SACCSIV – blog ortodox

PROFETIA Sfantei Macaria rusoaica. Unele deja se implinesc sub ochii nostri …

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 9, 2015

Dintre cele ce se implinesc sub ochii nostri:

Vrajitorii vor acoperi intreaga lume cu intuneric, iar fara soare nimic nu va mai creste. Dar nimeni nu va lua in seama aceasta (18 februarie 1988). Soarele va razbate de patru ori iar apoi va fi din nou intuneric. Vom fi in intuneric (27 august 1987). Si nu ne vor lasa sa aprindem luminile; vor zice ca trebuie sa facem economie de energie

Vor tipari o Biblie neadevarata. Ei (se pare ca e vorba de evreii fariseici, n. aut.) vor scoate tot ce nu le convine. Nu vor sa fie invinovatiti (14 martie 1989).

Curand slujbele se vor injumatati. Se vor scurta (11 noiembrie 1988). Vor pastra slujbele numai in manastirile mari, dar in alte locuri vor face schimbari (27 aprilie 1988). Un singur lucru pot spune: Va fi vai de preoti; se vor risipi rand pe rand si vor trai singuri (28 iunie 1989).

Iata comentariul fratelui el postat la articolul Ce parere aveti despre aceste schimbari de temperatura?:

Imi amintesc MEREU de spusele Maicii noastre Macaria rusoaica:


(…) – Intrebare: Matuska, anul asta ne simtim asa de rau – oare fiindca imbatranim?

– Raspuns: Nu, asa sunt vremurile; puterea noastra este sapata de catre vrajitori. Va fi chiar mai rau – de-ar da Dumnezeu sa nu apucam acele vremuri (5 octombrie 1988). Curand omul nu va mai fi bun; aceasta se va intampla curand. Sfarsitul lumii este nimic; dar atunci va fi daramare si cladire [?!, n.n.], iar oamenii – totul va fi amestecat cu uraciune, si veti fi pana la genunchi in sange (25 martie 1989).

– Curand o sa se intample ceva…

– Ce anume, Matuska?

– Razboi, razboi va fi pretutindeni, vor incepe sa se bata cu bate, batandu-se intre ei, iar multi oameni vor fi omorati. Cand au sa se bata cu bâtele toti vor rade, dar cand au sa inceapa sa traga cu pusca toti vor plange (4 martie 1992).

Mortii sunt lasati asa cum trebuie sa fie, dar noi toti vom fi rasuciti. Nu va mai fi cine sa ingroape mortii – o sa-i arunce doar intr-un sant si o sa-i ingroape (28 mai 1992).

Vedeti ce intuneric s-a facut? Vrajitorii au intunecat totul. Am zis si mai devreme: curand va fi intuneric, va veti poticni in intuneric (17 noiembrie 1987). Soarele stralucea si iarna, dar acum nu mai straluceste nici vara – vrajitorii arunca blesteme asupra soarelui (27 august 1987). Vrajitorii au intunecat cerul, ca faptele lor sa nu se vada; ei iubesc intunericul (5 octombrie 1987). Oamenii intunecati au lucrat la innegrirea pamantului, iar puterile raului sporesc. Curand fiecare va sti aceasta meserie (adica vrajitoria, n. aut). Toate duhurile necurate se vor aduna in jurul celui rau. Le va aduna gramada si vor incepe. Va fi viata rea (28 octombrie 1987). Acum vine vremea lor, iar vremurile bune se sfarsesc (27 martie 1987). Vor amagi poporul si se vor arata cu degetul unul pe altul.

Acum este cu neputinta de trait in apartamentele asezate la inaltime. Sunt aglomerate, peste tot oameni josnici; acum ii asupresc pe credinciosi cu poftele lor necurate (18 februarie 1989).

Biruinta intunericului

Vrajitorii vor acoperi intreaga lume cu intuneric, iar fara soare nimic nu va mai creste. Dar nimeni nu va lua in seama aceasta (18 februarie 1988). Soarele va razbate de patru ori iar apoi va fi din nou intuneric. Vom fi in intuneric (27 august 1987). Si nu ne vor lasa sa aprindem luminile; vor zice ca trebuie sa facem economie de energie (28 iunie 1988).

Acesta e doar inceputul – apoi se va face frig. Curand va fi zapada la Pasti, iar iarna va incepe cu Acoperamantul (praznicul Acoperemantului Maicii Domnului, 1/14 octombrie, n. trad, american). Nu va fi iarba pana la Sanpetru (29 iulie). Soarele va descreste la jumatate (27 august 1987). Va fi rau vara, si inca mai rau iarna. Zapada se va troieni si nimeni nu o va mai curata. Apoi va fi un ger strasnic (29 aprilie 1988).

Foamete mare

Curand veti ramane fara paine (29 ianuarie 1989). Curand nu veti mai avea apa, nici mere, nici cartofi (19 decembrie 1987). Mare foamete, fara paine – vom rupe cojile in doua ca sa le impartim (18 februarie 1988).

Va avea loc o mare razvratire. Oamenii vor incepe sa fuga din cele inaltate (din orase, n. aut.). Vor porni sa fuga incolo si incoace; nimeni nu va mai sta in odaia lui – nu va fi nimic de mancare, nici macar paine (28 decembrie 1990). Dar daca ne rugam Mantuitorului, Maicii Domnului si lui Ilie Prorocul, ei nu ne vor lasa sa murim de foame; ii vor pazi pe cei ce au crezut in Dumnezeu si s-au rugat cu nefatarnicie (27 iunie 1988).

Cand vor incepe sa surghiuneasca pe calugari, nu se vor mai face grane.

Neoranduieli bisericesti

Vor tipari o Biblie neadevarata. Ei (se pare ca e vorba de evreii fariseici, n. aut.) vor scoate tot ce nu le convine. Nu vor sa fie invinovatiti (14 martie 1989).

Se pregatesc schimbari ale Credintei. Cand aceasta o sa se intample, sfintii vor pleca si nu se vor mai ruga pentru Rusia. Cei ce raman (dintre credinciosi, n. aut.) vor fi luati de Domnul la El. Episcopii ce au sa ingaduie aceasta nu-L vor vedea pe Domnul – nici aici, nici acolo (in lumea cealalta, n. aut.) (3 august 1988).

Curand slujbele se vor injumatati. Se vor scurta (11 noiembrie 1988). Vor pastra slujbele numai in manastirile mari, dar in alte locuri vor face schimbari (27 aprilie 1988). Un singur lucru pot spune: Va fi vai de preoti; se vor risipi rand pe rand si vor trai singuri (28 iunie 1989).

Curand vrajitorii vor spurca prescurile, si nu va mai fi cu ce sa se slujeasca. Impartasania se va putea primi doar o data pe an. Maica Domnului va spune alor sai unde si cand sa primeasca Impartasania. Trebuie doar sa ascultam! (28 iunie 1989).

Maica Domnului, nadejdea mea

Cand va fi intuneric ca noaptea la ora 4:00 dupa-amiaza, atunci va veni Maica Domnului. Va strabate pamantul, va fi in toata slava Sa si va veni in Rusia sa faca Credinta dreapta. Cand are sa vina, Maica Domnului va netezi toate, nu dupa voia lor (a celor de la putere sau a vrajitorilor, n. aut.), ci dupa voia Ei, dupa cum porunceste Mantuitorul. Va veni vremea cand fiecare se va gandi nu la cat a mancat in ziua aceea, ci la cat s-a rugat. Pentru scurta vreme Ea va reface Credinta (11 iulie 1986).

Vremea prigoanei e aproape

Vor face lucrurile asa de incurcate, ca omul nu va mai fi in stare sa-si mantuiasca sufletul (ianuarie 1990). Vor face liste cu cei ce merg la biserica (10 februarie 1988). Va vor prigoni fiindca va rugati lui Dumnezeu (20 mai 1989). Trebuie sa va rugati asa incat sa nu stie nimeni, rugati-va in tacere! Vor incepe sa urmareasca oamenii si sa-i ridice (15 mai 1987). Intai vor inlatura cartile, apoi icoanele. Icoanele vor fi confiscate (1 iulie 1988). Va vor chinui: „Nu avem nevoie de credinciosi”, vor zice ei (14 iulie 1988).

Cu timpul va fi tot mai rau. Vor inchide bisericile. Nu vor mai fi slujbe; oamenii vor face slujbe pe unde vor putea. Vor face astfel ca bisericile sa fie foarte departe, unde sa nu se poata ajunge. In orase vor fi asezate in locuri cat mai ascunse (14 iulie 1988).

Aceste biserici ce sunt construite si reparate vor ajunge in mainile celorlalti; nu vor fi de folos nimanui. Vor fi inregistrate foarte dibaci: vor continua sa se cheme biserici, dar inauntru va fi cine stie ce, vreo nascocire de-a lor – vor gasi ei ce sa faca in ele (11 iulie 1988).

Cei cuviosi nu-l vor vedea pe antihrist (7 ianuarie 1988). Li se vor dezvalui multe, unde anume sa mearga. Domnul stie cum sa-i ascunda pe ai Sai, si nimeni nu are sa-i gaseasca (17 noiembrie, 1987).

Fericiti cei ce tin poruncile lui Dumnezeu

Traim vremurile biblice numite „Plinire” (2 iulie 1987). Curand toate vor veni una dupa alta – pamantul va fi aproape, cerul aproape, toate vor fi din plin, asa un Stapan (…) va fi aici (8 iunie, 1990). Ea (Maica Domnului, n. aut.) a spus ca a mai ramas foarte putin timp. Ea se va pogori pe pamant impreuna cu Mantuitorul si vor sfinti totul; iar pe pamant va fi ca in Rai (4 aprilie, 1988)”.

(in: Ghenadie Durasov, “Cuvioasa Macaria, mangaietoarea celor suferinzi”, Editura Sophia)

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  • el said, on august 10, 2015 at 12:07 am

   ….iar au citit in cafea, sau au dat cu bobii, sau au citit in maruntaie de dobitoc ca pe vremea VechiuluiTestament cum le interzisese Moise de care NU ASCULTA ei ?
   eeeiii pricep ei ca li s-a scurtat latzul si le vine vremea, dar desi se screm din rasputeri …tot nu dibuiesc cand exact ( sic!) cu toata vrajitoria lor; sunt facuti de rusine sistematic de cateva rugaciuni ale pustnicilor si ale catorva rapanosi din lume pe care ii dispretuiesc ei…

   dar nu-s departe, e pe cale uraciunea pustiirii; indata se cocoatza la locul cel sfant sprijinita MASIV de apostazia clerului si poporului ortodox !

   Apreciază

   • Ecaterina said, on septembrie 3, 2015 at 10:01 am

    Că bine le-ai mai zis frate. Mulțumesc Lui Dumnezeu că mai sunt creștini în stare de veghe.
    Doamne ajută!

    Apreciază

 1. Mălin said, on august 9, 2015 at 2:25 pm

  Deja au început să modifice biblia. În biblia ortodoxă online în loc de şase sute şaizeci şi şase de talanţi de aur.au trecut şase sute şaizeci de talanţi de aur.
  http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=68&cap=10

  Sfântul Paisie Aghioritul spunea: „Sfantul Evanghelist Ioan stia ce va face diavolul, precum si proorocii au proorocit ca-L vor vinde pe Hristos pentru “treizeci de arginti” (Zaharia 11, 1-13;), ca-L vor adapa cu otet (Ps. 68, 22), ca-I vor imparti hainele (Ps. 21, 19). Cu 2000 de ani in urma s-a scris in Apocalipsa ca oamenii se vor pecetlui cu numarul 666. “Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. si numarul ei este sase sute saizeci si sase” (Apoc. 13,18). Pentru evrei numarul 666 este simbolul economiei. Evreii, precum se arata in Vechiul Testament, au pus impozit concret neamurilor pe care le-au supus in diferite razboaie. Impozitul anual era de 666 talanti de aur (3 Regi 10,14 si 2 Par. 9,13). Acum, ca sa supuna toata lumea, pun iarasi acest numar de impozit vechi, care se leaga de trecutul lor slavit. De aceea nu vor sa-l inlocuiasca cu alt numar. Adica 666 este simbolul lui mamona. L-au luat de la greutatea aurului – nu stiau aceasta ce o spune Sfantul Ioan in Apocalipsa – dar nu inceteaza sa fie mamona. Evanghelia insa spune: “sau Hristos sau mamona“. “Nu puteti sluji lui Dumnezeu si lui mamona” (Mt. 6,24).”

  Ar fi bine să ne procurăm acum cât se mai poate biblia sinodală de la 1914.
  De asemenea trebuie procurate cărţile bisericeşti cât mai vechi (Liturghierul, Utrenier, Vecernier, Idiomelar, Octoihul mic sau Catavasierul, Octoihul mare, Triodul, Penticostarul, Mineiele, Antologhionul Sf Evanghelie, Apostolul, Psaltirea, Ceaslovul mare, Tipicul bisericesc, Acatistierul, Vieţile Sfinţilor pe tot anul, Cazania, Molitfelnicul, Aghiazmatarul, Penticostarul Mic, Panihida, Arhieraticonul, Liturghier de strană) fiindcă şi pe aceste au început să le modifice.

  Apreciat de 1 persoană

  • zyke said, on august 9, 2015 at 11:39 pm

   frate in Biblia mea la fel este scris „sase sute saizeci de talanti de aur”…nu este scris anul editarii, doar atit – Biblia sau Sfinta Scriptura – tiparit cu binecuvintarea prea sfintitului Nicodim episcop de Edinet si Briceni – Editie jubiliara in cinstea a 200 de ani de la intemeierea Mitropoliei Chisinaului si Hotinului. mi’a fost daruita, ce ma fac?

   Apreciază

  • Cristian said, on august 10, 2015 at 2:45 pm

   Foarte bine sintetizat, Mălin, ”Pentru evrei numărul 666 este simbolul economiei.” – este simbolul lor, al puterii financiare ajunse la apogeu. De aceea sunt astăzi cămătari, mai ales, ca să strângă iarăși averea lumii în mâinile lor. Deci ce este 666? Simbolul lui mamona, după cum spui.

   Ce vor ei să facă până la urmă? Să croiască o lume, după socoteala lor, în care totul să fie controlat și raționalizat. Nu degeaba ne servesc zilnic ”evanghelia” lor la televizor: productivitate, randament, eficiență. Într-o lume condusă după această ”evanghelie”, cei ”nefolositori”, bătrânii, săracii și toți care nu sunt de folos sistemului, creștinii, bolnavii (vezi sindromul Down), care nu aduc ”plus-valoare”, nu cresc GDP-ul… cei care nu sunt și nu vor să fie parte din sistem, trebuie să dispară. Vor un socialism ”științific”, în care fiecare va primi din resurse atât cât i se va calcula și va depune un efort atât cât se va stabili. Deja, ici-colo, se face deja propagandă să fie omorâți cerșetorii, săracii, bătrânii. Toate însă se vor face cu acordul majorității populației. Toate aceste schimbări radicale din societate vor fi făcute cu consimțământul și participarea poporului satanizat. Și vor spune în sinea lor că fac un bine…

   Deci, la final, aici se despart apele, Dumnezeu sau mamona (societatea lor din care l-au alungat pe Dumnezeu). Chiar și din cei care merg regulat la biserică, și nu sunt puțini, care la vedere par creștini, se vor da sistemului fără împotrivire. Deși părem a fi mulți credincioși, când se va da semnalul și vor trece la fapte, din milioanele, care astăzi fac pelerinaje, nu știu câți vor rămâne.

   Apreciază

  • Mălin said, on august 10, 2015 at 4:10 pm

   @zyke

   Dacă ţi-a fost dăruită nu este o tragedie, însă dacă textul este tipărit după cum ai spus, înseamnă că a fost modificată şi că nu mai este o biblie autentică. Pe lânga asta, nu ai de unde să ştii dacă nu cumva s-a mai intervenit în text şi cu alte modificări.

   Poţi să faci o verificare şi o comparaţie cu textul Bibliei de la 1688 (chiar dacă are multe arhaisme, nu este greu de înţeles) pentru a vedea dacă textul a fost modificat:
   https://archive.org/details/Biblia1688

   sau cu textul Bibliei Sinodale de la 1914 (cel mai indicat):
   https://archive.org/details/ByzantineFashionsColoringBook

   sau chiar şi cu cu versiunea Anania (mai puţin însă):

   Dă clic pentru a accesa download.php


   http://www.biblia-bartolomeu.ro/continut.htm

   Apreciază

  • Mălin said, on august 10, 2015 at 4:42 pm

   Postez aici un comentariu găsit pe net al unui creştin pe nume Marian, preluat de aici:
   https://binevestitorul.wordpress.com/2012/10/23/sfanta-scriptura-despre-fecioara-maria/comment-page-1/#comment-21

   Luca 7:28

   Biblia 1688 – de la București
   “Că zic voao că: Întru născuți den muieri nimeni nu e mai mare PROROC decât Ioan Botezătorul; iar carele e mai mic întru împărăția lui Dumnezău, mai mare de el iaste.”

   Biblia 1795 – de la Blaj
   “Că zic voao că: Mai mare PROROC întru cei născuți din muieri decât Ioan Botezătoriul, nimene nu easte; iară cel mai mic întru împărățiia lui Dumnezeu mai mare decât el easte.”

   Noul Testament 1857 – (ediție scoasă în timpul domnitorului Alexandru Dimitrie Ghica)
   “Că zic vouă: Mai mare PROROC între cei născuți din femei decât Ioan Botezătorul, nimeni nu este; iar cel mai mic, întru Împărăția lui Dumnezeu, mai mare decât el este.”

   Biblia 1914 – editia Sfantului Sinod
   “Că zic vouă: mai mare PROROC întru cei născuți din muieri decît Ioan Botezătorul, nimeni nu este, iar cel mai mic întru împărăția lui Dumnezeu, mai mare decât el este.”

   Biblia in lb greacă (cu traducere în engleză)
   http://www.ellopos.net/elpenor/greek-texts/new-testament/luke/7.asp
   λέγω γὰρ ὑμῖν, μείζων ἐν γεννητοῖς γυναικῶν προφήτης Ἰωάννου τοῦ βαπτιστοῦ οὐδείς ἐστιν· ὁ δὲ μικρότερος ἐν τῇ βασιλείᾳ τοῦ Θεοῦ μείζων αὐτοῦ ἐστι.
   “For I say unto you, Among those that are born of women there is not a greater PROPHET than John the Baptist: but he that is least in the kingdom of God is greater than he.”

   Editii straine (apusene)
   1890 – Darby Bible (traducere John Nelson Darby)
   “for I say unto you, Among them that are born of women a greater prophet is no one than John the baptist; but he who is a little one in the kingdom of God is greater than he. ”

   La Biblia 1960 – versión Reina Valera
   “Os digo que entre los nacidos de mujeres, no hay mayor PROFETA que Juan el Bautista; pero el más pequeńo en el reino de Dios es mayor que él. ”

   King James Bible – online
   “For I say unto you, Among those that are born of women there is not a greater PROPHET than John the Baptist: but he that is least in the kingdom of God is greater than he.”

   Priviți însă în edițiile supuse cenzurii masonice de după 1914.

   Biblia 1939 – Gala Galaction
   “Căci vă spun: între cei născuți din femei, nici unul nu este mai mare decât Ioan Botezătorul; dar cel mai mic din împărăția lui Dumnezeu este mai mare decât el.”

   Biblia 2005 – București (sub îndrumarea PF Teoctist)
   “Zic vouă: Între cei născuți din femei, nimeni nu este mai mare decît Ioan; dar cel mai mic în Împărăția lui Dumnezeu este mai mare decât el.”

   Biblia – versiunea Bartolomeu Anania
   „V’o spun Eu vouă: Între cei născuţi din femei, nimeni nu este mai mare decât Ioan; dar cel mai mic întru împărăţia lui Dumnezeu este mai mare decât el.”

   Noul Testament 2008 – sub indrumarea PF Daniel
   “Zic vouă: Între cei născuţi din femei, nimeni nu este mai mare decât Ioan; dar cel mai mic în Împărăţia lui Dumnezeu este mai mare decât el. ”

   Biblia ortodoxă – online
   “Zic vouă: Între cei născuţi din femei, nimeni nu este mai mare decât Ioan; dar cel mai mic în împărăţia lui Dumnezeu este mai mare decât el. ”

   COMENTARIU: Cum este posibil să se omită cuvântul PROROC (proroc) în toate edițiile de după 1914. Oare toți cei din vechime erau proști ? sau nu cumva noi ne lăsăm prostiți acum de sionismul masoni(co)munist ?

   OBSERVAȚIE: Nu cumva prin omiterea intenționată a cuvântului PROROC, se lasă să se înțeleagă că dintre cei născuți din femei, adică dintre oamenii ce s-au născut, mai mare ar fi IOAN decât PreaSfânta Născătoare de Dumnezeu si Pururea Fecioara MARIA.

   Post Scriptum: dupa un minim studiu comparativ asupra Vechiului si Noului Testament, am observat cu durere ca s-au scos sute de cuvinte, toate de o importanta dumnezeiasca, din Sfanta Scriptura.
   Recomand cu toata inima, Biblia de la 1914.
   ……………………………………………………………..
   O alta nepotrivire intre textele vechi si cele noi!

   Luca 14:27

   Ex: 1914: ,, Si cel ce nu’si poarta crucea sa si vine dupa mine, nu poate fi ucenic al meu”.
   1857: ,, Si cel ce nu-si poarta crucea sa, si vine dupa mine, nu poate fi ucenic al meu”.
   1688 ,, Si cine nu poarta crucea sa si vine dupa Mine, nu poate sa fie ucenicul Mieu”.
   1982: ,, Si cel ce nu-si poarta crucea sa si NU vine dupa Mine, nu poate sa fie ucenicul Meu”.

   Apreciază

 2. mihai said, on august 9, 2015 at 3:08 pm

  un exemplu este deja grecia, unde urgia deja sa abatut asupra lor, rand pe rand urmeaza si alti

  Apreciază

 3. Ioio said, on august 9, 2015 at 5:13 pm

  Caz uluitor intr-un spital britanic: un barbat caruia medicii nu ii dadeau sanse de a iesi din coma s-a trezit din cauza nevestei.
  Cum a reusit o femeie din Marea Britanise sa-si trezeasca sotul din coma. „Mi-a facut un ditamai scandalul”

  Potrivit Daily Mirror, femeia a reusit sa-l “trezeasca din morti” – la propriu – prin puterea cicalelii ei. Omul, pe numele sau Will Osgerby, a intrat in coma din cauza unei infectii cauzate de o taietura. A ajuns la spital, conectat la aparate, iar doctorii i-au comunicat sotiei lui, Gill, ca nu mai pot face nimic pentru el.

  Femeia nu a renuntat, insa, ci a stat la capataiul lui aproape o saptamana, timp in care nu a incercat sa il bata la cap. I-a facut scandal ca o lasa singura, i-a atras atentia ca trebuie sa fie puternic si sa traiasca, de dragul ei si al copiilor. Iar cand Gill era prea obosita, ii tinea locul mama ei, si ea la fel de cicalitoare.

  Ceea ce nu stiau nici doctorii si nici cele doua femei era ca Will, desi in coma, auzea fiecare cuvant ce-i era adresat. Iar dupa sase zile, a iesit din coma. “Mi-a facut un ditamai scandalul”, a povestit el, “dar fara ea nu cred ca as mai fi fost aici. Sotia mea este foarte certareata, nu vrei sa ai o discutie in contradictoriu cu ea”. Barbatul s-a intors acasa dupa doua saptamani de recuperare.

  http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/cum-a-reusit-o-femeie-din-marea-britanise-sa-si-trezeasca-sotul-din-coma-mi-a-facut-un-ditamai-scandalul.html

  MERITA SCOS IN EVIDENTA LUCRUL ACESTA:
  Ceea ce nu stiau nici doctorii si nici cele doua femei era ca Will, desi in coma, auzea fiecare cuvant ce-i era adresat.

  Apreciază

 4. petru said, on august 9, 2015 at 5:45 pm

  http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/justin-biebers-where-are-u-now-is-full-of-quickly-flashing-illuminati-imagery/
  videoclip de 80 de mil de vizualizari,idoli ai tinerilor de azi,satanism pe fata

  Apreciază

 5. Ana said, on august 10, 2015 at 10:06 pm

  Ați primit vreo traducere?

  Trimis de pe iPhone

  Pe 09.08.2015, la 01:04, Saccsiv – Weblog a scris:

  > >

  Apreciază

 6. […] Iata cateva comentarii postate la PROFETIA Sfantei Macaria rusoaica. Unele deja se implinesc sub ochii nostri …: […]

  Apreciază

 7. Irina said, on septembrie 9, 2015 at 1:17 pm

  Asta e situatia, cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mantuitorului nu vor trece, ci se vor implini.

  Apreciază

 8. LISTA PROFETII | Saccsiv - Weblog said, on octombrie 13, 2016 at 11:56 pm

  […] PROFETIA Sfantei Macaria rusoaica. Unele deja se implinesc sub ochii nostri … […]

  Apreciază

 9. Iuliana said, on noiembrie 4, 2016 at 4:35 pm

  Cat despre scurtatul slujbei,la noi la o biserica s-a scurtat de cativa ani-si slujeste un preot doctor in teologie.L-am intrebat pe un preot care-i treaz la tot ce se intampla azi si mi-a spus ca intr-adevar acolo s-a scurtat,au scos -laudele-si se termina sf.liturghie la ora 11.Acel preot mi-a luminat mintea cu aceasta profetie,pe care recunosc,nu i-am dat importanta.

  Apreciază

 10. […] PROFETIA Sfintei Macaria rusoaica. Unele deja se implinesc sub ochii nostri… […]

  Apreciază

 11. […] PROFETIA Sfantei Macaria rusoaica. Unele deja se implinesc sub ochii nostri… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: