SACCSIV – blog ortodox

LEGEA ANTI LEGIONARA va fi de fapt LEGEA BIG BROTHER, cea mult dorita de SRI. Sa analizam declaratia unui OFITER SRI despre cum va decurge MONITORIZAREA INTERNETULUI pentru aplicarea LEGII ANTI NATIONALISTE

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 4, 2015

Dupa cum stiti, a inceput monitorizarea:

CONSILIER PREZIDENTIAL: De 48 de ore a inceput MONITORIZAREA ON LINE. A ideilor fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe, a cultului Sfintilor Inchisorilor, Marilor Duhovnici, intelectualilor nationalisti. Si l-au inclus si pe … NICOLAE CEAUSESCU. Institutul ELLIE WIESEL va ACORDA ASISTENTA organelor judiciare. Va fi ca pe vremea lui Silviu Brucan …

In cadrul emisiunii de la B1TV se emiteau ipoteze despre cine va face monitorizarea. Si toti au cazut de acord ca va fi facuta de SRI:

Inregistrarea EXCELENTEI emisiuni de la B1TV pe tema LEGII ANTI LEGIONARE. Moderator: Nadia Ciurlin. Invitati: părintele Mihai-Andrei Aldea, istoricul Mircea Stănescu, Claudiu Târziu, prin telefon istoricul Cristian Troncotă

   Iar foarte repede a venit si confirmarea oficiala. Iata ce putem citi la Scandal pentru Legea „antilegionară” care impune spionarea Internetului:

După promulgarea de către președintele Klaus Iohannis, așa-zisa lege „antilegionară” a stârnit mai multe controverse decât în perioada de dezbatere publică anterioară adoptării ei de către Parlament. Actul normativ interzice organizațiile și simbolurile cu caracter fascist, rasist sau xenofob, precum și propaganda ideilor de acest tip, dar și promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii

Pentru ca lucrurile să fie clare, după promulgarea Legii pentru modificarea și completarea OUG 31/2002 privind interzicerea organizațiilor și simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob, consilierul prezidențial Andrei Muraru a anunțat că s-a început urmărirea persoanelor care promovează, în public, cultul persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni de genocid, crime contra umanității și de crime de război, precum și ideile sau concepțiile cu doctrine fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe.

Închisoare sau amendă

„Aceste fapte se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi”, a spus Muraru, la conferința intitulată „Extremism, antisemitism, naționalism – pericolele contemporane ale Europei“.

„Negarea, contestarea, apro barea, justificarea sau minimalizarea în mod evident, prin orice mijloace, în public, a Holocaustului ori a efectelor acestuia, a genocidului, a crimelor contra umanității și a crimelor de război, se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă“, se mai arată în lege.

Legea incriminează inclusiv diseminarea propagandei, prin mijloace electronice

Cultul lui Ceaușescu, interzis

„Din acest moment, autoritățile publice trebuie să urmărească aceste lucruri și să identifice acolo unde există infracțiuni în baza acestei legi. (…) Vă pot spune că, deși nu s-a observat acest lucru, cultul lui Nicolae Ceaușescu este interzis oficial în România, pentru că această lege sancționează cultul persoanelor vinovate de crime împotriva umanității, de crime de război și genocid. După cum știți, Nicolae Ceaușescu a fost condamnat pe 25 decembrie la Tribunalul Militar Excepțional pentru genocid“, a mai subliniat Muraru.

clipboard03

FOTO: Academicianul Dan Berindei s-a opus legii. El spune că mișcarea legionară nu este fascistă

SRI scanează Internetul

Atribuții în aplicarea acestei legi are Serviciul Român de Informații (SRI), care „scanează” Internetul în căutarea persoanelor care tind să devină o amenințare la adresa României. „Sunt unități speciale care caută după cuvinte cheie, pe anumite site-uri sau forumuri. Pe lângă aceasta, se mai poate pleca de la un cerc de persoane și se poate declanșa o anchetă. Se poate avea un control, dar pot exista și scăpări, pentru că sunt supravegheate doar discuțiile publice, nu și cele în privat de pe Facebook sau Whatsapp. Însă, ca și până acum, cei care gestionează site-urile sunt obligați să anunțe autoritățile dacă sesizează ceva dubios”, a explicat un ofițer de serviciu secret, pentru Evenimentul zilei.

Se poate ajunge la extreme

În lege se arată că asociațiile, fundațiile și partidele politice care întrețin și promovează propaganda fascistă sau legionară vor fi dizolvate.

„Institutul Ellie Wiesel, care a fost parte la elaborarea acestui proiect de lege, împreună cu grupul parlamentar al PNL, va avea o misiune foarte dificilă, pentru că va trebui să acorde asistență organelor judiciare, deoarece există pericolul să ne trezim cu cazuri foarte grave, care nu sunt sancționate, la câteva sute de km de București, de către un Parchet și să se ajungă la extreme, în care câteva texte să fie sancționate drept propagandă. Este foarte important ca Institutul să acorde asistență organelor judiciare pentru că acum asistăm cu toții la nașterea unei jurisprudențe în acest domeniu, în România. Legea anterioară nu a avut aplicabilitate în plan juridic. Nimeni nu a fost condamnat definitiv pentru infracțiuni cuprinse în textul acestei legi“, a mai afirmat consilierul prezidențial.

„Instituie o cenzură”

Primii care s-au simțit vizați și într-un fel obligați să reacționeze public au fost istoricii care au considerat că demersurile lor vor fi îngrădite de această lege și că va exista o teamă în libertatea de exprimare. Istoricul Marius Oprea a declarat că nu vede necesitatea acestei legi și că poate duce la abuzuri, catalogând-o drept „extrem de periculoasă pentru democrația din România”. „Instituie o cenzură care nu poate fi benefică pentru cercetarea istorică”, este opinia istoricului.

„Prin promulgarea așazisei Legi Antilegionare, nu mă îndoiesc că se așează temelia unei Instituții nemaivăzute în țara noastră din anii stalinismului, o poliție a gândurilor, a convingerilor, a opiniilor. Se revine, ca în anchetele Securității, la prezumția de vinovăție (…), a scris istoricul pe contul său de Facebook.

Legături ciudate

Institutul Ellie Wiesel este condus de Alexandru Florian, fiul lui Radu Florian, profesor timp de 40 de ani (1950 – 1990) la catedra de marxism-leninism, ulterior socialismștiințific a Facultății de Filosofie a Universității București. Surse din cadrul comunității evreiești au declarat, pentru ziaristionline.ro, că, de fapt, conform cutumelor lor, acesta nici n-ar fi evreu, ci mai mult ungur, pentru că, deși tatăl lui este evreu, mama lui este maghiară. Este vorba de Ilona (Ileana) Ioanid (Coordonatoarea volumului Polirom „Însemnări de la Snagov – Imre Nagy”), lector la aceeași fostă catedră de marxism-leninism și, totodată, mama lui Radu Ioanid, azi cercetător amator la Muzeul Holocaustului de la Washington. Ea este fosta soție a intelectualului evreu Virgil Ioanid, ex-activist comunist de frunte, legat

   Comentariu saccsiv:

   In primul rand trebuie sa intelegem ca vorbim de fapt despre o lege anti nationalista si nu despre una anti legionara:

PE FATA: SRI si EVREI despre cum in Parlament NU TREBUIE sa ajunga NATIONALISTI …

Asadar ofiterul explica:

„Sunt unități speciale care caută după cuvinte cheie, pe anumite site-uri sau forumuri. Pe lângă aceasta, se mai poate pleca de la un cerc de persoane și se poate declanșa o anchetă. Se poate avea un control, dar pot exista și scăpări, pentru că sunt supravegheate doar discuțiile publice, nu și cele în privat de pe Facebook sau Whatsapp. Însă, ca și până acum, cei care gestionează site-urile sunt obligați să anunțe autoritățile dacă sesizează ceva dubios”

Si cum au stabilit ei care sunt acele “anumite site-uri sau forumuri”? Ca n-a zis ca vor cauta site si forumuri, ci vor cauta pe anumite site-uri si forumuri. Deci exista deja listele cu ele. Adica monitorizarea a inceput demult. Noi o stiam tot demult, insa acum doar s-au dat de gol.

Interesanta e si recunoasterea “se mai poate pleca de la un cerc de persoane”. Dar nu pot pleca decat daca au un om in acel cerc de persoane. Vorbim deci despre intrusi.

Se vaita ca nu pot supraveghea discutiile particulare. Dar asta e o minciuna, caci de fapt le pot supraveghea si chiar le supravegheaza. Vorbim insa despre o ticalosie, caci legea se refera la spatiile publice. Ce treaba au deci despre ce vorbesc intre ei doi oameni? Vom ajunge precum scrie in profetii:

Fiecare persoană va fi pecetluită; fiecare amănunt sau element al muncii sale şi al vieţii acesteia, ba şi fiecare cuvânt, fiecare mişcare a facultăţilor mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfăţişarea feţei să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măşti de piatră”. Toată munca, fiecare metru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub controlul lui Antihrist.

O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pricepe macar acum adormitii ce e cu eGuvernarea, internetul obiectelor si documentele cu cip?

Desigur insa ca nu se vor limita doar la a cauta cuvinte cheie pe site-urile de pe listele lor. Vor vrea evident sa stie si despre tot ceea ce apare nou. Si cum vor putea face asta? Evident prin MONITORIZAREA TOTALA A INTERNETULUI. O militie a gandirii.

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ban said, on august 4, 2015 at 10:30 pm

  Cum bine zicea cineva, in Romania nu a fost holocaust, daca cineva a asuprit evreii, aceia au fost tot evreii din comducerea p.m.r., adica a. Pauker, brucsn si altii. Deci golanii jidani de la e. wiesel, ciocu mic.

  Apreciază

 2. SD said, on august 4, 2015 at 10:33 pm

  Daca eu ma apuc sa povestesc o faza interzisa inseamna ca ma inchid procurorii? E tare! Nu e vorba doar de activism si e vorba de o lege care interzice publicarea fazelor interzise pe care foarte putini le mai stiu.
  Sa arate ce probe au pentru legile astea . Adica cei cu…….sa arate ce acte au si daca nu au sa raspunda in fata tarii.

  Apreciază

 3. ionutignat111 said, on august 4, 2015 at 10:52 pm

  cum „cine ?” va monitoriza internetul ?

  iata ce putem citi la articolul :

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20327121-cinci-ani-infiintarea-centrului-nato-oradea-pentru-pregatirea-spionilor-militari.htm

  „Suntem foarte mandri ca acest Centru de excelenta a devenit unul dintre principalii furnizori de expertiza in domeniul informatiilor din surse umane (HUMINT) in cadrul Aliantei Nord-Atlantice, peste 600 de specialisti ai NATO fiind pregatiti aici de la infiintarea institutiei¬, a declarat ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, prezent la ceremonia prilejuita de implinirea a cinci ani de la infiintarea Centrului de excelenta NATO de la Oradea.”

  Apreciază

 4. marian said, on august 4, 2015 at 11:37 pm

  Report Abusive Post
  Report Copyright Violation

  Re: World War III – Putin to Turkish Envoy: Tell Your Dictator President He Can Go to Hell along with his ISIL Terrorists!!!p.222

  Putin to Turkish Envoy: Tell Your Dictator President He Can Go to Hell along with his ISIL Terrorists

  „”..then tell your dictator president he can go to hell along with his ISIL terrorist and I shall make Syria to nothing but a ‘Big Stalingrad’, for Erdogan and his Saudi allies are no vicious than Adolf Hitler,” replied Vladimir Putin in the 2-hour closed door meeting with Turkish emissary.”

  Se pare ca iar da oala in clocot. Blindate saudite cu 1500 de soldati au invadat Yemen. Sauditii ameninta pe kuweitieni cu actiune armata pt camp petrolier disputat.
  Doamne ajuta!

  Apreciat de 1 persoană

 5. Radu said, on august 5, 2015 at 10:33 am

  Daca legea asta e de fapt aia big brother nu e exclus desi nu m-am gandit astfel din punctul asta de vedere.
  E bine sa se citeasca ce cuprinde exact textul legii.

  In cazul nefericit in care chiar se intampla ceva cu astia sa vina sa inceapa vreo ancheta ceva un avocat foarte bun e nu numai de dorit ci este o obligatie in faza asta.
  Daca legea are lacune si nu e clara mai e o sansa mare.

  Apreciază

 6. ORTODOXIE said, on august 5, 2015 at 11:14 am

  Reblogged this on CREDINŢĂ ORTODOXĂ!.

  Apreciază

 7. marciusquintus said, on august 5, 2015 at 11:18 am

  Am inteles ca aceasta lege incalca multe articole ale Constitutiei privind libertatile cetatenilor.S-a gandit cineva,vreo organizatie sa faca o sesizare la CCR pt. a fi declarata neconstitutionala?Macar asa,sa vedem cat de nemernici sunt si judecatorii de acolo.Altfel, ramanem cu discutiile,cat se va mai putea.

  Apreciază

 8. Spaceman said, on august 5, 2015 at 5:23 pm

  Dar ce, legea anti legionară este lege !? Nu este lege ci un mesaj către toți românii: ” România nu este tară democrată ci colonie democratizată de către Israel și S.U.A. care fac legile după bunul lor plac, fie că le place sau nu românilor asta e, așa că ciocu’ mic ! Acum vă monitorizăm legal ! „

  Apreciază

 9. Ionut said, on august 6, 2015 at 12:46 pm

  Alo, „inchinatorilor” prooccidentali, holocaustul asta avem voie sa-l negam, nu-i asa?
  http://m.gandul.info/magazin/marturia-terifianta-a-unei-supravietuitoare-a-atacului-nuclear-de-la-hiroshima-ce-ascund-in-continuare-americanii-14664652

  Apreciază

 10. valentin said, on august 6, 2015 at 2:06 pm

  întrebarea dincolo de legi nedrepte și de timp este ce ne-au sfătuit pe noi acei oameni care au suferit în temnițe – chiar se poate ști drept testament – Iubiți-vă vrăjmașii.

  Apreciază

 11. john said, on august 7, 2015 at 1:04 pm

  Shimon Peres, fostul președinte al statului Israel despre ”anti-semitismul” românesc: ”NU VOM UITA niciodată că România a SFIDAT naziștii și a salvat viața a 400.000 de evrei”
  http://www.dantanasa.ro/video-shimon-peres-fostul-presedinte-al-statului-israel-despre-anti-semitismul-romanesc-nu-vom-uita-niciodata-ca-romania-a-sfidat-nazistii-si-a-salvat-viata-a-400-000-de/

  De 25 de ani, nişte analfabeţi arată unei ţări întregi cât de mulţi bani au mai făcut. Urlă la noi din caleşti şi bolizi de lux în valoare de sute de mii de euro. Şi cu cât îşi răcnesc mai tare bogăţia, cu atât îi ignoră autorităţile mai mult. Este o aberaţie imposibil de înţeles şi o bătaie de joc la adresa fiecărui contribuabil din ţara asta care îşi declară veniturile şi achită taxe pentru ele.
  http://www.evz.ro/clanurile-construiesc-imperii-pe-care-diicot-refuza-sa-le-vada.html

  „În momentul acela, ei sunt neamul. Ei vorbesc în numele lui!”

  Apreciază

 12. […] mai sus menționată este cunoscută și sub denumirea de „legea antilegionară” sau mai bine zis o „lege ANTINAȚIONALISTĂ”. Dubios e cum SE VREA ca această lege să […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: