SACCSIV – blog ortodox

Raportul Departamentului de Stat al SUA despre Romania: ATAC FURIBUND impotriva ORTODOXIEI si NATIONALISMULUI. Infierati: Valeriu Gafencu, Petre Tutea, Mircea Vulcanescu, Monahul Teodot

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 26, 2015

   Iata ce putem citi la Departamentul de Stat al SUA a pus tunurile pe România. Critici dure pentru „discriminarea romilor şi a homosexualilor”. ATAC fără precedent la adresa BOR. Petre Țuțea, pro-nazist:

Departamentul de Stat al SUA a dat publicității joi, 25 iunie, Raportul Internațional privind Respectarea Drepturilor Omului în România pentru anul 2014. Mandatat de Congresul american, Raportul funcționează ca document de informare în privința politicilor de guvernare și de asistență externe.
În viziunea americană, printre problemele pe care le are România în ceea ce privește drepturile omului, se numără: răspândirea punctelor de vedere „antisemite, rasiste, xenofobe și naționaliste pe internet”, discriminarea „sistematică” a romilor dar și „discriminarea homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor si transsexualilor”.

Interesant este faptul că pentru Departamentul de Stat al SUA, care citează ONG-ul Apador-CH, romii care cer „taxe de protecție” ca să nu-ți zgârie mașina în parcare sunt „parcagii care obțin un venit găsindu-le șoferilor spații de parcare în schimbul unui bacșis”.

În altă ordine de idei, Biserica Ortodoxă Română este instituția țintită cel mai mult de criticile departamentului de stat al SUA,  în acest raport.

BOR este acuzată că nu a retrocedat bisericile și proprietățile confiscate de comuniști către Biserica Greco-Catolică, „încalcând hotarâri judecatoresti în acest sens. De asemenea, guvernul nu a luat masuri pentru a retroceda bisericile greco-catolice confiscate de conducerea comunista dupa al Doilea Razboi Mondial”.

BOR mai este acuzată că a cerut autorităților locale din Botoșani să îndepărteze niște umbrele în culorile steagului LGBT. „În luna septembrie, Biserica Ortodoxa a cerut autoritatilor locale din Botosani sa îndeparteze umbrelele menite sa asigure umbra la mesele asezate într-o zona de relaxare din centrul vechi al orasului. Cele 40 de umbrele în culorile curcubeului au fost considerate de preotii ortodocsi un simbol al comunitatii LGBT. Autoritatile au aprobat cererea si au îndepartat umbrelele”, scriu americanii.

De asemenea, Biserica Ortodoxă este acuzată pentru că un monah de la Mânăstirea Petru-Vodă a făcut declarații antisemite. „În datele de 28 mai si 21 iunie, calugarul ortodox Teodot a facut declaratii antisemite în timpul unei slujbe la Mânastirea Petru-Voda si în timpul unei slujbe organizate la Ciolpani, cu ocazia sarbatoririi a 87 de ani de la înfiintarea Miscarii Legionare. Federatia Comunitatilor Evreiesti din România, Institutul Elie Wiesel si Centrul pentru Monitorizarea Antisemitismului în România (MCA România) au solicitat Bisericii Ortodoxe si autoritatilor sa ia masuri. Biserica Ortodoxa a respins acuzatiile ca membrii clerului sau promoveaza antisemitismul si a cerut superiorilor calugarului sa ia masuri împotriva acestuia. Autoritatile nu au luat nicio masura legala împotriva lui Teodot”, se arată în raportul departamentului de stat al SUA.

Raportul face referire și la cazul romilor din Pata Rât, Cluj, care au fost relocați de autorități, Biserica Ortodoxă fiind implicată și atunci. În 2011, atunci când Consiliul Local Cluj a hotărât evacuarea romilor de pe Strada Coastei din Cluj-Napoca pentru ca terenul de 5000 metri pătrați să fie atribuit Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, în vederea construirii noului sediu al Facultății de Teologie Ortodoxă și al internatului instituției, ÎPS Părinte Mitropolit Andrei Andreicuț declara că ”locul nu era potrivit pentru locuințele țiganilor”.

Documentul critică faptul că unele autorități locale au ridicat statui sau au denumit străzi după persoane din perioada interbelică. Referințele se referă la „strada Petre Țuțea” din Timișoara și statuia lui Mircea Vulcănescu din București sau declararea lui Valeriu Gafencu drept cetățean de onoare al Târgu Ocnăi.

„Ocazional, unele autoritati locale si municipale au omagiat legionari, au permis construirea de monumente comemorative dedicate unor figuri istorice pro-naziste si unor negationisti ai Holocaustului si au dat numele lor unor strazi”.

Departamentul de stat al SUA critică România și pentru „lipsa de educație sexuală adecvată vârstei în rândul adolescenților” dar și pentru „numărul mare de asolescente însarcinate”.

În condițiile în care România se confruntă cu cea mai gravă criză a natalității din ultimii 70 de ani, SUA critică țara noastră pentru „lipsa alocarii de fonduri pentru programe de contracepție”.

Un paragraf ciudat este acela în care unele ONG-uri, fără să fie numite, sunt citate pentru că „Ofensa adusa însemnelor statului (stema, drapelul sau imnul national) este o infracțiune ce se pedepsește cu închisoarea” și atentează la libertatea de exprimare.

Este interesant de remarcat care sunt ONG-urile pe care le citează Departamentul de Stat al SUA: Apador-CH (organizație care a refuzat să se implice în cazurile abuzurilor asupra sătenilor de la Pungești; ONG pro homosexualitate), Accept( ONG pro homosexualitate), Centrul Euroregional pentru Inițiative Publice( ONG fondat de Florin Buhuceanu, președintele Accept, pro homosexualitate), Active Watch (ONG-ul lui Mircea Toma) și Centrul pentru Resurse Juridice (ONG fondat de Fundația Soros în 1998).

Raportul integral se găsește pe pagina de internet a Ambasadei SUA de la București.

 

63 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Andrei said, on iunie 26, 2015 at 8:25 pm

  Iarasi am ingrata misiune de a deschide comentariile dar ard de manie. Sincer intr-adevar si serios gandit sansa celor care vrem sa fim ortodocsi total, nu doar cu numele este un refugiu in Serbia. Caci la noi toti nechematii care sunt slugi la americani in firme(e suficient sa va spun ca toate operatiunile de functionare, audit, documente, etc..management a tuturor firme din toata Europa de est sunt gestionate de cinci firme, Accace, KPMG, si nu stiu ce, PwC si E&Y, etc..care sunt toate controlate de CIA), au incurajat o atmosfera ortodoxa imposibila. Nu e pacat sa ne ardem aici fara rost. Sau daca stam aici, sa luptam vizibil. Americanii continua bombardamentul lor asupra Serbiei prin aceste comunicate impotriva noastra. Neispraviti de americani. Doamne, de ce ne-ai supus lor. Pentru pacatele noastre, ca am facut tara cu masoneria, in sec. XIX, am fost politic cu occidentul, am fost de inima vestica. Si pentru pacatele noastre vine apostazia. Dar s-a mai vazut asa. Nu era neamul albanez ortodox si pentru sete de putere a devenit turc? Asa ca nu e prima data cand un neam e rau in credinta.

  Apreciază

 2. Andrei said, on iunie 26, 2015 at 8:25 pm

  atmosfera imposibila pentru ortodoxie ..erata

  Apreciază

 3. dd(2d) said, on iunie 26, 2015 at 8:26 pm

  Se stie ca din Vest va veni prigoana.

  Printre altele, au inceput sa ‘cada’ capete si in Franta. Un om a fost decapitat. La fata locului s-a gasit un steag cu inscriptii arabice. O fi pe bune sau o inscenare?

  http://www.bbc.com/news/world-europe-33284937

  Apreciază

  • GabiM. said, on iulie 6, 2015 at 2:13 am

   vax!nu te mai uita la tv,baiete draga,k o sa ramai spalat pe creier pentru totdeauna…Apara-ne Doamne Iisuse Hristoase de tot raul!

   Apreciază

 4. Andrei said, on iunie 26, 2015 at 8:26 pm

  Zic asta ca toate informatiile din raportul americanilor sunt date de romani…caci nu stiau ei de Gafencu…ci ei au cerut romanilor sa dea tot ce e contra ortodoxiei..si romanii au dat

  Apreciază

  • Ionut said, on iunie 27, 2015 at 1:38 pm

   Ai dreptate. Fie-i tarana usoara si sufletul in Rai celui care a scris: „Cine tine cu strainii…”

   Apreciază

 5. cosminmatiu said, on iunie 26, 2015 at 8:29 pm

  Ce ma bucur ca nu suntem toti ortodocsi doar cu numele.

  Apreciază

 6. Tiatira1986 said, on iunie 26, 2015 at 8:35 pm

  Doamne Ajuta !!!

  Asta denota inca odata faptul ca Romania NU mai este un Stat de dprept ci este o colonie in toata puterea cuvantului . http://vplay.ro/watch/qjre98yu
  Pacatos si nevrednic fiind pot spune ca in momentul de fata Romania este COLONIA lucrului bine facut . Dar cu toate astea vina este a noastra a tuturora ca slabind in credninta Dumnezeu a ingaduit asemenea urgie asupra noastra . Tot ce putem face este sa multumim lui Dumnezeu ca pentru pacatele neamului patimim noi acum si cu atat mai vartos sa ne pregatim cei care inca mai iubesc neamul si realizeaza datoria morala pe care o avem fata de tuturor fratilor nostri intr-u Hristos care s-au jertfit pentru ca noi sa avem nestirbita Dreapta Credinta ( Ortodoxia ) .
  Fie ca rugaciunule Preasfintei noastre Imparatese si a tuturor Sfintilor Parintilor nostri sa lumineze mintile si sa dezpietreasca inimile noastre ca mare urgie va veni peste noi . Va doresc tuturor o seara binecuvantata si va rog frumos sa ma iertati daca v-am suparat cu ceva si rugati-va pentru pacatele mele nepocaite .

  Apreciază

 7. el said, on iunie 26, 2015 at 8:50 pm

  departamentul de sodomisti si criminali sa ragaie la el pe batatura ca i-a sosit CURAD ceasul sa fie spulberat, toate ramele astea care produc bale vor crapa cu moarte cumplita si vor fi aruncate in iad si inlocuite cu altii ca ei spre rusinea VESNICA a lepadaturilor americane carora nici pomenisrea nu va mai fi in veac , sfarsituul lor s-a apropiat si ei nu stiu dar ii mana dracii care VAD ca mau au PUTIN timp si vor fi inchisi pe vecie in gheena de aia ii mana cat se poate de repede sa mai nicmiceasca pana se dezmeticsc fraierrii cat mai multe ca in curand nu vor mai putea nimic; mai au o opintire si partz vine RATATUL lor, marioneta si mascariciul care maimutareste pe Hristos, pe ala il vor arunca gloatei ramase ca idol si cu el vor atrage in carlig ultimele cazaturi omenesti pentru rusinea vesnica. americanii sunt TERMINATI !
  pot sa latre si sa scurga la bale din ei pana vor crapa sfarsitul lor e doar o chestiune de timp si acesta s-a SCURTAT AMENINTATOR. De aia se strofoaca cu ultimele zvacniri de ura sa infaste cat mai mult spre nimicre dar Hristosle sta IMPOTRIVA.

  Sa latre in continuare , cainii iadului NIMENI NU ii asculta !

  Apreciază

 8. Ionut said, on iunie 26, 2015 at 8:55 pm

  LiGhioane BeTe…

  Apreciază

 9. Nimbus said, on iunie 26, 2015 at 9:04 pm

  Trebuie sa ne trezim la timp. Ne zbatem in maruntisuri cand problema grava e aici si urgenta. Vedeti mai jos:

  Cerem deci presedintelui Klaus Iohannis, care ne va reprezenta tara la
  Consiliul European, sa respecte Constitutia Romaniei care stipuleaza clar
  la articolul 3 ca ”Pe teritoriul statului roman nu pot fi stramutate sau colonizate populatii straine”.

  http://ioncoja.ro/textele-altora/nu-categoric-nu/

  https://vremuritulburi.wordpress.com/2015/05/12/dupa-ce-occidentalii-si-nato-au-exploatat-si-nenorocit-o-gramada-de-tari-in-africa-si-asia-acum-vor-sa-scape-si-de-imigrantii-acelor-tari-si-sa-i-redistribuie-la-fraieri/

  Apreciază

 10. Ionut said, on iunie 26, 2015 at 9:08 pm

  SUA nu mai exista. Exista Sodoma cea noua, cu un un supervulcan ce fierbe dedesubt. Sper ca Domnul Dumnezeu sa-i apere pe cei drepti, cum l-a aparat pe Lot. Si astept cu interes CaCurtea Suprema americana sa anuleze legea gravitatiei.

  Apreciază

 11. ban said, on iunie 26, 2015 at 9:20 pm

  Apropo, inalt prea ratacitul Daniel iar a folosit sfintitul trafalet, pentru…sfintire. Unde? De praznuirea Sf. Luca al Crimeei, la capela institutului Parhon. Chiar ei au pus poze, pe basilica, sau asa ceva.
  Pai cum sa nu se ia stapanii de el?

  Apreciază

 12. Dinu said, on iunie 26, 2015 at 9:27 pm

  Oare cat o sa mai rabde Dumnezeu? Dumnezeu este indelung rabdator si milostiv dar nu mai este mult fratilor pana ce America va primi pedeapsa Lui Dumnezeu insa un pericol mai mare vine din alta parte care este si mai spurcat si mai rau.

  Apreciază

 13. anonim said, on iunie 26, 2015 at 9:35 pm

  De fapt initiativele ambasadei americanilor sunt mai mult decat bizare pentru ca miscarea legionara a fost verificata in 1953 de ofiterii americani din comisia aliatilor pentru crime de razboi. Ofiterii americani au fost prezenti pe teritoriul Romaniei alaturi de ofiteri britanici si francezi care au avut liber de la SEcuritate sa intre in orice arhiva au vrut ei. In mod bizar rapoartele lor sunt secrete si astazi pentru ca au descoperit ca numarul de morti nu era acoperit in acte nici macar 10%. Asta o stiu de la tatal meu unul din sefii Securitatii care a facut verificarea legionarilor parasutati prin urmatoarele filiere de spionaj:
  1-filiera yugoslava- agentii securitatii yugoslave in CIA
  2-cartitele colegilor care nici astazi nu sunt publice- la fel si rapoartele
  3-proprii informatori care ajutau legionarrii si care realizau interogatorii mascayte-a trage de limba. Binanteles ca doosarele au fost furate in 1996 cand veneau sefii de la DIA cu amenintari la tatal meu care a fost unul din sefii Securitatii in 1953.Serviciile stiu de ce.

  Apreciază

 14. aha said, on iunie 26, 2015 at 9:36 pm

  am citit si eu comentariul fratelui AKRITAS de la articolul
  https://saccsiv.wordpress.com/2015/06/26/rusine-octav-bjoza-cere-cu-fermitate-condamnarea-comunismului-alaturi-de-legionarism/#comment-276623

  raportul e…nici nu mai stiu cum e….ii inteleg revolta lui AKRITAS …si eu am simtit la fel dupa ce am citit.
  offf…cand se va face oare dreptate? stiu cand…era o intrebare retorica.

  Apreciază

 15. anonim said, on iunie 26, 2015 at 9:39 pm

  Ca o clarificare:
  Spun asta si tot ce am declarat pe forumul vostru in amintirea tatalui meu. Din pacate DIA i-a aranjat dosarul la bataie de joc.

  Apreciază

 16. tanase said, on iunie 26, 2015 at 10:43 pm

  Cine o sa bage in seama voma lor numita „raport”? Sa vad cum apar lingaii urlatori, tradatorimea odioasa si specialistii ONG-isti tipand din toti bojocii; „discriminareeeee, xenofobieeeee, antisemitiiiism, pupincuriiiiiiism …. aaa nu, asta nu ca … de fapt noi suntem aia!”

  Apreciază

 17. Radu Humor said, on iunie 26, 2015 at 10:47 pm

  Bezmeticii ăştia, pentru câţiva păduchi dau foc la tot cojocul :
  Pentru câţiva nefericiţi, nişte bolnavi bătuţi de soartă, ăştia compromit o naţiune !
  Le-a luat Dumnezeu minţile !

  „Curtea Supremă a SUA a legalizat vineri căsătoriile între persoane de același sex pe întreg teritoriul Statelor Unite ale Americii, relatează Agerpres cu referire la AFP.

  Într-o decizie istorică, cea mai înaltă instanță din țară a decis că în Constituție este prevăzut dreptul pentru cuplurile de același sex de a se căsători, oferind astfel o victorie istorică pentru asociațiile americane care militează pentru drepturile homosexualilor.

  Judecătorii Curții Supreme au decis, cu 5 voturi pentru și 4 împotrivă, că garanțiile oferite de Constituție privind un proces și o protecție echitabile în baza legii înseamnă că statele nu pot interzice căsătoriile de același sex. În baza acestei hotărâri, căsătoria între homosexuali va deveni legală în toate cele 50 de state americane.

  Președintele Barack Obama a declarat vineri că decizia Curții Supreme reprezintă ‘un mare pas înainte’ spre egalitate.

  „Astăzi a fost făcut un mare pas în drumul nostru spre egalitate. Cuplurile de homosexuali și de lesbiene au acum dreptul de a se căsători, la fel ca oricine altcineva”, a scris Obama pe Twitter.”

  Apreciat de 1 persoană

  • Radu Humor said, on iunie 26, 2015 at 10:55 pm

   „Spune-mi cu cine te-nsoţeşti, ca să-ţi spun cine eşti !”
   Care sunt subiectele principale apărate de acest departament ? :
   evreii, ţiganii, lesbienele şi poponarii….

   Apreciat de 1 persoană

 18. Spaceman said, on iunie 26, 2015 at 10:53 pm

  Păi americanii ne vor creștini ca ăștia

  În imagine apare un pastor evanghelist care a fost invitat la o manifestație lgbt de către un prieten ce i-a dat să țină acel afiș pe care scrie: „As a Christian I AM SORRY for the narrow-minded, judgmental, deceptive, manipulative actions of those who denied rights & equality to so many in the name of God.” Adică : „Ca și Creștin ÎMI PARE RĂU pentru acțiunile mele de manipulator îngust la minte, critic, înșelător, ca și acelora care au negat drepturile și egalitățile multora, în numele Domnului”. Ați citit bine, da !? Îi pare rău că este sau a fost…creștin îngust la minte, critic, manipulator și înșelător, care neagă drepturile și egalitățile multora, în Numele Domnului !

  http://www.huffingtonpost.com/adam-nicholas-phillips/an-evangelical-pastor-at-his-first-pride-parade_b_7654666.html

  Şi apoi sa fim fericiți ca aceștia :

  WASHINGTON — Curtea Supremă legalizează căsătoriile gay.

  http://www.usatoday.com/story/news/nation/2015/06/26/supreme-court-gay-lesbian-marriage/28649319/

  Cine vrea sa fie după chipul și asemănarea lui Lucifer, n-are decât.

  Apreciază

 19. anca said, on iunie 26, 2015 at 10:57 pm

  Pe bune…..ne intereseaza ce zice SUA despre noi? Poate slugoii de la conducere asteapta semnale de la mai marii lumii sa ne impuna tot felul de restrictii. ….ciudata democratie: ai voie (ba chiar e indicat) sa fii lgbt, dar nu ai voie sa fii nationalist. Ai voie sa fii orice altceva, doar ortodox si nationalist nu. Chiar e totul pe dos! Lumea chiar nu vede????

  Apreciază

 20. Spaceman said, on iunie 26, 2015 at 11:05 pm

  Coca-Cola : ” Noi alegem fericirea în detrimentul tradiției ”

  Eu nu !

  Apreciat de 1 persoană

 21. Apologetica said, on iunie 26, 2015 at 11:45 pm

  Foarte bun articolul, foarte bun si comentariul fratelui AKRITAS:

  ASADAR, NUMAI ATACURI MARSAVE, TICALOASE, IMPOTRIVA VALORILOR TRADITIONALE,
  IMPOTRIVA PATRIOTISMULUI, IMPOTRIVA ROMÂNISMULUI, IMPOTRIVA ORTODOXIEI, MAICA
  NEAMULUI NOSTRU, APARATORI AI FARADELEGII, AI IMORALITATII, AI SODOMITILOR….
  DUPA TOATE ACESTEA, MAI NE TREBUIE UE, USSA, „O TARA CA AFARA”…”VALORI” EUROPENE,
  „CIVILIZATIE” OCCIDENTALA….???
  CAT DE INDOBITOCITI SI SPALATI PE CREIER AM AJUNS, INCAT SA FIM ZI DE ZI, PROSTITI PE
  FATA, MINTITI PE FATA, FURATI PE FATA, IAR PROPAGANDISTII OCCIDENTALI IUDEOMASONI
  SA NE MINTA ZI DE ZI LA MIJLOACELE LOR DE INDOBITOCIRE IN MASA, CA NE E BINE ASA,
  CU…”VALORILE” LOR, CA ASTA E DRUMUL NOSTRU : FARA RESURSE, FARA ECONOMIE, FARA
  PADURI, FARA PAMANTUL STRAMOSESC..TOATE ACAPARATE DE STRAINI…DE CORPORATIILE
  OCCIDENTALE…
  PLATITORI DE TAXE SI IMPOZITE PENTRU INTERESUL STRAINILOR, SI IN BENEFICIUL
  ACELORASI CORPORATII OCCIDENTALE, ASTFEL INCAT SA NE MINTA PE FATA CA ROMÂNIA :
  „FUNCTIONEAZA CU TAXELE TALE”, CAND DE FAPT ROMÂNIA „FUNCTIONEAZA”, SI I SE TESE
  GIULGIU DE MOARTE, CU TAXE LETALE, PENTRU EA CA STAT, PENTRU NOI CA NEAM UMILIT SI
  OBIDIT ATITA AMAR DE ANI DE STRAINI…SCLAVI IN TARA NOASTRA LA CORPORATIILE LOR,
  SCLAVI LA EI IN OCCIDENTIL NELEGIUIT, LA ACELEASI CORPORATII… FARA EDUCATIE, FARA
  SANATATE…FARA SUFLET, FARA OMENIE…..SI SA NU AVEM NICI O REACTIE…???

  Ce ar mai fi de adaugat?
  Trebuie sa ne pregatim cu rugaciune pentru perioada de prigoana ce se anunta. Dupa cate se observa, temnita este tot mai aproape. De aceea eu va indemn ca in afara de rostirea rugaciunilor sa ne intarim duhovniceste cu memorarea lor, a citatelor din Sfanta Scriptura si din Sfintii Parinti. De asemenea mult folos va aduce si citirea literaturii de detentie. Ar fi bine sa citim acum cat inca se mai poate.

  Cat despre acest blog – sper sa ma arat prooroc mincinos – zilele ii sunt numarate.
  Informatia foarte pretioasa din el poate fi salvata cu ajutorul unor programe speciale de salvat automat site-uri intregi. Numai ca acest lucru ar putea fi folosit mai tarziu ca si proba de dosar penal…

  Oricum, rugaciunea ramane arma de baza pentru ca „lupta noastra nu este impotriva trupului si a sangelui ci impotriva … duhurilor rautatii…”, iar solutii omenesti nu exista.

  Apreciat de 1 persoană

 22. Apologetica said, on iunie 27, 2015 at 12:19 am

  Iata si raportul integral de pe pagina ambasadei SUA:
  http://romania.usembassy.gov/2014-hrr-ro.html
  De mentionat ca cel care a prezentat raportul este nimeni altul decat John Kerry…

  Intrebare: oare cum ar fi daca Romania ar face un astfel de raport privind situatia respectarii drepturilor si libertatilor oamenilor din SUA? In mod sigur in SUA situatia este cu mult mai rea decat la noi, mai ales dupa promulgarea actului patriotic 1 si 2.
  De ce nu se uita ticalosii in oglinda?
  In ce calitate fac ei asemenea studii si rapoarte si cu ce scop. Oare in calitate de stapani ai coloniei numita Romania?

  Desteapta-te romane macar in ceasul al 12-lea!

  Apreciat de 2 persoane

  • cristi o. said, on iunie 27, 2015 at 2:40 pm

   Incep sa-l aplaud pe Nea’ Nicu, la discursurile lui, terminate cu „…si neamestecul in treburili interne ale Romaniei”…

   Apreciază

  • Ecaterina said, on iunie 29, 2015 at 12:02 pm

   Monstruosul „Actul Patriotic” este doar intr-o singură formă. Ce-a de a doua versiune se numește „Legea libertății” și este modificată și paramodificată, precum și cu foarte multe adăugiri, după chipul și asemănarea locotenenților satanei de azi. Actuala lege este de o ferocitate nemărginită. Este îngrozitor doar să o citești, dară să o mai și trăiești.

   Apreciază

 23. Maxim said, on iunie 27, 2015 at 1:08 am

  Mâine-poimâine o să-l declare și pe Sfântul Stefan cel Mare criminal de război și antisemit(a omorât turci-agareni,din neamul lui Agar,deci semiți…);sper că nu le-am dat vreo idee…

  Apreciază

  • cristi o. said, on iunie 27, 2015 at 2:44 pm

   S-a gasit China, mare „raspandac” de drepturi ale omului… Ei sunt un alt laborator totalitar al ocultei ca si SUA…

   Apreciază

   • el said, on iunie 28, 2015 at 9:21 am

    cristi.o

    nici americanii NU sunt altceva, primul experiment TOTAL reusit al ocultei, asa ca nu-i mai lauda, sunt niste ratati carora le-a sunat ceasul sfrasitului CUMPLIT si VAI de dobitocii ortodocsi emigrati acolo, daca nu au stofa de martiri, mucenici sunt inscrisi defintiv pe lista iadului. Restul de americanide rand NU vor ajunge dealtfel in alta parte, ca o sa-mi spui ca au priceput ce e cu ei , probabil si PARTIAL caci dusi de diavolul in balarii; dar soarta lopr tot IADUl este , unde nu mai conteaza treptele de chin ci DESPARTIREA de Hristos.

    Asa ca lasa-i pe amerloci ca in ziua cand vor da socoteala de TOATE neamurile pê care le-au chinut si distrus NIMENI din ai lor nu va scapa.Inca odata VAI de DOBITOCII ortodocsi de acolo; sa nu vii cu exemplul Sf Serafim Rose, al parintelui Efrem din Arizona si inca ceva exceptii ca intaiul s-a mantiut in vreme de pace si al doilea are rolul de a pregati MUCENICII, NIMENI nu va scapa din america INDRACITA viu si ortodox, asadar amrelocii romansia emigrati dupa „bunastare” pregatiti-va de MUCENICIE, NU aveti stofa carati-va ACUM ca de la anul nu vei mai putea.
    iar tu c risti.o LASA lauda voalata a „meritelor” am ericanilor, in ziua cand acestui fii de curve vor nimici familia ta ai sa plangi DEGEABA.

    Apreciază

   • Ecaterina said, on iunie 29, 2015 at 12:43 pm

    el

    Deja toți cei cu cetățenie americană nu mai pot pleca din popoameriku fără să plătească taxe mari pentru părăsirea Corabiei iadului. Bine, cum zic ei, e vorba de renunțarea la cetățenia lor. Au dat această lege pentru că sunt foarte mulți care renunță la cetățenie și vor să se întoarcă în țările lor de baștină. Partea proastă este că această taxă este atât de mare încât deja sunt foarte mulți care nu și-o mai pot permite, și prin urmare nici nu mai pot pleca. De aici vine de fapt „interdicția”, mascată de altfel în acest mod de a nu mai putea părăsi „corabia iadului”. Apoi, tot în această lege a lor, referitor la renunțarea cetățeniei, se prevede că „ești de acord” (!) ca fiscul poponar să te urmărească oriunde în lume (!), tot restul vieții tale, și să „te execute” atunci când consideră ca popoameriku mai are ceva de luat de la tine. ups… (!) Chestia asta chiar este pe bune.

    Concluzii:

    1. „taxa de eliberare” NU îți asigură neapărat și eliberarea
    2. „liber” nici după moarte nu vei mai putea fi, din moment ce ai renunțat la Dumnezeu
    etc., etc., etc….

    Apreciază

 24. Gabriela said, on iunie 27, 2015 at 9:39 am

  Daca unii dintre noi,romani,li se alatura ,le DAU dreptate ,le aduc si „dovezi” cum vom putea lupta impotriva acestor valuri de acuzatii?! Nu cred ca se va putea face ceva…in curand se va adopta si la noi legea pro homosexualilor lesbigilor si celorlalte ‘boli’ pt ca sunt bolnavi in opinia mea.de ce nu ne lasa PE noi asa invechiti cum suntem cu traditiile nostre cu religia noastra cu incultura si saracia noastra ? De ce nu stau acolo la ei PE taramul lor „superb” un de totul e posibil?ce mai cauta PE pamantul asta „neinnoit”? Oare de ce nu se gaseste acum un politician sa le atace acest raport ,sa se bata cu pumnul in piept ca e urmas al lui Stefan cel Mare si Sfant ,ca e mandru de religia lui care cu toate necazurile si asupririle asupra ei incearca sa ramana in linie dreapta de 2000 de ani,sa arate cat de mandru e de Romania lui frumoasa ,sa le arate bogatiile (la care multi suspina printre care si ei) acestor pamanturi.noi avem o tara cum nu multe sunt doar ca au vandut-o si o vor mai vinde (conducerea ) .sigur acum CEI de sus le VOR pupa mana pt acest raport si VOR incepe sa-i ” modernizeze” si mai multi PE romani dupa modelli Americii.de ce oare ei nu inteleg ca noi nu suntem inapoiati si ca nu stim ce e lumea „moderna” ci vrem sa FIM lasati in pace .da eu sunt o „pupatoare de oase” (SF.Moaste) si vreau sa raman ” indoctrinata” cu religia mea veche si legile neinnointe (cam acesti termeni folosesc CEI ce nu sunt de acord cu mine) nu le place treaba asta :pot sa se intoarca „PE taramul tuturor posibilitatilor” Doamne ajuta

  Apreciat de 1 persoană

  • Archanghelos said, on iunie 27, 2015 at 2:00 pm

   In multe randuri, guvernul German a reactionat instantaneu la acuzele diversilor catre nemti. Poate il lumineaza si incurajeaza Dumnezeu pe Presedintele NEAMT al Romaniei sa se comporte exemplar, in interesul direct al POPORULUI ROMAN.

   Apreciază

  • Cristian said, on iunie 27, 2015 at 3:03 pm

   Tu ai vrea ca dracul să te lase în pace? Păi tocmai asta e, că nu poate cât timp nu ești al lui. Provocarea trebuie să o primim, e singura cale de a se alege grâul de neghină. Tot ce vine acum ne silește să alegem de care parte suntem până când nimeni nu va mai fi indecis. Atunci va veni sfârșitul, când toți vom fi ales cu cine suntem, unii cu Hristos iar alții cu satana.

   Apreciază

 25. Monah Teodot said, on iunie 27, 2015 at 1:01 pm

  ” De-o fi una , de-o fi alta, ce e scris si pentru noi , bucurosi le-om duce toate de e pace , de-i razboi. ”
  Insa sa stie Dep. De Stat al SUA, precum si agitatorii de la E. Wisell ca si toti cotropitorii ca „Eu imi apar saracia si nevoile si neamul si de-aceea tot ce misca-n tara asta raul, ramul, mi-e prieten numai mie iara tie( voua ) dusman este. Dusmanit vei fi ( veti fi ) de toate far’a prinde chiar de veste. ”
  Nu sunt antisemit. Nici un crestin ortodox din lume nu poate fi antisemit caci , vorba marelui marturisitor Petre Tutea, ” Hristos nu S-a nascut la Botosani ” ci la Betleem. Cum sa fiu antisemit daca Mantuitorul Iisus Hristos este evreu dupa mama si Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat dupa Tata !!! Cum sa fiu antisemit cand Sf. Ap. Petru, Pavel, Andrei, Ioan si ceilalti sunt evrei !!! Dar evrei autentici cu Maica Domnului in frunte. Eu sunt antisionist. Pt. Ca sionistii vor sa-l intronizeze pe antihrist si in lupta asta noi suntem de partea lui Hristos Iisus adevaratul Mesia, singurul si adevaratul Dumnezeu. Toti sfintii legionari sa ne ajute. Amin.

  Apreciat de 5 persoane

  • Maxim said, on iunie 27, 2015 at 3:05 pm

   AMIN!

   Apreciază

  • mihai said, on iunie 27, 2015 at 8:49 pm

   daca intradevar sunteti Monahul Teodot, va urez mult succes si multa putere de lupta si nici un pas inapoi

   Apreciază

  • el said, on iunie 28, 2015 at 9:34 am

   Parinte Teodot sa nu aveti frica de american, sunt TERMINATI, ca astia curand nu vor sti ce-i cu ei si incotro sa mai scape, atentie insa nu neglijati si sa va temeti/feriti/purtati cu prudenta de IUDELE de acelasi neam cu dv din categoria aceluia care cu o sarutare au vandut pe Hristos, NIMENI nu e ste antisemit pe blogul lui sacccsiv.
   Dumnezeu sa fie cu dv.

   Apreciază

  • Cosmin said, on iunie 28, 2015 at 1:33 pm

   AMIN !!!

   Apreciază

  • Ecaterina said, on iunie 29, 2015 at 2:50 pm

   Sărut mâinile Părinte. Apoi, să o luăm și altfel: cum poate un creștin să fie acuzat de antisemitism, când el varsă lacrimi în timp ce citește poeziile lui Radu Gyr?
   Indiferent ce se va întâmpla cu mine, mulțumesc din suflet Mișcării Legionare pentru ceea ce eu am devenit. Dar mai ales pentru că mi-a arătat drumul spre Sfânta Biserică. Iată că, deși crescută în comunism, cu cravata de pioneri la gât și cu toată doctrina lor atee, victoria nu le-a aparținut. Eu însămi sunt dovada vie că Legiunea Arhanghelului Mihail a mai salvat un suflet.

   Pentru Dumnezeu, Neam și Țară, strângem rândurile!

   Apreciat de 1 persoană

  • GabiM. said, on iulie 6, 2015 at 2:44 am

   Sa traiti,Parinte!Va multumim pentru tot cuvantul!Dumnezeu sa va ajute si sa va ocroteasca de tot raul!Rugati-va lui Dumnezeu si Maicutei Domnului nostru Iisus Hristos pentru noi,pacatosii!

   Apreciază

  • andreea said, on octombrie 27, 2016 at 2:58 pm

   Parinte, cum pot lua legatura cu dvs? As dori sa va scriu despre necazurile mele si sa va rog sa ma sfatuiti. Aveti cumva o adresa de email?Multumesc si Doamne ajuta! Andreea, andaa252000@yahoo.com

   Apreciază

 26. geo said, on iunie 27, 2015 at 5:57 pm

  Este interesant de remarcat care sunt ONG-urile pe care le citează Departamentul de Stat al SUA: Apador-CH (organizație care a refuzat să se implice în cazurile abuzurilor asupra sătenilor de la Pungești; ONG pro homosexualitate), Accept( ONG pro homosexualitate), Centrul Euroregional pentru Inițiative Publice( ONG fondat de Florin Buhuceanu, președintele Accept, pro homosexualitate), Active Watch (ONG-ul lui Mircea Toma) și Centrul pentru Resurse Juridice (ONG fondat de Fundația Soros în 1998).

  Pai toate oengeurile astea nu sint altceva decit coloana a V-a a americanilor…de ce credeti ca Putin a interzis toate ong-urile in Rusia?

  Uitati-va la finatatori si o sa intelegeti…Soros finanteaza prin open society, oengeurile astea raporteaza la stapini dupa care raportarile sint incluse in rapoarte din acestea mai mari…adica informatii furnizate de oprganizatii stipendiate de Soros sint preluate in rapoarte oficiale ale guvernului american…chiar daca in ele sint si minciuni imense…

  https://malinbot.wordpress.com/2013/12/07/topul-minciunilor-propagate-de-activistii-activewatch-in-scandalul-soros-rosia-montana/

  http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/malin-bot-activewatch-mercenarii-societatii-civile-in-slujba-lui-dan-voiculescu-si-a-guvernului-ponta/

  http://www.obiectiv.info/soros-se-jura-ca-nu-fura-dar-l-am-prins-cu-rata-in-gura_20834.html

  http://www.dcnews.ro/exclusiv-ong-urile-anti-rosia-montana-care-au-confirmat-ca-sunt-finantate-de-soros_369772.html

  BOR este acuzată că nu a retrocedat bisericile și proprietățile confiscate de comuniști către Biserica Greco-Catolică, „încalcând hotarâri judecatoresti în acest sens. De asemenea, guvernul nu a luat masuri pentru a retroceda bisericile greco-catolice confiscate de conducerea comunista dupa al Doilea Razboi Mondial”.

  Americanii uita sau harab nu au cum au ajuns greco catolicii in posesia acelor biserici, probabil nu au ausit si nici nu i-a interesat de Uniatie, de ce a facut generalul Bukow cu romanii si bisericile care au refuzat sa treaca la ascultarea de Vatican…

  Apreciat de 1 persoană

 27. hilohi bogdan said, on iunie 27, 2015 at 9:14 pm

  experimentul ,,piteşti” (ce nume predestinat!)..la scară naţională…

  Apreciază

 28. Anca Maria said, on iunie 27, 2015 at 10:34 pm

  Eu stiu cine sunt datorita si lui Petre Tutea, Mircea Vulcanescu, Valeriu Gafencu, Monahul Teodot si ceilalti romani patrioti crestini. Acestia m-au aparat si ma vor apara de spalarea creierelor pe care o promoveaza cei care conduc America, ambasada SUA din Romania etc. Nu au nici o sansa in a-mi picura satanicele „democratisme”. Mai sunt cativa care NU cumpara ce vand americanii posedati de tatal minciunii.

  Traiasca Romania Crestin-Ortodoxa Libera de americani, de masoni, de tradatori !

  Apreciază

  • GabiM. said, on iulie 6, 2015 at 2:48 am

   @Anca Maria: Absolut de acord!!! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

   Apreciază

 29. yo said, on iunie 27, 2015 at 10:57 pm

  Se apropie cu pași repezi ziua decisiva , ori ca la sârbi ori slugi, eu unul știu răspunsul dar as vrea sa fiu contrazis

  Apreciază

 30. el said, on iunie 28, 2015 at 11:03 am

  va dari seama ce PENILIL de NEPUTINCIOSI sunt in fata Adevarului amerlocii astia?
  Sa se teama de un simplu monah !!!!

  diavolul e NEPUTINCIOS nu va facti iluzii, americanii ca SLUGU ale lui supuse sunt la fel ce el, NIMIC, au toat averea lumii in mana si stapanesc TOATE , doar espre Adevra NU POT NIMIC.

  latyra cainii iadului, latra, latra…a PUSTIU.

  Le-a sunat ceasul, MACELUL PENTRU EI este GATA, si pentru toti fricosii, lasii si apostatii de pretutindeni, goapa IADULUI lor si-a cascat gura si ei INGROZITI o privesc , STIU ca nu au nici o sansa, dar cauta sa apuce TOT ce se poate cu ei in CADEREA lor, macar sa nu fie singuri pentru o VESNICIE, asta va fi SINGURA lor „mangaiere” .

  Apreciază

 31. […] Raportul Departamentului de Stat al SUA despre Romania: ATAC FURIBUND impotriva ORTODOXIEI si NATION… […]

  Apreciază

 32. […] Iata comentariul Monahului Teodot postat la Raportul Departamentului de Stat al SUA despre Romania: ATAC FURIBUND impotriva ORTODOXIEI si NATION…: […]

  Apreciază

 33. […] Raportul Departamentului de Stat al SUA despre Romania: ATAC FURIBUND impotriva ORTODOXIEI si NATION… […]

  Apreciază

 34. Blogul Monahului Teodot | Saccsiv - Weblog said, on februarie 14, 2016 at 2:18 pm

  […] Raportul Departamentului de Stat al SUA despre Romania: ATAC FURIBUND impotriva ORTODOXIEI si NATION… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: