SACCSIV – blog ortodox

Cosmonautul DUMITRU PRUNARIU este MASON. De ce PROGRAMUL SPATIAL este plin de MASONI?

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 7, 2015

   Iata un fragment din articolul Funar a produs “onoare” pe bandă rulantă:

Despre Florin Dumitru Prunariu, revista Forum Masonic, în numãrul 14, a dezvăluit faptul că acesta este mason. „Este Cavaler Templier, grad pe care l-a dobândit în Florida (SUA), deţine funcţia de Grand King în Marele Capitul de Masoni al Arcului Regal din România, are gradul 32 în Ritul Scoţian şi este maestru venerabil al Respectabilei Loji “Roza Vînturilor” din Orientul Bucureşti”.

Comentariu saccsiv:

   Si nu e singurul cosmonaut mason.

s560x316_medalion_masonic

Foto: http://cultural.bzi.ro/calatoria-pe-astrul-selenar-a-fost-influentata-de-comunitatea-masonilor-4226

Iata ce putem citi la Cum au cucerit masonii Luna:

Indiscutabil, prin intermediul straniilor si variatelor sale ritualuri, francmasoneria reprezinta mostenitoarea multor traditii stravechi, unele datand inca din perioada Egiptului faraonic. Influenta acestei organizatii asupra careia pluteste si astazi cel mai deplin mister, a ramas puternica in decursul secolelor, masonii fiind responsabili de multe evenimente epocale ale istoriei. Ce este si mai uimitor e faptul ca unii dintre membrii sai, infiltrati strategic in cadrul NASA, au pus la punct unele misiuni spatiale de asa natura incat sa le confere un puternic simbolism masonic. In principal expeditiile catre Luna, organizate sub directa supraveghere a unor masoni importanti, au facut ca omenirea sa cucereasca astrul noptii prin si in numele acestei extraordinare societati secrete.

Sub semnul lui Osiris

Chiar daca acest lucru a fost neglijat sau trecut cu vederea cu buna stiinta, prima calatorie a omului spre Luna a fost intreprinsa in urma demersurilor efectuate de masoni, si realizata de reprezentanti ai acestei organizatii. De altfel, potrivit parapsihologilor, chiar si perioada in care expeditia Apollo XI s-a desfasurat a fost aleasa potivit cronologiei lui Osiris, marele zeu din panteonul egiptean si o divinitate venerata in unele ritualuri masonice. Nu mai putin de zece astronauti din cadrul programului spatial american au fost masoni si vom da doar cateva exemple in acest sens: Donn F. Eisele si Walter Schirra, care au orbitat Pamantul la bordul capsulei Apollo VII, faceau parte din loja Luthor B. Turner din Ohio si respectiv din loja Canaveral, din Florida. Thomas P. Stafford, care a facut parte din misiunile Apollo X si Apollo XVIII, apartinea de loja Western Star, din Oklahoma.

Potrivit fostului consultant NASA, Richard Hoagland, prezenta masonilor s-a facut simtita mai ales cu prilejul programelor Apollo, ce vizau cucerirea Lunii. In spatele acestor proiecte s-a aflat o intreaga armata de specialisti, oameni de stiinta si tehnicieni, multi dintre ei fiind membrii ai masonieriei si dorind sa faca din aceasta realizare epocala a omenirii un merit exclusiv al societatii lor. Este stiut ca unul dintre creatorii „creierului NASA”, Jet Propulsion Laboratory, Jack Parsons, inventatorul formulei de combustibil folosite de rachetele spatiale pana in zilele noastre, a fost membru al lojii Ordo Templi Orientis din Pasadera si un inflacarat discipol al magicianului Aleister Crowley. Directorul NASA din perioada programului spatial Apollo, Fred Kleinknect, este acum Suveran Mare Inspector al Consiliului de Jurisdictie Sudica si detine gradul de initiere suprema, adica gradul 33, in cadrul Ritului Scotian Antic si Acceptat. Se spune chiar ca in cladirea Templului masonic din Washington, D.C., se afla o fotografie a lui Neil Armstrong purtand sortul masonic.

Totusi, primul om care a pus piciorul pe Luna nu a dorit niciodata sa vorbeasca despre apartenenta sa la masonerie, in schimb trebuie spus ca tatal sau, numit tot Neil, a fost un activ membru al organizatiei. Richard Hoagland s-a situat ani de-a randul pe pozitii diametral opuse celor ale Administratiei americane. Acest veteran al NASA sustine ca francmasonii au dus o lupta din umbra cu obtuzitatea politicienilor, reusind in cele din urma sa-si atinga obiectivele si sa o faca sub egida simbolurilor specifice lor. El afirma ca toate expeditiile Apollo s-au desfasurat tinand cont de aliniamentele semnificative ale Terrei cu constelatia Orion. Ziua de 20 iulie, de pilda, cand, in anul 1969, modulul lunar aseleniza, coincide cu data de inceput a calendarului egiptean. Prin urmare, este clar ca cineva cu o considerabila influenta din cadrul NASA manifesta o veneratie deosebita fata de zeul Osiris, asociat acestei constelatii. Si aceasta nu e totul: la exact 33 de minute dupa aselenizare (33 este numarul celui mai inalt grad masonic), Sirius s-a aliniat perfect cu orizontul lunar!

Ce reprezinta sigla proiectului Apollo?

Exista de asemenea o serie intreaga de elemente care ne determina sa consideram misiunile lunare drept o actiune purtata sub pavaza francmasoneriei. Locurile de aselenizare au fost alese, deloc intamplator, de catre geologii Eugene Shoemaker si Farouk Al Baz, ultimul implicat in cercetarile arheologice vizand explorarea interiorului Marii Piramide a lui Cheops prin tehnici geo-radar. Dupa cum se stie, Marea Piramida prezinta remarcabile aliniamente stelare, cele mai interesante si semnificative fiind cele cu Sirius si Orion. In plus, masonii de pretutindeni considera piramida ca un receptacul pentru Intelepciunea Omenirii, ascunsa in 33 de camere inca nedescoperite, aflate in interiorul ei. De altfel, deloc intamplator, piramida apare pe bancnota de un dolar, insotita de inscriptia Novum ordo seclorum, una dintre cunoscutele devize ale masonilor.

Ca proiectul Apollo a fost realizat de masoni o demonstreaza insasi sigla acestuia. Putini au remarcat ca litera A, stilizata, se afla plasata peste reprezentarea grafica a constelatiei Orion. Linia orizontala a literei este formata de stelele Mintaka, Alinam si Alnitak, aceleasi stele reprezentate de cele trei piramide de la Gizeh. Acest mod inedit de venerare a zeului Osiris, considerat de vechii egipteni civilizatorul omenirii, alaturi de zeita Isis, este evident. La fel, alegerea unor nume din mitologia greco-romana pentru misiunile Mercury, Gemini si Apollo. Mercur era mesagerul zeilor, Gemini pare simbolic pentru misiuni compuse din doi astronauti, dar ce cauta Apollo in expeditia de explorare a Lunii? Apollo era zeu solar, frate al zeitei Artemis, ce guverna Luna si care se indragostise de un tanar vanator pe nume Orion. Furios pe acesta, Apollo si-a facut sora sa-l sageteze, din greseala; la rugamintile zeitei, Zeus l-a transformat pe Orion intr-o constelatie, venerata, precum am spus, de egipteni dar si de masoni.

Un sacrificiu masonic?

Si mai stranie pare soarta misiunii Apollo XIII, considerata de unii drept „un sacrificiu masonic”. Explozia care era sa puna capat prematur misiunii s-a petrecut pe 13 aprilie 1970, la ora 13 si 13 minute. Cum in traditia masonica, numarul 13 reprezinta moartea si renasterea, reincarnarea, sacrificiul, incidentul a fost, sustin specialistii in istoria masoneriei, o metafora pentru debutul unei ceremonii initiatice, incluzand moartea (explozia de la bordul navetei), asezarea in mormant (perioada de incertitudine, cand astronautii pareau efectiv zavorati intr-un sicriu ce-i purta prin spatiu), comunicarea cu lumea spirituala si dobandirea cunoasterii ezoterice (orbitarea si observarea de la distanta a Lunii, fara contact direct cu aceasta) si renasterea initiatului (repararea navetei si intoarcerea pe Pamant).

Ca dorinta de a cuceri Luna era un vechi deziderat masonic o demonstreaza insusi Edwin Aldrin, al doilea om care a pus piciorul pe astrul noptii, in iulie 1969. El apartinea lojei Montclair din New Jersey si purtase, in interiorul costumului spatial, si un stindard al Supremului Consiliu al Masoneriei Americane, aflata astazi in cladirea Templului din Clear Lake, Texas, si venerat ca atare de catre membrii organizatiei. In centrul steagului se afla brodat un vultur, simbolul modulului lunar, incadrat de un patrat si un compas, simboluri masonice prin excelenta. Alti doi masoni au coborat pe suprafata lunara, mai tarziu: Edgar D. Mitchell, in februarie 1971, care facea parte din loja Artesia, New Mexico, si James Irwin, in iulie 1971, care facea parte din loja Tajon, Colorado Springs. Faptul ca tentativa reusita de cucerire a Lunii a fost legata de numele atator masoni, poate parea doar o coincidenta remarcabila, dar este clar ca a fost mai mult decat atat. Este asadar firesc ca unor evenimente epocale, precum razboiul de independenta al coloniilor americane, Revolutia Franceza sau nasterea Internationalei Socialiste, sa adaugam, pe rabojul marilor fapte realizate de francmasoni, si cucerirea spatiului cosmic, privita de acestia drept ultima frontiera a Cunoasterii.

GABRIEL TUDOR

Comentariu saccsiv:

Doar ca n-au cucerit-o:

45 DE ANI DE LA ASELENIZARE. Sau “aselenizare”? DE CE N-A MAI AJUNS OMUL PE LUNA din 1972 si pana acum?

Doar ne-au zis c-au facut-o.

De ce s-au mai obosit cu atata punere in scena? Era cireasa de pe tort. Incununarea eforturilor. De o gramada de vreme masonii s-au tot straduit sa indobitoceasca masele cum ca omul nu e vreo cununa a creatiei, ci o minuscula fiinta traitoare cu totul intamplator pe un fir de praf ce se invarte in jurul altui fir de praf care si el se invarte in jurul unui ghemotoc numit galaxie, care si ea se deplaseaza printre alte ghemotoace de praf intr-un mare univers.

Si ca sa se pastreze mai bine secretul …

Cititi va rog si:

SIMBOLURI … Un studiu al sinistrelor embleme de misiune ale satelitilor de spionaj

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Iones said, on septembrie 7, 2015 at 10:45 pm

  Stiri

  Senatul a aprobat Legea „Big Brother” ! Urmeaza votul Camerei Deputatilor
  http://adevarul.ro/news/politica/legea-bigbrother-adoptata-senat-1_55edb728f5eaafab2c5b7200/index.html

  Pacienţii fără card de sănătate, REFUZATI de medicii de familie
  http://adevarul.ro/news/societate/pacientii-card-sanatate-refuzati-medicii-familie-1_55edc172f5eaafab2c5bbc78/index.html

  Klaus Iohannis, despre criza refugiaţilor: România este pentru cote voluntare. 1.700 de refugiaţi vor veni în România
  http://adev.ro/nubb8x

  Apreciază

 2. sherlock_holmes said, on septembrie 8, 2015 at 12:16 am

  Asa cum liderii politici,cu atit mai mult bancherii sau cei din press-titutia mainstream sint cu atentie monitorizati si alesi de catre elitele transatlantice dintre oamenii cei mai corupti ( impotriva carora chipurile lupta,ca si in cazul Isis ), fara ” mama si tata „,avizi de putere bani si desfriu si care sa indeplineasca cele mai antidemocratice masuri si propaganda,spre folosul stapinilor si paguba celor condusi,nu-i de mirare ca si in rindul altor domenii de virf,in cercetare,astronautica,etc,sa fie alesi oameni care sa adere cumva la modul lor stricat de a vedea si conduce lumea.

  Desi,pe de alta parte poate sa fie si o intoxicare,in general vorbind.Mai toti oamenii deosebiti din istorie,dupa parerea lor, au fost masoni iar mai nou gay,adicatelea omeneste vorbind,asa ar fi si normal cel putin,daca nu o cinste.Cred ca ar trebui sa nu-i bagam in seama,orice ar zice,chiar daca aparent ar spune ceva adevarat,ne este suficient ca sint impotriva credintei crestine si a lui Iisus Hristos Dumnezeu.

  Apreciază

 3. auditus said, on septembrie 8, 2015 at 12:21 am

  Cu siguranta Dumitru Prunariu nu a fost mason atunci cand a fost desemnat primul si singurul roman care a zburat in spatiul cosmic, pentru simplul fapt ca masoneria era interzisa pe vremea lui Ceausescu.

  Apreciază

 4. victor s. said, on septembrie 8, 2015 at 1:19 am

  e aproape gata si legea vaccinarii.;medicii vor fi obligati sa promoveze vaccinarea,daca nu o fac li se va lua dreptul la libera practica!

  Apreciază

  • Cristian said, on septembrie 8, 2015 at 1:06 pm

   Oricum a devenit o glumă ” libera practică”. E timpul când apele se despart, în sfârșit, nu doar pentru medici. De acum lucrurile vor fi mult mai vizibile, acțiunile antihriștilor evidente ceea ce ne vor sili să alegem (deși mulți n-am vrea). Conspirația ce a lucrat în ascuns va trebui să iasă la lumină spre a-și clama legitimitatea și a se impune. Timpul pregătirii aproape a trecut, de acum vin examenele.

   Apreciază

 5. Iones said, on septembrie 8, 2015 at 1:36 am

  Kuweitul nu primeşte imigranţi pentru că „sunt diferiţi”, iar celelalte ţări sunt „prea preţioase” (video)
  http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/kuweitul-nu-primeste-imigranti-pentru-ca-sunt-diferiti-iar-celelalte-tari-sunt-prea-pretioase-563560.html

  Apreciază

 6. hilohi bogdan said, on septembrie 8, 2015 at 7:30 am

  veţi vedea că statele ce găzduiesc puternice baze militare americane vor avea mai puţini refugiaţi afroasiatici sau deloc.

  Apreciază

 7. marian said, on septembrie 8, 2015 at 9:43 am

  O gasca de arabi in tren in Germania scandand alahacbar, potrivit forumului Godlike Productions.

  Trezirea va fi brutala.

  Apreciază

 8. ozana said, on septembrie 8, 2015 at 11:23 am

  Voi mai repeta aici citeva sfaturi pe care le-am mai dat si inainte celor interesati.Le-am gasit si eu in carti bine documentate vis-a-vis de vremurile ce le traversam.Saccsiv a avut perfecta dreptate ; nu mai investiti bani in nimic, mai ales in case si masini. Nu va mai tineti agoniseala de-o viata poate, citiva banuti ,,pentru zile negre” , in banci.Banii se vor devaloriza rapid sau se vor nationaliza. Casele si terenurile se vor nationaliza la rindul lor. Investiti doar in lucruri pe care sa le puteti da ,,la troc”, in schimbul alimentelor si medicamentelor. In toata istoria aurul (cit inca mai este pe piata), a fost moneda de schimb in situatii de criza. Cumparati obiecte mici din aur de 18 K care sa nu depaseasca 1-2 grame. Va veti putea descurca in felul asta un timp.

  Apreciază

  • auditus said, on septembrie 8, 2015 at 12:03 pm

   Romanii sa-si cumpere proprietati (case si pamant) in Romania, iar daca au deja, sa nu-l vanda, decat altor romani.

   Apreciază

   • dd2d said, on septembrie 8, 2015 at 12:43 pm

    Nu o sa poata sa faca toate astea dintr-o data. Ideal ar fi sa se urmeze sfaturile Sfintilor Parinti. Casa la tara si sa-ti lucrezi pamantul. Si cand zic casa nu zic vila , zic o casa mica ca sa nu fie de interes nici macar pentru nationalizare.

    Cand nu se ma poate fuga fuga stiti voi unde. Dar pana atunci trebuie cat mai departe de ‘civilizatia’ asta satanica.

    Daca esti la oras iti trebuie masina clar. Daca ai copii iti trebuie ceva mai mare, ceva sa pleci de aici, repede. Daca esti casatorit s-ar putea sa ai o Iuda langa tine si nu mai este asa usor.In razboi nu satele sunt bombardate ci orasele. In orase se vor stradui sa piarda sufletele si le vor face inchisoare. Si oarecum cam asta e un oras. O inchisoare din care sufletul de abia vrea/poate sa plece. Ai toate la bot si nu stii sa faci nimic.

    Nu-ti punea increderea in pietre, lemne..toate sunt inutile cand esti la stramtorare.Ba chiar lucreaza impotriva si te pot ucide.

    Apreciază

   • mihai said, on septembrie 8, 2015 at 6:06 pm

    Iluzii desarte,caci si pe acestea daca nu ai platit impozit 1 an , 2, 3 bineinteles ca ti se vor confisca

    Apreciază

 9. unu said, on septembrie 8, 2015 at 1:04 pm

  „Si mai stranie pare soarta misiunii Apollo XIII, considerata de unii drept „un sacrificiu masonic”. Explozia care era sa puna capat prematur misiunii s-a petrecut pe 13 aprilie 1970, la ora 13 si 13 minute.”

  Asta e o minciuna, imi pare rau. Cel putin asta spune wikipedia:

  „Abort
  April 14, 1970 UTC (April 13, 21:07:53 CST)

  Oxygen tank explosion: 03:07:53 UTC (55:54:53 Ground Elapsed Time);”

  Apreciază

 10. Cristian said, on septembrie 8, 2015 at 1:11 pm

  Nu m-am mai gandit pana acum la chestia asta, daca astronautii sunt sau nu masoni! Totusi pare logic sa fie asa… Inca din start, ideea de a pleca in spatiu este o idee pagana! Dumnezeu nu ne-a spus niciodata sa populam alte planete ci doar pamantul: Geneza 1:28, Geneza 9:1 (dupa potop). Doar masonii au venit cu ideea „hai sa populam si cerul sau cel putin alte planete” (cerul al doilea, daca al treilea nu putem – pentru cei ce cunosc ce inseamna cerul 1, 2 si 3).

  Cand eram in adolescenta, dupa (aza-zisa) revolutie, ma uitam la televizor fiind fascinat de „stiinta si tehnica” si emisiunile SF. Imi aduc aminte foarte clar cand intr-o zi era invitat chiar cosmonautul-mason Prunariu, care… nici mai mult nici mai putin a dat slava satanei la postul public de televiziune!! Intai a apelat la regia tehnica, unde operatorii de acolo au inversat imaginea (in oglinda, sus-jos), iar apoi a spus ca satana i-a ajutat sa faca lucrul ala. (!!) Eram copil atunci si nu intelegeam… dar astazi cand imi aduc aminte, e totul foarte clar: de ce a spus asa, ce incerca sa faca cu asta! In acea perioada se difuzau la postul national de televiziune episoade din seria „Zona crepusculara”, care e un gen de dark-SF, adica un SF satanic-horror! (nici asta nu e prea curios cum a ajuns la televiziune, avand in vedere cine detine televiziunea…)

  Apreciază

  • safimvigilenti said, on septembrie 10, 2015 at 12:05 am

   prunariu e brainwashed, nu ai ce sa mai scoti de la el

   Apreciază

 11. Cristina said, on septembrie 8, 2015 at 9:51 pm

  „Satan are 666 de capcane. În vremurile lui Antihrist, cea mai puternică ispită va fi salvarea în cosmos, de către , , care de fapt sunt demoni.” Sfantul Gavriil Georgianul

  Apreciază

 12. Cristina said, on septembrie 8, 2015 at 9:52 pm

  Satan are 666 de capcane. În vremurile lui Antihrist, cea mai puternică ispită va fi salvarea în cosmos, de către umanoizi, extratereştrii care de fapt sunt demoni.

  Apreciază

 13. mihai said, on septembrie 8, 2015 at 10:15 pm

  Un alt semn de intrebare este si decesul nepoatei acestui prunaru . ori i so fi trimis un mesaj prin asta acestui domn, ori o fi fost o pura intamplare. Nustiu ce sa zic

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: