SACCSIV – blog ortodox

Romania va fi obligata sa recunoasca cuplurile gay?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 22, 2015

   Iata ce putem citi la Italia, obligata sa recunoasca legal cuplurile gay – Urmeaza Romania?:

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a condamnat Italia, marti, pentru ca nu recunoaste legal cuplurile gay.
CEDO a decis ca Italia va trebui sa adopte o lege care sa reglementeze o forma de uniune civila pentru cuplurile homosexuale, transmite Reuters.
Italia este singura tara mare din vestul Europei care nu recunoaste fie parteneriatele civile, fie casatoriile intre homosexuali, aminteste sursa citata.
Trei cupluri de homosexuali au facut sesizarea in aceasta speta impotriva Italiei la Curtea de la Strasbourg. Acestea s-au plans de faptul ca Italia le discrimineaza din cauza orientarii lor sexuale.
In hotararea lor, cei sapte judecatori de la CEDO au aratat ca Italia trebuie sa acorde mai multe drepturi cuplurilor de acelasi sex.
Prim-ministrul italian Matteo Renzi a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca guvernul sau va introduce o lege privind uniunile civile pana la sfarsitul anului.
Proiectul de lege care ar permite uniunile civile este blocat in Senat de mii de amendamente prezentate atat de Opozitie, dar si de unul dintre partenerii de coalitie ai lui Renzi.
Situatia din Romania
Deputatul independent Remus Cernea, initiatorul unei legi care ar duce la recunoasterea parteneriatului civil in Romania, saluta aceasta decizie a CEDO.
„Dupa ce pe data de 22 mai 2015 cetatenii irlandezi au decis prin referendum, cu o larga majoritate, sa recunoasca pentru persoanele LGBT dreptul de a se casatori si dupa ce Curtea Suprema a Statelor Unite a decis in 26 iunie 2015 ca egalitatea in drepturi intre heterosexuali si persoane de acelasi sex trebuie recunoscuta pe intregul teritoriu al federatiei, suntem in fata unei noi decizii cu implicatii majore privind lupta pentru drepturile omului”, sustine Cernea, intr-un comunicat remis Ziare.com.
Deputatul mai arata ca „jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului este obligatorie pentru toate tarile membre ale Consiliului Europei, asadar si pentru Romania„.
Cernea sustine ca statul roman va trebui sa recunoasca parteneriatul civil si/sau casatoriile intre persoane de acelasi sex. „Din acest moment nu mai exista nici un fel de scuza pentru a nu o face. Este vorba despre o decizie a unei Curti care este superioara oricarei instante interne, iar deciziile politice nu au cum sa intre in contradictie cu Curtea Europeana a Drepturilor Omului”, subliniaza deputatul.
Initiativa sa legislativa privind recunoasterea parteneriatului civil a primit aviz favorabil din partea Comisiei pentru munca si protectie sociala si se afla acum pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor (care este decizionala in acest caz), urmand a fi discutata si votata in noua sesiune parlamentara din toamna acestui an.
Cernea considera ca plenul Camerei Deputatilor „va trebui sa adopte initiativa legislativa, in lumina deciziei Curtii Europene. Daca Parlamentul Romaniei nu ar face acest lucru, atunci ar scoate tara noastra din cadrul Consiliului Europei printr-un act de legiferare care ar fi contra unei decizii a Curtii Europene a Drepturilor Omului”.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

REFERENDUM Irlanda: DA casatoriilor intre homosexuali …

SUA: CASATORIILE HOMOSEXUALE legalizate la nivel national …

 

Tagged with: , ,

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. gheorghe said, on iulie 22, 2015 at 10:24 am

    Nici vorba – prost nu e cine cer[n]e[a] ci cel care da… decizie „interna” pro-excrementiala!
    „„Din acest moment nu mai exista nici un fel de scuza pentru a nu o face.
    Este vorba despre o decizie a unei Curti care este superioara oricarei instante interne,…”
    Nici o instanta nu poate impune, chiar daca pretinde – doar vandutii si decazutii pot forta, nu neaparat si reusi… Vor bani de „despagubire”? – un sut in posterior si … la reve-ntinde-o!
    Daca nu vreti sa va faceti bine, cautati-va loc intre cei de-acelasi gunoi gretos!.
    Decizia este pentru cine o „crede”, asta nu este justritie ci politica – politica eretica, degenerata, criminala.
    Inchinatorul la fecale – Cernea, cernitul, mohoauratl, intunecatul… – sa le urmeze acolo unde sint purtate cu „mandrie” … desigur nu doar demonica ci de-a dreptul SATANICA.
    CREDINTA NU ESTE O … SCUZA, ESTE RATIUNEA DE A EXISTA, DE A TRAI.
    Desi nu ma aflu in Romania, ma rog sa nu cada in oala cu r..h..t a politicii apusene.
    Sa ia bani, sa ia ce voir… daca nu se poate rupe de uniunea satanist-europeana dar sa lase sufletul in oameni.
    Orice bolnav. ratacit ori mposedat de patimile demonice ale caderii sexuale sa plece acolo unde se „poarta” si sa nu spurce pamantul sfant al tarii.

    Apreciat de 2 persoane

    • ozana said, on iulie 22, 2015 at 11:47 am

      @ gheorghe M-au uns pe suflet cuvintele tale. Va rog dragii mei sa accesati link-ul de mai jos pentru a va dea seama cum au lucrat nemernicii prin modificarea art. 200 Cod penal pentru a crea premisele legalizarii pedofiliei. Am inteles din comentariul unui avocat care discuta despre cazul violului din Vaslui ca legea privitoare la infractiunea de pedofilie nu mai exista !!! http://www.frontpress.ro/2013/04/etapele-legalizarii-pedofiliei.html

      Apreciază

  2. ortodoxend said, on iulie 22, 2015 at 10:38 am

    Daca se intampla, cred ca e timpul sa ne mutam in munti.

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on iulie 22, 2015 at 2:37 pm

      sigur se va intampla, din pacate

      Apreciază

    • Radu Humor said, on iulie 22, 2015 at 6:10 pm

      De ce să ne mutăm noi în munţi, care suntem zeci de milioane şi să nu se refugieze ei, câţiva nemernici, pe unde apucă !?
      Pentru că are şi răbdarea o limită !

      Apreciază

  3. nikodim said, on iulie 22, 2015 at 10:57 am

    SIGUR ca si Romania VA FI OBLIGATA! Si-a castigat dreptul „democratic” de a fi obligata… Marturisind cu buna stiinta de ani de zile in gura mare si in scris pe toate drumurile acestei lumi, noul crez in „valorile FUNDamentale” ale civilizatiei proctologice si-ntr-o „tara ca afara”, acum trebuie sa se si impartaseasca cu ele si sa intre in comuniune deplina, nu?
    Deci, baieti, pregatirea posterioarelor pentru actul de „aderare” faptica! A sosit vremea pentru fapte, nuuu vorbe! Lumea libera are sperante mari din partea noastra… sa nu-i dezamagim cu eschive nedemocratice in asteptarile lor frematatoare de dorinte pidosnice!

    P.S. Pentru toti idiotii care strigau si isi doreau „o tara ca afara”: Cand acestia vor vedea pe strazile noastre manifestatiile „gay pride” ” ca pe afara, isi vor vedea viitorul propriilor lor copii intr-o „tara ca afara” purtand chiloti transparenti si cercei in toate cele, asaltati de bestii libidinoase. Pentru ca va veni vremea cand din pozitia de egalitate pe care o cer acum, acestia vor prigoni pe toti care nu vor fi ca ei si nu vor face ca ei. Exact ca in Sodoma, unde toti erau obligati sa fie asemenea lor.Asta si-au dorit intradevar compatriotii nostrii zbieratori de lozinci indobitocitoare? Asta va fi unul din preturile pe care le platim pentru sminteala noastra de a ne lasa amagiti de promisiunile unei lumi bogate material dar fara „incomodul” Hristos.
    … Cosmarul continua.

    Apreciat de 2 persoane

    • Radu said, on iulie 22, 2015 at 11:51 am

      Mare dreptate doar ca aceia cu o tara ca in afara cred ca au dorit doar partea cu economia ca asta ne doare si avem probleme pe termen lung dar chestia e ca nu poti sa alegi ce vrei si ce nu vrei nu multumesc.
      Nu trebuia sa intram de loc in uniune si eram mai bine si economic si cu celelalte aspecte.

      Uite asa cu razboiul economic cu petrolul brut pe pietele financiare internationale si uite ca tarile OPEC si evident federatia rusa nu au intrat in colaps sau incapacitate de plata.
      Bine e si cea mai mare tara cu o populatie semnificativa dar cel mai important este ca sunt liberi sa duca orice fel de politica comerciala si economica favorabila lor si nu europenilor sau altora !

      Tinerii nu cunosc aspectele ascunse ale lozincii „vrem o tara ca afara” suntem in criza de valori sa fim mandri cum suntem noi ca avem cu ce ne mandri.
      Putinii din ei cred ca sunt de acord cu legalizarea dintre sodomitii am vorbit cu unii cu altii nu sunt de acord putini sunt sa fie.
      Aia de la parada sunt act
      Occidentul e in decadere viitorul apartine Rasaritului si nu ma refer neaparat la Rusia desi si ei vor fi dintre cei victoriosi dar si la China sau India sau Iran. Tarile BRICS de exemplu de curand si-au lansat prima lor banca internationala cum e IMF sau Banca Mondiala cu sediul la Shanghai zilele astea.

      Apreciază

  4. Radu said, on iulie 22, 2015 at 11:31 am

    Nu cred adica ce vor face? vor incepe sa se comporte ca niste despoti parca am fi in anii 1950 cu sovieticii si cu directivele comisarilor de la URSS.
    Ce ne invadeaza? daca nu acceptam?
    Vom vedea nu e neaparat sa se aplice.
    Sunt situatii si situatii alora care nu le place aici sau in Italia sa isi ia picioarele la spinare sa o taie in SUA sau in alte „raiuri” ale lor.
    Cred ca nu se va aplica parerea mea iar in cazul absurd si revoltator in care s-ar aplica si ai nostri din parlament ar vota atunci sa iasa lumea in strada masiv imediat.

    Nu le convine haide pa ! E tara noastra noi alegem ce legi sa facem si sa aplicam si care nu!
    Sa cante pe la alte porti si alte usi !
    Mai bine aveam si noi in Putin dar daca era asa nu mai eram in NATO si EU sau intram pe lista neagra a Bruxelles-ului dar mai bine sa traiesti o zi vultur decat o mie de ani gaina si sclav.

    Raul trebuia starpit de la radacina nicio parada din aia nenorocita nu trebuia sa fie in capitala !
    Cine face un compromis azi cu astia mai tarziu se trezeste cu altele mai mari !

    Doamne ajuta si apara-ne de asemenea pericole si de vrajmasi !

    Apreciat de 2 persoane

    • safimvigilenti said, on iulie 22, 2015 at 2:41 pm

      @ Radu: „E tara noastra noi alegem ce legi sa facem si sa aplicam si care nu!”
      sincer chiar crezi ce spui aici ?

      Apreciază

      • nikodim said, on iulie 22, 2015 at 5:15 pm

        Pai tara noastra deja a ales. Si ceea ce alege, acum culege. Sper ca Tara, cea constituita din putinii care nu s-au vandut pentru himere inselatoare si care n-a ales sa culeaga ceea ce se vrea acum sa culegem, sa aiba taria de a rezista acestei mascarade satanice si a prigoanei ce va urma de aici.

        Apreciază

      • Radu Humor said, on iulie 22, 2015 at 6:13 pm

        Păi, aşa ar fi normal şi aşa ar trebui !
        Dar se vede că pentru asta trebuie să gândeşti ca Radu, nu să fii „vigilent” ca tine !

        Apreciază

      • Radu said, on iulie 23, 2015 at 2:01 pm

        Ce se presupune ca ar trebui sa fac? Stau si privesc si nu fac nimic?
        M-am referit la modul general tot poporul noi avem putere daca vrem cu adevarat sa avem si sa fim uniti.
        Ei nu pot face nimic fara ca oamenii ca mine si ca tine sa coopereze cu ei.

        Asta se cheama legitimitate. Adica tu recunosti autoritatea lor legitima asupra guvernarii tarii.
        Daca cei care ii slujesc ca sa spun asa si-ar pierde increderea sau loialitatea si i-ar privi ca pe tirani nu ar mai executa ordinele.
        S-a intamplat asta de multe ori in trecut si nu e chiar atat de imposibil sa se intample si in viitor.
        Orice stapanitor isi are nasul si ii vine ziua scadentei…

        Apreciază

  5. Ionut said, on iulie 22, 2015 at 11:48 am

    Bravo, Cernea, esti un exemplu. Daca o mica parte din politicienii ce se declara crestin-ortodocsi ar fi la fel de consecventi si perseverenti, nu eram in situatia asta infecta.
    E clar ca nu mai exista cale de mijloc: ori ramanem si inghitim mizeria, ori iesim. Asa ca ma alatur si eu corului occidentalilor care striga: Romania, afara din UE! Nu corespundem „standardelor”…

    Apreciază

    • nikodim said, on iulie 22, 2015 at 5:24 pm

      Bine ar fi, insa nici macar de iesit nu se mai poate odata intrati. Vezi Grecia. Cel ce s-a vandut ca sclav, asa va ramane. Este un bun in inventarul stapanului, si va fi aruncat doar cand nu va mai fi de folos. Generatiile viitoare, urmasii nostri, ne vor „multumi” pentru mostenirea pe care le-o lasam…de sclavi economici si sexuali ai „comunitatii internationale civilizate”. Ce onoare!

      Apreciază

  6. Ioio said, on iulie 22, 2015 at 12:06 pm

    Sa ne amintim si ca: In ziua in care va fi votata legea pentru homosexuali: ROMANIA VA FI OCUPATA!!!

    Si daca tot am amintit asta sa ascultam si ce spune acest parinte la minutul 1 si 24
    Iata-l pe acest „arsenist” cum il numeste pe Parintele Arsenie Boca. Sfant.

    si sa mai citim si asta:
    dialogul intre parintele Ioanichie Balan (P.I.) si Parintele Arsenie Papacioc (P.A.).

    https://saccsiv.wordpress.com/2015/07/17/16-iulie-ziua-donatorului-de-organe-sau-cum-se-straduie-ei-sa-dea-crimei-o-forma-crestina/#comment-279164

    iata:
    P.I.: A spus Parintele Staniloae -va spun ca sa nu uit-, înainte de a muri cu vreo câteva luni ceva: fusesem pe la el, si printre altele spunea si aceasta: „Parinte, avem, în Biserica Ortodoxa Româna sapte cazuri grave care ne îndeparteaza de Ortodoxie”. „Care sunt aceste cazuri, parinte profesor?” „Vladimirestiul, cu toata miscarea lor; al doilea, miscarea de la Mânastirea Recea (a pus-o separat); miscarea cu tatal, fiul si cu duhul sfânt, cu aceia, Gherasim si Arsenie de la Cocosu; Visarion, visarionistii, despre care ati vorbit; Ghelasie de la Frasinei; si Pucioasa. V-am spus, sunt sapte cazuri în care Biserica trebuie sa ia niste masuri. Noi nu putem sa lasam asa.”

    si acum o intrebare: CUM DE IN ACEST DIALOG NU ESTE MENTIONAT SI FENOMENUL ARSENIST PRECUM IL NUMESC UNI DINTRE CEI DE PE AICI ?

    Apreciază

    • el said, on iulie 22, 2015 at 1:56 pm

      repetare pentru DOBITOCUL de ioio !

      bai ioio minte ratacita, daca ai chef du-te si linge pana la venirea lui anticrist tarana lui boca ca apoi o sa lingi pe anticrist ca urmare fireasca a CEDERII tale, asta in caz ca ajungi sa traiesti pana atunci si nu crapi in INSELAREA ta boca. Daca Parintele Staniloae n-a pomenit despre INSELAREA boca esta din cel Putin 2 Motive.
      1. pentru ca „cultul” , „adoratia” INSELATULUI NU luase nici o poroportie pe vremea cand vorbea Parintele Staniloae aceste boca era un ILUSTRU NECUNOSCUT, voi gloatele de RATACITI inca nu auziseti depsre „miarocaolele” ratacitului, asa ca NU Era atunci boca o PROBLEMA in Biserica ca sa o numeasca asa Parintele Staniloae
      2. Parintele Staniloae DEMULT STIA prelestul, CADEREA cumplita si mandria luciferica a sarmanului vostru Guru, si cum marturiseste si Dann. Lidia Staniloae „era dezamagit” de individul ala cu ifose calugaresti si mistice, „dezamagit” fiind PUTIN si prea politicos spus, dar din marea lui DELICATETE si DISCRETIE Parintele Staniloae NU a facut publica CADEREA nefericitului acoperind cu tacarea URACIUNEA caderii lui cata vreme ea NU avea repercurisuni asupra Biserici, la cati rataciti, inselati si smintiti apar in Biserica nu e cazul sa li se faca publicitate nici macar ca sa fie combatuti public cata vreme ei NU au influenta in masele de crestinti ortodocsi smintiti si fara discrenamant ca voi. Asdar INTAI pentru ca il pretuise intial pe calugaruasul boca care parea ca promite ceva duhovnicesc la ibceputurile sale, si ca avusese personal legatura cu el, Parintele Stanilaoe s-a straduit sa ii acopere CADEREA in public caci personal sunt SIGUR ca ii atrasese SMINTITLUI TRUFAS destu atentia incat sa fie sigur ca a priceput( asa cum si Parintele ArseniePapacioc si Parintele Adrian Fageteanu si cei de la Antim cum marturiseste in cartea lui Par. Paulin Lecca ii atrasesera atentia si ….DEGEABA, INDRACITUL boca NU se smerise !) Si aceasta din MAREA lui dicsertie, senisbiolitate si respect al tainei perosanei care le avea Parintele Staniloae, desigur atunci NEFIIND vorba de amploarea fenomenului de INSELARE IN MASE boca !!!!

      DRACII si OCULTII insa n-au piredut ocazia sa secere suflete la iad prin OTREAPA iadului boca si urgent i-au construit un renume de vedeta de cirocteca duhovniceasca, desigur dupa ce au primit DREPTUL sa va insele pe VOI SMINTITILOR care URATIU Adevarul si Duhul Lui Dumnezeu NU salasluieste intru voi caci il alungati cu setea voastra de circ duhovnicesc, asa ca v-a lasat Dumnezeu la mintea voastra.

      succcese la lins tarana lui boca….dracul o sa va capatuiasca cu ceva „semne si „minuni” de care insetati voi si op s ava trimita si la Biserica ferventi, ca oricum va are in gheara lui prin INSELARE si NEASCULTAREA Parintilor !

      ioio = asa se joaca dracul yoyo cu mintea ta ca cu un gumilastic netrebnicit !

      Apreciat de 2 persoane

      • safimvigilenti said, on iulie 22, 2015 at 2:47 pm

        saccsiv, de ce il lasi pe acest user „el” sa foloseasca aceste cuvinte murdare, nu e zi in care sa nu calce in strachini, este evident ca nu da 2 bani pe recomandarea ta de a comenta decent si in duhul ortodoxiei. cand eu sau altii folosim cuvinte urate sau idei care nu iti convin, ne cenzurezi imediat, pe individual asta de ce nu il pui la punct?

        Apreciază

    • el said, on iulie 22, 2015 at 2:01 pm

      bai ioio CAND a murit Parintele Staniloae ?
      Stii macar asta?
      TU si gloatele de INSELATI care umbla dupa semne si minuni de carnaval pe la prislop AUZISERATI atunci de neica nimeni LEPADATURA iadului boca pe vremea aia????? mmm….???
      CE faceati voi atunci „duhovniceste”??? ca acum dati neobositi din limbi cum dau dracii din cozi spre PIERZAREA voastra si altor dobitoace ca voi

      mie Parintele Adrian Fageteanu imi spunea despre LEPEDATUl, INSELATUL boca inca din anii !))” -!))§ !

      atunci NIMENI din carcalacii probaocangii extrem de vocali care-si fac veacul vitejeste acum pe aici NU AUZISE despre OTREAPA boca !

      PS : ASUM limbajul si invcetivele ! le meriitati

      Apreciat de 1 persoană

    • el said, on iulie 22, 2015 at 2:22 pm

      o repetare pentru ioio minte de gumilastic

      „ba ioio hai sa-ti explic asa mai in CLAR, ca la cat esti de TAMPIT iar vii cu vreo „talcuire” de la „parohul” mintii tale de inselat :

      In 1992 , 1993 NIMENI nu auzise aproape de cazatura boca, sau prea putini, boca din fericire NU AVEA adepti pe vremea aia asa ca nu era ATUNCI o primejdie duhovniceasca pentru Biserica, (ceilati citati aveau deja ADEPTI si reprezentau un pericol efectiv)

      nu se auzise pe larg atunci in Ro nici despre cipuri sau alte pericole EFECTIVE care panndesc azi pe crestini….

      ce facem atunci? daca nu vorbise despre asta Parintele Staniloae atunci e actul cu cip FARA importanta ?

      ce sa mai adug, minte de INSELAT = BEZNA ADANCA ! ia un cuvant si-l intoarce pe toate partile ca porcul dovleacul cand nu ii incape un gura/rat ! asa si tu…… lasa margaritarele ca nu sunt pentru mintile porcesti ale INSELATILOR

      Apreciat de 1 persoană

    • Ioio said, on iulie 22, 2015 at 3:29 pm

      Bun
      Prin cuvinte nu prea ortodoxe, mi-ai explicat, de ce din puctul tau de vedere, Sfintii Parinti din dialogul de mai sus nu l-au mentionat pe Parintele Arsenie Boca ca si caz grav de abatere.
      E logic ceea ce spui, dar totusi de ce Monahul Teodot il numeste in 2014 Sfant ?
      Totusi nu-i in anul 1992 iar Parintele Arsenie Boca nu era tocmai un necunoscut, atat la Petru Voda cat si in toata tara.

      Apreciază

      • el said, on iulie 22, 2015 at 5:18 pm

        Monahul Teodot nu a ajuns la desavrasire sa fie fara greseala,aici greseste daca crede asta, e parerea lui deocamdata, a gresi este omeneste a persista in greseala este draceste. Intre parerea Monahului Teodot si cele ale Parintilor Adrian Fageteanu, Arsenie Papacioc, Cleopa Ilie si uceni´cii lui din tara si Athos,a parintelui meu dohovnic si a altora ca ei e limpede care este de urmat, cel Putin mie, fiecare va da socoteala pentru sine si daca eu insist sa COMBAT INSELAREA boca este pentru cei care vor sa asculte, celorlati le este libera alegerea sa ignore Adevarul si sa umble dupa mintea lor sau a celor care gandesc ca ei.

        In 1992 boca era un ILUSTRU NECUNOSCUT si STIU despre ce vorbesc, NU avea cult, adoratori si gloate de aplaudaci inselati ca astazi, era abia cunoscut in cercuri FT RESTRANSE si acolo era bine cunoscuta parerea parintilor mari duhovnici care acum nu mai sunt ca sa spulbere ratacirea de la mintile unora. Voi astia aterizati la Biserica acum cativa anisori ca cipercile iesite dupa ultima ploaie habar nu aveati de nimic atunci iar acum v-ati trezit nascuti INVATATI si plini de discernamant.

        imia pare rau pentru urcehile voastre sensibile rabdarea mea e cam pe treminte pe tema boca, voi sunteti LEGIUNI de rataciti si INCAPATANATI , noi cei cativa ANTI boca DEFINITIV suntem submerjati de posturile voastre insistente si incapatanate in ratacire, de aceea va lasam (EU, ceilalti frati sunt mai intelepti ca mine Slava Domnului) sa ne criticati pentru limbajul „crestinesc”, nu ma deranjeaza, mai bine vulgar decat INSELAT.

        Apreciat de 1 persoană

  7. ultmul mohican said, on iulie 22, 2015 at 12:38 pm

    Banc [trist] la obiect:
    O persoana in varsta se prezinta la serviciul emigrari si este intrebat de ce doreste sa emigreze.
    El raspunde:
    – Datorita homosexualitatii.
    – Cum asa?
    – Pai in trecut homosexualitatea se pedepsea cu inchisoarea, pana nu demult era tolerata, acum este permisa explicit prin lege, vreau sa emigrez pana nu devine obligatorie.

    Apreciază

  8. cristian said, on iulie 22, 2015 at 12:55 pm

    in biserica ortodoxa nu se va oficia niciodata o casatorie intre bulangi cacanari sau leisbience spurcate.vom iesi instrada daca va fi legirerata o astfel de lege.maimutoiul de Remus Cernea bulangiu homosexual sa isi ia gandul de la asa ceva.eu personal daca am sa vad ca doi bulangi vor vrea sa se casatoreasca la biserica eu si prieteni mei ii vom baga in spital chiar cu pretul libertati mele.

    Apreciază

  9. Margarita Desipri said, on iulie 22, 2015 at 1:30 pm

    Il intreb pe indracitul asta de cernea, cum s-ar simti daca un grup de 7 homosexuali (daca se poate negrii) l-ar viola ca acei ticalosi pe adolescenta de 18 si care acum sunt liberi?

    Apreciază

    • el said, on iulie 22, 2015 at 2:04 pm

      intreaba-l si pe „viteazul” limbar de internet romanul @ henriET care promoveaza „mila, iertarea si intelegerea” pentru PERVERSII aia ….

      Apreciază

    • Maxim said, on iulie 22, 2015 at 7:22 pm

      S-ar putea să-i placă…de…

      Apreciază

    • pamaio said, on iulie 22, 2015 at 10:13 pm

      s-ar putea sa ii placa…

      Apreciază

  10. CRISTI said, on iulie 22, 2015 at 1:46 pm

    Vine vremea muceniciei, e clar. Deja se prefigurează prigoana anticreştină într-un viitor nu foarte îndepărtat. Deja sunt asediate valorile morale, iar credinţa ortodoxă a devenit subiect principal de denigrare. Eşti ortodox? Înseamnă că eşti retrograd! Eşti un homofob bigot, rasist şi antisemit! Du-te înapoi în Evul Mediu!
    „Fericiţi veţi fi când oamenii vă vor urî pe voi şi vă vor izgoni dintre ei, şi vă vor batjocori şi vor lepăda numele voastre ca rău din pricina Fiului Omului.”(Luca 6, 22).

    Apreciat de 2 persoane

  11. hilohi bogdan said, on iulie 22, 2015 at 4:59 pm

    e clar că răspândirea homosexualităţii cu forţa e un obiectiv 100 %satanic care grăbeşte apocalipsa:,,când urâciunea pustiirii va şade unde nu-i este locul”totul este o provocare pt. că nu se poate întâmpla nimic fără să permită TATĂL.

    Apreciază

  12. hilohi bogdan said, on iulie 22, 2015 at 5:11 pm

    prescurtarea din lb.engleză-L.G.B.T devine desuetă…în curând se vor adăuga literele ,,P.Z.N.”…(română că nu ştiu cum ar veni în engl.) care bănuiţi ce ar reprezenta conform cu „evoluţia”socială la care suntem supuşi…

    Apreciază

  13. Radu Humor said, on iulie 22, 2015 at 6:17 pm

    Mda ! Halal justiţie ! Unii o mai onorează şi cu “J” ….
    Adică Rarinca stă 6 luni la închisoare pentru…, chiar, pentru ce ?!, iar ăştia sunt liberi într-o localitate mică, unde se întâlnesc zilnic între ei, victima cu violatorii, rudele părţilor aflate în conflict, ca într-o dramă de prost gust, dar cu un potenţial pericol de conflict dus până la extrem !
    Ar fi mirat oare prea mult dacă cineva din partea fetei, hai să spunem tatăl, fratele, vreun văr, sau chiar prietenul fetei violate i-ar fi luat gâtul vreunuia din cei 7 magnifici, apăraţi cu atâta indecenţă de familiile lor !
    Toţi cei implicaţi în acest proces, violatori, procurori şi judecători, tot un fel de violatori ai Legilor, au hotărât ( oare în schimbul căror sume, că de la şapte se strânge ceva bănet ?! ) să-i lase liberi pentru a se stinge de la sine toată această abominabilă faptă penală din vărful penisului şi până-n fundul atât de greu încercat al tinerei batjocorite în cel mai laş, infam şi mârşav mod !
    Şi dacă n-ar fi intervenit massmedia ( din nou în prim plan Antenele lui Voiculescu) poate că s-ar fi ajuns la o mârşavă şi condamnabilă împăcare !

    Nu-i primul caz strigător la cer în care ar fi trebuit să li se pună căpăstrul legal unor asemenea nulităţi ce zburdă de capul lor, sau mânaţi de la spate de păpuşari interni şi externi, ce duc în derizoriu actul de Justiţie din România !
    Nişte răufăcători, în adevăratul înţeles al cuvântului ! :mrgreen:

    Nişte nesimţiţi care au mers până acolo încât şi-au votat cu de la sine putere salarii şi privilegii nesimţite, dar mai mult şi-au votat în familie refuzul de a şi le diminua, fiind singura excepţie de la tăierile criminale ale lui Băsescu, care au nenorocit milioane de oameni. Dar ei, slugile lui mârşave şi devotate au făcut cuvenita excepţie, peste care ochii împrăştiaţi ai dictachiorului au trecut şpanchii mai departe. Fapt care i-a îndatorat însă şi mai mult, ceea ce se observă cu uşurinţă şi în prezent, când penalul personaj predă lecţii de la B1 şi ameninţă şi el că-şi va scrie memoriile. Sper însă , să nu câştige prea multe zile reducere la pedeapsa pe care o va primi !
    P.S.
    Să nu se înţeleagă că toţi cei din Justiţie sunt toţi o apă şi-un pământ, dar din nefericire cei integri şi buni profesionişti au fost marginalizaţi sau ameninţaţi să intre în găştile controlate politic !

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.