SACCSIV – blog ortodox

Parerea mea: Johannis NU-L VA GRATIA pe profesorul MENCINICOPSCHI iar pe RIDZI o va lasa sa MOARA IN PUSCARIE

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 16, 2015

drmenci

Foto: http://www.doctormenci.ro/despre-dr-mencinicopschi

Iata ce putem citi la Să-i fim alături prin rugăciune Profesorului Doctor Gheorghe Mencinicopschi, aflat în spatele gratiilor pentru că a spus adevăruri incomode:

Renumitul profesor Gheorghe Mencinicopschi, fostul manager al Institutului de Cercetări Alimentare, de la a cărui privatizare i se trag toate necazurile, este la fel de prolific şi în spatele gratiilor. A publicat deja două cărţi, iar a treia va vedea lumina tiparului în aceste zile. Cea mai mare teamă a cercetătorului este însă că nu va mai fi lăsat să scrie. În curând se va împlini un an de când prof. dr. Mencinicopschi se află în spatele gratiilor. De când a ajuns la penitenciar, şi-a găsit refugiul în cărţi. Atât în cele citite, pe care i le tot aduce familia, cât şi în cele la care a lucrat. Două au văzut deja lumina tiparului – despre boala celiacă şi despre afecţiunile cardiovasculare –, iar a treia, despre carenţele nutriţionale, va apărea zilele acestea. Acum, profesorul lucrează la o nouă carte. Obligat să-şi cumpere pixurile din penitenciar În cazul său, spre deosebire de alţi foşti sau actuali deţinuţi, „patima” scrisului nu s-a născut odată cu privarea de libertate. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi are sute de lucrări publicate şi, categoric, şi-ar fi continuat munca de cercetare în libertate, însă în spatele gratiilor orice carte publicată înseamnă o lună redusă din pedeapsă. “Îl simt obosit pe tata. Cred că s-a grăbit să scrie cărţile şi asta l-a epuizat. Poate şi pentru că toţi scriu – este un fel de modă -, tata se teme că nu va mai avea voie să scrie cărţi. Se teme că va fi stigmatizat că încearcă să-şi reducă pedeapsa. Nu are siguranţa că munca lui îi va aduce reducerea pedepsei. Ar fi scris aceste cărţi şi dacă era în libertate, însă, în contextul actual, şi-ar dori să-i fie luate în considerare cărţile şi să-i fie redusă pedeapsa. Cărţile sunt viaţa lui. Întotdeauna ne cere să-i aducem cărţi. Lucrează mult, citeşte enorm şi scrie. De acasă avem voie să-i ducem doar hârtie. Pixurile este obligat să şi le cumpere din penitenciar”, ne-a mărturisit Ioana, fiica profesorului.
[…]

19 aprilie este data la care a fost depusă cererea pentru graţierea profesorului Mencinicopschi, însă până acum nu s-a primit niciun răspuns.

8 ani de închisoare este pedeapsa primită de prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.
Mai multe cititi la www.ziarulring.ro

Comentariu saccsiv:

   Majoritatea comentariilor din Ziarul Ring sunt de genul acestuia:

Nemteanu Petru:

Revoltator este ca traim intr-o tara de tampiti care nu vad cum oameni nevinovati sunt tarati prin puscarii pentru a satisface setea de razbunare a unor bolnavi gen Traian Basescu.Justitia s-a transformat in pluton de executie iar prostimea aplauda.Unii sunt protejati iar altora li se fabrica dosare si iarasi vitele fara creier se bucura!

Ministrul Tineretului, Monica Iacob Ridzi, este audiata de comisia de ancheta, in Bucuresti, marti, 30 iunie 2009. Monica Iacob Ridzi a sosit la audierea in Comisia parlamentara de ancheta, in conditiile in care aceasta a solicitat Camerei Deputatilor, luni, sa ia act de incetarea de drept a anchetei parlamentare, ca urmare a declansarii procedurilor judiciare penale de catre DNA. RAZVAN CHIRITA / MEDIAFAX FOTO

Ministrul Tineretului, Monica Iacob Ridzi, este audiata de comisia de ancheta, in Bucuresti, marti, 30 iunie 2009. Monica Iacob Ridzi a sosit la audierea in Comisia parlamentara de ancheta, in conditiile in care aceasta a solicitat Camerei Deputatilor, luni, sa ia act de incetarea de drept a anchetei parlamentare, ca urmare a declansarii procedurilor judiciare penale de catre DNA. RAZVAN CHIRITA / MEDIAFAX FOTO

Foto: http://ampress.ro/stiri/ridzi-cere-gratierea-este-speranta-mea-la-viata-speranta-ca-voi-trai-ultimele-luni-ani-alaturi-de-copiii-mei-de-familie/

Iata si ce putem citi la Monica Iacob Ridzi ii cere presedintelui gratierea din motive umanitare si medicale. Sotul ei a depus cererea din 28 Mai 2015:

O cerere in acest sens a fost depusa joi la Palatul Cotroceni de catre sotul acesteia, Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. El a declarat, pentru AGERPRES, ca motivele cererii de gratiere sunt de ordin umanitar si medical, in conditiile in care starea de sanatate a sotiei sale s-a inrautatit, iar cei doi copii au si ei probleme medicale.

‘Sunt doua motive principale pentru care am depus cererea de gratiere: unul este umanitar, iar altul este medical si se refera la starea de sanatate a sotiei mele. Din punct de vedere umanitar, ma refer la situatia celor doi copii ai nostri: Maria are un an si sapte luni, iar Andrei are cinci ani. Din pacate, ei sunt si sub observatie medicala. Au mostenit una dintre afectiunile sotiei mele si nu numai. Atunci, sigur ca este o situatie complicata: copiii nostri sunt la Bucuresti si urmeaza un tratament pe care nu-l pot face la Petrosani’, a spus Tiberiu Iacob Ridzi.

El a precizat ca pentru a-si putea urma tratamentul in Bucuresti, copiii sunt insotiti acolo de bunici, in conditiile in care in cursul saptamanii Tiberiu Iacob Ridzi nu poate sta cu ei pentru ca trebuie sa-si indeplineasca atributiile de primar in municipiul Petrosani.

Raspunsul presedintiei
Administratia Prezidentiala a precizat joi pentru AGERPRES ca va analiza documentele depuse la Cotroceni de sotul Monicai Iacob Ridzi prin care solicita gratierea acesteia. „Administratia Prezidentiala va analiza documentele primite”, a aratat Presedintia. Potrivit sursei citate, Tiberiu Iacob-Ridzi a depus joi la Cotroceni mai multe documente cu privire la gratierea Monicai Iacob-Ridzi care insumeaza aproximativ 2.000 de pagini. Administratia Prezidentiala va analiza documentele pentru a vedea daca sunt indeplinite elementele cererii de gratiere.

In ceea ce priveste starea de sanatate a sotiei sale, Tiberiu Iacob Ridzi a mentionat ca aceasta s-a agravat pe parcursul celor trei luni de detentie. ‘Pe parcursul acestor trei luni au aparut si alte afectiuni medicale, care sunt legate de faptul ca ea are un sistem imunitar foarte slabit’, a explicat sotul Monicai Iacob Ridzi.

Monica Iacob Ridzi se afla la Spitalul Penitenciar Jilava, fiind transferata de la Penitenciarul Gherla, din cauza problemelor de sanatate. Pe 8 mai, judecatorii de la Tribunalul Ilfov au amanat pentru 5 iunie procesul in care fostul ministru al Tineretului si Sportului solicita intreruperea executarii pedepsei de cinci ani inchisoare primita in dosarul legat de organizarea Zilei Tineretului din 2009.

Pe 15 februarie, Monica Iacob-Ridzi a fost condamnata definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu in legatura cu organizarea Zilei Tineretului din 2009.

Ultima postare de pe blogul Monicai Ridzi
Monica Iacob Ridzi, a postat joi o noua scrisoare pe blogul personal, in care afirma ca a solicitat sa fie gratiata pentru a-si putea creste si sprijini copiii ‘in confruntarea cu bolile’ pe care acestia le-au mostenit de la mama lor.

Ea precizeaza ca gratierea este singura cale care i-a mai ramas pentru a lupta pentru sanatatea ei si a copiiilor sai, mentionand si faptul ca ‘omul politic Monica Iacob Ridzi a murit’.

‘Motivul pentru care am recurs la aceasta ultima cale este acela ca as vrea sa mai traiesc, as vrea sa imi pot creste copiii, sa ii sprijin in confruntarea cu bolile pe care le-au mostenit de la mine, dar si cu bolile obisnuite, care, in contextul medical pe care il prezinta, sunt infinit mai grave si mai riscante pentru ei’, scrie Monica Iacob Ridzi.

Ea arata in postarea de pe blogul personal ca nu a incetat sa spere la ‘un gest de clementa’, deoarece nu are antecedente penale si a avut o conduita ‘ireprosabila’ atat pe parcursul procesului, cat si dupa ce a ajuns in detentie.

De asemenea, Monica Iacob Ridzi afirma ca nu a fost acuzata ca ar fi savarsit vreo fapta de coruptie, iar recuperarea prejudiciului de care este acuzata este garantata prin bunurile pe care s-a pus sechestru asigurator.

‘Mentinerea mea in executarea pedepsei inchisorii, in conditiile in care in penitenciar nu pot respecta recomandarile medicilor, pentru afectiunile cu care ma lupt in tacere de mai multi ani, poate avea consecinte ireversibile, deosebit de grave, asupra sanatatii si vietii mele, dar si asupra bunei dezvoltari fizice si psihice a copiilor mei (fetita are doar 1 an si 7 luni, iar baietelul abia a implinit 5 ani), pentru care pierderea prematura a mamei, la o varsta atat de mica, ar fi tragica. Unele afectiuni s-au agravat deja, in ultima perioada, iar riscul sa se agraveze si mai mult este din ce in ce mai mare, cu fiecare zi in penitenciar’, afirma Monica Iacob Ridzi, care mentioneaza ca gratierea este ‘singura speranta’ de a-si ajuta copiii.

In finalul postarii de pe blogul personal, fostul ministru al tineretului si sportului precizeaza ca ‘omul politic Monica Iacob Ridzi a murit’ si ca acum ‘mama Monica Iacob Ridzi lupta pentru viata ei si a copiilor ei’.

Comentariu saccsiv:

   Majoritatea comentariilor sunt de genul acestora:

Silviu:
Cand ai luat spaga nu aveai probleme de sanatate?
Acum stai in inchisoare si numai face mofturi javra ordinara.

lol:
sper sa iti putrezeasca acolo os cu os hoata ordinara. sa mori in chinuri tu si tot neamu tau ca neai furat tara !!

Presedintii natiunilor nu trebuie sa dea explicatii de ce gratiaza pe cineva. E o prerogativa ce li s-a dat ca sa semene si ei cu vechii conducatori. Doar ca in mod real ei nu sunt conducatori ci doar marionete. Unele totale, altele cu minuscule grade de independenta ce le permite sa actioneze oleaca intr-un mic patratel. Klaus Johannis face insa parte din prima categorie de papusele.

Asadar nu trebuie sa ne punem problema ce gandeste (daca gandeste ceva) guvernatorul Romaniei pe post de presedinte, ci cam ce au de gand maestrii papusari cu cei doi sau cu cei asemenea lor.

In cazul profesorului Gheorghe Mencinicopschi  opinia publica ar cam dori eliberarea sa, insa consider ca stapanii SISTEMULUI n-o vor face, caci de aceea i-au si dat 8 ani, ca sa moara in puscarie. Si i-au dat deoarece vorbea prea mult:

GHEORGHE MENCINICOPSCHI. Achizitionati lucrarile si salvati inregistrarile sale, caci alt specialist care sa mai lupte impotriva E-urilor si a ORGANISMELOR MODIFICATE GENETIC degeaba asteptam …

Mai nefericit este insa cazul Monicai Iacob Ridzi. Biata fata a slujit cu totul SISTEMUL. Si ceea ce i se intampla actualmente ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru toti cei ce slujesc Matrix-ului.

Nu doar ca a semnat aiurea ca sa participe si ea la finantarea campaniei fetei lui tati EBA, dar si la nivel macro se manifesta extrem de hotarat ca avocat al SISTEMULUI. Imi amintesc in acest sens de o emisiune in care “nasul” Radu Moraru prezenta telespectatorilor interviul:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Era exact varianta postata de mine, cu subtitrarea fratelui Apologeticum , dar evident ca n-a transmis si ultima parte, in care se specifica acest lucru si nici referirea despre blogul meu. De ce? Pentru ca in acea emisiune avea sarcina de a ataca documentarul, iar a permite publicului sa afle de Apologeticum sau de saccsiv, ar fi daunat demersului sau.

Si i-a avut printre invitati si pe … Monica Iacob Ridzi. Si ce mai combatea ea si ce se mai straduia mititica sa nege toate cele spuse de  Aaron Russo …

La ce i-au ajutat toate acestea? La nimic. Au folosit-o precum un prezervativ de care pe urma s-au debarasat cu scarba. Au sacrificat-o ca pe un pion de nimic.

Se pare ca e vinovata de semnaturile alea, cu toate ca n-a beneficiat de nici un ban. Iar opinia publica zbiara: merita sa fie la puscarie. Ba unii chiar vor s-o si vada putrezind acolo. Mie insa mi-e mila de ea, cu toate ca n-am nici macar o banuiala ca s-ar fi trezit, fie si partial. Mi-e mila fiindca sunt crestin. Mi-e mila pentru ca-i mamica si are copiii mici. Mi-e mila deoarece imi repugna profund cand oamenii mor in temnita si am vazut multi murind in inchisoare.

O vor gratia? Teoretic ar trebui sa da, caci i-a slujit cu toata fiinta ei. Practic insa nu cred, caci altfel nici nu mai hotarau s-o sacrifice. Semnalul lor e clar: va stapanim fara mila, va stapanim cu toiag de fier.

In final, un indemn la rugaciune si iertare, fratii mei dragi.

 

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. john said, on iulie 16, 2015 at 8:21 am

  Cred ca accest eveniment merita intaietate in fata oricarui alt subietc.
  În 1054 pe data de 16 iulie a avut loc Marea Schismă. Patriarhul Mihail I Kerularios şi Papa Leon al IX-lea se excomunică reciproc; are loc separarea definitivă a Bisericii de la Roma de cea de la Constantinopol.

  Apreciază

 2. RomeoB said, on iulie 16, 2015 at 9:07 am

  De unde pana unde asocierea Ritzi-Minicicopschi ? Prof universitar langa parasuta PLDlista.
  Minicicopschi a infruntat globalismul scrind impotriva otravurilor alimentare pe cand Rizzi s-a suit in barca globalistilor vanzatori de neam si s-a imbogatit fara merite profesionale.
  Foarte probabil este cruptie in provatizare institutului de cercetari alimentare. Dar oamenii si-au pastrat locurile de munca, activitatea productiva a continuat. Privatizarile portocalii au urmari afaceri imobiliare, cu distrugerea fabricilor si lasarea fara munca a oamenilor. Tractorul Brasov un exemplu graitor: cu 70 mil dolari ar fi putut fi salvat; sa nu uitam ca s-au incasat sute de milioane din vanzarea actiunilor Pterom, ca sa nu mai vorbim de cele 20 miliarde euro pe care basescu le-a facut cadou camatarilor uinternationali – in mare parte.

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 16, 2015 at 10:45 am

   RomeoB

   Asa frate, cu crestineasca fara mila si cu manioasa neiertare, sa crape Ridzi.

   Apreciază

   • RomeoB said, on iulie 16, 2015 at 2:03 pm

    Frate vasile,

    La madam Rizzi n-am vazut pocainta crestineasca. Nici macar cainta draceasca, ca la Iuda Iscareoteanul.
    Lacrimile Monicai R mi s-au parut smecherie dupa standarte avocatesti, care da bine in fata judecatorilor…

    Ai si tu un pic de discernamant. Se intysampla si la case mai mari:

    Gigi BECALI riscă să rămână PARALIZAT. DOCUMENTUL care CONFIRMĂ boala gravă de care suferă

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/documentul-care-confirma-boala-grava-de-care-sufera-gigi-becali–trebuie-operat-video_121264.html#ixzz3g3DFIiUC

    “Familia mea era devastată cînd mă vedea cu gulerul cervical, cu părul mai mare, dar am făcut-o şi eu, mai pe mortul, mai pe bolnavul. Am stat puţin înclinat în faţa judecătorilor, ca să-mi dea drumul! Am exagerat boala ca să impresionez”, a declarat patronul Stelei. – See more at: http://www.fanatik.ro/gigi-gasit-solutia-pentru-parasi-rapid-detentia-212856#sthash.pRuFWI7u.dpuf

    Apreciază

   • cristi said, on iulie 16, 2015 at 11:44 pm

    Romeo B,

    Tu esti mai degraba cel care are nevoie de discernamant. Cum adica lacrimi smechere? O femeie atat de bolnava care risca sa moara din pricina conditiilor si care nu isi mai poate vedea copiii mici, care pe viitor risca sa ramana fara mama (mai ales ca si acestia sunt bolnaviori, unul din ei mai ales e foarte bolnav si are nevoie de ingrijire permanenta si de prezenta mamei) si nu va putea sa aibe grija de ei – sa aibe lacrimi false ?!? Te-ai facut judecator in locul lui Dumnezeu! O considerati vinovata, zicand ca nu s-a pocait (ca nu si-a recunoscut greseala). Stii tu cum au stat lucrurile, ai fost acolo? Cine stie cat o fi plans fiinta asta pt. ca a acceptat sa semneze pt acel lucru. Mai ales ca banii nici nu i-a luat ea, ea a fost doar tapul ispasitor, chiar nu vrem sa vedem asta?”Sa arunce primul piatra cel care nu a gresit niciodata” – am uitat?

    Apreciază

   • RomeoB said, on iulie 17, 2015 at 10:27 am

    @cristi
    > Cum adica lacrimi smechere?

    Telenovela lacrimilor in fata cam,erelor TV a inceput-o Basescu in 2004 cu „Draga Stolo”.
    Stim cum a decurs cpsmarul celor 10 ani.
    Sa nu mai fim impresionati de „fabica de lacrimi made in Basescu-PDL”!

    Apreciază

 3. Bogdan Ioan said, on iulie 16, 2015 at 9:35 am

  Fiti atenti aici. Ce vor sa faca unii. Cum ai nostri stiu sa copieze ce e rau, precis vor copia si asta in curand.
  http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3688436.

  Apreciază

 4. HenriEt said, on iulie 16, 2015 at 12:12 pm

  Din pacate Ritzi va fi gratiata pentru ca e femeie. Profu Menci Nu!

  Apreciază

  • HenriEt said, on iulie 16, 2015 at 1:02 pm

   si mai e si evreica deci 2 atuuri puternice pentru gratiere.

   Apreciază

 5. Ștefan said, on iulie 16, 2015 at 1:28 pm

  A revenit Geo pe micile ecrane și tastaturi după o binemeritată vacanță :))

  Apreciază

 6. danielvla said, on iulie 16, 2015 at 6:14 pm

  Ar fi bine sa-si lase credinta ei satanica (iudaismul) si sa treaca la ortodoxie. Asa poate o ajuta Dumnezeu sa-i mai treaca bolile si va rezista. Cum si-a botezat copiii ortodox (cel putin unul, baietelul, de fetita nu stiu), asa sa se boteze si ea.

  Apreciază

 7. Marian said, on iulie 16, 2015 at 7:44 pm

  Si tote erau bune foarte.
  Nimic din cele existente nu sunt rele in sine. Rea este intrebuintarea lor. Valenta actelor este data de scopul spre care sunt indreptate. Si a fura este, in sine, bun. Talharul a furat raiul. Niciun om nu poate castiga Raiul, prin faptele lui „bune”. Raiul se primeste in dar pentru ravna de a-l fura. Mantuitorul a fost rastignit intre doi talhari (aceasta este intraga umanitate: doi talhari ce impreuna au talharit toata viata). Unul (o parte din omenire) s-a smerit si a castigat Raiul si celalalt (cealalta parte) si-a asumat cu obraznicie conditia de om, L-a negat pe Bunul Dumnezeu si i s-a socotit dupa faptele lui.
  Intre Rdzi si Mencinicopschi este diferenta de la pamant la cer.
  Pentru Ridzi: Sa participi la furat pentru a face o nedereptate este foarte grav. Sa-ti faci un titlu de glorie ca nu tradezi gasca cu care ai batjocorit neamul tau romanesc este tampenie si nebunie. Hotararea de a ramane in pacat aparandu-l marturiseste prostie, asumarea nepocaintei, debusolare totala de la valoarea de om. Cine-i gaseste lui Ridzi bun ca este singura care plateste pentru nelegiuirile lepadatilor de Bunul Dumnezeu si ca nu-i tradeza, are o scara a valorilor falsa. Ea sa se spovedeasca (daca stie ce presupune aceasta) de ceea ce a facut, de ceea ce si-a asumat indiferent daca a dus acasa ceva sau nu. Fiecare este judecat pentru ceea ce a facut cu darurile primite de la Bunul Dumnezeu. Aceeasi fapta facuta de doi oameni diferiti se judeca diferit. Nu se judeca la fel un fumator care are patima mostenita, cu cel care cauta, din plictiseala, sa-si mai excite un neuron. Unul duce are un razboi si celalalt porneste si el, la ucis, asa de prea mult bine. Ridzi cam de plictis si de excitat neuronii s-a dus in politica. Ce bine i-ar fi fost langa fetele sale ca mama, langa sot ca sotie si nicidecum langa Eba ca tutore de nelegiuiri? Cui a lasat atunci fetele cand ea ministeria banii si gira furturile?
  Pentru Mencinicopschi: Cand vine cineva si-ti spune ultimativ, dupa ce ai investit toti banii tai in a ridica o casa: in termen de trei zile orice cladire trebuie sa-si roteasca proprietarii, nu prin donatie sau vanzare ci prin licitatie si-ti dai sema ca tu nu ai niciun sfant (pentru ca ai invastit mii de euro in ea) si ca toata casa ta se va da la licitatie cu 2 euro pentru ca tu nu ai decat 1 euro ce alegi sa faci? Daca premisa de la care se pleaca este nedreapta, nu poti judeca ca prin fapte nedrepte ti-ai aparat mostenirea.’
  Ii doresc lui Ridzi sa se marturiseasca si sa indrepte cele facute impotriva propriului popor iar lui Mencinicopschi sa rabde pentru familiile de romani care au ramas in casa lor.

  Apreciază

 8. cristi said, on iulie 16, 2015 at 11:27 pm

  De acord cu Saccsiv. Johannis nu va elibera pe niciunul. Nu pare sa fie o persoana miloasa, altfel nu ar fi asteptat atat.

  Prof. Menci este o persoana credincioasa (ortodox) si un om foarte bun. Nu merita deloc ce i se intampla. A fost un proces dedicat lui Voiculescu, restul victime colaterale. El nu a facut decat sa semneze ceea ce i s-a cerut de catre Ministerul Agriculturii pentru ca privatizarea la acel moment a seminficat salvarea acelui institut. El nu a vrut decat sa functioneze acest insistut de cercetari alimentare (foarte necesar dealtfel).

  Ref. Monica Ridzi, ma intristeaza sa vad ca la unii mila crestina nu functioneaza decat in functie de culoarea politica. Si e pe criteriul, daca merita sau nu… Au uitat ce scrie in Evanghelii, pilda ajutorarii samarineanului cazut intre talhari (samarinean care nu avea dreapta credinta) nu i-a invatat nimic. TREBUIE SA AVEM MILA FATA DE ORICINE AFLAT LA NECAZ (nu daca credem noi ca merita sau nu). Doar Dumnezeu este Judecatorul. Mantuitorul spune „Fericiti cei milostivi”, nu „Fericiti cei milostivi doar cu cei drepti”…

  Apreciază

 9. Andrei said, on iulie 17, 2015 at 6:09 pm

  http://historymaps.ro/?p=2915

  harta definitiva a alegerilor asta arata ca precis fostii locuitori austro-ungari plus ceangaii din Moldova catolici au votat pe Johannis. Vedeti in Suceava, marind harta, unde localitatile din Moldova ramasa la noi au votat pe Ponta si locuitorii din localitatile din fosta-austroungarie au votat pe Johannis, si granita e fix pe cordun.

  Cordun era granita dintre Romania si austro-ungaria, care era diferita de cea a jud. Suceava de azi

  Cum de daca au fost sub austroungari, inca au cuget strain de noi?

  Apreciază

 10. Sa moara Monica | Saccsiv - Weblog said, on decembrie 4, 2015 at 6:38 am

  […] Parerea mea: Johannis NU-L VA GRATIA pe profesorul MENCINICOPSCHI iar pe RIDZI o va lasa sa MOARA IN… […]

  Apreciază

 11. […] in lucratura sa pe tanarul habauc Cristian Gava si pe o nefericita nauca, Monica Iacob Ridzi (care mai apoi a facut puscarie aiurea), iar toti trei, s-au straduit sa nege toate cele spuse de  Aaron […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: