SACCSIV – blog ortodox

PARODIE video despre vechiturile scumpe cu care au dotat Armata Romana (FREGATE, F16, etc.). HITLER: „Se trage cu racheta AA manuala de pe punte”. SECRETARA: “Nu plange, ne apara NATO”

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 12, 2015
Tagged with: , ,

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Andrei said, on iunie 12, 2015 at 5:57 pm

  Gays are allowed to serve openly in the Romanian army. According to the Ministry of Defence’s recruitment policy, „it is the right of every Romanian citizen to take part in the military structures of our country, regardless of their sexual orientation.”[17] Nonetheless, many– if not most– gay and lesbian members of the military choose to remain closeted in the work place due to continued fear of discrimination.

  Asta a facut NATO din armata romana asa cum a facut din toate armatele NATO, si bulgara, si greaca. Asa ca nu conteaza armele, ci cine le manuieste si pentru cine.

  Apreciază

 2. aniush said, on iunie 12, 2015 at 6:57 pm

  :)))) Nu uitati sa dati like.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Alex said, on iunie 12, 2015 at 7:46 pm

  ADEVĂRUL despre cursul valutar BNR, spus de economistul Constantin Cojocaru în 2012

  Guvernatorul BNR lansează un atac direct şi total împotriva scandalului politic din România, de care se „delimitează”, scandal care, în opinia sa, se face vinovat de deteriorarea situaţiei economice a ţării, exprimată, direct, de deprecierea monedei naţionale.

  Iată, câteva extrase :

  Mugur Isarescu : “1. Politicienii sa se aseze la masa discutiilor si sa gaseasca solutii. Politica este arta dialogului, nu? Cine nu ştie să dialogheze poate să meargă acasă nu să ne scoată pe noi din casă ”.

  *Constantin Cojocaru : “Deci, politicienii, adică cei care conduc, astăzi, România, sunt invitaţi să meargă acasă, să nu ne scoată pe “noi” din casă. Altfel spus, Mugur Isărescu, nu face parte dintre politicienii, care “nu ştiu să dialogheze”. El face parte dintre “noi”. El nu a fost prim-ministru, în perioada în care s-au pus bazele vânzării, către străini, a capitalului românesc, inclusiv ale celui bancar, el nu conduce, de peste două decenii, BNR, componentă a statului român, care a generat şi întreţinut inflaţia, prin care capitalul românesc a fost pus pe butuci, gata să fie cumpărat, pe nimic, de străini şi de guvernanţii autohtoni, în mijlocul cărora s-a aflat tot timpul. El face parte dintre “noi”, noi cei pe care politicienii, colegi ai domnului Guvernator, ne-au “scos” din fabricile, uzinele, hotelurile şi băncile noastre, pe care le-am construit cu sudoare şi cu multe privaţiuni .“

  Mugur Isarescu : “2. Scandalul politic depreciaza leul. Tensiunile interne s-au vazut in mod cert asupra evolutiei leului.”

  *Constantin Cojocaru : “ Nu, domnule Guvernator. Nu scandalul politic depreciază leul. Pe termen lung, leul este depreciat din cauza deficitelor balanţei comerţului exterior al ţării, deficite determinate, la rândul lor, în principal, de trecerea capitalului naţional în proprietatea străinilor . Pe termen scurt, leul este depreciat, sau apreciat, ca urmare a intervenţiilor BNR pe piaţa valutară, prin care aceasta cumpără şi vinde lei, sau valute, prin care influenţează cursul de schimb, cu dublu scop: a) financiar, să umfle conturile speculanţilor de pe piaţa valutară şi b) politic, să influenţeze accesul la putere al uneia sau alteia dintre taberele politice, care se rotesc la conducerea statului român, din 1989 încoace. Invit pe cititori să urmărească graficele 18.1 şi 18.2, postate la secţiunea Documente, rubrica Grafice, pe siteul http://www.variantacojocaru.ro. Se observă, cu uşurinţă, evoluţia în zigzag a cursului, care favorizează speculaţiile pe piaţa valutară, şi, foarte important, deprecierea leului în anii electorali. Cu această precizare, devine limpede pe cine susţine BNR în actuala luptă pentru putere, în România. “

  Mugur Isarescu : “3. Nu inrautatiti si mai tare situatia monedei nationale! Urmeaza o perioada complicata pentru leu. Pietele sunt nervoase, iar din aprilie au devenit si pesimiste in privinta evolutiei leului .”

  *Constantin Cojocaru : “ Situaţia monedei naţionale se va înrăutăţi, cu sigurantă, în lunile următoare, dar nu din cauza scandalului politic. Scandalul politic este el însuşi făcut pentru a distrage atenţia electoratului de la dezastrul economic, social şi politic, în care a fost adusă ţara de politicieni. Leul va continua să se deprecieze, pe de o parte, datorită înrăutăţirii balanţei comerciale, din cauza secetei, ale cărei efecte ar fi fost diminuate, dacă statul român, din conducerea căruia face parte, de 23 de ani şi domnul Guvernator, nu ar fi distrus capitalul cooperativelor agricole, inclusiv sistemele de irigaţii construite până în 1989. Pe de altă parte, deoarece BNR va continua şi în următoarele luni, să-şi realizaze cele două scopuri menţionate, cel financiar şi cel politic. “

  Mugur Isarescu : “4. Atrageti bani europeni ! …”Prioritatea” atragerii de bani europeni nu s-a simtit deloc. Noi nu avem capacitatea de economisire interna si avem nevoie de aceste fonduri .”

  *Constantin Cojocaru : “Degeaba dăm îndemnuri să atragem fonduri de la UE. Degeaba am creat şi un Minister al Afacerilor Europene. Degeaba schimbăm paturile. Fondurile UE se acordă condiţionat. Obţii 50% de la UE dacă ai şi tu 50%. Românii nu au cei 50%. Nu au pentru că statul român, din care face parte şi domnul Guvernator, de 23 de ani, i-a deposedat de capitalul pe care îl acumulaseră până în 1989 şi de profiturile create de acest capital de atunci încoace. Românii vor avea cei 50% numai atunci când vor fi despăgubiţi pentru capitalul de care au fost deposedaţi, numai atunci când se va aplica Legea Cojocaru. Atunci, vom căpăta şi „capacitatea de economisire internă. “

  Dr. Constantin Cojocaru
  7.08.2012

  Apreciază

 4. Alex said, on iunie 12, 2015 at 8:10 pm

  Cui îşi vinde România industria de armament ? „Privatizarea” ROMARM si ROMTEHNICA !!!

  http://www.enational.ro/dezvaluiri/cui-isi-vinde-romania-industria-de-armament-368611.html/

  Apreciază

 5. mihai said, on iunie 12, 2015 at 9:55 pm

  Directoarea Google , Regina E face propaganda implantului cu cip 666

  Apreciază

 6. Hiperboreus said, on iunie 12, 2015 at 10:05 pm

  Crunt de adevarat! Dureros pana la ininima pentru cei care o mai au. Este o parodie la care n-am putut sa rad. Umor negru ca moartea natiunii romane.

  Apreciază

 7. Stefan said, on iunie 12, 2015 at 10:23 pm

  Papa Francisc vrea sa schimbe data sarbatorii de Paste pentru a sarbatori impreuna cu ortodocsii si protestantii Pastele in aceeasi zi.
  http://roma.corriere.it/notizie/cronaca/15_giugno_12/chiesa-potrebbe-stabilire-data-fissa-la-pasqua-e6d22d0c-111a-11e5-b09a-9f9a058e6057.shtml?refresh_ce-cp

  Apreciază

  • Ștefan said, on iunie 13, 2015 at 10:46 am

   @Stefan

   Am o rugăminte la tine. Deoarece am postat comentarii pe acest site de mai multă vreme decât tine și pentru a nu crea confuzie (cum s-a întâmplat la articolul despre Pr Arsenie Boca) te rog să adaugi la numele cu care postezi un semn distinctiv.
   Mulțumesc pentru înțelegere

   Apreciază

   • Stefan said, on iunie 13, 2015 at 1:17 pm

    Faptul ca scrii Ștefan cu semn diacritic cred ca este suficient pentru a nu fi confundat.

    Apreciază

  • mihai444 said, on iunie 13, 2015 at 1:49 pm

   Stefan@ eu cred ca nu e suficient.

   Apreciază

   • Ștefan said, on iunie 13, 2015 at 5:33 pm

    @Stefan
    Există momente când nu comentez neapărat de pe calculatorul meu și nu pot folosi diacriticile tot timpul. De aceea am venit cu această rugăminte. Sper să găsești o soluție în acest sens. Mulțumesc.

    Apreciază

 8. sherlock_holmes said, on iunie 12, 2015 at 11:13 pm

  Imi aduc aminte ca virgula cindva,romanii aveau cea mai mare incredere in armata si Biserica ( nu procuratura si lgbt ) asa ca s-au luat masuri adecvate.

  Armata a fost dotata cu fregate de pe care trebuie sa se traga noaptea cu pistolul de semnalizare pentru a se vedea cite ceva din tinte si a fi doborite cu arbaletele din dotare iar Biserica a fost dotata cu preotul alexandru stan,printre multi altii care sa traga si ei cu pistoalele de semnalizare pentru a-i putea vedea pe Adam si Eva,ori prin cartile de rugaciuni,ori pictati prin icoane,ori prin Sfinta Scriptura,ori prin omiliile Sfintului Ioan Gura de Aur si multi alti sfinti.

  Apreciat de 1 persoană

 9. Radu Humor said, on iunie 13, 2015 at 12:42 am

  Maria Diana Popescu : +Charles de… Transilvania / Globalizarea păcătoasă a dat peste cap normalitatea în care trăiau oamenii României. Batalioane de şarlatani-„diplomaţi” au venit în Ţara noastră să cumpere pe mai nimic pămînturi, bogăţii ale solului şi subsolului. Cea mai mediatizată manipulare asupra căreia trebuie să fim cu multă băgare de seamă este aciuarea tot mai acaparatoare pe teritoriul Transilvaniei noastre a prinţului Charles. Monarhia britanică continuă să bîntuie suveranitatea altor state, însă după dispariţia reginei Elisabeta a II-a, sigur, Australia va fi prima ţară care va dori să devină Republică. Aşa săraci cum au ajuns în postdecembrism, jigniţi de englezi cum că ar fi necivilizaţi, românii ar greşi nebuneşte să cadă pe spate de extaz sau să sărute dreapta unui prinţ străin, ca slugi preaplecate pentru cîteva pence. Charles a găsit loc de refugiu într-o Ţară încăpută pe mîna unor politicieni de conjunctură, uşor de dus cu preşul. Ardealul e pămînt românesc şi aşa va rămîne în veci! Nu vom accepta ca România să fie din nou ciopîrţită. La ce-i trebuie prinţului o duzină de cocioabe? De locuit nu poate locui în mai multe deodată şi nici pe lumea ailaltă nu le poate lua. Ca să nu mai poftească la condiţiile bio din casele vechi româneşti, îi sugerez lui Charles să-şi înlocuiască saltelele luxoase, acţionate de telecomandă, cu nişte paturi de scînduri şi saltele ecologice de paie. Nu v-aţi întrebat ce face prinţul cînd vine în Ardeal? Ascultaţi cu atenţie şi spuneţi tuturor: atunci cînd e plictisit de zbenguiala cu Dracula prin codrii noştri, Charles scrie cronici literare la cărţile lui Mircea Cărtărescu, cel care cu mare talent literar s-a exprimat ţigăneşte pe seama reginei Angliei! Prezenţa tot mai insinuantă a lui Charles în Transilvania noastră, vrută şi de alţii, e un semn explicit pentru cei care au minte să-l priceapă. Să nu uităm că Charles este rudă cu ex-regele Mihai! Ungaria face presiuni uriaşe la forurile U.E. şi la toate marile cancelarii occidentale, Kossovo vrea şi ea independenţa, iar preşedintele nostru dansează după melodia sugerată. În martie 2015, Parlamentul European a adoptat un raport în care cere din nou României şi altor patru state „refractare” din blocul comunitar – Grecia, Slovacia, Cipru şi Spania – să recunoască independenţa fostei provincii sîrbe. Să nu permitem ca următorul pas să fie Transilvania noastră! Atunci, de ce n-am cere şi noi înapoi de la Ucraina: Basarabia – pînă jos, cu judeţele de la gurile Dunării, nordul Bucovinei şi Ţinutul Herţa?! Încetaţi cu propaganda pentru acest prinţ străin! După cum se trag sforile la Bruxelles, „dragostea” lui pentru Ardeal are un scop prestabilit: „săracul” de el, vrea să fie principe al Transilvaniei. Să nu uităm că acest prinţ bătrîn şi neliniştit este autorul sintagmei „Ţinutul secuiesc”, care a inflamat destule spirite. Nu există un ţinut secuiesc, iar guvernanţii români, dacă vor să nu fie alungaţi cu pietre, trebuie să nu accepte niciodată preacurvia unui tîrg de dezintegrare a României, sub invocatul pretext viclean al autonomiei! La ultimul nostru recensămînt, fabulosul număr al secuilor din România a fost… 150. Aşadar, care ţinut şi al căror secui? Prinţului îi surîde aurul de la Roşia Montană şi poate feudalizarea şi să nu care cumva să credeţi că va avea milă şi înţelegere faţă de poporul român, cum nu a avut milă nici de prinţesa Daiana! Prinţul e îndrăgostit de Transilvania, nu de România. Acolo sînt resurse naturale de toate felurile, de o bogăţie inestimabilă, pajişti cu flori, pămînt roditor, irigare naturală, resurse de apă potabilă și o imensă bogăţie de ape minerale! România e ca o femeie frumoasă, cuminte şi bogată, dar, măritată cu forţa, a încăput pe mîna unui schizofrenic care o răpune în bătaie şi o supune la tot felul de umilinţe. Prinţul Marii Britanii să nu uite un lucru: frumuseţile şi bogăţiile locului nostru, tezaurul solului şi subsolului, codrii seculari prin care se plimbă ca vodă prin lobodă, sprijinit în toiag, sînt ale Patriei Române şi nu pot fi cumpărate angro, cu doi sfanţi. Niciodată regilor nu li s-a părut odioasă ideea de a aduna bogăţii pe spinarea mulţimilor care trudesc. Însă, cît ai noştri vor dormi în front sau li se va cere a se preface că dorm, prinţul Marii Britanii devine rentabil intereselor sale, nicidecum ale României. În concluzie, cu profilul său de Moş Crăciun binevoitor şi nevinovat a aterizat pe tărîmuri româneşti cu interese şi scopuri precise, fără nicio legătură cu viaţa, problemele şi năzuinţele oamenilor locului, fiind susţinut propagandistic de „frații” maghiari să împînzească Transilvania, „pas cu pas” cu proprietăţile cumpărate. Acum rămâne strict problema noastră, a românilor, dacă vom accepta un asemenea implant colonizator, un om care se dă de ceasul morţii, invocînd iubirea pentru Transilvania, pe care o visează ca nouă perlă a coroanei.+ SURSA http://www.art-emis.ro/editoriale/2967-charles-are-fantezii-erotice-cu-transilvania-noastra.htm

  Apreciază

 10. Radu Humor said, on iunie 13, 2015 at 1:11 am

  Veste bună pentru Nuţi, Raluca, Roberta şi cum le-o mai chema pe ale noastre :

  Raport ŞOCANT despre ONU:
  Membrii forţelor de menţinere a păcii solicită sex în schimbul ajutoarelor umanitare
  • 12 IUN 2015 •

  Raport ŞOCANT despre ONU: Membrii forţelor de menţinere a păcii solicită sex în schimbul ajutoarelor umanitare 482
  Foto: en.wikipedia.org
  Trupele ONU de menţinere a păcii solicită servicii sexuale în schimbul ajutoarelor umanitare aduse în ţările sprijinite de organizaţie, informează BBC News.

  Un raport realizat de Biroul de Supraveghere a Serviciilor Interne ONU (OIOS), citat de BBC, arată că sute de femei din Haiti şi Liberia, motivate de sărăcie şi foamete, şi-au vândut trupurile angajaţilor ONU.

  Potrivit documentului, femeile erau plătite inclusiv cu bani, bijuterii, telefoane mobile sau alte produse şi bunuri care nu le erau altfel accesibile.

  În document se menţionează că, în perioada 2008-2013, au fost depuse 480 de plângeri de exploatare sexuală şi abuz sexual. O treime dintre ele implicau minori şi minore.

  Potrivit AP, peste 230 de femei din Haiti au afirmat în cadrul mai multor interviuri că au oferit servicii sexuale angajaţilor ONU, în anul 2014. Mai mult, unele dintre ele au păstrat insignele clienţilor lor spre a-i şantaja pe reţelele de socializare, în caz de neplată.

  Apreciază

 11. Marius said, on iunie 13, 2015 at 2:10 am

  Ne-au transformat in carne de tun, ținte de antrenament pentru orice invadator !Când au luat rusii Crimeea Norica Nicolai declara ca avem muniție doar pentru 8 ore de război!

  Apreciază

  • Cristian said, on iunie 13, 2015 at 8:01 am

   Cu cine vrei să te lupți, Marius?

   Apreciază

   • el said, on iunie 13, 2015 at 5:21 pm

    tampitii fara minte vor fi aruncati sa se lupte cu fratii lor de credinta in vreme ce smecherii sunt in buncare pe alte meleaguri si dau ordine. lupta doar dobitocii pentru averea smecherilor, Dumnezeu sa dea minte acestui neam sa NU accepte sa se lupte impotriva fratilor de credinta ortodoxa !

    Apreciază

   • Marius said, on iunie 14, 2015 at 12:01 am

    Cristian, sper sa nu fiu nevoit dar când cineva intră peste tine in casa si vrea sa te omoare esti in legitima apărare si daca esti in stare lupți. Ce ai vrea, sa ingenunchez si sa ma milogesc?Oricum cine intra peste tine vine sa te omoare sau sa te facă sclav.Daca tu nu vrei sa trăiesti sau sa fi liber, e treaba ta.Mie îmi e bine asa si daca trebuie sa lupt pentru mine si ceilalți o voi face.

    Apreciază

  • Cristian said, on iunie 14, 2015 at 12:22 am

   În videoclip se spune că la 1 februarie 2015, 45 de rabini au semnat un document prin care afirmă că ”mesia a venit și e printre noi cu înfățișare umană.”

   Apreciază

 12. mihai444 said, on iunie 13, 2015 at 1:55 pm

  tin sa va precizez ca stam atat de bine incat daca cineva trimite 4 avioane sa arunce niste bombe peste Bucuresti,CAPITALA tarii,astia nu prea au cu ce sa reactioneze la nivel de artilerie AA.asta spune tot.

  Apreciază

  • el said, on iunie 13, 2015 at 5:18 pm

   mihai444

   asta ca sa le iasa tututor din cap ca ar „controla” ceva cum i-a invatat occidentul rationalist si lepadat de Dumnezeu si sa se stie ca suntem DOAR in mainile si la Mila Lui Hristos!
   Au castigat mila Lui Hristos vor fi paziti, au scarbit pe Domnul vor primi rasplata lor !
   Doamne ajuta.

   Apreciat de 1 persoană

   • Cristian said, on iunie 14, 2015 at 12:29 am

    Ne folosesc iar apoi ne vor arunca ca pe o cârpă lepădată.

    Apreciază

 13. […] Fostul adjunct al Direcţiei de Informaţii militare, acuzat că a sustras 180.000 de dolari, dă vina pe superiorul său. Ce a declarat în faţa procurorilor PARODIE video despre vechiturile scumpe cu care au dotat Armata Romana (FREGATE, F16, etc.). HITLER:… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: