SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Cam mult tambalau la MOSCHEEA AL AQSA de pe MUNTELE TEMPLULUI

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 17, 2015

S-au mai petrecut lucruri pe Muntele Templului. Iata un exemplu din 2013:

The Washington Post: Activistii EVREI doresc SA SE ROAGE PE MUNTELE TEMPLULUI – ALARMA IN LUMEA MUSULMANA

Dar ce se petrece zilele acestea parca e altfel.

Iata si ce putem citi la Moscheea Al-Aqsa asezata pe Muntele Templului a fost ocupata de catre fortele speciale israeliene din 13 septembrie:

Ciocnirile au izbucnit după ce un număr de soldați israelieni au intrat curtea moscheei Al-Aqsa din Ierusalim.

Președinția condamnă cu fermitate atacul poliției militare și ocuparea moscheei Al-Aqsa, cât și agresiunea împotriva musulmanilor care au fost acolo.

Personalul de securitate israelian a folosit grenade paralizante și gaze lacrimogene, pentru a aresta ceea ce ei numeau “palestinieni aruncători de piatră”.

Omar Kiswani, managerul moscheei Al-Aqsa a declarat pentru Al Jazeera că 80 de “coloniști evrei”, protejați de poliția israeliană au atacat moscheea atunci când se confruntau cu polițiștii voluntari palestinieni.

O declarație emisă de către poliția israeliană spune că “protestatarii mascați, care au fost în interiorul moscheii, au aruncat cu pietre și focuri de artificii în poliție”.

Un martor musulman acuză poliția că a intrat în moschee, provocând pagube, covoarele de rugăciune au fost parțial arse.

Ciocnirile au continuat mai târziu în afara complexului moscheei, poliția trăgând grenade de gaz și paralizante lacrimogene.

Forțele de securitate israeliene au închis incinta moscheei pentru închinători în urma ciocnirilor care vin cu doar câteva ore înainte de începerea Anului Nou evreiesc, Rosh Hashanah.

Președintele palestinian Mahmoud Abbas a condamnat ceea ce el a numit un “atac” al autorităților israeliene.

“Președinția condamnă cu fermitate atacul de poliției militare și ocuparea moscheei Al-Aqsa, cât și agresiunea împotriva închinătorilor care au fost acolo”.

Cititi va rog si:

Israeli forces storm courtyard of Al-Aqsa Mosque in Jerusalem

Iar pentru vineri, gruparea Hamas a decretat „Ziua Furiei”:

În timp ce noi ne uitam la televizor: Trei zile de VIOLENȚE pe Muntele Templului din Ierusalim între israelieni și arabi. Palestinienii s-au revoltat și decretează vineri ca „Ziua Furiei”

Cititi va rog si:

Ministru israelian: A venit timpul sa reconstruim Templul biblic pe Muntele Templului din Ierusalim

Articolul zilei (21.12.2011): TEMPLUL EVREILOR SI RAZBOIUL DIN ORIENTUL MIJLOCIU

 

Reclame

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ccc said, on septembrie 17, 2015 at 9:43 pm

  Foarte bine le fac mahomedanilor! Poporul Lui Dumnezeu are tot dreptul la acel pamant!

  Doamne ajuta si mantuire!

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 17, 2015 at 10:03 pm

   ccc

   Tu nu prea intelegi ce se intampla pe planeta asta.

   Apreciat de 2 persoane

   • ccc said, on septembrie 17, 2015 at 11:39 pm

    imi cer iertare, frate saccsiv, dar te rog cauta clipuri cu Waalid Shoebat, fost luptator PLO, sau Pamela Geller, o evreica seculara care sta in fata stihiilor mohamedane subversive si nu se clinteste de la a apara darul divin fundamental, acela al liberului arbitru, dreptul de a spune ce gandesti fara frica de represalii, sau clipuri cu Ann Barnhardt, o crestina americana cu adevarat mai puternica in credinta decat prea-turcitu si toata prea-masonimea de sub el deghizati in innalti prelati laolalta.
    Poporul Lui Dumnezeu, Poporul Evreu are TOT dreptul sa apere pamantul lasat lor de Dumnezeu Insusi, acelasi la care ne rugam si noi, cel Sfant in Treime. De cate ori s-a dezis Poporul Evreu de El dar El nu i-a dezis, si intr-atat a iubi Dumnezeu Tatal acest Popor napastuit si vandut si abandonat, pustiit si maturat in toata zarea, incat L-a trimis pe Fiul Sau, Dumnezeu Tatal coborit pe Pamant, nascut din om si nu (contra)facut de mana pacatoasa a omului, Mantuitorul nostru Iisus Hristos sa moara pe Crucea cea Sfanta nu doar pentru acest Popor Evreu, mic si napastuit, dar pentru toata suflarea omeneasca. El a murit pentru noi, noi nu trebuie decat sa Il iubim, cat poate fiecare, fara mandrie, fara sovaiala, fara neincredere. El este cel care ne-a redat Viata, nu cei care au scremut imperii de piatra si fier si petrol si aur si mizeriile pustiiri.

    Doamne apara popoarele tale si iarta ratacirile noastre!

    Doamne ajuta si mantuire!

    Apreciază

   • Mălin said, on septembrie 18, 2015 at 11:59 am

    @ccc
    „Poporul Lui Dumnezeu, Poporul Evreu are TOT dreptul sa apere pamantul lasat lor de Dumnezeu Insusi, acelasi la care ne rugam si noi, cel Sfant in Treime.”

    Nene lasă-ne cu vrăjeala!
    Poporul lui Dumnezeu este poporul bineplăcut Lui, poporul care are dreaptă credinţă creştin-ortodoxă. Majoritatea evreilor nu cred în Sfânta Treime, nu cred nici măcar că Hristos este Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu Întrupat şi Om fără de păcat, nu cred în pururea fecioria Maicii Domnului, ce să mai vorbesc de alte nenumărate erezii strigătoare la cer !!!

    Poporul lui Dumnezeu nu sunt nici semiţii, nici iafetiţii, nici hamiţii. Poporul lui Dumnezeu sunt doar creştinii ortodocşi autentici care trăiesc o viaţă bineplăcută lui Dumnezeu, Teorie conform căreia semiţii evrei sunt şi au rămas poporul lui Dumnezeu la fel ca şi teoria conform căreia semiţii evrei sunt superiori altor popoare, albii superiori faţă de negri este rasism drăcesc.

    Dumnezeu a făcut dintr-un sânge tot neamul omenesc, ca să locuiască peste toată fața pământului…așezând hotarele locuirii lor (Fapte 17, 26)

    „Vechiul Israel, evlavioşii din vechime, evreii, au fost pedepsiţi de 7 ori. Şi au fost robi timp de 70 de ani la perşi. Când s-a încheiat pedeapsa, aceştia au revenit. A fost o pedeapsă, o palmă dată de Dumnezeu, ca să se trezească. Aceşti evrei au fost vechiul Israel. Astăzi, Noul Israel suntem noi, şi pedeapsa noastră este de 70 de ori câte 7 şi nu înşeptită, pentru că noi am avut cunoaşterea dumnezeiască.” (Cuviosul Paisie Aghioritul)

    Apreciază

   • carlos said, on septembrie 18, 2015 at 2:11 pm

    iertare, dar cred ca Waalid Shoebat e instrument de propaganda, cum e si Alex Jones, cum e Infowars, cum sunt Vigilant Citizen. Zic adevaruri, dar amestecate cu otrava. Pentru vorbitorii de engleza, cautati putin ‘Walid Shoebat exposed’ treceti peste reportajele CNN, daca in aia nu aveti incredere.

    Apreciază

   • Remus Corches said, on ianuarie 25, 2016 at 9:30 am

    Draga sacciv, urmaresc cu interes toate postarile tale. Ai multa dreptate in afirmatiile tale, dar acum va trebui sa nu fiu in totalitate de acord cu tine.
    Pe 13 septembrie eram la Ierusalim. E adevarat ca orasul e intesat de forte de ordine izraeliene inarmate. Dar nu am auzit sa se fi intamplat vreun incident, mai ales ca am fost cazat destul de aproape de moschea Al Aqsa.
    Ceea ce pot sa spun insa e faptul ca langa moschee este deschis un intreg santier arheologic. De ce? Sti si tu foarte bine.
    Sa ai o zi binecuvantata si multa putere si discernamant in expunerea adevarurilor. Contam pe tine!

    Apreciază

  • el said, on septembrie 17, 2015 at 11:06 pm

   ccc

   care e poporul Lui Dumnezeu dupa parerea ta?

   Apreciază

  • cca70 said, on septembrie 18, 2015 at 12:35 am

   wow…itzic unde ai fost pana acuma? ….:)

   Apreciază

 2. john said, on septembrie 17, 2015 at 9:47 pm

  Se grabesc,ii arde,dorul de Templu si de tot ritualul lui..
  Au trecut peste 2000 de ani,necredinta,dezradacinarea si prigoana..A sosit vremea sau se implinesc vremurile?
  Conform ultimelor informatii accesul la intreaga zona a fost restrictionat. Politia israeliana a declarat ca a primit informatii ca in moschee s-ar afla explozibili.In timpul raidului fortele israeliene au inconjurat complexul, au arestat garzile. In timpul operatiunii politia a folosit grenade lacrimogene si grenade ce orbesc si surzesc.

  Zeci de politisti si soldati au efectuat un raid ieri-dimineata asupra moscheii Al-Aqsa din Ierusalim.

  Apreciază

 3. ccc said, on septembrie 17, 2015 at 11:48 pm

  Sa nu va fie frica de ce e scris in Carte, toate sunt scrise, noi trebuie sa ne bucuram, fratilor si sa ne rugam pentru indreptarea noastra si a dusmanilor Lui Hristos, hoardele antihristice ale curvei babilonului, mecca cea spurcata. Cititi Apocalipsa 18. curva sta pe sapte dealuri la mecca, o ling toti mohamedanii spurcati in gaura cea neagra si hida. in curand, fratilor, va disparea si nimeni si nimic nu va mai putea creste vreodata in locul acela blestemat si va arde neincetat ca focurile gheenei.
  Imi cer iertare, nu doresc senzationalul, nici a va tulbura in orice fel. Toate sunt spre mantuirea noastra si sunt scrise in Sfanta Scriptura, Cuvantul Lui Dumnezeu Cel Sfant in Treime, Logos-ul.

  Doamne ajuta si mantuire!

  Apreciază

  • mario said, on septembrie 18, 2015 at 10:42 am

   Mai taci ca ne doare capu…
   @saccsiv nu poti sa il banezi pe individul asta, cred ca e o cauza pierduta, in primu rand pana la Apocalipsa 18 mai sunt 1500 de pagini… si chiar si daca citam din apocalipsa, mai sunt 17 capitole pana acolo in care se vorbeste despre multe altele care inca nu s-au intamplat ca sa nu mai zic ca nu mecca, ci Roma sau chiar si Iasi sunt orase care stau pe 7 coline, dar cum ziceam sunt convins ca e o cauza pierduta

   Apreciază

   • saccsiv said, on septembrie 18, 2015 at 10:57 am

    mario

    Ba pot sa-l banez, insa vroiam sa vedeti si voi cat de vicleni sunt unii.

    Apreciat de 1 persoană

   • cca70 said, on septembrie 18, 2015 at 10:59 pm

    de ce sa il baneze…? mai ne distram si noi….

    oricum de apreciat ca individul se vrea „subtil” ….cei trei de „c” asezati „C C C ” nici nu au vreo legatura cu

    „6 6 6 „….ca doar litera „c „nu arata exact ca un „6 „…mai lipseste un pic de cerneala , nu-i asa?
    :)))

    Apreciază

 4. Mihail said, on septembrie 18, 2015 at 11:10 am

  Israel a aprobat folosirea munitiei de razboi impotriva celor care arunca cu pietre:

  https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/09/18/israel-aproba-folosirea-lunetistilor-impotriva-palestinienilor-ce-arunca-cu-pietre/

  Apreciază

 5. Georgeta B said, on septembrie 18, 2015 at 1:46 pm

  Dragii mei,Israelul ramane poporul lui Dumnezeu.fie ca place ,fie ca nu place.Celor care nu au aflat inca,noi suntem biserica lui IISUS HRISTOS.Lui Israel,Dumnezeu i-a spus:te iubesc cu o iubire vesnica.Inapoi la Biblie!

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 18, 2015 at 1:53 pm

   Georgeta B

   Inapoi, inapoi, doar ca tu trebuie de fapt inapoi.

   Apreciază

   • Georgeta B said, on septembrie 18, 2015 at 6:19 pm

    3 Voi binecuvânta* pe cei ce te vor binecuvânta şi voi blestema pe cei ce te vor blestema şi toate familiile pământului vor fi binecuvântate** în tine.”
    Înştiinţarea neamurilor
    11 Întreb dar: „S-au poticnit ei ca să cadă?” Nicidecum! Ci, prin* alunecarea lor, s-a făcut cu putinţă mântuirea neamurilor, ca să facă pe Israel gelos;
    * Fapte 13:46; Fapte 18:6; Fapte 22:18; Fapte 22:21; Fapte 28:24; Fapte 28:28; Rom 10:19;
    12 dacă, deci, alunecarea lor a fost o bogăţie pentru lume şi paguba lor a fost o bogăţie pentru neamuri, ce va fi plinătatea întoarcerii lor?
    13 V-o spun vouă, neamurilor: Întrucât sunt* apostol al neamurilor, îmi slăvesc slujba mea.
    Eu nu as da cu pietre una,doua in evrei,acea moschee este cu siguranta o sinagoga a satanei si daca Dumnezeu vrea sa curete acel loc,o va face.
    Daca Dumnezeu nu-i iubea asa de mult pe evrei nu mai era nici o mantuire pentru neamuri.Stica aceasta lume si facea alta.

    Apreciază

   • saccsiv said, on septembrie 18, 2015 at 6:31 pm

    Georgeta B

    Pana cand se vor converti, evreii se ocupa cu ridicarea templului in care se va inscauna mesia lor, adica antihristul.

    Apreciază

 6. Spaceman said, on septembrie 18, 2015 at 3:23 pm

  Are legătură cu „criza refugiaților” în E.U. ca parte a unui plan, care la cât de complex este nu poate fi conceput de mintea umana, în care cu toții să fim de acord cu aplicarea soluției: dosar electronic – autentificare – vaccinare, iar de…saibăr sechiuriti…se va ocupa bineînțeles Israel.

  http://techcrunch.com/2015/08/10/mapping-israels-cyber-security-startups/

  Netanyahu promite solemn sa-i oprească pe aruncătorii de pietre după ciocnirile de la Al Aqsa

  Refugiați musulmani arunca cu pietre într-un tren în Ungaria

  Apreciază

 7. radu bunea said, on septembrie 18, 2015 at 8:26 pm

  saccsiv
  “Pana cand se vor converti, evreii se ocupa cu ridicarea templului in care se va inscauna mesia lor, adica antihristul.”
  Stim bine ca asa va fi. mesia lor trebuie sa vina. templul trebuie sa se reconstruiasca. Pe noi crestinii trebuie sa ne martirizeze. Astea toate sunt scrise. Si mai stim si ca la urma se vor converti la crestinism multi dintre iudaicii cei mai inversunati. Si vor fi si ei martiri, mucenici ai Lui Iisus Hristos. Deci e bine sa discernem. Sa fim atenti la planul spiritual din mersul istoriei, sa nu ne lasam “furati” de aspectul lumesc al ei. Caci este doar o aparenta.
  Nu spun sa fim fatalisti si sa nu luptam cu armele credintei, dar sa avem in vedere invataturile revelate prin scrierile sfinte si prin intelepciunile sfintilor parinti.

  Apreciază

 8. […] VIDEO: Cam mult tambalau la MOSCHEEA AL AQSA de pe MUNTELE TEMPLULUI […]

  Apreciază

 9. […] VIDEO: Cam mult tambalau la MOSCHEEA AL AQSA de pe MUNTELE TEMPLULUI […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: