Doamne ajuta!

    Apreciază

  15. Steven Donea said, on octombrie 12, 2015 at 6:39 pm

    Eu am citit ( citesc multa literatura medicala, am avut mai multe probleme de sanatate) ca orice forma tumorala sau canceroasa se dezvolta numai in mediu acid. Daca mediul se schimba cu unul alcalin, nu mai pot supravietui si celulele tumorale si canceroase mor. Medicul care descoperise acest lucru, spunea ca se poate f. usor si ieftin schimba ph-ul organismului printr-o dieta cu apa si bicarbonat. Poti sa incerci sa bei ca si un medicament in fiecare zi, un pahar sau doua de apa cu o lingurita de bicarnonat si poti adauga si o lingura de zeama de lamaie sau otet de mere. Si ia cu rugaciune fiecare pahar, rugandu-L pe Dumnezeu sa-l sfinteasca si sa-l faca medicament pentru tine. Eu de cand eram mic stiam de la tatal meu care se trata cu apa , bicarbonat cu otet , de fiecare data cand simtea ca ceva nu este in regula. Prin harul lui Dumnezeu traieste si acum , desi are 76 de ani si nu a fost bolnav de nimic. Eu am inceput doar de putina vreme sa folosesc apa cu bicarbonat, desi nu am nicio tumoare. Dar mi-am adus aminte ca este f. sanatos cand am citit studiile acelui medic. Poti sa incerci si tu , pana te duci la operatie si cine stie , daca Dumnezeu nu te va scapa si pe tine de tumoare si operatie. Nu are niciun efect advers si este f. sanatos pentru organism. Poti cere celor care citesc blog-ul sa se uneasca in rugaciune pentru tine ,in fiecare seara, toti impreuna la ora 21. Poate postarea mea nu o citesc toti.
    „Sa te asculte Domnul in ziua necazului si sa-ti aduca izbavirea”!- este dintr-un Psalm, dar nu stiu care anume.

    Apreciază

  16. cristian said, on octombrie 12, 2015 at 6:40 pm

    Dumnezeu sa iti ajute frate saccsiv si sa te faci bn.esti un bloger foarte bun.esti mentorul meu

    Apreciat de 1 persoană

  17. cristian said, on octombrie 12, 2015 at 6:42 pm

    am invatat multe de la tine si te voi pomeni in rugaciunile mele.Doamne ajuta si multa sanatate frate saccsiv.
    Dumnezeu sa te binecuvanteze petine si familia ta.

    Apreciat de 1 persoană

  18. Argint coloidal + ulei de caise si tumoarea dispare said, on octombrie 12, 2015 at 6:49 pm

    Saccsiv,
    Argint coloidal, gasesti la plafar.
    +
    Ulei de samburi de caise, presat la rece pentru uz intern si extern, contin vitamina B17.

    Combina aceste doua medicamente cu o alergare dimineata.

    Apreciază

  19. safimvigilenti said, on octombrie 12, 2015 at 6:50 pm

    cere si parerea celor de la spit de chir buco-maxilo-faciala din Buc / Plevnei. stiu pe cineva, tot asa ruda apropiata care acolo si-a rezolvat probleme grave, acolo sunt cei mai buni specialisti de la noi pe zona asta, daca doresti pot intreba si iti pot da mai multe detalii.

    Apreciază

  20. safimvigilenti said, on octombrie 12, 2015 at 6:59 pm

    principala sursa de iradiere pe zona cap – ureche-gura este telefonul mobil, o arma neletala cu microunde cf unor prezentari de la NASA, una din consecinte fiind tumori la parotide / gl salivare

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 12, 2015 at 8:49 pm

      safimvigilenti

      Nu cred ca-i cazul la mine. In puscarie nu aveam mobil si ea acolo mi-a aparut.

      Apreciază

      • Partizanu said, on octombrie 13, 2015 at 10:10 am

        Frate nu neglija acest lucru. Am sa-ti marturisesc din propia experienta. Sunt anumite momente din zi (aleatorii) in care telefonul meu vibreaza. O vibratie insesizabila si asemanatoare cu vibratia telefonului. Deci cert e ca telefonul e cautat in retea. Undele „telurice” nu sunt sesizabile la orice persoana. Eu am tinut din greseala telefonul si in buzunarul de la piet in dreptul inimi. Am observat ca se intimpla ceva cu ceasornicu dupa acele vibratii(creste pulsul fara efort). Asa ca rugaciunile si sf. MASLU ne vor feri mereu de relele intentii ale unora.

        Apreciază

      • Ecaterina said, on octombrie 13, 2015 at 3:58 pm

        Poate fi de la orice. Eu, pe treptele statiei de metrou din cartierul de domiciliu, am primit un „duș” pe față cu un lichid. Nu știu ce a fost, pentru s-a întâmplat foarte repede. Iar acum mă pot aștepta la orice. Așa ca, „L-am sunat” pe Doamne-Doamne și I-am încredințat trupul și sufletul meu pentru totdeauna. Ca să fiu sigură că sunt a Lui. În rest, nu îmi mai pasă. Și iată că și în ziua de azi sunt sănătoasă. Dumnezeu este cu mine și doar El este stăpânul meu! Amin.

        Apreciază

  21. Prahovean said, on octombrie 12, 2015 at 7:38 pm

    Nu cred că a fost vorba de iradiere și spun și de ce. Pentru că sistemul preferă să discrediteze, să desființeze omul, ei parcurg la eliminarea fizică că nu am cum să îl oprească sau când se grăbesc. Poate unii vor zice că Saccsiv deja a fost desființat prin precedenta arestare, eu zic că nu cred, tocmai pentru că încă are mult trafic. De aceea cred că preferă să-l închidă sau poate, ferească Dumnezeu, să îi atace familia. Puțini sunt chemați la mucenicie, o chemare care nu ai voie să o refuzi, dar nici să te duci nechemat. În rest, ce se mai poate spune… Mila Lui Dumnezeu să fie asupra noastră!

    Apreciază

    • Aurora said, on octombrie 13, 2015 at 12:58 am

      Maselarita nu e beladonna ?
      Sistemul lucreaza si prin iradiere si prin discreditare, intimidare, suprimare, orice.

      Apreciază

  22. cristi o. said, on octombrie 12, 2015 at 8:08 pm

    Scuze pentru ca ma trezesc si eu dand sfaturi de pe margine… Dar incerc sa vorbesc din putina experienta personala. Am avut (si inca mai am) unele probleme mai „ciudate” de sanatate, mai mult dureroase decat periculoase, oarecum obositoare si enervante. Am gasit alinare in multa rugaciune. Am trecut si pe la moaste si icoane (tot cu rugaciune, bineinteles). Am trecut mai usor peste dureri, s-au atenuat, ba chiar am avut momente cand au incetat la cateva minute dupa ce m-am uns cu ulei (de la Sf. Nectarie si altii) si am continuat rugaciunea. Una peste alta, s-a ameliorat mult situatia. In cazul mai grav al unei tumori, nu prea pot sa dau sfaturi pe linie medicala, dar rugaciunea adanca, apropierea de odoare sfinte, spovedania si sfatul unui parinte imbunatatit pot fi de mare ajutor in gasirea unei solutii, a unui raspuns ori chiar a unui medic onest si tratament adecvat. Chiar daca dusmanii sunt multi si turbati, ei nu pot nimic din ce nu e ingaduit de Dumnezeu. Ne rugam pentru tine, Saccsiv, macar atat putem face. Sa-ti dea Dumnezeu si Maica Domnului sanatate si rezolvare problemelor!

    Apreciat de 1 persoană

  23. o oarecare said, on octombrie 12, 2015 at 8:14 pm

    Ce te-a apucat sa te operezi? Te duci in gura lupului. Daca deja ai o tumora in zona maxilarului inseamna ca deja ti s-a pus ,,ce trebuia” acolo cu prilejul plombarii unei masele. Tine argila in gura, pune cataplasme cu argila, ia pudra de Clorella, suc de varza, cataplasma cu varza, ceai cu rostopasca ( 1/2 lingurita planta maruntita pe zi) etc. Trateaza-te cu metode naturiste.

    Cu cancerul se poate lupta. Daca cedezi psihic, le faci jocul. Tine regim fara carne, zahar si prajeli. Nu te grabi sa iei legatura cu medicii. Stiu ce-ti spun si de ce-ti spun.

    Cunosc o persoana care se afla intr-o situatie similara. I s-a spus fara ocolisuri ca are ceva in zona maxilarului. I s-a extras corpul strain, au vrut sa i-l dea acasa chiar, numai ca i-au pus alte dispozitive mai nocive. Apoi, timp de o saptamana, a fost monitorizata foarte atent peste tot. A avut noroc ca a citit despre asta si a gasit sfaturi utile. Trebuia sa-si pastreze calmul indiferent cine incerca s-o provoace. Cand ai anumite dispozitive in maxilare, daca nu-ti pastrezi calmul, poti sa contribui singur la declansarea unor reactii asteptate de ei. De doua ori acea persoana a simtit in gura miros de aparat electric ars… Dupa aceasta interventie, nimeni nu s-a mai oferit sa-i mai faca vreo operatie… Tumora creste si descreste tinuta in frau cu remedii naturiste, iar persoana respectiva inca mai face umbra pamantului cat va mai vrea Dumnezeu.

    Ti-am prezentat si niste radiografii, in urma cu ceva timp. Daca totusi iti faci operatia, fii atent cine te intreaba zilnic de sanatate. Are importanta. Fij atent cine insista sa-ti faci analize peste analize. Are importanta.

    Ti se poate introduce in maxilar ceva care produce anumite zgomote. Sau ceva care in combinatie cu acidul gastric provoaca un surplus de gaze din cauza carora sa te ,,imbolnavesti ” de inima. Sau chiar si capsule cu otrava. Apoi, daca te plangi, banuiesti de ce esti acuzat… Daca s-a ajuns pana aici, inseamna ca figurezi pe o lista pe undeva. Vrei sa te convingi inca o data ca dosarul electronic functioneaza? Exista o baza de date care poate fi accesata de catre medici pentru a sti exact cum sa te trateze… In plus, iti vei face o programare, deci terenul se poate pregati eficient…

    Fa ce vrei cu acest comentariu. L-am scris ca sa te ajut.

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on octombrie 13, 2015 at 10:03 pm

      daca este un corp metalic in maxilar / gingie / masea, presupunand ca nu ai alte plombe metalice in gura, se poate detecta simplu si rapid cu un detector ieftin de metale, aveau prin bricostore la 60 ron, merita investitia. totodata , se poate regla sensibilitatea detectiei in asa fel incat sa nu reactioneze decat la dintele de care este cel mai aproape.stiu ca pare amuzanta ideea dar functioneaza, alta mai buna nu am…macar asa poti fi sigur ca nu ti-au implantat la dentist corpuri metalice cu scuza ca ti-au pus plomba

      Apreciază

  24. alin said, on octombrie 12, 2015 at 8:33 pm

    Dumnezeu sa te ajute! Roaga-te sfantului Nectarie.
    Vasile, te pot intreba cati ani ai?

    Apreciază

  25. Argint coloidal + ulei de caise si tumoarea dispare said, on octombrie 12, 2015 at 9:06 pm

    Argint coloidal 20-40 ron
    ulei de caise 30-40 ron

    Apreciază

    • Argint coloidal + ulei de caise si tumoarea dispare said, on octombrie 12, 2015 at 9:37 pm

      erata,
      ulei de SAMBURI de caise

      Apreciază

      • Ecaterina said, on octombrie 13, 2015 at 4:06 pm

        Foarte ciudat ce se întâmplă. În acest an 2015, NU am văzut la piață nici măcar o caisă. Știe cineva de ce? !!…

        Apreciază

  26. cosminmatiu said, on octombrie 12, 2015 at 9:27 pm

    Si duhovnicii mari trec prin incercari grele:

    „Doamne ajuta! Parintele Irineu Curtescu are nevoie de rugaciunea noastra, a tuturor. A fost operat in Germania pe cord deschis si operatia s-a infectat. Maine dimineata va fi redeschisa operatia! Oricine doreste sa se roage pentru sanatatea parintelui, poate face azi si zilele urmatoare al doilea Paraclis al Maicii Domnului.”

    Daca nu ar exista Dumnezeu as muri de gat cu cel putin un tradator de tara, dar cum exista Dumnezeu si Domnul nostru Iisus Hristos ne-a aratat ca si cale de mantuire crucea, si cu petitiile si manifestatiile nu facem mare lucru,
    avem Psaltirea fratilor. CItiti zilnic o catisma cu binecuvantarea duhovnicului sa lovim direct in satana nu in purecii tradatoari.

    Apreciază

    • o oarecare said, on octombrie 13, 2015 at 9:20 am

      Doamne, ai mila de parintele Irineu! Sfanta cuvioasa Parascheva, ocroteste-l pe parintele Irineu!

      Apreciază

    • o oarecare said, on octombrie 13, 2015 at 9:28 am

      Exista suficient interes ca parintele Irineu sa fie salvat? E o intrebare care ma macina, totusi. La o asa clinica mare, cum sa se infecteze operatia?

      Apreciază

  27. un doctor said, on octombrie 12, 2015 at 9:40 pm

    Daca esti diagnosticat prin biopsie ca este tumora trebuie operata,dar te sfatuiesc sa nu faci dupa interventia chirurgicala chimioterapie{s-a demonstrat ca face mai mult rau} ,mai bine cu tratament naturist+ consuma bicarbonat cel putin o lingurita dimineata intr-un pahar cu apa. Sa mai stii un lucru ,cei din inchisori au parte de un tratament mult mai de calitate in ceea ce priveste chirurgia maxilo-faciala.Detin o multime de aparaturi si echipamente de specialitate la care un om de rand nu poate beneficia intr-un cabinet privat decat in schimbul a sute sau chiar mii de euro ,pentru cei din penitenciar sunt finantate de stat deci gratuite. iti doresc multa sanatate.Doamne ajuta!

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 12, 2015 at 10:00 pm

      un doctor

      Multumesc pentru sugestii, dar pe asta cu „cei din inchisori au parte de un tratament mult mai de calitate” ai luat-o din ziare?

      Ma intreb cum oare poti spune asa ceva unuia care a fost acolo …

      Apreciază

      • un doctor said, on octombrie 14, 2015 at 5:39 pm

        Am spus asta pentru ca am colegi care lucreaza in penitenciar si stiu de la ei de ce anume dispun. Dar n-as putea spune ca toti isi stiu drepturile si nici daca sunt respectate la toti detinutii{asta e alta discutie}. Tratament nasturiste de incredere gasesti la Petru Voda la laboratorul maicilor .Multa sanatate si” sa nu deznadajduiesti pana la sfarsit ,totul va fi bine !’asa zicea pr.iustin Parvu

        Apreciază

  28. Argint coloidal + ulei de caise si tumoarea dispare said, on octombrie 12, 2015 at 9:48 pm

    @ blue

    Uleiul din sâmburi de caise

    Deşi puţini ştiu, vitamina B17 conţinută de uleiul din sâmburi de caise oferă multe beneficii organismului, iar potrivit unor studii recente se pare că aceasta luptă chiar şi împotriva cancerului. Fiind extrasă din migdale amare, vitamina B17 era cunoscută în China şi Egiptul antic şi sub numele de amigdalină. În ceea ce priveşte utilitatea acesteia în tratarea afecţiunilor, legendele spun că un papirus egiptean vechi de peste cinci mii de ani menţionează utilizarea ei în tratamentul unor tumori ale pielii, iar în rândul triburilor de indieni care consumă frecvent băuturi preparate din sâmburi de fructe, ce sunt bogaţi în amigdalină, nu s-a înregistrat niciun caz de cancer.

    Potrivit medicului biochimist Ernest Krebs, cancerul este o boală cauzată de o deficienţă nutriţională, nu de o bacterie, de un virus sau de o toxină misterioasă. După ani de cercetări, biochimistul a ajuns la concluzia că cele mai grave boli sunt cauzate de absenţa unei substanţe pe care omul modern a eliminat-o din dieta sa, şi anume vitamina B17 sau amigdalină, uneori cunoscută şi sub numele de laetrile. De aceea, pentru prevenţia cancerului, el propune, conform rezultatelor studiilor, ca fiecare persoană să consume zilnic zece sâmburi amari de caise sau ulei din seminţe de caise.

    Ca structură chimică, vitamina B17 este o combinaţie a două molecule de glucoză, una de benzaldehidă şi una de acid cianhidric, iar în reţetele medicale amigdalina e cunoscută sub numele de nitrilozidă. Vitamina- „minune” poate fi folosită şi în scop terapeutic, nu doar profilactic. Deşi în multe locuri este considerată o metodă neconvenţională, vindecarea cancerului cu vitamina B17 este posibilă în prezent în clinici din ţări precum Anglia, Germania, Mexic, Elveţia şi altele, iar preţul tratamentului variază între 2.000 şi 5.000 de dolari. E bine totuşi
    să ştiţi şi că vitamina B17 nu se regăseşte doar în sâmburii amari de caise şi că ea aduce şi alte beneficii organismului, printre care menţinerea tensiunii arteriale la valori normale şi ameliorarea durerilor provocate de artrită.

    Uleiul din sâmburi de caise este un calmant rapid, înainte de culcare se poate utiliza şi ca somnifer, ajutând funcţia glandei tiroide. Conţine vitamina A, fiind totodată cea mai bogată sursă de vitamina B17 care este binecunoscută pentru efectul său antitumoral. Uleiul extras are o consistenţă uşoară, similar cu uleiul de migdale ca proprietăţi, dar este mai penetrant şi este un ingredient universal ideal a fi inclus în cele mai multe tipuri de produse cosmetice. Nu lasă urme grase, este bine absorbit de piele respectiv nu lasă tenul lucios.

    Indicatii

    uleiul din samburi de caisa este bogat in proteine si acizi grasi principali – acid oleic si linoleic – si contine in proportie de 45% ulei, considerat la fel de benefic pentru organism ca si uleiul de migdale. Poate fi folosit cu succes in industria cosmetica, impreuna cu florile de cais, ca remediu pentru tenul uscat sau imbatranit, ridat. Acesta patrunde in epiderma hranind-o si revitalizand-o.
    uleiul de caise este folosit in mod traditional ca ulei de masaj si pentru aromaterapie, deoarece calmeaza pielea si induce o stare de liniste.
    uleiul din samburi de caisa este folosit din timpuri stravechi pentru tratarea problemelor respiratorii precum astm, bronsita, respiratie grea sau tuse, dar si pentru tratarea hipertensiunii si a bolilor de inima.

    A se consume preferabil pe stomacul gol.

    sursa: http://www.uleiurivegetale.ro/curiozitati/uleiul-din-samburi-de-caise

    Apreciază

  29. Spaceman said, on octombrie 12, 2015 at 9:55 pm

    Prea Sfânta Stăpână, de Dumnezeu Născătoare, pururea Fecioară Marie, protectoarea și apărătoarea noastră, cerem a Ta nebiruită apărare. Împărăteasa Cerului și a Pământului, întărește-ne intru lucrarea faptelor bune și ne du de mână intru Împărăția cea cerească. Povățuiește-ne pe noi, toți drept credincioșii creștini, spre a vedea și veșnic a ne îndulci de mărirea Fiului Tău și Dumnezeul nostru, că Binecuvântată și Prea Proslăvită ești, în vecii vecilor. Amin.

    Apreciază

  30. Argint coloidal + ulei de caise si tumoarea dispare said, on octombrie 12, 2015 at 10:00 pm

    Argintul coloidal – de la A la Z

    Cum poate fi utilizat argintul coloidal?

    Argintul coloidal poate fi utilizat în mai multe moduri, în funcţie de localizarea afecţiunii de tratat: oral (ingerat sau băut); inhalat sub formă de vapori foarte fini; sub formă de clismă; la nivel vaginal, pulverizat local sau adăugat la spălături; sub formă de picături în ochi, urechi şi nas sau aplicat topic, pe piele (cu o sticlă cu pulverizator sau cu bandaje îmbibate cu soluţie).

    Administrat oral, argintul coloidal este absorbit din gură în sânge, apoi transportat rapid la celulele organismului. Ţinerea acestui lichid sub limbă, câteva zeci de secunde înainte de înghiţire, poate duce la absorbţia mai rapidă. În trei-patru zile, particulele de argint se pot acumula în ţesuturi în cantitate suficientă pentru a putea deja observa efectele benefice.

    În cazul expunerii frecvente la germeni patogeni, unii specialişti recomandă un aport zilnic de argint coloidal, ca protecţie. Mulţi terapeuţi naturişti consideră că viaţa a milioane de persoane, care sunt susceptibile să dezvolte infecţii cronice minore, poate fi îmbunătăţită prin administrarea preventivă a argintului coloidal.

    Doza depinde şi ea de scopul urmărit. În general, doza de întreţinere recomandată pentru uz intern, pentru adulţi, este de o lingură cu argint coloidal pe zi (10 ml în concentraţie de 10 ppm). Bineînţeles, cantitatea diferă în funcţie de concentraţie. Această cantitate, considerată „nutritivă”, asigură aceeaşi cantitate de argint pe care o asigură dieta zilnică a unui adult de la începutul secolului XX, înainte ca solul să fie sărăcit de oligoelemente prin exploatare excesivă. Se estimează că în prezent solul din SUA mai conţine, în medie, doar 15% din oligomineralele existente în anul 1900.

    Argintul coloidal poate fi utilizat cu succes şi sub formă de cură generală de purificare şi detoxifiere. În acest caz, doza poate varia de la 1 la 4 linguri pe zi.

    În cazul unor afecţiuni severe şi boli cronice, doza trebuie adaptată în funcţie de reacţia organismului, sub îndrumarea unui medic competent. În general, orice cantitate peste 5 linguri pe zi este considerată doză „terapeutică”. Unii terapeuţi relatează că au administrat cu succes unor pacienţi cu infecţii grave, considerate incurabile, până la 450 ml de argint coloidal (10 ppm) pe zi, timp de două săptămâni!

    În cazul unor arsuri minore, o acumulare de argint coloidal în organism poate grăbi vindecarea, reduce posibilitatea infecţiilor şi a cicatricelor.

    În unele cazuri medicale grave, precum cangrenele, medicii au utilizat de multe ori injectarea directă a zonei afectate. Au fost raportate multe cazuri de salvare a membrelor infectate de la amputare, atunci când a fost iniţiat tratamentul cu argint coloidal.

    Efecte secundare

    Nu s-a dovedit că ar exista efecte secundare ale terapiei cu argint coloidal, deoarece acesta nu este toxic şi nu afectează ficatul, rinichii sau alt organ al corpului. Argintul coloidal nu interacţionează cu niciun alt medicament sau remediu. Argintul coloidal este eliminat prin rinichi, sistemul limfatic şi sistemul circulator, după o perioadă de timp de la ingerare.

    În cazul utilizării unor suspensii de argint cu particule de dimensiuni mari (peste 0,4 microni) eliminarea poate dura mai mult sau chiar se pot produce acumulări de argint în organism; acestea nu au efecte secundare nocive asupra stării de sănătate, dar pot duce, teoretic, la pigmentari gri-albăstrii ale pielii, după ani de consum excesiv. De asemenea, consumul excesiv al sărurilor de argint a produs în unele cazuri efecte similare, cunoscute încă din secolul al XIX-lea sub numele de Argyria. Tocmai de aceea NU se recomandă folosirea sărurilor de argint şi nici folosirea sărurilor pentru accelerarea procesului de obţinere a argintului coloidal.

    Deoarece se absoarbe în sânge înainte de a ajunge în intestinul gros, argintul coloidal nu afectează flora benefică din tractul digestiv, dacă este administrat în cantităţi rezonabile. În cazul unor doze mai mari de 75 ml pe zi (10 ppm) au fost totuşi raportate diminuări ale florei intestinale benefice. În cazul dozelor de şoc poate fi necesară administrarea suplimentară de „probiotice”.

    Ce spune medicina alopată?

    FDA (Administraţia Alimentelor şi a Medicamentelor din SUA) a permis utilizarea argintului coloidal în 1913.

    Literatura medicală din primele decenii ale secolului XX abundă de relatări cu privire la utilizarea cu succes a argintului, pentru a stimula sistemul imunitar al organismului.

    Începând cu al doilea război mondial, odată cu descoperirea şi producerea pe scară largă a antibioticelor, argintul coloidal şi alte remedii naturale au început să fie descurajate şi au ieşit din sfera preocupărilor medicinei alopate. Din acel moment, industria farmaceutică s-a ocupat îndeosebi de produsele medicamentoase chimice, ce aduceau un profit crescut.

    În anul 1983, Ministerul Sănătăţii din SUA a recunoscut şi a aprobat argintul coloidal ca fiind un medicament fără reacţii adverse, care se poate elibera fără reţetă de la medicul specialist.

    În anul 1991, FDA a clasificat argintul coloidal ca un medicament anterior anului 1938. O scrisoare a FDA din 13.09.1991 afirma: „Aceste produse pot continua să fie comercializate… atât timp cât sunt promovate şi etichetate pentru aceleaşi utilizări ca în anul 1938 şi atât timp cât sunt fabricate prin metoda iniţială.”

    În anul 1999 FDA a interzis medicamentele ce se bazează pe argint, folosind motivul că nu se cunoaşte formula acestor produse şi că ele pretind a vindeca prea multe boli, fără dovezi ştiinţifice: „Aceste produse sunt etichetate pentru tratarea adulţilor şi a copiilor de boli incluzând HIV, SIDA, cancer, tuberculoză, malarie, lupus, sifilis, scarlatină, zona zoster, herpes, pneumonie, febră tifoidă, tetanos şi multe altele”. Un alt motiv al interzicerii medicamentelor pe bază de argint coloidal a fost asocierea forţată a acestora cu o boală numită Argyria, definită de Fuchs în anul 1840, ce constă în colorarea epidermei cu nuanţe gri-albăstrui, datorită depunerilor de argint (nitratul de argint era folosit în secolul al XIX-lea în cazuri de epilepsie, tabes doeralis, dezechilibre nervoase etc.).

    În urma acestei decizii a FDA, un producător american de argint coloidal a adresat FDA o scrisoare prin care solicită ca, în baza legii libertăţii de informare, să i se furnizeze următoarele informaţii:
    1. Numărul de decese provocate de consumul de argint coloidal.
    2. Numărul de reacţii alergice la consumul de argint coloidal.
    3. Numărul de interacţiuni medicamentoase dăunătoare, ale medicamentelor OTC sau prescrise, în combinaţie cu argintul coloidal.
    4. Numărul de cazuri de Argyria raportate, datorate consumului de argint coloidal fabricat prin metode electrice AC sau DC.
    5. Numărul cazurilor de Argyria, datorate consumului de argint coloidal ce nu conţine stabilizatori proteici.

    Răspunsul FDA a fost năucitor: „Am căutat în înregistrările de la Sistemul de raportare a Evenimentelor adverse (AERS) al FDA şi am fost în imposibilitatea de a localiza vreun caz care să corespundă solicitării dumneavoastră. Taxele de $ 3.50 (…) vor fi incluse într-o factură lunară.”

    Ne întrebăm ce „dovezi ştiinţifice” în favoarea argintului coloidal dorea FDA când a luat decizia să-l interzică, de vreme ce a putut afirma, într-o hotărâre oficială, că „utilizarea fără discernământ a soluţiilor coloidale de argint a dus la cazuri de Argyria, decolorarea permanentă a pielii şi a ţesuturilor profunde, de culoare albastră-gri.”, fără a avea nici cea mai mică dovadă!

    Agenţia de Protecţie a Mediului (EPA) din SUA admite ca fiind nepericuloasă (nu se precizează care ar fi pericolul n.n.) o doză maximă zilnică de 350 micrograme de argint pe zi, pentru un adult cu o greutate de 70 kilograme (kg) şi consideră (în alt raport) ca fiind critică o doză de 1mg. Facem aici observaţia că este vorba de argint, în general şi nu de argintul coloidal. În continuare, EPA afirmă: „Argyria este cauzată de acelaşi mecanism care este implicat în developarea fotografiilor. Este acelaşi lucru. Dacă se expune la lumină o sare de argint, o parte din ea se va reduce la argint metalic. Apoi, dacă aveţi un revelator (cofeina este un bun revelator) într-o soluţie alcalină (sângele este alcalin, în mod normal), argintul suplimentar va precipita din compus în particule metalice, care vor creşte. Acesta este procesul fotografic şi astfel se dobândeşte Argyria”.
    Este clar în acest caz că EPA se referă la sărurile de argint, mai precis la halogenuri, acestea fiind cele utilizate în tehnica fotografică. Argyria este, deci, cauzată de consumul excesiv de săruri de argint. Argintul coloidal este compus din particule metalice şi nu are de-a face cu tehnica fotografică.
    Dacă ar fi, totuşi, să impunem aceste doze şi pentru argintul coloidal, acestea ar corespunde unui consum zilnic de 70 ml (respectiv 200 ml) argint coloidal de 5 ppm sau 35 ml (respectiv 100 ml) argint coloidal de 10 ppm.

    Mai multe organizaţii guvernamentale (Elveţia, Germania, Australia, Israel etc.) şi-au dat acordul în folosirea argintului coloidal (Ag+) şi a peroxidului de hidrogen (H2O2), ca dezinfectant al apei, în cantităţi prevăzute de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (MLC – valoarea maximă conţinută de până la 0,08 ppm-0,1 ppm).

    Supliment alimentar

    În timp ce organizaţiile guvernamentale responsabile cu „sănătatea populaţiei” nu fac nicio cercetare pentru a lămuri problema argintului coloidal şi a efectelor sale, străduindu-se însă să-i limiteze sfera de utilizare, milioane şi milioane de utilizatori mulţumiţi doresc să-l aibă în continuare. De asemenea, există şi un număr tot mai mare de producători care intră pe piaţă cu o gamă largă de produse noi pe bază de argint.
    Între timp, mărturiile cu privire la efectele surprinzătoare, adeseori considerate miraculoase, ale argintului coloidal sunt într-o continuă creştere, el nu este considerat ca făcând parte dintre tratamentele terapeutice alopate, nici alternative şi este distribuit, cel mai adesea, sub titulatura de „supliment alimentar”.

    Calitatea argintului coloidal

    Există mulţi producători ce fabrică argint coloidal de diferite calităţi şi concentraţii. Criteriile de determinare a calităţii argintului coloidal sunt: dimensiunea particulelor, puritatea, concentraţia şi costul.
    Cel mai bun este argintul electrocoloidal, obţinut fără procese chimice, care conţine doar argint şi apă.
    Apa trebuie să fie pură, distilată sau demineralizată. Chiar şi pentru distilare. nu este recomandată folosirea apei de la robinet. Cea mai bună apă are conductivitatea sub 1uS pe centimetru cub.
    Argintul trebuie să fie pur, 99,99%. Este foarte important ca să nu conţină plumb în aliaj, plumbul este foarte toxic chiar şi în cantităţi extrem de mici deoarece particulele foarte mici de plumb şi foarte multe au totuşi o suprafaţă mare de contact. Argintul de puritate 99,9% nu este deloc recomandat iar cel şi mai mic sub nicio formă, vă riscaţi sănătatea. Tocmai din această cauză argintul coloidal îşi are renumele pătat, deoarece unii oameni, din ignoranţă sau din ”merge şi asa” au trecut cu vederea aceste atenţionări având ulterior probleme.

    Un argint coloidal de calitate conţine particule super-fine de argint, de dimensiuni nanometrice (>50nm), care sunt suspendate un timp nedefinit în apă distilată sau demineralizată.

    Dacă argintul coloidal conţine deopotrivă atât nano-particule cât şi ioni de argint, el este cu atât mai bun cu cât proporţia particule/ioni este mai mare.

    Singura modalitate absolut sigură de a determina cât de coloidal şi cât de pur este un „argint coloidal” este analiza de laborator. Totuşi, pentru o evaluare sumară dar nu şi suficientă a caracteristicilor sale se pot folosi şi metode la îndemâna oricui.

    Aspectul argintului coloidal de cea mai bună calitate este transparent. Culorile gălbui sau mai întunecate indică de obicei o suspensie de particule prea mari, ce tind să se precipite în partea de jos a recipientului, şi nu sunt coloizi reali.

    O metodă bună pentru a vedea dacă respectivul lichidul transparent este un coloid este evidenţierea efectului Faraday-Tyndall. Acesta presupune trecerea unui fascicul intens de lumină printr-un flacon transparent plin cu lichid; dacă lichidul este coloidal, drumul luminii prin flacon va fi vizibil în formă de con, datorită împrăştierii luminii în particulele de coloid. Dacă lichidul respectiv este mai degrabă o suspensie, ce tinde să se precipite, având particule prea mari pentru a fi un coloid, conul va fi mai evident în partea inferioară a recipientului şi, eventual, vom putea observa un precipitat pe fundul vasului.

    O altă metodă de testare implică adăugarea de acid, bază sau sare peste soluţia respectivă de argint coloidal. Dacă lichidul conţine substanţe care nu reacţionează cu electrolitul adăugat, nu se petrece nimic nici după câteva zile. Dacă soluţia reacţionează cu electrolitul – bază cu acid, de exemplu – se observă imediat o transformare – în culoare, de exemplu. Dacă lichidul testat este într-adevăr argint coloidal (sau altă dispersie coloidală hidrofobă), atunci, într-o primă fază, nu se observă nimic iar mai apoi, în decurs de câteva minute sau ore, lichidul se clarifică, deoarece particulele de coloid îşi vor pierde sarcina electrică superficială pozitivă şi se vor putea aglomera în particule mai mari. Aceste particule mai mari vor cădea apoi pe fundul vasului unde, în general, se disting foarte greu pentru o concentraţie mică de argint.

    Dacă un produs conţine un stabilizator sau oligoelemente, altele decât argintul, este inferior. Dacă un produs necesită refrigerare, înseamnă că el conţine şi un alt element.

    Recipientul şi pipeta se recomandă a fi din sticlă, plasticul nepermiţând păstrarea coloidului de argint pentru o perioadă îndelungată de timp. Recipientul nu trebuie să permită pătrunderea în interior a razelor ultraviolete. Cele mai potrivite culori pentru sticlele în care se pastrează argintul coloidal sunt: brun-chihlimbar închis şi albastru-cobalt.
    Unele produse cu concentraţii mari de argint (peste 50ppm) pot să nu fie foarte sigure, concentraţiile standard folosite de cabinetele medicale internaţionale fiind de 10-20ppm

    sursa http://www.bbmic.ro/blog/argintul-coloidal-de-la-a-la-z/

    Apreciază

  31. Mihai said, on octombrie 13, 2015 at 12:13 am

    Frate saccsiv spune-mi numele tau de botez sa ma rog pentru tine.
    In ce zi ai operatia ?
    Doamne ajuta

    Apreciază

    • el said, on octombrie 13, 2015 at 4:43 pm

      Mihai

      „In ce zi ai operatia ?”___Frate e foarte bine ca te rogi pentru Saccsiv dar e mai bine sa nu intrebi asa ceva ca nu acest amanunt( daca sau cand se opereaza) va schimba decisiv ceva, poti sa te rogi in orice zi in care ai posibilitatea, Dumnezeu aude si nu trece cu vederea si nici nu se incurca de timing-ul nostru lumesc..
      Imi permit sa raspund eu in numele lui , il cheama Vasile, asa il poti pomeni la Sf Liturghie si Maslu sau alte slujbe si rugaciuni. Mulmumesc.

      Apreciază

  32. Riko said, on octombrie 13, 2015 at 12:30 am

    Saccsiv, credeam ca te-ai inmuiat de la faza ca te-a cautat politia, ma bucur ca inca postezi. Daca e vorba de o lucrare vechie la dinti si sa fie vorba de o alergie, atunci tumoarea ar fi aparut imediat dupa lucrare. In ziua de azi, se folosesc mareriale nonalergenice, deci nu cred ca e vorba de asa ceva. Se poate sa fie de la anestezice.
    Nu te supara, dar ce varsta ai, nu trebuie sa imi spui exact, dar sunt curios aproximativ.
    Toata lumea isi da cu parerea, eu cred ca operatia ar fi cea mai buna varianta. Mai am intrebari, ai mai fost operat vreodata, cu anestezie generala, ai fumat vreodata o perioada lunga, ce pasta de dinti folosesti, medicul dentist a ranit gingia in zona unde e acum tumoarea sau ai facut o extractie lucru ce poate provoca anomalii, lista poate continua.
    Se poate sa fie si din cauza iradierii, metoda defaimarii se foloseste la oamenii politici sau mai populari, iar cand nu ii mai pasa nimanui, are parte de un accident tragic. La tine nu e cazul de asa ceva, cei de aici nu sunt chiar asa de spalati pe creier. Ti-ai facut treaba, chiar daca dispare maine blogul si nu mai auzim nimic de tine, stim ce avem de facut. Mai demult am zis ca nu suntem pregatiti si nu stim ce sa facem, dar parca pe masura ce ne apropiem mai tare de sfarsit suntem tot mai pregatiti, si nu pentru ca facem noi ceva, ci pentru ca ne intareste Dumnezeu. ha… ma intreb prin cate schimbari o sa mai trec si eu, sunt ca o frunza in vant, dar parca tot mai mult cad. Dar tu nu ai voie si nici timp.

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on octombrie 13, 2015 at 10:55 am

      Riko

      „Nu te supara, dar ce varsta ai, nu trebuie sa imi spui exact, dar sunt curios aproximativ.
      Toata lumea isi da cu parerea, eu cred ca operatia ar fi cea mai buna varianta. Mai am intrebari, ai mai fost operat vreodata, cu anestezie generala, ai fumat vreodata o perioada lunga, ce pasta de dinti folosesti, medicul dentist a ranit gingia in zona unde e acum tumoarea sau ai facut o extractie lucru ce poate provoca anomalii, lista poate continua.”

      lasa tendinta asta permanenta sa faci pe eruditul care te mana pe orice tema ca NU TE PRICEPI. Ce parere INALTA poti sa ai despre tine incat sa iti dai cu pararea si sa te crezi si indreptatit pe tenma sanatatii cuiva.
      Daca nu sunt indiscret esti MEDIC SPECIALIST ca si asa nici orice medic nu se pricepe la orice domeniu ? Asa cum erai mai deuna zi expert in agricultura Rusiei…. no comment !
      Sau ai cumva instiintare de sus sa ii transmiti lui Saccsiv ceva anume, in acest caz ai avea si raspunsul la acele stupide intrebri ale tale de scolar curios de graditia si inca unul prost crescut !
      Iarta-ma ca te iau in bete dar AI NEVOIE.
      Te MACINA mandria si pararea de sine daca poti sa crezi ca tu cu mintzisoara aia a ta prea ERUDIT scolita si prea luminata de Dubhul Sfant ai fi in masura sa-ti dai cu pararea cu vreun folos asa aiurea pe orice tema.
      Ia aminte la tine, ai niste simptome… Nu vorbim ca sa ne aflam in treba ca sa aratam ca avem darul vorbirii si suntem mai „presus” ca necuvantatoarele, ci vorbim doar cand avem ceva serios si folositor de spus.

      In afara de asta NU se pun intrebari personale, daca ai avea fie mai multa educatie lumeasca fie mai multa atentie a mintii te-ai cenzura singur sa iscodesti cele ce nu se cade sa le stie ORICINE !

      De la tine am pretentii !

      Apreciază

      • Riko said, on octombrie 13, 2015 at 3:05 pm

        @el nu in sensul pe care il intelegi tu. Asta e felul meu de a vorbii pentru ca sunt unele lucruri pe care nu ai cum sa le expici cu cuvinte deoarece nu exista. Nu trebuie sa fi specialist in ceva ca sa poti spune ceva simplu intr-un domeniu, si oricum toate stiintele fixe se includ una pe alta. Daca sti cum functioneaza un bec, nu ai voie sa sti in cat timp germineaza semintele de dovleac. Intrebarea cu varsta a fost o intrebare, atat cu scopul de a sti cam ce varsta are dar si pentru ca in cazul in care este in varsta sa constientizeze lucrul asta.
        Celelalte intrebari au fost niste intrebari retorice pentru al linisti in legatura cu posibilele cauze si riscurile la care se expune. Tumoarea poate sa creasca din diverse motive si intr-un ritm alert ducand la complicati. Nu stiu cum, cu card sau nu, dar daca deja Saccsiv a luat decizia sa se opereze, si are posibilitatea asta, este cel mai bun lucru pe care il poate face. Daca tu crezi ca nu e bine parerea ta, eu nu am zis in numele a unui tot stiutor sau cu mandrie.

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 13, 2015 at 4:09 pm

        Riko

        Nu am card si n-am nici posibilitatea.

        Apreciază

      • el said, on octombrie 13, 2015 at 4:34 pm

        Riko

        te justifici dar nu cauti sa iei aminte la ce spun, treaba ta,

        Eu nu am nici o parer(deocamdata) despre ce si cum ar tfi mai bine sa faca din punct de vedere medical Saccsiv si ma feresc sa-mi dau cu pararea despre lucruri atat de importante despre care nu am caderea sa ma pronunt.

        Apreciază

      • Ecaterina said, on octombrie 19, 2015 at 5:24 pm

        „el”, las-o mai moale, că nu ești centrul pământului…

        Apreciază

  33. Aurora said, on octombrie 13, 2015 at 1:21 am

    Riko, Saccsiv si-a facut treaba, dar daca maine ar disparea blogul lui, crede-ma ca as lua nu un somnifer cat iau acum, ci doua. El este nu numai un blogger de exceptie, ci si prieten. Ca ziarist a lucrat foarte bine si ne-a dat stiri mai mult decat putem noi sa ducem, dar ca om ne-a dat si niste lectii care nu se predau la scoala. Saccsiv este o scoala, un om providential, un mentor adevarat. Daca tu ai iesi din blogosfera, Vasile, crede-ma ca am fi ca mustele ametite de insecticid, zburand haotic… Trebuie sa te faci bine, prietene, caci oricat de multe ne-ai invatat, tot nu ne-am descurca fara tine. Te iubim si te sprijinim !

    Apreciază

  34. Paul222 said, on octombrie 13, 2015 at 1:28 am

    Frate Vasile, iarta-mi indrazneala te rog dar vroiam sa-ti propun daca vrei, daca cumva nu ai sa mai poti scrie pe blog, poate lasi blogul la altii sa scrie, poate te gandesti tu la o persoana care ar putea sa iti tina locul cand nu esti tu disponibil… Cu iertare eu ma gandeam de exemplu la fratele El care desi e cam radical pentru unii da dovada de mult discernamant sau. Doamne ajuta!

    Apreciază

    • el said, on octombrie 13, 2015 at 4:18 pm

      Paul222

      multumesc mult pentru pretuire frate, si eu tin MULT la Saccsiv si ma rog pentru el inca de multa vreme si pretuiesc acest loc SINGURUL de calibru si valoare si FARA viclesug, marturisitor care deschide ochii oamenilor. Sinceritatea lui Saccsiv si inima lui intreaga pentru Dumnezeu au atras harul care plineste orice nedesavrasire peste lucrarea lui si a facut ca blogul lui sa aibe putere de rezonanta catre inimile oamenilor, ceea ce altii cu multe posibilitati NU au reusit oricat de mult s-au straduit. Adevarul NU se poate grefa/auzi decat intr-un loc unde lipseste orice viclenie si interes meschin.De aceea ar fi o IMENSA pierdere sa fie inchis, insa instinctul meu imi spune ca INCA NU a venit vremea aceea INDIFERENT ce clocesc si ticluiesc dusmanii Crucii, Saccsiv NU si-a incheiat inca misiunea publica.

      Ma simt obligat de dragostea ta sa-ti spun SINCER si ca eu nu am talantul si puterea lui sa ma pot inhama la asa o activitate( nu stiu daca Multi isi dau se ama de anvergura ei), plus ca eu sunt inca rob lumii acesteia si inca unul cu foarte putin timp si libertate ca sa pot sa depun asa o munca, iar caracterul meu despre care BINE ai observat ma vadeste si el de nepotrivit pentru a tine in echilibru un loc unde toata lumea sa se simta in larg si sa-si exprime parerile.

      Asadar parerea mea ca e ca NOI TOTI PUTEM( si chiar TREBUIE sa o facem) ajuta sa se tina inca deschis acest lor, acesta Agora marturisitoare, si asta prin rugaciunile noatsre sustinute pentru Saccsiv , si Domnul il va apara de orice viclesug ticluit de smintiti.

      Deci mesajul meu ar fi : indemn la rugaciune frateasca, pomeniri la Sf Liturghie si slujbe pentru Fratele Vasile si asa vom participa si noi EFECTIV la sustinerea acestui loc nepoluat de sminteli si marturisitor. Multumesc.

      Doamne ajuta.

      Apreciază

  35. Anca said, on octombrie 13, 2015 at 8:41 am

    Doamne ajuta, frate Vasile! Ne rugam si noi pentru tine!

    Apreciază

  36. cristi said, on octombrie 13, 2015 at 11:41 pm

    @Sacccsiv,

    Citeste, te rog, cu atentie aceste randuri si ai incredere in ceea ce-ti spun. Tumorile si cancerul in zona gurii (chiar si in zona esofagului sau la tiroida) se vindeca 100% cu planta medicinala numita SÂNZIENE (sau Dragaica). Este o planta cu efecte anticancerigene, mai ales cand are contact direct cu zona afectata. De retinut este faptul ca aceasta nu este orice fel de planta, ci este floare Sfantului Ion Botezatorul (cea care infloreste in perioada in care sarbatorim Nasterea Inaintemergatorului Domnului), si de asemenea are puterea de vindecare pe care, nu intamplator, o da forma ei (petalele sunt in forma Sfintei cruci). Cu aceasta planta s-au vindecat cazuri foarte grave de cancer aparute in aceasta zona (maxilo-faciala). Sa bei, te rog, ceai de sanziene (gasesti la plafar) si sa faci gargara cu el, sa tii pe locul respectiv ZILNIC. Daca tumoarea este externa, sa dai si cu unguent de sanziene (tot la plafar gasesti).
    Citeste si acest articol pe care l-am gasit mai demult: http://www.apaceavie.ro/sanziene/

    Sanatate multa!

    Apreciază

  37. klauss said, on octombrie 14, 2015 at 10:41 pm

    Daca doriti sa urmati un tratament naturist (de indicat!), va recomand sa luati legatura cu d- l profesor universitar Constantin Milica, de la Universitatea Agronomica „Ion Ionescu de la Brad” Iasi. Este un adevarat doctor in plante medicinale, s- a dedicat o viata in cercetarea acestui domeniu. Daca ajungeti la dumnealui, sa aveti diagnosticul exact. Va va da tratament pe masura, este un adevarat cunoscator, nu un impostor. Medicamentele si ceaiurile se fac chiar la Universitatea Agronomica Iasi. Insusi faptul ca veti vorbi cu d- l profesor, va va incarca cu optimism. Il cunosc personal si vi- l recomand cu toata increderea. Cu siguranta, nu veti regreta! https://www.facebook.com/FarmaciaVerde.ro/videos/146822682034606/ . Imi doresc foarte mult sa aud ca starea d- voastra de sanatate s- a imbunatatit, si fara sa treceti prin mana medicilor (care sunt cum sunt).

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.