SACCSIV – blog ortodox

De ce SRI-ul nu vrea sa-i depisteze pe MAGISTRATII MASONI? Invitatul Ovidiu Zară deschide o excelenta tema, pe care insa batranele hiene de la Antena 3 o inchid cu glume hahaite …

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 5, 2015

VRaL1hdXS3c_2L

Foto: http://www.antena3.ro/romania/cum-a-ajuns-rafo-onesti-la-fiare-vechi-numele-alinei-bica-se-leaga-direct-de-aceasta-catastrofa-284866.html

Ieri, in emisiunea La Ordinea Zilei moderată de Dana Grecu, se dezbatea “curajos” pe tema binom, trinom, DNA si campul tactic al SRI in Justitie. La un moment dat invitatul Ovidiu Zară ia in serios libertatea de exprimare si zice cam asa:

   Daca judecatorul e mason, procurorul e mason si poate si avocatul, eu ce sanse mai am? Magistratii ar trebui sa completeze in declaratia de interese daca sunt masoni.

Dupa care in studio s-a asternut tacerea. Dar nu pentru multa vreme, caci si ceilalti ziaristi sunt hiene batrane cu multa experienta. Asa ca au depasit momentul cu glume hahaite, Dana Grecu intrebandu-l pe Mugur Ciuvica daca e mason, el pe ea ceva tot pe acolo, si uite asa cu ranjete fortate au trecut la alte alea “curajoase”.

Ultima data cand am mai observat o astfel de tacere la Antena 3 a fost pe vremea cand moderatorii n-au avut de lucru si l-au intrebat pe Dinu C. Giurescu daca Crimeea e pamant rusesc. Si cum istoricul le-a demonstrat ca da, i-a amutit. Doar ca atunci momentul nu l-au trecut cu hahaieli, ci foarte experimentatul agent american Radu Tudor a balbait ceva de genul: dar nu asa trebuia sa rezolve Rusia problema. (era vorba de anexarea Crimeei)

Ovidiu Zară e ziaristul caruia Traian Basescu i-a zis “gaozar”.

Unde-l găsiţi pe „găozarul” lui Băsescu

   Mai stiu despre el ca a fost pe lista candidatilor Partidului Conservator (PC) si cam atat.

Revenind la tema, sa ne amintim ca in 2013 s-a decis:

CSM a decis ca MAGISTRATII POT FI MASONI deoarece: „Francmasoneria este un sistem de morala special care cere membrilor sai tinuta morala si buna reputatie, prin morala intelegandu-se bunatate, onestitate, sinceritate, loialitate, justete”

Pe atunci Antena 3 era olecuta mai curajoasa, caci iata ce putem citi la articolul MASONII, acceptaţi în cele mai înalte funcţii ale instituţiilor statului român. „Încalcă flagrant principiile DEMOCRAŢIEI” din 2013:

Dreptul magistraţilor de a face parte din masonerie este contestat de avocaţi de renume. Aceştia sunt revoltaţi de decizia CSM, despre care spun că încalcă flagrant principiile democraţiei având în vedere că principiul fundamental al lojelor masonice spune că „fraţii se sprijină necondiţionat între ei”.
Deranjaţi de principiul fundamental al masoneriei, care spune că „fraţii se sprijină necondiţionat între ei”, avocaţii spun că s-ar putea crea un precedent periculos în instanţe.
Nu este pentru prima dată când consiliul legitimează apartenenţa judecătorilor şi procurorilor la această organizaţie. Prima dată, în 2007, a spus că magistraţii pot face parte din Masonerie fără niciun fel de problemă, aceasta nefiind o incompatibilitate. Însă aici se ridică mai multe probleme!
De exemplu, cum poate fi tras la răspundere un judecător care este obligat prin lege să dea dovadă de imparţialitate, în situaţia în care în boxa acuzaţilor se află un alt mason!
Antena3 a cerut CSM un punct de vedere oficial, însă preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii a fost de negăsit. Judectorul Cristian Danileţ a refuzat să vorbească despre acest subiect.

Pe de alta parte, iata si ce putem citi la CSM a hotarat: Judecatorii trebuie sa declare daca sunt masoni:

Judecatorii trebuie sa completeze in declaratia de interese daca sunt masoni si nu pot face parte din asociatii secrete, potrivit unei hotarari a Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, in sedinta din 20 august, a decis adoptarea unei hotarari de principiu prin care da magistratilor posibilitatea sa faca parte din asociatii secrete, cu conditia sa le… declare, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Contradictia se refera la asociatiile masonice. Desi asociatiile secrete sunt interzise conform articolului 40 din Constitutiile, punctul 4, lojile masonice sunt asociatii care functioneaza public si legal.
De aceea, CSM da voie magistratilor sa faca parte din loji masonice, conditia fiind ca acestia sa arate in declaratia de interese pe care trebuie sa o completeze „calitatea de membru in asociatii, fundatii sau alte organizatii neguvernamentale, inclusiv cele masonice”.

   Comentariu saccsiv:

   Asadar, in doi ani Antena 3 a renuntat la curaj si pe frontul asta. Ca pe multe altele:

Video (2008): Pe vremea cand la ANTENA 3 se mai zicea totusi cate ceva … Acum e doar o HAZNA

Pacat. Era un moment excelent ca pe fondul temei SRI – camp tactic – Justitie sa se discute si despre magistratii masoni. Ca CSM-ul i-a indemnat pe magistrati sa declare daca apartin de Loje, insa daca muschii lor nu vor s-o faca, ce le poti face? Caci cum demonstrezi ca sunt masoni? Aici iata ca ar trebui sa intre in ecuatie SRI-ul, ca tot se lauda ca agentii sai sunt facatori de bine in tara asta. Sa-i depisteze asadar pe masonii cu functii inalte in stat, mai ales pe cei din magistratura.

In loc de asta insa, SRI-ul ii monitorizeaza taman pe cei anti masonerie …

Cititi va rog si:

Cine sunt STAPANII reali ai SRI-ului? Cu ce se ocupa SRI-ul de fapt? Pe cine apara si de cine?

CUM TE JUDECA UN JUDECATOR MASON? Cum te trateaza un medic mason? Daca esti ortodox nationalist …

 

70 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • NIMENI said, on iunie 5, 2015 at 10:08 am

      la pct. 8 …

      Apreciază

    • Radu Iacoboaie said, on iunie 5, 2015 at 11:32 am

      Se pare cå toatå råspunderea în sensul acceptårii francmasonilor în sistemul juridic aparţine Consiliului Superior al Magistraturii, care s-a pronunțat pozitiv (dar nu si corect) în 2013. Legal, masoneria are acoperire fiind declarată din timpul guvernării lui Adrian Nåstase societate de utilitate publicå, primind amual si o sumå de la statul român… Dar csm-ul a fåcut o mare gresealå atunci, care ar trebui îndreptată…

      Apreciază

  1. geo said, on iunie 5, 2015 at 9:47 am

    Robert Cazanciuc, ministrul Justiției, a anunțat că se va lua pune în dezbatere publică un proiect legislativ care să permită căsătoria între persoane de același sex și în țara noastră. Am putea fi prima țară ortodoxă care acceptă acest lucru.

    http://www.ziuanews.ro/stiri/casatoria-intre-homosexuali-va-fi-luata-in-discu-ie-i-in-romania-am-fi-prima-ara-ortodoxa-care-accepta-acest-lucru-230267

    Apreciat de 1 persoană

  2. geo said, on iunie 5, 2015 at 9:48 am

    Papa Francisc în la primi în vizită pe Vladimir Putin în cursul lunii iunie. Președintele Federației Ruse va vizita pe 10 iunie standul Rusiei de la Expo Milano, iar în aceeași zi este așteptat să sosească și la Vatican pentru a se întâlni cu suveranul pontif.

    http://www.ziuanews.ro/stiri/papa-francisc-nu-tine-cont-de-pozitia-ue-se-va-intalni-cu-vladimir-putin-229994

    Apreciat de 1 persoană

  3. geo said, on iunie 5, 2015 at 9:49 am

    Senatorul Marian vasiliev a anunțat că l-a reclamat pe Augustin Zegrean, președintele Curții Constituționale la Consiliul Național pentr Combaterea Discriminări ca urmare a unor declarații făcute de acesta referitoare la inseminarea in vitro. Zegrean este acuzat de discriminare sexuală față de femei.

    http://www.ziuanews.ro/stiri/presedintele-curtii-constitutionale-este-acuzat-de-discriminare-sexuala-229138

    Apreciat de 1 persoană

  4. geo said, on iunie 5, 2015 at 9:51 am

    Așa cum ne-am așteptat atunci când am declanșat această campanie împotriva executorilor judecătorești corupți, ori a celor care comit crase abuzuri și ilegalități în exercitarea profesiei, demersul nostru nu a rămas fără reacție. Din interiorul corpului profesional al acestora ne-au parvenit informații potrivit cărora, în urma dezvăluirilor noastre, hienele vizate sunt mobilizate de către conducerea Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel București „să sară la gâtul nostru”, pentru a ne determina să tăcem.

    http://www.ziuanews.ro/stiri/executorii-judecatoresti-sacalii-de-pe-langa-justitia-romana-xi-228011

    Apreciat de 1 persoană

  5. geo said, on iunie 5, 2015 at 9:52 am

    De o bună bucată de timp, ziarul nostru dezvăluie o afacere cu grave consecinţe pentru bugetul de stat care, prin mărimea prejudiciilor, pune în umbră cazuri mult mai mediatizate precum cazul Voiculescu – privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare sau cazul Microsoft.

    http://www.ziuanews.ro/revista-presei/privatizarea-institutului-pasteur-crima-organizata-i-spalare-de-bani-prejudiciu-peste-500-milioane-de-euro-230313

    Apreciat de 1 persoană

  6. geo said, on iunie 5, 2015 at 9:54 am

    Moise Guran: Ori vrem să fim în Statele Unite ale Europei ori în afara lor

    http://www.biziday.ro/2015/06/04/ori-vrem-in-statele-unite-ale-europei-ori-vom-ramane-in-afara-lor/

    Apreciat de 1 persoană

  7. geo said, on iunie 5, 2015 at 10:01 am

    Povestea fascinantă a minunii de pe Muntele Athos a fost relatată de părintele Arsenie Boca într-un manuscris. El a povestit despre cum, într-o seară de aprilie, în vremea petrecută în sihastria de pe munte înainte de a deveni călugăr, a întâlnit un personaj misterios, care i-a citit gândurile şi i-a luminat calea.

    http://adevarul.ro/locale/hunedoara/arsenie-boca-minune-muntele-athos-personajul-misterios-i-s-a-aratat-i-a-citit-gandurile-atunci-i-s-a-schimbat-definitiv-viata-1_556f465ccfbe376e35e4fd23/index.html

    Apreciază

    • marinescu said, on iunie 5, 2015 at 12:23 pm

      Nu cred k pe sf munte trăiesc personaje misterioase ci doar sfinți părinți. …concluziile le trageți singuri.

      Apreciat de 2 persoane

      • safimvigilenti said, on iunie 6, 2015 at 12:10 am

        @ marinescu, inceteaza cu afirmatii viclene, parintele Arsenie nu pomeneste nicaieri de personaje misteriose in acel manuscris ci doar de sfinti , ba chiar spune ca dansul impreuna cu ceilalti monahi care au primit acea experienta cantau cantece Maicii Domnului:
        „Încurajaţi de cele petrecute, călugării au început să cânte, alături de necunoscutul care îi impresiona prin înfăţişarea sa. „Vocea mea care nu era exersată la cântat a căpătat inflexiuni melodice şi scotea sunete plăcute pe care nici eu nu le cunoşteam până atunci. Cânta şi Porfirie cu vocea lui de bas, iar Dometie ne întrecea pe toţi. Eram ca în rai. Patru făpturi care pe buza unei prăpăstii o preacinsteam pe Maica Domnului ”
        eu zic sa ne vedem de pacatele noastre si nu mai judecam preotii…

        Apreciat de 1 persoană

    • andrei-d said, on iunie 5, 2015 at 12:30 pm

      Da, a fost un „iluminat” al Bisericii. Vedem cata „lumina” face si astazi, sau poate suntem unii mai caposi si nu acceptam inovatiile tipice arsenisto-new age, calea parintelui este un fel de zen-crestin sau yoga-crestina,a dica paganisme amestecate cu ortodoxia|! Despre asta vorbeste mai pe larg Cuviosul Serafim Rose in „Ortodoxia si religia viitorului”.

      Apreciat de 1 persoană

    • el said, on iunie 5, 2015 at 12:53 pm

      acela este DRACUL care l-a adus cu el si pe care l-a ascultat TOATA viata guru! De la Athos „l-a luat” si intr-adevar „i-a scimbat viata”…. in INDRACIT !

      sarmanul boca… jucaria dracilor, taman el frumusel fudul si prost s-a pricopsit cu aratarea aia in Athos, ca de, asa patesc TRUFASII si usuraticii

      „personajul misterios” …si „colegii” lui de legiune au lucrat „minunile” cu guru si lucreaza si acum in si pentru SMINTITII care-l cheama pe boca „sfantul” ardealului…
      Pe Sf Paisie Velickovski s-au straduit dracii inca de pe vremea cand era calugar mic in Schitul Sf Ilie din Athos sa-l biruiasca..si NU au putut NICIODATA. Pe guru l-au agatat imediat… si pe fanii lui

      Apreciat de 2 persoane

      • andrei-d said, on iunie 5, 2015 at 3:52 pm

        Secta: Arsenism
        Idol: Arsenie Boca
        Pastor: Radu Iacoboaie
        Influente: Paganism, papism, grecocatolicism
        Descriere: „Noua interpretare a ortodoxiei, sau „revolutionarea Bisericii”, noua revelatie, care presupune supunerea Bisericii fata de ierom. Arsenie Boca.
        Adepti/inchinatori: (in jur de 90. 000 la fiecare trei zile la Prislop, si numarul e in crestere)
        Atuuri: Minuni si vindecari miraculoase.
        Retete: Acatist + pamant de la mormant = dorinta indeplinita
        Locatie: Tara Fagarasului, cu sediul la Prislop.
        Aprecieri: Ignatiu de Loyola, Francisc de Assisi, Ulfila.
        Categorie: Ecumenism, New Age, spiritism, ghicitori, teleportare, hipnoza.

        Apreciat de 1 persoană

      • Radu Iacoboaie said, on iunie 5, 2015 at 9:35 pm

        andrei-d

        Când o să te maturizezi băiatule că văd că o ții numai în bășcălie?… Așa arată argumentele tale? Măcar liceul l-ai terminat?…

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on iunie 5, 2015 at 9:57 pm

        andrei-d

        🙂

        abrégé demn de wikipedia inselatilor moderni !

        salutari si hamsterului tau !

        Apreciat de 1 persoană

      • carla said, on iunie 6, 2015 at 2:18 am

        Nu stiu ce sa zic despre contestarea asta concertata impotriva lui Arsenie Boca. Poate ca e justa (am auzit elogiile cam multor voci din corul intunecatilor, la adresa lui), dar in acelasi timp s-a produs si o masiva miscare a ortodocsilor ardeleni in directia lui, ca sa nu ma gandesc si la cum devine logic si imperios necesar ca imaginea lui sa fie compromisa chiar si prin excesiva apreciere a celor care sunt deja consacrati newage-isti. Se stie doar ca manipularea este unealta lor forte.
        Adica hula voastra nu-i strica la fel de mult cat lauda lor si asta-mi da de gandit.
        Una peste alta, bascalia clar nu face parte din modul de exprimare a unui bun crestin. Lupta crestinului se face in primul rand cu sobrietate si cu retinere si mai ales CU MARE ATENTIE.
        Ca ar fi mare pacat sa gresim, aruncandu-ne asa.

        Apreciat de 1 persoană

    • el said, on iunie 5, 2015 at 1:00 pm

      geo

      ia uite cum suna „intalnirea de gradul 3” cu amicii „personajului misterior” care i-au schimbat in Athos viata lui guru….
      Si pe Sf Paisie l-au pandit „aratarile” sa-l agate… si au luat-o peste bot !
      Pe boca „frumuselul” l-au agatat INSTANT…si i-au dat „puteri” si duh pitonicesc care lcreaza in INCHINATORII la dracii lui bioca PANA AZI!

      ia vezi CE DIFERENTA este intre guru JUCARELUL dracilor si MARELE Sf Paisie Velicicovski !!!

      La Sf Paisie Velicicovski se roaga vreun bocac? neee… ca nu e asa „suculent” ca guru…
      Pe Sf Paisie Velicicovski il numeste vreunul „Arhanghelul3 sau „safnatul” daca nu al ardealului (tinut de rataciti !) macar al Moldovei sau Neamtului…. MMMM?

      Nu, nimeni, despre Sf Paisie tacere adanca.. le-a luat dracii piuitul la „poetii” „ferventii” adulatori de guru..

      VEDENIA PE CARE A VĂZUT-O SCHIMONAHUL TEODOSIE, DIN SFÂNTA MĂNĂSTIRE NEAMŢ, ÎN ANUL 1797, CU TREI ANI DUPĂ ADORMIREA PREACUVIOSULUI PAISIE, STAREŢUL MĂNĂSTIRILOR NEAMŢ ŞI SECU

      Mai sus-numitul părinte, după ce a ieşit de la cântarea Utreniei, într-una din zile, s-a culcat să se odihnească. Şi în vedenia visului i s-a părut că a ieşit afară pe poarta mănăstirii şi a stat înaintea porţii cam la 30 de paşi.
      Şi era monahul îmbrăcat cu rasa şi cu camilafca pe cap, iar în mână avea o cârjă, căci era bătrân, dar era procopsit, căci ştia multe limbi. Şi ridicându-şi ochii în sus, a văzut înaintea lui un trup întunecat şi înfricoşător la vedere, îmbrăcat în haine nemţeşti, cum simt căpitanii de oaste.
      Pălăria lui era împletită din şerpi vii, ale căror capete erau în locul pietrelor scumpe; obrazul lui era negru cu totul, nasul mare şi nările foarte largi. Din ochii lui scăpăra foc ca fulgerul, aveau o privire sângerată şi îi întorcea în toate părţile ca nişte luceferi. Dinţii îi erau de oţel, iar din nasul lui ieşea fum ca de pucioasă, după cum scrie la Iov; urechile lui erau lungi şi ascuţite ca la măgar, ceafa din fier bătut, umerii îi erau de oţel ca nicovala; în cap avea patru coarne ca de capră, două strâmbe înainte şi două înapoi.
      Mâinile lui erau balauri, iar degetele lui erau capete de şerpi. îmbrăcămintea lui era din piele de aspidă, iar brâul era un şarpe din cei din India, care trece prin om ca săgeata. Coada îi era ca de vasilisc, ascuţită la vârf şi cu un bold şi încârligată în sus, ca a caprei. Picioarele îi erau drepte, încălţate cu ciubote de aspidă verde, cu potcoave de fier ca unghiile leului.
      Ca baston avea un şarpe viu, pe care ţinându-l de cap, se rezema în el. La brâu avea legat un paloş lung de văpaie cu două ascuţişuri, iar scaunul lui era un tigru. împrejurul lui erau mulţime de ofiţeri şi de ostaşi, toţi asemenea lui cu chipul, urâţi şi scârnavi, care stăteau cu mare frică înaintea lui. Iar monahul, apropiindu-se de el, l-a întrebat:
      – Cine eşti tu?
      – Cneaz sunt, călugăre, a răspuns acela.
      – Moschicesc sau nemţesc?, a întrebat monahul.
      – Eu nu sunt om, a răspuns acela.
      – Dar ce eşti tu?, a întrebat iarăşi monahul.
      – Eu sunt al doilea după acela pe care voi îl numiţi satana, orânduit peste toate oştile lui antihrist, a răspuns iarăşi acela.
      – Şi ce cauţi aici?, l-a întrebat monahul.
      – Am comandă aici la voi! răspunse acela.
      – Dar aici nu este război, nici ostaşi, a zis monahul.
      – Cum zici că nu sunt? Dar călugării ce sunt?, a zis cneazul. Ei ne dau război nouă şi noi lor.
      – Dar câtă oaste ai aici cu tine?, a întrebat din nou monahul.
      – Şaizeci de mii, a răspuns acela.
      « – Pentru ce atâţia, pentru că aici nu sunt nici trei sute de călugări?, a întrebat monahul.
      – Nu te mira, călugăre, că unde sunt ostaşii tari, acolo şi oaste mai multă trimite împăratul. Priveşte la împăraţii lumii, precum au fost Darie, împăratul perşilor, când a făcut război cu Alexandru Macedon.
      Acesta i-a trimis lui Alexandru un sac de mac, zicându-i: „De vei putea număra mulţimea boabelor de mac, vei număra şi oştile mele”. Alexandru i-a răspuns: „Macul este dulce şi bun la mâncare” şi trimiţându-i lui Darie o traistă de piper negru, i-a zis: „Aşa sunt oştile mele”.
      Şi s-a mirat monahul auzind acestea. Iar acela i-a zis:
      – De ce te miri? Aceste mii de-a pururea stau aici, iar în vreme de nevoie aducem înmiit mai multe oşti. însă mai pe scurt, să-ţi spun adevărul, călugăre: încă de când şedea stareţul Paisie la chilia Sfântului Constantin a Mănăstirii Pantocrator, din Sfântul Munte, sunt rânduit să-i dau război în toată viaţa lui.
      Şi fiindcă şedea acolo cu linişte, am rânduit eu pe oarecare, cu chip de râvnă ca să vină la călugărie, care avea şi bani, şi l-am îndemnat să facă mănăstire la Proorocul Ilie, şi cu multe griji l-am încurcat. Şi văzând că şi acolo şezând ne ardea luminile ochilor, am îndemnat pe locuitori să le dea o mănăstire împărătească.
      Iar acolo puţin de n-a căzut în unghiile noastre, dar ajutându-le lor Hristos, am rămas biruit. însă după aceea, găsind prilej, i-am ridicat cu totul şi i-am dus la Mănăstirea Dragomirna, şi acolo numai unul dintre ai noştri am găsit. Atunci am ridicat oştile căzăceşti, care au cuprins cu stăpânire locul acela, iar pe stareţ l-am alungat şi l-am dus la Secu, şi acolo am găsit iar pe unul dintre ai noştri.
      Apoi am îndemnat pe stăpânitori să le dea Mănăstirea Neamţ, unde am găsit doi de-ai noştri. Şi acolo unde este câmpul de război, şi al lor şi al nostru, pe mulţi am câştigat.
      Atunci l-a întrebat monahul:
      – Dar nu se mântuieşte din mâinile voastre nici unul dintre călugări?
      – Cât a fost stareţul Paisie viu, mulţi au scăpat, dar şi mulţi am câştigat, a răspuns acela.
      – Câtă oaste ai cu tine acum?, a întrebat monahul.
      – Aici în Neamţ am numai cincizeci de mii, fiindcă zece mii am lăsat în Secu, a răspuns cneazul.
      – Dar îngeri nu sunt? a întrebat din nou monahul.
      – Cum nu? Fiecare călugăr are câte un înger, iar cei ce-L ascultă pe Hristos au mai mulţi împreună cu ei, a răspuns acela.
      – Dar îngerii nu pot nimic împotriva voastră?, întrebă monahul.
      – Ce să-ţi spun ţie, călugăre? Atâta putere are un înger, încât pe tatăl nostru satana îl alungă cu toate oştile lui şi nu poate nici să privească înapoi. Dar numai atunci când ascultă de Hristos şi face poruncile Lui, a răspuns cneazul.
      Şi vorbind între ei monahul şi cneazul, s-a auzit o poruncă: „Hai degrabă!” zisă în turceşte. Şi numaidecât s-a văzut că a ieşit o săniuţă, ca cele de poştă, cu cai cu tot. Şi în loc de cai, erau înhămaţi la ea 30 de draci în chip de câini, care erau negri şi slobozeau scântei de foc din ochi. Iar în săniuţă şedea unul cu haine călugăreşti, ca un arhimandrit, cu barba mică şi neagră. înaintea lui mergeau 30 de draci, iar alţii 30 împrejurul lui.
      Pe capră şedea unul, ca vizitiu, şi în loc de bici ţinea un şarpe de cap şi mâna pe ceilalţi. Şi când a lovit a doua oară, au ţiuit»urechile tuturor şi îndată au purces la vale, pe la stăreţie şi pe la casa îndrăciţilor.
      Şi acolo, drept pe malul magherniţei, au întâlnit pe alt căpitan de poştă, cu cincisprezece înainte şi alţi cincisprezece înapoi, la fel de urâţi şi scârnavi. Şi dându-şi bineţe unul altuia, cel ce venea a întrebat:
      – Unde te duci bimbaşa Savracachi?
      – Mă duc, zise acela, că m-a trimis cneazul Zarafii până la Târgul Neamţului şi până la Târgul Pietrii pentru o trebuinţă.
      – Dar tu, căpitane Lostuţioane, de unde vii?, a întrebat celălalt.
      – Stăpânul m-a trimis aici la Mănăstirea Neamţ, a răspuns întâiul.
      – Dar pentru ce?, l-a întrebat iarăşi.
      – Un călugăr s-a aşternut cu faţa la pământ şi cu lacrimi se roagă lui Dumnezeu ca să ne prăpădească pe noi şi a ars inima stăpânului, a răspuns căpitanul.
      – Dar aici este cneazul Zarafii. Mergi la el şi întreabă-1 dacă să mergi sau nu, a zis acela.
      Şi îndată căpitanul sosi înaintea cneazului, care l-a întrebat:
      – De ce ai venit?
      – Stăpânul m-a trimis, a răspuns căpitanul.
      – La ce te-a trimis?, a întrebat cneazul.
      – Un călugăr s-a aşternut cu faţa la pământ şi roagă pe Dumnezeu cu lacrimi ca să ne piardă pe noi, şi a ars inima stăpânului, a răspuns din nou căpitanul.
      – Dar aici este treaba mea, a zis cneazul.
      – Nu ştiu, stăpânul m-a trimis, răspunse căpitanul.
      – Haide, du-te, îi zise cneazul.
      Şi s-a dus şi a început a scutura chilia călugărului aceluia. Şi îndată a căzut un fulger din cer asupra diavolului aceluia şi a început a-l trânti şi a-l străpunge cu foc, tăvălindu-l la pământ, iar el striga: „Vai! Vai! Ce m-a ars!” Şi aşa tăvălindu-se, a fugit la cel mai mare. Iar acela i-a zis:
      – Vai de capul tău, mişelule, cu ce obraz te vei duce la stăpânul acum?
      Atunci călugărul a râs de păţania lor; dar cneazul i-a zis:
      – Pentru ce râzi, călugăre, şi zici că mulţi ostaşi am eu? Dar deşi ţi se pare că sunt mulţi, nu toţi sunt iscusiţi la război şi la treabă.
      – Dar acum pentru ce mai şezi aici?, 1-a întrebat călugărul.
      – Să-ţi spun, călugăre, pe rând. După ce a murit Stareţul Paisie, cel înfricoşat nouă, ajutător vouă şi mare la Dumnezeu, îndată a trimis stăpânul şi a luat douăzeci de mii şi au rămas aici treizeci de mii. Şi în locul lui
      Paisie facându-se stareţ Sofronie şi fiind milostiv, a primit fel de fel de feţe şi copii mici, care petreceau împreună cu călugării. Şi precum scrie în cărţile voastre, că pe copii nu-i aduce Dumnezeu la mănăstire, ci satana, şi că unde sunt copii şi vin, nu este trebuinţă de satana, atunci s-au mai ridicat zece mii şi au rămas douăzeci de mii.
      – Dar aceia unde sunt rânduiţi? a întrebat iarăşi monahul.
      – înăuntru în mănăstire optsprezece mii, iar pe la chiliile cele dinafară două mii, a răspuns cneazul.
      – Dar la Vovidenia şi la Pocrov?
      – La Vovidenia sunt două sute şi la Pocrov trei sute.
      – Pentru ce la Pocrov sunt mai mulţi şi la Vovidenia mai puţini?
      – La Pocrov totdeauna se roagă lui Dumnezeu şi este loc dosit, fără sminteală. Iar la Vovidenia vin mireni, femei şi copii.
      Şi întreabă iarăşi monahul:
      – Dar cu cei ce merg pe afară în ascultări, câţi umblă?
      – Niciunul, a răspuns acela.
      – Pentru ce?
      – Cei ce umblă în voile lor, singuri cad în prăpăstiile răutăţilor şi a poftelor celor rele şi nu avem trebuinţă a lua aminte la ei, ca unii ce singuri se pierd şi cad în unghiile noastre. Dar de cei ce umblă cu ascultare şi cu frică de Dumnezeu nu ne putem atinge, că-i păzeşte Hristos al vostru, a zis cneazul.
      Acestea toate auzindu-le monahul de la cneaz, l-a mai întrebat:
      – Dar de ce mai şezi aici, că toate se fac după voia ta? Stareţul a murit, vin se aduce din destul, copii se primesc, femei vin la mănăstire. Deci, de ce mai zăboveşti?
      Atunci cneazul, oftând din greu, a zis:
      – Of, blestematele şi terfeloagele de cărţi! Arde- le-ar focul! Pentru acelea mai şedem. Că a înarmat stareţul pe ucenicii săi cu toate armele cele mai tari şi nu putem să ne ducem din pricina acelora. Dar de acelea voi răsufla degrab, că le voi răpune şi mă voi odihni.
      Şi l-a întrebat monahul:
      – Cum de ai spus tu aceste taine ale tale?
      – Cum să nu-ţi spun, că deşi foarte fără de voie îmi este, dar Dumnezeu m-a silit! Oare nu vezi pe îngerul lui Dumnezeu că şade deasupra capului meu?, a zis cneazul.
      Şi ridicându-şi monahul ochii în sus, a văzut pe Arhanghelul Mihail strălucind mai mult decât soarele, cu toiagul său înfipt în grumazul cneazului. Şi cum a văzut pe Arhanghel, monahul a căzut îndată la pământ şi a zis:
      – Pier, Doamne!
      – Nu te teme, că nu vei pieri, a zis Arhanghelul.
      Şi sculându-se monahul de la pământ, îngerul Domnului i-a zis:
      – Vezi, călugăre smerit, ce vrăjmaşi cumpliţi şi neadormiţi aveţi asupra voastră? De aceea, întăriţi-vă în Domnul şi în puterea tăriei Lui şi vă siliţi din tot sufletul spre poruncile Lui, că Dumnezeu este cu voi!
      Zicând acestea, îngerul a lovit cu toiagul cel de foc, ce-l avea în mână, în grumazul cneazului şi îndată s-a făcut ca nişte fum şi apă, şi a intrat în pământ, mistuindu-se cu toate oştile lui, iar el cu multă slavă şi bucurie s-a înălţat la cer.
      Iar bietul călugăr a căzut la pământ înspăimântat, plângând cu amar. Şi s-a deşteptat şi două zile şi două nopţi a stat plin de mâhnire, nici mâncând, nici bând. Apoi, a treia zi adormind puţin, i-a zis oarecine:
      – De ce te mâhneşti? Scoală-te şi mergi de spune acestea fraţilor tăi ca să le scrie spre folos şi să se întărească în Dumnezeu şi să păzească toate poruncile Lui.
      Acestea puţine s-au scris din cele multe pe care le-a vorbit monahul cu diavolul ce s-a arătat în chip de cneaz.

      Apreciat de 1 persoană

      • Radu Iacoboaie said, on iunie 5, 2015 at 9:37 pm

        GURU VOSTRU ȘTIM CINE ESTE… MASONUL COCOȚAT ÎN VÂRF… DAN ILIE CIOBOTEA, CUNOSCUT CA DANIEL CIOBOTEA… MASON DE GRAD 33 ÎN ROMÂNIA… NU ESTE UN OARECINE….

        Apreciază

    • el said, on iunie 5, 2015 at 1:13 pm

      geo

      vezi DIFERENTA de calibru intre Sf Paisie despre care marturiesesc INGROZITI insisi dracii cei mai mari si TOTI biruinta lor si ……. jucarelul boca???
      Si Sf paisie nu face atatea „minuni” si semne” si cirocteca in boborul ahtiat dupa „spectacol” … de ce?
      Ti se pare ca ar fi NEPUTINCIOS Sf Paisie sa ajute?
      Dar maica Domnului?

      CARE Sfant face atatea „minuni” la smintiti ca boca???

      De ce taman boca face atatea „semne si minuni”…????

      Raspuns: pentru ca boca NU e sfant ci jucaria si scula dracilor si din textul postat de tine se da de gol singur…
      Multumim pentru text, poate citesc si bocacii sa vada cine „i-a schimbat” viata lui guru lor… asta daca ii mai lasa „aratarea” sa inteleaga sau ii „dileste” de cap ca pe guru lor …

      Apreciat de 2 persoane

      • acum@gmail.com said, on iunie 5, 2015 at 9:53 pm

        Bai frate da ce rau a facut Arsenie Boca asta de ai atat oftica pe el?,A omorat pe cineva a cerut inchinare el cumva ?, a cerut sa ne inchinam altui Dumnezeu? , si altei Maici a Domnului? , ce a facut asa rau ca a pictat fel de fel de personaje pe peretii bisericii? Vrei sa-ti spun ceva am impresia ca tu te inchini la idoli si el chiar la Dumnezeu. Cine a primit si vazut in peretii Bisericii pe Dumnezeu ca acolo nu este decat un desen indiferent pe cine reprezinta el in sine. Adevaratul Dumnezeu este in duh nu in icoane, cred ca mai degraba rade dracii de noi ca ne inchinam la ele ca la niste Dumnezei . Oameni buni Lisus Hristos nu a spus niciodata sa ne inchinam la icoane si la picturi de aceia eu unul nu-l pot condamna pe Arsenie Boca. Poate asta sa fie si mesajul ca Dumnezeu vrea o comuniune fara intermediari si prezervative sa ma exprim asa . Cui ai convine acesta conditie ca sa-l simta pe Dumnezeu numai cu prezervativ? Vreau sa stiu si io cine a inventat icoana si cu ce scop ? e fix zero ca valoare fiind doar un lemn evident ca dai doar valoarea pe care o merita. deci dai cezarului ce este al lui si lui Dumnezeu restu. Santeti foarte rai si frustrati . Sa ne gandim si la Cotabita , oare omul asta ierea credincios? si totusi a primit o minune mare A venit doar la el preotul de acolo si ia tinut doar lui slujbe speciale oare asta nu este ratacire chiar merita el o inviere si o renastere , sami povesteasca si mie acum cum a vorbit el cu Dumnezeu cat a fost in coma si sa-mi spuna si mie cate lacrimi iau curs lui cand sa vazut in viata si atunci eu ma inchin Dumnezeului acela din icoanele cu care a venit preotul la el

        Apreciază

      • G-man said, on iunie 6, 2015 at 11:17 am

        @saccsiv
        satanistu asta care semneaza asa : acum@gmail.com
        nu trebuia lasat …..

        @cacat@gmail si compot
        ce ? nu stiai ca esti satanist ? pai uitate mai bine in oglinda idiotule !
        da e fata ta ..de idiot ce esti .. cum vorbesti ma jegule uman de Dumnezeu!
        si de Icoane ce ai mai ? ai auzit de marele apostol Luca ..stii cate a pictat .?
        da de aia esti satanist …ca daca erai doar sectant stiai de LUca ca e in Biblie …dar cum nu stii ..e clar ca ai o alta „biblie ” ..
        hai sictir pe alt sait ..

        Apreciat de 2 persoane

      • Radu Iacoboaie said, on iunie 8, 2015 at 9:26 pm

        acum@gmail.com

        INTENȚIONAT AI SCRIS DE BINE LA ÎNCEPUT DE PĂRINTELE ARSENIE BOCA… PENTRU CA ALȚII SĂ-ȚI DEA LIKE, NU-I AȘA?… CÂTĂ VICLENIE LA UN NEORTODOX…

        Apreciat de 1 persoană

    • el said, on iunie 5, 2015 at 2:20 pm

      Cuviosul Paisie avea o şcoală întreagă de călugări cărturari cari scriau cărţi zi şi noapte. Datorită lor noi avem în româneşte FILOCALIA si mai toate cărţile Sfinţilor Părinţi, tâlcuite din greceşte.

      O parte din ele au fost arse de turci în revoluţia de la 1821, dar tot au mai rămas.

      FILOCALIA tradusa de pe vremea Sf Paisie Velicicovski !!!!

      si boca? ce „trebusoara” a facut el cu Filocalia? cate limbi cunostea? ce „asemanare” are cu Sf Paisie Velicicovski?

      NIMIC!
      asta si este boca in Ortodoxie UN NIMIC !

      Apreciat de 1 persoană

      • Aromanul said, on iunie 5, 2015 at 7:33 pm

        Din tot ce ai spus pina acum despre cuviosul Paisie sint de acord cu tine dar in privinta sfintului ardealului nu sint de acord cu tine. Si asta o spun nu ca as fi un bocaci cum spui tu sau Sf Arsenie Boca ar fi un guru pentru mine. Tu spui ca Sf Arsenie Boca este un nimeni in ortodoxie dar tu te-ai gaindit vreodata ca intorcindu-te cu aproape 70 de ani cind au venit imputitii de comunisti de origine jidaneasca in tara noastra si au facut ce-a ce se stie omoraind elita neamului romanesc si nu numai ei chiar si pe taranii care erau cu gospodarii si pe care ei spurcatii de jidani bolsevici le spuneau ca sunt chiaburi. Deci in concluzie ca sa inchei acest subiect si sa nu mai intru in amanunte cuviosul Paisie a avut totusi norocul sa nu cada pe mina imputitilor jidanesti asa cum a cazut Sf Arsenie Boca pe mina lor. Tu daca nu crezi in minunile Sfintului Ardealului este problema ta dar nu jigni pe altii care cred in el. Pentru ca asa suntem noi romanii sa-i divinizam pe straini iar pe ai nostrii sa aruncam cu noroi sau cu pietre in ei. De asta am ajuns unde am ajuns ca avem aproape 85 % imbecili in tara asta!

        Apreciat de 1 persoană

      • Radu Iacoboaie said, on iunie 5, 2015 at 9:40 pm

        Aromanul

        Apreciez cum ai scris… Cred că pentru unii s-a așternut brusc liniștea… Au rămas înmărmuriți… Dar nu vor renunța la atacurile murdare, aș zice unele chiar parșive…

        Apreciază

    • oarecare said, on iunie 5, 2015 at 2:43 pm

      Nu exista asa ceva in relatarile Parintelui Arsenie… simple fabulatii

      Apreciat de 1 persoană

  8. geo said, on iunie 5, 2015 at 10:02 am

    Diana Florentina, eleva de 10 pe linie care a murit miercuri dimineaţă în urma unui anevrism cerebral, era singurul copil al unei familii sărmane din Buzău. Floricel, aşa cum era alintată în şcoală, urma să fie declarată şefă de promoţie, pentru că a terminat anul cu zece pe linie, performanţa fiind clădită printr-un efort propriu, fără niciun minut de meditaţie. Joi, ar fi trebuit să râdă şi să danseze la banchetul de final de an.

    http://adevarul.ro/locale/buzau/sa-mori-scoala-floricel-sefa-promotie-buzau-ucisa-anevrism-cauzat-efort-In-loc-banchet-ajuns-intr-un-altar-clasei-1_557032edcfbe376e35ea1679/index.html

    Apreciază

    • el said, on iunie 5, 2015 at 6:55 pm

      poate ca prin aceasta intamplare dureroasa Domnul a scapat acea copila plina de dar de o viata grea si a bucurat sufletul ei, mari sunt tainele si Buntatatea Lui cu fiecare…

      Apreciază

  9. geo said, on iunie 5, 2015 at 10:03 am

    Mesaje ascunse în muzică. Rockul este adeseori asociat consumului de droguri sau de alcool şi, nu de puţine ori, a fost catalogat drept „muzica diavolului“ din cauza mesajelor subliminale transmise prin versurile pieselor. Formaţiile Queen şi The Beatles sunt doar două dintre numele grele ale industriei muzicii rock care au fost acuzate că ar ascunde mesaje sataniste în versurile unora dintre cele mai faimoase cântece ale lor.

    http://adevarul.ro/entertainment/muzica/mesaje-ascunse-muzica-cele-mai-cunoscute-piese-mesaje-subliminale-1_556f0d1dcfbe376e35e35ed6/index.html

    Apreciază

  10. andrei-d said, on iunie 5, 2015 at 10:05 am

    „In loc de asta insa, SRI-ul ii monitorizeaza taman pe cei anti masonerie …”
    Tarfe vandute.

    Apreciază

  11. geo said, on iunie 5, 2015 at 10:07 am

    În 1974, la Iaşi, un şofer de camion era pe punctul de a porni un război interetnic după ce, din răzbunare, a călcat cu o maşina grea o şatră de ţigani, curmând 24 de vieţi. Cazul lui Eugen Grigore a fost bine ascuns de Securitatea vremii, spun specialiştii consultaţi de “Adevărul”, pentru a nu se naşte un conflict între români şi ţigani.

    http://adevarul.ro/locale/iasi/povestea-soferului-ucis-24-tigani-camion-securitatea-dosit-macelul-frica-conflictelor-interetnice-1_557059e1cfbe376e35eb7eb3/index.html

    Apreciază

  12. geo said, on iunie 5, 2015 at 10:14 am

    Catedrala Neamului, proiectată să dăinuie mai bine de 500 de ani şi să reziste la cutremure de peste 8,5 grade, este finalizată aproximativ 60 la sută, iar în 2017 ar putea fi gata pentru a fi ţinute slujbe, costurile pentru lucrările „la roşu” fiind sub 100 de milioane de euro.

    http://www.gandul.info/stiri/catedrala-neamului-rezistenta-la-cutremure-de-8-5-grade-pregatita-de-slujbe-din-2017-galerie-foto-de-pe-santier-14403665

    Apreciază

    • el said, on iunie 5, 2015 at 1:44 pm

      dar buncar antiatomic are sandramaua lui danutz?
      numai sa vezi cate „sute” de ani o sa reziste…pffff!

      Apreciat de 2 persoane

      • AKRITAS said, on iunie 5, 2015 at 7:10 pm

        CATEDRALA SE CONSTRUIESTE PENTRU SLAVA LUI DUMNEZEU !
        CEI CARE CÂRTESC SE ASEAMANA LUI IUDA, TRADATORUL SI VANZATORUL, CARE TINEA PUNGA CU BANI SI CÂRTEA IMPOTRIVA FEMEII CARE A VARSAT MIRUL PE PICIOARELE MANTUITORULUI IISUS HRISTOS, SI ZICEA : DE CE NU S-A VANDUT MIRUL CU 300 DE DINARI SI BANII SA FIE DATI SARACILOR ! DAR NU DE SARACI II ERA LUI CI PENTRU CA ERA HOT, EL AVEA PUNGA, EL ERA CASIERUL, SI FURA DIN PUNGA PENTRU EL !
        ASA SI IN ACEST CAZ, TRADATORII, VANZATORII DR NEAM, STRAINII, ATEIII, SECTANTII, MASONII, JID@NII…O MINORITATE DEALTFEL, O CANTITATE NEGLIJABILA…NU LE ESTE LOR DE SARACI, DE SPITALE….CI DE VACA BUNA DE MULS : ROMÂNIA, PENTRU CA DE 25 DE ANI NEFERICITI DE „CIVILIZATIE” OCCIDENTALA, COLONIA NUMITA ROMÂNIA, ESTE JEFUITA, EXPLOATATA, FURATA, SI FURNIZEAZA OCCIDENTULUI IUDEOMASON, RESURSE, MANA DE LUCRU IEFTINA, BOGATII….

        Apreciază

      • el said, on iunie 5, 2015 at 8:59 pm

        AKRITAS

        nu te ambala ca NU eu am punga cu bani ci danutz din deal… ce ai cu mine? si nici nu ma intereseaza ce face danutz cu banii fraierilor…
        eu metg la preoti cu biserici „normale” ba chiar ISTORIC de vechi, oameni DREPTi si fara greseala sau abatere de la Dogma, dar care „intamplator” TREBUIE sa platesca lui danutz TRIBUT pentru magaoaia lui zisa „catedrala”… DE CE ?
        pana acum TOATE Bisericile construite in poporul rolman s-au facut cu dabnii de BUNA VOIE si cu dragoste, taman „catredrala” TREBUIE platita SILIT de credinciosi… e ceva nou in traditia romanilor de la danutz din ceal incoace… nu crezi? taman el a insituit preotilor BIRUL silit ba sub forma de abonamantye la fitzuica „LMumina” ba altele… intreba orice preot din eparhia Bucurestilor si te va lamuri!

        si apoi preotii car nu „renteaza” sunt mutati in alte parti…danutz are nevoie de bani si SLUGI PLECATE…

        si tu trancanesti prin somn despre catedrale si vise de marire….somn usor deci !

        Apreciat de 2 persoane

      • andrei-d said, on iunie 6, 2015 at 12:18 pm

        el,
        In primele secole Ierarhii foloseau vase de lut si INIMI de AUR, acum insa vasele sunt de aur si inimile de lut! 😥

        Apreciază

    • a said, on iunie 5, 2015 at 4:57 pm

      Nu cred ca o sa intru vre-odata acolo, nici macar in vizita.

      Apreciat de 2 persoane

  13. geo said, on iunie 5, 2015 at 10:15 am

    Referendumul pentru intrarea în Zona Euro va fi organizat eventual în 2017 sau 2018, dacă România va fi pregătită din punct de vedere tehnic pentru un asemenea proces, a declarat, joi, premierul Victor Ponta.

    http://www.gandul.info/stiri/intram-in-linie-dreapta-premierul-face-anuntul-data-la-care-dispare-moneda-nationala-14398660

    Apreciază

  14. geo said, on iunie 5, 2015 at 10:20 am

    Expansiunea Statului Islamic în Irak și Siria pare din ce în ce mai greu de oprit, în ciuda declarațiilor optimiste ale Statelor Unite. La o lună după ce speranța revenise prin cucerirea de către armata irakiană a orașului Tikrit, ISIS a revenit în forță prin ocuparea orașului Ramadi, pe 17 mai.

    Această localitate este una strategică pentru cucerirea Bagdadului, dar și pentru că dispune de un baraj care controlează cursul Eufratului, asigurând rezervele de apă pentru toată regiunea Capitalei.

    Așadar, încă un flagel lovește aceste teritorii deocamdată ferite de ocupația teroriștilor. Nivelul apei fluviului a scăzut, iar populațiile din aval încep să sufere de sete, într-o regiune destul de aridă, în timp ce vara abia începe.

    http://www.evz.ro/apa-noua-arma-strategica-a-isis-1.html

    Apreciază

  15. geo said, on iunie 5, 2015 at 10:20 am

    Sfântul Sfinţit Mucenic Dorotei a fost urmaşul Sfântului Metodie în scaunul de episcop al Tirului în timpul Sfântului Împărat Constantin cel Mare (306-337). Din cauza cruzimii chinurilor la care a fost supus de persecutorii creştinismului, şi-a lăsat scaunul, dar odată cu libertatea oferită creştinilor de Sfântul Constantin a revenit în Tir. Însă mult prigonitul episcop a trăit până în timpul împăratului Iulian Apostatul (361-363), cel care i-a persecutat din nou pe creştini. Văzând chinurile la care erau supuşi creştinii, bătrânul episcop Dorotei şi-a părăsit iar scaunul şi a luat drumul pribegiei. A mers în Tracia, dar nici acolo nu a scăpat de prigonirea închinătorilor la idoli, chemându-l astfel Dumnezeu la cununa mucenicească. Şi a fost prins de dregătorii lui Iulian, în cetatea Odisopole (Varna de azi), suferind bătăi şi chinuiri. În urma acestor suferinţe şi-a dat sufletul în mâinile lui Hristos, fiind în vârstă de 107 ani. Sfântul Sfinţit Mucenic Dorotei a lăsat felurite scrieri, în limbile greacă şi latină, printre care „Vieţile Proorocilor şi ale Apostolilor“ şi alte cuvinte şi tâlcuiri.

    http://www.romaniatv.net/calendar-ortodox-2015-ce-sfant-este-sarbatorit-pe-5-iunie_224556.html

    Apreciază

  16. geo said, on iunie 5, 2015 at 12:10 pm

    Sa inteleg ca celelalte postari nu se aproba…

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 5, 2015 at 12:48 pm

      geo

      Pe viitor mai bine sa ai rabdare.

      Apreciază

      • geo said, on iunie 5, 2015 at 1:53 pm

        Scuze…dar eram prins cu altele si nu le-am vazut…si nici acum…

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 5, 2015 at 3:11 pm

        geo

        Nu ai azi nici un comentariu la moderare. Ai pe cele doua de ieri insa, caci creaza probleme tehnice. Sparge-le in mai multe si pune-le pe rand, dupa cum deja ti-am zis.

        Apreciază

  17. ozana said, on iunie 5, 2015 at 2:09 pm

    Nu tin minte sa mai fi avut zile cu adevarat fericite ca ziua de astazi.Nu am avut pasiuni politice vreodata deoarece am inteles din copilarie datorita educatiei , ca politica este o mizerie si ca in ea intra doar tupeistii , oportunistii , arivistii , oamenii fata tata,fara mama. Dar faptul ca astazi aud cum ca Victor Ponta este chemat la DNA pentru 17 capete de acuzare , ma face FERICITA. Sper sa se scormoneasca prin sertare si dosarul cu ,,sinuciderea” procurorului Panait. Parca nici pe Basescu nu l-am urit cit l-am urit pe Ponta si Nicusor Constantinescu, cei doi mizerabili care au distrus mina in mina judetul Constanta si satul in care locuiesc pentru bani murdari cu pretul distrugerii vietilor noastre si a mediului in care traim, a sanatatii si bunurilor noastre. Aceste doua jigodii sa putrezeasca pe veci prin beciuri. De 1o ani urlam pe la usile lor cu sute de petitii…Usi inchise, minciuni,sfidare.Ba mai rau, au continuat sa deschida inca doua cariere (patru in total) in acest sat amarit, distrugindu-l complet.Au ramas oamenii fara case,au poluat lacul,au distrus cu exploatarile lor barbare aproape orice forma de viata.Ati mai pomenit asa ceva?Patru cariere intr-un sat cind in alte zone oamenii ies disperati in strada pentru una singura?Nu puteam sa nu impartasesc cu voi aceasta bucurie chiar daca nu era cazul aici.Cea mai mare groapa de deseuri radioactive de pe planeta se va sapa in muntii Apuseni, in Romania , oameni buni, cu acordul lui Ponta si Basescu.Oamenii habar nu au ce urmeaza sa se construiasca la Deveselu si in ce scop Stiu doar ce scrie prin presa murdara si vinduta golanilor straini. CE a hotarit sa investeasca acolo vreo 300 milioane de euro.S-a dus Romania dragii mei din cauza unor degenerati nenorociti.Ma doare sufletul…

    Apreciază

    • el said, on iunie 5, 2015 at 7:05 pm

      sa ne rugam soro cu umilinta la Dumnezeu sa nu ne lase, si daca rugaciuniea noastra va gasi har la Dumnezeu, cand li se pare ca au biruit vor fi nimiciti, dupa cuvantul Profetului : „„Cu noi este Dumnezeu, Mântui­to­rul nostru, înţelegeţi şi vă ple­caţi, căci iarăşi veţi putea, dar veţi fi biruiţi“ (Isaia 8, 9)… dar si dintre noi, vor scapa DOAR cei cu inima curata si fara viclesug!
      Curaj si Doamne ajuta!

      Apreciat de 1 persoană

  18. Radu Humor said, on iunie 6, 2015 at 12:14 am

    Când o să priceapă toată lumea că investitorii străinii nu vor binele nostru, ci doar al lor ?

    Introducere: ”În 16 noiembrie dimineaţa, înainte de alegeri, situaţia în România era după cum urmează: tot petrolul şi jumătate din resursele de gaze – la austrieci; distribuţiile din energie (cele care strâng banii) – la nemţi şi francezi în cazul gazelor, la italieni, nemţi şi cehi în cazul electricităţii, la austrieci, kazahi şi ruşi în cazul carburanţilor; băncile – la austrieci, greci şi francezi; industriile câte mai există – la nemţi, britanici, ruşi, italieni etc; telefonia – la francezi, britanici şi nemţi; pădurile (probabil peste jumătate) – la austrieci, unguri, nemţi; pământurile agricole (probabil peste 40%) – la italieni, unguri, danezi etc. În 16 noiembrie, la închiderea urnelor, după victoria zdrobitoare, tabloul era acelaşi. Si aşa va rămâne. Fraţilor, nu veţi lua nimic înapoi!
    Actualii deţinători vând scump, nu dau gratis precum statul român! Și v-au luat şi banii, ca să nu aveţi cu ce cumpăra!” (Ilie Șerbănescu)
    Scrisoare deschisă către bucureșteni și toți românii:
    Dragii mei concetățeni, sînt și eu, ca și dumneavoastră, un locuitor al acestui îndrăgit oraș . Aici m-am născut, mi-am petrecut copilăria, mi-am făcut studiile și am muncit pînă cînd am ieșit la pensie. Am muncit 42 de ani din care 22 pentru propășirea socialismului și 20 pentru dezvoltarea capitalismului
    și a democrației de la care am sperat mult mai mult . Acum sînt la pensie . Să nu credeți cumva că m-am pricopsit . Îmi petrec anii chivernisind banii de pensie în primul rînd pentru plată facturilor.
    Știți și dumneavoatra, poate mai bine ca mine, că viață de bucureștean te obligă la folosirea unor servicii și facilități publice indispensabile cum ar fi curentul electric, gaze, apa curentă, cablu tv, internet, telefon și cîte altele. Tot uitindu-mă prin facturi am observant un lucru pe care aș vrea
    să vi-l împărtășesc și dumneavoastră. Și anume că eu, ca și dumneavoastră, plătesc apa la o companie numită Apa Nova care e o companie frantuzească dar îmi vinde apă românească pentru că, cu siguranță, nu o aduce din Franța. Deci eu, atunci cînd fac duș sau cînd îmi fac un ceai, îl fac cu apă românească, dar banii mei pleacă în Franța. Curentul electric îl plătesc la o companie italiană numită Enel. Deci, cum am aprins un bec, am deschis o supapă prin care banii mei se scurg în Italia. Sînt convins că nici Enelul nu-mi vinde curent italian. Gazul metan îl plătesc la GDF Suez (Gaz de France Suez), firmă tot franțuzească ce îmi vinde mie și multor altora gaz metan românesc, dar banii noștri pleacă la Paris să se integreze în UE. Telefonul, indiferent că-l plătesc la Romtelecom, Vodafone, Orange sau Cosmote, cum deschid gura să zic ceva la telefon, cum îmi mai zboară din portofel niște bani către zări străine. Cablul TV și internetul le plătesc la RCS & RDS. Ăștia, mărturisesc că nu știu de unde sînt dar am auzit că patronul lor, pe nume Zoltan Teszary, locuiește la Budapesta și nu știe nici el dacă mai e roman sau European. Ce să va mai spun că, dacă bag benzină în rezervor, m-am integrat și cu mașina în Europa, că nu mai e în tot Bucureștiul un PECO românesc.
    Ferească Dumnezeu de vreun împrumut la bancă, pe care mărturisesc că nu l-am făcut, dar sînt sigur că mulți au fost nevoiți să-l facă și acum plătesc dobînzi grele și comisioane către bănci străine fiindcă în București, în afară de CEC, nu mai e nici o bancă românească.Deci ne integrăm cu succes și în sistemul financiar European, cu portofel cu tot. Dacă umplem coșul cu merinde la supermarket, pentru îndestularea familiei, iarăși aruncăm cu banii peste mări și țări fiindcă marfa e aproape 90% de import.
    Deci cam astea sînt urmările politicii de privatizare a celor care au condus țara în ultimii 24 de ani.
    Am fost predați la pachet, pe post de consumatori captivi, unor companii străine care ne calculează prețurile în euro, deși noi sîntem plătiți în lei! Pe facturi prețurile cresc fără să ne întrebe nimeni, deși noi avem un contract cu fiecare din aceste companii de utilități.
    Cît mai poate dura o asemenea hemoragie financiară? Dar să știți că situația asta nu e specifică doar Bucureștiului. Ea se regăsește în toate marile orașe din țara .
    Toată lumea consumă și nimeni nu mai produce nimic, iar banii românilor se scurg în afară țării. Pagubele sînt uriașe!!!
    Au dispărut, în ultimii 24 de ani peste 1200 de întreprinderi productive fabrici, uzine, combinate, cooperative, sisteme de irigații și cîte altele! În România, primul război mondial + al doilea război mondial + cutremurul din 1977 nu au distrus 1200 de întreprinderi. Politicienii ultimilor 24 de ani au reușit performanța!
    Nici bomba de la Hiroșima + bombă de la Nagasaky nu au reușit performanță asta, e dovedit statistic . Deci politicienii noștri din ultimii 24 de ani sînt mai răi că bomba nucleară. Nu mai vorbesc de recordul de a crește datoria publică la 20 miliarde de euro. I-au spus datorie publica, deși nu ne-au întrebat pe noi, poporul, atunci cînd au contractat-o, dar ca să fie siguri că e datoria noastră, a poporului și că noi o vom plăti… noi și nepoții noștri!
    Cît mai poate dură o asemenea situație? Ce fel de țara vom lasa noi moștenire copiilor și nepoților noștri?! Mulți dintre ei caută de pe acum să-și facă o situație prin alte țări. Cifre neoficiale spun că vreo 4 milioane de tineri români muncesc în străinătate și din generațiile care se ridică mai toți vor să plece, fiindcă este o adevărată performanță să-ți găsești un loc de muncă în țara ta.
    Nimeni nu cere de pomană . Toată lumea dorește un loc de muncă ! Fără producție autohtonă de bunuri, doar cu consum și servicii și alea livrate de străini vom pieri ca țara și ca neam în cîțiva ani de zile. Acest lucru trebuie să înceteze și România să-și recapete controlul asupra serviciilor publice și asupra întregii economii!
    Serviciile publice sînt afaceri cu clienți captivi. Ele trebuie să fie în mînă românilor, a statului român, altfel ne vom trezi cu prețuri din ce în ce mai mari !
    Dumnezeu să ne lumineze mintea !
    În caz contrar vom trage apa la București și vom face plata la Paris, ca și pînă acum !
    Fă un bine țării tale ! Citește și dă mai departe !
    P.S.
    Ar trebui să se ştie că aproape 90 % dintre aceşti străini , cică italieni, nemţi, francezi, ba chiar greci şi ruşi sunt de fapt evrei !

    Apreciat de 1 persoană

  19. […] De ce SRI-ul nu vrea sa-i depisteze pe MAGISTRATII MASONI? Invitatul Ovidiu Zară deschide o excelen… […]

    Apreciază

  20. […] De ce SRI-ul nu vrea sa-i depisteze pe MAGISTRATII MASONI? Invitatul Ovidiu Zară deschide o excelen… […]

    Apreciază

  21. […] De ce SRI-ul nu vrea sa-i depisteze pe MAGISTRATII MASONI? Invitatul Ovidiu Zară deschide o excelen… […]

    Apreciază

  22. octavpelin said, on august 20, 2017 at 9:50 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  23. […] De ce SRI-ul nu vrea sa-i depisteze pe MAGISTRATII MASONI? Invitatul Ovidiu Zară deschide o excelen… […]

    Apreciază

  24. […] De ce SRI-ul nu vrea sa-i depisteze pe MAGISTRATII MASONI? Invitatul Ovidiu Zară deschide o excelen… […]

    Apreciază

  25. […] De ce SRI-ul nu vrea sa-i depisteze pe MAGISTRATII MASONI? Invitatul Ovidiu Zară deschide o excelen… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.