SACCSIV – blog ortodox

ROG RASPANDITI pe Facebook, ziare, e-mailuri. CAMPANIE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII. Suntem foarte multi. S-o facem. Nu mai e timp de frica sau lene

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 30, 2015

Dupa cum stiti:

Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI caci NE VOR CALCA PE GAT. Definitiv …

Asa ca neintarziat trebuie sa incepem o campanie impotriva acestui proiect de lege. Pe de o parte, pe motivul incalcarii drepturilor fundamentale, sa actioneze cei cu pregatire in drept.

Pe de alta parte sa intetim campania anti vaccin.

Sunteti multe mii. Nici nu viseaza tot soiul de activisti ASUR sau LGTB sa fi vreodata atatia. Dar hai sa fim si uniti in a face ceva. Ca vom fi intrebati la Judecata si despre frica si lene. Dintre voi, macar cateva sute rupeti-va va rog cel putin un sfert de ora pe zi si raspanditi pe retelele de socializare, la rubrica de comentarii a articolelor despre vaccin de pe ziarele on line, pe e-mail, articolul:

VIDEO (si transcriptul): Omul de stiinta Dr. Maurice Hilleman recunoaşte prezenta virusilor SV 40, SIDA si a cancerului in vaccinurile firmei Merck

Acolo e link spre inregistrare insa fratele Constantin mi-a atras atentia ca a aparut si pe youtube:

Nu va limitati la a pune doar link spre articol si cu atat mai putin doar spre clipul youtube. Copiati si cateva pasaje esentiale din material. Apoi va postati comentariul si atat. Nu mai e necesar sa va lansati in neproductive discutii cu activistii pro vaccin. Important e sa fiti multi. Si sunteti. Si e si comod. E de pe fotoliu, fara miting in ploaie. Vor fi probabil si actiuni de protest, deocamdata insa este esentiala crearea unei mase critice a celor ce afla adevarul despre vaccin. Ca asa se face treaba, intai campania de informare si apoi actiunea. Nu viceversa. Dar si cand va fi, actiunea aia trebuie temeinic pregatita, nu de azi pe maine, caci altfel iar ne strangem atat de putini incat sa parem fix o mana de nebuni. Sa luam exemplu din activismul marionetelor papusarilor, daca tot zicem ca am priceput oleaca ceva din ce se petrece in jurul nostru.

De asemenea, raspanditi mesajul catre medicii de familie si pe conturile de facebook ale specialistilor romani ce deja au vorbit impotriva vaccinurilor, chiar daca au facut-o usor timorati. Ca sa-i incurajam sa continue si sa stie ca nu sunt singuri.

Voi posta zilele aceste si un material ce va cuprinde link-uri spre multele articole anti vaccin ce le-am postat in ultimii ani. Dupa ce veti raspandi articolul de mai sus, trebuie sa va alegeti pasaje si dintre ele. Sunt studii de specialisti. Astfel vom inchide gura activistilor pro vaccin ce promoveaza minciuna cum ca anti vaccin sunt doar unele prezentatoare tv fara pregatire in domeniu.

Doamne ajuta!

 

Tagged with:

62 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. stef said, on septembrie 30, 2015 at 12:06 pm

    Saccsiv ,dupa actiunea de constientizare , este necesar si protest organizat in strada la care sa ne adunam cel putin zece mii din toata tara in Bucuresti . Avem atatea asociatii si ONG-uri crestine care au membri juristi ,avocati sau oameni de afaceri si medici. E necesar un grup initial de actiune care sa uneasca toate aceste asociatii intr-un manifest imposibil de combatut.

    Apreciază

  2. energein7 said, on septembrie 30, 2015 at 12:09 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  3. stef said, on septembrie 30, 2015 at 12:29 pm

    Gasiti pe YT materiale video cu fete adolescente distruse sau decedate dupa Cervarix si Gardasil -anti HPV-ul pe care trepadusii big pharma vroiau sa le bage cu forta in copiii din Romania – Si sunt o multime de voci autorizate care dovedesc ca a fost de fapt o campanie experimentala care s-a soldat cu cea mai mare rata de sechele postvaccin din toata istoria vaccinului. SA VEDETI CE SITUATII SINISTRE DE ADOLESCENTE MUTILATE CU PAREZE SI DEBILITATE SAU CU TICURI NERVOASE PE CARE NU LE POT CONTROLA.

    http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/thousands-of-teenage-girls-report-feeling-seriously-ill-after-routine-school-cancer-vaccination-10286876.html

    http://www.globalresearch.ca/danish-documentary-exposes-widespread-damage-caused-by-hpv-vaccine/5459883

    http://vaccine-injury.info/gardasil.cfm

    Apreciat de 1 persoană

  4. robert252 said, on septembrie 30, 2015 at 12:37 pm

    virusul Cancerului? virusul SIDA?
    Cred ca sunt informatii bagate in gluma de cineva.

    Daca vorbim despre nevaccinare, despre o miscare anti-vaccinare, stim ca nu exista aceste virusuri si ca nici nu au fost descoperite vreodata.
    Tocmai asta nu inteleg vaccinistii, faptul ca nu exista virusi. Nu exista in lume o singura poza cu acesti virusi.

    „Descoperitorul” virusului HIV este un impostor, la fel de mare ca si Pasteur.

    Apreciază

  5. Pr. Adrian said, on septembrie 30, 2015 at 1:21 pm

    Vaccinurile în loc să prevină, ne îmbolnăvesc.
    Ce soluţii avem?
    Dr. Christa Todea-Gross din Cluj-Napoca la:

    http://hrana-vie.blogspot.ro/p/adevarul-despre-vaccinuri.html

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. Mihail said, on septembrie 30, 2015 at 1:36 pm

    O veste tristă vine din Spania : monumentul eroilor Ionel Moța și Vasile Marin urmează a fi demolat, conform unei hotărâri a Consiliului Local din Majadahonda. 13 consilieri, bineînțeles de stânga, din 25 au votat pentru demolarea monumentului considerat a fi fascist. Legionarii Moța și Marin au murit în lupta împotriva comunismului bolșevic care dorea să fie instaurat în Spania.

    Apreciază

  7. stef said, on septembrie 30, 2015 at 2:30 pm

    Atacuri teroriste in China in regiunea Guangxi Zhuang – 13 explozii in aproape 2 ore -O gramada de cladiri distruse . Iata ca atentatele apar la scurta vreme dupa declaratia Chinei de a se implica militar alaturi de Rusia in Siria

    http://www.rt.com/news/317030-china-massive-blasts-liuzhou/

    Apreciază

  8. […] Sursa: SACCSIV  […]

    Apreciază

  9. bogdansava21 said, on septembrie 30, 2015 at 2:55 pm

    O viata avem Romani, si o cinste! Trezirea ca am dormit destul! Ei profita pentru ca stiu ca ti-e FRICA. Ti-e frica ca pierzi copilu, ca mori de foame, ca pierzi munca si asa mai departe. Daca nu ne-ar mai pasa de asta si ne-am aminti ca oricum suntem MURITORI am merge la lupta cu sistemul asta de vanduti tradatori

    Apreciat de 2 persoane

    • bogdansava21 said, on septembrie 30, 2015 at 2:59 pm

      Mantuieste Doamne poporul Tau, si binecuvinteaza mostenirea Ta. Biruinta binecredinciosilor crestini, asupra celui potrivnic daruieste si cu crucea Ta pazeste pe poporul Tau.

      Apreciat de 1 persoană

  10. Feli said, on septembrie 30, 2015 at 4:19 pm

    Este ok sa acceleram campania de informare despre pericolele vaccinurilor.
    Deocamdata insa NU EXISTA niciun proiect de lege, dl. Mixich minte cu nerusinare cand sustine ca a vazut el proiectul, asa ceva nu se arata ziaristilor, mai ales cand inca e in lucru. Dl. Mixich scrie din imaginatia lui bogata, despre visurile lui de a instaura dictatura medicala in Romania (iar el acum e in Londra, deci de unde acces la MinSan?).
    Totul este -din aprilie incoace- un mare bluff propagandistic, menit sa sperie parintii.
    Tot facebook-ul a luat-o razna, va rog sa incercati sa va calmati, sa studiati atenti legislatura din Romania, eventual sa contactati niste avocati cu coloana vertebrala si sa va pregatiti pentru eventuale procese in cazul cand mult-anuntatul proiect ar vrea sa incalce vreo 5 alte legi si Constitutia 🙂
    Tineti minte ca in aprilie se anuntau amenzi de mii de lei pt parinti?
    Ei bine, au monitorizat baietii cu atentie ce s-a discutat pe FB si in alte social media in aceasta perioada si acum au lasat-o moale cu sanctiunile fata de parinti (nu vor revolta si nici demonstratii in masa si nici zeci de mii procese!), acum incearca pe la spate, transformandu-i pe directorii de gradinite si de scoli intr-un fel de jandarmi ai vaccinarii – ocazie cu care se incearca dezbinarea si mai puternica a parintilor!
    Nu va lasati manipulati!
    Actionati, dar rational si cu calm, ca adultii. Informati-va despre Legea vaccinarii, despre Legea confidentialitatii datelor pacientului, despre dreptul de a refuza vaccinarea, legile au ramas aceleasi si va puteti folosi in continuare de ele.
    Toate bune!

    Apreciat de 1 persoană

  11. marian said, on septembrie 30, 2015 at 4:39 pm

    Sa ne bucuram? Eu, da! Rusia a urlat la americani azi cerandu-le satanelor sa se care de urgenta din spatiul aerian sirian! Simplul fapt ca a folosit acest ton, echivaleaza cu o jumatate de declaratie de razboi. Sauditii, de dimineata, amenintau sa il scoata pe Bashar al Assad din functie, asa cum tot azi am aflat ca israelu’ ameninta la randu-i ca ar invada TERESTRU Siria! Vai mama lor in ce se baga, daca… De la specia asta umana, nimic bun nu mai e de asteptat, asa, ca, sa ne Ia Dumnezeu!

    Apreciat de 1 persoană

  12. FLORIN said, on septembrie 30, 2015 at 4:43 pm

    auzi cica te acuza de tratamente rele impotriva copilului ….. pai cand OBLIGI la vaccinare nu este tratament rau????
    POATE CINE STIE FACE SI O PETITIE PE CARE SA O SEMNAM

    Apreciază

  13. TABGO said, on septembrie 30, 2015 at 4:44 pm

    http://basilica.ro/mitropolitul-ardealului-la-ceremonia-de-sfintire-a-sfantului-mir-in-biserica-armeana-109747.html

    NU IMI PLACE CA SPUNE LA SECTA MONOFIZITA ORTODOX

    Apreciază

  14. ozana said, on septembrie 30, 2015 at 4:45 pm

    Pe http://www.burebista2012.blogspot.ro aflam ca David Rockefeller a murit anul acesta in 24 iunie iar in 25 iunie a intrat in coma Jacob Rothschild !!! Pentru vestea asta , astept de la voi o bere virtuala. Prima veste care ma bucura mai mult decit daca as fi aflat ca voi primi luna in dar, Sa vina berea !

    Apreciat de 1 persoană

  15. […] Iata comentariul cititorului Mihail postat la ROG RASPANDITI pe Facebook, ziare, e-mailuri. CAMPANIE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII. Suntem foar…: […]

    Apreciază

  16. Mustafa said, on septembrie 30, 2015 at 4:51 pm

    @saccsiv

    Din ce am vazut si pe site-urile de stiri, oamenii sunt mult mai bine informati legat de vaccinuri decat sunt informati in legatura cu cipurile.
    In general cand e o stire pro-vaccinuri rubrica de comentarii e 80-90% plina de mesaje anti-vaccinuri.
    Acum nu stiu cati sunt si ortodocsi cat nu, probabil ca sunt si unii care nu sunt. De exemplu vegetarienii care sunt de oridinul zecilor de mii in Romania sunt in general persoane de stanga, chiar atei, dar sunt foarte anti-vaccinuri. Altii sunt anti-vaccinuri nu neaparat pentru ca li se pare ca ar face rau ci pur si simplu din ratiuni economice, costa prea mult.
    Trebuie gandit bine ce trebuie facut. Mass media nu va rata ocazia sa musamalizeze o miscare anti-vaccinuri cum au facut cu cipurile cand au zis ca toti care sunt anti-cip sunt niste ortodocsi fanitice carora le e frica de „card = drac”.

    Apreciază

  17. Riko said, on septembrie 30, 2015 at 4:58 pm


    macar ata pot face si eu, dar nu stiu cat de mult va fi bagat in seama, dar macar sa se realizeze ca vaccinurile sunt cumparate din banii publici cu scopul de ai imbogatii pe unii si pe altii, pe langa celelalte scopuri de a imbolnavii populatia etc. Vaccinurile, 8 la numar sunt o buna dovada a coruptiei atat a statului roman cat si al firmelor faraceutice din strainatate, vaccinurile, nu sunt facute la noi in tara.
    Este acelas lucru ca si cand armata romana a cumparat avioanele vechi ale americanilor cu ceva ani in urma.

    Apreciază

  18. Nica Ionel said, on septembrie 30, 2015 at 5:15 pm

    Reblogged this on tineridelanganoi.

    Apreciază

  19. lastunnegru said, on septembrie 30, 2015 at 6:15 pm

    Video socant Guvernul ( SUA ) prins ca minte despre pericolul vaccinurilor

    Guvernul SUA isi pune placa ca ” Vaccinurile sant sigure …. erc, etc ” dar innsa multe studile arata alceva ca vaccinurile sant rele si provoaca boli si chiar moarte.

    22 Medical Studies That Show Vaccines Can Cause Autism

    http://www.activistpost.com/2013/09/22-medical-studies-that-show-vaccines.html

    1. A study published in the journal Annals of Epidemiology has shown that giving the Hepatitis B vaccine to newborn baby boys could triple the risk of developing an autism spectrum disorder compared to boys who were not vaccinated as neonates. The research was conducted at Stony Brook University Medical Center, NY.

    2. A study published in the Journal of Inorganic Biochemistry by researchers at the Neural Dynamics Group, Department of Ophthalmology and Visual Sciences at the University of British Columbia determined that Aluminum, a highly neurotoxic metal and the most commonly used vaccine adjuvant may be a significant contributing factor to the rising prevalence of ASD in the Western World. They showed that the correlation between ASD prevalence and the Aluminum adjuvant exposure appears to be the highest at 3-4 months of age. The studies also show that children from countries with the highest ASD appear to have a much higher exposure to Aluminum from vaccines. The study points out that several prominent milestones of brain development coincide with major vaccination periods for infants. These include the onset of synaptogenesis (birth), maximal growth velocity of the hippocampus and the onset of amygdala maturation. Furthermore, major developmental transition in many bio-behavioural symptoms such as sleep, temperature regulation, respiration and brain wave patterns, all of which are regulated by the neuroendocrine network. Many of these aspects of brain function are known to be impaired in autism, such as sleeping and brain wave patterns.

    According to the FDA, vaccines represent a special category of drugs as they are generally given to healthy individuals. Further according to the FDA, “this places significant emphasis on their vaccine safety”. While the FDA does set an upper limit for Aluminum in vaccines at no more that 850/mg/dose, it is important to note that this amount was selected empirically from data showing that Aluminum in such amounts enhanced the antigenicity of the vaccine, rather than from existing safety. Given that the scientific evidence appears to indicate that vaccine safety is not as firmly established as often believed, it would seem ill advised to exclude paediatric vaccinations as a possible cause of adverse long-term neurodevelopment outcomes , including those associated with autism.

    3. A study published in the Journal of Toxicology and Environmental Health, Part A: Current Issues by the Department of Economics and Finance at the University of New York shows how researchers suspect one or more environmental triggers are needed to develop autism, regardless of whether individuals have a genetic predisposition or not. They determined that one of those triggers might be the “battery of vaccinations that young children receive.” Researchers found a positive and statistically significant relationship between autism and vaccinations. They determined that the higher the proportion of children receiving recommended vaccinations, the higher the prevalence of autism. A 1 % increase in vaccination was associated with an additional 680 children having autism. The results suggest that vaccines may be linked to autism and encourages more in depth study before continually administering these vaccines.

    4. A study published in the Journal of Toxicology by the Department of Neurosurgery at The Methodist Neurological Institute in Houston has shown that ASD is a disorder caused by a problem in brain development. They looked at B-cells and their sensitivity levels to thimerosal, a commonly used additive in many vaccines. They determined that ASD patients have a heightened sensitivity to thimerosal which would restrict cell proliferation that is typically found after vaccination. The research shows that individuals who have this hypersensitivity to thimerosal could make them highly susceptible to toxins like thimerosal, and that individuals with a mild mitochondrial defect may be affected by thimerosal. The fact that ASD patients’ B cells exhibit hypersensitivity to thimerosal tells us something.

    5. A study published in the Journal of Biomedical Sciences determined that the autoimmunity to the central nervous system may play a causal role in autism. Researchers discovered that because many autistic children harbour elevated levels of measles antibodies, they should conduct a serological study of measles-mumps-rubella (MMR) and myelin basic protein (MBP) autoantibodies. They used serum samples of 125 autistic children and 92 controlled children. Their analysis showed a significant increase in the level of MMR antibodies in autistic children. The study concludes that the autistic children had an inappropriate or abnormal antibody response to MMR. The study determined that autism could be a result from an atypical measles infection that produces neurological symptoms in some children. The source of this virus could be a variant of MV, or it could be the MMR vaccine.

    6. Study published in the Annals of Clinical Psychiatry suggests that Autism is likely triggered by a virus, and that measles virus (MV and/or MMR vaccine) might be a very good candidate. It supports the hypothesis that a virus-dincued autoimmune response may play a causal role in autism.

    7. A study published in the American Journal of Clinical Nutrition determined that an increased vulnerability to oxidative stress and decreased capacity for methylation may contribute to the development and clinical manifestation of autism. It’s well known that viral infections cause increased oxidative stress. Research suggests that metals, including those found in many vaccines are directly involved in increasing oxidative stress.

    8. A study published by the Department of Pharmaceutical Sciences at Northeastern University, Boston determined that a novel growth factor signalling pathway that regulates methionine synthase(MS) activity and thereby modulates methylation reactions. The potent inhibition of this pathway by ethanol, lead, mercury, aluminum and thimerosal suggests that it may be an important target of neurodevelopmental toxins. You can read more about this here, and here. You can read more about the MS/autism link here

    9. A study published in the Journal of Child Neurology examined the question of what is leading to the apparent increase in autism. They expressed that if there is any link between autism and mercury, it is crucial that the first reports of the question are not falsely stating that no link occurs. Researchers determined that a significant relation does exist between the blood levels of mercury and the diagnosis of an autism spectrum disorder.

    10. A study published in the Journal of Child Neurology noted that autistic spectrum disorders can be associated with mitochondrial dysfunction. Researchers determined that children who have mitochondrial-related dysfunctional cellular energy metabolism might be more prone to undergo autistic regression between 18 and 30 months of age if they also have infections or immunizations at the same time.

    11. A study conducted by Massachusetts General Hospital at the Centre for Morphometric Analysis by the department of Paediatric Neurology illustrates how autistic brains have a growth spurt shortly after birth and then slow in growth a few short years later. Researchers have determined that neuroinflammation appears to be present in autistic brain tissue from childhood through adulthood. The study excerpt reads:

    Oxidative stress, brain inflammation and microgliosis have been much documented in association with toxic exposures including various heavy metals. The awareness that the brain as well as medical conditions of children with autism may be conditioned by chronic biomedical abnormalities such as inflammation opens the possibility that meaningful biomedical interventions may be possible well past the window of maximal neuroplasticity in early childhood because the basis for assuming that all deficits can be attributed to fixed early developmental alterations in net.

    12, A study conducted by the Department of Paediatrics at the University of Arkansas determined that thimerosal-induced cytotoxicity was associated with the depletion of intracellular glutathione (GSH) in both cell lines. The study outlines how many vaccines have been neurotoxic, especially to the developing brain. Depletion of GSH is commonly associated with autism. Although thimerosal has been removed from most children’s vaccines, it is still present in flu vaccines given to pregnant women, the elderly and to children in developing countries.

    13. A study published in the Public Library of Science (PLOS) determined that elevation in peripheral oxidative stress is consistent with, and may contribute to more severe functional impairments in the ASD group. We know that oxidative stress is triggered by heavy metals, like the ones contained in multiple vaccines.

    14. A study conducted by the University of Texas Health Science Center by the Department of Family and Community Medicine determined that for each 1,000 Ib of environmentally released mercury, there was a 43% increase in the rate of special education services and a 61% increase in the rate of autism. Researchers emphasized that further research was needed regarding the association between environmentally released mercury and developmental disorders such as autism.

    15. A study published in the International Journal of Toxicology determined that in light of the biological plausibility of mercury’s role in neurodevelopment disorders, the present study provides further insight into one possible mechanism by which early mercury exposures could increase the risk of autism.

    16. A study published in the Journal of Toxicology and Environmental Health determined that mercury exposure can induce immune, sensory, neurological, motor and behavioural dysfunctions similar to traits defining or associated with ASDs. Based upon differential diagnoses, 8 of 9 patients examined were exposed to significant mercury from Thimerosal-containing vaccine preparations during their fetal/infant developmental periods. These previously normal developing children suffered mercury encephalopathies that manifested with clinical symptoms consistent with regressive ASDs. Evidence for mercury intoxication should be considered in the differential diagnosis as contributing to some regressive ASDs.

    17. A study published by the US National Library of Medicine conducted by the University of Texas Health Science Centre suspected that persistent low-dose exposures to various environmental toxicants including mercury, that occur during critical windows of neural development among genetically susceptible children, may increase the risk for developmental disorders such as autism.

    18. A study conducted by the Department of Obstetrics and Gynaecology at University of Pittsburgh’s School of Medicine showed that Macaques are commonly used in pre-clinical vaccine safety testing. Collective Evolution does not support animals testing, we feel there is a large amount of evidence and research that already indicated the links to vaccines in which some animals have been used to illustrate. The objective of this study was to compare early infant cognition and behaviour with amygdala size and opioid binding in rhesus macaques receiving the recommended childhood vaccines. The animal model, which examines for the first time, behavioural, functional and neuromorphometric consequences of the childhood vaccine regimen, mimics certain neurological abnormalities of autism. These findings raise important safety issues while providing a potential model for examining aspects of causation and disease pathogenesis in acquired disorders of behaviour and development.

    19. A study conducted by The George Washington University School of Public Health from the Department of Epidemiology and Biostatistics determined that significantly increased rate ratios were observed for autism and autism spectrum disorders as a result of exposure to mercury from Thimerosal-containing vaccines.

    20. A study published in the journal Cell Biology and Toxicology by Kinki University in Osaka, Japan determined that in combination with the brain pathology observed in patients diagnosed with autism, the present study helps to support the possible biological plausibility for how low-dose exposure to mercury from thimerosal-containing vaccines may be associated with autism.

    21. A study published by the journal Lab Medicine determined that vaccinations may be one of the triggers for autism. Researchers discovered that substantial data demonstrates immune abnormality in many autistic children consistent with impaired resistance to infection, activation of inflammatory responses and autoimmunity. Impaired resistance may predispose to vaccine injury in autism.

    22. A study published in the journal Neurochemical Research determined that since excessive accumulation of extracellular glutamate is linked with excitotoxicity, data implies that neonatal exposure to thimerosal-containing vaccines might induce excitotoxic brain injuries, leading to neurodevelopmental disorders.

    Sources:

    All sources not listed below are listed throughout the article and highlighted. To view them, please click on them.

    (1)http://investors.morningstar.com/ownership/shareholders-major.html?t=GSK

    (2)http://finance.yahoo.com/q/mh?s=twx+Major+Holders

    (3)http://finance.yahoo.com/q/mh?s=ge+Major+Holders

    (4) http://finance.yahoo.com/q/mh?s=pfe+Major+Holders

    (5)http://cid.oxfordjournals.org/content/48/4/456.full

    (6) http://www.ebcala.org/unanswered-questions

    (7)http://www.collective-evolution.com/2013/07/07/courts-rule-mmr-thimerosal-containing-vaccines-caused-autism-brain-damage/

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Polish Study Confirms Vaccines Can Cause Large Number of Adverse Effects

    Studiu polonez confirma ca vaccinurile pot cauza un numar mare de efecte adverse

    http://www.collective-evolution.com/2013/08/02/polish-medical-school-study-determines-vaccines-can-cause-irreparable-harm/

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

    Infant Vaccines Produce Autism Symptoms in New Primate Study by University of Pittsburgh Scientists

    Vaccinurile pentru bebelusi produc sintome de autism intr-un nou studiu pe primate ( maimute ) realizat de cercetatori de l universitatea din Pittsburgh

    http://www.prnewswire.com/news-releases/infant-vaccines-produce-autism-symptoms-in-new-primate-study-by-university-of-pittsburgh-scientists-57263092.html

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Curti de judecata din Marea Britanie,SUA si Italia au dat decizia ca anumite vaccine nu sant sigure iar familile care au dat in judecata au castigat despagubiti financiare de 140000 de lire sterline, 1,5 miloane de dolari, ( Dar oare mai are rost daca copii lor sant bolnavi sau legume ? )

    http://www.naturalnews.com/041897_mmr_vaccines_autism_court_ruling.html#

    http://www.cbsnews.com/news/family-to-receive-15m-plus-in-first-ever-vaccine-autism-court-award/

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2160054/MMR-A-mothers-victory-The-vast-majority-doctors-say-link-triple-jab-autism-Italian-court-case-reignite-controversial-debate.html

    http://www.naturalnews.com/048888_vaccine_adverse_events_autism_INFANRIX_Hexa.html

    DIn anul 2006 pana in 2014 tribunalul special din SUA care se ocupa cu despagubirea celor care au suferit efecte adverse au boli de pe urma vaccinurilor a platit pana acum 2,532,428,541. Da 2,5 miliarde de dolari din banii contrbuabililor americani pentru familile celor afectate dar cu greu si cu lupte mai, fara presa si ziaristi fara juriu si jurati iar companiile farmaceutice nu platesc nici o despagubire pentru asa ceva.

    Dă clic pentru a accesa statisticsreport.pdf

    Iata drumul celor ce cer despagubiri in SUA pentru efecte adverse sau boli cauzate de vaccinuri

    Oare vaccinurile cauzeaza autism ?

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Apreciază

  20. lastunnegru said, on septembrie 30, 2015 at 6:25 pm

    Dati la minutul 8:38 din clipul de mai sus Video socant Guvernul ( SUA ) prins ca minte despre pericolul vaccinurilor si veti vedea cum ni se arata un caz din multele in care copii vaccinati de anumite boli se imbolnavasca de acea bola, in 1988 la un liceu din Colorado 84 de copii se imbolnavesc de pozar desi 98% din ei au fost vaccinati contra pojarului.

    Apreciază

  21. dante said, on septembrie 30, 2015 at 6:45 pm

    Sistemul asculta si se repliaza, azi la stiri se anunta ca parintii care nu vor sa vaccineze copii vor fi invinuiti de „rele tratamente aplicate minorilor” si ca atare vor face puscarie. Asa deci, se merge la intimidare si amenintari. Nu-i nimic, atunci pentru copiii nostri merita sa infundam puscaria, nu om fi noi singurii care fac puscarie, dar pina atunci sa murim cu ei de git.
    Fratilor, nu au ce sa ne faca si ei stiu asta, ceea ce vor sa faca este si ilegal si anticonstitutional, nu cedati sub nici o forma.
    Eu am avut ieri o discutie cu medicul pediatru in care m-am contrat rau de tot pe tema aceasta, iar argumentele lui au fost : criza imigrantilor, siguranta vaccinurilor, amenintarea cu decaderea din drepturi, si chiar dreptul de paternitate care cica l-ar avea statul asupra propriului copil, numai bazaconii.
    Medicii sint principala sursa de spalat creierele, cum la rindul lor le-a fost spalat.
    Oricum, trebuie sa ne organizam cumva, caci ei mizeaza pe lipsa noastra de reactie.

    Doamne ajuta!!

    Apreciat de 1 persoană

    • stef said, on septembrie 30, 2015 at 8:47 pm

      Pai parintii sa ajunga in puscarie iar copilul intr-o institutie criminala pe mana slugilor la stat si sa fie supus schemelor de vaccinare aprobate de mafia masonica medicala – Asta inseamna gulag satanist si nu democratie si presupune lupta de gherila pana la moarte!

      Apreciază

    • stef said, on septembrie 30, 2015 at 8:50 pm

      Cine este STATUL??

      Apreciază

  22. lastunnegru said, on septembrie 30, 2015 at 6:47 pm

    Contiuare

    Vaccines and Chiropractic: Evidence-Based Medicine or Medical Dogma?

    Vaccinurile si chiropractica: Medicina bazata pe dovezi sau Dogma Medicala ?

    http://www.dynamicchiropractic.com/mpacms/dc/article.php?id=57102

    Un studiu arata tarile cu iminizare foarte prin vaccinuri au rata cea mai mare de mortalitate la bebelusi ci copii

    Astfel in tari ca: Olanda, Canada, Australia, SUA li se administreaza beblusilor si copiilor intre 24 si 26 de doze de vaccin iar mortalitatea la bebeblusi si copii este cea mai mare iar ca o comparatie in tari ca: Suedia, Japonia, Islanda si Norvegia unde rata de vaccinare este de 12 vaccinuri rata de mortalitate la bebelusi si ci copii este cea mai mica.

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Pericolul Vaccinari excesiv in timpul dezvoltarii creierului

    Neurochirurgul retras la pensie Russell L. Blaylock a realizat un articol care acopera o arie mai mare despre pericolul vaccinurilor.

    http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2008/03/14/the-danger-of-excessive-vaccination-during-brain-development.aspx

    ( traducere google translator )

    Pericolul Vaccinarea excesiv in timpul dezvoltarii creierului

    https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2008/03/14/the-danger-of-excessive-vaccination-during-brain-development.aspx&prev=search

    Apreciază

  23. ion hodor said, on septembrie 30, 2015 at 7:19 pm

    Doamne ajuta,un exemplu as dori sa dau,sora mea are 2 copii,la cel mai mare ia facut toate vaccinurile,la al 2-lea niciunul,ptr ca i-am explicat fenomenul si a inteles…..Rezultatul?..cel mai mare raceste foarte des,si are prob cu respiratia,iar cel mic NICIODATA!!!! Si eu cel mai mic nu i-am facut niciun vaccin,foarte rar are mici prob care trec imediat.VACCINUL ESTE UN EXPERIMENT PE COPII NOSTRI,daca e bine ,vedeti ce bune sant vaccinurile,daca copilul are prob ,s-au moare ,nu e vina lor.CRIMINALI ASTA SANT!

    Apreciat de 1 persoană

  24. lastunnegru said, on septembrie 30, 2015 at 8:06 pm

    Dezvaluirile faptelor despre Rujeola pe care ei nu vor sa le vezi

    Revealed: Measles Facts They Don’t Want You See

    Iata o epidemie de Rujeola despre care nu ati auzit si nu o sa auziti la Televizor.In 2011 o femeie de 22 de ani din New York vaccinata de doua ori contra rujeolei sa imbolnavit de rujeola dar a si transmiso altor 4 persoane, jumatate din oameni care au luato de la ea au fost si ei deasemena vaccinati de doua ori iar ceilalti 2 oameni dupa proble de snage li sau gasit ca si ei aveau urme de vaccin contra rujeolei in probele de sange. Aceasta persoana a avut contact cu 88 de persoane iar CDC ia controlat pe toti sa vada daca au contactat rujeola de la acea femeie. Raportul celor de la CDC a aratat ca din cele 88 de persoane cu care a intrat in contact fata din doar cele 4 persoane vaccinate contra rujeolei sau imbolnavit de rujeola iar oamani cu care a venit in contact care nu erau vaccinati contra jujeolei nu au contactat boala rujeolei si nu sau imbolnavit de jujeola.

    Departamantul Sanatati Publide din California ne spune ca: ” doua doze din vaccinul care contine vaccinul MMR are eficenta mai mare de 99,99% in prevenirea rujeolei”

    Measles Outbreak Traced to Fully Vaccinated Patient for First Time

    Focar de rujela pentru prima oara urmatit pana la pacient vaccinat pe deplin.

    http://news.sciencemag.org/health/2014/04/measles-outbreak-traced-fully-vaccinated-patient-first-time

    ( traducere google translator )

    Deci oameni vaccinati se infecteaza si transmit si ei boala rujeolei chiar daca au fost vaccinati o data sau de doua ori impotriva rujeolei.

    Apreciază

  25. lastunnegru said, on septembrie 30, 2015 at 8:22 pm

    Contiunare la Dezvaluirile faptelor despre Rujeola pe care ei nu vor sa le vezi

    Revealed: Measles Facts They Don’t Want You See

    La minutul 2:30

    Stephen Krahling si Joan Wlochowski doi virlogisti angajati ai companiei farmaceutice MERCK au spus ca cei de la MERCK falsifica datele analizelor pentru a fi in favoarea lor si asi vinde vaccinurile contra oreonului mai profitabil.

    http://www.courthousenews.com/2012/06/27/47851.htm

    (traducere google translator )

    https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.courthousenews.com/2012/06/27/47851.htm&prev=search

    Apreciază

  26. lastunnegru said, on septembrie 30, 2015 at 8:30 pm

    Big Pharma’s Mafia Crimes Revealed

    Crimele dezvaluite ale Marei Mafi Farmaceutice

    Apreciază

  27. lastunnegru said, on septembrie 30, 2015 at 8:34 pm

    CDC Whistleblower Revealed

    Apreciază

  28. intelepciuneasfintilor said, on septembrie 30, 2015 at 10:23 pm

    Recomand strangerea unor dovezi cat mai edificatoare si apoi prezentarea lor intr-o forma foarte usor de citit si inteles. Dupa care urmeaza distribuirea acestei informatii pentru un impact cat mai mare.

    Mai jos sunt o serie de informatii pe care le consider din categoria usor de citit si de inteles:

    „Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

    http://nuvaccinurilor.blogspot.se/2013/08/au-inceput-sa-recunoasca-vaccinurile.html

    Au inceput sa recunoasca:
    Vaccinurile provoaca autism, SIDS (Sudden infant death syndrome= Sindromul morţii subite a sugarului), convulsii grand mal (epilepsie), boli autoimune, encefalopatii.
    In imagine este un fragment din prospectul vaccinului DTP Tripedia produs de Sanofi-Pasteur:

    Dă clic pentru a accesa ucm101580.pdf

    „Adverse events reported during post-approval use of Tripedia vaccine include idiopathic thrombocytopenic purpura, SIDS,
    anaphylactic reaction, cellulitis, autism, convulsion/grand mal convulsion, encephalopathy, hypotonia, neuropathy, somnolence
    and apnea. Events were included in this list because of the seriousness or frequency of reporting. Because these events are
    reported voluntarily from a population of uncertain size, it is not always possible to reliably estimate their frequencies or to
    establish a causal relationship to components of Tripedia vaccine.2″

    http://nuvaccinurilor.blogspot.se/2012/09/ce-nu-stiati-despre-vaccinuri.html

    Dr. Mircea Puşcaşu: Ce nu ştiaţi despre vaccinuri!

    DTP – Difteria, tetanosul şi pertusisul:
    – autoritatile medicale iti vor spune de epidemiile de difterie din anii ’20, ca s-au lasat cu morti si raniti etc. Ce nu iti vor spune este ca in anii ’20 nu existau antibiotice (penicilina a lansat-o pe piata, abia in 1942, dl. Fleming), ca despre microbi se banuia ceva dar nu prea clar, iar azi se stiu detalii incredibile despre virusuri si bacterii cum ar fi si agentul cauzal al difteriei, Corynebacterium diphtheriae, care poate fi distrus de antibiotice banale precum, Eritromicina sau Amoxicilina
    – intreaba orice medic cate cazuri de difterie a vazut in ultimii 20 de ani si vei vedea ca nu a mai vazut urma de difterie, totusi asta nu impiedica autoritatile sa cumpere pe bani grei vaccinuri antidifterie(DTP) ca urmare a presiunilor corporatiste (coruptie, abuz, manipulare, PR, marketing) si nu ca urmare a unei necesitati reale epidemiologice.
    – Stiati ca in Romania nu s-a mai inregistrat NICI MACAR UN CAZ de difterie de 22 de ani incoace ? Datele statistice sunt date oficiale ale Centrul Nat. de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica din Romania in rapoartele anuale disponibile si pe internet. Vezi raportul din 2008 [1], la pagina 3, primul alineat, in care se spune despre difterie ca “in 1989 s-au inregistrat ultimele 5 cazuri” si ca ”din anul 1990 pana in prezent nu a mai fost confirmat nici un caz de difterie in tara noastra ” .
    – desi nu rezulta necesitatea unui astfel de vaccin, TOTI copiii din Romania sunt presati sa se vaccineze nu mai putin de 6 ori (de s a s e ori) cu acest vaccin (la 2, 4, 6, 12, 30 de luni şi la 7 ani)
    – tetanosul este dat de Clostridium tetani, un bacil teluric (din pamant sau materii fecale animale) ce infecteaza o rana deschisa. Atunci de ce se efectueaza de 4 ori pana la un an, cand sugarii nu sunt o grupa de risc pentru rani deschise murdare cu pamant sau fecale animale?
    – azi daca un copil de 10 ani se inteapa intr-un cui ruginit si mergi cu el la spital iti vor recomanda repede si un antitetanos. De ce ? Nu a facut deja de 6 ori aceasta vaccinare pana la 7 ani? Iti vor spune ca alea nu conteaza, ca dau imunitate limitata etc. ! Deci l-ai vaccinat de 6 ori anti tetanos degeaba!
    – acest vaccin DTP, este incriminat ca si factor cauzal in Sindromul mortii subite la sugarului (adica moare copilul sub un an si doctorii nu stiu de ce). In Japonia cu cativa ani in urma pe baza acestei cauze au scos DTP-ul din vaccinurile de pana la un an si l-au pus dupa varsta de 3 ani, cu efecte uimitoare: s-au diminuat drastic, pana la disparitie cazurile de moarte subita la sugari !
    – pertusisul este „tusea magareasca”. Sigur nu este o boala placuta mai ales la sugari, dar ea ramane doar atat : „tuse magareasca” si nu vad de ce ar fi ea un asa pericol national incat sa vaccinam toti copiii ce se nasc in Romania de 6 ori impotriva „tusei magaresti”

    Hepatita B
    – este o boala virala cu transmitere sanguină şi sexuală (transfuzii, contact sexual etc.)
    – vaccinul anti hepatita B a fost creat in SUA in anii 80 pentru prostituate, homosexuali, dependentii (junkies) de droguri injectabile (acestea fiind categoriile expuse riscului de imbolnavire cu hepatita B) , dar nu s-a bucurat de un succes de piata, asa ca a inceput sa fie administrat copiilor sub un an, care, evident, nu sunt populatia de risc, dar sunt o buna piata de desfacere, datorita parintilor impresionabili, neinformati si cu o incredere netarmurita in autoritati
    – vaccinul conţine : tiomersal (sare de mercur neuro-toxica implicata in etiologia autismului), hidroxid de aluminiu (autism, alzheimer), fosfaţi, proteine din ou de gaina, proteine din drojdie, resturi din culturi bacteriene (Saccharomyces cerevisiae), ADN strain , toate alergogene sau (si) cancerigene
    – producatorii in prospect [2] recunosc ca aceste vaccinuri cauzeaza boli grave precum: meningita, trombocitopenie, reactii anafilactice, eritem multiform, encefalita, encefalopatie, scleroza multipla, Sindrom Guillain-Barre, bronhospasm, convulsii, purpura trombocitopenica, Sindrom Stevens-Johnson.
    – tot din prospectul lor reiese ca nu au fost studiate privind potentialul cancerigen, efectele mutagene, afectarea fertilitatii, efectele teratogene si feto-toxice, mai mult: testele se concentreaza asupra efectelor imediate, pe termen scurt, cand cele grave sunt cele pe termen lung si cele cu efect cumulativ
    – autoritatile recomanda si preseaza ca acest vaccin sa se faca de 4 ori, din care de 3 ori pana la 6 luni (!): la o zi, la două luni si la 6 luni. Incredibil!
    – pentru prevenirea hepatitei B este suficienta sterilizarea instrumentelor chirurgicale, ace de unica folosinta, castitate si fidelitate din partea parintilor etc.

    ROR (Rujeolă-Oreion-Rubeolă)
    – Este unul din cele mai periculoase vaccinuri. Sunt studii serioase care arata ca poate cauza autism, diabet, sindrom Guillain-Barre si alte boli autoimune si neurologice cele mai multe dintre ele incurabile:
    Ø autism (F. Edward Yazbak, MD -“Autism: Is there a vaccine connection?”- FAAP, 1999; Avinoam Shuper, MD – “Suspected measles-mumps-rubella vaccine-related encephalitis”- Scandinavian Journal of Infectious Diseases, 15 sept. 2010)
    Ø diabet (tip I), pancreatită (Harris Coulter, Ph.D.- “Childhood Vaccinations and Juvenile-Onset (Type-1) Diabetes” )
    Ø Sindromul Guillain-Barré; (Grose C, Spigland I.-“Guillain-Barré syndrome following administration of live measles vaccine”- American Journal of Medicine, 1976 Mar;60(3):441-3)
    Ø encefalita, convulsii febrile, reactii anafilactice, purpura trombocitopenica, sindrom Kawasaki, eritem multiform, artrite, meningita, nevrite periferice, mielite, bronsita, laringita, conjunctivite, otita, anorexie, febra, voma, insomnie (cf. prospectului vaccinului ROR , varianta PRIORIX [3])
    – Riscul bolilor de mai sus este pretul ce trebuie platit pentru a feri un copil de cateva boli inofensive ale copilariei : rubeola, oreionul si rujeola.
    – Daca un copil face aceste boli in copilarie va face imunitate naturala pe viata pentru ele. Daca se vaccineaza cu ROR imunitatea conferita este una limitata, maxim 9 ani (cf. prospect) .
    – Stiind ca vaccinarea se face la un an si la 7 ani, asta inseamna ca imunitatea se termina la 16 ani. Aceste boli (rubeola, oreionul si rujeola) au complicatii de temut la varste post pubertare cum ar fi, spre exemplu orheita urliana post-oreion la barbati care da sterilitate masculina, sau la femei rujeola si rubeola in sarcina cu efecte cumplit asupra copilului intrauterin. Daca sunt vaccinati imunitatea se termina exact cand sunt mai periculoase comlicatiile acestor boli.
    – Despre ROR, doamna doctor Christa Todea-Gross a scris cateva articole edificatoare:
    Ø Vaccinul antirujeolic şi trivaccinul ROR (rujeolă-oreion-rubeolă) sunt inutile şi sursa a multor boli cronice [4]
    Ø Legătura dintre autism şi vaccinul ROR [5]

    BCG împotriva TBC ?
    – Vaccinul BCG este o incercare de prevenire a TBC-ului si contine Bacil Calmette-Guérin (BCG) viu atenuat. Toate vaccinurile cu agenti patologici vii atenuati pot (si chiar) declanseaza boala impotriva careia te vaccinezi.
    – In Romania este unul din cel mai vechi vaccinuri efectuate, peste 90% din populatie este vaccinata cu BCG, totusi azi in Romania exista o epidemie de TBC, de care nu se vorbeste (poti intreba medicii sectiilor de ftiziologie). Anual in Romania mor 7000 de oameni din cauza TBC si complicatiilor sale. Se poate observa ineficienta vaccinului.
    – In tarile nordice nu se face vaccinarea BCG, iar incidenta TBC este foarte redusa. Se stie (si din literatura sec. XIX-XX) ca TBC este o boala a saraciei, a malnutritiei, impotriva carora nu exista vaccin. Conditiile bune de trai, lipsa stresului, confortul termic, hranirea sanatoasa, echilibrata, variata, igiena etc. duc la eradicarea acestei maladii, dupa cum se poate observa si in tarile nordice.
    – Exista doua directii, doua tipuri de imunitate in noi: imunitatea umorala, prin anticorpi si imunitatea celulara, ce implica activarea unor celule imunitare precum macrofagele, limfocitele T, celulele killer etc. Vaccinurile, teoretic, stimuleaza imunitatea umorala, productia de anticorpi specifici, dar in cazul TBC aceasta imunitate nu este eficienta, ci este nevoie de cea celulara, iar daca pacientul nu are resurse celulare imunitare, daca este slabit imunitar (chiar datorita vaccinurilor), daca este malnutrit, sau daca sta prea mult timp langa o sursa de infectie (un bolnav TBC, care tuseste) si imunitatea celulara este depasita, el poate face boala (fiind vaccinat sau nu).

    Poliomielita
    – forme clinice de poliomielită: asimptomatică, fara simptome (90-95%), poliomielita abortivă, boală minoră fără simptome neurologice (4-8%) si poliomielita paralitică propriuzisa (0.1-2%)
    – in Romania poliomielita este eradicata complet din 1996, ultimile cazuri, doar 8 la numar s-au inregistrat in 1995 si toate au fost cu tulpina vaccinala, ca urmare a vaccinului oral (VPO)
    – desi boala eradicata, fara niciun caz din ’96 pana in 2009 s-a vaccinat cu VPO, vaccin viu atenuat cu rata mare de infectare postvaccinala cu poliomielita, din 2009 s-a trecut pe vaccinul injectabil (VPI) si el cu foarte multe probleme si efecte adverse cumplite
    – azi desi boala este eradicata de 16 ani, fiecare copil nascut la noi este presat sa se vaccineze antipolio de nu mai putin de 5 ori, dintre care 4 vaccinari pana la un an (la 2, 4, 6, 12 luni si la 9 ani)
    – o statistica din 2001 din SUA arata ca incidenţa poliomielitei postvaccinale este de 10 mai mare decât cea a poliomielitei cu virus sălbatic
    – se credea ca vaccinul anti-poliomielita Salk a determinat oprirea epidemiei de poliomielita care a afectat copiii americani in anii 1940 si 1950. Daca este asa, de ce epidemia de poliomielita s-a oprit, de asemenea, si in Europa, unde vaccinul anti-polio nu a fost folosit extensiv ?
    O intrebare si mai relevanta: de ce vaccinul cu virus Sabin este inca administrat copiilor cand dr. Jonas Salk arata ca vaccinul cu tulpina Sabin este cel care cauzeaza in prezent cele mai multe cazuri de poliomielita la copii ? Continuarea vaccinarii fortate a copiilor cu acest vaccin este o practica medicala irationala care confirma parerea mea ca medicii repeta cu consecventa greselile.
    Situatia este similara cu incapatanarea lumii medicale de a renunta la vaccinarea anti-variolica la 3 decenii (!) dupa disparitia bolii, cand vaccinul ramasese singura sursa de contaminare si deces prin variola.
    Acest fapt este Incredibil: timp de 30 ani, copiii au murit din cauza vaccinului anti-variola, desi nu mai erau amenintati de boala naturala.

    Apreciat de 2 persoane

  29. VELA GHEORGHE said, on septembrie 30, 2015 at 10:29 pm

    Va trebui să acționăm și REacționăm! Și nu numai pe cale judecătorească, ci și civică! Eu am refuzat ÎN SCRIS și REFUZ orice VACCIN pe care copiii mei ar trebui să-l primească în școală! Experiența îmbolnăvirii unuia dintre copiii mei, de pe urma unui vaccin m-a făcut să nu am nici un fel de îndoilă asupra PERICULOZITĂȚII efectelor secundare pe care le provoacă aceste vaccinuri, și care pot fi dintre cele mai grave și dăunătoare sănătății copiilor noștri! Nu numai părinții care nu au studii în medicină se OPUN vaccinării copiilor, ci și MULȚI dintre MEDICII de pe Mapamond! Si ciiudat este că deși s-a vorbit până acum de PERICOLELE pe care le conțin aceste vaccinuri, reprezentanții românilor din Parlament se comportă ca și cum aceste DISCUȚII, DEZBATERI, POLEMICI și CONTROVERSE nici măcar nu ar fi apărut în lumea științifică mondială. Susținătorii vaccinării promovează doar ideea PERICOLULUI pe care BOLILE, EPIDEMIILE și PANDEMIILE îl au pentru viața oamenilor, dar TAC MÂRC, precum peștii fără de glas, când vine vorba de PERICOLUL pe care însăși VACCINURILE îl au și îl prezintă pentru sănătatea copiilor noștri! Să vezi un copil jovial, sănătos și zglobiu, că DEVINE o LEGUMĂ în urma unui vaccin, abia atunci poți să înțelegi CE MARE RĂU ai făcut copilului tău, vaccinându-l! Atunci esti un părinte care A APLICAT UN RĂU TRATAMENT copilului său, când prin ignoranță și lașitate și lipsă de verticalitate TE-AI FĂCUT COMPLICE cu niște nemernici care i-au distrus sănătatea copiului său! Toata viața mea voi regreta CLIPA când am decis să-mi vaccinesz colpilul cu probleme, ascultând de sfatul unei rude…! Așa că le recomand Părinților SĂ AIBĂ CURAJ și să fie precum URSOAICELE ÎNDÂRJITE care își apără puii! În fața unor nemernici care nu au nici o grijă față de VIITORUL copiilor noștri, și care ne MĂGULESC și INTIMIDEAZĂ ca să acceptăm să ne vaccinăm copiii de dragul unor pericole IPOTETICE care încă nu au apărut în țară, respectiv a unor epidemii NEDECLANȘATE și NEIZBUCNITE pe teritoriul României, să avem în vedere PERICOLUL REAL care există în VACCINURI și care este MULT MAI APROAPE de copiii noștri decât pericolul din bolile nedeclanșate….!

    Apreciat de 1 persoană

  30. UNITATEA said, on septembrie 30, 2015 at 11:37 pm

    Apreciază

  31. ecaterina said, on octombrie 1, 2015 at 8:42 am

    Ati auzit ca vor sa introduca carduri de sanatate si pt copii din martie 2016?
    http://www.gandul.info/sanatate/banicioiu-vrea-card-de-sanatate-si-pentru-copii-si-adolescenti-14776201

    Apreciază

  32. Alexandru said, on octombrie 1, 2015 at 11:53 am

    Apreciază

  33. JE said, on octombrie 1, 2015 at 5:48 pm

    – Ne vor „sinucide” – Actualitatea românească 30.09.2015
    (de la minutul 42.27)

    Apreciază

  34. JE said, on octombrie 1, 2015 at 9:08 pm

    – Vaccinurile nu pot fi obligatorii. FEDERAŢIA ORTODOXĂ PRO VITA către Ministrul Sănatăţii: SCRISOARE DESCHISĂ referitoare la proiectul de lege în privinţa impunerii obligativităţii vaccinărilor.
    http://bit.ly/1N5lbeK

    Apreciază

  35. […] ROG RASPANDITI pe Facebook, ziare, e-mailuri. CAMPANIE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII. Suntem foar… […]

    Apreciază

  36. […] totusi cred ca se mai poate abroga. Si sa fie foarte atente la legile ce stau sa vina, de tipul vaccinarii obligatorii si […]

    Apreciază

  37. […] ROG RASPANDITI pe Facebook, ziare, e-mailuri. CAMPANIE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII. Suntem foar… […]

    Apreciază

  38. […] ROG RASPANDITI pe Facebook, ziare, e-mailuri. CAMPANIE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII. Suntem foar… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.