SACCSIV – blog ortodox

FLAUTUL FERMECAT de pe coperta THE ECONOMIST 2015 era o PREDICTIE despre INVAZIA ISLAMICA a Europei?

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 19, 2015

economist_magazine_jan2015

Va amintiti articolul?

FOTO: Coperta publicaţiei THE ECONOMIST 2015 este plină cu simboluri criptice şi predicţii cumplite. O analiza VIGILANT CITIZEN

   Referitor la FLAUTUL FERMECAT cei de la VIGILANT CITIZEN scriau:

Prezența Flautului Fermecat în această temă a coperţii din 2015 este de-a dreptul tulburătoare. Flautul Fermecat din Hamelin este o legendă germană despre un om care a folosit fluierul său magic pentru a duce departe copiii din orașul Hamelin, copii ce nu au mai fost văzuţi niciodată.

Acest personaj popular datând din Evul Mediu se spune că reprezintă fie moartea în masă, de ciumă sau în urma unei catastrofe, sau o mișcare de imigrație masivă. De asemenea, reprezintă perfect pe tinerii de astăzi care sunt “ademeniţi” și păcăliţi de “vocea” mass-mediei. În mod destul de convenabil, există un băiețel exact sub flautul lui Piper.

   Comentariu saccsiv:

Dintre cele insirate mai sus sa fie pana la urma vorba despre o mișcare de imigrație masivă? Sa ne amintim ca numarul celor ce au invadat Europa s-a marit spectaculos dupa chemarea Germaniei.

Pe coperta, in spatele sau e un membru ISIS?

Sub el sunt tobe americane. Sigur degeaba n-au fost puse acolo.

Nu stiu ce e in dreapta piciorului sau stang.

Sa nu uitam ca nu vorbim despre o publicaţie oarecare. Dupa cum aminteste si Vigilant Citizen, este vorba de The Economist și este direct legată de elita mondială. Este parțial deținută de familia de bancheri Rothschild din Anglia și redactorul său şef, John Micklethwait, a participat de mai multe ori la Conferința Bilderberg – întâlnirea secretă în care cele mai puternice persoane din lumea politicii, afacerilor financiare și mass-media discută despre politici globale. Rezultatul acestor reuniuni este secret total. Prin urmare, este corect să spun că cei de la The Economist știu lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc. Din acest motiv, coperta lor cu “predicţii 2015″ este destul de greu de descifrat.

Sumbra şi sinistra copertă prezintă figuri politice, personaje fictive și eroi din cultura pop, care vor aduce cu siguranță noutăţi în 2015. Cu toate acestea, cel mai important lucru este că include, de asemenea, mai multe desene, care sunt extrem de simbolice și fac aluzie la elemente importante ale agendei Elitei.

 

54 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. john said, on septembrie 19, 2015 at 2:07 pm

    Zeci de mii de polonezi scandeaza: „Nu HOARDEI islamice”
    http://www.aktual24.ro/zeci-de-mii-polonezi-scandeaza-nu-hoardei-islamice-video/

    Obama a numit in fruntea ARMATEI SUA un homosexual declarat-O sa umble cam cracanati soldatii americani! 😉
    Presedintele SUA, Barack Obama, l-a nominalizat ca secretar al Armatei pe Erik K. Fanning, un homosexual care si-a declarat public orientarea.
    http://www.aktual24.ro/obama-a-numit-in-fruntea-armatei-sua-un-homosexual-declarat/

    Apreciază

  2. Un roman said, on septembrie 19, 2015 at 2:30 pm

    Domnilor unguri, mai draga Orban. Dupa cum sti noi nu prea aveam conducatori in asta tara. Te rugam din inima nu fa gardu ala cu Romania, ci fa-l in continuare pe granita cu Serbia pana la Dunare. Nu te uita la ce spun cei ce ne conduc pe noi, tu fa doar gardu ala pentru noi.

    Apreciază

  3. Liviu said, on septembrie 19, 2015 at 2:41 pm

    de la min 39:18 explica clar cum explozia din China a fost „prevazuta” in The Economist + criza economica ce urmeaza + CERN pt 23 sept.

    Apreciază

  4. Pacatosul said, on septembrie 19, 2015 at 3:10 pm

    Apreciază

  5. tataia said, on septembrie 19, 2015 at 3:35 pm

    Am primit din nou acest link in newsletter:

    http://news-dp.ro/link.php?M=27237&N=2&L=19&F=H

    Dar se pare ca au sters articolul original. Oare s-au sesizat baietii ca e prea pe fata?

    Oricum am gasit ceva pe tema aceasta aici:

    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/aerul-din-orase-este-otrava-pentru-creier-541791.html

    si aici:

    http://www.csid.ro/health/sanatate/poluarea-aerului-din-marile-orase-ne-imbolnaveste-10080322/

    Cica „poluarea” produce atacuri cerebrale, infarcturi si chiar micsorarea creierului. Dar de unde o fi acea poluare? Cica de la transportul rutier, termocentrale, santiere in lucru si chiar de la centralele de incalzire de apartament. Va vine sa credeti? as zice-o eu pe americaneste ca sa fie mai clar….Can you believe this shit? Au dat jos articolul original…acela explica si care era „natura” acelor NOXE…sau poluanti. Cica mercur, plumb, arsenic, bariu, cobalt, etc…Tare ar vrea sa stiu cum ar fi posibil ca acesti poluanti sa provina de la tevile de esapament ale masinilor, de la centralele de apartament sau de la praful ridicat in aer de santierele in lucru? Oare ne testeza cit de prosti am devenit? Ne testeaza sa vada ce minciuni sintem in stare sa inghitim?

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on septembrie 19, 2015 at 8:00 pm

      tind sa cred ca poluarea de la traficul rutier este una de-a dreptul criminala din cel putin 2 motive : nimeni nu stie ce pun astia in benzina , poate chiar cu scopul de a otravi populatia, tot felul de aditivi si alte susbstante, iar pe langa otravurile generate de arderea combustibilului, nimeni nu ia in calcul otravurile eliberate in aer de la rularea anvelopelor pe asfalt, o pulbere fina eliberata in urma uzurii a milioane de anvelope ce zburda vesele in fiecare zi pe strazile oraselor noastre, pulbere toxica ce se ridica in aer si ne patrunde in sange, sau intra in sol, ape, rauri, se asaza pe vegetatie, pe mobila din casa, pe hainele intinse la uscat….orasul a devenit intruchiparea mortii si capcana perfecta, nimeni nu va face mare branza daca nu iese din orase, pt ca mai sunt si alte aspecte care fac orasul sa fie capcana perfecta a omului modern

      Apreciază

      • tataia said, on septembrie 20, 2015 at 2:37 pm

        Masinile trebuie sa treaca la fiecare doi ani un examen ITP unde se analizeaza printre aletele si cantitatea de „noxe” emanata de motorul respectiv. Ok…pot fi de acord cu tine pina un punct…daca cineva ar aditiva spre exemplu mercur sau cadmiu in benzina aparatul respectiv nu l-ar arata…pentru simplul motiv ca nu a fost construit pentru a masura si prezumptiva cantitate de mercur sau cadmiu din gazele de evacuare…dar aceasta este o posibilitate pur ipotetica…realitatea este ca problema NU sint masinile! Tu citesti acest blog? Sau doar acum ai parut pe aici? Esti cu misiune? Ca altfel nu imi explic cum cineva ar putea sa nu stie inca care este adevarata problema. Sau poate te prefaci ca nu stii adevarata problema…

        Apreciază

      • safimvigilenti said, on septembrie 22, 2015 at 9:11 pm

        🙂
        nu sunt cu misiune.
        cand scrii despre adevarata problema, banuiesc ca te referi la chemtrails, sau le ce, de ce te temi sa spui cuvantul respectiv ? si daca citesc acest blog, nu am voie sa mai disting si alte cauze ale poluarii, ale deteriorarii starii de sanatate a populatiei ? pt ca, am convingerea ca aceste chemtrails sunt mai mult pt controlul psihomental al oamenilor si mai putin pt otravirea lor, metalele si nanoparticulele din chemtrails au rolul de a prelua controlul asupra liberului arbitru si discernamantului, intre altele, efectele medicale sunt undeva pe locul doi…omul saturat de aceste substante, probabil ca va raspunde mult mai usor unor stimuli comandati de elite prin diferite metode, poate sateliti, poate harp, poate antene gsm, nu stiu exact, cum mai nimeni nu stie exact.

        Apreciază

  6. Orthodox said, on septembrie 19, 2015 at 6:26 pm

    https://www.youtube.com/watch?v=uRxFCD6mdWY coada la lepadarea de Hristos la vanzarea Iphone 6 din ce am inteles din engleza pe care o cunosc

    Apreciază

  7. Profeția Părintelui Elpidie despre ultimele trei împărății ale lumii

    Vă fac atenți despre planurile rele ale lui Satan, care, prin intermediul Pentarhiei controlate de el, va aduce întunericul și va face ravagii în omenire până la sosirea satanicului fals Mesia. Cer tuturor să practice rugăciunea intensă a inimii, ca singura soluție dovedită din cer, pentru a slăbi sau chiar anula multe posibilități și efecte ale execuțanților deciziilor lui Lucifer, care intenționează să distrugă lumea. Întreaga omenire înainte de a fi timpul pentru a vedea “urâciunea pustiirii” va trece prin trei faze ale ultimelor trei mari împărății. Vor fi scurte, dar unice în puterea de distrugere și punerea în aplicare. Aceste trei regate vor fi: Împărăția Ursului(Rusia), Împărăția Dragonului(China), Împărăția Șarpelui(antihristul, falsul Mesia).

    Împărăția Ursului – care va fi condusă de Rusia și va urma unor state puternice, cu o mare izbândă în economie și în armată, va încerca să schimbe frontierele la nivel mondial, prin războaie sau fuziuni diplomatice. Conflictele artistic ralizate și programate de marile puteri, prin diplomația perspicace a Uniunii Europene și Americii, vor împinge unele state să se ciocnească pentru probleme dubioase cu rezultat dezastruos, fapt ce va favoriza apariția pe scena mondială a Împărăției Ursului(Rusia). Ca răspuns spectaculos, Rusia va vedea aceste prostii ale șefilor de state, convinși de cei care se presupune că le sunt aliați, dar sunt vicleni, și le va utiliza pentru propriile sale proiecte.Va urma distrugerea totală a națiunilor din jur. Apoi mai este faptul că unele state vor dispărea de pe hartă. Să nu se odihnească statele de la Nord de prosperitate economică aparentă și relațiii ce presupun neutralitate în războiul deja proiectat. Prostia liderilor țărilor va fi cauza distrugerii lor. Un dezastru surprinzător de o mare magnitudine va crea teroare și temeri la nivel mondial si va apare în etapa următoare. Membri ai Nordului , Finlanda, Norvegia, Suedia, ați lăsat inima voastră să părăsească pe adevăratul Dumnezeu, pe care-L cinstiți numai cu buzele și ați rămas neîntăriți duhovnicește. Lăsați îmbrățișarea părintească și dragostea lui Dumnezeu să vă acopere de satana care vă urăște si vrea să vă rănească. Dacă o să vă întoarceți înapoi la inima binevoitoare a lui Dumnezeu cu compasiune si adevărată pocăință, nu veți avea nimic de ce să vă temeți. Dacă ați neglijat și ați luat în derâdere chemarea Sa dumnezeiască și vreți să vă expuneți la vicleniile lui satana, atunci în curând veți vedea ce alegere proastă ați făcut și cât veți fi de umiliți. Împărăția Ursului este gata de a vă zdrobi. Pe unii dintre voi – iremediabil. Ucraina, nu vezi cum mulțimea sfinților tăi dau mărturia sfântă, plâng și se roagă pentru tine? Pui la îndoială credința adevărată, lăsând un profan ipocrit din dinastia francă pentru a te diviza? Credința pravoslavnică, viața sfântă a mucenicilor și cuvioșilor au binecuvântat pământul tău, iar acum a ajuns peste tine un inamic real al fiecărei ființe umane, care vrea să te rănească fatal. Dacă i-ai putea vedea pe sfinții tăi cum cerșesc mila lui Dumnezeu (pentru tine) ai îngenunchia cu ei și te-ai ruga cu pocăință și umilință pentru mântuirea ta. (Mă opresc să mă gândesc cât de mulți vor fi cei care vor primi acest mesaj și lanțul de rugăciune va crește și va împiedica răul cel mai mare). Vestea proastă este că va fi un act de distrugere și într-un alt stat din apropiere cu Rusia, din cauza egoismului și aroganței liderilor. Georgia este un stat cu probleme. Este ca un șoarece care vrea să se lupte cu ursul. Gândiți-vă în adevăr și înțelepciune. Nu poți plânge pentru un stat care își crează probleme singur.Cei care doresc să se opună Ursului și cauzei sale, va fi vai de ei. Vai de cei care îndrăznesc să-i spună ceva, căci atunci își vor pierde existența lor. Acesta este un alt stat, care va dispărea de pe hartă. Puterea Ursului va culmina atât de mult, încât frica și teroarea din întreaga lume va crește. Și Persia(Iran) va suferi după ce mai întai Turcia se va dezmembra într-un fel unic și jalnic.

    Împărăția Dragonului – Regele diavol va fi liderul acestui regat din China. Aliat credincios în principiu cu Rusia, va exploata relația cu ea și va câștiga prea mult în aceste etape, și se va ridica la nivel de mare putere în viitor. China va profita de rănile incurabile ale Japoniei pentru a stabili pas cu pas militar viitoarea dominație în întreaga regiune. Nu va ezita să-și trădeze prietenia cu Rusia și să contribuie la spirala ascendentă și distructivă. Până atunci, însă, își va ascunde pe furiș orice intenție și va exploata inteligent îmbrățișarea amicală cu Rusia. China acum se răspândeste peste tot, aproape peste tot în lume. A început cu economia ca un prim pas, inundă lumea cu bunuri, în scopul de a se ajunge în domeniul militar la nivel mondial cu Ursul. Atunci când acest lucru va fi realizat, nu va dura mult timp să-si manifeste și propriile ambiții expansioniste. În lume va domina frica absolută și neliniștea. Într-o lume divizată și distrusă va impune cu fierbințeală convingeri ateiste de oțel, care cer ascultare absolută și punere în aplicare. Respirația fierbinte a Dragonului Roșu se va simți atât în Europa, cât și în America. Ele vor suferi foarte mult. Ca urmare, va trece și ea la cucerire cu metodologie comunistă teribilă și va face pe oameni să geamă și să sufere. Creștinii vor trăi cele mai grele persecuții de la dragonul cel rău; rolul acestei împărății, aș putea cu un cuvânt să-l descriu ca pe un coșmar.Vai de acei oameni a căror viață nu este înclinată spre inima dumnezeiască a dulcelui nostru Domn Iisus Hristos. Oamenii se vor comporta la fel ca roboții dupa dictate și mandate de stat și nu vor avea mai multe drepturi decât animalele de companie. Viața și moartea nu vor avea nici o valoare pentru om. Aceasta va fi ideologia satanică a acestui regat. Aceste două împărății (a Ursului și a Dragonului) vor fi aproape simultane, dar vor provoca răsturnări majore la nivel mondial. Vor stigmatiza prezența lor prin faptul că vor reacționa nuclear. Pacea va dispare, ciuma și foametea vor aduce mari nenorociri la nivel mondial.

    Împărăția Șarpelui – Ultimul regat din istoria omenirii ne va face cunoscută “urâciunea pustiirii”. Satana, cu aceeași otravă a iluziei se va folosi de om, frumoasa creație a lui Dumnezeu, pentru a-i distruge pe liderii națiunilor pe care i-a ridicat la putere, după care întreaga omenire o va supune sub fiul întunericului, sub antihrist. Domnia acestui șarpe va fi unică în istoria vieții umane. Toate regatele din lume până în prezent ar fi dorit să supună pământul, partea materială a omului. Regatul Șarpelui, însă, va ataca și va dori să supună și sufletul ,și trupul omului. Și materie, și spirit. De aceea, metodele folosite în acest scop vor fi unice în felul lor, cu puterea cea mai perfectă de tehnologie și nanotehnologie. Liderul antihrist va avea puterea și autoritatea de a controla fizic și psihic orice om. Îi va convinge pe toți oamenii, cei care au supravietuit experiențelor de război si de coșmar din toate statele lumii și au trăit teribil agonia supraviețuirii din cauza lipsei de hrană și de apă, că el este doar un prinț al păcii, ’’adevăratul Mesia’’, îi va obliga să-l accepte de bunăvoie ca unic rege mondial. Acest lucru se va întâmpla atunci când îi va pune pe toți să accepte cipul cu numerele de cod. Cu acest cip ultra-nanotehnologic va putea vedea și controla aproape în întregime oamenirea. Pentru al treilea și ultimul lider al împărățiilor s-a proorocit că va fi fiu al întunericului. Totul în jurul nostru este pregătit și proorociile încep să se împlinească. Omenirii, epuizată după ciumă, foamete și război, îi va fi imposibil de a rezista. Scoaterea adevărului din Evanghelie (schimbarea textului biblic original) va duce la măsuri rapide pentru a-l îmbrățișa pe acest lider și pentru a grăbi Judecata de Apoi. Noul guvern global va deveni mai puternic și mai evident imprimat în conștiința întregii omeniri. Chiar si războaiele împotriva lui vor fi folosite în mod fraudulos și viclean. Întunericul care înconjoară lumina conștiinței nu lasă pe oameni să vadă cu ușurință ceea ce se apropie, iar sufletul uman este iremediabil rănit. Chiar oamenii care se presupun a fi duhovnicești vorbesc doar liniștitor (despre aceste evenimente), neținând cont de adevărații Părinți duhovnicești (proorociile și preîntâmpinările Sfinților Părinți și ale altor mari Părinți ai Bisericii), care au rol de a destepta. Perioada actuală este una dintre cele mai dramatice a umanității. Aparitia fiului întunericului, a antihristului, este iminentă. Marionetele de teren la nivel mondial, cât și liderii națiunilor lucrează neîncetat pentru venirea antihristului. Prin tot felul de strategii, prin mass-media, se lucrează la pregătirea si conștientizarea globală a necesității venirii antihristului (ca antihristul să fie acceptat de toți). Chiar și războaiele împotriva regatelor vor fi utilizate pentru dominația globală. Singura modalitate a creștinilor de a rezista și armele noastre sunt Tainele Bisericii noastre. Taina Spovedaniei este scutul nostru. Rugăciunea inimii, cu încredere deplină în Dumnezeu – puterea noastră. Euharistia (Împărtășania)- antidotul final al intervențiilor psihosomatice rele. Să crească puterea lanțului nostru de rugăciune. Haideți să-l transformăm într-un lanț global de rugăciune. Să facem baze duhovnicești puternice cu rugăciunile noastre, care vor îngrozi și descuraja lucrările întunericului. Rugăciunile copiilor credincioși ai lui Dumnezeu pot fi un factor de atenuare sau de eliminare a consecințelor evenimentelor militare care au loc la nivel global. Sufletele și inimile noastre se pot baza cu încredere deplină în Dumnezeu (ca pruncii în brațele Tatălui nostru Ceresc). Dragostea și mila adevăratului Mesia, Domnul nostru Iisus Hristos, este atât de mare și fără de sfârșit, că nu trebuie să ne temem că nu o vom primi. Noi credem în Jertfa Sa și harul Duhului Sfânt care ne înconjoară cu lumină strălucitoare, și care va alunga întunericul din sufletul nostru, ne va îmbrăca cu putere de viață. Ferice de cei care, în înșelăciunea spirituală ce va domina lumea, mai mult și mai mult vor crede în dulcele nostru Iisus Hristos și-L vor mărturisi că El este într-adevăr, “Calea, Adevărul și Viața.” Teama că nu vor avea pace și vor suferi de foame îi va domina pe oameni. Dar mai presus de toate, nici unul dintre noi nu trebuie să uităm că din această viață trecatoare ne vom duce la casa noastră reală – în cer, pentru că există Împărăția Cerească, făcută de Dumnezeu pentru noi. Și acum, prieteni și frați, să ne unim cu încredere absolută în Dumnezeu și Împăratul nostru, pentru lucrarea sfântă a rugăciunii, ca să slăbim lucrarea satanei. Dumnezeu îi ascultă întotdeauna pe copiii Săi care fac voia Lui, pentru binele lor. Amin.

    http://www.aparatorul.md/profetia-parintelui-elpidie-despre-ultimele-trei-imparatii-ale-lumii/

    Apreciază

  8. amadessa said, on septembrie 19, 2015 at 6:41 pm

    Apreciază

    • el said, on septembrie 19, 2015 at 11:59 pm

      da , „sarmanii” imigranti veniti NEAPARAT in Germania si alte tari nordice instarite „bogate ” in duhovnicie, nu de alta dar ca „sa se apropie de Hristos” si „copilasii” lor „nevinovati”….. conform propagandei mass-MEDRIA pentru debili mintali si spalati pe creieri

      nuuu se poate @amadessa, esti sigur ca nu e vreun fake….”copilasii” aia sunt ABSOLUT „nevinovati” … zice G-man

      Apreciat de 1 persoană

  9. Alinescu said, on septembrie 19, 2015 at 9:13 pm

    cred ca norul din imagine, e cel aparut in Costa Rica: https://www.youtube.com/watch?v=pSUVowchfE0

    Apreciază

  10. JE said, on septembrie 19, 2015 at 9:28 pm

    O fi adevarat?
    – DEZVALUIRE: „Vin 40.000 de REFUGIATI in Romania. Deja se monteaza corturi la Beba Veche”
    http://bit.ly/1V2P97l

    http://on.fb.me/1NDH6YM

    Cum era treaba cu cotele alea?

    Apreciază

  11. picasso said, on septembrie 19, 2015 at 9:42 pm

    Ce ar putea fi asta ?

    Apreciat de 1 persoană

  12. hd said, on septembrie 19, 2015 at 10:26 pm

    Saccsiv scrie despre ceea ce face catalin berenghi la terenul unde nu va mai fi moschee. Avem nevoie sa stie lumea. Vezi pe apologeticum.ro

    Apreciază

  13. STOP RFID said, on septembrie 19, 2015 at 10:28 pm

    Pacaliciul de CAPSALI face spectacol

    Iulian Capsali a adăugat 7 fotografii noi.
    5 ore · București · editat ·
    Hare Krishna să ne păzească!
    Peste putin timp se va consuma partea a doua din acțiunea „nu islamizarii Romaniei”, faza Huntington, adica „Ciocnirea civilizațiilor”. Desi cei doi afgani care au intrat in tara au inceput literalmente sa planga si au facut cale intoarsa spre Ungaria, noi scoatem palosul impotriva urmasilor ienicerilor si facem zid la portile Europei asupra careia s-a indreptat urgia.
    De ce este nevoie politic de o tensiune care atinge in mod cert xenofobia/islamofobia intr-o tara in care tensiunile religioase sunt inexistente? Pentru ca aceasta este politica neocona de dupa 11 sept. 2001, care trebuie sa justifice prădarea unor state in goana dupa resurse. Tema este la noi bine instrumentalizata de Basescu (PMP), cel care este in discutii sa faca un pol politic cu ramasita penibila a PNTCD si, posibil, cu Monica Macovei si partidul personal.
    De ce este importanta aceasta precizare?
    Mercenarul Catalin Berenghi este un emul al escrocului Nick (de) Teodoreanu, prim-vicepresedinte al PNTCD. Care nu a scapat ocazia de a fi prezent la prima sedinta cu cruci din campul din Bdul Expozitiei. Chiar Patriarhia Romana a trebuit sa dezminta oficial de cel care isi adauga titlul de „Alteta Sa” si care afirma ca este un intim al Patriarhului Daniel. „BOR atentioneaza toate institutiile referitor la Nick Teodoreanu, pretins colaborator al Patriarhiei”, au titrat jurnalele in vara anului 2009.
    „Atentionam institutiile publice centrale si locale, inclusiv unitatile bisericesti si opinia publica asupra faptului ca activitatile, demersurile, initiativele sau propunerile domnului Nick Teodoreanu au caracter personal si nu au binecuvantarea sau girul autoritatilor superioare bisericesti, nu implica si nu reprezinta in niciun fel Biserica Ortodoxa Romana.” a conchis Biroul de Presa al Patriarhiei, unde se stransesera plangerile asupra acestui ipochimen. Care se prezinta ca facand parte dintr-o loja masonica elvețiană.
    Mercenarul Catalin Berenghi, ortodox New Age si „urmaș al voievozilor”, este patronul barului Krishna Caffe din Piata Kogalniceanu, este mai degraba obisnuit cu mirosul de betisoare parfumate si tutun la narghilea decat de cel de tamaie, petreceri cu fete care danseaza oriental samd, decat cu patrafirul preotesc. Dar pozeaza astazi in salvatorul neamului si al ortodoxiei cu porci pictati in tricolor. Pentru ca da bine la viitorul cv politic si la lucrarea pescuitorilor in ape tulburi.
    Alt protagonist emblematic al actiunilor cruciate este monahul Teodot (Marius Rogojina pe numele mirenesc), celebru pentru ca a profanat mormantul Pr. Gheorghe Calciu si a fost vazut cum usca cu feonul moastele Sfantului. Disperata de modul in care acest monah a distrus imaginea Manastirii fondate de Pr. Iustin, obstea de la Petru Voda, care cunostea legaturile acestuia cu SRI-ul, a dat un comunicat in care se amintea:
    ” Ca să îi reprimim, l-aţi şantajat pe Mitropolitul Theofan al Iaşilor, l-aţi şantajat pe părintele Hariton, stareţul nostru, şi probabil că şantajul nu s-a oprit aici, de vreme ce nici exarhul local, Luca Diaconu, nu a mai ajuns să verifice unde sînt slugoii voştri după ce l-aţi sunat să se întoarcă acasă.
    Tovarăşi,
    Înţelegeţi că răbdarea noastră a ajuns la un capăt şi că aţi depăşit măsura. Vă rugăm să vi-i luaţi din mănăstirea noastră (pe) monahul Teodot (Marius) Rogojină – pe care, prin faptul că îl ţineţi aici doar pentru că e fratele unui ofiţer SRI (?), îl văduviţi de un tratament psihiatric corespunzător afecţiunilor sale mintale.”
    Acelasi monah care in timpul procesiunii cu cruci a incitat credulii care au fost prezenti la mascarada, cerandu-le sa nu mai aiba legatura cu ierarhia si Sf. Sinod, care nu mai reprezinta Ortodoxia. Ortodoxia este acum a lui Teodot, Berenghi, AS de Teodoreanu si a Cavalerului de Malta George Roncea, printre altii.
    Acelasi securistoid Teodot ii cere astazi Patriarhului in mod public demisia:
    „Noi ne desolidarizăm de toate ereziile și de toate faptele dvs. apostate și anti-românești! Ne este rușine cu dvs. și nu ne reprezentați demn Biserica! Pentru toate acestea și altele asemănătoare acestora vă cerem insistent prezentarea de urgență a demisiei din toate funcțiile deținute până acum; retragerea într-o mănăstire în vederea plângerii păcatelor”
    Suntem in fata uneia dintre cele mai mari diversiuni organizate pentru revenirea in politica a lui Basescu si a clicii sale, cu riscul major de a rupe unitatea Bisericii – singura Biserica autocefala sin Europa nesfâșiată pana acum -, de a antagoniza pana la rupere societatea romanesca (bine, aici licheaua nationala are un deceniu de experiențe reusite) inclusa in planul mai mare de a induce nesiguranta si conflictul la nivel european.
    Pentru ca haosul trebuie bine controlat si Romania incepuse sa devina o tara predictibila, cu toata intruziunea SRI – DNA care a ravasit viata politica si economica in favoarea partenerilor strategici si a multinationalelor.
    Cred ca vom asista la diversiuni din ce in ce mai mari, mai ales pe fondul unei regrupari de forte in Siria. Romania trebuie sa ramana captiva si cu o Biserica fragmentata si credinciosi disperati, cu o societate atomizata, totul pentru linistea Noii Ordini Mondiale.

    Apreciază

    • el said, on septembrie 20, 2015 at 10:02 am

      JAVRA Capsali ! musca de ciuda ca nu-l baga NIMENI in seama si este un RATAT in ciuda straduintelor lui staruitoare de lingau balos care se ploconeste pe la toti cei cu putere pentru un ciolan, inca N-A primit nimic vizibil, ca basca iin raman oricum banii care-i intra REGULAT in cont pentu atitudine obedienta si propaganda apostata , dar pe aia nu-i vede boboru tampit care crede ca un neica nimeni care NU MUNCESTE ar avea de une-si duce zielle ca un nabab el si gasca de plozi SINGURA lui „virtute” de cica „ortodox”…aaa, poarodn, si MUSULMAANII au aceeasi „virtute”….l-a cuatta cineva poate e taiat si el imprejur la moschee si turcit iniante de insuratoare
      BALE OTRAVITE de limax duhovnicesc nefolositor !

      Apreciază

  14. remus said, on septembrie 20, 2015 at 12:00 am

    Refugiații ăștia vin în Europa pentru că altfel ar fi trebuit să lupte contra Statului Islamic, iar statul islamic este creația SUA. Statul Islamic este lăsat să cucerească teritorii și resurse naturale, pentru ca mai apoi să le preia SUA după ce distruge Statul Islamic în numele „luptei antiteroriste”. Dacă Statul Islamic nu ar reuși să cucerească nimic, atunci cu ce s-ar mai alege SUA după ce ar distruge Statul Islamic? Evident cu nimic. Pentru asta e nevoie ca rezistența împotriva Statului Islamic să fie transformată în refugiați care să plece de pe teritoriile atacate de Statul Islamic. În felul acesta Statul Islamic cucerind cât mai mult, SUA mai apoi va putea prelua cât mai mult după ce distruge Statul Islamic. În plus de asta, foarte important, se vor putea înscena atentate teroriste în Europa care să fie puse pe seama refugiaților pentru ca astfel să se poată desființa drepturile și libertățile cetățenilor europeni în numele „luptei împotriva terorismului”.

    http://www.stiripesurse.ro/robert-turcescu-dezvaluiri-din-interior-se-pregatesc-tabere-pentru-40-000-de-refugia-i-in-romania_967538.html

    Apreciază

  15. michael said, on septembrie 20, 2015 at 3:03 am

    Cam scîrțîe ratioamentul tău. Ce resurse are Europa occidentală? Că doar țițeiul și gazele și le iau de prin țările arabe și din Rusia. Eu cred că, mai degrabă, asistăm la un nou 9.11. Sunt planificate atacuri de mare avengură prin unele țări arabe și Iran, iar acum se caută susținerea europenilor pentru ce va urma. Sau ca să existe justifcare în fața opiniei publice. Trebuie creat un sentiment de ură foarte puternic împotriva musulmanilor. Acum, islamul a început deja să fie privit ca un pericol iminent în Europa și în lume, în general. De aceea și trebuie eradicat. Pe de altă parte, observ că nici islamiștii nu depun nici un efort pentru a înlătura acest sentiment, ba, dimpotrivă. Parcă o caută și ei cu lumînarea stinsă. Nu-și dau seama că mergînd în direcția aceasta, de invadare a teritoriilor creștine, se va ajunge la un război devastator între musulmani și creștini? Că doar, acum, războaiele nu se mai poartă cu săbii și sulițe, ca pe vremuri, ci cu arme de distrugere în masă. Pot islamiștii să facă față la un atac nuclear? Să te ghidezi, cu fanatism, după profețiile unui…. e nebunie curată. Trist e că noi deabia acum începem să vedem prostia mare pe care am făcut-o cînd i-am întors spatele Rusiei. Pe noi, occidentul nu ne mai poate salva, eventual poate să ne tragă odată cu el, în groapă. Și atunci nu ajungem din nou la mila Rusiei? Ca de obicei, cu coada între picioare? Dar asta e, n-ar fi prima dată. Nu învățăm nimic din greșelile trecutului și de aceea sîntem condamnați să le repetăm.

    Apreciază

    • el said, on septembrie 20, 2015 at 5:42 pm

      „după profețiile unui” = PEDOFIL abject si scarnav stiut fiind ca Mohamed „profetul” lor indracit a fost „casatorit” printre alte MULTE femei si cu o copila de 6 ani !!! DA SASE ANI !!!

      Apreciat de 1 persoană

  16. hilohi bogdan said, on septembrie 20, 2015 at 8:11 am

    ce caută atâţia musulmani, deodată, în europa ?e simplu…au venit după „charlie”.vă amintiţi…je suis charlie…nous sommes charlie adică identificarea în masă cu victimile denigratoare ale musulmanilor…poftim noi ţinte…şi multe…

    Apreciază

  17. Dan said, on septembrie 20, 2015 at 9:12 am

    Offtopic.
    http://bogdanstoica.ro/index.php/blogul/item/20805-scuzati-ma-va-rog-dar-fetitei-dumneavoastra-i-se-vede-p-a-prin-pantaloni.
    De pe pagina de facebook a domnului Ion Marinescu:
    DREPTUL DE A PLECA
    Julia Gillard este Doamna Prim-ministru a Australiei.
    Ea este, cu adevarat, «Doamna de fier» a tarii sale.
    Într-adevar, aceasta doamna nu trateaza problema în mod las… Australia spune NU. Pentru a doua oara!
    Doamna Prim-ministru a Australiei îsi reafirma punctul de vedere! Pentru aceasta femeie ar trebui sa se inventeze«Premiul Nobel pentru curaj». Niciodata asemenea cuvinte nu au fost rostite cu atâta claritate! Impactul ar putea fi fenomenal. Ei nu i-a fost frica sa ia o pozitie clara, probabil cu riscul vietii sale.
    Musulmanii care doresc sa traiasca sub legea islamica Sharia au fost «sfatuiti» sa paraseasca Australia. Guvernul a vizat radicalii pentru a contracara potentiale atacuri teroriste.
    În plus, doamna Gillard i-a înfuriat pe unii musulmani australieni spunând ca a sprijinit agentiile de informatii care monitorizeaza moscheile prezente pe solul tarii sale.
    Citam din discursul istoric al Doamnei Gillard:
    IMIGRAN4II TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Este o problema de tip „TAKE IT OR LEAVE IT”. Am obosit ca aceasta natiune sa îsi faca atâtea griji daca nu cumva ofenseaza unele persoane venite aici recent, sau cultura lor…
    Cultura noastra s-a dezvoltat timp de peste doua secole, dupa atâtea zbateri, încercari si victorii ale milioanelor de barbati si femei care au cautat libertatea.
    Vorbim engleza, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau alta limba. Deci, daca doriti sa faceti parte din societatea noastra, ÎNVATATI LIMBA NOASTRA!!
    Cei mai multi australienii cred în Dumnezeu. Nu este vorba despre «dreapta crestina» sau «presiuni politice», este o realitate faptul ca aceasta natiune a fost fondata de barbati crestini si femei cu principii crestine. Este, cu siguranta, adecvat de a afisa aceasta realitate pe peretii scolilor noastre!
    Dumnezeu va deranjeaza? Daca DA, va sugerez sa luati în considerare o alta parte a lumii pentru a trai acolo, pentru ca Dumnezeu este parte a culturii noastre.
    Acceptam convingerile voastre, fara întrebari. Tot ce va cerem este sa respectati convingerile noastre, sa traiti în pace si în armonie cu noi.
    Aceasta este tara noastra, pamântul nostru si stilul nostru de viata, de care va oferim posibilitatea de a va bucura. Dar, din momentul în care începeti sa va plângeti, sa gemeti si sa bombaniti despre steagul nostru, angajamentul nostru, convingerile noastre crestine, sau stilul nostru de viata, va încurajez sa profitati de o alta mare libertate australiana:«DREPTUL DE A PLECA». Daca nu sunteti fericiti aici, ei bine, plecati! Noi nu v-am fortat sa veniti! Ati venit de buna voie, atunci acceptati tara care v-a acceptat asa cum sunteti!
    Comentariul traducatorului:
    Difuzam acest discurs în toate
    tarile care sunt în aceeasi situatie cu imigrantii de acolo. Vor gasi si altii curajul de a ridica vocea pentru a exprima aceleasi adevaruri? Sunteti de acord cu ceea ce a spus primul ministru australian? Daca DA, distribuiti acest email printre prietenii vostri, pe cât mai mult posibil!

    Apreciază

    • petrupetru said, on septembrie 20, 2015 at 1:47 pm

      Madam Gillard nu mai e prim-ministru de vreo doi ani…
      Apoi, o asa-zisa opinie politica impotriva musulmanilor NU a avut-o niciodata!
      Ministra asta a pus o lesbiana in guvern, si era asa de mandra de aceasta realizare!

      Apreciază

  18. ios said, on septembrie 20, 2015 at 10:50 am

    europa ultima reduta a fost aseara la b1tv foarte relevant despre acesti cotropitori care vor sa instaureze teroare cu aceasta religie

    Apreciază

  19. România se pregăteşte să primească imigranţii. Corturi amplasate în judeţul Timiş, lângă graniţa cu Serbia said, on septembrie 20, 2015 at 12:12 pm

    România se pregăteşte să primească imigranţii. Corturi amplasate în judeţul Timiş, lângă graniţa cu Serbia

    România se pregăteşte să primească refugiaţi. Primele corturi au fost deja amplasate în judeţul Timiş, aproape de graniţa cu Serbia.

    Deşi preşedintele Klaus Iohannis a declarat că ţara noastră nu poate accepta mai mult de 1785 imigraţi, există informaţii care spun că în România ar putea ajunge zeci de mii de oameni, ZECI DE MII DE MUSULMANI VIN IN ROMANIA, care fug din calea războiului.

    Prefectul de Timiș, Eugen Dogariu, a confirmat, duminică, pentru Agerpres, că în zona localității timișene Lunga are loc un exercițiu de verificare a capacității operaționale de răspuns al autorităților române la situația înregistrată în statele din vecinătate, în contexul crizei imigranților.

    http://www.antena3.ro/actualitate/romania-se-pregateste-sa-primeasca-imigrantii-corturi-amplasate-in-judetul-timis-langa-granita-cu-313721.html

    CEI ZECII DE MII DE MUSULMANI, INITIAL VOR FI CAZATI IN CORTURI URMAND CA APOI SA FIE IMPRASTIATI PRIN SATELE DEPOPULATE ALE ROMANIEI.

    Apreciază

  20. Spaceman said, on septembrie 20, 2015 at 12:37 pm

    Sunteți gata să spuneți DA noii lumi RFID? Ar întreba și Papa Francisc

    Oamenii aceștia din Orientul Mijlociu n-au ratat oportunitatea de a-și construi un viitor în țările bogate din UE, iar pentru a nu se pierde și pentru a fi identificați mai ușor, iar călătoria să le fie mai lejera, după înregistrare li s-ar putea oferi să poarte taguri RFID, adică așa ceva

    sau la alegere

    Apoi dacă tinerii lor nu mai vor la moschee, pentru a alunga plictiseala ar putea merge în cluburi, la o petrecere de genul acesta

    Pentru cine nu știe ce este RFID

    Adică pentru toată lumea, dosare electronice – autentificare – vaccinare – taguri RFID, iar de saibăr sechiuriti se va ocupa Israel

    Toate noi într-o nouă lume, într-o nouă ordine mondială…n-ați uitat, da !? Ori cu zăhărelul ori silit cu forța !

    Apreciază

    • mihai said, on septembrie 20, 2015 at 7:50 pm

      Celebra zicala, nu sti te invatam, nu poti te ajutam, nu vrrei te obligam

      Apreciază

    • tataia said, on septembrie 21, 2015 at 12:00 pm

      Bratari din acelea RFID sub forma unui ceas de mina am intilnit la un strand (pardon acum le zice AquaPark) din Baile Felix. Plateai la intrare cu cash sau card bancar un anume credit…cit credeai tu ca vei consuma…si iti incarcau bratara RFID cu creditul respectiv. In ideea ca oricum nu ai unde sa tii bani sau card bancar in costumul de baie si, din aceasta cauza, ei iti vin in ajutor cu „solutia”. Perfide metode de a obisnui omul cu semnul fiarei…ce e drept eu cind am vazut procedeul nu prea mi-a placut…dar mi-a fost si jena sa dau inapoi (Dumnezeu sa ma ierte). Da’ nici nu mai calc pe acolo vreodata!

      Apreciază

  21. AKRITAS said, on septembrie 20, 2015 at 1:21 pm

    „EUROPA ULTIMA REDUTA” – un documentar de exceptie privind invazia islamica difuzat aseara pe b1tv. cine l-a inregistrat sa-l puna pe net. este important constienzizarea pericolului islamic. dar si mai important e aflarea cauzei, radacina raului, cine a declansat si planificat ideologia criminala a asa zisului multiculturalism, unitate in diversitate, amestecarea neamurilor intr-o babilonie anticristica, anumana, antinationala….

    Apreciază

  22. artion said, on septembrie 20, 2015 at 2:54 pm

    Langa piciorul stang par a fi niste pesti galbeni si niste tentacule albe… cred ca nu s degeaba pusi, posibil sa aiba legatura cu transportul imigrantilor pe mare..

    eu observ langa urs o revista pe care scrie „Panic” si tot pe revista scrie „Federal Reserve”, asta ma duce cu gandul la „Panica din 1907” , cand a avut loc una din cele mai puternice crize financiare din Statele Unite… mai scrie si „China”, apoi mai jos un cuvant care se termina cu „…sis” …poate sa fie „crisis” sau „isis”.. se cam leaga cu caderea bursei din CHINA

    http://www.wall-street.ro/articol/Piete-de-capital/187894/castigurile-din-2015-s-au-evaporat-de-pe-burse-din-2009-nu-am-mai-vazut-asemenea-panica.html

    Rothschild astia au o grandomanie si o nesimtire fara margini.. nu doar ca nu se mai ascund dar isi arata muschii de stapani ai lumii..

    Apreciază

    • Riko said, on septembrie 20, 2015 at 10:27 pm

      Pesti sunt pesti clovn, iar tentaculele sunt niste plante ortavitoare numite anemone, care inteapa, iar pesti sunt imuni la ele, deaia se ascund de pesti mai mari acolo. Sunt niste desene animate, numite In cautarea lui Nemo. in care sunt pesti respectivi, care au multe oua, dar un peste mare ii mananca sotia si toate icrele unui peste. Iar acesta gaseste daor un ou. iar apoi di ou iese Nemo, care mai apoi, copil fiind este prins de niste oameni in plasa si dus ca peste de acvariu in Sydney in cabinetul unui stomatolog, iar tatal lui il cauta si final fericit
      Aceasta animatie a avut un foarte mare succes si au mai aparut in alte animati foarte multe aluzii la el sau chiar in fundal un peste clovn.

      https://img-fotki.yandex.ru/get/16117/52524511.40/0_1ba61c_a0fd8dfb_orig

      Apreciază

    • safimvigilenti said, on septembrie 22, 2015 at 9:27 pm

      scrie isis / green light ( citeste invers si baga si semnul ! in cuvant ) >>> asta e o profetie implinita din plin, ca si cea cu panica de la burse.
      acum sa vedem daca tot in 2015 va pica si vreo cometa, cum e desenata pe tablita de mai sus: daca o rotesti spre stanga, vei vedea niste munti verzi, peste ei cerul galben , cu stele, peste care zboara cometa, in timpul zilei si se indreapta glont spre Rusia

      Apreciază

  23. […] FLAUTUL FERMECAT de pe coperta THE ECONOMIST 2015 era o PREDICTIE despre INVAZIA ISLAMICA a Europei… […]

    Apreciază

  24. […] FLAUTUL FERMECAT de pe coperta THE ECONOMIST 2015 era o PREDICTIE despre INVAZIA ISLAMICA a Europei… […]

    Apreciază

  25. […] FLAUTUL FERMECAT de pe coperta THE ECONOMIST 2015 era o PREDICTIE despre INVAZIA ISLAMICA a Europei… […]

    Apreciază

  26. octavpelin said, on februarie 6, 2016 at 12:36 pm

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.