SACCSIV – blog ortodox

Rog raspanditi: SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI. “Azi ii salta pe legionari, maine pe nationalisti, poimaine pe voi”

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 25, 2015

N-am facut-o niciodata, o fac insa acum: va rog sa raspanditi mesajul de mai jos pe … conturile lor de facebook. Sau pe blogurile lor sau la rubrica de comentarii a articolelor din mass-media semnate de ei, de jurnalisti precum Lucia Hossu Longin, Ion Cristoiu, Eugenia Vodă, Oana Stănciulescu, Ilie Serbanescu si toti cei ce macar din cand in cand mai zic ceva de bine despre nationalism, ceva de rau despre vaccinuri sau ceva cu adevarat normal despre homosexualitate, etc. Poate unii dintre voi vor considera ca ei de fapt nu sunt curajosi, ci doar partial curajosi sau doar fac pe curajosii. Nu asta conteaza insa acum.

Si nu doar catre ziaristi, ci si catre artisti precum Florin Zamfirescu sau catre personalitati din alte categorii, cunoscuti publicului larg.

Asadar iata mesajul:

Pastorul luteran Martin Niemöller scria:

La început naziştii au venit să-i ridice pe comunişti

Și eu nu am strigat în apărarea lor pentru că nu sunt comunist,

Apoi au venit după evrei,

Și eu nu am strigat pentru ca nu sunt evreu.

Au venit apoi pentru sindicalişti şi catolici

Și nici atunci nu am strigat pentru că nu sunt nici sindicalist și nici catolic.

Când au venit după mine,

Nu mai era nimeni în jurul meu să se ridice în apărarea mea.

   Cunoasteti cu totii randurile de mai sus. A revenit vremea lor …

   Poate veti zice: “eu sunt doar nationalist, ce treaba am eu cu legionarii?”

   Sau: “eu sunt doar impotriva casatoriilor intre homosexuali”

   Sau: “eu doar sunt impotriva vaccinarii obligatorii”

   Sau, sau, sau …

   Nu va culcati pe o ureche. E doar inceputul. Nu dormiti. Toate sunt legate intre ele. A venit vremea lor, a papusarilor noii lumi. Si a venit pe plan global. Strigati, cat inca suntem mai multi care sa strigam.

   La inceput ii vor salta pe cei ce vor zice cu subiect si predicat cum ca “Miscarea Legionara a fost buna”. Apoi pe cei ce ii vor vorbi de bine pe preoti cu puscarie multa precum Justin Parvu, Arsenie Papacioc, Adrian Fageteanu, pe scriitori precum Mircea Eliade, pe savanti precum Nicolae Paulescu. Apoi pe cei ce ii vor vorbi de bine pe banditii din munti. Si rand pe rand pe toti cei ce au altceva de zis decat stabilesc stapanii SISTEMULUI ca trebuie zis. Pe modelul George Orwell – 1984.

   Desigur, pentru ultimii nu se vor folosi de legea anti legionara, vor scoate ei alte legi. Si se vor folosi la maxim de “lupta anti terorista”, de “lupta impotriva epidemiilor”, de necesitatea impunerii “politicii corecte”, de necesitatea pacii pe pamant deci de punerea nationalismului dupa gratii, etc., etc., etc.

   Asadar, nu asteptati pana veti fi ridicati ultimii. Si cu atat mai putin nu visati roz cum ca pe voi n-au de ce sa va ridice, pe motiv de libertate de exprimare si bla bla bla. Listele sunt deja facute. Sau poate aveti de gand abdicati?

 

53 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Andrei said, on iulie 25, 2015 at 10:25 pm

    Hariton Negrea arunca fomfleuri la ROmania Tv si spune ca si cei din alte religii cunosc pe Dumnezeu in religiilor fara har dar nu total..o prostie..si ii simt frumusetea vezi draga…ei vad „frumusetea” lui dracu si nu lui Dumnezeu..Hariton e ecumenist…mor de durere…exista o singura TAINA teologica egala cu Euharistia prin care paganii simt harul, si anume marturisirea apostolica sau ii spui tu paganului de Hristos, si atunci simte si vrea botez…nu alta cale…clar…o cale..tu ortodox ii spune UNICUL adevar si atunci el asculta sau nu..nu singuri in religiilor lor..vai Hariton..

    Apreciază

    • Aurora said, on iulie 26, 2015 at 3:50 pm

      Eu am ajuns sa ma infurii rau cand ii vad asa vanduti pe arhimandriti si pe toti clericii yesmeni. Hariton este un slugoi netrebnic si-mi aduc aminte ceva care m-a pus pe ganduri cand am vazut scena cu mitr.Teofan la capataiul Parintelui Iustin. Mitropolitul il tot presa pe Parintele Iustin sa spuna numele (ales de ei, sleahta de banditi !) al viitorului staret la Petru-voda si Parintele care era in grea suferinta parea ca nu reuseste sa-i pronunte numele lui Hariton. A fost un moment penibil, de o regie foarte proasta in care niste rechini il fortau pe Parintele Iustin sa spuna un nume impus de ei. Cineva chiar i-a soptit numele lui Hariton ca si cum Parintele nu pricepea. Rusine acelor iude care s-au umplut de pacat si la capataiul unui sfant aflat pe patul de moarte ! Cenzorul sfantului Maxim Marturisitorul a venit si la patul Parintelui sa-i smulga o marturisire falsa ! Nu vi se pare ca seamana cu Torquemada ?

      Apreciază

    • haiduc said, on iulie 26, 2015 at 7:57 pm

      Unde ai auzit cele pentru care il acuzi pe pr Hariton? trimite un link

      Apreciază

  2. Andrei said, on iulie 25, 2015 at 10:32 pm

    Longin e greco-catolica, dar din neam de boieri mari ardeleni..pacat ca e greco..pacat….pacat…pacat…

    Apreciază

  3. geo said, on iulie 25, 2015 at 10:44 pm

    Un raport al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, obţinut de TorrentFreak şi citat de ibtimes.com, indică faptul că FBI (Federal Bureau of Investigation) a ajutat autorităţile din România în vederea identificării celor care administrează site-urile Serialpenet.ro şi Fisierulmeu.ro, două din cele mai populare site-uri de file-sharing din ţară.

    FBI şi Poliţia Română au descins în unele clădiri de birouri din Bucureşti, unde agenţii federali au găsit câteva servere folosite pentru distribuirea ilegală de filme şi seriale tv în mediul online.

    Implicarea FBI-ului în această operaţiune a stârnit atenţia utilizatorilor de internet, care suspectează că federalii s-au aflat în spatele închiderii site-ului Pirate Bay, în luna noiembrie a anului trecut.

    The Pirate Bay a fost închis anul trecut, după ce poliţia suedeză a descins într-o ascunzătoare situată într-o zonă montană, unde a găsit peste 50 de servere, care reprezentau „coloana vertebrală” a site-ului Pirate Bay.

    Contul Twitter @TheAnonMessages îi avertizează pe utilizatorii de ineternet că site-ul Pirate Bay se află sub „controlul indirect” al FBI-ului, care adună adesele IP ale celor care descarcă sau încarcă filme în mod ilegal.

    http://www.gandul.info/un-raport-al-inaltei-curti-de-casatie-si-justitie-starneste-paranoia-in-randul-celor-care-descarca-torrente-nu-mai-accesati-acest-site-14593829.html

    Apreciază

  4. danielvla said, on iulie 25, 2015 at 10:58 pm

    Tocmai de aceea te rog sa mai iei o data in calcul si promovarea initiativei pentru nationalizarea resurselor Tarii. Zic initiativei si nu petitiei, pentru ca petitia oricum e degeaba. O miscare serioasa este strangerea de semnaturi reale pe hartie.
    Dupa mine, asta ar trebui sa faci, sa-i sprijini cat de mult poti prin promovarea actiunii.
    Ai trafic mare pe blog si ar ajuta.
    Nu conteaza daca reusim ceva sau nu.
    Conteaza ca vor vedea ca ne miscam.
    Vor vedea ca incepem sa ne opunem.
    Daca ne opunem vanzarilor de Tara, am putea sa ne opunem si legilor antinationale (gen Legea Antilegionara).
    Si chiar daca nu se va reusi nimic si semnaturile vor fi aruncate la gunoi, ca si cele stranse de parintele Iustin, in 2009, tot nu va fi degeaba. Dumnezeu va vedea efortul nostru. Va vedea ca ne miscam. Actiune in paralel cu rugaciune.
    Parerea mea. Poate gresesc….

    Apreciat de 2 persoane

  5. anonim said, on iulie 25, 2015 at 11:13 pm

    E bun citatul si il stiu foarte bine pe propria piele. La inceput incep sa se ia de batrani asa cum s-au luat de tatal meu si dupa aia incep sa sicaneze copiii. Dupa sicane au venit inclusiv tentative de omor pe copiii si altele pe care nu pot sa le mai spun ca va vor ingrozi chiar si pe voi.
    Le stiu foarte bine talentele .

    Apreciază

  6. Radu Humor said, on iulie 25, 2015 at 11:40 pm

    Felicitări !
    Şi pentru idee şi pentru curaj !
    Nu-i preţuim, dar mai ales nu-i protejăm şi susţinem îndeajuns pe Oameni precum cei amintiţi de tine ( l-aş adăuga şi pe Paul Goma) !
    Din comoditate, indiferenţă sau teamă, le permitem acestor mutanţi să ne schilodească nu numai sufletele, dar şi Istoria !
    Cel mai sfânt lucru pe care ni l-au lăsat şi pentru care s-au jertfit atât de convinşi de dreptatea şi adevărul lor, dar mai ales fără a aştepta nici un fel de recunoştinţă.
    Dar dacă ei, în modestia lor, n-au pretins-o, noi, ca buni români avem obligaţia de a le-o oferi .
    Iar cel mai simplu mod de a o face este să le păstrăm memoria vie.
    Neîntinată şi nemăsluită !
    Avem atâţia români de excepţie, iar noi suntem conduşi de alogeni !
    Credeţi că lor nu le teamă că au mers prea departe şi nu se aşteaptă la reacţii adverse ?
    Se pare că nu-şi pot imagina atâta laşitate şi lipsă de demnitate şi o pun pe seama unei tactici de ademenire
    până acolo, de unde, nu vor mai avea loc de întoarcere !
    V-ar mira să fie aşa ?
    Pe mine nu doar că nu mă miră, ci sunt sigur că-i aşa !
    Atâta doar că cel care a pus totul la cale, nu-i printre noi, dar ne iubeşte nespus !
    De-acolo de sus !
    Doamne Ajută !

    Apreciat de 1 persoană

    • Radu Humor said, on iulie 26, 2015 at 12:44 pm

      Au început să fugă ca şobolanii din Israel şi nu ştiu cum să-i mai păcălească să rămână măcar, că de întors nu se mai întorc ăştia de bună voie. Mai ales după ce au dat de bine în România, unde nu numai că nu răspund pentru crimele comise când au sosit pe tancurile sovietice, dar fac şi legile aici, la goi, cum ne numesc pe noi, după bunul lor plac ! Să vedem până când ?!

      Apreciază

  7. Radu Humor said, on iulie 25, 2015 at 11:55 pm

    Cât despre mesajul pastorului luteran, noi românii avem mărturii şi mai cutremurătoare cu crimele şi mai odioase făcute de comunişti, dar spre deosebire de ei, noi românii avem dovezi de luptă aproape neomenească pe care au dus-o în munţi români al căror curaj legendar, eclipsează toate vorbele frumoase !
    Ei au vorbe, noi avem Eroi ai Neamului !
    Pe care, din păcate ne ferim să-i facem cunoscuţi, de teama unor criminali ce lucrează de zor la ştergerea urmelor !
    Cineva spunea că noi românii, cu exemple ale Istoriei cu greu, dar abil ascunse, avem dreptul la o oarecare odihnă !
    Pentru noi a avut cine lupta, dar mai ales, ce ne lăsa !
    Totul e ca recreaţia să nu dureze prea mult !
    Să ne trezim la timp !
    Altfel, după ce Istoria îşi sună terminarea pauzei, uşile se închid şi rămânem pe dinafară !
    Gata pauza !

    Apreciază

    • Radu Humor said, on iulie 26, 2015 at 12:17 am

      Se adună 70.000 de tineri români pentru a urmări (contracost!) un spectacol a unui artist, dar nu se găsesc măcar jumătate care să protesteze la aflarea veştii că de la 1 august, „aleşii” îşi majorează de trei ori veniturile plătite de noi toţi, sau că vom avea un Parlament mai mare decât al Americii, Germaniei, Angliei sau Franţei, generali mai mulţi decât au ăştia, poate doar ca Rusia să aibă mai mulţi ( şi asta pe timp de pace!) !
      Să zicem că cei 70.000 sunt toţi fii sau neamuri de politruci, de parlamentari , de generali şi n-au nici un interes să iasă pentru limitarea dezmăţului, dar ce fac ceilalţi tineri, nu de bani gata, dar mai ales milioanele de români care sunt direct afectaţi de atâtea nedreptăţi strigătoare la cer ?!
      Ei, marea mută, ce şi mai ales cît, mai aşteaptă !?
      Să fiţi în locul acestor nemernici, ce ne-au scos, cu tot cu ţară, la vânzare, ca vitele-n obor, ce credeţi, nu v-aţi întreaba, ce-i cu ăştia, adică ce-i cu noi ?
      Cum e posibil să le meargă şnur toate împilările la care supun un popor ?!
      Fără nici un fel de rezistenţă, din partea unor oameni pe care-i privesc la fel de miraţi ca pe nişte extratereştri ! Dar dispreţuitor !
      Nici ei nu cred că există aşa ceva (ca-n bancul cu girafa!), dar noi ne străduim să reprezentăm un exemplu de caz ne mai întâlnit în Istorie !

      Apreciază

      • Aurora said, on iulie 26, 2015 at 4:15 pm

        Radu, te amagesti. Eroi am fost, dar nu mai suntem. Trecutul glorios e foarte departe de ce a ajuns natia in prezent. Nu mai exista nici macar o umbra de patriotism, de nationalism. Am intalnit un tanar care avea un job bun, stabil, intr-o institutie calduta. Dar intr-o zi a primit un telefon din Canada, de la o ruda care ii spunea „vino la noi; ai totul asigurat : casa, masa, servici, masina etc.” Si s-a dus. Degeaba im incercat sa-l impiedic spunandu-i ca nu va mai fi roman si nu va mai gandi romaneste si copiii lui nu vor fi romani si el nu va mai fi el. Mi-a spus ca nu-l deranjeaza nimic din toate ”dezavantajele” prezentate de mine. Tu realizezi cate zeci de mii sunt ca el si ca au impanzit zeci de tari ?
        Iata un exemplu recent : la mitingul anti-moschee, un tanar cu porta-voce a adresat intrebarea CATI DINTRE CEI PREZENTI SUNT ORTODOCSI ? Si s-au gasit doar 4 respondenti afirmativ. Dintre cei care au tagaduit erau si cativa comentaci de pe aici…

        Apreciază

  8. anonim said, on iulie 26, 2015 at 8:02 am

    Dupa legea asta nimeni nu mai poate sa vorbeasca nimic si o sa se ajnga la situatii absolut hilare pentru promovarea unei variante oficiale a istoriei fabricata in laboratoarele CIA. Deci, eu nu mai pot sa vorbesc despre tatal meu si operatiunile conduse de el pentru ca pot sa fiu arestat in orice moment. Asta inseamna ca ramanem la varianta oficiala fara operatiuni de falsificare acte cu crime de razboi, fara comandourile Securitatii si mai ales fara iredentism sarbesc sau unguresc. Asta inseamna ca daca eu vorbesc de tatal meu ca a oprit dezintegrarea unei tari intru la inchisoare-cazul granicerilor cu gatul taiat si asta inseamna ca trebuie sa aplaud varianta oficiala si nu pot sa mai vorbesc in fata nimanui despre refuzul de colaborare cu sovieticii din fata lui Alexandru Roman. asta inseamna ca ramanem la varianta dosarelor aranjate de fesenisti din 1990 fara comandourile Securitatii, fara iredentism unguresc si fara securisti unguri, fara armate concentrate pe granita si fara dosarul autopsiilor pe fugari.

    Apreciază

  9. Talpa Tarii said, on iulie 26, 2015 at 9:33 am

    EuGenia

    Ştiinţa ce studiază
    Şi lumea-o sterilizează,
    Îşi zice EuGenie
    Şi este o infamie.

    Una mie 9 sute
    Câteva capete oculte,
    Au decis să controleze
    Lumea – şi s-o decimeze.

    Prins zisa EuGenie
    Absurda neomenie,
    Divide, sortează, separă
    Oamenii la largă scară.

    La final tre” să primeze
    Şi-n balanţă să conteze,
    Numai lumea tip elită
    Deşteaptă – deosebită.

    Ţările din lume-a treia
    Sunt nedorite de-aceia,
    Ce se-nchină la satan
    Şi la superzeul BAN.

    Pe criterii zis genetice
    Minţile grav epileptice,
    Vor să ne-anihileze
    Pruncii să ni-i avorteze.

    Au scornit cu Belial
    Planingul familial,
    Cel mult 1 copil s-avem
    Restul să îi ucidem.

    Prin avorturi – chiuretaje
    Prin demonice reglaje,
    Cu pastile otrăvitoare
    Iată pruncu-n uter moare.

    EuGenia perfidă
    E crima infanticidă,
    Strigă pruncii – strigăt mut
    „Mamii, tatii m-a duruut”

    Mamăăă cum de i-ai lăsat
    Ca să fiu decapitat,
    Tatăă scump, tăticul meuu
    De tine mi-e dor mereu.

    Cum de nu m-ai apărat
    Când trupul mi l-au tăiat,
    Nu am braţe să te strâng
    La piept – şi de-aceea PLÂNG.

    Fraţilor, EuGenie
    Este marea pandemie,
    Lumea toată e vizată
    Căci o vor depopulată.

    Prin vaccinuri de tot felul
    Şi-au început ei măcelul,
    De-a steriliza tot globul
    Lumea, omul, tot norodul.

    Prin vaccinuri criminale
    De sorginte infernale,
    Lovesc crud în populaţie
    Chiar şi prin alimentaţie.

    Selecţia raselor
    Din rândul maselor,
    Vor împuţinare
    Prin exterminare.

    Genocid perfect legal
    Prin codex alimentar,
    Hrana e pecetluită
    Cu uraniu-mbogăţită.

    Fructele din magazine
    Sunt mumificate bine,
    Viermele – test sănătate
    A fugit ca de la moarte.

    Trei metode-s ticluite
    De eugenişti croite,
    Lumea ca s-o înrobească
    Şi apoi s-o nimicească.

    Prima fază e războiul
    Între oameni tărăboiul,
    Bancherii îl finanţează
    Şi lumea terorizează.

    Multă plebe astfel piere
    Copil, tată şi muiere,
    Oamenii cei mai de rând
    Mor, se duc bieţii, nevrând.

    Oamenii de sus – elite
    Sunt feriţi de dinamite,
    Talpa ţării tre” să piară
    Pentru docţi – erau povară.

    Prin războaie ei dezbină
    Şi las ţările-n ruină,
    Ca apoi să-mpărăţească
    Cu legea lor păgânească.

    A doua metodă este
    Cancerul din manifeste,
    Pliante cu vaccinări
    Nebune sterilizări.

    Vaccinurile sunt arme
    Sănătatea să ne-o sfarme,
    Pruncii să-i slăbănogească
    Cancer să agonisească.

    Pe sărmanele fetiţe
    Vor să le sterilizeze,
    Iară puţin mai târziu
    Le-nvaţă să avorteze.

    Mercur, aluminiu, uraniu
    Vei ajunge doar un craniu,
    Căci otrava din vaccinuri
    Îţi vor aduce doar chinuri.

    Pentru colul uterin
    A fost creat un vaccin,
    Ca tinerele în floare
    S-ajungă neroditoare.

    Au pus cancerul, momeală
    O perfidă păcăleală,
    Căci odată vaccinate
    Multe sunt sterilizate.

    Boli crunte şi sterilizare
    Apar des prin vaccinare,
    Căci sistemul medical
    E strunit de Belial.

    Unii prunci au paralizat
    După ce s-au vaccinat,
    Iată ce urmări fatale
    Sunt prezente în spitale.

    Vă rog mult să mă credeţi
    Nu mai fiţi aşa orbeţi,
    Ce-au scornit, de ani o sută
    Stăpânirea cea ocultă.

    Planingul familial
    Zis şi control parental,
    E-un plan de exterminare
    A îngerilor de sub soare.

    Clinici multe de avorturi
    Unde des se fac torturi,
    Pruncii „bine” sunt tranşaţi
    Sau cu săruri afară daţi.

    Prin soluţii zis saline
    Pruncul nu îşi mai revine,
    Din uter uşor alunecă
    Şi privirea i se-ntunecă.

    Cu injecţii şi pastile
    Şi multe reţete debile,
    În demono-laboratoare
    Pruncu-sfânt, cu zile moare.

    A treia metodă
    E acum la modă,
    E hrana cea otrăvită
    E-urizată, stropită.

    Fugiţi fraţilor ca vântul,
    Nu mai staţi rupeţi pământul,
    Căci sistemul Europa
    Foarte mulţi va îngropa.

    Chimicale-chimicale
    Prin nevoi alimentare,
    La preţ mic ei le vor vinde
    Şi gloatele uşor vor prinde.

    Osteoporoza
    Este diagnoza,
    Oaselor poroase
    De-alimente roase.

    Bem insectide
    Zis, sucuri acide,
    Mulţi dinţi de prin gură
    Zac pe jos prin şură.

    Cu ce consumăm
    Viaţa ne-o scurtăm,
    Pe la farmacie
    E coadă, de-o mie.

    Una mie de persoane
    Copii, domni şi cucoane,
    Nu-s bani de reţetă
    Şi nici de navetă.

    De la supermarket
    Ieftine alimente,
    Vrem la farmacie
    Ce ? – Medicamente.

    Căci nesăbuinţa
    Cu moftul, plăcerea,
    O fac pe otravă
    Mai dulce ca mierea.

    Fugim după carne
    Ca teleghidaţii,
    Ştim că în mezeluri
    Zac doar aberaţii.

    Căci burtica este
    Realul stăpân,
    Creierul a fost
    Mai demult jupân.

    Europa, tot pământul
    Ne-au furat discernământul,
    Suntem robi la cărucioare
    Le umplem cu de-mâncare.

    Hrana au codificat-o
    Şi slut au modificat-o,
    Ies din noi ades mutanţi
    Ne-am hrănit cu conservanţi

    Războiul, avortul şi hrana
    E pentru mase capcana,
    Au gândit-o nişte „hoţi”
    Ce pe toţi ne vor tun-morţi.

    Sistemul mondial de îndobitocire a maselor, lucrează cu multă răbdare şi atenţie, la surparea tuturor naţiilor prin metode criminale pentru absoluta stăpânire.

    Controlul efectiv se face prin impactul vizual-auditiv, iar cel mai bine ajunge la viitorul client-cumpărător, RECLAMA !

    Manipularea magică şi vrăjirea lumii, cum spune un om de ştiinţă, bun român şi creştin, se face prin TELEVIZOR, şi mai nou prin INTERNET. Aceaste invenţii hipnotice fac din oameni raţionali doar nişte roboţi, care cumpără şi consumă ce li se dictează.

    Rupeţi cătuşele minţilor voastre, prin renunţarea la TV şi internet.

    V-aţi născut liberi !
    Nu mai fiţi ROBI !

    Apreciat de 1 persoană

  10. ozana said, on iulie 26, 2015 at 4:03 pm

    Ziaristi curajosi in Romania ? Adica nevinduti ocultei ? NU EXISITA . Doar mimeaza corectitudinea si curajul.De trei ani bat la portile lor pentru a-i face sa scrie un articolas acolo despre dezastrul ecologic si genocidul din satul meu.Muti toti cind aud despre ce este vorba, ca ar trebui sa deranjeze niste ordinari care fac bani cu pretul mortii si distrugerii noastre…Cind dati de ziaristul asta sa-mi spuneti si mie va rog…

    Apreciat de 1 persoană

    • Radu said, on iulie 27, 2015 at 12:33 am

      Eu zic sa trecem si la ceva practic ca deja prea mult timp nu prea mai e…
      Incearca si trimite ca nu te mananca nimeni.
      De am fi uniti si am avea un obiectiv si scop in minte clar am fi cucerit universul noi ca oameni pana acum.
      Luati exemplul albinelor din stup….

      Apreciat de 1 persoană

  11. supraveghetorul said, on iulie 26, 2015 at 11:00 pm

    Reblogged this on Blogul Supraveghetorilor.

    Apreciază

  12. Radu said, on iulie 27, 2015 at 12:24 am

    O intrebare scrisoarea este colectiva si anonima? sau semnata de diferite personalitati sau chiar oameni simpli?
    Oricum eu am postat pe astea de mai jos. Nu stiu sa primesc vreun raspuns voi verifica dar macar am facut ceva asta conteaza in final !

    http://www.cristoiublog.ro/

    http://www.eugeniavoda.ro/ro/pagina-principala

    https://ro-ro.facebook.com/pages/Lucia-Hossu-Longin/53293753334

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 27, 2015 at 2:00 am

      Radu

      Bravo tie.

      Scrisoarea am scris-o eu. Dar nu asta conteaza. Poate s-o semneze cine vrea sau poate sa n-o semneze nimeni. Important e sa fie raspandita. Iar daca o trimit mai multi aceleiasi personalitati, cu atat mai bine.

      Apreciază

      • Radu said, on iulie 27, 2015 at 1:55 pm

        Multumesc de raspuns si incurajare ! 😀
        Sper sa iasa ceva sa primesc vreun raspuns macar.

        Multa sanatate si ajutor de la Domnul !

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 27, 2015 at 2:08 pm

        Radu

        Doamne ajuta!

        Important nu e sa-ti raspunda.

        Important e sa le scrie cat mai multi si astfel poate li se aprind in cap oarece beculete. Dupa care, cu ajutorul bunului Dumnezeu, vor striga si ei cat de cat, ceva acolo.

        Apreciază

  13. SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI said, on iulie 27, 2015 at 9:37 am

    […] Asadar, nu asteptati pana veti fi ridicati ultimii. Si cu atat mai putin nu visati roz cum ca pe voi n-au de ce sa va ridice, pe motiv de libertate de exprimare si bla bla bla. Listele sunt deja facute. Sau poate aveti de gand abdicati? sursa: saccsiv […]

    Apreciază

  14. Paul said, on iulie 27, 2015 at 11:23 am

    Logoreicul Crin Antonescu,s-a facut frate si cu dracul pentru a ajunge celebru propunand un proiect de lege care nu il onoreaza,in speranta ca-i va aduce scaunul prezidential.A ajuns un ratat.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 27, 2015 at 1:58 pm

      Paul

      Eu zic ca nu-i asa. Crin Antonescu a fost o marioneta. I s-a spus baga legea, a bagat-o. I s-a sparge USL, l-a spart. I s-a spus retrage-te, s-a retras.

      Apreciază

  15. […] Rog raspanditi: SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI. “Azi ii salta pe legionari, maine pe nationali… […]

    Apreciază

  16. […] Rog raspanditi: SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI. “Azi ii salta pe legionari, maine pe nationali… […]

    Apreciază

  17. […] Rog raspanditi: SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI. “Azi ii salta pe legionari, maine pe nationali… […]

    Apreciază

  18. […] Rog raspanditi: SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI. “Azi ii salta pe legionari, maine pe nationali… […]

    Apreciază

  19. […] Rog raspanditi: SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI. “Azi ii salta pe legionari, maine pe nationali… […]

    Apreciază

  20. […] Rog raspanditi: SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI. “Azi ii salta pe legionari, maine pe nationali… […]

    Apreciază

  21. […] Rog raspanditi: SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI. “Azi ii salta pe legionari, maine pe nationali… […]

    Apreciază

  22. […] Rog raspanditi: SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI. “Azi ii salta pe legionari, maine pe nationali… […]

    Apreciază

  23. […] Rog raspanditi: SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI. “Azi ii salta pe legionari, maine pe nationali… […]

    Apreciază

  24. […] Rog raspanditi: SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI. “Azi ii salta pe legionari, maine pe nationali… […]

    Apreciază

  25. Antonescu said, on iulie 5, 2016 at 6:04 pm

    In credinta ca m-ati inteles si avand constiinta ca v-am inteles,va cer Legionari ,sa rostiti dupa mine in fata Cerului si a viitorului ,legamantul vostru…..sa cladim cu toti un popor si o tara,ca Soarele Sfant de pe cer !!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.