SACCSIV – blog ortodox

CE I SE PREGATESTE ROMANIEI? Dupa ce a distrus Georgia, marioneta MIHAIL SAAKASHVILI e numit Guvernator al regiunii ucrainiene ODESA. Daca ne uitam pe harta unde-i regiunea asta, ne ia cu fiori. CE ROL NEFAST VA AVEA ACOLO?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 7, 2015

georgia-president-interpol-wanted-.si

Foto: http://rt.com/news/177912-georgia-president-wanted-list/

Iata ce putem citi la UPDATE Ucraina: Fostul presedinte georgian Mihail Saakashvili, numit guvernator al regiunii Odesa:

Fostul presedinte georgian pro-occidental Mihail Saakashvili a fost numit, sambata, guvernator al regiunii strategice ucrainene Odesa, situata la Marea Neagra, a anuntat presedintele ucrainean Petro Poroshenko, potrivit AFP.
Poroshenko l-a prezentat la Odesa pe noul guvernator, „un mare prieten al Ucrainei”, potrivit imaginilor difuzate in direct de televiziuni. El a precizat ca a semnat in urma cu o zi un decret prin care ii acorda lui Saakashvili cetatenie ucraineana.
Guvernul de la Kiev i-a solicitat sefului statului ucrainean, Petro Poroshenko, sa-l numeasca pe fostul presedinte al Georgiei, Mihail Saakashvili, in postul de guvernator al regiunii Odesa, in sud-vestul Ucrainei. Seful Administratiei Prezidentiale a Ucrainei, Valerii Cealii, a confirmat anterior pentru postul de televiziune Inter ca presedintele Petro Poroshenko a primit o solicitare in acest sens, relateaza BBC News, citat de Mediafax.
La 15 februarie, Mihail Saakashvili a fost numit la conducerea Consiliului consultativ international pentru reforme, organism insarcinat cu elaborarea de propuneri pentru implementarea de reforme in Ucraina.
Petro Porosenko a numit deja straini in posturi de conducere in Ucraina.
Americanca Natalie Jaresko, cofondatoare si directoarea fondului de investitii Horizon Capital, si lituanianul Aivaras Abromavicius, directorul fondului de investitii suedez East Capital, au fost numiti, in decembrie 2014, in functiile strategice de ministru al Finantelor si, respectiv, al Economiei dupa ce au fost naturalizati printr-un decret special semnat de Petro Porosenko.
Presedintele Ucrainei poate sa numeasca in functia de guvernator doar cetateni ucraineni care vorbesc limba tarii. Ucraina nu permite dubla cetatenie.
Mihail Saakashvili, un avocat care a studiat in Statele Unite, a fost presedinte al Georgiei in perioada 2004-2013.
El a venit la putere in Gerogia in urma „revolutiei trandafirilor”, o mobilizare populara care a dus la indepartarea de la putere a fostului presedinte si ministru sovietic de Externe Eduard Sevarnadze si a conferit acestei tari din Caucaz o perspectiva prooccidentala, europeana si atlantica, dar popularitatea sa s-a erodat in timp, din cauza unor acuzatii de abatere de la normele democratice, dificultatilor economice si razboiului cu Rusia din 2008.
In prezent, el este inculpat in Georgia pentru abuz de putere.

Comentariu saccsiv:

   Nu-i o mirare ca au pus guvernator strain, ca deja pe fata e plina conducerea tarii de non ucraineni, incepand cu presedintele Petro Porosenko, care e evreu:

VLADIMIR PUTIN – ANTISEMIT: I-a scris mamei lui BORIS NEMTOV pe numele ei de … EVREICA

Cititi va rog si:

REGELE DE CACAO Petro Poroşenko – presedintele UCRAINEI. EVREUL Vitali Klitschko – primarul KIEVULUI

Din 12 mai, FIUL VICEPRESEDINTELUI SUA este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator de gaz din UCRAINA

Audio: EVREICA Yulia Tymoshenko vrea EXTERMINAREA RUSILOR

   Ce nu-mi place mie e ca l-au pus guvernator exact al regiunii de la granița cu România și Republica Moldova:

Foto: http://ro.wikipedia.org/wiki/Regiunea_Odesa

   Adica taman acolo unde e vestita Transnistria dar si teritoriul romanesc de la sud de Republica Moldova ce se afla cu totul ilegal ocupat de micului imperiu artificial Ucraina.

Iar Mihail Saakashvili asta este un dezastru. Pentru cei ce au uitat, sa facem o scurta incursiune in istoria recenta a Georgiei.

   Acolo e Osetia de Sud, ce s-a autoproclamat „republică sovietică” la sfârşitul anului 1990. În 1992, în urma unui referendum, populaţia s-a pronunţat pentru independenţă şi pentru unirea cu Osetia de Nord, care face parte din Rusia. Regiunea are o suprafaţă de 3.900 km pătraţi şi o populaţie de 70.000 de oameni, majoritatea ruşi.
După recunoaşterea Kosovo de către Occident, cele două republici autoproclamate au cerut Rusiei să le recunoască oficial. Răspunsul Kremlinului a fost, însă, suplimentarea trupelor de menţinere a păcii în cele două regiuni.

Apoi presedintele Mihail Saakashvili, ordona armatei georgiene o ofensivă de amploare împotriva forţelor separatiste din Osetia de Sud si uite asa a inceput Războiul dintre Rusia și Georgia din august 2008. Razboi scurt, deoarece  Rusia a trimis forțe în sprijinul osetilor. În urma acestui război Osetia de Sud a fost recunoscută ca entitate statală de Federația Rusă, Georgia la rîndul ei pierzînd de facto controlul asupra acestei regiuni.

Anii au trecut, Mihail Saakashvili fuge din Georgia si traieste in SUA. De remarcat si ca detine un doctorat onorific la University of Haifa din Israel.

La conducerea Georgiei a ajuns prin revolutia trandafirilor al carui motor a fost evreul George Soros, adica acelasi papusar al revolutiilor portocalii dar care a lucrat recent din nou si in Ucraina:

Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA

Iata si cum a ajuns presedinte, conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Revolu%C8%9Bia_Trandafirilor

La 2 noiembrie 2003, au avut loc noile alegeri legislative. Conform Comisiei Electorale Georgiene, scrutinul ar fi fost câștigat de o coaliție susținătoare a președintelui în funcție, numită „Pentru o Nouă Georgie”, cu 21,3%. Mișcarea Națională Unită, formațiunea liderului opoziției Miheil Saakașvili, s-ar fi clasat de abia pe a treia poziție, cu 18,1% din preferințele electoratului.

Scrutinul a fost însă descris de către cei peste 450 de observatori din 43 de țări din partea Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) ca nereușind să îndeplinească standardele democratice internaționale, fiind în esență, lipsit de credibilitate[1]. Saakașvili a proclamat victoria formațiunii sale, pretențiile sale fiind susținute de exit-poll-urile companiei americane Global Strategy. Printre neregulile semnalate, a fost aceea că numele lui Miheil Saakașvili nici nu s-a regăsit pe listele de votanți.

Mișcarea Națională Unită, alături de Partidul „Drepturi Noi” și alți membri ai Opoziției au îndemnat populația să protesteze pașnic împotriva guvernului fidel lui Șevardnadze și să practice nesupunerea civică, fără acte de violență. Scopul urmărit era demisia președintelui, în paralel cu organizarea de noi alegeri. La jumătatea lunii noiembrie 2003, au început să aibă loc demonstrații anti-guvernamentale masive pe străzile din Tbilisi, manifestările răspândindu-se rapid în aproape toate orașele importante ale Georgiei. Liderii din stradă ai revoluției au fost organizația de tineret „Kmara” (Destul!) și câteva organizații neguvernamentale, printre care Liberty Institute.

Revolta a atins apogeul la 22 noiembrie, când președintele în funcție a intenționat să deschidă noua sesiune a parlamentului. Lideri ai partidelor de opoziție, printre care și Saakașvili, au întrerupt discursul lui Șevardnadze, făcându-și apariția cu trandafiri în mâini, de unde și denumirea de „Revoluție a Trandafirilor”. Acesta s-a retras, flancat de garda sa de corp, ulterior declarândstare de urgență și intenționând să mobilizeze gărzi militare în jurul reședinței sale. Armata a refuzat să susțină noul guvern. Lipsit de alternative, la 23 noiembrie 2003, Șevardnadze s-a întâlnit cu liderii opoziției, la sfârșitul discuțiilor el anunțându-și demisia. Anunțul a creat o stare de euforie în Tbilisi, peste 10.000 de oameni ieșind pe străzi pentru a sărbători.

La scurt timp, Curtea Supremă a Georgiei a invalidat rezultatele scrutinului din 2 noiembrie. La 4 ianuarie 2004 au fost organizate alegeri prezidențiale, câștigate cu peste 96% din voturi de Miheil Saakașvili, care la învestirea sa în funcție, la 25 ianuarie, avea să devină cel mai tânăr șef de stat din Europa. La 28 martie 2004, alegerile parlamentare au fost câștigate, cu o largă majoritate, de partidele susținătoare ale noului președinte.

Comentariu saccsiv:

   Ati recunoscut desigur schema repetata mereu si mereu cu acelasi succes de catre aceiasi papusari oriunde in lume. Noroadele insa nu-si dau seama deoarece pe de o parte nu sunt informate dar pe de alta parte nici nu se prea straduie sa se informeze …

Zona Georgiei are o importanta energetica deosebita inca din secolul 19. In 1879 The Rothschild Banking Family of France construieste Transcaucasian Railroad pentru transportul petrolului.

La peste o suta de ani distanta, se construieste Baku-Tbilisi-Ceyhan pipeline, ce porneste de la Marea Caspica, trece prin Georgia, Turcia si ajunge la Marea Mediterana. Problemele de constructie ii revin megacompaniei Bechtel, iar operatorii principali sunt BP si Chevron (succesoare ale Standard Oil Rockefeller). Paralel cu ea mai exista si South Caucasus Pipeline, al carei operator principal este tot BP.

Mikhail Saakashvili declara in 2003 ca toate contractele legate de conductele din zona Caspica sunt o chestiune de supravietuire pentru statul georgian.

Zbigniew Brzezinski a fost emisarul american in zona Caspica pentru promovarea construirii acestei Baku-Tbilisi-Ceyhan Pipeline. Referitor la situatia din Georgia din timpul acelui minirazboi cu Rusia, acesta declara:

O data si o data Rusia tot va pierde estul sau

Cititi va rog si:

The Puppet Masters Behind Georgia President Saakashvili

In concluzie, Mikhail Saakashvili a fost o marioneta folosita atunci in Georgia iar acum se doreste a fi folosita in Ucraina. La ce? Ce ni se pregateste?

Dupa cum am spus, nu-mi place o asemenea distructiva marioneta la granita Romaniei si ca guvernator peste romanii din Ucraina. Poate gresesc si nu se va intampla nimic, poate papusarii i-au dat doar ceva neimportant de facut, ca sa nu stea degeaba, dar nici sa dormim pe noi si sa nu emitem ipoteze nu-i bine.

 

 

 

53 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu Iacoboaie said, on iunie 7, 2015 at 6:59 pm

  Misiunea lui fiind o marionetă și un pro-occidental foarte obedient și servil, este așa cum a făcut în Georgia – IMPLEMENTAREA ,,DEMOCRAȚIEI” ȘI DISTRUGEREA UCRAINEI… Oare ucrainenii îl vor accepta și îi vor cânta în strună? Nu vor afla nimic despre el?…

  Apreciat de 1 persoană

  • Radu Iacoboaie said, on iunie 7, 2015 at 7:01 pm

   Învățați puțin a citi expresia feței și mimica… Este acesta un om providențial trimis de occidentali (americani, evrei americani, dar sioniști) SĂ SALVEZE UCRAINA? SAU SĂ O ÎNGROAPE?…

   Apreciat de 1 persoană

   • G-man said, on iunie 8, 2015 at 12:06 am

    IACOBOAIE PRIETENUL SATANISTILOR POCAIESTE=TE!

    Apreciază

   • Radu Iacoboaie said, on iunie 8, 2015 at 9:33 pm

    G-man

    Ai găsit o greșeală și de ce faci mă rog TĂRĂBOI așa de mare? Citisem doar începutul comentariului… Tu nu ai habar câte articole parcurg și câte comentarii…

    Apreciat de 1 persoană

  • G-man said, on iunie 7, 2015 at 10:08 pm

   Iacoboaie
   HULITORULE AL ICOANELOR .
   CAIESTE-TE!

   Apreciază

   • Radu Iacoboaie said, on iunie 8, 2015 at 9:34 pm

    Hulitor ești tu… Și cu toți amicii și colegii tăi…

    Apreciază

   • Radu Iacoboaie said, on iunie 9, 2015 at 2:22 am

    Adică cu toți bravii tăi ,,mușchetari”… Cine este Regele vostru? Patriarhul sau Matei Vulcănescu?…

    Apreciază

 2. Radu Iacoboaie said, on iunie 7, 2015 at 7:04 pm

  Chiar dacă avem unele diferende privind frontierele dintre noi, NU SUNTEM DUȘMANII UCRAINEI… Și în plus ucrainenii sunt ortodocși ca și noi… Au murit multe milioane dintre ei în timpul prigoanei sălbatice comuniste și ordinelor semnate de V.I. Stalin…

  Apreciază

 3. mihai444 said, on iunie 7, 2015 at 7:14 pm

  bey,zapciule@ mai dute de mananca,fa un dus,iesi afara si plimbata la aer curat,lasa acest blog.

  Apreciat de 2 persoane

 4. Hiperboreus said, on iunie 7, 2015 at 8:49 pm

  Mei iacoboaie mai cultiva-te bei! Ucrainenii sunt mai rai ca rusii. Sunt sovini si au inchis imediat scolile in limba romana pe care nici URSS-ul n-a indraznit. Nu sunt ortodocsi toti -foarte multi sunt catolici. Sunt tatari corciti cu polonezi si cu rusi. Mai citeste de crimele pe care le-eu facut in WW II. Stalin n-a vrut sa dea publicitatii dosarele despre ei pentru ca rusii i-ar fi cerut sa-i extermine pe toti. Exemplu : daca o ucraineanca era ,maritata cu un rus atunci tatal si fratii ei o violau mai intai si apoi o spintecau cu cutitele. I-au ingrozit si revoltat pe soldatii germani cu cruzimea lor. Cu noi romanii s-au purtat nimai ca dusmanii- aminteste-ti de canalul Bastroe si de alte chestii de dupa 89. Mai citeste bei, nu debita ca o tzatza.

  Apreciază

  • Radu Iacoboaie said, on iunie 9, 2015 at 2:26 am

   Așa… Și câte milioane mai precis de ucraineni au murit prin înfometare la ordinul lui Stalin, care le-a confiscat alimentele în prag de iarnă în anii ”30?… După care manual de istorie ai învățat sau te-ai uitat numai la Discovery History?…

   Apreciază

 5. euuuu said, on iunie 7, 2015 at 9:00 pm

  Foarte urât, saccsiv că preiai minciuni din propaganda rusă. Iar Rusia îl urăște pe Saakașvili, pentru că are demnitate națională și curaj. Pentru că s-a opus ocupației ruse din Osetia și Abhazia.
  Saakașvili a stârpit corupția în Georgia. Interesează-te ce reforme a făcut acolo.
  El este omul potrivit să oprească contrabanda prin Transnistria.

  Apreciază

  • saccsiv said, on iunie 8, 2015 at 12:57 am

   euuuu

   Deci e de bine cu omul revolutiilor colorate si cu nume de flori ale lui George Soros …

   Apreciat de 1 persoană

  • nikodim said, on iunie 8, 2015 at 8:09 am

   A starpit coruptia in Georgia? Pai de asta ii cer extradarea in prezent noile autoritati georgiene? Care autoritati au fost temperate de Departamentul de Stat in sensul asta.Omul ar fi produs „gauri” de niste milioane de dolari in buget pe cand era presedinte. Probabil ca astfel si-a alimentat „demnitatea nationala” de care amintea cititorul „Nato”, parca. Individul s-a dovedit marioneta de folosinta mai indelungata, se vede. Mai are ceva misiuni democratice de indeplinit.

   Apreciat de 1 persoană

  • unu said, on iunie 8, 2015 at 3:08 pm

   http://www.mediafax.ro/externe/marea-britanie-ar-putea-accepta-rachete-nucleare-americane-pe-fondul-tensiunilor-cu-rusia-14419622

   „Administraţia Barack Obama analizează un plan care prevede instalarea de rachete nucleare în Europa şi Asia pentru a putea distruge ţinte militare pe teritoriul Rusiei. Mai precis, potrivit agenţiei Associated Press, Pentagonul analizează „în mod activ” posibilitatea folosirii armelor nucleare împotriva unor ţinte militare din Rusia, ca reacţie la presupusa încălcare de către Moscova a Tratatului Forţelor Nucleare Intermediare (INF), semnat în anul 1987. Rusia respinge acuzaţiile privind încălcarea INF prin testarea unor rachete de croazieră care au raza de acţiune între 500 şi 1.000 de kilometri. Associated Press citează un fragment neclasificat al unui raport elaborat de generalul Martin Dempsey, şeful Statului Major Interarme al Statelor Unite. Potrivit documentului, Pentagonul analizează trei modalităţi pentru contracararea Rusiei: instalarea sistemelor antirachetă în Europa pentru doborârea rachetelor ruse după lansare; atacuri cu arme convenţionale asupra unor obiective militare din Rusia; alte „capacităţi de contracarare”, implicând atacuri cu rachete nucleare împotriva unor ţinte militare din Rusia. „Opţiunile merg atât de mult cât s-ar putea – fără a se spune explicit – în sensul îmbunătăţirii capacităţilor nucleare americane de a distruge ţinte militare pe teritoriul Rusiei”, afirmă surse citate de AP.”

   @euuu – poti sa explici te rog cum e cu „scutul american antiracheta” care vreo cativa ani era impotriva „iranului si korrei de nord”, transformat incet in „scut inofensiv impotriva Rusiei” si mai nou baza de rachete potential ofensive cu capete nucleare care sunt destinate atacurilor nucleare pe teritoriul Rusiei?

   cu „minciunica” asta pentru prosti bagata pe gat de americani cum este? ca e destul de groasa si poate sta la baza inceperii celui de-al treilea razboi mondial.

   ai citi cum a ajuns Saakashvili la putere prin lovitura de stat si revolutie colorata? ti s-a parut democratic?

   Apreciat de 1 persoană

  • Nimbus said, on iunie 8, 2015 at 11:26 pm

   Se intampla sa cunosc bine tara aia si pe fostul presedinte. Ba mai mult la invazia rusa din 2008 am fost acolo, chiar plusez si spun ca stiu foarte bine zona Osetiei pana la Vladikavkaz. Vorbesti niste prostii enorme. Individul a furat de i-a uscat pe gruzini. Cu toata clica lui. Oamenii il comparau cu Berlusconi asa ca termina tu cu minciunile. Razboiul real a inceput dupa ce dobitocul a bagat trupe de desant si blindate in Sione si Gudauri. Practic i-a intaratat pe rusi mai ales ca au ocupat si zona de exploatare de gaz care nici nu era a lor. Iar reformele le-a facut pentru o elita politica, nu pentru restul populatiei. Pe aia i-a saracit. Dupa ce-si plateau darile majoritatea munceau suplimentar numai ca sa le ajunga pentru mancare. Cumparam lipii pe strada in Tiflis cu 8 Lari, la jumatate de pret fata de brutarii asa ca pe romaneste Hai Sictir!

   Apreciat de 1 persoană

 6. Aurora said, on iunie 7, 2015 at 9:23 pm

  Sfantul Lavrentie de Cernigov spunea ca Rusia, Bielorusia si Ukraina trebuie sa fie impreuna.Putini inteleg ca Ukraina este pamant rusesc. Maica Domnului i-a spus unui monah care venea din Athos „Mergi in Rusia, la Kiev”.

  Apreciat de 1 persoană

 7. Radu Iacoboaie said, on iunie 7, 2015 at 9:49 pm

  saccsiv

  Cum se face că multe comentarii stau de câteva ore în așteptare?… Gata cu ,,toleratul”?… De-acuma fiecare să-și vadă de blogul lui?… Asta îmi dai de înțeles după batjocura făcută de ,,prietenii” tăi, care te conduc după cum se vede și se înțelege?

  Apreciază

 8. G-man said, on iunie 7, 2015 at 10:05 pm

  fratilor nu va mai luati de iacoboiae ca e eretic , ca nu e , s-a convertit inainte de moarte ! stiu sigur …de unde stiu ? pai am dat un sarci pe goagal ..

  Apreciază

 9. Nato said, on iunie 7, 2015 at 10:12 pm

  Si ce vroiai sa numeasca, sovietici ? N-are nici un rol nefast, n-avea grija.

  Apreciază

 10. acelas said, on iunie 7, 2015 at 10:13 pm

  apropos, stii ceva de o proorocie a parintelui Iulian, de la Prodromu, pentru aceasta vara-toamna, cum ca Romania va intra intr-un conflict cu Rusia si Ungaria, in care va fi implicata chiar si Bulgaria? Va fi un coflict rau care ne va costa f mult… . Parca si parintele Arsenie Boca spunea la un moment dat ca intr-o singura noapte ne vom trezi incercuiti si amenintati de vecini din mai multe parti.. . Nu mai stiu cum era..

  despre proorocia parintelui Iulian intreaba te rog la Petru Voda sau poate la altcineva cu „intrare” la parintii din Sfantul Munte Athos. Cum ar fi poate Laurentiu Dumitru; dogmatica empirica, sau cei cu bloguri referitoare la Muntele Athos, daca ai relatii la ei.

  daca vrei, nu posta acest post.

  Doamne ajuta !

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on iunie 8, 2015 at 1:54 pm

   acelas

   Deocamdata asta am primit, dar mai astept:

   Parintele Iulian a dat binecuvantare ca sa raspandim in toata lumea „Marturisirea impotriva ereziei” semnata de el. Aceasta este vocea lui autentica, lupta impotriva ecumenismului. A mai spus Gheron Sava(protectorul Schiutului Prodromu) ca cu cat se va raspandi marturisirea aceasta cu atat Romania va fi ferita de razboi. Pentru ca oamenii se vor dezmetici, se vor dumiri ca nu- i a buna! Deci de noi depinde! La pr Iulian, dupa ce a semnat marturisirea au incercat sa-l aduca la tacere(unii din manastire chiar) si a devenit brusc greu accesibil, si „bolnav”, au zis chiar ca a inebunit, etc. De aceea a intervenit Gheron Sava si Gheron Evstratie de care le e frica pentru ca de ei depinde manastirea. Asa ca vor sa-l izoleze, sa puna ep seama lui „profetii” ca sa mnu mai aiba putere marturisirea lui!

   Apreciat de 1 persoană

 11. el said, on iunie 8, 2015 at 12:12 am

  nu trebuie subestimati georgienii, ei au dat pe stalin…
  mi se pare mie, sau tipul este vopsit la par ca muierile fudule, tarfe si putine la minte? jalnic, naparliot de barba ca femeile si … vopsit la par ! „halal” barbat politic, tarfa americanilor !

  cioara vopsita !

  Apreciază

 12. Olivia said, on iunie 8, 2015 at 12:17 am

  off-topic: diavolul de Peter Singer la ” Garantat 100%”,pe Tvr1,acum!!

  Apreciat de 1 persoană

 13. acelas said, on iunie 8, 2015 at 12:30 am

  informatia e data de un intermediar care cunoaste pe cineva care a fost in muntele Athos de curand si le-a vorbit parintele Iulian.

  .

  Apreciat de 1 persoană

 14. mircea.v said, on iunie 8, 2015 at 12:47 am

  @el,

  apropo de stiinta, tehnica, Tesla si alti savanti si genii ce au lucrat/lucreaza in domeniul electricitatii/electronica/microelectronica, am recitit „Marsul distrugatorului”. Toti oamenii astia au fost/sant in vizorul diavolului ca sa se foloseasca de ei cat mai mult. Si nu doar ca se folosesc diavolii de oamenii de stiinta, ci chiar ii inspira, ii sugestioneaza.

  Si, „Toata aceasta tehnica nebuna, ne va sluji noua… „

  Apreciat de 1 persoană

  • el said, on iunie 8, 2015 at 11:23 pm

   mircea.v

   ” Toti oamenii astia au fost/sant in vizorul diavolului ca sa se foloseasca de ei cat mai mult. Si nu doar ca se folosesc diavolii de oamenii de stiinta, ci chiar ii inspira, ii sugestioneaza.”_______asta face diavolul MAI ABITIR cu ORICE crestin botezat ortodox, din ziua botezului lui tot asta face, il pandeste sa-l „inspire” si sa-l „sugestioneze” …

   nu te teme ca are dracul ac de cojocul fiecaruia… nu te crede exemptat nici tu, ori cum ti se pare? 🙂
   nu mai ai nimic de facut si acum te ingijesti de altii?

   Apreciază

 15. acelas said, on iunie 8, 2015 at 12:53 am

  uita-te la el, asta-i evreu toata ziua …, urechi, nas, ochi ..

  .

  Apreciază

 16. Olivia said, on iunie 8, 2015 at 1:06 am

  M-am uitat doar ca sa o combat pe o prietena plecata in State, care era oripilata ca postam pe fb articole de pe bloguri ortodoxe impotriva acestui specimen desucheat… revoltator!!!
  Idei principale: Crestinismul in general este vinovat pentru persecutarea homosexualilor, ca ar fi mai bine pentru un copil cu un handicap sever sa fie eutanasiat ca sa i se scurteze suferinta lui si a parintilor lui, ramanand ca aceasta decizie sa fie la latitudinea parintilor; incurajarea dreptului la avort ante- si post-natal, cresterea interesului umanitatii pentru diminuarea suferintei animalelor;de aici, dreptul animalelor de a intretine sex cu oamenii (piei, drace!!), vegetarianismul ca mod de viata (spurcatul musiu avea pantofi si curea din material textile, iar cureaua ceasului de la mana era din plastic( sic!), doar industria carnii dauneaza mediului mai mult decat toate avioanele, masinile, industriile…scandalos.
  Ce bine era daca mama lui avea aceeasi viziune ca el, ca sa ma exprim eufemistic…Prea multe comentarii de-ale domnilor el,Tanase, Andrei-d (pe care ii apreciez si carora le multumesc pentru informatiile puse la dispozitie, exceptand vocativele-invective) si-au pus amprenta asupra mea.
  Voi intra pe pagina de fb a emisiunii mai sus-amintite si voi comenta. Va invit si pe voi, in cazul de fata individul merita toate invectivele din lume, huleste cumplit, batjocorind creatia Domnului!
  Un exemplu de etica altruista practica a acestui …primat (parafrazez aici, ceva de genul): ” Daca omul se considera superior prin ratiune animalelor, atunci n-ar trebui sa permita prelungirea vietii unui copil care are, de exemplu, hemoragie la creier, deci care e lipsit de ratiune, care nici nu-si poate recunoaste parintii sau nu are nici macar minimum de manifestare constienta”.Hal de logica.

  Apreciat de 1 persoană

 17. ortodoxiacatholica said, on iunie 8, 2015 at 1:35 am

  Eveniment istoric, merita postat ca articol: Marturisirea pr Iulian de la Prodromu a ajuns Marutrisrea Sinaxei Clericilor si Mnahilor din Grecia: Și Sinaxa Clericilor și Monahilor Ortodocși din Grecia a adoptat o nouă Mărturisire de Credință întocmită de Schitul românesc Prodromou din Sfântul Munte in Octombrie 2014

  https://ortodoxiacatholica.wordpress.com/2015/06/07/orthodoxos-typos-si-sinaxa-clericilor-si-monahilor-ortodocsi-din-grecia-a-adoptat-o-noua-marturisire-de-credinta-intocmita-de-schitul-romanesc-prodromou-din-sfantul-munte/

  Apreciază

 18. acelas said, on iunie 8, 2015 at 10:25 am

  stii ceva la care fundatie se refera tolontan, care finanteaza cu sume din acestea astronomice activitatea majoritatii ong-urilor de pe teritoriul Romaniei? omul se vaicareste ca au avut o tentativa de cenzura la un nu stiu ce proiect la care trebuia sa participe. Parca descoperise America. Omul asta ori e super naiv, ori face pe prostul. E vorba de fundatia soros ori „societatea deschisa” ? Bun, dar noi nu stiam de asemenea sume colosale. Acum il inteleg chiar si pe Plesu ca sta de o viata pe acolo…, dar nu stiam ca Romania reprezinta o asa miza, de vreme ce se invart asemenes sume …

  „Acum cîteva zile, mă găseam în sediul uneia dintre fundațiile importante din România, cu siguranță cea mai bogată dintre ele. O fundație prin care un guvern occidental finanțează cu zeci de milioane de euro pe an o bună parte a organizațiilor neguvernamentale din România.”

  din link-ul: http://www.gsp.ro/gsp-special/media/tolontan-a-primit-premiul-ion-ratiu-pentru-jurnalism-a-dat-dovada-de-non-partizanat-si-a-aparat-interesele-cetatenilor-prin-anchete-investigatii-iata-discursul-de-acceptare-451374.html

  .

  Apreciat de 1 persoană

 19. G-man said, on iunie 8, 2015 at 10:57 am

  IACOBOAIE TIE GREU MA SA DAI APRECIAZA LA O RUGACIUNE ?\
  SI SA STERGI APRECIEREA LA HULA ALUIA ?
  NU TE LASA DRACII ?
  E UN PAS DE INCAPUT FA-L ,
  POCAIESTE-TE !

  Apreciază

  • Radu Iacoboaie said, on iunie 8, 2015 at 9:35 pm

   G-man… răutate…

   Ai găsit o greșeală și de ce faci mă rog TĂRĂBOI așa de mare? Citisem doar începutul comentariului… Tu nu ai habar câte articole parcurg și câte comentarii…

   Apreciază

 20. CE I SE PREGATESTE ROMANIEI? said, on iunie 8, 2015 at 12:03 pm

  […] sursa: saccsiv […]

  Apreciază

 21. scortisoara said, on iunie 8, 2015 at 12:06 pm

  „Uniunea Europeană și Elveția au semnat, miercuri, un document care pune capăt secretului bancar al acestui stat, perceput până acum drept paradis fiscal.

  Începând din 2018, între cele două părți va avea loc un schimb automat de informații legate de conturile din instituțiile financiare, informează Novini
  Semnarea acordului este un pa înainte pentru combaterea evaziunii fiscale și a spălării banilor. Documentul prevede că statele membre pot primi nume, adrese, data nașterii și alte informații legate de cetățenii care au conturi bancare în Elveția. Urmează însă ca documentul să fie parafat de Parlamentul din Țara Cantoanelor și ar putea fi subiectul unui referendum.

  UE lucrează la acorduri similare cu alte paradisuri fiscale precum Andora, Liechtenstein, Monaco și San Marino.
  De asemenea, din această săptămână, autoritățile din Elveția au început să publice online numele cetățenilor și firmelor din afara țării care sunt căutați în țările de origine pentru infracțiuni de evaziune fiscală, inclusiv în Germania.

  Cetatenii americani sunt identificați doar după inițiale.”

  http://www.activenews.ro/externe/Acord-istoric-semnat-de-Elvetia-si-UE.-Secretul-bancar-a-fost-eliminat-114285

  Apreciat de 1 persoană

 22. scortisoara said, on iunie 8, 2015 at 12:16 pm

  Si … noi ce facem ?

  „Guvernul va organiza un referendum cu privire la aderarea României la Zona Euro dacă se va impune din punct de vedere politic, a declarat premierul Victor Ponta, precizând că termenul obiectivului rămâne 1 iulie 2019, când România va prelua preşedinţia Uniunii Europene.”

  http://www.activenews.ro/stiri-politic/Guvernul-va-organiza-referendum-privind-aderarea-Romaniei-la-zona-Euro-115018

  Apreciat de 1 persoană

 23. scortisoara said, on iunie 8, 2015 at 12:22 pm

  Publicat: Dum, Mai 31st, 2015
  Analiza / Biserica Ortodoxă | de Sorin Lavric
  Despre sfinţi în ton scolastic: Gafencu şi Laokoon

  Despre canonizarea martirilor din închisorile comuniste nu se poate scrie decît cu sentimentul zădărniciei, ştiind că efortul nu va avea nici un rezultat. Şi atunci nu-ţi rămîne decît să muţi discuţia în plan cultural, spre a nu cădea în lamentaţii inutile. Sunt convins că voi muri fără să-l văd canonizat pe Valeriu Gafencu, din acest motiv singurul ton cuvenit e cel al peroraţiei speculative: tratez tema in abstracto dîndu-i un rang pe care ura retroactivă a celor care îi reprimă memoria postumă nu îl poate atinge.

  http://www.orthonews.ro/despre-sfinti-in-ton-scolastic-gafencu-si-laokoon/

  Apreciază

 24. scortisoara said, on iunie 8, 2015 at 12:25 pm

  Gata , m-am lamurit in privinta site-ului .

  http://www.orthonews.ro/de-ce-orthonews-ro/

  Despre autor

  Bogdan Duca – Este vaticanist, publicist, cercetător independent și consultant politic. Are un doctorat în Ştiinţe Politice, cu o teză despre doctrina socială a Bisericii Catolice, și un Master în Ştiinţe Politice, cu o lucrare despre relaţia Bisericii Ortodoxe Române cu clasa politică în postcomunism. Și-a obținut licenţa în Teologie cu o lucrare despre documentele dogmatice ale Conciliului Vatican II. Domeniile sale de interes sunt Teologia Politică, Teologia sistematică, studiul relaţiei dintre Biserică şi Stat, dar şi al relației dintre religie şi societate. Este de confesiune greco-catolic.

  Apreciat de 2 persoane

 25. G-man said, on iunie 8, 2015 at 1:03 pm

  IACOBOAIE …I DE 3 ZILE STA APRECIEREA TA LA HULA ALUIA . NU AI VRUT SA REGRETI SINGUR , TI-AM ATRAS ATENTIA NICI ASA NU ITI RETRAGI APRECIEREA ?
  IUBITORULE DE HULITORI , IDOLATRULE , NICI UN SFANT NU SE PUNE MAI PRESUS DE DUMNEZEU DUHUL SFANT SI ALA ACOLO PE DUHUL SFANT HULESTE CAND VORBESTE ASA URAT DE ICOANE SI DE PREOTI SI DE BISERICA ,… SI TU IL APRECIEZI GAGAMANE
  O SA VII PESTE 2 ZILE SI O SA ZICI CA AI AVUT TREABA ?
  TU CREZI CA TOATA LUMEA E PROASTA .. DACA REUSESTI SA PROSTESTI PE 2 3 CREZI CA MERGE CU TOTI ?
  PANA ACUM… TOATA LUMEA STIE , ESTI PRIMUL CU COMENTARII LA FIECARE ARTICOL AL LUI SACCSIV , ESTI PRIMUL SI L A ORICE ORA ..A CUM NU AI TIMP SA DAI UN LIKE LA O RUGACIUNE SI UN DISLIKE LA HULA CA SEMN DE SMERENIE ?
  NU POTI INDRACITULE ?
  POCAIESTE-TE IACOBOIAE !

  Apreciază

  • el said, on iunie 8, 2015 at 3:40 pm

   G-man

   🙂

   lasa-l frate ca nu poate saracul, nu-ti mai obosi tastatura si nervii degeaba, e pierdut saracul… singurul lucru bun de facut ar fi ca macar sa nu piarda si pe altii cu el

   Doamne ajuta!

   Apreciază

  • Radu Iacoboaie said, on iunie 8, 2015 at 9:36 pm

   G-man

   ACUM NU MAI ESTE… AM GĂSIT-O…

   Ai găsit o greșeală și de ce faci mă rog TĂRĂBOI așa de mare? Citisem doar începutul comentariului… Tu nu ai habar câte articole parcurg și câte comentarii…

   Apreciază

 26. G-man said, on iunie 8, 2015 at 7:30 pm

  IACOBOAIE MAI AI APRECIEREA LA PRIETENUL TAU HULITOR ?
  DACA DA ATUNCI POCAIETE-TE IACOBOAIE TOCMAI CA SUNTEM IN POST NU ITI VINE BINE CI ITI STA IMPOTRIVA POSTUL . POCAIESTE-TE!
  https://saccsiv.wordpress.com/2015/06/05/de-ce-sri-ul-nu-vrea-sa-i-depisteze-de-magistratii-masoni-invitatul-ovidiu-zara-deschide-o-excelenta-tema-pe-care-insa-batranele-hiene-de-la-antena-3-o-inchid-cu-glume-hahaite/#comment-272603
  CU ASA HULE MAI AI TUPEU S A ZICI DE POST , NU TIE RUSINE ,POCAIESTE-TE PRIETENUL HULITORILOR IACOBOAIE !

  Apreciază

 27. […] Dupa ce a distrus Georgia, marioneta MIHAIL SAAKASHVILI e numit Guvernator al regiunii ucrainiene OD… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: