SACCSIV – blog ortodox

LECTIA haosului cu cardul de sanatate: Gloatele FUG DE DUMNEZEU si GONESC DUPA NIMICUL oferit de SISTEM. Asa cum CARDUL DE SANATATE cu nimic nu ajuta la sanatate, tot astfel nici SEMNUL FIAREI nu va tine de foame …

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 7, 2015

Iata ce scrie fratele Apologeticum:

Românii supuși sistemului își merită soarta. Asemeni fiului risipitor care a ajuns să mănânce alături de porci, așa și cei care nu au avut curajul să lupte și să ceară alternativă la cardul de sănătate suportă în aceste zile umilire din partea CNAS. În loc să asculte de glasurile mai multor părinți care ne-au sfătuit să refuzăm cardul, ei au preferat comoditatea și au avut parte de mai mult zbucium. Că în final, beneficiile cardului pe care le tot flutură “agenții” pe la tv se întorc împotriva celor ce le doresc. Și ăsta e doar începutul. S-a văzut cruzimea cu care medicii și alți slujitori din sistemul sanitar pun pe primul loc profesia lor, înainte de calitatea de om, refuzând internări, tratamente și în final dreptul la viață al unor oameni care au și plătit pentru asta. De aici se vede că tatăl dezbinării și al minciunii se află în spatele acestor “bomboane otrăvite”. Dar Domnul ajută celor ce au un pic de voință, căci își are oamenii Lui oriunde.

Mai jos puteți citi unul din cazurile ce au avut loc în toate orașele țării:

Probleme in tara cu cardul unic de sanatate: cozi mari pentru obtinerea cardului, medicii nu pot folosi sistemul informatic

Cititi va rog mai multe la:

Cardul de sănătate: experiment nereușit sau umilirea românilor care au făcut pact cu sistemul?

   Comentariu saccsiv:

Desigur, ma bucur:

Ma bucur. HAOS in sistemul cardurilor de sanatate. Președintele patronatului Medicilor de Familie: Este inuman ce ni se întâmplă

Dar nu-mi fac iluzii. SISTEMUL va merge in continuare pe drumul asta si chiar daca de abia se va urni caruta asta cu cardul de sanatate, oamenii sai tot vor zbiera ca totul e bine.

La observatiile interesante ale fratelui Apologeticum as mai adauga:

Va amintiti de preotul acela ce le explica monahilor si monahiilor ce refuzau cardul cum ca mare prostie fac? Ca cardul va face diferenta dintre viata si moarte in cazul unui accident, ca tac pac il bagi in cititor si buf, Star Trek, iti apare acolo grupa de sange si toate alea, dupa care oamenii in halate albe vor stii in sfarsit ce au de facut si nu vor mai sta tampi nestiind pe ce sa puna mana mai repede. Mai trebuie sa vina Raed Arafat cu un protocol din ala minune cum ca nu incepe nimeni nimic pana nu ne lumineaza cardul si gata.

Alta. Cade curentul. Ca cade, mai ales vara in Bucuresti sau oriunde cand e furtuna. Sau dau rusii cei rai cu EMP-ul. Sau niste teroristi dau cu bomba in retea. Sau un OZN. Sau orice.

Alta. Hackerii:

PENTRU INDOCTRINATI: Infractorii cibernetici fac de 10 ori mai multi bani din furtul INFORMATIILOR MEDICALE decat din furtul CARDURILOR DE CREDIT

Si e normal. Cand bagi informatii personale atat de importante pe internet, sigur vor fi multi priceputi ce vor dori sa faca bani pe chestia asta sau sa faca rau sau doar sa se distreze. Va amintiti de principala minciuna cu care au implementat cardul bancar? Cica cash-ul nu e sigur. Si cand colo fura hotii de pe carduri mai mult decat sperau pe vremuri ca vor putea vreodata fura cash.

Asadar, doar belele cu cardul asta. Nu eficientizeaza, nu simplica, nu usureaza, nu scurteaza consultatia, nu ofera siguranta. E doar o etapa necesara mintilor bolnave de iad, ce se afla la butoanele planetei, spre o societate Big Brother fara cash.

Toti ar fi trebuit sa se opuna. Medici si pacienti. Iar pacient poate fi oricine, inclusiv slugoiul imbecilizat ce crede ca daca serveste SISTEMUL o sa-i fie bine. Ultimii ar fi trebuit sa-si aminteasca de telegrama din 2009 de la Departamentul american de Stat şi semnată de Hillary Clinton ce solicita explicit informaţii cu privire la vulnerabilităţile, personalitatea, averea, starea de sănătate a actualilor lideri, a celor în devenire, precum şi a consilierilor lor. Si de asemenea informaţii biometrice despre ei:

DE CE in 2009 Hillary Clinton solicita informatii cu privire la vulnerabilitatile, personalitatea, averea, starea de sanatate a actualilor lideri, a celor în devenire, a consilierilor, precum si datele lor biometrice?

Dar acum cu cardul de sanatate si buletinul biometric totul le va fi mai usor stapanilor planetei. Direct, elegant, prin conectare la sistem, fara multa cheltuiala cu spioni si tradatori.

Asa ca are dreptate si fratele Apologeticum cand spune ca merita cu varf si indesat tot ceea ce li se intampla celor ce accepta cardul de sanatate. Dar macar acum, in al treisprezecelea ceas, medicii vor face o greva, ceva? Dar in pacienti se va trezi oleaca de orgoliu de om liber? Sau nici nu mai stiu majoritatea ce-i aia adevarata libertate?

Sfantul Lavrentie de Cernigov spunea:

Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea.

Cititi va rog mai multe la:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Dar ceea ce se intampla acum cu cardul de sanatate e un soi de prefata edificatoare pentru cei ce doresc sa faca un minim efort de a vedea dincolo de perdeaua de fum ce ne-o pun pe ochi marionetele dracilor. Ca asa cum cardul asta minune cu nimic nu ne ajuta la sanatate, ba din contra, tot asa va fi si cu semnul fiarei. Ca nu se vor inghesui noroadele sa-l ia de dragul lepadarii, ca oricum de acum aproape ca s-au lepadat cu totul, ci in iluzia binelui. Dar numai bine nu le va fi nici macar pe acest pamant, dupa cum ne avertizeaza acelasi Sfant:

Iar când pământul nu va mai rodi, oamenii vor merge la satana cerându-i pâine, la care el le va răspunde: „dacă pământul n-a rodit, eu nu pot face nimic”. Vor seca râurile şi lacurile, şi nu va mai fi nici apă în fântâni. 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu Iacoboaie said, on mai 7, 2015 at 11:27 pm

  Un articol foarte bun și succint… Mai ridic două întrebări adiacente:

  1 – DE CE DATELE PERSONALE ALE ROMÂNILOR AJUNG CONFORM UNOR SURSE LA O FIRMĂ MARE DIN ISRAEL? (NU FIGUREAZĂ DOAR ÎN BAZA DE DATE DE LA BRUXELLES);

  2 – CINE SUNT CEI CARE AU STAT ÎN SPATELE SPARGERII BAZEI DE DATE A FUNCȚIONARILOR DIN MINISTERUL DE INTERNE ȘI CEL AL JUSTIȚIEI DIN URMĂ CU CÂȚIVA ANI ȘI LA CE LE-AU SERVIT ACESTE DATE CONFINDENȚIALE ATÂT DE IMPORTANTE? (hackeri care operează adesea nestânjeniți și lucrează, dar pentru cine însă?…)

  Apreciază

  • Radu Iacoboaie said, on mai 8, 2015 at 12:20 am

   Ești cumva Laurențiu Dumitru sau un stilist tânăr care trage la foc automat în Patriarhia Română cu care nu are – se pare doar – nici o legătură?… Pe blog în partea dreapta la blogroll apar următoarele legături:

   Adevarul Romanesc
   Ana Virlan
   Catacombele Ortodoxiei
   Crucea
   Esfigmenit
   GOC America
   Manastirea Adormirea Maicii Domnului – Mitropolia Slatioara
   Manastirea Magura
   Manastirea Sfantul Apostol Toma manastire BOSV , Brasov
   Manastirea Sfantul Mina – Mitropolia Slatioara
   Mitropolia Slatioara
   Ortodox liber
   Paterika
   Popas alternativ – Hristofor
   Schitul Moroeni Mitropolia Slatioara
   Sfantul Glicherie
   Stiri ortodoxe
   Traditia Ortodoxa
   Vladimir Moss un site crestin ortodox traditional

   Apreciază

   • Radu Iacoboaie said, on mai 8, 2015 at 12:34 am

    După ce m-am uitat mai bine pe acest blog recomandat ,,ortodox tradițional”, am aflat la comentarii că aparține de fapt tot preotului Matei Vulcănescu! I-am trimis doar două comentarii scurte:

    Radu Iacoboaie spune:
    7 mai 2015 la 23:29
    PE CÂND O SINAXĂ PE ACEEAȘI TEMĂ ȘI ÎN ROMÂNIA, NU DOAR ÎN GRECIA?
    V-AȚI FĂCUT ALT BLOG? DOAR SUNTEȚI CUNOSCUT CA PREOT MATEI VULCĂNESCU CU BLOGUL ORTODOXIACATHOLICA…

    Radu Iacoboaie spune:
    7 mai 2015 la 23:31
    Nu era bine ales titlul inițial al blogului? Păi acum aproape că vă confundați cu blogul Ortodoxie Tradiționalistă și Theologie Patristică al lui Andrei Dinu…

    Apreciază

 2. Radu Iacoboaie said, on mai 7, 2015 at 11:58 pm

  Nu facem politică dar vedeți cum evreii sioniști atacă posteritatea uneia dintre principalele facțiuni care se revendică continuatoarea fidelă a ML.

  http://totul-pentru-tara.ro/acasa/11-ne-vom-intoarce-intr-o-zi/370-comunicat

  Apreciază

 3. Ionut said, on mai 8, 2015 at 8:29 am

  „Şi ieşind din corabie, Iisus a văzut mulţime mare şi I s-a făcut milă de ei, căci erau ca nişte oi fără păstor, şi a început să-i înveţe multe.”

  Macar acum, in al XII-lea, ceas, conducerea BOR ar trebui sa se lepede de formalitati birocratice si de timiditate fata de onor autoritatile statului si sa ia atitudine, de dragul turmei celei cuvantatoare.
  Au trecut 25 de ani si BOR (adica noi toti) putea sa-si faca propriul sistem de educatie si sanatate, nu sa se lase la mana unor diriguitori care joaca alba-neagra cu credinta, se arata drepcredinciosi, dar nu prea mult, ca sa nu supere „stapanitorii”.

  In ceea ce priveste cardurile bancare, furturile cele mai mari s-au comis deja prin clonarea cardurilor. Iar fraudele cele mai mari s-au comis prin intermediul bancilor din toata lumea (vezi devalizarea sistemului bancar din Romania in anii ’90, vezi criza financiara mondiala).

  Apreciat de 1 persoană

 4. aniush said, on mai 8, 2015 at 1:14 pm

  Am vazut si eu cum dadeau buzna sa-si valideze cardurile, ca am zis Doamne…pana unde poate sa mearga prostia omeneasca. Nu oameni buni cea mai buna lupta antisistem e lasati cardurile acolo unde sunt si stati la casile voastre. Daca nu vine nimeni dupa card ce pot ei sa faca? Sa ne bage in puscarie pe toti? Sa ne omoare pe capete pe toti 20 de milioane? E imposibil sa faca treaba asta.
  Chiar imi pun intrebarea daca se introduce un card, un document, o taxa de ce romanul cu mic cu mare fuge fuguta la ghisee asa in spirit de turma? Cineva zice la TV sunteti obligati si gata gloatele dau navala. Nu vedem ca nu ne duce mintea? Vorba lui Alexandru Lapusneanu prosti da’ multi.
  Aaaa…va aduceti aminte de povestea care a pornit de la Bill Gates cu galeata de gheata in cap? Credeti ca prin asta a vrut el sa ajute bolnavii de SLA? Nici vorba. Am analizat situatia de atunci si am ajuns la o concluzie dureroasa: el a facut un experiment…a vrut sa vada cat de usor se pot supune oamenii din intreaga lume si care va fi numarul celor supusi. S-a gandit „Ei ma vad turnandu-mi gheata in cap, isi vor turna si ei ca ma considera mare vedeta sau semizeu. Anticipez faptul ca putini vor fi cei care vor vedea adevarata fata a lucrurilor, atat de putini incat pot sa-i ridiculizez.” Offf, nu stiu ce cunostinte are dl Gates in materie de medicina, dar sigur la capitolul psihologia maselor este foarte bun si nu in sensul in care ar putea ajuta. El vrea controlul maselor e clar.
  Din pacate oamenii sunt usor de manat din stanga in dreapta.

  Apreciat de 2 persoane

 5. Mihai said, on mai 8, 2015 at 4:11 pm

  Revista asta spune clar si despre adeverinte. Citi spre finalul articolului.
  http://www.med-farm.ro/ghid-de-utilizare-al-cardului-national-de-sanatate/

  Apreciat de 1 persoană

 6. Alina Matei Vasiu said, on mai 10, 2015 at 8:09 am

  pe unii, n-ai chiar ce sa-i inveti !am deschis in treacat.. o discutie (in tara cind m-am intors )cu cineva din sat..habar n-au!si dau dovada…unii..de o ignoranta crasa!…hai.. ai nostrii nu sint informati! dar dincolo, este un dezastru ireparabil in mintiile oameniilor(care oameni?)Veti fi ca animalele, bune de macelarit! scrie undeva in biblie.– . trebuie facuta distinctia clara-intre cardul elec. de san. si baza de date elect. Dumnezeu sa ne lumineze pe toti! si sa fim uniti! si, binecuvintarea lui sa fie peste noi toti! amin!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: