SACCSIV – blog ortodox

Anti vaccin: MEDICI ROMANI, cititi ce zic MEDICI AMERICANI despre VACCINURI!

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 12, 2015

Dupa cum stiti:

ROG RASPANDITI pe Facebook, ziare, e-mailuri. CAMPANIE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII. Suntem foarte multi. S-o facem. Nu mai e timp de frica sau lene

Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI caci NE VOR CALCA PE GAT. Definitiv …

Proiectul legii VACCINARE OBLIGATORIE: medici anti vaccinare = pierderea dreptului de libera practica

Vor dezbatere publica: VACCINARE OBLIGATORIE. Fara vaccin = fara scoala

Iata ce putem citi la Doctors against vaccines – These physicians actually did the research:
Medici împotriva vaccinuri – Aceşti medici au făcut cercetări

(NaturalNews) Următorii medici nu s-au mulțumit cu jumătăți de adevăruri, propagandă și minciuni. Au făcut propriile lor cercetări.

Nancy Banks, M.D.

Dr. Banks şi-a obţinut diploma medicală la Harvard Medical School. Ea a obţinut de asemenea un masterat MBA în finanțe la Universitatea din Pace. Ea şi-a completat stagiul şi rezidenţa la spitalul Saint Luke si spitalul Mount Sinai şi Medical Center. A obţinut drept de practică în obstretică-ginecologie.

„Dacă priviţi la ingredientele din vaccinuri veți descoperi că au mercur, au aluminiu și vaccinurile sunt poluate cu alte tipuri de virusuri, și vaccinurile sunt cultivate, uneori, pe ţesut uman. Deci, acestea sunt vaccinuri care au elemente neurotoxice și apoi, desigur, conţin alte elemente care pot declanşa reacții autoimune. Deci, acestea sunt tipurile de probleme care au fost văzute la copii; vedem reacții autoimune.”

Toni Bark, M.D.
Dr. Bark a obţinut o licenţă în psihologie la Universitatea din Illinois, si doctoratul în medicină la Rush Medical School. Ea şi-a completat rezidenţa în Pediatrie la Universitatea din Illinois. După ce a condus secţia de urgenţă pediatrică la Spitalul Michael Reese, ea a început studiul medicinei homeopatice. Ea a obţinut de asemenea o diplomă de masterat în managementul situațiilor de urgență în asistență medicală la Universitatea din Boston. În 2012 ea a devenit vicepreședinte al Institutului American de Homeopatie. Ca medic foarte titrat, ea a făcut cercetare.

„… Copiii care vin la mine din alte practici medicale și sunt complet vaccinaţi, de multe ori sunt copii, ei bine sunt copii în cabinetul meu cu astm, tulburări de panică, tulburări obsesiv-compulsive, PANDAS [tulburarile neuropsihiatrice autoimune la copii asociate cu infecţii streptococice], autism , Asperger. Copiii mei, din practica mea, care nu au fost vaccinaţi, la ei nu văd aceste probleme. Nu am nici măcar un copil care nu a fost vaccinat, şi care să aibă, de asemenea, astm sau alergii alimentare sau Asperger sau autism sau boala Crohn sau colită ulceroasă.”

Meryl Nass, M.D., ABIM

Meryl Nass nu este străină de cercetare. Ea a obţinut o licenţă in biologie la Institutul de Tehnologie din Massachusetts. A lucrat ca tehnician de laborator timp de doi ani în cadrul Departamentului de Imunologie al Şcolii John Curtin de Cercetări Medicale. Ea şi-a obţinut diploma în medicină la Medical School din New Jersey si la Universitatea din Mississippi. Şi-a completat rezidenţa în medicină internă la Universitatea din Mississippi Medical Center. Ulterior, a lucrat ca medic în secţia de urgenţă timp de 14 de ani. A predat, de asemenea, medicină internă la Şcoala de Medicină a Universităţii din Massachusetts. Lucrează în prezent ca internist și medic de spital la Mount Desert Island Hospital din Bar Harbor Maine.

„Vaccinul Prevnar a fost autorizat în urma unui mare studiu clinic efectuat la Kaiser în California de Nord cu 38.000 de copii. Jumătate dintre ei a primit vaccinul Prevnar 7, și jumătate a primit un vaccin experimental pentru Neisseria meningitidis de tip C – tip C vaccin meningococic. Acum, ce pare un pic cam ciudat pentru mine. Adică … verificat a fost un alt vaccin. Asta-i o problemă. Dar e destul de comun, pentru că nu poţi şti cu adevărat profilul efectelor secundare dacă compari un vaccin cu altul, deoarece fiecare produce efecte secundare. Nu există un placebo standard pentru comparație.

… Copiii, de obicei, nu mor brusc, atunci când sunt sănătoşi; și va trebui să se găsească un motiv pentru asta. Există cu siguranță o mulțime de adolescente care au murit relativ brusc după Gardasil sau au dezvoltat reacții neurologice severe.”

Jack Wolfson, D.O.

Dr. Wolfson a obţinut diploma de licenţă la Universitatea din Illinois. Ulterior a obţinut un doctorat la Colegiul de Medicină Osteopatică din Chicago. El este specializat în cardiologie. Înainte de a-şi întâlni viitoarea sotie, Heather, el a început să înţeleagă că medicina convenţională nu previne şi nu vindecă boli, ci doar tratează simptomele. Heather, chiropractician, l-a familiarizat cu vindecarea holistică. El și Heather sunt acum căsătoriţi și au doi copii, și nici unul dintre ei nu e vaccinat. ..

„Un jurnal de prestigiu a publicat că bărbații care au avut rujeolă și oreion, copii fiind, au suferit cu 29% mai puține atacuri de cord, iar accidente vasculare cerebrale mai puține cu 17%! Femeile care au suferit de ambele infecţii au înregistrat un risc cu 17% mai mic de boli cardiovasculare si cu 21% mai mic de accidente vasculare cerebrale. Revista „ Atherosclerosis” a publicat recent aceste constatari șocante in numarul din iunie 2015.

Prin calculele mele, infecția naturală cu rujeolă și oreion va preveni milioane de atacuri de inimă si accidente vasculare cerebrale. De ce nu este această informație peste tot la televizor și pe internet? Vă voi spune de ce. Deoarece mass-media stă în pat cu Big Pharma care plateşte facturile. Politicienii sunt sclavii stăpânilor de corporaţii. Copiii noștri ar trebui să fie expuşi fiecărui virus și bacterie pentru care există un vaccin.”

Lee Hieb, M.D.

Dr. Hieb a primit licenţa de la Grinell College și Universitatea din Iowa. Ea a obţinut doctoratul în medicină la Universitatea din Rochester, Şcoala de Medicină şi Stomatologie. Ea şi-a făcut rezidenţiatul în chirurgie ortopedică în Marina S.U.A. Este fost preşedinte al Asociaţiei Medicilor americani si Chirurgilor, și vorbește ades împotriva pericolelor sistemului de sănătate. Ea a candidat pentru funcţia de guvernator în 2014 din partea partidului libertarian. Din păcate, a pierdut alegerile.

Din 2005 (și chiar înainte), nu au existat decese in SUA de la rujeolă, dar au existat 86 de decese de la vaccinul MMR – 68 dintre acestea la copiii sub 3 ani. Și aproape 2.000 de persoane au rămas cu handicap, conform datelor menționate mai sus de VAERS.
În țările care folosesc vaccinuri BCG impotriva tuberculozei, incidenţa diabetului de tip I la copiii sub 14 ani este aproape dublu.
După cum s-a raportat în Lancet in 1995, boala inflamatorie a intestinului (de exemplu, Crohn si colita ulceroasă) este de 13 ori mai răspândită la persoanele vaccinate contra rujeolei.
… În 1982, William Torch, un cercetător prolific ce a şi publicat pe teme neurologice, a prezentat o lucrare (publicată mai târziu) la Academia Americană de Neurologie revizuind decesele SIDS( decesul subit la copii). El a raportat că, în 100 de cazuri consecutive, 70 dintre decese au avut loc în termen de trei săptămâni de la vaccinarea pertussis.

Surse:

organiclifestylemagazine.com
organiclifestylemagazine.com
organiclifestylemagazine.com
nancybanksmd.com
disease-reversal.com
webmd.com
wolfsonintegrativecardiology.com
healthimpactnews.com
vaccineimpact.com
desmoinesregister.com
wnd.com
truthwiki.org/Vaccine_Fanaticism
   Comentariu saccsiv:

Atentie mare insa, homeopatia nu trebuie sa devina o alternativa la vaccinare.

HOMEOPATIA – ratacire NEW AGE. Hahnemann, fondatorul homeopatiei, a fost MASON …

Sa fie clar: HOMEOPATIA ADUCE BLASFEMIE ORTODOXIEI. Iata ce spun Ioan Vladuca si Parintii Paisie Aghioritul si Damaschin Grigoriatul

Video: MEDICI HOMEOPATI = VRAJITORI. Mitropolitul Serafim de Pireu explica

Video (si transcriptul in romana): De ce nu a participat teologul Dimitrie Tselenghidis la simpozionul homeopatului PAVEL CHIRILA? Tocmai pentru ca … medicul Pavel Chirila e activist homeopat. CARE-I TREABA CU HOMEOPATIA?

Legatura dintre HOMEOPATIE si TEOSOFIE. Adica SATANISM …

Articolul zilei (03.06.2011): HOMEOPATIA, o noua inselare

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. nikodim said, on octombrie 12, 2015 at 9:59 pm

    Din pacate medicii romani in marea lor majoritate sunt inregimentati la industria corporatista, transnationala, big-pharma ca slugi umile dar in acelasi timp perfide, pentru ca acestia, pentru „30 de arginti” pe care ii primesc periodic dupa cat de mult incarca retetarele bolnavilor cu otravuri, din lacomie ucid incet dar sigur cu premeditare multimi de oameni atat suferinzi cat si sanatosi, pe acestia sanatosi mintindu-i ca sufera de boli inchipuite doar ca sa-i determine sa cumpere acele medicamente si vaccinuri pentru care primesc bonusuri materiale de la agentii pharma. Participa cu buna stiinta la genocidul criminal al Tarii incalcandu-si juramantul si etica profesionala. Chiar daca unii medici romani mai gandesc profesional si omeneste si incearca sa faca cercetare pe cont propriu (pentru ca despre cercetarea medicala ca politica de stat nici nu se discuta) in scopul salvarii de vieti omenesti, linia generala este cea prezentata mai sus.
    Dupa cum am mai spus intr-un comentariu intr-un material anterior, marionetele, iudele si lichelele au devenit principalul avut national al Tarii iar sistemul legislativ al Tarii, conceput doar pentru avantajele unor grupuri de interese mafiote, oglindeste cel mai bine aceasta stare de fapt.

    Apreciat de 2 persoane

  2. Radu Humor said, on octombrie 12, 2015 at 10:26 pm

    Apreciază

  3. Cosmin said, on octombrie 12, 2015 at 11:55 pm

    Odata deveniti parinti, la pachet cu bucuria evenimentului isi face simtita prezenta grija pentru noul venit, grija pentru ca acestuia sa nu-i lipseasca absolut nimic, sa fie bine sanatos.

    In general, fiinta umana cauta stabilitate pe toate planurile.

    Din punct de vedere psihologic, sistemul stie exact cum sa actioneze:

    1. Creaza un aparat punitv pentru medicii care in urma studiului, experientei cumulate in ani, ajung la concluzia ca vaccinurile nu sunt doar nocive ci au cu totul un alt scop si decid sa renunte la promovarea si utilizarea lor. Adica raman medici cu drept de practica doar cei pro vaccin.

    2. Odata rezolvat acest aspect, proaspetele familii, asculta orbeste si pun in aplicare sfaturile medicilor cu referire la vaccinuri, caci nu-i asa, medicii sunt singurii in masura sa ofere informatii cu caracter medical. Nu inginerii, nici economistii, juristii, nici personalul clerical si nici cei de la salubrizarea orasului.

    Practic, suntem pusi in fata unui gen de alegere bolsevico-nazista: nu-ti vaccinezi copilul se pun in aplicare legile neconstitutionale.

    Apreciază

  4. petrupetru said, on octombrie 13, 2015 at 12:27 am

    http://orthodoxaustralia.org/2015/07/22/medicine-and-the-fallen-man/
    Cu alte cuvinte, bietul om merge la doctor ca la un vraci, asteptand „minuni” de tot felul… Oricare dintre noi, Ortodocsii, trebuie sa devina un mini-doctor! Daca tinem cont de intreaga mostenire lasata de Parintii nostri, vom gasi solutii clare pentru bolile si deficientele din ziua de azi. Ce ofera lumea asta, murdara si plina de vaccinuri, are o puternica semnificatie oculta! Cu siguranta ca medicii devin vrajitori, cu sau fara voia lor… Doamne ajuta!

    Apreciază

  5. hilohi bogdan said, on octombrie 13, 2015 at 1:27 am

    populaţia trebuie să înţeleagă cine este duşmanul „de moarte” al ei şi să nu aştepte nimic bun dela acesta…dar nu vor pt. Că vraja e dulce…există o încrâncenare antihristică şi în omul simplu,victimă,părăsit de harul creştinesc…

    Apreciază

  6. Dextro said, on octombrie 13, 2015 at 2:40 am

    Măi Vasile, eu îți scriu doar când mă enervezi, știi asta deja, evită titlurile care generalizează. Ce înțelegi tu din titlul postului tău, că toți medicii români sunt pro-vaccinare, nu-i așa ? Dacă facem o statistică, afirmația ta nu cred că se confirmă. Eu sunt medic și mi-am vaccinat copiii doar pentru, cum și când am vrut eu. Voi face asta in continuare si pacienților mei. Ca in comunism, tati, scriem ce zic ei, facem ce vrem noi. Altă soluție nu există. Cea mai nasoală treabă sunt polivalentele. Cine face 5 boli deodată? Ce organism pricepe această avalanșă patologică ? Repet, să ne întoarcem la metodele dinainte de 89, caci suntem atacați de același lucru mult mai pervers: marxismul cultural.

    Apreciază

    • ozana said, on octombrie 13, 2015 at 2:37 pm

      @ Dextro
      Din zona aia scirboasa a fizicii pe care nu am digerat-o niciodata , in care este vorba de acele perechi de substante aparent identice dar nesuperpozabile si care se rotesc in mod diferit in planul luminii polarizate ; unele spre dreapta (dextrogir) iar altele spre stinga (levogir) , ti-ai dat seama ca orientarea ta ar fi ,,de dreapta” si ti-ai ales pseudonimul Dextro. Spun ,,pseudonim” si nu ,,nickname” deoarece eu vorbesc romaneste si nu in pasareasco- romgleza . Daca tu respecti decizia pacientiilor tai in privinta administrarii unor medicamente , vaccinuri , etc., inseamna ca te numeri printre cei trei medici din Romania care a depus pe bune juramintul lui Hipocrat(e) si nu pe cel al lui Ipocrit…Inseamna ca seful tau direct nu a observat inca ca nu ti-ai facut ,,norma” la capitolul ,,vaccinuri obligatorii”. Sa inteleg ca ai semnat si petitia Stop vaccinarii obligatorii ? Din pacate, experientele mele din cadrul sistemului sanitar romanesc sint de-a dreptul tragice , socante si traumatizante. Si crede-ma ca nu sint chiar atit de slaba de inger.Daca ai chef sa asculti o saga de zile mari , da-mi un semn !

      Apreciat de 1 persoană

      • Ecaterina said, on octombrie 13, 2015 at 3:25 pm

        Să trăiești Ozana! Mi-ai plăcut. 🙂
        O, Doamne!…, nu sunt singura „nebună” și pentru asta, îți mulțumesc. Atlet cu atlet, nebun cu nebun și iată că rândurile se strâng. La cât mai mulți!

        S-au lăudat ei că tare mulți „au luat” cardurile, dar nu spun o vorbuliță de faptul că au băgat aceste carduri cu înșelăciune în casa rudelor celor care le-au refuzat. Iar acum, aceștia se luptă să le dea înapoi. Asta ca să nu mai spun că s-au dat de gol într-o zi la nufărul Trinitas, unde au spus că doar aproximativ 50% din carduri au intrat în posesia oamenilor. Cine știe?…, poate că restul de carduri le folosesc în mod direct chiar medicii sau stăpânii lor.

        Trebuie să ne adunăm și să facem mici comunități în munți. Acum cât se mai poate. Putem face schimb de mărfuri (troc), ocolind astfel mafia masonică statală. Se poate, fraților, numai adunați-vă odată. Eu atât aștept. Dumnezeu este cu noi!

        Apreciază

  7. energein7 said, on octombrie 13, 2015 at 7:32 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  8. sgfsdgs said, on octombrie 14, 2015 at 5:46 am

    Draga Frate Vasile,

    Am fost de curand la Manastirea Muntioru sa il intreb pe Parintele Macarie ce e de facut cu noua asta lege a vaccinarilor. In sinea mea ma rugam la Dumnezeu sa puna in gura Parintelui Macarie un sfat care sa fie bun pentru toata lumea.
    Parintele era foarte obosit si a avut puterea si timpul sa vb cu mine prea multe. Dar a apucat sa imi spuna exact ce vream sa stiu.
    A ramas surprins de ce vor sa faca astia . A spus ca sa mai asteptam un pic sa vedem daca „mai apuca astia sa dea legea asta”. Nu vreau sa induc in eroare dar asa am inteles eu.
    M-a intrebat si daca am duhovnic. A spus ca trebuie sa vorbesc si cu duhovnicul meu sa il intreb ce sa fac. Preotii au si ei copii. Ii vor vaccina si ei preotii pe copii? Deci ce vor face preotii asta sa facem si noi. Sa tinem aproape de ei si ei de noi.

    As dori sa mai adaug ceva … nu toti medicii isi vaccineaza copii si nici toti preotii. O stiu asta de la un medic de familie care mi-a confirmat ca asta. Cand am luat decizia de a nu mai vaccina deloc copilul doctorita a intrebat daca sunt medic sau preot. Pentru ca aceste doua categorii de oameni nu isi vaccineaza copii. Asadar sunt, vor fi preoti de care sa ne lipim daca apuca sa inceapa teroarea asta.

    Da e adevarat, a fost greu, in spital se tavaleau de ciuda ca nu o pot vaccina copilul nou nascut si au facut ce au putut ca sa bage groaza in noi. Dar in conducerile unor spitalelor sunt masoni si probabil pun o presiune imensa pe medici ca vaccinezi copilul.

    Sunt cadre medicale pro si contra … sa nu ii judecam si sa aruncam cu opietre in ei ci sa ii ajutam sa inteleaga daca putem ce reprezinta vaccinarea.

    Sfatul meu e sa nu vaccinati copii. Eu am doi copii pe care nu i-am vaccinat si sunt bine, foarte bine.
    Daca la inceput ca orice parinte traiestti cu groaza ca poate copilul se va inbolnavi si pateste ceva … pe masura ce trece timpul te linistesti si vezi ca decizia a fost buna.

    Multumesc lui Dumnezeu pentru toate cate ne da si cate grija are de noi! Iti multumesc si tie frate Vasile pentru cate am aflat de pe blog acesta. Si pentru tot binele care il faci sa te intareasca Dumnezeu in toate!

    Sfanta Preacuvioasa Maica Parascheva, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!

    Cu dragoste,
    Marian

    Apreciază

  9. ozana said, on octombrie 14, 2015 at 11:02 am

    @ Ecaterina
    ,,Nicio minte de calitate nu-i scutita de un dram de nebunie” , draga mea. Acea frumoasa ,,nebunie” care te indeamna sa-ti intinzi aripile catre cer , in cautarea paradisului pierdut. Nu exista om inteligent care sa se poata impaca , sa poata accepta , precara conditie umana de aici. Conditie creata de fortele raului. Sintem nebuni pentru ca stim cu cine ne luptam si totusi , fiecare dintre noi , dupa puterile si priceperea lui , duce o lupta inegala cu ele. Si Icar a fost ,,nebun” in dorinta lui mareata de-a face ceva pentru oameni, Sa nu uitam nici de personajul mult indragit de mine din opera lui Cervantes., Don Quijote…In sufletele unora dintre noi, se zbate sa iasa la lumina ingerul dreptatii si al iubirii , in ceilalti se lupta demonil pentru a-i tiri inspre crima si nelegiuire. Asta este…..

    Pamintul deocamdata – de Adrian Paunescu

    Timpul vietii ni-i scurt
    Hai sa-l facem curat
    Traiesc unii din furt,
    Altii doar din ce-au dat,
    Sint saraci si bogati,
    Lovesc lasii pe bravi:
    Voi ce-n Luna zburati,
    Pin la cer va urcati
    Pe spinari de noi sclavi.
    ……………………………..
    Voi ce-n luna zburati
    Cu-ale noastre izbinzi
    Nu uitati c-aveti frati
    Pe planeta flaminzi.
    Piinea lor o mincati
    Printre stele zburind
    Voi degeaba zburati
    Cind cei subdezvoltati
    Se tirasc pe pamint.
    ………………………….
    Lumea-i plina de rani
    Si de doctori docenti
    Si de masti si de vami
    Si de mari inocenti :
    Fiindca nasteti copii
    Aparati-i luptind,
    Doboriti monstrii vii
    Ce de-un veac de vecii
    Dolii pun pe mormint.
    …………………………..
    Intre cei care trag
    Si acei ce sunt trasi
    Nu e loc de vreun steag,
    E o groapa de pasi.
    Intre ei sunt sudati
    Cu un strimb ideal,
    Cum sint bine legati
    Condamnatul de lat
    Si biciusca de cal.
    ……………………….
    Fii ai muncii aveti
    Naduseala pe piept
    Cum sta nurca de pret
    Pe-al madamelor piept.
    Unii iau, altii fac ,
    Unii dorm , altii sint,
    Intre inger si drac
    Trage omul sarac ,
    Inhamat la pamint.

    Pe pamint avem de toate ,
    Si mai bune si mai rele ,
    Bune, rele,
    Si-a putea si nu se poate,
    Si ruina si cetate
    Genii mari si frunti tembele,
    Vint ce sta si vint ce bate
    Si martiri dar si lichele,
    Nedreptate si dreptate
    Si-a putea si nu se poate
    Si noroi si stele.

    Apreciază

  10. Sită Deasă said, on noiembrie 23, 2015 at 9:36 am

    Un doctor din America acuză: mai mulţi doctori au fost ucişi pentru că aceştia au descoperit adevărul despre unele vaccinuri!

    https://sitadeasa.wordpress.com/2015/11/23/un-doctor-din-america-acuza-mai-multi-doctori-au-fost-ucisi-pentru-ca-acestia-au-descoperit-adevarul-despre-unele-vaccinuri/

    Dr. Ted Broer, care spune (în opinia sa) adevăratul motiv pentru care doctorii de medicină alternativă au fost eliminaţi: nedescoperirea adevărului despre toxicitatea vaccinurilor.

    Deci, se pare că medicii ucişi în Florida au aflat că enzima Nagalase este adăugată intenţionat în vaccinuri pentru imunizarea populaţiei.

    Nagalase, conform Institului de Diagnostic şi Cercetare a Sănătăţii, este o enzimă extracelulară secretată de celulele canceroase în procesul de invazie tumorală. De asemenea, enzima Nagalase oprește vitamina D de a se lega de proteina ​​Gc, acest lucru împiedicând abilitatea naturală a corpului uman de a distruge celulele canceroase.

    Nagalase se găsește și în concentrații foarte mari la copiii cu autism şi se pare că marile corporaţii farmaceutice o pune şi în vaccinurile noastre. Acest lucru previne organismul în utilizarea vitaminei D necesare pentru a lupta împotriva cancerului şi de a preveni autismul. Nagalese pur şi simplu dezactivează sistemul imunitar.

    Aşadar, Oculta Mondială nu i-au ucis pe aceşti medici deoarece ei ar fi găsit leacul pentru cancer sau au tratat cu succes autismul, ci i-a omorât pentru că aceşti doctori au avut dovezi că unele vaccinurile cu care sunt injectaţi copiii noștri cauzează cancer și autism. Dacă acest lucru ar fi adevărat, această ar însemna că Oculta Mondială ar face lucrul acesta cu bună știință și intenționat.

    Apreciază

  11. […] Anti vaccin: MEDICI ROMANI, cititi ce zic MEDICI AMERICANI despre VACCINURI! […]

    Apreciază

  12. […] Anti vaccin: MEDICI ROMANI, cititi ce zic MEDICI AMERICANI despre VACCINURI! […]

    Apreciază

  13. […] Anti vaccin: MEDICI ROMANI, cititi ce zic MEDICI AMERICANI despre VACCINURI! […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.