SACCSIV – blog ortodox

BUCURESTI: Convocarea rezerviştilor la Centrele Militare

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 26, 2015

   Iata ce putem citi la E OFICIAL! Armata Română convoacă soldaţii. Care este motivul şi ce PĂŢEŞTI dacă nu te prezinţi la Centrul Militar:
Ministerul Apărării Naţionale derulează în Bucureşti, în aceste zile, o acţiune de verificare a militarilor în rezervă. Sunt actualizate datele personale ale rezerviştilor şi sunt verificate actele personale – cartea de identitate şi livretul militar.
Operaţiunea se face prin convocarea rezerviştilor la Centrele Militare de care aparţin, aceştia primind ordine scrise de chemare „pentru clarificarea situaţiei militare”, informează romanialibera.ro.

Dacă rezervistul nu se prezintă până la data limită indicată pe ordinul militar, poate primi o amendă între 100 şi 300 de lei.

În mod normal, ordinele scrise ar trebui să le fie înmânate rezerviştilor de un agent de poliţie. Totuşi, există cazuri în care aceste ordine militare nu numai că nu sunt înmânate de poliţist, dar nu sunt puse nici măcar în cutia poştală. Armata încearcă să evite asemenea litigii dând telefon persoanelor care întârzie să vină la Centrele Militare. Dar nici această metodă nu e infailibilă, întrucât e posibil ca unii rezervişti să-şi fi schimbat, în ultimii ani, numărul de telefon.

Alte situaţii complicate sunt cele ale românilor plecaţi în străinătate, care nu pot aduce acte doveditoare care să ateste că lucrează într-o altă ţară, pentru că muncesc la negru.

Verificările din aceste zile nu schimbă situaţia militară a rezerviştilor, ei fiind repartizaţi, în caz de mobilizare, la aceleaşi unităţi.

Verificarea rezerviştilor apare în contextul intensificării pregătirilor militare derulate în ultimele luni în România şi în alte ţări NATO din estul Europei. Acestea au fost planificate la reuniunea NATO din Ţara Galilor, desfăşurată ca răspuns la criza din Ucraina şi la acţiunile militare ale Rusiei.

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Draga LUCIAN MANDRUTA, de ce nu pleci matale la razboi pentru ELIBERAREA ROMANILOR aflati in teritoriile ocupate de UCRAINA?

 

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu Humor said, on mai 26, 2015 at 6:09 pm

  Apreciază

 2. vreausaspun said, on mai 26, 2015 at 6:45 pm

  Fiti seriosi ! E stire de pe libertatea ! Pana aflam ceva concret, mai asteptam si ne mai rugam 🙂

  Apreciază

  • eli (cristina) said, on mai 27, 2015 at 12:12 am

   eu cred ca se apropie 2016

   Apreciază

  • andrei-d said, on mai 28, 2015 at 4:25 pm

   Sf. Cosma Etolianul, Cuvinte de duh si profetii: “Va vor cere sa va si ia soldati, dar nu vor ajunge sa o faca”.

   Apreciază

 3. Gabriel said, on mai 26, 2015 at 7:41 pm

  Inalt Ofiter NATO: IN VARA ACEASTA lumea va fi probabil în RAZBOI
  http://www.infowars.com/senior-nato-official-well-probably-be-at-war-this-summer/

  Apreciat de 1 persoană

  • Riko said, on mai 26, 2015 at 9:51 pm

   asa pare si fara sa mai confirme diferiti oficiali. Acum toate marile puteri tot ce fac este sa se pregateasca de razboi. Au inceput fabricarea diverselor echipamente sau masini militare, avioane, nave.., Chiar daca Romania e in centrul atentiei, cred ca va scapa destul de usor de un al treilea razboi mondial. Daca eram prin occident, eram in pericolul de a fi atacati cu bombe nucleare. Insa suntem prea aproape de Rusia, deci Rusia nu ar lansa o bomba nucleara in Romania, iar NATO, iarasi nu ar avea un interes, mai ales pentru ca suntem sub sfera lor de influenta. Iar un bombardament aerean mi se pare cel mai plauzibil, dar datorita sirenelor, populatia va reusi in mare parte sa paraseasca orasele, iar in zona rurala, e putin probabil sa fie bombardamente. Numai sa nu fim atacati si cu infanterie. Un al treilea razboi mondial s-ar termina foarte repede datorita distrugerilor prea masive a noilor arme. Si daca incepe, stim deja taberele si cine va castiga, insa cu prea mari pierderi. NATO nu are nici o sansa, insa si orientul va avea multe pagube, iar Europa, cel putin europa de vest va fi distrusa. Imi dau cu parerea, poate ma insel.

   Apreciat de 1 persoană

 4. mihai said, on mai 26, 2015 at 9:02 pm

  Transplantul de cap – o operație chirurgicală de două zile, care va costa 10 milioane de dolari

  http://www.aparatorul.md/medic-transplantul-de-cap-o-operatie-chirurgicala-de-doua-zile-care-va-costa-10-milioane-de-dolari/

  Apreciază

  • Riko said, on mai 26, 2015 at 9:59 pm

   primul transplant de cap a avut loc in 1970 si a fost pe maimute si peima data se leaga capul si de al doilea corp, apoi se indeparteaza de la corpul original. Au ajuns oamenii sa vrea sa o faca si pe asta.

   Apreciază

   • el said, on mai 27, 2015 at 2:34 pm

    si cat a trait maimuta aia nefericita? 2 Minute sau 2 secunde ? A nimicit Dumnezeu „stiinta” inselatilor astora, nu o sa le iasa „pasenta” oricat s-ar screme ei. Se cred dumnezei dar sunt mai rai ca demonii.

    Au ucis 2 animale ca sa-si satisfaca nebunia, INDRACITA.
    Nu pot sa accept uciderea animaleor in „scopuri nobile”, nici macar in medicina, Parintele Adrian Fagetanu spunea ca TOATE studiile facute cu ucidere de animale sunt URACIUNI si GRESELI, si ca omul poate afla stiinta de care are nevoie ca sa sa se vindece si fara crime, dar ucide pentru ca e SMINTIT, i s-a intunecat mintea si i se pare ca face „studii” cand el de fapt se rataceste.

    Apreciază

   • Riko said, on mai 27, 2015 at 3:09 pm

    La animale mai e cum e, dar un om dinasta cu transplant, cum sta treaba pentru ca el are si suflet. Iar sufletul sta numai in creier?

    Apreciază

   • el said, on mai 27, 2015 at 5:00 pm

    Riko

    „Iar sufletul sta numai in creier?”____ bine punctat ! Numai ca tampitii astia sunt agnostici si invata ca omul e tot un animal, nu se incurca ei cu notiuni de astea abstracte gen suflet, asa ca pot ei sa extrapoleze „stiinta” de la animale la om fara Probleme ontologice sau existentiale.

    Apreciază

 5. AKRITAS said, on mai 26, 2015 at 9:24 pm

  iata cum adevarul iese incet, incet la lumina…
  iata cum România, Patria, Pamantul stramosesc, a fost vanduta de asa zisii politicieni prooccidentali, tradatorii, vasali, lachei…agenti platiti ai occidentului iudeomason !
  Oare azi cati dintre asa zisii politicieni sant agenti platiti, daca in fruntea tarii
  s-a instalat cu tupeu, fara nici o jena un strain de neamul românesc !
  Oare de ce ne mai miram de ceea ce ni se intampla de 25 de ani nefericiti de „valori” occidentale, fara economie, fara resurse, fara paduri, fara pamantul stramosilor…si noi dormim, tot mai credem in bunele intentii ale occidentului iudeomason ! vai noua ca ni se tese giulgiu de moarte, si noi tot mai vrem „valori” si „civilizatie” occidentala !

  http://m.activenews.ro/cultura-istorie/Iuliu-Maniu-agent-platit-al-Marii-Britanii.-Care-era-numele-de-cod-al-fostului-premier-roman-113958
  Iuliu Maniu, agent plătit al Marii Britanii. Care era numele de cod al fostului premier român

  De Mihai Șomănescu /
  Marţi, 26 mai 2015, 15:33
  Facebook Twitter

  Domnule Stoenescu, e adevărat că Iuliu Maniu a fost un agent britanic, pe bani? Au mai fost si alti politicieni in aceasta situatie?

  Istoricii Gheorghe Buzatu și Mihai Retegan au publicat deja în România (volumul „Istorie şi societate” –n.r.), extrasul ștatului de plată care atestă calitatea de agent britanic plătit (nume de cod TOM), document aflat în Arhivele Britanice. Nu există dubii. Au fost și alții, mai puțin importanți. Important este că sovieticii au știut asta.

  Dl Profesor Ioan Scurtu spunea într-un interviu că se încearcă acreditarea ideii că România e o țară care nu se poate guverna singură și că are nevoie să fie ținută de mâna.Cui ar folosi o astfel de imagine și care ar fi argumentele în favoarea acestei teze, dacă sunt.

  Vă voi răspunde prin abordarea unei probleme de fond: generația dvs nu a fost educată să-și dezvolte discernământul domenial și discernământul valoric. Chiar și întrebările dvs din acest interviu dezvăluie deruta generației. Dvs nu aveți capacitatea educată de a deosebi un istoric profesionist de un propagandist, care se prezintă în fața societății cu mormane de diplome și titluri, dar se ocupă de propaganda în favoarea unei ideologii, a unei personalități sau a corectitudinii politice. De istorici care descoperă patriotismul după ce au slujit propaganda regimului Iliescu sunt sătul. Pe de altă parte, nu ați fost stimulați să înțelegeți și să aplicați criteriile valorice ale unui domeniu, cum este și Istoria. Nu trebuie să vă atragă povestea scrisă frumos sau declarațiile de protest. Istoria este o știință cu principii, criterii, reguli, metodologii. Cine le încalcă, dintre istorici, se descalifică. Impresia că nu ne putem guverna singuri este dată de evaziunile regimului politic și economic inițiat de Ion Iliescu încă din decembrie 1989 și care funcționează și astăzi, de diversiunile cu „revoluția spontană”, „emanația”, „democrația de cumetrie”, pe cadravele a 924 de oameni omorâți în decembrie 1989, fără să existe vinovați.

  Apreciat de 2 persoane

  • Alex said, on mai 27, 2015 at 12:48 am

   Iuliu Maniu: un Gică-contra interbelic

   (…) Iuliu Maniu voia unire, dar cu condiţii! Nu trebuie uitat că, la 28 august 1916, când Armata Română trecuse Carpaţii în Transilvania, Iuliu Maniu era ofiţer în Armata Austro-ungară, cu arma în mână îndreptată împotriva Statului Român. De aceea, nu a fost lăsat să citească textul Rezoluţiei de Unire a Transilvaniei cu România. Textul a fost citit de Vasile Goldiş, vicepreşedinte al Consiliului Naţional Român Central. (…) De fapt, în Parlament, lui Iuliu Maniu şi Ion Hudiţă avea să li se strige „Jidoviţilor!“, pentru că-i apărau pe evreii afacerişti.

   http://arhiva-romanilor.blogspot.ro/2013/02/iuliu-maniu-un-gic-contra-interbelic-de.html

   Apreciat de 1 persoană

   • Ion said, on mai 27, 2015 at 8:15 pm

    „Nu trebuie uitat că, la 28 august 1916, când Armata Română trecuse Carpaţii în Transilvania, Iuliu Maniu era ofiţer în Armata Austro-ungară, cu arma în mână îndreptată împotriva Statului Român. ” – ia si citeste „Padurea spanzuratilor” de Rebreanu si ai sa intelegi.

    Apreciază

   • Alex said, on mai 28, 2015 at 5:51 am

    L-am citit pe Rebreanu, nu-ţi fă griji, dar se pare că tu nu ai înţeles articolul. Personajul lui Rebreanu, Apostol Bologa (în realitate Emil Rebreanu, fratele scriitorului) a plătit cu viaţa pentru că nu a vrut să trădeze neamul românesc.
    Iuliu Maniu a fost un om politic lipsit de viziune şi ignorant în materie de politică externă. Le-a făcut jocul anglo-americanilor, în care credea orbeşte, organizând lovitura de la 23 august. A predat România iudeo-bolşevicilor crezând în iudele anglo-americane. Apoi l-au asasinat la Sighet.

    Vezi in ziarul „Adevărul” articole despre Maniu:

    1. Cum i-a salvat Iuliu Maniu de la moarte pe 38 de evrei. Scrisoarea lui Corneliu Coposu care demontează acuzaţiile de antisemitism lansate de comunişti

    2. Scrisoarea care răstoarnă teorii istorice. Cum desfiinţează Corneliu Coposu pe larg teza colaborării lui Iuliu Maniu cu Mişcarea Legionară

    Oare de ce scrie ziarul „Adevărul” despre Maniu ?

    Apreciază

 6. HenriEt said, on mai 26, 2015 at 9:40 pm

  Zarurile sant aruncate. Bilderbergii circumcisi care au distrus Romania de 25 de ani cu Basescu, Boc, Marga, Tismaneanu, Patapievici, Moima Macovei, Plesu, Liiceanu, Marta Petreu, Pecican Ovidiu, Adrian Nastase, Abramburica, etc etc care au supt tara in numele stapanilor lor americani, au decis sa ne faca patria teatru de razboi si pe romani carne de tun. Simplu. Razboiul se da de fapt intre evreii care stapanesc lumea si neevreeii care au realizat tarziu ca sunt sclavii amerlocilor. Amerlocii au supt lumea la greu si acum tarfelor americance nu le mai ajung gologanii pe amanti, motoare, carpe, genti, farduri, lenjerie etc Feminismul e bun dar nu inlocuieste combustibilul la motoare. Si atunci Hamerica pune automat de un razboi mondial. Asta a facut mereu de cand au luat-o evreii in primire. Divide et impera!

  Apreciat de 1 persoană

  • cosminmatiu said, on mai 26, 2015 at 9:58 pm

   Acum in mai in America era pretul la litru de benzina 2.5 lei romanesti. Majoritatea masinilor V8.
   Ii va ajunge mania lui Dumnezeu

   Apreciat de 1 persoană

   • tataia said, on mai 27, 2015 at 12:37 am

    Este cumva o crima sa ai un standard de viata normal? Asa ar trebui sa fie in toata lumea, dar nu este pentru ca noi sintem considerati sub-oameni, deci nu avem voie sa traim ca oamenii ci doar ca viermii, cu 250 de euro pe luna iar benzina 1,3 euro litrul.

    Sa fie clar, nu sint proamerican, nu sint de acord cu politica lor externa. Dar nu ii putem condamna pentru ca au ceea ce ar merita orice fiinta umana de pe aceasta planeta sa aiba! Putem sa ii condamnam pentru ca invadeaza alte popoare, putem sa ii condamnam pentru ca sint protestanti sau atei, putem sa ii condamnam pentru ca fac avorturi, putem sa ii condamnam pentu ca in mod tacit accepta homosexualitatea. Si probabil si minia Lui Dumnezeu ii va ajunge pentru unul dintre motivele mai sus mentionate. Dar nu pentru ca au ceea ce insasi Dumnezeu ne-a dat tuturor, iar mai-marii lumii ne-au luat! Imi pare rau dar din modul in care este formulata postarea ta de mai sus, transpare un singur lucru: invidie si iar invidie!

    Apreciază

   • saccsiv said, on mai 27, 2015 at 7:54 am

    tataia

    Frate, iertare, ai primit e-mailul meu cu articolul?

    Apreciază

   • cosminmatiu said, on mai 27, 2015 at 8:51 am

    Da exprimarea mea nu a fost clara, cand am spus ca ii va ajunge mania lui Dumnezeu ma refeream ca ii va ajunge pentru faptul ca rapesc de la alte popoare ceea ce Dumnezeu le-a dat. Si nu am de ce sa fiu invidios pentru ca masinile vor baga pe multi in iad cand permisul va fi in cipul implantat.

    Apreciat de 1 persoană

   • tataia said, on iunie 1, 2015 at 2:07 am

    @saccsiv Abia acum am vazut mesajul asta. Frate n-am primit nici un mail. Imi pare rau, mai trimite o data. Iertare.

    Apreciază

   • saccsiv said, on iunie 1, 2015 at 7:10 am

    tataia

    Te rugasem sa faci un rezumat la:

    Cell Phones – Cell Towers – Haarp. An EMF Triple Threat

    http://www.activistpost.com/2015/05/cell-phones-cell-towers-haarp-emf.html

    Apreciază

  • tataia said, on mai 27, 2015 at 12:29 am

   Nu vreau sa fac politica ca nu im place si de asemenea nu vreau sa stirnesc polemici dar iliescu nu apare pe nicaieri in lista aceea? Mare pacat. Ca el este cel mai mare tradator de tara din ultimii 25 de ani!

   Apreciat de 1 persoană

 7. RGT3D said, on mai 26, 2015 at 10:15 pm

  Mi se părea că se potriveşte aici

  Apreciază

 8. Partizanu said, on mai 26, 2015 at 10:21 pm

  Frate VASILE reteaua noastra de „SOCIALIZARE” functioneaza mai bine decit siteul tau. Si ca sa nu vb. prostii cica a fost si o aplicatie la ORADEA chipurile in caz de CUTREMUR cum ar percuta transmisiunile particulare adica acei AMATORISTI pe unde SCURTE, Restul scrie in PROTOCOALELE SIONULUI. Traiasca REPUBLICA ADORMITILOR IN PICIOARE la liturghie.

  Apreciază

 9. mihai said, on mai 27, 2015 at 12:27 am

  Declaratie socanta a actritei evreicei cu origini romanesti, Amanda Bynes pe Instagram: „Mi-a fost implant un MICROCIP in cap!”.

  Probabil ca pe Amanda Bynes o cunoasteti din filmele teenage, cam tampitele ce este drept, dar nu stiu cati au idee ca bunicii ei au fost evrei plecati din Romania si este lesne de inteles cum a ajuns mare vedeta la Hollywood. A avut o ascensiune meteorica, ca multe alte vedetute de acest gen, dupa care a trecut in partea extrema: de la droguri si pana la orgii sexuale!

  Priviti cum arata in urma cu cativa ani de zile cand era in plina glorie si cum arata acum cand a iesit de la dezintoxicare: doua persoane total diferite!

  Apreciat de 1 persoană

 10. Mario said, on mai 27, 2015 at 1:16 am

  E adevarat. Un preieten merge maine la centrul militar

  Apreciat de 1 persoană

 11. geo said, on mai 27, 2015 at 9:47 am

  Yemeni Group Hacks Saudi Gov’t, Releases Thousands of Top Secret Documents

  http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940231000544

  http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940231001097

  http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940302001087

  http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940303001380#

  Saudi aggression leaves 135 Yemeni kids dead: UN

  http://www.presstv.ir/Detail/2015/05/25/412711/UNICEF-Yemen-Saudi-aggression-Saudi-Arabia-Aden#

  Another Saudi Fighter Jet Shot down in Yemen

  http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940304000295

  Israeli F16’s Falling from the Skies over Yemen

  http://www.veteranstoday.com/2015/05/25/additional-confirmation-of-yemen-nuclear-attack/

  History’s Next Great War Zone: The South China Sea. The United States pushes back against Chinese claims over a vast tract of water of enormous importance. It’s a classic win-or-lose confrontation.

  http://www.thedailybeast.com/articles/2015/05/25/history-s-next-great-war-zone-the-south-china-sea.html

  Turkey, US to provide air cover for Syria militants: Cavusoglu

  http://www.presstv.ir/Detail/2015/05/25/412780/Turkey-US-Syria-Cavusoglu-Kirsehir

  Britain sends biggest warship for NATO drills on Russian border

  http://rt.com/uk/261637-nato-military-drills-russia/

  IMF To Announce New Dollar October 20th, 2015?

  https://silvershieldxchange.com/content/imf-announce-new-dollar-october-20th-2015/

  Military Site Deagel.com Predicts Economic Collapse And Massive 78% U.S. Depopulation

  http://www.silverdoctors.com/military-site-deagel-com-predicts-economic-collapse-and-massive-78-u-s-depopulation/

  Apreciază

 12. geo said, on mai 27, 2015 at 9:58 am

  How Donations to the Clinton Foundation Led to Tens of Billions in Weapons Sales to Autocratic Regimes

  http://libertyblitzkrieg.com/2015/05/26/how-donations-to-the-clinton-foundation-led-to-tens-of-billions-in-weapons-sales-to-autocratic-regimes/

  DOD Admits Supporting ISIS, Buffer Zones In Syria

  http://www.activistpost.com/2015/05/dod-admits-supporting-isis-buffer-zones.html

  China Warns of ‘Inevitable’ War with US Over South China Sea

  http://www.defenseone.com/threats/2015/05/china-warns-inevitable-war-us-over-south-china-sea/113680/

  Apreciază

 13. geo said, on mai 27, 2015 at 10:30 am

  re:ID National eID Series: Europe leads global push to eID

  http://www.secureidnews.com/news-item/reid-national-eid-series-europe-leads-global-push-to-eid/?tag=biometrics

  Vatican newspaper says Ireland’s same-sex marriage referendum ‘a defeat’

  http://www.rte.ie/news/2015/0525/703751-vatican-newspaper-irelands-referendum-a-defeat/

  More Video Fakery on MH-17

  https://consortiumnews.com/2015/05/26/more-video-fakery-on-mh-17/

  https://consortiumnews.com/2015/05/18/fake-evidence-blaming-russia-for-mh-17/

  https://consortiumnews.com/2015/05/20/you-be-the-judge/

  https://consortiumnews.com/2015/05/22/the-mh-17-propaganda-war/

  Blocking a Nuclear-Free Mideast

  https://consortiumnews.com/2015/05/25/blocking-a-nuclear-free-mideast/

  Why Islamic State Is Winning

  https://consortiumnews.com/2015/05/23/why-islamic-state-is-winning/

  False Comparison of N. Korea to Iran

  https://consortiumnews.com/2015/05/20/false-comparison-of-n-korea-to-iran/

  Saudi Arabia’s Nuclear Bluster

  https://consortiumnews.com/2015/05/19/saudi-arabias-nuclear-bluster/

  A Summer of War or Peace

  https://consortiumnews.com/2015/05/14/a-summer-of-war-or-peace/

  An Illegitimate Consequence of Western Imperialism Why Israel Should Not Exist

  http://www.counterpunch.org/2015/05/19/why-israel-should-not-exist/

  Failure of the US coup d’État in Macedonia

  http://www.informationclearinghouse.info/article41969.htm

  http://www.informationclearinghouse.info/article41963.htm

  “Democratic Security” In Macedonia: Between Brussels And Moscow

  http://www.globalresearch.ca/democratic-security-in-macedonia-between-brussels-and-moscow/5451781

  Venezuela Opposition Heads Hint at Violence Plot in Recording

  http://www.telesurtv.net/english/news/New-Recording-Uncovers-Another-Opposition-Plot-in-Venezuela-20150526-0004.html

  Memorial Day: Praying for Peace While Waging Permanent War?

  http://www.informationclearinghouse.info/article41960.htm

  Wahhabis Go Nuclear — Literally

  http://www.informationclearinghouse.info/article41947.htm

  World’s Largest Banks Admit to Massive Global Financial Crimes, But Escape Jail (Again)

  http://www.informationclearinghouse.info/article41935.htm

  “First Strike” Attack against Iran? Washington’s “Missile Defense” Deal with the Gulf Monarchies

  http://www.globalresearch.ca/first-strike-attack-against-iran-washingtons-missile-defense-deal-with-gulf-monarchies/5450150

  From the Very Creation of the Internet, U.S. Spy Agencies Fought to Block Encryption

  http://www.globalresearch.ca/from-the-very-creation-of-the-internet-u-s-spy-agencies-fought-to-block-encryption/5451916

  ISIS Marches On Damascus: Syria May Soon Be Absorbed Into the Wahhabi Caliphate

  http://www.globalresearch.ca/isis-marches-on-damascus-syria-may-soon-be-absorbed-into-the-wahhabi-caliphate/5451814

  Merchants of Death: Raytheon and Boeing Supply “The Islamic State” (ISIS)

  http://www.globalresearch.ca/merchants-of-death-raytheon-and-boeing-supply-the-islamic-state-isis/5451738

  Dă clic pentru a accesa 5-eyes-cellspy-cbc-intercept-15-0521.pdf

  Apreciază

 14. Radu Iacoboaie said, on mai 27, 2015 at 11:39 am

  Dar cei care si-au schimbat domiciliul în alt judeţ vor fi chemaţi la Centrele militare?

  Apreciază

  • el said, on mai 27, 2015 at 2:35 pm

   pe tine nu te cheama Iacoboaie, ca tu esti INAPT de orice lucru responsabil, stai fara grija ca nu te priveste problema.

   Apreciază

  • Ionut said, on mai 27, 2015 at 7:42 pm

   Depinde de cat de informati sunt.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: