SACCSIV – blog ortodox

EMBLEMATIC: Evreul PETER SINGER va primi titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității București joi, de INALTAREA DOMNULUI. Este un activist al UCIDERII COPIILOR DUPA NASTEREA, al ZOOFILIEI si al EXPERIMENTELOR PE BOLNAVI PSIHICI …

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 20, 2015

Pe numele sau intreg, Peter Albert David Singer.

peter-singer-014

Foto: http://www.theguardian.com/commentisfree/belief/2011/may/25/peter-singer-utilitarianism-climate-change

   Iata ce putem citi la Peter Singer, susținător al uciderii copiilor după naștere și al relațiilor sexuale dintre oameni și animale, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității București:

Peter Singer, filosof american, profesor la Princeton, va sosi la București. Singer este notoriu în America pentru că este susținătorul avortului post-natal, sau, mai pe românește spus: susține uciderea nou-născuți.

Pe 20 mai, Singer va susține la București conferința: „The most good you cand do with applied ethics” și va primi titlul de doctor Honoris Causa al Universității București.

În 1979, Singer a scris în cartea sa, Practical Ethics,( 1st ed. Cambridge: Cambridge University Press, 1979): „Copiii umani nu au conștiință de sine și nu sunt capabili să priceapă faptul că există. Nu sunt persoane. În consecință, viața unui nou-născut are o valoare mai mică decât viața unui porc, a unui câine sau a unui cimpanzeu”.

În 2001, Singer afirma că sexul între specii nu reprezintă o ofensă adusă demnității noastre ca ființe umane. Întreg textul său în apărarea relațiilor sexuale dintre oameni și animale îl puteți găsi aici.

Singer este un fervent susținător al drepturilor animalelor, fiind și membru al Partidului Verzilor. Nu este prima oară când Singer vine în România, acesta fiind prezent în 2013, la Cluj Napoca.

   Iata si ce putem citi la Persoane cu copite, solzi și pene din 2013:

[…]

Am primit cu mult interes vestea (mulțumim Life Site News) că Universitatea Yale va găzdui între 6-8 decembrie a.c. o conferință cu titlul “Personhood Beyond the Human”(“Calitatea de Persoană dincolo de Om”).

[…]

Iată și sponsorii conferinței:

  1. Proiectul pentru Drepturile Non-Oamenilor (nu inumanilor, ci ale celor cu adevăratne-oameni, adică din afara speciei homo sapiens) – Nonhuman Rights Project,
  2. Institutul pentru Etică și Tehnologii În Curs de Apariție – Institute for Ethics and Emerging Technologies,

în colaborare cuuuuu …

  1. Centrul Interdisciplinar al Universității Yale pentru Bioetică –Yale Interdisciplinary Center for Bioethics

șiiiiii …

  1. Grupul pentru Etică Animală [animalică?] – Animal Ethics Group

… felicitări organizatorilor!

Pe lângă alți specialiști în domeniu, va vorbi și profesorul Peter Singer de la Princeton, bioetician de renume mondial și promotor al infanticidului și bestialității.

De pe site-ul conferinței: “Această manifestare va fi centrată pe calitatea de persoană a animalelor non-umane, incluzând maimuțele maricetaceele și elefanții, și va explora noțiunile în curs de dezvoltare [inventare?] referitoare la persoană, analizându-le prin prisma neuroștiințelor, științelor despre comportament, filozofiei, eticii și dreptului”.

Nici un cuvânt despre crustacee, batracieni sau papagali vorbitori … da nu-i bai, că doară n-au intrat încă zilele-n sac!

Descrierea continuă: “O atenție deosebită va fi acordată discuțiilor despre [calitatea de] persoană, atât cu privire la înțelegerea istoriei, științei și filozofiei referitoare la [calitatea de] persoană, cât și a posibilităților de a proteja interesele animalelor prin stabilirea unor precedente juridice și printr-o mai mare conștientizare a oamenilor“.

… pe când o conferință organizată de Fram Ursul Polar, dedicată ridicării nivelului de înțelegere în rândul animalelor – fie ele vertebrate, fie fără șira spinării – a teoriei lui Darwin?

Domnul profesor Peter Singer, despre care arhiepiscopul catolic din Melbourne, locul lui de baștină, spunea cândva că ar fi “cel mai notoriu mesager al morții”, este titularul unei catedre de bioetică la Universitatea Princeton, încă din 1999.

După Singer, nou-născuților n-ar trebui să li se acorde statutul de persoană decât după 30 de zile de la naștere, iar obstetricianul ar trebui să ia pe loc viața oricărui nou-născut venit pe lume cu vreo infirmitate 

… noroc că savantului nu i-a venit încă ideea să se înscrie la medicină.

Singer este un suporter al bestialității și experimentelor pe oameni suferind de boli psihice.

Printre vorbitori se mai numără și Steven M. Wise, avocat specializat în drepturile animalelor, președinte al Centrului pentru Extinderea Drepturilor Fundamentale(Center for the Expansion of Fundamental Rights) și director al Proiectului pentru Drepturile Non-Oamenilor (Nonhuman Rights Project).

Va conferenția și James Hughes, director executiv al Institutului pentru Etică și Tehnologii în curs de Apariție (Institute of Ethics and Emerging Technologies). Aflăm din propria-i biografie că domnia sa este un fost călugăr budist, actualmente “budo-unitarian atenuat” și profesor de etică medicalăpolitici de sănătate și studii despre viitor la Trinity College din Hartford, Connecticut. Cartea lui “Cetățeanul Cyborg: De ce societățile democratice trebuie să răspundă umanoidului reproiectat al viitorului” este un tratat despre trans-umanism, o mișcare care militează pentru transformarea omenirii în ceva [?!] “dincolo” de om, cu ajutorul tehnologiei.

Wesley J. Smith, cunoscut jurist și specialist în etică comentează: “Mișcarea pentru drepturile animalelorbioetica mainstream și trans-umanismul – fiecare dintre acestea încearcă să distrugă credința societății în valoarea unică a vieții umane. Militanții pentru drepturile animalelor pentru că vor să instituie egalitatea morală între noi și faună; trans-umaniștii pentru că ei sunt o mișcare eugenică și din acest motiv încearcă să îndepărteze omul de pe piedestalul excepționalismului, pentru a face loc re-creaționismului biologic; iar bioeticienii mainstream și-ar dori să facă irelevantă apartenența la specia umană, în scopul de a face loc (printre altele) exploatării utilitarianiste a unora dintre noi ca resurse naturale“.

Gata cu grătarele și micii, și nu mă refer aici doar la cele din carne de cal!

Până data viitoare, un călduros Muuuu și cip-cirip tuturor!

Cititi va rog si:

Etica animalelor și ”îndobitocirea” omului

Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata suficient de mult pentru a-i permite sa apuce momentul in care revolutia nanotehnologiei ii va putea face pe oameni nemuritori …

 

79 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. vasile said, on mai 20, 2015 at 9:30 pm

    La ideile pe care le are, specimenul poata crapa linistit ca nu pierde nimeni nimic, dinpotriva avem de castigat, viata lui valoareaza mai putin decat a unui caine.

    Apreciază

  2. Gabriel said, on mai 20, 2015 at 9:52 pm

    Am fost in seara asta la conferinta nefericitului si am impartit pliante cu citate din scrierile lui la studentii care intrau in sala. Noi am stat afara, n-am putut intra, inauntru era un duh, sau mai multe…. studentii din sala au fost hipnotizati, aplaudau frenetic dupa modelul zilelor de 23 august din perioada comunista. Afara am citit acatistul Sfantului Valeriu Gafencu. Pe langa noi a trecut alt nefericit, Remus Cernea, i-am spus HRISTOS A INVIAT! ne-a raspuns: ”ma indoiesc” si a intrat repede in sala. Intre timp a venit la noi decanul Facultatii de Filozofie, Vasile Remulus Brancoveanu si ne-a interzis sa intram in sala. L-am intrebat de ce? Cu o grimasa demonica ne-a raspuns ca daca n-am intrat de la inceput nu mai avem voie sa intram. L-am intrebat daca isi asuma ca decan ceea ce se intampla in sala, cum au invitat un eugenist, zoofil, sustinator al pedofiliei, homosexualitatii, prunc-uciderii…pentru a-i acorda titlul de honoris causa. Si daca Universitatea Bucuresti e de acord cu avortul, zoofilia…etc. Bineinteles ca si cu citatele si articolele in mass-media a negat totul de parca era avocatul jidanului. Ne-a zis: Evenimentul zilei minte,(http://www.evz.ro/un-sustinator-al-zoofiliei-si-al-uciderii-nou-nascutilor-va-deveni-doctor-honoris-causa-al-universitatii-din-bucuresti.html) domnul Peter Singer e printre cei mai importanti oameni de pe planeta. Am zis: nu zau? domnule decan ce grad aveti in masonerie? E atunci s-a enervat si a inceput sa ridice vocea iritat fiind de tupeul nostru. A zis ca pe el il cheama Brancoveanu, i-am raspuns ca face de ras atat numele Sfintilor cat si neamul romanesc, l-am intrebat daca e crestin, ne-a raspuns aaa…da , deja in jurul nostru se stransese si studenti care ieseau de la conferinta si nu le venea sa creada ca decanul lor urla de nervi si transpira când incearca sa lege 2 fraze. In fine ne-a amenintat cu paza, adica 1 paznic… Am zis sa iesim in pace, dar inainte de a pleca am intrat in sala si le-am spus cu voce tare: Hristos a Inviat! Nefericitul jidan s-a speriat, s-a asternut linistea in sala. Am iesit afara si am plecat. Fratilor, maine la Aula facultatii de Drept la ora 10 dimineata, in timpul Sfintei Liturghii de praznicul Inaltarii Domnului, zilei eroilor si Sfintilor Constantin si Elena, Universitatea Bucuresti ii va acorda acestui demonizat titlul de honoris causa. Cu binecuvantare de la duhovnic, in seara asta citim cat putem din Psaltire si Paraclisul Maicii Domnului, pentru a le lumina Dumnezeu mintea celor care vor sa-i acorde cea mai inalta distinctie universitara acestui…nefericit.

    Apreciat de 6 persoane

    • stefan said, on mai 20, 2015 at 10:33 pm

      bravo ati facut un lucru foarte mare si curajos. sa va ajute dumnezeu

      Apreciat de 1 persoană

    • Aurora said, on mai 20, 2015 at 10:46 pm

      Incredibil ce se intampla ! Facultatile au devenit locuri de pierzanie !

      Apreciat de 1 persoană

    • Radu Iacoboaie said, on mai 20, 2015 at 11:00 pm

      Mă bucur că ați avut atitudine. Nu am putut veni și eu de la Pitești. N-ar trebui totuși mâine organizat un protest în fața Facultății de Drept din București MAI ALES CĂ ESTE ȘI ZIUA EROILOR? Fiecare creștin care mărturisește pe Hristos este un erou…

      Apreciat de 1 persoană

    • Radu Iacoboaie said, on mai 20, 2015 at 11:02 pm

      ,,Am zis sa iesim in pace, dar inainte de a pleca am intrat in sala si le-am spus cu voce tare: Hristos a Inviat! Nefericitul jidan s-a speriat, s-a asternut linistea in sala.” UN MOMENT CRED MEMORABIL!…

      Apreciază

      • Radu Iacoboaie said, on mai 21, 2015 at 1:51 pm

        parteneriat-civil.ro este un website informativ si de actiune cetateneasca, realizat de Coalitia pentru Familie si Constitutie

        Coalitia pentru Familie si Constitutie este o alianta informala, fara personalitate juridica, de organizatii non-guvernamentale si are ca scop protejarea familiei si a valorilor sale prin legile si Constitutia României. Mai multe despre noi aflati la coalitiapentrufamilie.ro

        sursa: http://parteneriat-civil.ro/contacteaza-ne/

        Apreciază

      • ortodoxend said, on mai 21, 2015 at 4:15 pm

        I-a electrocutat. I-a tunat prin suprindere pe dracii din ei.

        Apreciat de 1 persoană

      • Radu Iacoboaie said, on mai 21, 2015 at 11:08 pm

        Uitați-vă puțin și la privirea lui din fotografie… Parcă vrea să ne spună ceva anume…

        Apreciază

    • Partizanu said, on mai 21, 2015 at 5:38 am

      Mai e o varianta si poate ultima batalie. PROTEST IN STRADA. AVIZELE le poate obtine o asociatie a persoanelor cu DEZABILITATI. Sa nu-i lasam prada SATANEI. UNITI FRATILOR.
      NOTA
      FRATE GABRIEL daca ai filmat actiunea voastra te rog pune-o pe net sa vada toti ADORMITII DIN TARA ASTA.

      Apreciat de 1 persoană

      • Gabriel said, on mai 21, 2015 at 2:20 pm

        N-am filmat frate ca s-a petrecut totul destul de repede. Astazi la aula facultatii de drept erau usile incuiate, probabil le era frica sa nu vina niste romani iubitori de Dumnezeu si sa le rupa oasele, cum ar fi trebuit sa se intample dealtfel…Am batut in usa pana a iesit prodecanul, care s-a aratat surprins de reactia decanului de aseara si care, sustinea el, ca nu stia de „inclinatiile” demonizatului. Am cantat HRISTOS A INVIAT! si am plecat. Dumnezeu sa ne miluiasca!

        Apreciat de 1 persoană

      • Partizanu said, on mai 22, 2015 at 9:33 am

        Frate GABRIEL imi dau seama ca a fost ceva ad-hoc dar aveti mare grija ca printre ei sunt oameni cu grade care sunt scoliti bine sa provoace(NU SUNT CRESTINI ORTODOCSI SI NICI ROMANI). Nu degeaba se antrenau ei la KOGALNICEANU Atentie si la trepadusi astia de la NOUA L.ba care detin drepturile de autor pentru a marsalui normal fara cruce, HRISTOS sau ICOANE. DOAMNE AI GRIJA DE TOTI AI NOSTRI.

        Apreciază

    • Iani said, on mai 21, 2015 at 8:46 am

      bravo

      Apreciat de 1 persoană

    • cosminmatiu said, on mai 21, 2015 at 8:58 am

      Felicitari, tot respectul pentru atitudinea voastra.

      Apreciat de 1 persoană

    • Klauss said, on mai 21, 2015 at 9:27 am

      Tot respectul meu, Gabriel! Hristos s-a Inaltat!

      Apreciat de 1 persoană

    • Ionut said, on mai 21, 2015 at 10:33 am

      Hristos S-a inaltat!
      Bravo, acest gest merita sa fie aplaudat si laudat!

      Apreciat de 1 persoană

    • curelusa said, on mai 21, 2015 at 12:57 pm

      Hristos s-a inaltat! Sunteti o speranta pentru noi si copiii nostri.

      Apreciat de 1 persoană

    • Radu Iacoboaie said, on mai 21, 2015 at 4:11 pm

      În sală cred că au venit mulți atei care să-l asculte vorbind… Au nevoie și ei de un lider care să-i unească…

      Apreciază

    • safimvigilenti said, on mai 21, 2015 at 11:54 pm

      felicitari !!! este un bun exemplu de reactie eficienta si decenta la satanizarea societatii.

      Apreciază

  3. Anonim said, on mai 20, 2015 at 10:22 pm

    Ei se medaliaza intre ei dar nimeni nu-si exprima punctul de vedere printr-un protest? Am ajuns natie amorfa in care orice protest e organizat de partide cu mase de manevra bine organizate, cu autobuze noi si pachete bine garnisite si in schimb marea masa a romanilor sta si se uita. Bine ca a vine si vara si toate terasele or sa fie pline cum era de ziua muzeelor.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Radu Iacoboaie said, on mai 20, 2015 at 10:52 pm

    NU ESTE CUMVA ȘI EVREU SIONIST DUPĂ NUME ȘI FAPTE?…

    Apreciază

  5. ihtis said, on mai 20, 2015 at 11:24 pm

    Saccsiv, o pereche de coarne n-ai gasit sa-i pui la jidovul asta ?
    Si se mai mira lumea ca avem ceva cu jidanii.
    Pai normal, daca ies mereu in evidenta primii peste tot cu tot felul de prostii pe care o minte curata ii e greu sa si le mai numeasca.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Adryan said, on mai 20, 2015 at 11:26 pm

    Este un episod dintr-o luptă mondială dusă de forțele intunericului de a altera semnificația cuvântului ”persoană” prin introducerea termenului de ”persoană non-umană” și a legifera niște așa-numite drepturi ale acestora.
    http://www.google.ro/search?q=non-human+person
    Și la noi în ianuarie Remus Cernea propunea în parlament o lege pentru declararea delfinilor ca persoane non-umane.
    http://www.mediafax.ro/politic/remus-cernea-vrea-ca-delfinii-sa-fie-recunoscuti-drept-persoane-non-umane-11914498
    Nu mi-e prea clar ce se dorește dar cred că, pe lângă restrângerea drepturilor omului care ar intra în conflict cu drepturile animalului, un alt scop ar fi pregătirea terenului din timp pentru introducerea zoofiliei.

    Apreciat de 1 persoană

    • silvia said, on mai 29, 2015 at 6:48 pm

      Radu Iacoboaie, ce minunat ca ai putut sa strigi acolo „Hristos a inviat!”….acest adevar sa aduca lumina si pocainta!
      Este cumplit ce se intampla dar,Dumnezeul cel vesnic este suveran ,Hristos este inaltat iar ceea ce vedem si auzim nu este altceva decat implinirea profetiilor Mantuitorului legat de vremea sfarsitului.

      Apreciază

  7. Apologetica said, on mai 20, 2015 at 11:38 pm

    Apreciază

  8. Mariuss said, on mai 20, 2015 at 11:59 pm

    Eu cred ca toate aceasta propaganda impartasita de acest nebun este indreptata impotriva goymilor, a neevreilor, pentru a „crea o specie inferioara elitei” (chiar unul din elita evreiasca a spus asta), pana cand „sclavii si elitele vor fi doua specii aproape complet diferite”.
    Eu unul NU cred ca acest zoofil se da la animale cand este in intimitatea sa, ci doar corupe mintile noastre cu parerile(propaganda) lui. Acesta cred ca este adevaratul lui scop, precum si alte activitati proLGBT sponsorizate de elite.
    Alte pareri?!

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on mai 21, 2015 at 6:32 am

      Mariuss

      Bertrand Russell:

      “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
      Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

      “În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie. “

      “Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

      Apreciat de 1 persoană

    • curelusa said, on mai 21, 2015 at 1:08 pm

      Este razboiul cel vechi de la inceputul omenirii care are ca miza sufletele noastre si ale celor ce vor veni. Aceleasi perversitati din perioadele de decadenta a imperiilor din trecut sunt acum impuse ca politici de stat pentru ca tot mai multe suflete sa se piarda

      Apreciat de 1 persoană

  9. Apologetica said, on mai 21, 2015 at 12:08 am

    Off topic:

    Un interviu incomod cu cel mai bun tânăr regizor din Serbia. Boris Malagurski: Neoliberalismul a distrus fosta Iugoslavie. SUA caută două feluri de ţări în lume: sateliţi sau potenţiali duşmani
    http://www.activenews.ro/cultura-film/Un-interviu-incomod-cu-cel-mai-bun-tanar-regizor-din-Serbia.-Boris-Malagurski-Neoliberalismul-a-distrus-fosta-Iugoslavie.-SUA-cauta-doua-feluri-de-tari-in-lume-sateliti-sau-potentiali-dusmani-108978

    In interviu se fac paralele interesante Serbia – Romania.
    Boris Malagurski, supranumit Michael Moore al Serbiei, a scos de curand un documentar foarte bun, The weight of Chains. Pacat ca nu-i subtitrat in romana

    Apreciat de 1 persoană

  10. Adryan said, on mai 21, 2015 at 12:17 am

    Asociația ACCEPT lansează proiectul „E timpul pentru combaterea discriminării LGBT în liceele din România!” cu un buget de 88.790 euro.
    Se dorește schimbarea mentalității elevilor și profesorilor față de persoanele LGBT. ”Încurajam toți elevii discriminați, indiferent de criteriu, să depună sesizări în școală, dar și la inspectorat și la CNCD,” a declarat Csaba Ferenc Asztalos, Președintele CNCD.
    ACCEPT va forma 54 de cadre didactice care vor familiariza 540 de elevi din 9 licee romanești cu problematica LGBT.
    http://www.acceptromania.ro/blog/2015/05/20/tinerii-romani-din-ce-in-ce-mai-intoleranti-fata-de-persoanele-lgbt/

    Apreciat de 1 persoană

    • Ionut said, on mai 21, 2015 at 10:53 am

      Astia sunt bolnavi. Si au si ei o problema cu numerologia, ca si ailalti.

      Apreciat de 1 persoană

    • Radu Iacoboaie said, on mai 21, 2015 at 1:54 pm

      parteneriat-civil.ro este un website informativ si de actiune cetateneasca, realizat de Coalitia pentru Familie si Constitutie

      Coalitia pentru Familie si Constitutie este o alianta informala, fara personalitate juridica, de organizatii non-guvernamentale si are ca scop protejarea familiei si a valorilor sale prin legile si Constitutia României. Mai multe despre noi aflati la coalitiapentrufamilie.ro

      sursa: http://parteneriat-civil.ro/contacteaza-ne/

      Apreciază

  11. Radu Iacoboaie said, on mai 21, 2015 at 12:39 am

    OFF TOPIC

    DEȘI EXISTĂ ÎN LEGEA 95 DIN 2006 MODIFICATĂ RECENT ALTERNATIVA LA CARDUL ELECTRONIC DE SĂNĂTATE, IATĂ CE NI SE SPUNE PRIN MASS-MEDIA MANIPULATOARE:

    ,,De la 1 iulie 2015, cardul de sănătate va deveni obligatoriu pentru toţi asiguraţii din România. Toţi medicii, toţi farmaciştii, toate clinicile sau spitalele vor putea presta servicii de sănătate numai pe baza sistemului informatic. Mai sunt numai 40 de zile până când medicii trebuie să renunţe la reţetele scrise de mână şi pacienții vor putea fi tratati, în afara urgenţelor, doar dacă prezintă cardul.”

    sursa:http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/Romania+furata/Romania+furata+Cardul+de+sanatate+si+afacerile+bolnave+din+siste

    Ca să determine cetățenii români să meargă să ia cardul și apoi să-l activeze la medic… MANIPULARE PRIN OMISIUNE… CE SPUNE LEGEA?
    .
    HOTĂRÂRE nr. 49 din 28 ianuarie 2015 pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 900/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la cardul naţional de asigurări sociale de sănătate din titlul IX „Cardul european şi cardul naţional de asigurări sociale de sănătate” din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii
    EMITENT GUVERNUL, Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 86 din 2 februarie 2015
    …………………………………………………………………………………………………………………
    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
    Articolul UNIC
    Hotărârea Guvernului nr. 900/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la cardul naţional de asigurări sociale de sănătate din titlul IX „Cardul european şi cardul naţional de asigurări sociale de sănătate” din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 643 din 10 septembrie 2012, cu modificările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:
    …………………………………………………………………………………………………………………
    7. La normele metodologice, la articolul 9, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    „(1) Furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale aflaţi în relaţii contractuale cu casele de asigurări de sănătate au obligaţia de a acorda asistenţă medicală pe baza cardului naţional sau a adeverinţei de asigurat cu o valabilitate de 3 luni, după caz, în condiţiile prevăzute de contractul-cadru şi de normele metodologice de aplicare a acestuia.”
    …………………………………………………………………………………………………………………

    AȘADAR – ASISTENȚA MEDICALĂ SE ACORDĂ ȘI PE BAZA ADEVERINȚEI DE ASIGURAT VALABILĂ 3 LUNI…

    sursa: http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/165286

    Apreciază

  12. Laur B3sT said, on mai 21, 2015 at 3:19 am

    Pe aceeasi tema a anormalului devenit normal: CANIBALISMUL

    Un preot care a mancat la restaurant a intrat la banuieli dupa ce i s-a prezentat o nota de plata de 700 de Naira, aproape 4,5 dolari, in timp ce zeci de milioane de persoane din Nigeria traiesc cu mai putin de 1 dolar pe zi.
    „Ospatarul mi-a vazut reactia si mi-a spus ca acea bucata mica de carne pe care o mancasem fusese atata de scumpa. Nu stiam ca fusesem servit cu carne de om si ca era atat de scumpa”, a afirmat preotul.

    http://ro.blastingnews.com/stiri/2015/05/descoperire-macabra-carne-de-om-in-meniul-unui-restaurant-00401839.html
    …………….
    http://stirileprotv.ro/stiri/socant/descoperire-socanta-in-nigeria-un-restaurant-a-fost-inchis-dupa-ce-s-a-descoperit-ca-servea-carne-de-om-10-oameni-arestati.html
    …………….
    http://www.evz.ro/canibalism-in-tarile-arabe-un-imam-saudit-a-decretat-ca-barbatul-isi-poate-manca-sotia-daca-ii-este-foame.html
    …………….
    http://stirileprotv.ro/stiri/socant/scene-de-canibalism-in-mijlocul-orasului-individ-impuscat-in-timp-ce-manca-din-chipul-unui-barbat.html – asta fiind destul de cunoscuta
    …………….
    http://stirileprotv.ro/stiri/socant/doua-persoane-au-murit-in-urma-unui-act-de-canibalism-in-marea-britanie.html

    Apreciază

  13. Iani said, on mai 21, 2015 at 8:51 am

    Universitatea Bucuresti are ca rector pe dl Mircea Dumitru

    „VI. COMISIA SPIRU HARET a acordat premiul lui Horia Pop, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, pentru grupul de lucrări referitoare la inteligenţa artificială
    Membrii comisiei: Acad. FLORIN FILIP– PRESEDINTE, Director al Bibliotecii Academiei Romane Prof. univ. dr. MIRCEA DUMITRU, Rectorul Universitatii Bucuresti – See more at: http://www.dcnews.ro/marea-loja-gala-de-premiere-a-personalitatilor-din-romania_331731.html#sthash.lckOcyYV.dpuf

    Apreciat de 1 persoană

    • Iani said, on mai 21, 2015 at 8:52 am

      Marea Lojă, gală de premiere a personalităților.

      Apreciat de 1 persoană

    • Radu Iacoboaie said, on mai 21, 2015 at 2:00 pm

      ,,Marea Lojă Națională din România organizează, vineri, pe 21 iunie la Ateneul Român, Gala Premiilor. Peste 700 de personalități din mediul academic, universitar, cultural, bancar, diplomatic și politic vor fi invitate la ceremonia de premiere a celor mai strălucite realizări culturale și științifice ale anului trecut. Evenimentul are ca obiectiv promovarea cercetărilor originale și creșterea capacității de cercetare, cu implicații favorabile asupra competitivității internationale a cercetării românești.
      Continuând tradiția colaborării cu Academia Româna, alături de 15 dintre cele mai prestigioase Universități din țară, M.L.N.R. va decerna 7 premii a câte 10.000 euro fiecare…”

      – See more at: http://www.dcnews.ro/marea-loja-gala-de-premiere-a-personalitatilor-din-romania_331731.html#sthash.CLeAtuvx.dpuf

      Apreciază

      • safimvigilenti said, on mai 22, 2015 at 12:05 am

        masoneria zburda in Romania, infloreste chiar si Biserica tace malc desi candva a anatemizat aceasta organizatie. singura salvarea a tarii ar putea veni de la Biserica, ar trebui initiata o petitie semnata de mii de preoti si ierarhi pt schimbarea conducerii BOR, pana nu se alege praful de noi…

        Apreciază

  14. geo said, on mai 21, 2015 at 10:22 am

    Doctor honoris causa, dupa mintea mea, inseamna ca cineva a adus o contributie de exceptie intr-un anumit domeniu…tot dupa mintea mea nenea asta, nu a contribuit cu nimic in nici un domeniu…si atunci ceilalti doctori honoris causa ai Universitatii din Bucuresti cum se vor simti, in calitate de colegi ai unuia care propovaduieste eugenia, infanticidul si alte grozavii…daca ar mai avea o minima decenta si moralitate ar protesta sau ar demisiona…

    Apreciat de 2 persoane

  15. Ionut said, on mai 21, 2015 at 10:31 am

    O mizerie. Mi se face scarba.

    Apreciat de 2 persoane

  16. Radu said, on mai 21, 2015 at 1:38 pm

    La Universitate ori se afla francmasoni la conducere ori sunt o adunatura de incompetenti servili si nu stiu ce hram poarta individul asta….
    Ma rog mi se face scarba numai cand aud stirea sa ii mai vad si chipul am evitat.

    Ce poti sa mai adaugi? Era frumos de vazut studentii sa se ridice impotriva acordarii titlului dar nu ai sa vezi asa ceva prea curand ei au alte preocupari mai mult sau mai putin utile.
    Poate Dumnezeu ii va lumina mintea cu ganduri bune sa se lase de prostiile si rautatile pe care le sustine.

    Apreciat de 2 persoane

  17. Alexandra said, on mai 21, 2015 at 3:25 pm

    Nu s-au ridicat studentii impotriva acordarii titlului acestei fiinte care militeaza pentru sodomie, ci dimpotriva, cand acest specimen a intrat in sala, ei au inceput sa se manifeste frenetic, apalaudandu-l si ovationand.
    Asta ne da de gandit ca au fost hipnotizati de puterea demonica din acest om, va dati seama ce ritualuri aveau loc in momentul in care el tinea conferinta. Acest Peter este sustinut demonic de SATAN , incat orice contact cu el poate insemna o vatamare a sufletului nostru.

    Apreciat de 2 persoane

  18. Alexandra said, on mai 21, 2015 at 3:33 pm

    De fapt si de drept in cartile lui in care militeaza pentru uciderea fiintei umane pe principiul : Ar trebui să admitem faptul că, dacă o ființă este umană și vie, nu înseamnă de la sine că este greșit să-i luăm viața.” sau Sexul cu animale continuă clar să rămână un tabu (…) Suntem primate mari. Aceasta nu face ca bariera sexuală între specii să fie normală, nici naturală, orice ar însemna aceste două cuvinte decare se face prea mult uz, ci înseamnă că nu mai este o ofensă adusă statutului și demnității noastre ca ființe umane.” – sunt principii talmudiste, in Talmud, regasindu-se aceste indemnuri la adresa crestinilor, deci prin urmare aceste carti ale lui sunt dedicate dusmanilor lui, crestinii – iubitori de adevar, lumina si Dumnezeu.
    Dumnezeu sa ne intareasca sa putem lupta cu minciuna, si sa iesim biruitori, caci cei ce lupta pentru adevar si credinta vor birui.

    Apreciat de 1 persoană

    • Radu Iacoboaie said, on mai 21, 2015 at 4:04 pm

      Auziți ce spune mai sus Peter Singer: ,,Suntem primate mari…” Adică suntem cu alte cuvinte maimuțe evoluate. Asta ne arată cât de mult a îmbrățișat ,,stimabilul” domn din SUA teoriile evoluționiste despre care noi știm cu certitudine că nu reflectă adevărul și luptă în mod subversiv împotriva creștinismului și creaționismului…

      Justifică sau îndreptățește astfel ,,sexul cu animale”, care este tabu în mass media după părerea dânsului (cum a fost înainte și homosexualitatea) pentru că în logica lui și noi toți suntem animale, doar animale superioare…

      Vă dați seama cât de departe se află față de Dumnezeu și cât de aproape de satana? Cum pot să afirme cei din senatul Universității București că vor lua în continuare în considerație REPUTAȚIA ȘTIINȚIFICĂ INTERNAȚIONALĂ, când chiar în SUA este controversat și a generat revolta multor americani?

      Ne-a găsit pe noi mai slabi de înger sau se urmărește ceva mai important de care nu ne dăm seama dar are legătură cu comunitatea LGBTI din România? De altfel, Remus Cernea a fost prezent la conferința de la Facultatea de Filosofie din Universitatea București și la adresarea fratelui Gabriel ,,HRISTOS A ÎNVIAT!” a tăgăduit întrebând: ,,OARE?”…

      Apreciat de 1 persoană

    • Radu Iacoboaie said, on mai 21, 2015 at 4:09 pm

      Dacă Universitatea din București îi va acorda titlul de Doctor Honoris Causa unui mare ateu și propagandist al eugeniei, zoofiliei etc, PRESTIGIUL ACESTEIA VA SCĂDEA DRASTIC… Poate că se urmărește tocmai acest lucru, și atunci gândul ne duce la un gen de răzbunare din partea lui Victor Ponta pentru că a fost dovedit ca plagiator în lucrarea de doctorat…

      Apreciat de 1 persoană

  19. Paul Mogosanu said, on mai 21, 2015 at 11:18 pm

    Ma intreb: pe mainile cui a ajuns Universitatea din Bucuresti,care acorda titluri onorifice unor indivizi cu deviatii etice si comportamentale? Sa credem ca aceasta institutie se afla in declin,cel putin,moral? Doresc ca Universitatea din Bucuresti sa devina ceea ce a fost,sau chiar ceva mai mult.

    Apreciat de 1 persoană

  20. Ghita Bizonu' said, on mai 25, 2015 at 11:22 am

    Scuze … o sa va sochez .. sunt de acird ca omul este o primata mare. Si eu. Insa primatele mari isi cam apara copii nu?! Chiar impotriva altor primate mari fier ele si profesori de biotetica… Nua r fi cazul sa luam exemplu?!

    in plus .. daca este vorba de etica .. as zice ca si tigrii au o etica a lor. Cf careia devoreaza ierbivorele. Dl Singer este parca .. ierbivor (vegan) nu? Ma rog porcu este mai gustos da’ de ce sa facem disciminari „speciste”? Sau este cumva o perioada de post?!

    Apreciază

  21. mima said, on mai 26, 2015 at 10:07 pm

    demonii de la cea… directorul adjunct emanuel socaciu (protejatul lui muresan) e cel care scria lucrarile de licenta propriilor studenti/studente si se folosea de un student care il stia de la facultatea de istorie zisu costin lucian. cand a fost sa il prinda pe socaciu cu hotia fiind constrans de doua studente a dat vina pe zisu costin si lau dat si afara din ccea -vedeti comunicatul de pa siteul lor. am inteles ca daduse si la master dar nu a mai continuat dupa ce a luat toate castanele pentru licentele scrise de socaciu studentilor lui. banul e ochiul necuratului si ii vede bine pe astia de la ccea, dar si ei pe necuratul. ateii se acopera intre ei si pot sa fuga de lege dar nu vor putea sa fuga din fata judecati Domnului

    Apreciază

  22. […] EMBLEMATIC: Evreul PETER SINGER va primi titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității Bucureșt… […]

    Apreciază

  23. […] am scris-o aici fost lansată la Bucureşti în 18 februarie 2015, cu ceva peripeţii. Pe scurt, Universitatea Bucureşti, care desfăşoară o politică pro-homosexualitate şi anti-creştină, a oprit desfăşurarea evenimentului, obligându-i pe organizatori să schimbe […]

    Apreciază

  24. […] EMBLEMATIC: Evreul PETER SINGER va primi titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității Bucureșt… […]

    Apreciază

  25. […] EMBLEMATIC: Evreul PETER SINGER va primi titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității Bucureșt… […]

    Apreciază

  26. […] EMBLEMATIC: Evreul PETER SINGER va primi titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității Bucureșt… […]

    Apreciază

  27. […] EMBLEMATIC: Evreul PETER SINGER va primi titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității Bucureșt… […]

    Apreciază

  28. […] EMBLEMATIC: Evreul PETER SINGER va primi titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității Bucureșt… […]

    Apreciază

  29. […] EMBLEMATIC: Evreul PETER SINGER va primi titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității Bucureșt… […]

    Apreciază

  30. […] EMBLEMATIC: Evreul PETER SINGER va primi titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității Bucureșt… […]

    Apreciază

  31. […] EMBLEMATIC: Evreul PETER SINGER va primi titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității Bucureșt… […]

    Apreciază

  32. […] EMBLEMATIC: Evreul PETER SINGER va primi titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității Bucureșt… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.