SACCSIV – blog ortodox

CULTURILE MODIFICATE GENETIC vor fi TOTAL INTERZISE in RUSIA

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 20, 2015

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. el said, on septembrie 20, 2015 at 9:18 pm

    BRAVO lor !
    Un popor care-si mentine sanatatea si vitalitatea fizica, ORTODOX pe desupra se poate trezi din inselarile care-l inconjoara mai repede decat un popor bleojdit, inbolnavit si slabanogit cu otravuri si alte atacuri la starea sa fizica. De aia CRAPA dumsanii Rusiei de ciuda, popor sanatos, moraliceste pazit de perversiunile care indobitocesc europenii si cu Dreapta Credinta si parinti inbunatatiti care le-au aratat fara gres sminteliel si INSLEARILE anticristice ale vacului acestuia NU VA CADEA ! Se tem si scrasensc din dinti cu ura indracitii si dusmanii Rusiei, care desi reporteaza cate o victorie acolo prin cozile lor de topor, VAD ca poporul are sanse de trezire si chiar se trezeste.

    Apreciază

    • el said, on septembrie 20, 2015 at 9:22 pm

      CRAPA Monstanto… a pierdut batalia si o mare suprafata cultivabila care le-ar fi generat milioane de sclavi ca in india!
      Dumnezeu sa pazeasca Rusia de orice viclenie a vrasmasului si sa le Tar pravoslavnic!

      Apreciază

    • Riko said, on septembrie 20, 2015 at 9:57 pm

      Astea-s povesti. Sa nu-mi zica mie cineva ca Rusia o sa cultive doar plante normale, nu hibrizi. nici in 10 ani, ca pe asta no cred. Cine conduce Rusia conduce si SUA si UE. Cine crezi ca finantiaza ISIS? si ii inarmeaza? Asta e una din multele campanii de influentare a populatilor. In vest Rusia e rea, in est America.

      Apreciat de 1 persoană

      • GEORGE said, on septembrie 20, 2015 at 10:07 pm

        DA SE POATE FARA HIBRIZI, EU MA OCUP DE AGRICULTURA DE VREO 4 ANI, SI FAC AGRICULTURA SANATOASA DOAR ECO, GUNOI DE GRAJD, SOIURI DE SEMINTE DIN BATRANI NEMODIFICATE, A FOST GREU, DAR AM REUSIT, SUNT EXTREM DE MULTUMIT. ASTA E VRAJEALA, LE-A LUAT MINTILE LA MULTI CA VOR CASTIGA MAI MULTI BANI DACA CULTIVA HIBRIZI, IN MARE ASA ESTE, DAR TREBUIE SA INVESTI SI MULTI BANI IN ACEASTA OTRAVA NUMITA MANCARE, IN ERBICIDE, AZOT, FOSFOR, POTASIU, UREE, PESTICIDE, INSECTICIDE ETC……RUSII S-AU TREZIT …..BRAVO LOR. DECI SE POATE CULTIVA DOAR SOIURI CA PE VREMEA BUNICILOR FARA PROBLEME, PLUS CA LA SOIURI NU ESTI NEVOIT SA CUMPERI SAMANTA IN FIECARE AN. DOAMNE AJUTA!

        Apreciază

      • el said, on septembrie 20, 2015 at 10:10 pm

        Riko

        o plantatie modificata genetic se depisteaza rapid, NU GERMINEAZA si la generatia a 2 planta NU rasare ! Asa ca nu ai nevoie de studii superioare sa observi daca ai cultivat otrava sau grau normal. Si gustul fructelor modificate genetic se deceleaza usor, TU nu/l mai observi ca esti crescut cu otrava si programat sa faci cancer la 40 ani ! Rusia o conduc ei dar NU o STAPNESC ! Asta stiu si ei si se INDRACESC de CIUDA ! Mai tu crezi ca Dumnezeu a lasat Rusia in mainile anticristilor pentru MILIOANELE ei de MARTIRI? Spunea Sf Ioan Maximovici ca din cauza pacatelor poprului si intelectualilor rusi Dumnezeu a ingaduit comunismul dar NU a fost spre pirederea lor ci pentru ca SE CUVENEA ca Rusia ca cea mai tarziu crestinata parte a Ortodoxiei sa dea si ea MUCENICII ei, si Rusia , spunea Sf Ioan Maximovici a dat MAI MULTI MUCENICI decta INTREAGA LUME dinaintea ei. Ce cerzi ca fac acum mucenicii acestia? Isi dau cu pararea ca la barbut ca tine aici? Sau MIJLOCESC ajutorul Rusiei? Inceteaza sa vezi lumeste lucrurile ca altfel nu te deosebesti prin nimic de un necredincios.

        Si/au bagat ei gheara si copita si acolo dar SUFLETLE lor pravoslavnice le scapa asa ca nu pot sa/si faca chiar peste tot TOATE planurile lor, cum reusesc in orice alta parte a lumii.

        Apreciat de 2 persoane

      • Riko said, on septembrie 20, 2015 at 11:03 pm

        In prezent nu exista cantitati mari de seminte nemodificate. Populatia aia trebuie hranita. Boli, insecte, ciuperci, burieni sau altele sunt unul din motivele pt care la tratamente sau erbicide nu se va renunta. Legumele si fructele din magazine trebuie sa fie aratoase, nu conteaza gustul. Plante modificate genetic sunt cam tot ce cultiva in lume in prezent. Daca cultivi astfel de plante, si iei semintele, anul viitor ori nu germineaza, ori incoltesc, cresc 2 frunze si se usuca sau traiesc insa productia este incredibil de proasa. La a 4 generatie de seminte incep plantele sa revina la forma originala.
        Rusia are si ia pacatele ei si pedepsele ei. Cred ca nu ai vazut cum arata rusia din ultimii 50 de ani, si ce oameni sunt pe acolo. Tind sa cred uneori ca sunt de 10 ori mai in rau decat americani. Pedepsiti nu sunt credinciosi ci pacatosii.

        Apreciază

      • Riko said, on septembrie 20, 2015 at 11:04 pm

        E clasicul praf in ochi.

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on septembrie 21, 2015 at 3:28 pm

        da mai Riko, MILIOANELE de mucenici : Noi Mucenici ai Rusiei la tine sunt un fel de „praf in ochi”….felicitari !

        sa fie concluzia asta ca si evlavia ta la INSELATUL boca rezultatul „induhovnicirii” tale profunde prin „rugaciunea inimii”?
        Dar Slava Domnului dracii aici vad mai bine ca tine unde e ZIDUL care li se impotriveste si acolo sapa, iar la mintea ta „talmacesc” …

        Apreciază

      • Riko said, on septembrie 21, 2015 at 8:29 pm

        La „clasicul praf in ochi” ma refeream la faza asta ca in Rusia nu se va mai cultiva si consuma plante modificate genetic.
        Vrei sa zici ca Rusia nu va avea parte de mari incerca pt. ca au trait si mai traiesc Mucenici si Sfinti ai Rusie?

        Apreciază

      • el said, on septembrie 21, 2015 at 10:22 pm

        Riko

        nu vreau sa zic ca Rusia nu va mai avea parte de incercari(dimpotriva), ci ca Dumnezeu a scapat-o de una dintre ele care atenta la viata lor fizica pentru rugaciunile mucenicilor, ti se pare imposibil doar pentru ca nu consuna cu parerile tale despre agricultura in Rusia?
        scuze ca sunt mai dur uneori dar am ajuns la o saturatie cand vad peste tot oameni indoctronati care nu mai gandesc singuri ci dau drumul la algoritmele implementate in mintea lor de „educatia” si propaganda dinafara lor, mai ales cand acestia sunt si crestini ortodocsi

        Apreciază

  2. Graiul Ortodox said, on septembrie 20, 2015 at 10:06 pm

    Mărturii din viaţa Părintelui Marcu Manolis. Trei minuni ( doua vindecări, o rugăciune și o înainte vedere)*

    https://graiulortodox.wordpress.com/2015/09/17/marturii-din-viata-parintelui-marcu-manolis-trei-minuni-doua-vindecari-o-rugaciune-si-o-inainte-vedere265/

    Apreciază

    • el said, on septembrie 20, 2015 at 10:33 pm

      Redactorul unui ziar marturisitor al Dreptei Credinte ca Orthodoxos Typos nu putea fi decat un om SFANT !
      Sa avem rugaciunile si binecuvantarea lui !

      Apreciază

  3. Sorin said, on septembrie 20, 2015 at 10:28 pm

    Frate Vasile acu aproximativ 3 saptamani am discutat cu reprezentati Agrosel care produc seminte si mi-au spus ca in toata Europa sunt interzise semintele modificate genetic. Eu ma ocup cu agricultura si incerc sa pun seminte soiuri si nu hibrizi. Ei zic ca modificarea genetica nu este aceeasi cu hibridul.
    Adica mi-au explicat ca pentru modificarea genetica se iau gene de la mai multe plante si, in laboratoare specializate, le combina rezultand astfel semintele modificate genetic.
    La hibrizi treburile stau altfel; daca sunt facuti in mod natural, nu sunt periculosi; aici dau un exemplu: intr-un an am semanat ardei capia langa ardei iuti si toamna cand am strans ardeii capia, i-am gustat si erau foarte iuti, iar eu nu stiam de ce. Dupa aceea am aflat ca s-au hibridizat in mod natural.
    Mai este o varianta de hibridizare cu ajutorul bondarilor care se practica intens pe vremea lui Ceausescu. La asta la fel nu as vedea ceva periculos , doar faptul ca noua planta creata ar putea produce boli omului care le consuma. M-am gandit asa : eu stiu ca oameni de rase diferite nu e bine sa se casatoreasca fiindca este demonstrat si stiintific ca acolo copiii pot aparea cu anumite boli, si parca stiu si ca sunt sfinti parinti care spun ca nu e bine sa se casatoreasca . Daca gresesc te rog sa ma corectezi.
    Cam asa am gandit ca se intampla si cu semintele astea hibrid.
    In discutiile avute cu cei de la Agrosel mi s-a explicat ca semintele hibrid sunt facute prin incrucisare in laboratoare, dar nu chimic. Eu nu prea cred ce spun ei.
    Dar am vrut sa prezint ce spun producatorii de seminte.
    Te rog frate Vasile sa faci un articol cu parerea oamenilor specialisti unde sa se prezinte cu adevarat ce inseamna hibrid si ce inseamna modificare genetica.
    Personal am discutat si cu ingineri in domeniul agriculturii si toti mi-au zis ca semintele hibrid inseamna o incrucisare naturala si nu chimica.
    La fel eu nu cred asta, cred ca la mijloc este ceva rau pentru reducerea populatiei, dar trebuie un specialist sa confirme asta.

    Apreciază

    • Sorin said, on septembrie 21, 2015 at 12:18 am

      Asa este \george, si cei la Agrosel au spus ca pana in prezent legumele hibrid nu au gust si ca acum lucreaza sa produca gustul ala adevarat de la soiuri.
      Eu vand legume si castig si mai bine si sunt mai cautate soiurile decat hibridul
      Nu vad nici un rost al hibridului.
      Ei spun ca sunt mai rezistente la boli, dar saptamanal stropesc cu susbstante chimice, iar eu la soiuri stropesc foarte rar si doar cand este neaparat nevoie. Si incerc de vreo doi ani sa folosesc substante naturale din plante.

      Apreciază

    • Riko said, on septembrie 21, 2015 at 11:22 am

      Hibrizi sunt plante modificate genetic natural. Se amesteca polenul de la doua plante compatibile si rezulta un hibrid. Bunici mei au pus o data rosi langa ardei grasi si plantele rosile au facut un fel de fruct foarte ciudat intre rosie si ardei, era si gol si carnos prin interior, iar la exterior era ca un ardei.
      Oamenii fac si animale hibride, caini, pisici, bine cunoscutul catar rezultat din incrucisarea unui cal cu un magar. La fel se fac hibirizi din animalele domestice, porci oi, vaci, si pasari. Iar motvul e ca sunt mult mai productivi si mai rezistenti genetic.
      Un om care sa nascut din 2 rase diferite are din puncte de vedere genetic mai multe avantaje, e mai sanatos, mai frumos, mai puternic si mai destept.
      Peste tot in lume, din totalul de plante cultivate cred ca undeva peste 98% sunt plante hibride sau modificate genetic. Nu stiu, cat rau poate face la sanatate o planta hobrida, dar nu prea mult. Plantele modificate genetic in laborator sunt incrucisarile chimice a 2 au mai multe plante necompatibile direct. Se amesteca genele chiar si la 7-8 plante diferite. De exemplu cum sunt capsunile cataratoare, planta de baza e capsunul, sunt amestecate 2-3 specii de capsuni, capsunul si el la origine un hibrid, cu ceva plante cataratoare, parca era si una otravitoare, nu mai tin mine.
      Uite un articol a cum aratau cateva legume fructe mai demult. Asta find acu sute de ani, inainte de hibrizare, practicata de oameni inca din antichitate:
      http://zumga.tv/foto-fructele-si-legumele-pe-care-le-consumi-zilnic-nu-ar-fi-aratat-asa-daca-nu-erau-modificate-genetic/

      Apreciază

      • el said, on septembrie 21, 2015 at 3:18 pm

        Riko

        „Un om care sa nascut din 2 rase diferite are din puncte de vedere genetic mai multe avantaje, e mai sanatos, mai frumos, mai puternic si mai destept.”___ TAMAN ASA zic si iluminatii, de unde NECESITATEA brasajului si metisajului raselor !

        mai Riko tu ai creieri in capul ala sau seminte de dovleac ?

        Apreciază

      • el said, on septembrie 21, 2015 at 3:20 pm

        Riko

        daca ar fi asa DE CE a poruncit Dumnezeu sa NU SE AMESTECE SANGEÖLE si poporului iudeu i-a intrezis casatoriile „mixte” cu insi de alte neamuri?
        Sa nu fi avut Dumnezeu habar de „binefacerile” amestecului de rase????

        incepi sa bati campi sau vorbeste exeperimentul reusit al spalarii pe creierii la tine….

        Apreciază

      • Riko said, on septembrie 21, 2015 at 8:57 pm

        Pai, nu e ca si cum as fi cercetat eu asa ceva. Este si putina spalare de creie pe la mine, si asa ca am zis ce spun bine cunoscutii: „oamenii de stiinta”. Pai daca un om are ca parinti rude de sange, 80% are mari probleme, atat de sanatate cat si mintale, cu cat sunt mai apropiate rudele. Eu cred, dar nu sigur sau ceva, ca minunile sau pedepsele sau alte interventii ale Lui Dumnezeu in vietiile oamenilor nu sunt asa cum cred majoritatea oamenilor, ceva supranatural, inexplicabil, si lipsit de logica omeneasca, bine, doar unele, dar pt oamenii obijnuiti sunt ca si simple coincidente (cel putin asa par, a fi coincidente) sau ceva ce se poate explica.
        Era ceva studiu care zicea ca toti oamenii din lume sunt inruditi. Iar cel mai recent om cu care am fi fost inruditi ar fi trait numai acum 1000 si ceva de ani. Nu stiu daca-i adevarat dar e posibil.
        Americanii sunt un amestec de rase si nu par prea in regula.
        Oare de ce Dumnezeu a interzis sa se amestece sangele popoarelor. E la fel ca si cu facerea limbilor diferite? Oricum eu nu eram si nu sunt de acord cu casatoriile mixte, si nici cu plecatul prin alte tari.

        Apreciază

      • el said, on septembrie 21, 2015 at 9:19 pm

        Riko

        vad ca la agricultura esti expert , la genetica la fel….mai ceva ca un erudit iluminist !
        Ai grija ca stiinta putina( a la boca) DEPARTEAZA de Dumnezeu (prin parere, trufie si INSELARE) , stiinta MULTA , SMERITA si ADANCA apropie de Dumnezeu.
        Tu pe unde te situezi micul geniu leonardo da vinci cu cele 5 doctorate ale tale?
        sau vorbesti si tu dupa Legea lui Nea Ion ca e si el om?

        Apreciază

      • Riko said, on septembrie 23, 2015 at 4:23 pm

        Cu cat stii mai multe cu atat vezi mai mult ca nu stii nimic. Lucru pe care il observi cand incerci sa inveti lucruri. De-a lungul timpului stiinta oamenirol sa schimbat in mod radical de mai multe ori in mai multe domenii. Nu e nimic care sa dovedeasca ca acum oamenii au dreptate in ceva.
        Mie imi plac chiestiile astea de biologie, chimie, si arhitectura, mai imi plac si lucrurile mecanice. Dar nu prea stiu decat putin de aici si de acolo. Dar e gresit sa crezi ca lucrurile astea il indeparteaza pe om neaparat de la Dumnezeu. Au existat si sfinti care stiau multa stiinta, la fel cum au fost si sfinti saraci sau bogati. Astea sunt creatiile Lui Dumnezeu, nu au fost facute pentru ai indeparta pe oameni.

        Apreciază

    • Rozalia said, on septembrie 23, 2015 at 10:37 pm

      Foarte interesant subiectul, ar trebui discutat mai mult intr-adevar, sa prindem curaj sa ne apucam de agricultura adevarata. Ca mergi pe sosele si ti se strange sufletul cand vezi doar culturi ,PIONEER”, „BASF”…

      Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 30, 2015 at 10:17 am

      Sorin

      Doamne ajuta!

      Iertare, ti-am trimis un e-mail. L-ai primit?

      Apreciază

      • Sorin said, on octombrie 9, 2015 at 11:23 pm

        iertare abia acum am citit mesajul. verific acum emailul

        Apreciază

  4. cca70 said, on septembrie 20, 2015 at 11:01 pm

    @GEORGE

    as dori sa discutam pe mail,
    vreau si eu niste soiuri de pomi , sanatosi si adevarati…si in general si seminte de legume…esti dispus sa discutam despre asta?
    mailul meu: dordemaresidesoare@yandex.com

    Apreciază

  5. tataia said, on septembrie 21, 2015 at 2:01 pm

    Da’ se interzic si chemtrails in Rusia? Sau asta e subiect tabu?

    Apreciază

    • el said, on septembrie 21, 2015 at 3:23 pm

      nu prea cred ca se intrezic tails-urile alea la ei, alea sunt utile la mai multe functie de ce contin „prafurile” si Rusia nu e inca imparatia Tarului Pravoslavnic, asa ca „se da cu prafuri” si la ei…din pacate

      Apreciază

  6. ioana said, on septembrie 21, 2015 at 2:14 pm

    Draga frate „el”, ai dreptate. Rusii au sute de sfinti, care acum sunt mijlocitori la Prestolul Sfintei Treimi.Eu am mare evlavie la sfintii rusi. Sa ii ocroteasca pe rusi(care sunt inca f.puternici) si pe noi si sa-i iertam pe cei „sovietici”care ne-au facut rau.

    Apreciază

  7. Radu said, on septembrie 22, 2015 at 11:55 am

    Oameni destepti care au capetele la locul lor nu pe crengi ca la noi…

    iohannis si ponta sunt niste cozi de topor ca si ceilalti care au ocupat posturile inaintea lor de aceea nu o sa vedem prea curand si la noi interzise culturile modificate genetic, pai cum sa se supere aia de peste ocean? imediat intra iohannis si ponta la DNA cu catusile si 1000 de ani puscarie ca doar avem justitie independenta si stat de drept pai nu????…….

    Apreciază

  8. […] CULTURILE MODIFICATE GENETIC vor fi TOTAL INTERZISE in RUSIA […]

    Apreciază

  9. […] CULTURILE MODIFICATE GENETIC vor fi TOTAL INTERZISE in RUSIA […]

    Apreciază

  10. […] CULTURILE MODIFICATE GENETIC vor fi TOTAL INTERZISE in RUSIA […]

    Apreciază

  11. […] CULTURILE MODIFICATE GENETIC vor fi TOTAL INTERZISE in RUSIA […]

    Apreciază

  12. […] CULTURILE MODIFICATE GENETIC vor fi TOTAL INTERZISE in RUSIA […]

    Apreciază

  13. […] CULTURILE MODIFICATE GENETIC vor fi TOTAL INTERZISE in RUSIA […]

    Apreciază

  14. […] CULTURILE MODIFICATE GENETIC vor fi TOTAL INTERZISE in RUSIA […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.