SACCSIV – blog ortodox

AGENDA 2030 = LUMEA ANTIHRISTULUI

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 12, 2015

Pentru a intelege mai bine acest articol, recititi va rog:

AGENDA 21 = MOARTE. Cititi si va ingroziti despre PIESA DIN PUZZLE CARE LIPSEA. Veti intelege totul mai bine

Iata ce putem citi la At UN Summit, World Rulers Adopt Agenda for Global Socialism:

Agenda 2030 ONU: un plan de instaurare a unui socialism global

Un plan pe termen lung pentru a impune socialismul pentru intreaga omenire, denumit „Agenda 2030” si „Agenda Dezvoltarii Sustenabile” a fost prezentat vineri, 25 septembrie 2015, in fata Adunarii Generale a Natiunilor Unite, si primit de participanti cu aplauze furtunoase. Toate cele 193 de delegatii guvernamentele adunate la aceasta adunare ONU – de la regimuri comuniste, dictaturi islamiste pana la „democratiile” din vest – au promis ca vor sustine implementarea acestui plan.

summit2015

Faptul ca cele 17 obiective de „dezvoltare sustenabila” din „Agenda 2030” sunt un plan de raspandire a socialismului la nivel global nu mai este o afirmatie controversata. Multi analisti au discutat acest aspect in ultimele saptamani. De exemplu obiectivul numarul 10 cere fiecarei persoane de pe planeta sa „reduca nivelul de inegalitate din interiorul fiecarei tari dar si dintre natiuni”. Pentru a atinge acest obiectiv este necesar „ca bogatia sa fie impartita echitabil si diferentele de nivel de venit sa fie corectate”. Dictatura comunista din China a vrut sa sublinieze ca a avut un rol „crucial” in elaborarea acestei agende globale. Insa documentul ONU precizeaza ca pentru combaterea inegalitatii socialismul la nivelul national nu este suficient, fiind necesar un nou socialism international.

Mai simplu, platitorii de taxe din vest ar trebui sa fie pregatiti ca economiile lor sa fie redistribuite la nivel international. Bineinteles ca in practica bogatiile vor ajunge in mana celor ce le vor imparti – guvernul ONU si guvernele din tarile sarace – si nu locuitorilor din zonele defavorizate, acestia fiind folositi doar ca un pretext, asa cum au fost folositi pana acum de sute de ani.

Documentul ONU, denumit „Sa transformam lumea: Agenda 2030 pentru Dezvoltare Sustenabila” a fost adoptat vineri, 25 septembrie, chiar la inceputul summitului de 3 zile tinut in New York. In discursul tinut la ceremonia de deschidere, Secretarul General al ONU, Ban Ki-Moon a facut cateva aluzii despre magnitutinea acestui plan. „Noua agenda este o promisiune a tuturor liderilor catre oamenii de pretutindeni”, a declarat el, plasand astfel toti liderii in aceeasi „oala”, inclusiv „lideri” precum Kim Jon Un, Raul Castro sau Robert Mugabe. „Este o viziunea universala ce va transforma intreaga lume intr-un loc mai bun”.

Precum ne-am obisnuit cu orice proiect socialist sau totalitar si agenda ONU foloseste platitudini de genul, „sa cream o lume mai buna” sau „sa eradicam saracia” – sloganuri folosite de tirani de sute de ani. „Este un plan pentru toti oamenii de pe Pamant, sa eradicam saracia toate felurile”, a continuat Ban Ki-Moon. „Este un plan pentru o bunastare impartasita de toti, un parteneriat pentru pace, bazat pe importanta de a actiona pentru a evita schimbarea climatica si pe respectarea drepturilor tuturor oamenilor si a egalitatii dintre genuri. Chiar mai importanta este promisiunea de a nu lasa pe nimeni in urma.” Apoi a adaugat „dar adevaratul test va fi implementarea acestui plan, avem nevoie de actiunea tuturor oamenilor, oriunde s-ar afla ei. Ce avem acum este un plan, o schema a succesului la nivel planetar”.

„Acum a venit vremea sa folosim aceste obiective pentru a schimba lumea. Institutiile trebuie sa se pregateasca pentru a putea indeplani un mare plan. Trebuie sa implicam toti actorii, asa cum am facut-o si pentru a crea aceasta Agenda. Trebuie sa implicam parlamentele de pretudinteni si guvernele locale, sa lucram atat cu orasele cat si cu zonele rurale. Trebuie sa atragem antreprenorii si marile corporatii. Trebuie sa implicam societatea civila in implementarea acestor noi viziuni. Trebuie sa ascultam mediul academic si oamenii de stiinta. Trebuie sa imbratisam o noua revolutie a informatiei. Si cel mai important, trebuie sa ne apucam de treaba – acum.” a concluzionat Ban Ki-Moon.

Daca adultii de astazi se vor alatura acestui plan ramane de vazut. Dar cand vine vorba de copii, ONU nu risca nimic. A devotat unul dintre obiective in acest scop, pentru a se asigura ca toti copii, de pretudinteni vor deveni „agenti ai transformarii”, o denumire sinistra aleasa de ONU. Acestia se vor asigura ca planul pentru o noua ordine globala se va infaptui. „Copiii si tinerii sunt agenti ai schimbarii de o importanta critica, si vor gasi in obiectivele acestei agende o platforma in care isi vor putea canaliza capacitatiile lor fara limite pentru activism, pentru creerea unei lumi mai bune.”

Agenda explica si ce fel de activisti doreste sa obtina din copiii de astazi. „Pana in anul 2030 trebuie sa ne asiguram ca sistemul educational va instrui toti copiii sa dobandeasca competentele necesare pentru a putea promova o dezvoltare a lumii sustenabila, care sa includa printre altele, moduri de viata sustenabile, sa respecte drepturile omului si egalitatea dintre genuri, promovarea unei culturi a pacii si a non-violentei, cetatenia globala si o apreciere a diversitatii multiculturale”. Avand in vedere ca ONU intelege prin „dezvoltare sustenabila” controlul populatiei, planificarea centralizata, guvernul mondial si altele, „obiectivele copiilor” incep sa aiba o conotatie sinistra.

Totul suna atat de bine pentru actualii dicatori ai lumii, incat nu si-au putut ascunde entuziasmul pentru minunata lume noua ce se contureaza. „Aceasta agenda ne promite o lume noua minunata, a noua ordine pe care trebuie s-o construim, o noua ordine ce necesita aparitia unui nou tip de cetatean al lumii”, a declarat dicatorul marxist Robert Mugabe, conducatorul responsabil de crime in masa pentru a prelua puterea in Zimbawe, in momentul de fata este si secretarul general al Uniunii Africane. „Vreau sa cred ca ne vom putea ridica la nivelul acestor asteptari, pe care ni le-am asumat in mod voluntar si colectiv. Succesul nostru, si a lumii noi ce ne asteapta, depind de angajamentul pe care ni l-am asumat”. A promis intr-un mod vehement ca va impune obiectivele Agendei ONU 2030 pe cetatenii saraciti de catre regimul sau.

Tiranii ce conduc China comunista au fost si ei plini de entuziasm privind aceste noi obiective ale ONU – obiective la a caror dezvoltare se lauda ca au participat. Pe langa multe angajamente asumate, dictatura comunista a promis ca va aloca 2 miliarde de dolari pentru a investi in sistemele educationale ale altor tari si in sistemele de sanatate, pentru a atinge obiectivele alese de ONU, urmand ca aceste fonduri sa creasca pana la suma de 12 miliarde pana in anul 2030. Si aceasta e o mica suna din costul total al implementarii acestui plan, ONU sustine ca acest cost se va ridica la 3-5 trilioane de dolari pe an.

Administratia Statelor Unite se pare ca va ocoli Senatul american pentru ratificarea acestui plan asa cum o cere Constitutia SUA. Obama a declarat ca planul ONU este „cea mai inteleapta investitie in viitorul nostru”. El a spus ca 800 de milioane de oameni traiesc cu mai putin de 1.25 dolari pe zi, fara sa mentioneze adevarata cauza a acestei saracii: deciziile luate la nivelul marilor puteri ce si in prezent impun masuri similare cu cele descrise de noua agenda ONU. Obama care a pornit atatea razboaie neconstitutionale a declarat in mod ipocrit ca „interventii militare ar fi putut fi evitate in decursul acestor ani daca guvernele ar fi avut mai multa grija de cetatenii lor”.

Chiar si unul dintre cei mai mari lideri religiosi ai lumii, Papa Francis, s-a adresat Adunarii Generale ONU cerand guvernelor lumii sa sprijine aceasta initiativa globala. „Adoptarea Agendei 2030 pentru Dezvoltarea Sustenabila este un simbol important al sperantei umanitatii” a spus el. Nu toti ierarhii Bisericii Catolice au fost la fel de entuziasmati insa. Intr-o declaratie a ierarhilor din Africa si Madagascar, emisa inaintea summitului ONU, episcopii catolici din Africa s-au opus obiectivelor de globalizare numindu-i pe cei care le promoveaza „agenti ai civilizatiei mortii” si au asemanat aceste obiective cu reaparitia unui spirit colonialist care ruineaza popoarele sarace in numele libertatii, egalitatii, drepturilor, autonomiei, democratiei si dezvoltarii.

Nu doar liderii guvernelor lumii sau ai religiilor au sustinut noile obiective ONU, ci si sectorul privat. Printre mega-corporatiile ce sprijina aceasta initiativa se numara: Google, Microsoft si Yahoo. Bineinteles ca acesti giganti media se folosesc de forta lor mediatica pentru o campanie propagandistica de proportii uriase in favoarea agendei ONU.

Traducere PIETRELE VORBESC:

https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/10/12/agenda-2030-onu-un-plan-de-instaurare-a-unui-socialism-global/

   Comentariu saccsiv:

O zic de ani de zile, dar trebuie repetat si pentru cei mai incepatori: NOUA ORDINE MONDIALA va fi de stanga. Socialista, sa-i zicem, chiar daca n-o vor numi astfel. Un comunism pentru mase, la varf insa fiind fix cine trebuie. Un teren pregatit antihristului.

Sinistrii inchinatori la lucifer se bucura si tot planuiesc, refuzand sa accepte ca multa vreme n-o sa tina hardughia. Si asta nu pentru ca vreo revolutie ii va invinge, ci pentru ca insusi Iisus Hristos va veni sa faca ordine. E scris. Va fi cumplit, e drept, insa marele final e al Lui.

Asa ca sa zicem si noi precum Sfantul Ioan Teologul:

Vino, Doamne Iisuse!

 

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. JE said, on octombrie 13, 2015 at 2:01 am

  „O zic de ani de zile, dar trebuie repetat si pentru cei mai incepatori: NOUA ORDINE MONDIALA va fi de stanga. Socialista, sa-i zicem, chiar daca n-o vor numi astfel. Un comunism pentru mase, la varf insa fiind fix cine trebuie.”

  „Agenda” asta nu e noua de loc, echiar foarte veche. Bineinteles ca un sistem TOTALITAR nu poate sa fie decat 100% COMUNIST. Dupa cum spunea si Vladimir Ilici Ulianov(Lenin):
  – THE GOAL OF SOCIALISM IS COMMUNISM!

  Cartea „The Naked Communist” (1958) de W. Cleon Skousen descrie cum stau mai exact lucrurile cu comunismul si mai ales „planul modern” al comunistilor care a inceput sa fie implementat din 1953 si contine 45 de pasi. (cap 12, „The Future Task – Current Communist Goals” p.260)

  ––––––>
  (atentie la cele scrise cu majuscule)
  1. U.S. acceptance of coexistence as the only alternative to atomic war.

  2. U.S. willingness to capitulate in preference to engaging in atomic war.

  3. Develop the illusion that total disarmament by the United States would be a demonstration of moral strength.

  4. PERMIT FREE TRADE BETWEEN ALL NATIONS regardless of Communist affiliation and regardless of whether or not items could be used for war.

  5. Extension of long-term loans to Russia and Soviet Satellites.

  6. Provide American aid to all nations regardless of Communist domination.

  7. Grant recognition of Red China. Admission of Red China to the U.N.

  8. Set up East and West Germany as separate states in spite of Khrushchev’s promise in 1955 to settle the Germany question by free elections under supervision of the U.N.

  9. Prolong the conferences to ban atomic tests because the U.S. has agreed to suspend tests as long as negotiations are in progress.

  10. Allow all Soviet satellites individual representation in the U.N.

  11. PROMOTE THE U.N. AS THE ONLY HOPE FOR MANKIND. IF ITS CHARTER IS REWRITTEN, DEMAND THAT IT BE SET UP AS ONE-WORLD GOVERNMENT WITH ITS OWN INDEPENDENT ARMED FORCES. (Some Communist leaders believe the world can be taken over as easily by the U.N. as by Moscow. Sometimes these two centers compete with each other as they are now doing in the Congo.)

  12. RESIST ANY ATTEMPT TO OUTLAW THE COMMUNIST PARTY.

  13. Do away with all loyalty oaths.

  14. Continue giving Russia access to the U.S. Patent office.

  15. CAPTURE ONE OR BOTH OF THE POLITICAL PARTIES in the United States.

  16. USE TECHNICAL DECISIONS OF THE COURTS TO WEAKEN BASIC american INSTITUTIONS BY CLAIMING THEIR ACTIVITIES VIOLATE CIVIL RIGHTS.

  17. GET CONTROL OF THE SCHOOLS. USE THEM AS TRANSMISSION BELTS FOR SOCIALISM AND CURRENT COMMUNIST PROPAGANDA. SOFTEN THE CURRICULUM. GET CONTROL OF TEACHERS’ ASSOCIATIONS. PUT THE PARTY LINE IN TEXTBOOKS.

  18. Gain control of all student newspapers.

  19. Use student riots to foment public protests against programs or organizations which are under Communist attack.

  20. INFILTRATE THE PRESS. GET CONTROL OF BOOK-REVIEW ASSIGNMENTS, EDITORIAL WRITING, AND POLICY-MAKING POSITIONS.

  21. GAIN CONTROL OF KEY POSITIONS IN RADIO, TV AND MOTION PICTURES.

  22. Continue discrediting American culture by DEGRADING ALL FORMS OF ARTISTIC EXPRESSION. An American Communist cell was told to „ELIMINATE ALL GOOD SCULPTURE FROM PARKS AND BUILDINGS, SUBSTITUTE SHAPELESS, AWKWARD AND MEANINGLESS FORMS.”

  23. CONTROL ART CRITICS AND DIRECTORS OF ART MUSEUMS. „OUR PLAN IS TO PROMOTE UGLINESS, REPULSIVE MEANINGLESS ART.”

  24. ELIMINATE ALL LAWS GOVERNING OBSCENITY BY CALLING THEM „CENSORSHIP” AND A VIOLATION OF FREE SPEECH AND FREE PRESS.

  25. BREAK DOWN CULTURAL STANDARDS OF MORALITY BY PROMOTING PORNOGRAPHY AND OBSCENITY IN BOOKS, MAGAZINES, MOTION PICTURES, RADIO AND TV.

  26. PRESENT HOMOSEXUALITY, DEGENERACY AND PROMISCUITY AS „NORMAL, NATURAL, AND HEALTHY.”

  27. INFILTRATE THE CHURCHES AND REPLACE REVEALED RELIGION WITH „SOCIAL” RELIGION. DISCREDIT THE BIBLE AND EMPHASIZE THE NEED FOR INTELLECTUAL MATURITY WHICH DOES NOT NEED A „RELIGIOUS CRUTCH.”

  28. ELIMINATE PRAYER OR ANY PHASE OF RELIGIOUS EXPRESSION IN THE SCHOOLS ON THE GROUND THAT IT VIOLATES THE PRINCIPLE OF „SEPARATION OF CHURCH AND STATE.”

  29. Discredit the American Constitution by calling it inadequate, old fashioned, out of step with modern needs, a hindrance to cooperation between nations on a world-wide basis.

  30. Discredit the American founding fathers. Present them as selfish aristocrats who had no concern for the „common man.”

  31. Belittle all forms of American culture and discourage the teaching of American history on the ground that it was only a minor part of „the big picture.” Give more emphasis to Russian history since the Communists took over.

  32. SUPPORT ANY SOCIALIST MOVEMENT TO GIVE CENTRALIZED CONTROL OVER ANY PART OF THE CULTURE, EDUCATION, SOCIAL AGENCIES, WELFARE PROGRAMS, MENTAL HEALTH CLINICS, ETC.

  33. Eliminate all laws or procedures which interfere with the operation of the Communist apparatus.

  34. Eliminate the House Committee on Un-American Activities.

  35. Discredit and eventually dismantle the FBI.

  36. INFILTRATE AND GAIN CONTROL OF MORE UNIONS.

  37. INFILTRATE AND GAIN CONTROL OF BIG BUSINESS.

  38. TRANSFER SOME OF THE POWERS OF ARREST FROM THE POLICE TO SOCIAL AGENCIES. TREAT ALL BEHAVIORAL PROBLEMS AS PSYCHIATRIC DISORDERS WHICH NO ONE BUT PSYCHIATRISTS CAN UNDERSTAND OR TREAT.

  39. DOMINATE THE PSYCHIATRIC PROFESSION AND USE MENTAL HEALTH LAWS AS A MEANS OF GAINING COERCIVE CONTROL OVER THOSE WHO OPPOSE COMMUNIST GOALS.

  40. DISCREDIT THE FAMILY AS AN INSTITUTION. ENCOURAGE PROMISCUITY AND EASY DIVORCE.

  41. EMPHASIZE THE NEED TO RAISE CHILDREN AWAY FROM THE NEGATIVE INFLUENCE OF PARENTS. ATTRIBUTE PREJUDICES, MENTAL BLOCKS AND RETARDING OF CHILDREN TO SUPPRESSIVE INFLUENCE OF PARENTS.

  42. CREATE THE IMPRESSION THAT VIOLENCE AND INSURRECTION ARE LEGITIMATE ASPECTS OF the American TRADITION; that students and special-interest groups should rise up and use „united force” to solve economic, political or social problems.

  43. OVERTHROW ALL COLONIAL GOVERNMENTS BEFORE NATIVE POPULATIONS ARE READY FOR SELF-GOVERNMENT.

  44. Internationalize the Panama Canal.

  45. Repeal the Connally Reservation so the U.S. cannot prevent the World Court from seizing jurisdiction over domestic problems. GIVE THE WORLD COURT JURISDICTION OVER NATIONS AND INDIVIDUALS ALIKE.

  If the student will read the reports of Congressional hearings together with available books by ex-Communists, he will find all of these Communist objectives described in detail. Furthermore, he will come to understand how many well-meaning citizens have become involved in pushing forward the Communist program without realizing it. They became converted to Communist objectives because they accepted superficial Communist slogans. Soon they were thinking precisely the way the Communists wanted them to think. Let us examine some of these problems at closer range.
  ––––––>

  Cartea poate fi descarcata de aici:
  http://www.fileshare.ro/e31969549

  de vazut:
  – AGENDA Grinding America Down

  – Indoctrinate U. Marxism on Campus

  – CULTURAL MARXISM: The Corruption of America

  – Educarea Obedientei

  – The War on Kids

  – Școala secolului XXI. Educația sexuală

  – La Educación Prohibida

  – Modern American School system & American education destroyed children

  Apreciază

 2. Vasile said, on octombrie 13, 2015 at 6:52 am

  Aceste „idei generoase” sunt contrazise de toata istoria omenirii si cu atat mai mult de vremurile in care traim. Este ceva sinistru in toata aceste idei infantile spuse de catre politicieni.

  Apreciază

 3. George said, on octombrie 13, 2015 at 9:42 am

  Ma indoiesc ca omenirea mai apuca 2030. Daca apuca, inseamna ca va fi chin adanc!

  Apreciază

  • Paul222 said, on octombrie 13, 2015 at 11:10 am

   Si eu ma indoiesc…

   Apreciază

   • el said, on octombrie 13, 2015 at 12:06 pm

    Paul222

    subscriu ! 2030…. eheee

    oricum asta e unul din MULTELE lor planuri de distrugere accelerata a omenirii din care unele au reusit altele nu si au fost inlocuite cu alte viclenii…. asta vor ei , ce, cum si cand va va fi DECIDE Dumnezeu !

    Apreciază

 4. Bogdan Ioan said, on octombrie 13, 2015 at 11:09 am

  Saccsiv, cei trei preoti acuzati de furtul mainii sf. Haralambie sunt nevinovati. Cei trei marturiseau adevarul, erau antiecumenisti si anti cip. O mica si neinsemnata dovada e mesajul fratelui parintelui postat pe vocea transilvaniei: http://www.voceatransilvaniei.ro/mesajul-fratelui-preotului-emanuel-oros-retinut-in-grecia-pentru-complicitate-la-furtul-moastelor-sf-haralambie-traim-vremurile-cele-din-urma/

  Apreciază

 5. Partizanu said, on octombrie 13, 2015 at 11:14 am

  EXTRATERESTI aceia pe care ni-i baga pe gat tot SOCIALISTI sunt? Sincer nu am vizionat filmul acela cu MAMA GAIA sau cum s-o numi el dar am inteles ca acolo e sugerat acest plan al BUCATARILOR.

  Apreciază

 6. […] Bogdan Ioan scrie la rubrica de comentarii a articolului AGENDA 2030 = LUMEA ANTIHRISTULUI chiar […]

  Apreciază

 7. lastunnegru said, on octombrie 13, 2015 at 7:14 pm

  off topic

  Placute de inmatriculare RFID in actiune

  Masini care comunica in timpul actiuni. Placute de inmatriculare RFID…

  Vezi cum fluxul de trafic poate fi îmbunătățit prin intermediul tehnologiei RFID Ucode, care permite masinii pentru a intra intr-o o zonă de parcare lina prin autentificarea plăcuțe de înmatriculare ( RFID )

  RFID License Plate in Action

  Protecting Vulnerable Road Users Using RFID Technology

  Protejarea utilizatorilor pe drumuri vurnerabile folosind tehnologia RFID

  Unii oameni stau cu ochi in telefoanele mobile cand vor sa treaca stada asa ca cei de la NXP sau gandit ca daca baga cipuri RFID in masini si daca parinti le baga la copii cate un cip RFID in ghiozdan de la cei de la NXP drumurile vor fi mai sigure si nimeni nu va fi ranit.
  Mai tarziu vor veni cu un clip video in care fetita va zice ca a uitat sa bage cipul RFID in ghiozdan sau ca la pierdut printre carti sau tablete si ca cel mai bine ar fi sa ii bage cipul RFID in mana sau in cap ca doar capul sau mainile nu si-le pierde oricat de minte slaba ar avea.

  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

  Adica vor sa bage cipuri RFID peste tot pentru o lume mai sigura.

  Apreciază

 8. Prahovean said, on octombrie 13, 2015 at 7:39 pm

  Elitele întunecate știu bine adevărul, că domnia Antihristului va fi scurtă și că urmează Gheena, dar ura și trufia lor, asemănătoare cu a stăpânului lor spurcat, îi face să meargă înainte.

  Apreciază

  • cca70 said, on octombrie 13, 2015 at 8:28 pm

   elitele stiu doar ce le spune satana…si satana nu le va spune niciodata adevarul…sigur…asta nu scuza cu nimica tot ce se face spre venirea antihristului…si cei care il vor aduce ..vor plati…doar ca ei nu stiu in ce consta plata( caci au doar o singura sursa de informatii….vocea iadului)

   Apreciat de 2 persoane

   • Radu said, on octombrie 14, 2015 at 4:48 pm

    Din punctul meu de vedere eu in consider in categoria de idioti utili/folositori pentru vrajmas.
    Sunt niste prosti habar nu au ca sunt posedati ei nici nu mai au constiinta proprie si vointa proprie sunt sclavi intr-o colivie aurita o iluzie.

    Apreciat de 1 persoană

   • Bogdan said, on octombrie 14, 2015 at 8:05 pm

    Cred ca Radu are dreptate in fraza a doua.

    Apreciază

  • carla said, on octombrie 15, 2015 at 1:04 am

   Inestimabila valoare a pieselor de unica folosinta care presteaza in slujba intunericului. Ei cred ca vor fi pastrati atunci cand nu-i mai folosesc acestuia?

   Apreciază

 9. JE said, on octombrie 14, 2015 at 10:39 am

  Punctele 17, 24, 25, 26, 28, 32, 40, 41 din comentariul meu de mai sus, tocmai devin valabile:

  – Asociația Front: MS susține introducerea orelor de educație sexuală în școli
  http://bit.ly/1OASnK6

  Apreciază

 10. JE said, on octombrie 14, 2015 at 12:56 pm

  Exista o legatura intre Legile Antonescu, Big Brother, Dragnea si posibila introducere a vacinarii obligatorii si educatiei sexuale in scoli? Dar intre vacinarea obligatorie, educatia sexuala (tot obligatorie) si noul statut al profesorului?
  Sa continuam cu nebunia si implementarea statului comunist totalitar:
  – EXCLUSIV Cadrele didactice primesc statut de polițiști/ DOCUMENT
  http://bit.ly/1OB4Zkj

  Sa trimitem copii la scoala sa fie indoctrinati, pardon (re)educati. (Ca la Pitesti?)
  – Educarea Obedientei

  Vom pregati o armata de homosexuali care sa poata fi trimisi la razboi si sa moara pentru apararea Patriei, pardon, pentru apararea averilor hotilor care conduc si pentru apararea averii corporatiilor.
  – HUMAN RESOURCES Social Engineering In The 20th Century
  (despre guverne si armata cateva imagini sugestive de la minutul 1.09.33 – 1.14.02)

  Apreciază

  • Radu said, on octombrie 14, 2015 at 4:43 pm

   Am urmarit pe scurt dar e o manipulare amestecata cu adevar ce zice documentarul sa stii

   La un moment dat zice ceva de sistemul de educatie.

   Varianta de educatie care este de fapt forma de spalare pe creier a aparut in sec.XX atat in URSS cat si in SUA .
   E completa diferita fata de educatia sec. XIX si nu mai zic mai in trecut.

   Ceea ce vedem astazi ca educatie e o inventie de stanga socialista/comunista.

   Eu cat am fost in acest sistem o data nu ne-a invatat ceva legat de banii sa zicem cum sa faci sa nu te stapaneasca ei pe tine ci tu pe ei sa intelegi ce e capitalismul si cum functioneaza in favoarea ta daca stii ce sa faci.
   DREPTURILE OMULUI si Constitutia la noi si in alte parti cei mai multi dintre oameni nu isi cunosc drepturile ce este legal si ce nu este, ce are voie statul sa faca si ce nu are voie.

   Si mai vorbim de democratie??? e o mare minciuna in acest context in care oamenii sunt niste ignoranti cu diplome.

   Seamana cu zeitgeist aveti grija sa nu va pacaleasca cu alte minciuni.

   Apreciază

 11. Radu said, on octombrie 14, 2015 at 4:32 pm

  In anul 2033 se implinesc exact 2000 de ani de cand Domnul nostru Iisus Hristos a murit si a inviat a treia zi dupa scripturi.
  Poate are vreo legatura cu agenda 2030 ma gandesc intr-un fel asa cum stim „puterea” lor si „guvernarea” va fi de trei ani.
  S-a pregatit sute de ani pentru un moment iluzoriu de glorie care va dura trei ani poate nici atat.

  Socialismul si comunismul sunt un fel de sclavagism sau feudalism nou adica cu doua clasa stapani si sclavi francmasonii et company vor fi stapanii iar noi cei neinitiati sclavi ei cam asa vad lucrurile din ce am citit.
  In comunism asta s-a intamplat, e incredibil astia nu invata din greseli oricum va fi tot se va prabusi aberatia asta si in final pentru TOTDEAUNA daca va fi sfarsitul lumii.

  Apreciază

 12. […] AGENDA 2030 = LUMEA ANTIHRISTULUI […]

  Apreciază

 13. […] AGENDA 2030 = LUMEA ANTIHRISTULUI […]

  Apreciază

 14. […] AGENDA 2030 = LUMEA ANTIHRISTULUI […]

  Apreciază

 15. […] AGENDA 2030 = LUMEA ANTIHRISTULUI […]

  Apreciază

 16. octavpelin said, on decembrie 10, 2020 at 12:35 pm

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: