SACCSIV – blog ortodox

Evreul LAVRENTI BERIA – cel mai mare calau din istorie. Incarnarea terorii comuniste, artizanul gulagurilor. A ordonat masacrul celor peste 15.000 de ofiţeri polonezi de la Katyn. Un obsedat sexual cu accente de sadism

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 2, 2015

marshalberia

Foto: http://www.certitudinea.ro/articole/istorie/view/directivele-nkvd-pentru-tarile-din-europa-de-est

   Winston Churchill, Illustrated Sunday Herald, 8 februarie 1920:

   “Din zilele lui Weishaupt, Karl Marx, Trotki, Bela KuhnRosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.“

   Iata ce putem citi la Lavrenti Beria: apogeul terorii:

Orice gen de introducere către un personaj precum Lavrenti Beria păleşte pur şi simplu în faţa amplorii răului prezent în acţiunile sale. Individul a fost atât de malefic, încât faptele sale frizează incredibilul. La urma urmei este vorba despre Lavrenti Beria, încarnarea terorii comuniste, artizanul gulagurilor şi mâna dreaptă a lui Iosif Stalin, cel mai mare călău din istorie.

Mingrelianul
Cel mai rău dintre cei răi, cum este numit de istoricii ruşi, Lavrenti Beria s-a ridicat pe deplin la înălţimea acestei expresii. Dacă Stalin a fost călăul popoarelor URSS-ului şi al altor naţiuni învecinate colosului comunist, Beria a fost cu siguranţă securea din mâna sa. Până şi un personaj istoric cumva asemănător precum Ivan cel Groaznic păleşte dacă îl aşezăm lângă Beria.

Cel care avea să devină una dintre cele mai odioase figuri ale secolului XX a văzut lumina zilei pe data de 29 martie 1899, în satul Merkheuli, de lângă oraşul Suhumi, provincia Abhazia, care pe atunci aparţinea Georgiei. Astăzi, Merkheuli aparţine de districtul Gulprish din Republica Abhazia, care s-a rupt de Georgia în urma unui conflict sângeros derulat între anii 1992-1994.

Pe numele său iniţial Lavrenti Pavles dze Beria, sinistrul personaj şi-a rusificat numele în tinereţe, recomandându-se Lavrenti Pavlovici Beria.

Din punct de vedere al etniei, Beria era un georgian aparţinând grupului mingrelienilor. Născut, la fel ca Iosif Stalin, într-o familie creştin-ortodoxă, mama sa fiind o femeie foarte evlavioasă, cerberul de mai târziu nu a avut nici cea mai mică rezonanţă cu valorile creştine sau măcar cu cele elementar umane.

După ce absolvă o şcoală cu profil tehnic din Suhumi, Beria ajunge student al Universităţii Politehnice din Baku, Azerbaijan, unde se remarcă atât prin pasiunea sa pentru matematică şi ştiinţele exacte, cât şi inteligenţa nativă, dublată însă de caracterul său duplicitar. Înrolat în Armata Imperială Rusă cu ocazia primului Război Mondial, dezertează pe când era detaşat pe frontul din România şi fuge înapoi în Rusia, unde ia parte la Revoluţia Bolşevică. Se înscrie în rândurile Partidului Comunist şi, pe baza originii sale caucaziene, participă la revoltele comuniştilor locali din Georgia natală şi Azerbaijan.

Se remarcă în rândul comuniştilor prin inteligenţă, dar şi prin ferocitatea sa unică, astfel incât este primit cu braţele deschise în temuta CEKA, poliţia secretă a bolşevicilor, precursoarea NKVD-ului şi KGB-ului de mai târziu. Se evidenţiază prin reprimarea sângeroasă a mişcărilor naţionaliste georgiene, reprimare care s-a soldat cu peste 5.000 de morţi. Dar acest episod sumbru nu era decât începutul dezastrului.

În anul 1924, demonul de mai târziu era deja la conducerea CEKA din Georgia natală. Nu se mulţumeşte cu atât, vrea să devină şeful poliţiei secrete de pe întregul teritoriu al URSS. Şi a reuşit.

Malefic şi îndrăzneţ fără limite, Beria ajunge în anul 1930 lider suprem al poliţiei secrete. În acest scop, nu s-a dezis de nicio metodă. A excelat în şantajele la adresa propriilor şefi, totul pentru a câştiga susţinere politică şi a promova fără probleme.

A intrat în istorie şi pentru modalităţile în care înscena aventuri galante cu femei căsătorite şefilor săi din vârful piramidei comuniştilor din Kremlin, după care îşi şantaja superiorii. Dezgustaţi şi terorizaţi la gândul de a cădea în dizgraţia lui Stalin, aceştia demisionau, iar ambiţiosul mingrelian le lua locul fără să-şi facă vreo problemă de conştiinţă.

Nu era doar un vicios fără margini, ci şi un aducător de moarte şi durere. Oriunde era detaşat pe întinsul teritoriu al Uniunii Sovietice, mulţi oameni erau executaţi sumar sau dispăreau fără urmă…
„Nu există copac pe care să nu-l pot doborî” – Lavrenti Beria
În anul 1926, Beria îl întâlneşte în sfârşit, faţă în faţă, pe cel pe care l-a slujit zelos până la sfârşitul zilelor sale: Stalin, în momentul în care acesta se relaxa într-o vacanţă în Georgia. Circulă o variantă conform căreia Beria l-a salvat pe Stalin de la o „încercare de asasinat”, regizată chiar de Beria, care dorea astfel să se facă remarcat de compatriotul său care deţinea puterea supremă.

Unii istorici pun pe seama naţionatităţii comune a celor doi prietenia şi suţinerea de care s-a bucurat Beria. Oricare ar fi fost adevărul, cei doi caucazieni au reprezentat fără doar şi poate cel mai sângeros şi periculos cuplu din întreaga istorie a omenirii.

În anul 1938, Beria este propulsat la Moscova în rolul de deputat, cu ajutorul lui Nikolai Ejov, nimeni altul decât şeful Comisariatului Poporului pentru Afaceri Interne (NKVD). În acelaşi an, Ejov este arestat şi executat la ordinele lui Stalin, iar Beria este astfel răsplătit pentru loialitatea sa. Conform unei versiuni a istoricilor ruşi, se pare că Beria în persoană l-a strangulat pe Ejov…

Stalin a observat din prima clipă caracterul şi cruzimea compatriotului său, aşa că l-a folosit drept instrumentul său favorit de epurare a partidului de elementele care-i păreau suspecte. Beria era în culmea fericirii, văzând în acest rol o oportunitate perfectă de a elimina bolşevicii din vechea gardă care-i fuseseră odinioară rivali pe linie politică.

Dar rolul său malefic nu s-a limitat la doar la eliminarea comuniştilor incomozi.

Beria a fost cel care a întocmit şi supervizat construirea cumplitelor lagăre de exterminare din perioada comunistă, cunoscute sub denumirea de gulaguri. El şi şeful său Stalin au fost aceia care au pus la punct diabolicul sistem care doar în Rusia şi republicile învecinate a dus la moartea a zeci de milioane de oameni nevinovaţi. Nici măcar genocidul coordonat de Mao împotriva propriului popor nu a numărat atâtea victime câte au ucis cei doi călăi care deţineau puterea în Kremlin.

Beria nu a arătat îngăduinţă nici faţă de cei din subordinea sa, trimiţând astfel la moarte peste 500 de agenţi NKVD şi 30.000 de soldaţi şi ofiţeri ai Armatei Roşii.

Perioada de teroare a regimului celor doi este caracterizată cum nu se poate mai bine de o mostră de umor negru rusesc din acea perioadă (umor negru care te putea trimite în gulag instantaneu, dacă erai auzit şi denunţat):

„Odată, în timpul unei vizite a lui Stalin la o uzină din Urali, dictatorul a observat că-i lipsea pipa după baia de mulţime printre muncitori. L-a sunat din birou pe Beria şi i-a transmis scurt:

-Lavrenti, pipa mea a dispărut după ce m-am întâlnit cu muncitorii.
-Am înţeles, tovarăşe Iosif Visarionovici. Voi lua imediat măsurile cuvenite.

Zece minute mai târziu, Stalin caută un dosar într-un sertar şi descoperă acolo pipa, pe care tot el o uitase. Distrat şi amuzat, dictatorul îl sună pe Beria:

-Lavrenti, mi-am găsit pipa, o uitasem în sertar…
-Ce păcat, tovarăşe Stalin, tocmai acum când absolut toţi au recunoscut că au furat-o, încheia Beria, în stilul său cunoscut”.

În afară de campaniile sale interne, soldate cu milioane de crime, Beria a pus bazele unui sistem de spionaj internaţional extrem de eficient, axat pe culegerea de informaţii din ţările occidentale. În acest scop nu s-a ferit de la nicio metodă disponibilă, de la asasinate până la corupere cu orice preţ. Tot el este cel care a ordonat masacrul celor peste 15.000 de ofiţeri polonezi de la Katyn, după care a pus bazele partidului comunist din Cehoslovacia. Când l-a întâlnit pe preşedintele american Franklin Delano Roosevelt, Stalin i l-a prezentat pe Beria astfel :

„Ăsta-i Himmler-ul meu! Mult mai dur decât cel al naziştilor”.

În februarie 1941, a devenit vicepreşedinte al Consiliului Comisarilor Poporului. Izbucnirea celui de-al doilea Război Mondial nu-l sperie deloc; din contră, Beria devine un membru marcant al Comitetului de Apărare a Ţării, de unde controla securitatea internă a Uniunii Sovietice. La sfârşitul conflagraţiei mondiale, primeşte gradul de mareşal, cu toate că nu călcase în viaţa lui pe Frontul de Est şi nu participase la vreo acţiune militară. Când elita Partidului Comunist s-a reorganizat sub forma Comitetului Central, în anul 1952, Beria şi-a păstrat toate prerogativele şi funcţiile. Era faimos şi temut, în egală măsură, pentru modul în care îşi îndeplinea obiectivele fără să ţină seama de costuri (a se citi „număr de victime”…). Stalin a continuat să-i încredinţeze funcţii şi obiective importante, incluzând proiectul primelor bombe atomice construite în URSS.

După bombardarea Hiroshimei, Stalin, speriat de avansul militar al americanilor, i-a dat un ultimatum lui Beria, cerându-i ca în cel mult 5 ani Uniunea Sovietică să aibă propriile bombe nucleare.

Beria s-a simţit pentru prima dată în pericol, dar a făcut astfel încât, cu ajutorul oamenilor capabili din serviciile secrete pe care îi cunoştea, să îndeplinească ordinul tartorului suprem. După eforturi considerabile, spionii sovietici au furat planurile bombei atomice de la americani, astfel încât după 4 ani, nu 5 cât ceruse Stalin, Uniunea Sovietică avea deja arme nucleare.
Demonul sexual
Ca şi cum nu ar fi îngrozit milioane de oameni care-l ştiau ca pe un monstru însetat de sânge, diabolicul personaj mai avea o latură abominabilă. Aceea de obsedat sexual cu accente de sadism. Şi ce poate fi mai periculos decât ca şeful poliţiei secrete din cel mai cumplit regim politic din lume (o superputere, de altfel), să fie un prădător sexual capabil să atace aproape orice femeie, fără să se teamă de vreo pedeapsă?

De-abia în anul 2002 au ieşit la iveală toate detaliile asupra naturii sale de obsedat sexual periculos. Din ordinul său, coloneii NKVD R.S. Sarkisov şi V. Naradaia răpeau tinere fete în Moscova, după care i le aduceau. Odată ajunse în vila sa somptuoasă, Beria le viola, după care le arunca în stradă. Nu înainte de a le da câte un buchet de flori…

La începutul carierei, biroul său era izolat fonic, pentru ca nimeni să nu audă ţipetele femeilor siluite.

Multor femei le promitea că, dacă-i cedează, le va elibera rudele arestate în gulaguri..Este notoriu cazul în care Beria a luat cu el o cunoscută actriţă a vremii, sub pretextul unei reprezentaţii artistice la CC. În loc de aceasta, monstrul a dus-o la vila sa, unde i-a promis că-i va elibera tatăl şi bunica din gulag, dacă-i va ceda. Beria ştia deja că rudele femeii fuseseră executate cu luni în urmă. Familia şi apropiaţii lui Beria au negat mereu acuzaţiile aduse acestuia, susţinând că Beria, prin natura activităţilor sale, lucra zi şi noapte, prin urmare nu ar fi avut timp de femei…

Nici tovarăşii nu l-au mai suportat…

Steaua sa însângerată avea să apună tocmai când se aştepta mai puţin. După moartea lui Stalin, în martie 1953, Beria a devenit prim vicepremier al URSS, ulşul dintre cei care conduceau ţara, alături de Gheorghi Malenkov (prim-ministru), Viaceslav Molotov şi Nikita Hruşciov (secretar al Partidului Comunist al URSS). În afară de această funcţie, mai era şi Ministrul Afacerilor Interne. Pe baza ultimei sale poziţii, Beria vroia să-i urmeze lui Stalin ca dictator absolut. Nu i-a reuşit deloc.

Conştienţi de periculozitatea unui astfel de individ în conducerea URSS, ceilalţi memebri ai conducerii au complotat împotriva lui.

Alianţa a avut succesul scontat. Mulţi dintre subordonaţii lui Beria nu-l mai suportau. În luna iulie a anului 1953, cel mai temut om din URSS – şi nu numai -, este arestat precum un om rând, în urma unei lovituri de stat desăvărşită de Hruşciov şi mareşalul Jukov, nimeni altul decât artizanul victoriei sovieticilor din războiul mondial de curând încheiat.

Beria este arestat sub acuzaţii false conform cărora ar fi fost un agent al imperialiştilor britanici, vinovat de activităţi contra partidului şi statului. Este condamnat la moarte alături de 6 dintre subordonaţii săi loiali. În aceeaşi lună iulie, Beria este împuşcat personal de către generalul Pavel Batiţki.

Sufletele a milioane de victime s-au simţit cumva mai uşurate, iar pentru cei rămaşi în viaţă, lumea înconjurătoare a început parcă să prindă culoare şi speranţă…

Comentariu saccsiv:

   Fiind un articol de pe Descopera, este evident ca au ascuns faptul ca Lavrenti Beria a fost evreu. Lucru recunoscut insa de Evenimentul Zilei la A deschis ochii, şi toţi au înlemnit DE FRICĂ. Dezvăluiri despre MOARTEA lui STALIN /VIDEO:

Secretar general al Partidului Bolşevic, devenit, începînd din 1922, Comunist, Stalin – Iosif Vissarionovici Djugaşvili murea, pe 5 martie 1953, după o viaţă controversată şi o lungă campanie de represiune, în care şi-au pierdut viaţa milioane de oameni. Moartea lui Stalin a produs un şoc în Rusia, iar modul în care a decedat tiranul a rămas obiect al dezvăluirilor şi supoziţiilor.
Stalin a avut slăbiciuni, iubiri şi pasiuni. Un om obişnuit, s-ar putea spune. Dar el avea mai mult: dorinţa de putere absolută, care l-a transformat într-un tiran. Până a fi seminarist, la teologie, Stalin scria poezii pe care le semna „Soselo”. Apoi, pana lui a slujit bine comunismul: a scris mult şi a publicat sub diverse pseudonime, cum ar fi „Nameradze”, „David”, „Cijikov”, „Ivanovici”, , „Besoşvili”, „Koba”…Ultimul pseudonim menţionat, „Koba”, era numele conspirativ în partid, pe care şi-l luase dintr-o carte a unui scriitor georgian. Când a fost aflat, l-a schimbat, recurgând la alte pseudonime: K.Stefin, K.Stalin, K.Solin. Până în 1910, când s-a hotărât la cel definitiv: Stalin (stal – oţel, în rusă). Sub acest pseudonim semna în publicaţiile Pravda (Adevărul) şi Zvezda (Steaua)…
Dorea ca evreii să fie deportaţi
Mii de ruşi s-au strâns în Piaţa Roşie pe 5 martie 1953, când a murit Tătucul – cum i se mai spunea. Şi la fel s-a întâmplat şi pe 9 martie, când au avut loc funeraliile. Se spune că 1.500 de persoane ar fi decedat în busculada creată, încercând să îşi ia adio de la cel mai controversat conducător sovietic de partid şi de stat. Fiul de cizmar care, în timpul vieţii, afirma că „nu a sosit ziua să se scrie biografia mea”, a ajuns, peste timp, subiectul unor dezvăluiri incredibile.
Deşi decrepitudinea fizică a Tătucului era evidentă pentru cei din preajma sa încă de la începutul anului 1953, moartea lui a luat prin surprindere atât ţara, cât şi vârfurile partidului. Era greu de crezut că omul privit ca un Dumnezeu putea pieri ca un muritor de rând.
În 1990, revista Slovo dădea o nouă interpretare circumstanţelor morţii lui Stalin. În ianuarie 1953, fuseseră arestate eminente personalităţi ale lumii medicale, în frunte cu profesorul Egorov, directorul spitalului de la Kremlin, care nici macar nu era evreu, fiind vorba despre aşa-numitul „complot al halatelor albe”.
Spioni şi asasini
Sub titlul „Spioni ticăloşi şi asasini, sub masca unor profesori de medicină”, ziarul Pravda din 13 ianuarie 1953 dezvăluia…conspiraţia: un „grup terorist de medici”, compus din 9, apoi din 15 persoane, majoritatea evrei, erau acuzati de a fi profitat de funcţiile lor de la Kremlin pentru a-l asasina pe unul dintre cei mai importanti colaboratori ai lui Stalin, A.A. Jdanov, în 1948, şi a fi pus la cale, în complicitate cu Intelligence Service şi American Joint Distribution Committee (organizaţie de asistenţă evreiasca), lichidarea lui Stalin şi a unor lideri militari sovietici.
O nota informativă secretă adresată lui Stalin, şi purtând data de 14 ianuarie 1953, reproducea câteva…gânduri ale populaţiei Moscovei. Astfel, o femeie pe nume Kulikova, casnică, era convinsa că „toţi evreii sunt tradatori şi ar trebui să li se interzică practicarea medicinei, întrucât ei răspândesc cancerul şi alte boli”!
Într-un ultim efort
Stalin ceruse, cu puţin timp înaintea morţii, ca toţi evreii din U.R.S.S să fie strânşi şi deportaţi în Asia Centrală.
Membrii de frunte ai partidului comunist, împreună cu Lavrenti Beria – evreu, unul dintre cei mai sângeroşi şefi ai poliţiei secrete din perioada stalinistă, au cerut anularea dispoziţiei date de dictator. Stalin, indignat şi pentru prima oară contrazis, a căzut fără cunoştinţă. Atunci Beria ar fi strigat cu încântare : „Tiranul a murit, suntem liberi!”. Conform principului că însuşi Stalin obişnuia să spună: „Moartea rezolvă totul, nu mai e omul, nu mai sunt nici problemele”.
Se pare că, într-un ultim efort, Stalin a deschis ochii, moment în care au înlemnit cu toţii de frică. Beria a căzut în genunchi să îi ceară iertare, dar se pare că l-a ajutat să moară cu ajutorul unei fiole de otravă. Medicii au fost chemaţi abia după cinci ore…
Nu toate publice
Şocul morţii Tătucului avea să fie urmat de şocul dezvăluirilor. La o lună după dispariţia lui Stalin, s-a anunţat că medicii evrei arestaţi şi torturaţi de poliţia secretă nu erau vinovaţi. O serie de ofiţeri superiori au fost arestaţi pentru rolul jucat în „complotul doctorilor”. A urmat arestarea şi executarea lui Beria. Au urmat şi alte dezvaluiri, nu toate publice, parte fiind vehiculate doar în circuitul închis al partidului şi Securităţii.
Începând din 1956, Die Welt, Paris Match, Der Spiegel, au publicat versiuni asemănătoare ale morţii lui Stalin, cu completări şi precizări în 1990, din spusele vechilor bolşevici, care au participat la comisiile de cercetare a crimelor lui Stalin. În 1998, preşedintele de atunci, Boris Elţîn, ordona  dezvăluirea Arhivelor Stalin marelui public.
Moartea lui Stalin rămâne încă învăluită în mister, deşi a trecut foarte mult timp de atunci. Conform versiunii oficiale, Stalin a murit în reşedinţa sa de lângă Moscova, cauza fiind hemoragia cerebrală. Ironia sorţii: potrivit istoricului rus Lev Lurie, citat de Daily Mail, Vladimir Lenin, liderul revoluţiei bolşevice şi fondatorul comunismului în Rusia, ar fi murit otrăvit de succesorul său, Stalin…

Comentariu saccsiv:

   Cam ce a insemnat Gulagul:

DESENE: Tortura si crima in Gulag

Winston Churchill a avut dreptate:

ADAM WEISHAUPT

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

KARL MARX

Personalitati si organizatii: KARL MARX

LEON TROTSKY

Personalitati si organizatii: LEON TROTSKY (LEV DAVIDOVICH BRONSTEIN)

BELA KUHN

REVOLUTIA BOLSEVICA DIN UNGARIA condusa de EVREUL BELA KUN a fost zdrobita de ARMATA ROMANA

ROSA LUXEMBURG

Personalitati si organizatii: ROSA LUXEMBURG

EMA GOLDMAN

Personalitati si organizatii: EMMA GOLDMAN

Cititi va rog si:

Stiati ca a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? A FOST CONDUSA DE EVREI. Ca si REVOLUTIA GERMANA … Ce rol a jucat Adolf Hitler?

VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-a fost inventat de STALIN si nici n-a aparut in RUSIA … Ceea ce s-a petrecut a fost doar o repetitie a ceea ce se doreste sa fie …

HOLOCAUSTUL EVREILOR IMPOTRIVA ROMANILOR: Evrei in structurile de decizie ale statului român. Din culisele reale ale istoriei

Evreul MIHAIL ROLLER, bestia din spatele lui Gheorghe Gheorghiu- Dej

Foto: evreica ANA PAUKER in revista TIME din 20 septembrie 1948 – “CEA MAI PUTERNICA FEMEIE DIN LUME”

Personalitati si organizatii: SILVIU BRUCAN (SAUL BRUCKNER)

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. el said, on august 2, 2015 at 2:56 pm

  „Stalin ceruse, cu puţin timp înaintea morţii, ca toţi evreii din U.R.S.S să fie strânşi şi deportaţi în Asia Centrală.”___

  si-a semnat tiranul condamnarea la moarte SIGURA, isi indeplinise rolul criminal, devenea necontrolabil si prea periculos „alesilor”…

  Apreciază

  • Radu said, on august 2, 2015 at 9:40 pm

   Evrei au suferit si mai inainte in anii 30 si dupa in timpul razboiului.
   Doar ca nu se zice la tv ca a mai fost un genocid necunoscut comunitatii internationale cel din cadrul URSS.
   URSS/Federatia Rusa din ce stiu eu nu a platit nici macar un cent pentru ce atrocitati s-au comis in Siberia si nu numai si cu evreii si cu germanii si cu romanii nostri.

   Recomand tuturor daca nu ati facut-o deja sa cititi volumele lui Aleksandr Soljenițîn „ARHIPELAGUL GULAG”
   A fost scrisa intre 1958 – 1968.
   In 1973 a fost publicata in afara in occident !

   GULAG este un acronim pentru „Glavnoye Upravleniye ispravitelno-trudovyh Lagerey”

   Beria era unealta lui Iosif V Djugashvili a.k.a asa cum il stiu cu totii stalin adica „omul de otel”.
   Beria insusi ar fi fost executat la ordinele tiranului georgian daca mai traia multi intuiesc si considera ca Beria l-a otravit sau daca nu l-a otravit cel putin nu a chemat la timp medicii cand a suferit un atac cerebral.

   De ceea ce s-a temut nu a scapat stalin frica de a fi otravit sau asasinat sau sa fie dat jos de altii prin un complot.

   Apreciază

  • asdfgh said, on august 2, 2015 at 9:59 pm

   Ca urmare a razboiului pe despagubirile de razboi a aparut si antisemintismul lui Stalin. A urmat vizita comisiei aliatilor pentru crime de razboi in Romania si nu a mai fost impartita nici o despagubire de razboi.

   Apreciază

  • el said, on august 3, 2015 at 4:37 pm

   Radu

   ” Winston Churchill, Illustrated Sunday Herald, 8 februarie 1920:

   “Din zilele lui Weishaupt, Karl Marx, Trotki, Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.“

   asadar comunismul NU a fost o chestie ruseasca ca sa le fie imputata ideologic si ei insisi ca popor au cazt VICTIME ale acestei grozavii create in laboratoarele ocultei si implementate prin DEMENTI si INDRACITI ca Lenin, Stalin, BERIA. CINE deci a adus comunsimul in Rusia ? Aceasta este intrebarea.

   si VICTIME ale comnusmului NU au fost in pricipal evrerii, caci prigoana NU a fost una rasiala sau etnica in comunism, MAJORITATEA VICTIMELE fiind RUSII si celalate popoare CRESTINE cazute Sub nenorocirea plagii comunsimului!!

   Asadar asertiunea ta subtirica cu prigoana evreilor in Rusia e FUTILA si NU se sustine,
   daca aceia a fost SI EI cumva victime atunic sunt victime COLATERALE , PRICIPALELE victime fiind TOTI cei care nu se pliau IDEOALOGIC regimului si aici MAJRITATEA au fost CRESTINII in frunte cu CLERUL, macelariti si deporati la Solovet si in alte locuri ale Siberiei. tarul si aristiocratia rsua si poporul pravoslavnic.
   Ca printre victime au fost in Rusia si evrei si germani si romani si alte neamuri este doar COLATERAL, prigoana NU era rasiala sau etnica ca in fascism ci IDEOLOGICA.

   Multumim de recomandare am citit Arhipeleagul Gulag si nicium NU reiese de acolo ce vrei tu sa sustii aici .

   Daca e sa plateasca Rusia despagubiri de crime si prigoane rusii sunt datori INTAI PROPIULUI popor pravoslanvic , chestia cu despagubirile este o afacere evreiasca care merge la germani in facsism caci ei SELECTIV au prigonit ETNIC si RASIAL diferite categorii, ceea ce in Rusia NU a fost cazul.

   Comunismul a produs 60 MILIOANE de VICTIME in pricipal si MAJORITAR CRESTINI PRAVOSLAVNICI care NU au fost despagubite cu nimic si nici macar RECUNOSCUTE ca „holocaus” daca pot sa spun asa.

   Sper ca pricepi acum nuanta, sau vrei sa-ti si fac un desen?

   Apreciază

   • Radu said, on august 18, 2015 at 2:02 am

    Da am inteles ce spui doar ca lumea nu stie de partea cu antisemitismul din fostul URSS.
    Multi inca cred si azi ca socialismul si comunismul au fost bune pentru evrei dar nu au fost cel putin pentru omul de rand care a incasat-o la fel de bine ca toti ceilalti.
    Chiar si unii de sus care se credeau ca sunt bine au vazut incredibilul realitate.

    Rusii intr-adevar au suferit cel mai mult dintre toti aici e adevarat stiu asta.
    Dar trebuie sa stim si celelalte minoritati care au suferit toti merita sa fie amintiti in istorie.

    Multumesc de informatii si de raspuns!

    Apreciază

 2. hilohi bogdan said, on august 2, 2015 at 5:09 pm

  perioada 1918-1953 din istoria Rusiei dar şi a lumii, este o prefigurare a împărăţiei antihristice care va condensa tot răul făcut atunci şi poate mai mult,în 3ani şi 6luni.să ne ajute Dumnezeu pe toţi să ne mântuim din această lume .Amin.

  Apreciază

 3. alin said, on august 2, 2015 at 8:29 pm

  si Romania il are pe Beria al ei-pe criminalul Visinescu( renumit ca singurul tortionar care tortura femeile in zona intima-dupa marturia Luciei Hossu Longin) Infiorator! Asta ar merita sa fie el torturat asa, e mult prea putin sa-l bage la inchisoare
  Iata ce spune singura realizatoare care a luat interviuri tortionarilor din per comunista despre Visinescu, iar dupa interviul pe care l-a luat lui Nicolski n-a mai dormit o saptamana.

  http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/217575/-TORTURA-femeile-in-zona-GENITALA-Lucia-Hossu-Longin-DEZVALUIRI-despre-TORTIONARUL-Visinescu

  Apreciază

 4. cca70 said, on august 2, 2015 at 9:44 pm

  intrebare in afara subiectului:

  nu vi se pare suspect valul asta de canicula la scara planetara?

  sunt zvonuri ca treaba asta e comandata pentru a crea o criza alimentara fara precedent, ceva care va duce la razboaie pentru o cana de apa si un blid de mancare..
  Eu zic sa incepeti sa faceti stocuri, de orice…inclusiv ( sau mai ales apa)

  Apreciază

 5. dd(2d) said, on august 3, 2015 at 5:21 pm

  Sa faci stoc ca sa vina altul peste tine in casa sa te fure si sa te omoare.?
  Fa stoc de credinta si curaj. Eu sunt primul care are nevoie de asa ceva

  Apreciază

 6. […] Evreul LAVRENTI BERIA – cel mai mare calau din istorie. Incarnarea terorii comuniste, artizanul gu… […]

  Apreciază

 7. […] Evreul LAVRENTI BERIA – cel mai mare calau din istorie. Incarnarea terorii comuniste, artizanul gu… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: