SACCSIV – blog ortodox

SUA: CASATORIILE HOMOSEXUALE legalizate la nivel national …

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 27, 2015

   Iata ce putem citi la SUA: Curtea Suprema recunoaste legalitatea casatoriilor gay la nivel national:

Curtea Suprema a Statelor Unite a legalizat, vineri, casatoriile homosexuale in intreaga tara, anunta AFP.
Intr-o decizie istorica, cea mai inalta jurisdictie a tarii a stabilit ca Constitutia americana impune unui stat sa oficieze si sa recunoasca mariajul intre doua persoane de acelasi sex.
La numai doi ani dupa ce a decretat ca mariajul nu este rezervat doar cuplurilor heterosexuale, Curtea Suprema a decis ca cele 14 state americane care refuza in prezent sa uneasca doua persoane de acelasi sex trebuie nu doar sa le casatoreasca, ci si sa le recunoasca mariajul daca acesta a fost oficiat in alte state.
In numele egalitatii tuturor in fata legii, „cel de-al 14 Amendament impune unui stat sa oficieze un mariaj intre doua persoane de acelasi sex”, a scris judecatorul Anthony Kennedy, exprimandu-se in numele majoritatii de la Curtea Suprema.
„Dreptul la casatorie este fundamental”, a subliniat el.
Judecatorul conservator si-a adaugat votul sau la cele ale celor patru judecatori progresisti de la inalta Curte, pentru a permite gay-ilor si lesbienelor sa se casatoreasca peste tot in Statele Unite.
Presedintele Curtii Supreme, John Roberts, s-a opus, precum si ceilalti trei judecatori conservatori.
Presedintele american Barack Omaba a reactionat la acest anunt afirmand ca legalizarea casatoriilor homosexuale reprezinta o „etapa majora” spre egalitate.

Iata si ce putem citi la Moment istoric in SUA: Casatoriile intre persoane de acelasi sex, legalizate in toate statele:

In urma anuntarii deciziei, mai multe personalitati au reactionat, printre care si Hillary Clinton: „Mandra sa celebrez o victorie istorica in egalitatea casatoriilor – curajul si determinarea comunitatii LGBT din Americaau facut acest lucrun posibil”.
Printre cei care imediat au postat mesaje pe retelele de socializare se afla si Liza Minnelli, al carei tata se presupune ca a fost gay, autoarea seriei „Harry Potter”, J.K. Rowling, Olivia Wilde, Alyssa Milano su Ellen DeGeneres, casatorita cu o femeie, care a scris simplu: „Iubirea a invins”, relateaza US Weekly.
Recent, Irlanda a devenit prima tara din lume unde casatoriile intre persoane de acelasi sex au devenit legale in urma unui referendum.

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Hillary Clinton: CRESTINII TREBUIE FORTATI sa accepte AVORTURILE

REFERENDUM Irlanda: DA casatoriilor intre homosexuali …

 

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Riko said, on iunie 27, 2015 at 2:29 am

    S-a colorat tot facebook-ul, am avut un coleg gay si a dat like la tot soiul de propagande, si vad ca i-a amploare un fenomen, mai exact, pe pozele de profil, atat persoanele homosexuale cat si alte persoane „open mind”, isi pun steagul ala mai trensparent peste poza de profil. Aici imi e fostul coleg de clasa https://www.facebook.com/photo.php?fbid=946947055348634&set=a.162749877101693.30828.100001000454310&type=1
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/p720x720/11218998_946947055348634_6598895747038326079_n.jpg?oh=1f072afdb5e89d4507a98c411264cc60&oe=562033AB
    Nu as fi zis nimic, dar prea multe persoane fac asta.

    Apreciază

    • mihai said, on iunie 27, 2015 at 8:32 pm

      Riko frate, traim vremurile din urma, sf. scriptura, si sf. parinti au prezis totul, deci iata ca se indeplineste prorociile cu o precizie uimitoare, in concluzie planeta va avea soarta sodomei si gomorei

      Apreciat de 1 persoană

      • nimeni said, on iunie 28, 2015 at 2:50 am

        Nu va temeti, mai e putin de parcurs si se vor sfarsi toate uraciunile si spurcaciunile de pe acest pamant caci in curand va incepe razboiul cel mare, de nimicire.

        Un prieten de-al fratelui meu a stat de vorba cu un calugar de la Muntele Athos si i-a spus clar si raspicat ca dupa Sinodul ecumenic de anul viitor la scurta vreme va incepe cel de-al 3-lea razboi mondial, asa ca n-o sa mai permita Dumnezeu toate spurcaciunile pentru multa vreme.
        Personal, nu doresc nici un fel de razboi, dar Sfintii Parinti au spus ca oricum va fi.

        Apreciat de 1 persoană

    • nikodim said, on iunie 28, 2015 at 3:22 pm

      Uite ce „tinuta optima” pregatesc „strategii” pentru viitoarele armate ale civilizatiei proctologice a omenirii:

      Apreciază

      • tataia said, on iunie 28, 2015 at 4:47 pm

        Pai da…femeile poarta de mult pantaloni, de ce nu ar incepe si barbatii sa poarte fusta? De fapt cred ca va fi obligatorie…

        Apreciază

  2. […] Iata de exemplu ce scrie tanatul cititor Riko la rubrica de comentarii a articolului SUA: CASATORIILE HOMOSEXUALE legalizate la nivel national …: […]

    Apreciază

  3. adriandirnescu said, on iunie 27, 2015 at 7:11 am

    Eu ma intreb ce inseamna ”uraciunea pustiirii” ? Sa aibe legatura cu aceste spurcaciuni? cum ne mai tine Bunul Dumnezeu pe Pamant, si noi sa ajungem mai jos decat animalele… Mie mi se face scarba sa ma mai uit la stiri si sa vad asa ceva . Vai de noi ! Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, nu ne lasa , pentru rugaciunile Maicii Tale, si ale tuturor Sfintilor Tai !

    Apreciat de 1 persoană

    • Crestin Ortodox said, on iunie 27, 2015 at 11:58 pm

      Asa ne putem da seama cat de mare e mila Domnului. Mie mi-e teama ca in timp, multi se vor obisnui cu aceste actiuni/comportmente josnice si le vor lua ca pe ceva absolut normal. Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa facem cele placute Lui!

      Apreciază

      • Miko said, on iunie 28, 2015 at 9:24 am

        Am auzit de la un părinte că ar fi spus un altul (nu știu dacă e așa sau nu) că în timpul celui de-al 3lea Război Mondial, primii care vor fi uciși în război vor fi homosexualii.

        Apreciază

  4. marian said, on iunie 27, 2015 at 8:27 am

    Uraciunea nu are limite in aceste zile. Casa alba a fost scaldata in lumini care simbolizeaza steagul homosexualilor! Asta nu e tot! In state legea statala e DEPASITA de cea federala, in sensul impunerii venite de la centru, a casatoriilor homosexuale. Adica, daca statul e mai traditionalist si mai cu frica de Dumnezeu, vine ordinul de la washington DC care prevaleaza legislatia statala.
    Statul Texas deja a anuntat ca se opune acestei mizerii. Cu ce consecinte? Vom afla.
    Steagul confederatiei, al independentei sudului fata de nord, e INTERZIS LA VANZARE…
    https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=RSQ-O9zVnlk

    Scapa-ne Doamne de aceasta lume satanizata si tine-ne intregia la minte si la trup spre a trece peste vrajmasia sistemului!

    Apreciază

  5. john said, on iunie 27, 2015 at 9:02 am

    Sodoma şi Gomora: locul de unde păcatul a strigat până la Cer
    Dracii au invins,in USA! Astept cu incredere desavarsita arderea din temelii a Sodomei si Gomorei.Ea va veni,sunt convins,mai devreme sau mai tarziu.
    20.Zis-a deci Domnul: „Strigarea Sodomei şi a Gomorei e mare şi păcatul lor cumplit de greu.
    21. Pogorî-Mă-voi deci să văd dacă faptele lor sunt cu adevărat aşa cum s-a suit până la Mine strigarea împotriva lor, iar de nu, să ştiu”.Geneza 18

    Casa Alba, in culorile curcubeului, celebrand victoria curului asupra normalitatii! Unda de soc va lovi si Europa,cat de curand!
    http://www.theblaze.com/stories/2015/06/26/white-house-lit-rainbow-celebrate-same-sex-marriage-ruling/?utm_source=facebook

    Papa:”Coranul este o carte a pacii iar Islamul o religie pasnica” Dupa ce se petrece prin Orient si Nordul Africii,n-as spune
    http://www.jewsnews.co.il/2015/06/24/pope-says-koran-is-a-book-of-peace-and-islam-is-a-peaceful-religion/

    Apreciază

    • nikodim said, on iunie 27, 2015 at 2:42 pm

      „Casa Alba, in culorile curcubeului, celebrand victoria curului asupra normalitatii! Unda de soc va lovi si Europa,cat de curand!”
      Nu. Exista deja de mult „unda de soc” proctologica europeana si deja cele doua, americana si europeana se propaga prin toata lumea ca una singura…

      „Papa:”Coranul este o carte a pacii iar Islamul o religie pasnica”
      Oare de ce nu merge papa personal intr-o vizita ecumenista in statul islamic ca sa se imbratiseze acolo fizic cu mesagerii „pacii”? … Nu doar asa spiritual, declarativ de la distanta.
      Ce „spectaculos” ar fi un meci de fotbal al „pasnicilor” umanoizi islamisti cu „sfanta” sa teasta decapitata in numele califatului mondial. Cu toate ca…corb la corb nu-si scoate ochii. Doar sunt copiii aceluiasi tata, satan.

      Apreciază

      • cristi o. said, on iunie 27, 2015 at 4:41 pm

        Ar trebui trimisa o propunere oficiala papei, sa se duca drept in mijlocul turbatilor din isis, sa coboare din papamobil si sa tina un discurs, la umbra tancurilor, lansatoarelor de rachete si mormanelor de cadavre, despre cat de „pasnica” e religia islamica… Pana atunci, nu-l putem crede pe cuvant…

        Apreciat de 1 persoană

      • Miko said, on iunie 28, 2015 at 9:26 am

        ISIS-ul e o creație a americanilor.

        Apreciază

  6. marian said, on iunie 27, 2015 at 9:15 am

    Informatii despre amploare pederastiei si a homosexualitatii de la varful conducerii sua, puteti citi la dresa:
    http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2890343/pg1

    E infiorator ca un pedofil sa fie numit responsabil sef pt mentinerea scolilor fara droguri.
    E la fel de cumplit sa aflam ca cei care au fost obiect al placerilor lui obama au murit asasinati in cca 6 saptamani.
    Daca rezistati, incercati sa cititi despre aceste monstruozitati si nu numai.
    Iarta-ma Doamne dar nu stiu ce caut in aceasta lume tot mai groaznica.

    Apreciază

  7. marian said, on iunie 27, 2015 at 10:17 am

    Premierul Tsipras a facut apel la referendum pt a aproba prin vot popular propunerea troicai care ar contine FMI ECB Comisia Europeana. Imediat, un anonim oficial, a spus ca referendumul se a tine pt o propunere care e deja retrasa iar troica are in vedere planul B. In cursul noptii, in fata ATM-urilor din Grecia s-au format cozi, imediat ce a venit anuntul despre referendumul dorit pe 5 iulie, duminica. Rezultatul ar fi gata cam pe 7-8, ceea ce ar insemna ca Grecia ar mai castiga cateva zile cat sa se pregateasca populatia pt ce va veni.
    Trecerea la planul B al troicai, implica iesirea Greciei din ue. Atentie! Austria si Italia ar vrea si ele sa iasa din ue. Ne indreptam spre timpuri tot mai imprevizibile.

    Apreciază

  8. marian said, on iunie 27, 2015 at 10:47 am

    atentatele de ieri vor fi argument ca armata americană sa invadeze syria sub pretextul lupteicontra terorismului isis? si daca da asta ar însemna case trecere peste cuvantul rusiei.

    Apreciază

  9. roveli said, on iunie 27, 2015 at 11:10 am

    Acum , existenta astora intorsi de la san , se cunoaste de cand lumea. Problema e cum sa legalizezi asa ceva?Ar fi recomandat ca oamenii pentru astfel de lucruri sa ia pozitie , nu sa joace in filmele altora. Lumea devine tot mai manipulata deoarece puterea nu are nimic de a face cu viata reala , se creeaza un pol care va trebui in timp destructurat si greu va fi.

    Apreciază

  10. petru said, on iunie 27, 2015 at 12:21 pm

    va fi din ce in ce mai greu de trait in lumea asta,vom ajunge minoritari in gandire si prigoniti cat de curand din cauza homosexualilor,cat de intens dezbatuta e porcaria asta,de parca ar fi problema urgenta a omenirii,mai bine sa vina sfarsitul,nu mai poate dura mult urgia asta,Dumnezeu e mare si nu va mai putea suporta

    Apreciază

  11. tanase said, on iunie 27, 2015 at 12:49 pm

    Iata si departamentul de stat al „YU-ES-EI” care ne fac nou tot felul de „rapoarte”, ce conducatori bravi si „normali” au acestia! Au reusit sa legifereze pacatul pentru care Dumnezeu a distrus doua cetati, Sodoma si Gomora, cu foc din cer tocmai pentru a atrage mania Lui. Astia vor sa-L provoace pe Dumnezeu, de aceea fac tot felul de tampenii si scarbosenii nebunesti, ei nici macar nu viseaza cam ce-i asteapta.

    Apreciază

    • Crestin Ortodox said, on iunie 28, 2015 at 12:05 am

      Omenirea a innebunit de tot, Se lupta cu Creatorul!!!

      Apreciază

  12. acelas said, on iunie 27, 2015 at 4:35 pm

    comunist, ateu, oportunist, dar parca isi respecta tara si cetatenii ei mai mult decat altii, sau „patriotii” din alte tari ..

    http://www.gandul.info/international/alexis-tsipras-socheaza-in-direct-la-tv-si-anunta-un-referendum-privind-acordul-cu-creditorii-greciei-la-scurt-timp-la-bancomate-s-au-format-cozi-uriase-14509661

    .

    Apreciază

  13. marciusquintus said, on iunie 27, 2015 at 4:45 pm

    Jubileaza baietii veseli:

    Apreciat de 1 persoană

  14. Boltă said, on iunie 27, 2015 at 4:50 pm

    De ce atâta posomorâre și tristețe? Bucurați-vă, fraților, bucurați-vă! Nu mai este mult și se întoarce!

    Apreciază

    • ROmanul said, on iunie 28, 2015 at 4:21 pm

      Se intoarce si cum ne va gasi? Pe mine ma va gasi plin de pacate si patimi … de asta atata posomorare si tristete. Pe tine cum te va gasi? Sfant/Sfanta?

      Apreciază

  15. acelas said, on iunie 27, 2015 at 8:31 pm

    chiar daca o abordare mai degraba omeneasca, totusi niste proorocii de la unii parinti

    .

    Apreciază

  16. hilohi bogdan said, on iunie 27, 2015 at 10:32 pm

    una din temele reeducării dela piteşti a fost…sodomizarea reeducaţilor între ei şi mai ales în posturi sau sărbători creştine…

    Apreciat de 1 persoană

  17. Spaceman said, on iunie 27, 2015 at 11:15 pm

    Homosexualitatea reprezintă moartea speciei umane, ca și transumanismul.

    Apreciază

  18. Miko said, on iunie 28, 2015 at 9:43 am

    Și aici e planul SUA cu noi:

    http://romania.usembassy.gov/2014-hrr-ro.html

    Doar un pasaj:

    Organizatiile extremiste au organizat, ocazional, evenimente de mare vizibilitate pe teme antisemite si au continuat sa sponsorizeze organizarea de evenimente, inclusiv slujbe religioase, simpozioane si marsuri, de comemorare a unor conducatori ai Miscarii Legionare, organizatie fascista, xenofoba si rasista, din perioada premergatoare celui de-Al Doilea Razboi Mondial, precum Horia Sima si Corneliu Zelea Codreanu. Astfel de evenimente au avut loc la Sibiu, Alba Iulia, Tandarei, Fetea, Ciolpani si Bucuresti.

    Ocazional, unele autoritati locale si municipale au omagiat legionari, au permis construirea de monumente comemorative dedicate unor figuri istorice pro-naziste si unor negationisti ai Holocaustului si au dat numele lor unor strazi. Materiale care promovau idei antisemite si îi elogiau pe legionari au fost promovate în presa si distribuite pe internet.

    În datele de 28 mai si 21 iunie, calugarul ortodox Teodot a facut declaratii antisemite în timpul unei slujbe la Mânastirea Petru-Voda si în timpul unei slujbe organizate la Ciolpani, cu ocazia sarbatoririi a 87 de ani de la înfiintarea Miscarii Legionare. Federatia Comunitatilor Evreiesti din România, Institutul Elie Wiesel si Centrul pentru Monitorizarea Antisemitismului în România (MCA România) au solicitat Bisericii Ortodoxe si autoritatilor sa ia masuri. Biserica Ortodoxa a respins acuzatiile ca membrii clerului sau promoveaza antisemitismul si a cerut superiorilor calugarului sa ia masuri împotriva acestuia. Autoritatile nu au luat nicio masura legala împotriva lui Teodot.

    Apreciază

  19. […] SUA: CASATORIILE HOMOSEXUALE legalizate la nivel national … […]

    Apreciază

  20. cristina said, on iulie 1, 2015 at 11:18 am

    Se pregateste intens ,terenul pt venirea Antihristului si totul a fost profetit in Biblie. Nu avem cum sa ne opunem sau sa schimbam ceva ,pt ca totul se va face cu voia Domnului ,cu scopul de a ne purifica si a curata Pamantul de toate lucrurile rele.Important este sa nu ne pierdem credinta si sa ne rugam la Dumnezeu sa ne intareasca pt a putea rezista .

    Apreciază

  21. […] SUA: CASATORIILE HOMOSEXUALE legalizate la nivel national … […]

    Apreciază

  22. […] SUA: CASATORIILE HOMOSEXUALE legalizate la nivel national … […]

    Apreciază

  23. C said, on iunie 28, 2020 at 11:12 am

    Sa va bată puterea lui Dumnezeu dezaxați ce sunteți!!
    Nimeni pe lumea asta nu ma poate obliga vreodată sa accept asa ceva… Asa zisa comunitate LGBT, creația edomitilor, mai are foarte puțin pana va reuși sa includă și pedofilia printre ororile legalizate de sataniști care ne conduc.
    Dumnezeu sa ne apere!!!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.