SACCSIV – blog ortodox

Comentariul OMULUI GUNOI la articolul despre imaginea care a induiosat internetul, cu baiatul sirian refugiat in Turcia, batut crunt de un patron in fata restaurantului pentru ca vindea servetele

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 28, 2015

61697798

2ADFBCF000000578-0-image-a-13_1437990320819

2ADFBCA600000578-0-image-a-14_1437990343341

Foto: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3175871/Tearful-Syrian-refugee-boy-sparks-outpouring-sympathy-Turkey-beaten-restaurant-manager-selling-tissues-streets-Izmir-survive.html?ito=social-facebook

   Iata si ce putem citi la Imaginea care a induiosat internetul. Un baiat sirian refugiat in Turcia, batut crunt de un patron in fata restaurantului:

Un baiat sirian, refugiat in Turcia, a fost batut crunt in fata unui restaurant, chiar de manager si cativa alti barbati, pentru ca vindea servetele in fata localului, ca sa isi castige existenta.

Twitter-ul „a luat foc” dupa ce au aparut imagini cu un baietel sirian, batut in fata unui local de catre manager pentru ca a indraznit sa vanda servetele in fata. Imaginile in care aceste este batut si plange au induiosat tot internetul, dar au devenit atat de viralizate incat prim-ministrul Turciei, Ahmet Davutoglu a cerut ca baiatul sa fie gasit.

Baiatul, identificat ca Ahmed Hamdo Abeyd, apare in imagini cu nasul sangerand, in timp ce plange, dupa ce a fost lovit de seful unui restaurant, in orasul Izmir, unul dintre cele mai mari si liberale orase din Turcia. Scandalul a ajuns si la urechile prim ministrului, care a cerut sa fie gasit baiatul si sa i se ofera ingriji si adapost.

„Doar vindeam servetele. In timp ce voiam sa vand un pachet unei doamne, au venit nister barbati, m-au tras deoparte si au inceput sa ma loveasca. M-au calcat in picioare, cred ca am lesinat. Si atunci au sarit cativa sirieni de pe cealalta parte sa ii opreasca. Dupa ce mi-au turnat putina apa pe fata, mi-am recapatat cunostinta” ar fi povestit baiatul in fata politiei locale, conform Daily Mail.

„Multe lacrimi pentru baiatul sirian refugiat din Turcia. Sper ca nemernicii care l-au batut sa infunde puscaria” a scris un utilizator pe Twitter.

Barbatul care a inceput bataia sustine ca baiatul deranja clientii afalti la terasa restaurantului. Atunci cand baiatul s-a opus, acesta a inceput sa-l bata si mai tare pe baietel, cu toate ca trecatorii si clientii il rugau sa se opreasca, sustine Daily Mail.

Turcia reprezinta a doua casa pentru 1.7 milioane de refugiati sirieni, conform Agentiei ONU pentru Refugiati, care au sosit aici in urma razboiului civil din ultimii patru ani desfasurat in Siria. Multi dintre ei traiesc in tabere de refugiati, in corturi, dar multi sunt nevoiti sa traiasca pe strazi si sa isi faca singuri rost de mancare si apa.

Comentariu saccsiv:

   Patronul ala daca era om, ii dadea 10 lire si-l uschea de acolo, daca tot cica il deranja micutul sirian.

   Iata si comentariul OMULUI GUNOI la articolul de mai sus:

andrei (28.07.2015, 11:25)
condamnabila fapta….dar si cand ai in tara vreo 2 milioane de paraziti sirienii….te cam apuca pandaliile.aia taxe nu,impozite nu,munca nu….social da,ajutoare da,casa masa free.sirienii o merita cu varf si indesat poate si mai rau dar totusi fapta patronului devine regretabila.oricum in fata unui restaurant nu cred ca e normal cersetoria sub acoperisul servetelelor.

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mara said, on iulie 28, 2015 at 2:30 pm

    Eu cred ca in ciuda acestei jungle in care traim din pacate, cu impozite, asigurari, oameni orientati numai spre bani sunt de parere sa nu ne uitam natura noastra umana si iubirea. Si pe mine ma deranjeaza cersetoria, needucatia, rautatea, nedreptatea, razboiul, necredinta si falsa credinta pe care o au atatia, la fel ca si pe Andrei.
    Dar sa nu uitam ca fiecare om are un suflet dincolo de faptele lui, dincolo de religia lui si asta e important si in fata bunului dumnezeului meu ortodox.
    Si cred cu tarie ca, cei mici copii sunt ingeri ce trebuie protejati deoarece oglindesc sufletul nostru si lumea fara pacat a celui de sus.
    Asadar fapta domnului turc, presupun musulman, dupa parerea mea e urata si pe mine personal ma doare.
    Dar ma doare si mai tare faptul ca asta e realitatea si lumea in care trebuie sa luptam. Si asta nu e nici incepul si nici sfarsitul.

    Apreciază

  2. vreausaspun said, on iulie 28, 2015 at 2:34 pm

    probabil e troll, saccsiv. nu trebuia bagat in seama

    Apreciază

  3. ORTODOX said, on iulie 28, 2015 at 2:36 pm

    Poezie pentru tata:

    https://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2015/07/28/tata/

    Apreciază

  4. Savonarola said, on iulie 28, 2015 at 2:51 pm

    Domnule Andrei, sirian puteati fi chiar si dumneavoastra, insa Atotputernicul a hotarat sa va nasteti roman. O gandire atat de meschina ca a dumneavoastra, puteti fi sigur ca o au si multi dintre „civilizatii” occidentali, cand vine vorba de romani. Si ei ne considera „paraziti”, exact asa cum spuneti si Dvs. de sirienii rezidenti in Turcia. La sfarsitul zilelor insa, vom fi intrebati cat bine am facut celor din jurul nostru. Adevaratii paraziti sunt cei care fac degeaba umbra pamantului, neintelegand ca au datoria morala sa-si ajute aproapele in suferinta. Cine are urechi de auzit sa auda!

    Apreciat de 1 persoană

  5. marian said, on iulie 28, 2015 at 3:14 pm

    Ce imbecil indrazneste sa condamne UN COPIL care NU FURA, ci, MUNCEA!!!
    Un copil la varsta victimei din imagini trebuia sa se joace cu altii de seama lui, sau, sa fie mangaiat de parintii care i-au dat viata!
    Sa nu stiti si sa nu aveti ocazia sa vedeti de aproape un copil de 5 ani, victima a raboiului din Siria!
    Un asemenea copil a locuit in Bucuresti si sufera de diabet juvenil post-traumatic. Un copil care a vazut moartea, un copil care, prin natura bolii, devine el insusi o sursa de violenta pentru cei din jur… Poate cineva sa il acuze ca e bolnav? Cand nu e inrait de boala si de amintiri, e bland si bun, dar asta tine pana cand glicemia sare la peste 400, moment in care devine greu de controlat.
    Violenta naste violenta, cel mai adesea.

    Sfarsit Crestinesc vietii noastre Da-ne Doamne!

    Apreciat de 1 persoană

  6. energein7 said, on iulie 28, 2015 at 4:45 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  7. RomeoB said, on iulie 29, 2015 at 12:33 pm

    1) Noi abordam problema dpdv crestin. Turcii sunt musulmani, deci posibil alta abordare…

    2) Dpdv capitalist, cersetorii alunga turistii; patronul a investit in hotel; poate are de achitat rate la banci. Nu cunoastem detalii.

    3) Noi romanii am fost toleranti in sens foarte rau cu bandele de tzigani cersetori; Acestia au ridicat cersetoria la nivel de inmdustrie a crimei ornanizate; au exportatt-o in intreaga UE. Au fost filmati saptamani de zile de profesionisti TV tzigani cersetori in SUA, care vin la locul de munca cu Mercedesul, Au aparut (in cazuri izolate ) la marile televiziuni din SUA; acolo unde „corectitudinea politica” devine religie. pe Antena 3 acum 2-3 luni,…

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 29, 2015 at 1:23 pm

      RomeoB

      1) Trebuie o abordare de om

      2) Trebuia sa-i dea 10 lire si sa-l uscheasca de acolo.

      3) Vorbim de un micut refugiat din Siria. Stii ce-i in Siria, da?

      Apreciază

  8. mihai said, on iulie 29, 2015 at 11:25 pm

    fratilor, astfel de fapte sunt si la noi, in ROMANIA, au sosit vremurile cand cel bogat al va asupri pe cel sarac fara mila

    Apreciază

  9. Ecaterina said, on august 10, 2015 at 2:57 pm

    Iaca cine strigă holocash în lume. Acest „Andrei”, este și el un aciuat pe la noi în România. Și-a luat nume românesc, dar este din același trib care îi consideră pe arabi goimi, urlând – în același timp la lună – antisemitism!!. Lasă că vine și judecata Domnului și aspră va fi pedeapsa Lui.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.