SACCSIV – blog ortodox

M-a cautat politia …

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 10, 2015

Zilele trecute, seara dupa 8, la o adresa unde nu mai stau demult. Acum am aflat.

Si daca ma cauta, sigur ca ma vor si gasi pana la urma.

Pentru ceva vechi probabil. Iar la mine vechi inseamna ceva de acum aproape 20 de ani. Si deja m-am saturat, caci ma simt precum Jean Valjan din Mizerabilii de Victor Hugo.

Sau o fi altceva? M-o fi dat cineva in judecata si eu habar nu am. Oricum, nu conteaza. Daca mai intru la puscarie, e punct terminus pentru mine. Sunt prea batran si bolnav ca sa mai rezist.

Deci foarte posibil cat de curand, cum necum, vor mai scapa de unul.

Desigur, intrusii se vor repezi din nou ca hienele, dupa schema de data trecuta. La inceput se vor bucura zbierand ca dracii in jurul focului, apoi vor arunca la greu in spatiul virtual noroiul. Ca atare sa va asteptati la orice. Ca ziua eram pe blog si noaptea spargeam masini. Sau traficant de droguri. Sau inselaciuni bancare. Sau orice, nu conteaza. Ei nu vor oferi si dovezi, dar nici nu trebuie. Multi vor crede, caci asa e omul construit. Exact astfel au procedat si data trecuta si le-a iesit.

Sa va rugati va rog si pentru mine.

Doamne ajuta!

 

119 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. gabi said, on octombrie 11, 2015 at 8:46 pm

    Nu am mai postat de mult, dar am urmarit blogul tau de multe ori pe zi, zilnic. Am un mare respect pentru munca uriasa pe care ai depus-o in anii acestia, sa stii ca sunt mult mai multi cei care iti urmaresc blogul desi nu posteaza.
    Te pomenesc in rugaciunea mea, atunci cand ma invrednicesc sa o fac, alaturi de familia mea, din care consider ca faci parte.
    Dumnezeu si sfintii sa sa te aiba in paza.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  2. artion said, on octombrie 11, 2015 at 10:28 pm

    capul sus Saccsiv . Dumnezeu îţi poartă de grijă şi în amănuntele vieţii şi nu va lăsa dreptatea ta. Daca esti prigonit datorita blogului inseamna ca munca ta nu a fost in zadar . In privinta bolii, pe langa rugaciunile noastre, un ajutor financiar poate iti mai diminueaza suferinta (pentru medicamente sau alte chestii de trebuinta). Sa ne spui cum te putem ajuta

    Apreciază

  3. Rozalia said, on octombrie 11, 2015 at 11:59 pm

    Dumnezeu cu toti Sfintii Lui, Maica Domnului si Cuvioasa Parascheva sa te ocroteasca si sa te ajute frate drag! Iti multumesc pentru toata munca ta de pe acest blog care a devenit pentru majoritatea celor de aici un fel ratiune de existenta.

    Apreciază

  4. Rozalia said, on octombrie 12, 2015 at 12:01 am

    Erata
    Un fel de ratiune de existenta…

    Apreciază

  5. ioannis said, on octombrie 12, 2015 at 1:25 am

    Nu eşti singur frate Vasile! Dumnezeu vede problemele tale, cere-i ajutor şi te va ajuta! Nu fii singur…

    Apreciază

  6. Carmen said, on octombrie 12, 2015 at 10:38 am

    Si eu sunt o persoana care nu postez decat foarte rar numai pentru ati multumi si ati ura din tot sufletul Doamne ajuta! Fratii au scris ca intr-un buchet de flori tot ceea ce si eu gandesc si simt fata de ceea ce reprezinti tu. Maica Domnului si toti Sfintii sunt alaturi de tine! Dumnezeu sa te binecuvinteze!

    Apreciază

  7. George said, on octombrie 12, 2015 at 12:00 pm

    Fara teama! Frica este de la diavol.

    Apreciază

  8. Mihail said, on octombrie 12, 2015 at 3:43 pm

    Nu te teme Saccsiv! Tine-L pe Hristos in inima ta si nu deznadajdui! Curaj!

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  9. carla said, on octombrie 13, 2015 at 11:50 am

    Mult curaj frate, ma gandesc si eu ca nu pentru lucruri mai vechi te cauta ei acum, cat in legatura cu acea controversata noua lege. Clar iti vor pune limite in ceea ce priveste acest site. Nu cred ca au interesul sa faca din tine un martir. Mult mai probabil te vor conditiona in legatura cu postarile blogului. Zic si eu…
    Iertare ca postez atat de rar aici, asta doar din cauza ca nu ma simt destul de zidita duhovniceste si constat ca orice parere emisa poate influenta si pe altii. Site-ul acesta si comentatriile postate sunt mai toate mult peste medie.
    Iar cei care s-ar gandi sa-ti faca rau, mai bine si-ar pune problema ca spatiile oficiale de comunicare de mult timp au incetat sa mai informeze cetatenii acestei tari, in legatura cu aproape orice ii priveste direct; ca inchizand un canal presiunea razbate prin mii de rupturi. Ce vor face? Ne vor extermina pe toti? (toti cei vinovati de romanism, adica poporul roman)
    Nici macar „odiosul dictator comunist” Ceausescu nu si-a propus sa inchida „gura satului”.
    Putere frate, bunul nostru Dumnezeu nu cred ca ne va lasa pe nici unul, cat timp nu-l parasim noi !

    Apreciază

  10. Anca Maria said, on octombrie 15, 2015 at 7:21 am

    Frate Vasile, nu esti singur !

    Suntem putini, dar asta nu conteaza. Parintele Arsenie Boca, pentru jertfa sa de o viata NU NE VA LASA. Nici MAICA DOMNULUI. Ne rugam impreuna, unii pentru altii. Pana la sfarsit. Nu avem ce alege din lumea asta decat CALEA, ADEVARUL, VIATA = IISUS HRISTOS („… fiti blanzi ca porumbeii si intelepti ca serpii …”)

    Sf. Paisie Aghioritul ne-avertizat : „Cand va incepe in Siria sa incepeti sa va rugati !”.
    Dumnezeu sa te binecuvinteze !

    SRI-uleee, trezeste-teeeee ! Rolul tau este sa APERI ROMANIA, nu sa-ti vinzi si ucizi patriotii, SRI-ule !

    Apreciază

    • el said, on octombrie 15, 2015 at 10:49 am

      Anca Maria

      in capul vostru toate sunt tulburi, intai sa citezi pe INSELATUL boca inaintea Maicii Domnului spune deja multe…

      cu asa ceva , cu FALSURI si INSELATI NU ajuti pe nimeni, ajuta-te intai pe tine prin lamurirea necesara, si apoi poate vei fi in stare sa ajuti si pe altul cu cuvantul macar, „doctore vinedeca-te pe tine insuti” !

      boca NU s-a jertifit decat pentru DIAVOL intreaga lui viata, acelui duh mincinos a slujit el cu vrajitoriile si mascarada lui de „sfintenie”, daca tu la ala te nadajduiesti esti deja pierduta…

      Maica Domnului sa te lumineze. O va face daca nu ai viclesug si daca ii permiti, daca nu vei muri in inselarea ta. Va jucati cu lucruri grave fratilor pro-boca-ci.

      Apreciază

      • el said, on octombrie 15, 2015 at 10:51 am

        mai era unul „evlavios” care-l indemna calduros pe Scaccsiv acum cativa ani cand avea niste Probleme cu stomacul sa urmeze „retetele ” de „medicina isihasta” ale… INSELATULUI ghelasie Gheorghe….

        fratilor pe ce lume traiti? voi pe Hristos asteptati sau pe dusmanul Lui ? cu duhul inselarii din voi nu ajungeti departe.

        Apreciază

  11. Gavrila Denisa said, on octombrie 17, 2015 at 1:10 am

    stai linistit ca nu au timp sa te caute prea mult…ca-i ia razboiul din urma si angajatii SRI sint ocupati acum din ce in ce mai mult ..imi place mie sa cred…

    Apreciază

  12. saccsiv said, on noiembrie 10, 2015 at 10:11 am

    marinela

    Pe ce adresa pot sa-ti scriu?

    Apreciază

    • marinela said, on noiembrie 10, 2015 at 2:37 pm

      Te referi la adresa mea cumva,ca eu ti-am scris aseara un mesaj ,dar mi-a disparut in neant si n-am mai revenit cu altul.Daca e vorba de mine ,scrie-mi pe adresa ce apare la tine ,ca pe asta o am valabila.Dumnezeu sa te ajute si sa te intareasca in tot parcursul vietii tale si sa nu deznadajduiesti,ca Dumnezeu te iubeste atit de mult si nu te va lasa,ca doar esti unul din soldatii lui ,ce lupta vajnic pe frontul ortodoxiei.Cu mult drag te pomenesc mereu si te-am pus cind am fost in tara la mai multe manastiri la 40 de liturghii.Si surorile mele se roaga pt tine ,ca te citesc si ele mereu.Doamne ajuta frate Vasile!

      Apreciază

    • marinela said, on noiembrie 10, 2015 at 2:53 pm

      Deci la tine pe mail apare mesajul meu ,dar nu apare postarea aici pe blog,oare de ce,ca-i tare aiurea ,sa scrii si sa nu apara coment-ul.Astept mail de la tine .Cu drag si o zi binecuvintata.

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 12, 2015 at 6:12 pm

        marinela

        Tot incerc sa-ti trimit un e-mail dar yahoo nu vrea.

        Scrie-mi tu te rog un e-mail si poate daca iti raspund la el va merge.

        Apreciază

  13. marinela said, on noiembrie 12, 2015 at 8:36 pm

    Da-mi te te rog adresa ta,ca mi-e greu sa mai frunzaresc pe site s-o gasesc-c- ai mai afisat-o altadata,dar am uitat-o- si-ti scriu imediat,ok?Doamne ajuta!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.