SACCSIV – blog ortodox

L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM …

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 29, 2015

Bradstreet's clinic was raided by FDA agents with assistance from the Georgia Drugs and Narcotics Agency

Foto: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3141287/Authorities-Anti-vaccine-doctor-dead-apparent-suicide.html

   Iata ce putem citi la Doctorul american care a susținut că vaccinurile provoacă autism a fost găsit MORT. Familia lui Jeff Bradstreet nu crede în teoria sinuciderii:

Unul dintre cei mai cunoscuți și controversați doctori anti-vaccin, Jeff Bradstreet, a fost găsit mort. Oficial, autoritățile americane spun că a fost vorba de sinucidere. Și că Bradstreet ar fi recurs la acest gest după ce agenți federali i-au percheziționat biroul din motive necunoscute.

Doctorul Jeff Bradstreet (61 de ani) a murit în urma unei răni în piept provocate de o armă. Aceasta este teoria oficială a poliției din Rutherford County. Moartea sa ar fi survenit în urma unei percheziții pe care agenții federali ai Adiminstrației americane a Medicamentelor și Alimentelor au făcut-o la biroul său.

Cadavrul doctorului a fost găsit în râul Rocky Broad, în Chimney Rock, pe 19 iunie, de către un pescar. Acesta a cerut ajutorul unor echipe de salvare care au scos din apă corpul neînsuflețit. Tot în apă au găsit și arma cu care s-ar fi sinucis doctorul, relatează site-ul Daily Mail.

Bradstreet a condus Clinica Bradstreet Wellness Center din Buford, Georgia, și a fost autorul celui mai cunoscut studiu privind vaccinul care provoacă autism. Teorie, care, desigur, a fost desființată de comunitatea medicală care promovează vaccinarea copiilor.

Poliția locală susține că a declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale morții. Familia sa nu crede însă în teoria sinuciderii, ci în crimă. Așa că a decis să strângă fonduri pentru a porni propria anchetă, scrie presa americană.

Unul dintre membrii asociației persoanelor bolnave de autism s-a alăturat campaniei familiei, declarând că Dr Bradstreet este considerat un erou, iar moartea sa a fost, probabil, orchestrată de guvern sau de marile companii farmaceutice.

Teoria doctorului american privind legătura între dozele crescute de mercur la sugari şi creşterea accelerată a cazurilor de tulburări neurologice, în special autism, a fost pusă la zid de susținătorii vaccinurilor, in mod special de marile corporații farmaceutice.

Comentariu saccsiv:

Doctorul Jeff Bradstreet a fost citat si de Dr. Christa Todea-Gross in scrierile sale:

Otrava din vaccinuri – Dr. Christa Todea-Gross

   Cititi va rog si:

ALTUL? David Crowley, regizorul filmului GRAY STATE, a fost sinucis impreuna cu sotia si fiica?

Scrii despre „teoria conspiratiei”? Risti sa te sinucizi dupa ce ti-ai omorat copii …

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Jerome Corsi: A fost JOHN F. KENNEDY prima victima a Noii Ordini Mondiale?

Personalitati si organizatii: AARON RUSSO

Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis …

Nu l-au iertat ei pe Bobby Fisher …

Congressmanul Lawrence Patton McDonald LUPTA IMPOTRIVA NOII ORDINI MONDIALE. Sovieticii au doborat in 1983 zborul de pasageri KAL007 pentru a-l elimina?

MIHAI EMINESCU – bagat la nebuni si ucis lent. O SCHEMA VECHE ce va fi aplicata cat de curand si in viitor …

Audio – FOARTE IMPORTANT: Ioan Vladuca despre Sfintele Noi Mucenite romance Daniela (2004) si Heruvima (1998)

 

65 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. tanase said, on iunie 29, 2015 at 1:39 pm

    Ce ar mai fi de comentat la asa ceva, se stie ca exista, din pacate, o rasa criminala pe planeta care e raspunzatoare de mai tote omorurile din istoria umanitatii …
    Dumnezeu sa-l ierte pe acest brav om, doctorul Jeff Bradstreet!

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on iunie 29, 2015 at 9:44 pm

      tanase

      „fericiti cei prigoniti pentru Dreptate ca acelora este Impartia Cerurilor”___ se va bucura si el in masura posibilului caci pentru dreptatea de a ajuta fratii si oamenii a suferit, Hristos nu lasa pe nimeni nerasplatit.

      Apreciază

      • tanase said, on iunie 29, 2015 at 11:15 pm

        Amin!

        Apreciază

      • Ioio said, on iunie 30, 2015 at 6:45 am

        el, intreb si eu, cum va fi aici „fericiti cei prigoniti pentru Dreptate ca acelora este Impartia Cerurilor” pentru ca omul acesta nu era ortodox ?
        Adica, tu si andrei_d spui ca oameni ca acesta merg in focul cel vesnic.
        Si el, nu-s ecumenist.

        Apreciază

      • andrei-d said, on iunie 30, 2015 at 9:05 am

        Ioio,
        poi nu exista speranta pentru acest om, faptele bune ale firii noastre cazute au atata putere sa te duca direct in…iad! Adevarat. Sectarii merg tot in iad. Ca e iad sau gheena, asta nu mai stiu, dar de mantuire nu a avut parte!

        Apreciază

      • el said, on iunie 30, 2015 at 9:47 am

        ioio am spus ca se va rasplati de catre Hristos in masura posbilului, nu ca se va mantui, ati ajuns ca farieseii care pandesc cuvintele? daca ati pazi si cuvintele lui Guru boca cum le paziti pe ale mele ati scapa de INSELAREA lui
        n-ai auzit ca si paganii au fapte bune si fac din fire cele bune si desi nu ajung sa se mantuiasca nici ei nu-si pierd rasplata lor

        fericirile sunt pentru crestini STIM, dar NIMENI din cei ce fac cele bune macar si din legea firii nu ramane nerapslatit sunt trepte si trepte si pentru cei mantuiti si pentru cei care nu au ajuns in Imparatia Crerurilor

        Apreciază

      • tanase said, on iunie 30, 2015 at 9:03 pm

        @el ai spus asa; „…daca ati pazi si cuvintele lui Guru boca cum le paziti pe ale mele ati scapa de INSELAREA lui…” – adevarat este ca, dupa cum se vede, oamenii astia nu isi doresc sa cunoasca adevarul fara fatarnicie ci, din contra, se straduiesc sa vada o greseala sau o abatere cat de cat, ca mai apoi sa trambiteze cu emfaza „…ahaaa, ai zis asaaaa, ai zis cealaltaaa …, ahaaaa… stiam eu ca nu esti chiar atat de …. ortodox!” Dovada de maturitate duhovniceasca „crasa”, feresca Bunul Dumnezeu!

        Apreciază

  2. bogdan said, on iunie 29, 2015 at 1:55 pm

    Apreciat de 3 persoane

    • Crestin Ortodox said, on iunie 29, 2015 at 2:17 pm

      Sa-i dea Dumnezeu sanatate monahului marturisitor Teodot!

      Apreciat de 2 persoane

    • Mel said, on iunie 30, 2015 at 1:06 am

      Am o intrebare? De ce i se spune monahul Teodot? După veșminte pare a fi Parinte! Este doar tuns in monahism sau este si preot? Dacă este si preot nu ar fi mai corect sa i se spună parintele Teodot?

      Apreciază

      • aliona said, on iunie 30, 2015 at 6:34 pm

        Nu este preot. E îmbrăcat în veşminte de ipodiacon.

        Apreciază

  3. ortodoxend said, on iunie 29, 2015 at 2:04 pm

    Dupa fata pare un om bun. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.

    Apreciat de 1 persoană

  4. tataia said, on iunie 29, 2015 at 2:13 pm

    Cit de nenorocti frate! Uite iegzplicatia pentru problemele din ultima vreme a romanilor mai ales a celor din capitala:

    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/aerul-din-orase-este-otrava-pentru-creier-541791.html

    Aerul din orase – otrava pentru creier? Si ma rog frumos de unde atita „poluare” cum spun ei? De la industrie? Care industrie? De la masini? Neah…n-ati ghicit, mai incercati o data!

    Apreciat de 3 persoane

    • el said, on iunie 29, 2015 at 4:25 pm

      tataia
      chemtrails ? 🙂

      Apreciază

      • tataia said, on iunie 29, 2015 at 5:53 pm

        Sincer nu imi pot da seama daca raspunsul tau pe este „pe bune” sau ironic, dar ideea este urmatoarea…Pentru oricine are ochi sa vada in scurt timp se vor desfasura urmatoarele evenimente:
        1. Populatia va fi din ce in ce mai bolnava, va muri de cancere, etc
        2. Oamenii vor cere o explicatie
        3. Sistemul va veni cu explicatia…poluarea de la masini.
        4. Persoanele care NU DETIN masini (ca din pacate la noi in Romania exista si aceasta categorie sociala) le vor cere celor care au masini sa evite mersul cu masina. Vor incepe vandalizari si incendieri de masini si in cele din urma se vor omori oamenii intre ei. Oricit ar incerca cei cu masini sa le explice celorlalti ca nu e de la masini nu vei avea cu cine. Te vei lovi ca de un zid. ar fi echivalent cu a le explica despre chemtrails. Daca insa la americani nu exista categoria sociala fara masini situatia ve deveni urmatoarea: Cei care conduc cotete pe roti gen Toyota Auris sau alte timpenii hibride le vor cere explicatii celor care conduc Hummer, sau cite un pick-up truck vechi de 15 ani pe la tara…se va ajunge la aceleasi grozavii, incendieri de masini, batai, crime.

        Si asta numai si numai datorita faptului ca pe elite le deranjeaza libertatea pe care o are un posesor de masina. Faptul ca poate pleca oriunde si oricind, la orice ora fara sa stie ei pe unde circula. Eu le-as propune o solutie de compromis…desi stiu ca inseamna un compromis cu dracul in cele din urma. Pune-ti-ne fratilor sa vopsim numarul de inmatriculare al masinii pe acoperis. In felul asta ne puteti urmari din satelit. Fara cip-uri si alte nenorociri. Fara interzicerea dreptului de a avea o masina. Ca in cele din urma asta vor ei…

        Dar in fine…eu in ultima vreme sint absolut consternat sa vad cita rautate e in lume..nu stiu cita vreme mai pot suporta aceasta rautate…stiti voi cind va veni sfirsitul? Cind oamenii buni ii vor cere Lui Dumnezeu sa faca draptate. Tuturor ne e frica de justitia divina. Toti sintem pacatosi si asemenea tilharului de pe cruce ne imaginam ca vom ajunge in flacarile iadului…dar incetul cu incetul, insasi viata noastra de aici se transforma in iad…asa ca la un moment dat vei considera ca nu mai ai nimic de pierdut si iti vei dori JUSTITIA DIVINA!

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on iunie 29, 2015 at 6:09 pm

        tataia

        era doar o gluma @tataia nu fi asa banuitor ca nu eram ironic

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on iunie 29, 2015 at 6:24 pm

        Eu deja imi doresc justitia divina.

        Apreciază

      • el said, on iunie 29, 2015 at 8:42 pm

        cosminmatiu

        lasa ca nu esti singurul, nici eu nu sunt mai breaz, si eu o doresc, ba cand ma apuca dezgustul peste masura chiar MA ROG la Hristos sa vina mai repede , macar ca ma stiu si eu nepregatit

        Apreciat de 2 persoane

    • curelusa said, on iulie 1, 2015 at 3:23 am

      :)) si eu chiar ma gandeam ca la anul sa-mi iau masina pentru ca nu ma prea mai descurc

      sunt insa adepta transportului in comun si asta de cand am descoperit credinta, pentru mine a fost primul mijloc de a empatiza cu semeni necajiti, de a impartasi pentru o vreme aceeasi suferinta cu ei, pentru ca intr-un fel se vede asta din pozitii diferite, altfel cand transpiri intr-un picior alaturi de oameni bolnavi care se duc la spital si incerci sa le usurezi calatoria sau invers, cand ai parte de ajutorul lor daca tu esti in dificultate (ma gandesc la drumurile de tara si autobuzele ponosite de pe ele)… uneori ma fac sa ma gandesc la conditiile transportului in comun din Mexic, India sau la metroul din Tokio

      Apreciat de 1 persoană

      • tataia said, on iulie 2, 2015 at 9:36 pm

        Fie-mi iertat, dar eu pe vremea cind circulam cu transportul public nu am vazut niciodata partea aceea de care spui tu….cu empatizarea cu oamenii amariti. Eu am vazut doar rautatea oamenilor. Rautate care ii impingea pe oameni sa se certe si sa intretina gilceava de la cele mai matinale ore ale zilei. Sa se ia la bataie pentru ca unul tine cu basescu iar altul nu. Sa isi adreseze cele mai josnice injuraturi doar pentru ca unul a indraznit sa il atinga pe altul din greseala. Sa se certe cerindu-le imperativ celor urcati in mijlocul de transport sa mai avanseze in ideea ca la „mijlocul masinii e inca loc”, cind in mod evident respectivul vehicul era deja plin mult peste normele legale. Sa aiba pretentia sa ii informezi ca urmeaza sa cobori in loc sa se simta ei sa faca loc..la fiecare statie coboara oameni. Am prins in metrou bataie cu sabiile si am mai fost martor la fel de fel de grozavii.

        Deci fara suparare nu sint un fan al transportului public. Doar comunismul ne-a invatat cu tot felul de chestii „publice”. Omul trebuie sa se foloseasca de lucrurile pe care LE DETINE el. Doar atunci esti un om liber. Cind te folosesti de lucrurile altuia esti sclav. Prefer sa folosesc mijlocul de transport proprietate personala. Nu este impotriva credintei. Dar din nefericire rautatea lumii rabufneste de peste tot. Cei care au reusit sa isi ia o masina sint invidiati, sint facuti cocalari cu ceafa groasa si ascultatori de manele care si-au luat permisul pe spaga si omoara oamenii pe trecerea de pietoni, etc. Daca le spui unora ca doi ani de zile ai mincat piine cu margarina pentru a rambursa imprumutul de la banca, imprumut pe care l-ai folosit pentru a-ti cumpara o rabla de masina cu 2500 de euro iar te condamna….ca cica romanul e fudul, ca isi ia de la gura pentru a se da mare ca are masina si asa si pe dincolo. Ca cine a stat doi ani mincat doar pe jumatate pentru a-si putea cumpara o rabla de masina inseamna ca nu isi permite o masina, deci ar trebui sa nu aiba! Ar trebui sa mearga cu transportul public.

        Probabil ca eu care am milioane de kilometri si am fost inclusiv sofer pe camion pe vremuri nu merit o masina…cei care au citeva sute de mii si pina si aia cu accidente si alte cele merita mai mult ca mine, asa este.

        Pina la urma fac orice sacrificiu pentru a nu mai vedea latura urita, latura rea a umanitatii. Nu mai suport sa vad gilceava de la prima ora a diminetii, nu mai suport sa vad batai cu cutite si sabii si alte asemenea. De aceea mi-am luat masina cu niste sacrificii uriase. De aceea nu am mai calcat in nici o forma de transport public de mai bine de 15 ani. Din pacate conform predictiilor mele raul omenirii te ajunge oriunde…in curind se va da vine pe noi, cei care conducem masini, pentru bolile cauzate de chemtrails.

        @Curelusa….SA inteleg ca vrei sa conduci? Parca spuneai ca ai rau de masina. Cum se impaca una cu alta? Ca din punctul meu de vedere un conducator auto care sufera de rau de masina este cel mai groaznic cosmar cu putinta.

        Apreciază

      • curelusa said, on iulie 2, 2015 at 10:23 pm

        nu voi conduce eu, desi mi-ar fi fost mult mai usor sa am permis, niciodata nu m-am considerat potrivita pentru sofat, ma cam fura peisajul si as fi un pericol; nici macar jocurile cu masini nu m-au atras

        transportul urban nu l-am cunoscut decat inainte si cativa ani dupa 89 si incepuse sa semene cu ce spui, sigur in Bucuresti situatia este mai rea decat in provincie; am mai vb cu cei care trebuie sa circule in afara cu autocarul plin 80% cu tigani si e traumatizant

        Apreciază

  5. Ștefan said, on iunie 29, 2015 at 2:48 pm

    off topic
    Fraților, vin cu o rugăminte la voi. Vreau să înființiez o mică bibliotecă la biserica de parohie unde merg la Sf Liturghie. Îi rog pe cei care consideră că au niște cărți care le prisosesc și se pot dispensa de ele să mă ajute la îndeplinirea acestui demers. Cred că fratele Vasile vă poate da adresa mea de mail în caz că sunt persoane dornice să mă ajute.
    Dumnezeu și Maica Domnului să vă răsplătescă efortul și dragostea.

    Apreciat de 1 persoană

  6. BEST BACAU said, on iunie 29, 2015 at 5:02 pm

    http://stirileprotv.ro/stiri/socant/crima-ingrozitoare-in-bacau-o-femeie-a-fost-decapitata-in-propria-locuinta-iar-fiul-ei-ar-fi-vazut-totul-pe-camere.html
    A devenit moda in zona balcanilor calcarea de catre hoti si apoi decapitarea ?!

    Apreciază

    • BEST BACAU said, on iunie 29, 2015 at 5:31 pm

      http://www.antena3.ro/externe/proteste-de-amploare-langa-parlament-manifestantii-scandeaza-sloganuri-contra-ue-si-fmi-298610.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter
      ..si inca una: GRECII NU SE DEZMINT si PROTESTEAZA IMPOTRIVA fmi SI ue !!! NU cum am vazut la anumite tv.. caci sunt pro europeni si altele..

      Apreciază

      • Radu Humor said, on iunie 30, 2015 at 12:07 am

        Văd că e o adevarată directivă de care ţin cont majoritatea massmedia , de a-i cataloga în fel şi chip pe cei doi greci de care depinde situaţia Greciei, dar nu numai .
        Ba-i consideră clovni, ba măscărici, ba filoruşi, ba populişti, ba chiar, de către un biet exaltat, se propune împuşcarea lor :mrgreen:
        Nimeni n-are nici cea mai mică bănuială că aceştia pot fi nişte „păsări rare”, pe care chiar să-i intereseze soarta propriului popor şi să nu accepte docili şi fără replică toate cerinţele unor hiene financiare, considerate principali vinovaţi de actualul impas, parşiv dirijat, al Greciei !
        O asemenea abordare, dată fiind “calitatea” (re)cunoscută a politicienilor noştri, nu poate fi luată în calcul !
        Cum să mai existe politicieni care să-şi iubească Patria, să -i intereseze soarta celor mulţi, să nu se lase copleşiţi de recompense, sau dacă nu, de ameninţări, cu o asemenea UE din ce în ce mai în toate băgătoare, cu nişte puteri pe care şi le arogă de la sine putere, transformând Europa într-o veritabilă plantaţie modernă, cu sclavi de mai toate naţionalităţile şi cu stăpâni doar de o singură rasă ( indiferent că-s nemţi, francezi, austrieci, portughezi, polonezi, olandezi sau…ruşi ).
        Pe nimeni nu interesează cu cine se luptă într-o încleştare complet inegală, cei doi eroi naţionali, transformaţi în personaje din cele mai negative, sau chiar comice, de cei care nu-s învăţaţi să le fie comentate poruncile, întotdeauna în defavoarea celor mai slabi ( mde, Legea junglei 😉 ).
        Şi asta, în aplauzele puternice a unor cozi de topor ce nu lipsesc din nici o colonie, cu atât mai mult, europeană !
        Degeaba susţin cu probe, cei doi eleni că :
        “Ministrul de Finanţe grec a afirmat că Greciei i se datorează 1,9 miliarde euro din profitul obținut de BCE în 2014 și, de aceea, a cerut ca acești bani să fie transferați pentru a acoperi datoria de 1,6 miliarde euro pe care țara sa trebuie să o plătească marți FMI. „Este ceva ce se cheamă demnitate și care nu are preț”, a spus Varoufakis în legătură cu situația dificilă în care se află țara sa.”
        Se pare că demnitatea nu face obiectul nici unui aranjament financiar ! 😉
        Că altfel, de unde atâta obrăznicie la mai marii UE ?!
        Adică eu nu-ţi dau ce se cuvine, dar tu eşti obligat să-mi dai ce mi se cuvine, că altfel te scot pe uşă afară !

        Apreciat de 2 persoane

      • Radu Humor said, on iunie 30, 2015 at 12:17 am

        Comentarii la subiect :
        Am si eu o intrebare si asi dori sa ma „luminati ” . Daca Banca Mondiala si FMI sunt atat de bune si aducatoare da performante economice de ce SUA nu sa indatorat la ei si prefera China ?

        Grecii s-au trezit !!! Romanilor li se cinta de 25 de ani „Desteapta-te romane” si nu dau nici un semn de trezire. Probabil ca, „somnul cel de moarte” I-a provocat halucinatii democratico-occidentale din care, nu se mai poate trezi fara un antidot, a carui reteta este, deocamdata, secreta.
        Se tot vehiculeaza sintagma „fonduri europene”. Cei ce vintura aceasta himera, ar trebui sa precizeze ca, fondurile europene sunt COLECTATE de la TOATE tarile membre si nu din buzunarul UE. In plus, accesarea acestor „fonduri europene” este conditionata de proiecte IMPUSE si care, in general, nu vizeaza dezvoltarea economica si protectia sociala a tarilor mai putin „egale”. Apoi, aceste proiecte trebuiesc realizate cu societati ale tarilor membre UE. Un bun exemplu poate fi cel al Ungariei, careia i s-a interzis construirea unui reactor nuclear in colaborare cu Rusia, precum si construirea unui gazoduct, destinat a-I asigura o relativa independenta energetica.
        Desigur, aceste conditii nu I se pun germaniei, care are in proiect construire a DOUA gazoducte noi, vare sa-I asigure necesarul de gaz RUSESC.
        O oarecare doamna sustine ca, unele tari intrate in UE „au progresat enorm” in urma intrarii in UE. Singura tara care se poate spune ca, a progresat oarecum, este Polonia (careia I-au fost anulate datorii de peste 40 de miliarde de euro din ratiuni absconse), dar care, este departe de nivelul de dezvoltare din perioada „comunista”.
        Stapinul absolut al Europei, unchiul Sam, stie de ce !!!

        Apreciat de 1 persoană

  7. dante said, on iunie 29, 2015 at 5:05 pm

    Papa mai loveste odata, dupa lobiul desantat pentru curcubei, acuma o trece pe frunze de coca, si eventual pe derivate.
    Asta, pe linga faptul ca e eretic, mai e si dus cu sorcova.

    http://www.mediafax.ro/externe/papa-francisc-intentioneaza-sa-mestece-frunze-de-coca-in-timpul-vizitei-sale-din-bolivia-14516344

    Apreciază

    • Radu said, on iulie 3, 2015 at 1:41 am

      Nu stiu daca stiai dar asta se foloseste acolo de sute de ani in stare bruta ca un efect stimulator si binevenit.
      Am citit prin romane si carti istorice sclavii negri li se dadeau ratii sa lucreze mai bine si mai cu spor pe plantatiile numite Hacienda ale Spaniolilor si Portughezilor acum cateva secole in urma.

      Papa e nonconformist asta e problema lui dar trebuie sa fie atent la ce pricep oamenii de rand.
      Una e sa mesteci o amarata de frunza altceva e cu totul altceva sa consumi in stare artificiala asa cum o fac toti tampitii si de pe la noi din capitala si din restul lumii.

      Din ce am citit e folosita de populatiile indigene de amerindieni sa combata starea de rau de inaltime se intelege mai ales avand in vedere geografia tarii.
      Bolivia e o tara preponderent muntoasa si deluroasa 20% din suprafata este ocupata de Altiplano.

      Apreciază

  8. BEST BACAU said, on iunie 29, 2015 at 6:10 pm

    Si polonezii sunt „terminati” la propriu sua la figurat: http://www.culturavietii.ro/2015/06/29/polonia-propunere-legislativa-foarte-permisiva-privind-reproducerea-asistata/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+CulturaVietii+%28Cultura+vietii%29
    …… si varianta de pe site polonez: http://gosc.pl/doc/2561591.Sejm-uchwalil-ustawe-o-in-vitro
    Sa nu uitam ca suntem in blocul lor, Polonia, Romania si Bulgaria, iar dupa cum bine stim.. „politica pasilor marunti” se aplica pe „blocuri”..

    Apreciază

  9. lastunnegru said, on iunie 29, 2015 at 6:35 pm

    off topic

    Microcipuri bioelectronice implantabile care vindecarea si tratarea multor boli.

    http://miami.cbslocal.com/2015/06/26/hi-tech-healing-may-change-the-way-people-take-meds/

    High-Tech Healing Could Replace Prescription Meds

    Vindecarea de inalta tehnologie ar putea inlocui prescriptile medicale

    Nou astazi CBS 2 a invatat ca prescriptile medicale asa cum le stim ar putea fi un lucru al trecutului. Inclocuite cu microcipuri mici implantabile care ar putea trata si vindeca zeci de boli cronice cu vindecare de inalta tehnologie.
    Medicamantelor prescrise zilnic pot fi greu de inghitit dar pentru milioane de oameni care care au nevoie pastilele vor fi inlocuite in curand de acest mic microcip. Cipul va vindeca unele boli si cipul le va preveni pe altele. Cipul este implantat in corp unde trimite curenti mici care le spune sitemului nervor, care ii spune corpului sa se vindece singur. Bolile care pot fi tratate de acesta apropiere sant o lista lunga: Cancer, Diabet, Boli ale Inimi, Infact, Bola Aizheimer. Cipul este copilul Doctorului Kenin Tracy un neourchirurg impreuna cu Institutul Feinstein de Cercetari Medicale din Long Island care a lansat un nou domeniu un sanatate numita bioelectronice. Promisiunea medicamanteleor bioelectronice este ca sa resaureze activitatea nervilor a caror functie din oarecare motiv imbatranesc sau care acum nu functioneaza corespunzator. Tracy spune ca tehnologia este extrem de precisa si ca nu sant efecte secundare, el o compara cu un pacemaker care controleaza nervi din inima cu exceptia ca aceste dispozitive noi vor controla nervi din sistemul imunitar. Potentialul nervilor cancerului, tumorilor catre celulele cancerigene,…. ( minutul 1:33 … nervs to the…. nu stiu sa traduc ). Studi clinice de la cipuri multiple sant in curs de desfasurare si rezultate pozitive au fost raportate in tratarea bolilor ca: artritei reumatoide si controlul apetitului. M-am gandit ce am de pierdut. Virginia Vales este una din primele care testeaza un dispozitiv bioelectronic pentru pierderea greutati. De cand a inceputul procesului acum patru ani ea a pierdut aproape 100 de poundes ( 45 de Kilograme ). Simti senzatia de plinatate ( saturare ) ca si cum ai fi mancat o masa frumoasa si mare. Imbratisand viitorul producatori de medicamante ca GlaxoSmithKline privesca inainte si finanteaza cercetarile in aceasta noua frontiera. Fiescare boala la care ne-am uitat am gasit ca noi putem potential face medicamente cu interventie bioelectronice. DIspozitivele bioelectronice sant controlate de smarthphone si tablete si sant programate de monitorizate de doctorul pacientului.

    Cine doreste si alte detali se poate uita pe pagina Institutului l Feinstein de Cercetari Medicale din Long Island

    http://www.feinsteininstitute.org/programs-researchers/featured-programs/bioelectronic-medicine/

    NU ACCEPTATI MICROCIPURILE BIOELECTONICE IMPLANTABILE

    Apreciază

    • el said, on iunie 29, 2015 at 8:05 pm

      ha ha ha sa creada neica NIMENI ala mincinosul Tracy ca poate el vindeca atatea boli cu cipuletele lui de kaKa-o.
      astia chiar ne cred debili? CATI a vinedcat el DEJA din fiecare categorie de patologie, ce statistici DOVEDITE are? doi cobai si un soarece canceros transgenic care a trait cu 2 zile mai mult decat ii prevedea noul lui cod genetic modificat cu protooncogene si starteri?

      nu mai cascati gura la MINCIUNI, astia delireaza si viseaza cu ochii deschisi iar prostii casca gura incatati si dau drumul la muci de emotie

      cand o vindeca neica NIMENI…aaa Tracy ala boliel ede care se lauda 3Cancer, Diabet, Boli ale Inimi, Infact, Bola Aizheimer3 cu DOVEZI IREFUTABILE si rezultate statistic repetate si repetabile atunci mai vorbim daca e ceva de capul cipului lui; pana atunci MINCIUNA propagandistica pentru cip : ia neamule cipu’ te vindeca de hemorizi, boale rusinoase, prostie si dementa, te face nou nout frumos tanar si nemutiror ca fat frumos..

      BASME pentru fraieri si visatorii fara minte

      Apreciază

  10. artion said, on iunie 29, 2015 at 6:47 pm

    Ciudata metoda de sinucidere : se impusca in piept, apoi sare in râu, mai ia si pistolul cu el.. Daca omu chiar vroia sa si puna capat zilelor, un glont in tampla era de ajuns, nu mai trebuia sa si ude costumul..

    Puteau sa l sinucida prin metode mai credibile, dar nu au dorit, deoarece asta vor sa ne transmita faptasii, ca de fapt a fost o crima, deci o actiune de intimidare . Ei oricum nu vor fi descoperiti..

    Apreciază

    • mihai said, on iunie 29, 2015 at 8:55 pm

      se stiu cine sunt dar nu se doreste anchetarea lor, caci aici este un grup bine organizat

      Apreciază

      • artion said, on iulie 1, 2015 at 9:49 am

        Fireste ca se stiu, am zis descoperiti in sensul ca acum sunt acoperiti. Si vor sa ne transmita sa stam in banca noastra caci asa patesc cei care se opun lor..

        Apreciază

  11. lastunnegru said, on iunie 29, 2015 at 6:49 pm

    off topic

    Microcipuri bioelectronice implantabile pentru vindecarea si tratarea multor boli. Scuze de greseala.

    Apreciază

  12. RGT4D said, on iunie 29, 2015 at 6:54 pm

    Că tot veni vorba de LGBT. Am o întrebare, căci sunt nedumerit. Este rău să fii asexual? Este împotriva Bibliei, creştinismului?
    Pentru cei care nu ştiu ce e asexualitatea, aveţi aici mai multe detalii:

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Asexualitate

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on iunie 29, 2015 at 7:50 pm

      Doua cai placute lui Dumnezeu sunt:
      – casatoria si copii cati ii da Dumnezeu –
      – calugaria sau „viata de calugar in lume” (asta e un fel de celibat dar e o cale destul de grea). Poti fi si singur
      si malahian si tot nu vezi raiul. Cat timp traiesti curat trupeste nu are nici o treaba ca esti asexuat. In timp ce un om obisnuit ce traieste singur are lupte trupesti si trebuie sa isi pazeasca foarte bine gandul si sa spuna mereu rugaciunea lui Iisus pentru a rezista poate ca unu asexuat ii ese mai usor.

      Apreciat de 2 persoane

    • mihai said, on iunie 29, 2015 at 8:56 pm

      dar fenomenul sodoma si gomora nu ati spune nimic?!

      Apreciază

    • Radu said, on iulie 3, 2015 at 1:27 am

      E la fel de anormal ca si sodomitii sau alte categorii.
      Orice e rau cand e dus la extrem….

      Atata vreme cat e intr-o forma reglementata de norme civilizate si morale adica in cadrul casatoriei e absolut normal si chiar o notiune de supravietuire a popoarelor.

      Decat sa te crezi ca esti mai bun decat ceilalti prin faptul ca esti mai potolit sau faci parte din categoria asta si sa fii MANDRU de asta, cel rau are ac de cojocul tuturor daca nu te prinde cu una te prinde cu alte o suta.
      Pe aia inteligenti si intelectuali ii seduce cu comunismul, utopiile stiintifice si societatile astea „onorabile” pe care le cunoastem cu totii, pe aia din topor asa mai de la tara….pe aia prin vicii prin alcool, prin fumat prin injuraturi prin agresiune fizica si psihica si bineinteles desfrau.

      Mai bine sa fii normal ca restul dar sa iti para rau sa iti dai seama de ce ai gresit sa te cobori sa fii mai smerit ca aia e chiar din suflet si nu e nimic fals.
      Eu cred ca e mai grav sa te consideri excelent si MANDRU si sa nu vezi in ce hal esti decat sa stii care iti sunt limitele si sa incerci sa te ridici sa fii constient de tine si de ceea ce ne este tuturor comun si cu toti suntem mai mult sau mai putin sub imperiul temporar al instinctelor primare.
      Trebuie sa civilizezi pornirile primitive si tentatiile de orice fel.Greu de facut usor de zis, e adevarat dar asta e solutia.

      Apreciază

  13. mihai said, on iunie 29, 2015 at 8:58 pm

    bineinteles ca trebuia eliminat, doar a incurcat niste socoteli plus un avertisment si pt. alti care procedeaza in tocmai ca raposatul doctor

    Apreciază

  14. Iones said, on iunie 29, 2015 at 10:49 pm

    Banca britanica Barclays vrea sa revolutioneze industria de profil printr-o invazie de gadgeturi care sa functioneze ca sisteme de plata electronice in viata de zi cu zi.

    Brelocurile de chei, bratari inteligente sau autocolante cu cipuri electronice vor fi noile variante de card contactless pe care britanicii le pot folosi pentru a plati o cafea, biletul de transport in comun sau alte cumparaturi marunte facute constant, relateaza ziarul The Guardian.

    http://www.business24.ro/carduri/plata-cu-cardul/britanicii-dau-tonul-in-banking-alternative-hi-tech-pentru-vechiul-card-1559480

    Apreciază

  15. Alexandru(Fulger) said, on iunie 30, 2015 at 1:18 am

    ” a murit în urma unei răni în piept provocate de o armă”

    Din cate stiu eu de obicei cand cineva se sinucide cu o arma de foc si-o pune la cap ca sa fie o moarte rapida..
    Oricum , Dumnezeu sa-l odihneasca.

    Apreciază

  16. tataia said, on iunie 30, 2015 at 1:44 pm

    Morgellons este cauzat de intoxicatia cu mercur.

    http://springtailsandmould.blogspot.ro/2013/04/heavy-metal-poisoning-and-morgellons.html

    De fapt este o chestie cunoscuta de mai bine de 100 de ani….dar oamenii au uitat-o doar ca sa revina acum ca boala „moderna”. Deci nici vorba de paraziti siliconici, forme de viata sintetice sau extraterestre sau altele de genul. Si mie teoria aceea imi parea prea fantasmagorica…

    Apreciază

  17. ZG said, on iulie 1, 2015 at 11:06 pm

    Reblogged this on UMAN.

    Apreciază

  18. andrei said, on iulie 4, 2015 at 4:25 pm

    saccsiv,
    gasesti putin loc si de articolul ala?

    Apreciază

  19. […] L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM … […]

    Apreciază

  20. […] L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM … […]

    Apreciază

  21. […] L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM … […]

    Apreciază

  22. octavpelin said, on februarie 13, 2016 at 11:20 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  23. […] L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM … […]

    Apreciază

  24. […] L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM … […]

    Apreciază

  25. […] L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM … […]

    Apreciază

  26. […] L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM … […]

    Apreciază

  27. […] L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM … […]

    Apreciază

  28. […] L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM … […]

    Apreciază

  29. […] L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.