SACCSIV – blog ortodox

Vor dezbatere publica: VACCINARE OBLIGATORIE. Fara vaccin = fara scoala

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 23, 2015

Tot mai multi parinti refuza sa-si vaccineze copii:

Disperare in ROMANIA: rata de VACCINARE a scazut la 75% in Capitala la DTP (difterie, tetanos, pertusis) din cauza refuzului parintilor

Ca atare slugoii SISTEMULUI nu stiu ce sa mai faca. In aprilie se vehicula ideea:

CAMPANIE ANTIVACCINARE = DRUM SPRE PUSCARIE? Ministrul Sanatatii ne ameninta cu o lege …

Acum le-a fatat mintea alt pui. Iata ce putem citi la Părinţii trebuie să-şi vaccineze copiii cu de-a sila?!:

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii vor să emită un act normativ prin care să oblige părinţii să-şi vaccineze copiii şi să le interzică accesul în grădiniţă şi şcoală fără o adeverinţă eliberată de medic, care să ateste vaccinarea. Medicii de familie susţin, însă, că astfel ar fi încălcate drepturile omului şi consideră că mai bine ar fi dezvoltată o campanie argumentată pentru părinţi.

Prin vaccinare, imunitatea organismului creşte, iar riscul de a contacta diferite boli scade semnificativ. Dar la nivel mondial au existat întotdeauna două tabere, pro şi contra vaccinării. Cei care sunt împotriva argumentează că există posibilitatea dezvoltării unor boli severe ale copilului, uneori ireversibile. Cei pro susţin că riscul de a dezvolta aceste boli este mult mai mic comparativ cu posibilitatea contactării viruşilor bolilor copilăriei, în cazul în care vaccinul nu este făcut la timp.

În ultimii ani, numărul copiilor vaccinaţi a scăzut simţitor, potrivit statisticilor făcute în baza raportării medicilor de familie. De aceea, Ministerul Sănătăţii pune la punct noi măsuri de sancţionare a celor care nu se imunizează împotriva diverselor boli ale copilăriei şi vrea chiar să interzică urmarea cursurilor la grădiniţă şi la şcoală a micuţilor nevaccinaţi. Potrivit reprezentanţilor ministerului, urmează să fie lansat în dezbatere un proiect care să conţină aceste propuneri.

„Există o discuţie în acest sens. Este o măsură care este aplicată în foarte multe ţări. Dacă într-o colectivitate avem 20 de copii din 100 care nu sunt vaccinaţi, o izbucnire epidemică în acea colectivitate este posibilă. (…) Va fi în dezbatere publică. Aceasta va fi atât cu profesioniştii din sănătate, cât şi cu organizaţiile de părinţi, reprezentanţi ai societăţii civile, pentru că trebuie să înţelegem cu toţii că nu putem merge înainte decât dacă suntem parteneri“, a afirmat Alexandru Rafila, consilier al ministrului Sănătăţii.

Medicii de familie: „Sunt încălcate drepturile omului“

De asemenea, propunerea, care are rolul de a-i obliga pe părinţi să îşi imunizeze copiii şi care urmează să fie pusă în dezbatere publică, nu este singura idee a ministerului de a regla situaţia. În prezent se lucrează la un act normativ în acest sens, iar adeverinţa eliberată de medic va deveni obligatorie la înscrierea la şcoală sau la grădiniţă. Specialiştii din cadrul Ministerului Sănătăţii vor beneficia de expertiza reprezentanţilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

De cealaltă parte, atât medicii de familie, cât şi părinţii consideră că acest lucru nu se poate face cu forţa şi că cel mai bine ar fi ca, la nivel naţional, să aibă loc o campanie de conştientizare a părinţilor asupra beneficiilor şi efectelor adverse ale vaccinării.

„Părerea mea este că nimic nu se face prin constrângere. Trebuie dezvoltată o campanie argumentată, în cadrul unui program naţional, în care părinţii să fie informaţi atât asupra riscurilor, cât şi asupra beneficiilor vaccinării. Pentru un copil nevaccinat, riscul de a face boala şi de a suporta repercusiunile este mult mai mare decât reacţiile adverse pe care le poate da vaccinul. De asemenea, dacă nu facem vaccinul, punem în pericol viaţa copiilor şi a celor din jurul lor“, ne-a declarat Laura Condur, preşedintele Colegiului Medicilor de Familie din Constanţa.

Aceeaşi părere o are şi medicul Loti Popescu, care nu este de acord cu constrângerea părinţilor. „Consider că este, pur şi simplu, o încălcare a drepturilor omului“, a afirmat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa.

Comentariu saccsiv:

   Pana la urma proabil ca vor actiona ca in Franta:

Franta: VACCINAREA OBLIGATORIE este CONSTITUTIONALA si PUSCARIE pentru parintii care refuza

   Cititi va rog si:

FOTO TERIFIANT ce nu ne arata mass-media: EFECTELE VACCINARII …

Daca iti iubesti copiii, nu-i vaccina. Risti sa-i mai vezi apoi doar in fotografii …

SCHEMA: Luand urma banilor, intelegem mai bine care-i treaba cu VACCINAREA

Romanii OBLIGATORIU la CONTROL la medic. Altfel SANCTIUNI DURE. Pentru ca sunt DISPERATI sa initializeze DOSARUL ELECTRONIC la cat mai multi, cat mai repede …

 

Tagged with:

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. bogdan said, on iunie 23, 2015 at 8:02 pm

    Apreciază

  2. hypercube21 said, on iunie 23, 2015 at 8:53 pm

    Cum zicea cineva intr-un comment din articolul original: „Daca ceilalti sunt vaccinati, de ce le mai este frica?” Cu alte cuvinte, daca un parinte nu-si vaccineaza copilul, o face pe riscul lui, dar „cei cuminti” care si-au vaccinat odrasla pot sta linistiti, ca doar l-au imunizat impotriva posibilei boli a copilului nevaccinat. Sau nu?

    Apreciat de 1 persoană

    • tanase said, on iunie 24, 2015 at 11:15 am

      Asa e, doar ca logica implementarii vaccinurilor nu functioneaza pentru ca e insasi vaccinurile sunt nefunctionale. Si astfel criminalii cauta „explicatii” si „interdictii” pentru a forta impunerea vaccinurilor cu scop de a-si realiza agenda!

      Apreciază

  3. dante said, on iunie 23, 2015 at 9:01 pm

    Da? Pai atunci sa-mi argumenteze mie stiintific un reprezentant al sistemului medical, cum poate copilul meu nevaccinat, sa puna in pericol o comunitate te copii vaccinati? Si pornind de la ideea ca omul are niste drepturi stabilite prin constitutie, ca doar ne laudam ca sintem stat de drept constitutional, sa-mi explice acelas reprezentant al OMS cum ramine cu libertatea de a alege, ca doar nu sintem in dictatura, nu, sau sintem?

    Doamne ajuta!!

    Apreciat de 2 persoane

    • tanase said, on iunie 24, 2015 at 11:17 am

      Nu o sa-ti explice nimeni stiintific, va fi doar gargara si incercari sofistice de argumentare!

      Apreciază

  4. ion@gmail.com said, on iunie 23, 2015 at 10:05 pm

    Eu cunosc personal un copil care a paralizat a doua zi de la vaccin si saracu a trait cam 18 ani fara sa vada si sa auda doar in pat intins schilod aproape 20 de ani a stat copilul in pat, mama lui saraca al lasa singur si pleca la servici si al gasea tot acolo in pozitia in care al lasa , George alexandru al chema si sigur acum e inger sarmanu de el , ai duceam mi-aduc aminte haine tricotate ce puteam si io de la tricodava . Acolo suferinta fratilor mai mare ca a lui Hristos poate , copil chinuit din clipa in care a facut vaccinul si pina a murit ,mentionez ca ierea sanatos perfect pina atunci

    Apreciază

    • cristi o. said, on iunie 23, 2015 at 11:02 pm

      Sunt multe cazuri grave de epilepsie care au debutat la copii, fix numai dupa ce au facut vaccinul! Nu-mi imaginez cat de criminali pot fi unii medici sa admita asa porcarie ori cat de tembeli sa nu-si dea seama ce se intampla. Atat timp cat in toate vaccinurile, fara deosebire, s-au gasit metale grele, mercur si altele, cum acesti medici mai continua campania de vaccinare? Descoperirea nu e facuta de „doftoroaia” din sat ci de cercetatori de talie mondiala, in urma unor analize complexe de laborator. Dupa numarul medicilor care se rastesc, cu spume in coltul gurii, sa luam carduri si sa facem vaccinuri, incep sa cred ca infamul doctor Mengele ori s-a clonat ori are o armata de ucenici asasini pe masura…

      Apreciază

      • tataia said, on iunie 25, 2015 at 3:41 am

        Din nefericire nu e asa simplu…multi doctori sint pur si simplu indoctrinati. Cei mai multi nici macar nu s-au sinchisit sa citeasca prospectul vaccinului. Sau daca l-au citit oricum nu au inteles nimic. Am vorbit eu personal cu medici si le-am spus: „Vaccinurile contin mercur!’ Ghici ce raspuns am primit? „Da pe dracu'”…Am continuat eu: „Ai auzit de thiomersal?” „Stii ce e?” „E mercur curat” La care medicul „e un conservant..de unde ai scos-o ca e mercur?”

        Sintem noi obisnuiti sa credem ca medicii sint de o inteligenta iesita din comun. In realitate nu sint. Sint doar niste oameni mediocri care au invatat mult. Adica au fost bine indoctrinati. Am un prieten stomatolog. I-am spus cum generatii la rind stomatologii au otravit oamenii prin plombele cu mercur. El mi-a raspuns in termeni foarte stiintifici ca in cazul plombelor cu mercur nu exista „infiltrare sistemica” sau ceva de genul. Adica cu alte cuvinte acel mercur nu se absoarbe in organism. Complet fals. Chiar daca cei mai multi au impresia ca metalele sint dure, metalele nu „curg”…nimic mai departe de adevar. Toate metalele au scurgeri. Iar mercurul din plombe este absorbit in organism. Stomatologii au fost indoctrinati sa creada ca nu reprezinta nici un pericol…din pacate se inseala.

        De asemenea am mai auzit o discutie intr-un Mac’Donald’s. Erau doua femei cam la 30 de anii…cea care vorbea se pare ca avea copil/copii. Cica a avut ea de furca cu alti parinti care erau impotriva vaccinurilor. Ca acum a aparut o adevarata isterie pe internet impotriva vaccinurilor si multi au cazut prada acesteia. Ca sint oameni neinformati si needucati care aud doar ce vor ei sa auda si rup informatia din context. Ca cica vaccinurile sint rele pentru ca ar contine mercur. Dar acel mercur este in cantitate foarte mica si nu are cum sa faca rau…ca la urma urmei sint doar doua-trei doze de vaccin asta incluzind dozele de rapel si la urma urmei acea cantiate de mercur ai putea sa o iei foarte bine si din aer asa ca de ce sa te mai temi de un biet vaccin?

        In primul si in primul rind ca mercurul este toxic in ORICE DOZAJ. Nu exista doza „sigura” de mercur. Mercurul pur si simplu nu are ce cauta in organismul uman. Este cel mai puternic neurotoxic cunoscut de om. In al doilea rind..doza aceea de mercur se poate lua si din aer? Tot ce se poate de cind cu chemtrails, dar de cind este normal asa ceva? Sa respiri aer cu mercur? Lumea se obisnuieste pe zi ce trece cu ceea ce nu ar trebui sa se obisnuiasca…Dar pina la urma ce poti cere de la o persoana care maninca de la MacDonald’s?

        Apreciază

      • cristi o. said, on iunie 25, 2015 at 6:58 pm

        @tataia
        Indoctrinarea ca indoctrinarea, dar din atatia nu se mai gaseste si cate un adevarat profesionist care mai si verifica, nu pune botul ca „guvidele” la orice spune „partidul”…?! Pe vremuri, adevaratii doctori nu se rezumau asemeni unor carpaci la instructiuni citite pe jumatate, ci studiau o viata intreaga. Am avut rude cadre medicale – nu prea mai vad azi oameni la valoarea lor. Analizau pe toate partile bolnavul pana scoteau un diagnostic si era corect. Azi, caz real – dus la trei medici diferiti, consultatie de 3 lulele in 5 minute pe calculator – 3 diagnostice diferite si medicatie antagonista. Cam in orice meserie a patruns „duhul” carpaciului si al submediocrului cu pretentii de „specialist” pe munca putina si bani cat mai multi. Pana si „doftoroaiele” de pe vremuri erau mai metodice in cautarea unui diagnostic. Calitatea omului si a muncii a scazut, intr-adevar, la un nivel impardonabil. Dar chiar toti profesionistii adevarati sa fi disparut? Eu nu cred. Presupun ca sunt trecuti cu vederea, marginalizati ori tratati ca voci singulare… Si, bineinteles,sper sa nu fi trecut asa multi de partea criminalilor din sistem…

        Apreciază

      • tataia said, on iunie 25, 2015 at 10:35 pm

        @ Cristi O

        Din pacate asa este. Duhul cirpaciului si al muncii putine dar pe bani multi… Cu medicii am patit si eu acelasi lucru…citi doctori atitea diagnostice diferite. Cind eram eu mai tinar imi aduc aminte ca bunica mea (Dumnezeu sa o odihneasca) pentru ca fost cadru didactic iesita insa la pensie a ajutat un tinar (ceva mai tinar ca mine) sa ia bacalaureatul. Ca nu era in stare loaza. Si ghici…tinarul acela avea un vis! Sa fie medic! A facut facultatea de medicina in sistemul privat….si nu mai stiu nimic de el….dar cred ca a ajuns chiar medic. Ne mai miram?

        Apreciază

  5. blue said, on iunie 23, 2015 at 10:13 pm

    Similar cu nebunia vaccinurilor, urmează demenţa medicamentelor. Ştirea de primă pagină azi era că se vor ieftini medicamentele. Treptat lumea, ameţită de reclamele la tot felul de mizerii, va căpăta ideea colectivă că nu poate trăi fără ele aşa cum nu poate trăi fără apă, aer şi măncare. Deja cunosc persoane care se lipsesc de alimentele de bază ca să-şi cumpere reţete mai mult sau mai puţin compensate, ferm convinse că sunt extrem de bolnave şi că fără ele vor muri instantaneu. Voi spune aici ceva ce nu se prea spune: 90% din medicamentele de pe piaţă sunt absolut inutile sau chiar dăunătoare pentru organism, în schimb creează bietului pacient manipulat iluzia sănătăţii veşnice, deşi se poate vedea cu ochiul liber că oamenii nu sunt nici mai sănătoşi nici mai longevivi.

    Apreciază

  6. energein7 said, on iunie 23, 2015 at 10:14 pm

    Cei 75% de parinti care au refuzat vor trece LA fapte Si vor urmarii penal gasca din ministerul mortii pana vor da o lege prin care sa ne oblige LA nutritie organics….

    Apreciază

  7. energein7 said, on iunie 23, 2015 at 10:15 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  8. Olivia said, on iunie 24, 2015 at 1:43 am

    Aveam emotii cand am mers la medicul de familie cu fetita mijlocie, care va incepe gradinita din toamna. Mentionez ca a facut BCG-ul si vaccinul anti-hep. B, dupa care ne-am oprit. Incepusem sa ne documentam de pe blogul fratelui Vasile si de pe Bucovina Profunda, apoi ne-am cumparat cartea doamnei Todea-Gross. Fetita mijlocie este foarte rezistenta d.p.d.v. imunitar, iar noi am dus un razboi continuu cu medicul de familie, care ne repeta la infinit ca suntem singurii parinti cu studii superioare care refuza vaccinarea copiilor lor din orasul nostru, insistand si pe la parintii nostri ca sa ne convinga. Intre timp, medicul a lasat-o mai moale, la intrebarea noastra daca crede ca ni se va refuza accesul la educatie al copilului nostru raspunzandu-ne ca nu mai suntem singuri, o multime de parinti au inceput sa refuze vaccinarile, asadar nu crede ca o sa intampinam probleme.

    Apreciat de 2 persoane

    • Maxim said, on iunie 24, 2015 at 11:20 pm

      Continuați lupta cu doctorii mincinoși și cu neuronii spălați ”corect politic”!

      Apreciază

    • tataia said, on iunie 25, 2015 at 3:51 am

      NU este nevoie sa te documentezi de pe bloguri ca sa refuzi vaccinurile. Este suficienta credinta in Dumnezeu. Chiar crezi ca Dumnezeu a creat omul neputincios in fata bolilor? Chiar crezi ca inainte de a se inventa medicina moderna oamenii mureau pe capete asa cum ni se spune? Asta ar insemna sa crezi in evolutie…si noi stim ca nu exista evolutie ci doar involutie. Pina la urma este diferenta intre a crede ca Dumnezeu iti tine copilul in viata si sanatos sau ca medicina iti tine copilul in viata si sanatos. Evident credinta in medicina este cea gresita.

      Ma bucur totusi ca v-ati dat seama la timp de adevar…spune medicul ca sinteti singurii cu studii superioare care refuzati vaccinurile? Asta ne demonstreaza inca o data ca oamenii cu studii superioare nu sint inteligenti…ci indoctrinati. Fara suparare, nu faceam aluzie la cineva anume 🙂 .

      Apreciază

  9. geo said, on iunie 24, 2015 at 1:14 pm

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20251806-sanctionarea-parintilor-care-nu-vaccineaza-copiii-este-deocamdata-doar-discutie-amalia-serban-ministerul-sanatatii-nu-ajuns-inca-consens.htm

    Unele comentarii sint pretinente si interesante…se pare ca oamenii inteleg ce este cu vaccinurile astea, pina la urma…si incep sa gindeasca cu propriile capete, nemaiinghitind minciunile rasuflate ale guvernantilor, medicilor si companiilor farmaceutice…

    Apreciază

  10. […] Iata si comentariul sorei blue postat la articolul Vor dezbatere publica: VACCINARE OBLIGATORIE. Fara vaccin = fara scoala: […]

    Apreciază

  11. maria.fly said, on iunie 24, 2015 at 6:45 pm

    Nu cred ca vor o dezbatere publica . V-or face un circ ca si la dezbaterea ptr carduri. Dezbatere publica inseamna in direct la TV sa vada toata tara argumentele pro si contra.Toate. Daca O N G – urile si Fundatiile vor accepta altfel ori sunt tradatori ori fara minte. Sper ca au invatat ceva din experientele trecute.

    Apreciază

  12. Spaceman said, on iunie 25, 2015 at 2:12 pm

    Când văd o duduie ca asta

    făcând propagandă vaccinurilor, spunând ” aveți încredere în doctori și nu în atotștiutori „, ei bine…intru în alerta maximă, mă apuc serios de studiat, și am încredere în doctori ca aceștia

    https://saccsiv.wordpress.com/2010/12/02/otrava-din-vaccinuri-%E2%80%93-dr-christa-todea-gross/

    http://www.pentruviatacluj.ro/noutati/53-otrava-din-vaccinuri

    OMS: “Vaccinarea salvează vieți, nu vă mai împotriviți” ! – „Impactul vaccinurilor asupra vieții oamenilor este cu siguranță unul dintre cele mai bune lucruri care s-au văzut”, a declarat Jean-Marie Okwo-Bele, responsabil al diviziunii de vaccinuri la această agenție a ONU. Eu nu contest principiul vaccinării ci vaccinurile (nu mai discutăm aici de falimentarea Institutului Cantacuzino, deoarece s-a făcut clar pentru interesele financiare ale marilor corporații farmaceutice), care expun organismul vaccinat la toate riscurile cauzate de aditivi (printre aditivi ar putea fi și nanoroboti), fără garanția că acele vaccinuri au funcționat în totalitate și s-au produs anticorpii necesari, și fără asumarea oricăror responsabilități din partea autorităților, imunologilor, în caz de reacții adverse severe, cum ar fi și în cazul vaccinului (foarte contestat) Gardasil, reacții adverse care oricum ar fi foarte greu de dovedit că au apărut de la vreun vaccin. Așadar corporațiile farmaceutice sunt foarte încântate de o lege prin care vaccinarea să fie obligatorie, deoarece în schema de vaccinări obligatorii ar putea fi introduse tot mai multe vaccinuri pe care e musai să le faci, că doar legea e lege, rezultând profituri maxime și responsabilități minime sau deloc…Însă există un mare impediment în cazul obligativității vaccinărilor prin lege, și anume factorul uman, adică vor exista și medici cu conștiință care ar putea elibera dovada vaccinării fără ca vreun vaccin să fi fost injectat, valabil și în cazul în care un copil ar putea fi respins de undeva sau de către cineva dacă nu este vaccinat, asa ca se vor baza tot mai mult pe propaganda agresivă și frică. Recomand prudență maximă în cazul vaccinurilor !

    Apreciază

  13. Antoniu said, on iunie 25, 2015 at 7:24 pm

    „Dacă într-o colectivitate avem 20 de copii din 100 care nu sunt vaccinaţi, o izbucnire epidemică în acea colectivitate este posibilă” – pai tot ei se vaita ca deja avem cifrele astea… si totusi, nu e picior de epidemie… Astia mint si cand respira, doar-doar or inocula frica parintilor!

    Apreciază

  14. […] Vor dezbatere publica: VACCINARE OBLIGATORIE. Fara vaccin = fara scoala […]

    Apreciază

  15. […] Vor dezbatere publica: VACCINARE OBLIGATORIE. Fara vaccin = fara scoala […]

    Apreciază

  16. […] Vor dezbatere publica: VACCINARE OBLIGATORIE. Fara vaccin = fara scoala […]

    Apreciază

  17. […] Vor dezbatere publica: VACCINARE OBLIGATORIE. Fara vaccin = fara scoala […]

    Apreciază

  18. […] Vor dezbatere publica: VACCINARE OBLIGATORIE. Fara vaccin = fara scoala […]

    Apreciază

  19. NELU said, on mai 5, 2017 at 3:38 pm

    Pentru cei ce vor sa fie convinsi si sa convinga si pe ,pot studia datele de aici (reprezinta cea mai mare baza de date,nu numai in acest domeniu).
    Cu stima.

    Apreciază

  20. NELU said, on mai 5, 2017 at 3:40 pm

    Scuze m-am grabit si nu am dat linkul:
    http://www.bibliotecapleyades.net/salud/salud_vacunas.htm

    Apreciază

  21. NELU said, on mai 5, 2017 at 3:57 pm

    Pentru cei ce vor legiferare (ma refer la ministru,medici si alti decidenti masoni sau nemasoni),trebuie sa cerem sa-si asume aceasta lege prin penalitate 25 de ani inchisoare daca copiii vaccinati patesc ceva si nu in ultimul rand confiscarea totala a averilor acestora pentru a infiinta un institut care sa caute remedii pentru efectele cauzate de acesti criminali aserviti globalistilor,creerea de fonduri tot din aceste averi de ajutorare a familiilor ce au avut si au desuferit de pe urma acestor tratamente.
    Tot aici un film obligatoriu pentru orice cetatean al ROMANIEI,care dupa ce il vede sa umple adresele de mail a tuturor parlamentarilor sa-l vada si apoi acestia obligati sa dezbata in sesiunetelevizata la ce concluzie au ajuns,caci doar ei sunt alesi de noi si nu invers.

    Apreciază

  22. NELU said, on mai 5, 2017 at 4:05 pm

    Linkul filmului este:

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.