SACCSIV – blog ortodox

Foto: GRAFFITI BIZAR cu “Sfantul Gheorghe” langa Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Capitala

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 20, 2015

Stiti ceva de acest graffiti?

Necinstirea Sfantul Mare Mucenic Gheorghe 2015

Iata un e-mail primit in aceasta seara:

Frate Vasile,

Intrucat nu stiu cum pot posta in comment pe blog, text insotit de poza iti trimit acest mail cu poza repetciva

Te rog frumos sa ma indrumi ce sa fac pentru a putea pune si eu in viitor alte poze direct in commenturi pe blogul saccsiv.

Sunt indurerat sa semnalez acest „graffiti” aparut pe un perete exterior al unei cladiri, la doar 5 metri de curtea Bisericii Sfantul Gheorghe din centru capitalei la data de 19.04.2015 

Daca ne uitam cu atentie vom observa multe simboluri masonice clare, de aici reiese ca a fost ordonat de cineva din adunatura de masoni din tara noastra. 

Nu stiu de cand exista aceasta mizera aparitie desenata, dar dupa cum arata, pare se fie destul de recent facuta, mai ales ca pe 23 aprilie se sarbatoreste Hramul Bisericii Sfantul Gheorghe de la aceeasi locatie. 

Asta este profanare si batjocorire a Sfantului pe care noi crestini ortodocsi nu ar trebui sa o lasam neobservata.

Iarta-ne Doamne pentru pacatele noastre si nu ne uita pe noi cei ce chemam Numele Tau!

Multumesc frumos,

Doamne ajuta.

Comentariu saccsiv:

Daca facem click pe foto si o marim, vedem multe, de la patratele in alb si negru pana la ochi. Multi ochi, pusi cate unul pe la incheieturi. Un “Sfant Gheorghe” ce-si trece sulita inclusiv prin propria inima ce sangereaza, un ADN ce iese dintr-un triunghi sinistru si intra in fundul calului. Si tot soiul de alte chestii produse de o minte intunericita.

E un desen mare ce nu cred c-a fost facut pe fuga intr-o noapte. Adica e facut cu acordului cuiva. Al cui si a cui e cladirea?

UPDATE

Intre timp se pare ca au terminat “opera”:

DSC_0266[1]

 

Tagged with: ,

108 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sil said, on aprilie 20, 2015 at 12:32 am

    Eu cred ca daca Il promovam o sa munceasca Mai cu spor in crearea de alte desene de genu… Poate gresesc…

    Apreciază

    • ioannis said, on aprilie 20, 2015 at 9:22 am

      Poate mi se pare, dar chipul unuia dintre cai aduce un pic a Gigi Becali mâhnit, iar crucea din capatul suliței are un braț tăiat.
      Ca inginer constructor, va spun că daca planul de arhitectura / urbanism al unui imobil nu include si acel desen, administratorul acelui imobil, conform legii, este pasibil de o amenda enorma din partea Primăriei daca nu inlatura imediat acea porcărie. Legea este foarte drastică dar se aplica doar ptr fraieri.
      Putini stiu ca si pentru schimbarea culorii unei fațade sau si ptr simpla schimbare a geamurilor vechi cu termopane ar fi nevoie de proiect de modificare arhitectura ptr faţadă, vizat de arhitectul sef zonal cat si de primarie… cu atat mai grav este cazul acestui monstruos desen in plin oras. Autoritatile de ce nu sunt atat de zeloase si in acest caz?

      Apreciază

    • numaiortodoxia said, on aprilie 20, 2015 at 10:40 am

      Trei semne care arată că elitele din Statele Unite se pregătesc de „ceva mare”
      http://news.russiatoday.ro/trei-semne-care-arata-ca-elitele-din-statele-unite-se-pregatesc-de-ceva-mare/

      Apreciază

      • sherlock_holmes said, on aprilie 20, 2015 at 6:13 pm

        Probabil se pregatesc de razboi atomic…

        Apreciază

    • nimeni said, on aprilie 20, 2015 at 9:18 pm

      In colt dreapta jos sunt 3 oameni si pamantul pe care stau este pustiu si sterp, dupa cum se vede.

      Apreciază

      • Alin said, on aprilie 20, 2015 at 11:18 pm

        In coltul de sus … am trecut azi pe acolo …….. scrie fNOM … sau NOM .. si alte litere .. aici nu apar ..!! nu erau ?

        dar sunt foarte mari scrise ,, cum privesti in dreapta sus

        este clar o blasfemie si o mizerie adresata .. ” de vreun alt RemusCernea ” , .. . clar o isterie finantata de secular umanisti sau de alte culte …

        ar trebui data jos in maxim doua saptamani .. ..

        daca nu e cumva publicitate la vreun club de noapte care urmeaza sa se deschida chiar acolo

        nu e posibil asa ceva … chiar toate institutiile inchi ochii ????????

        Apreciază

      • Caramea said, on aprilie 20, 2015 at 11:34 pm

        Cei 3 oameni par a fi doi barbati si un copil… adica o familie de sodomiti din lumea moderna de astazi..

        Apreciază

  2. Iones said, on aprilie 20, 2015 at 12:55 am

    Inventatorii de boli. Cum sunt TRANSFORMAȚI oamenii SĂNĂTOȘI în cumpărători de medicamente. Industria farmaceutică exploatează perfid temerile cele mai profunde ale omului

    http://www.evz.ro/inventatorii-de-boli-cum-sunt-transformati-oamenii-sanatosi-in-cumparatori-de-medicamente.html

    Apreciat de 3 persoane

  3. Case said, on aprilie 20, 2015 at 1:03 am

    Nu inteleg toate aceste simboluri folosite dar imaginea este una de inspiratie demonica si starea pe care mi-o transmite este una de scarba/ repulsie/ teama. Adica exact ceea ce transmit lucrurile dracesti.
    La fel ca multe alte grafitti de aceasta factura, de exemplu cea de la intersecrtia Berzei / Stirbey Voda.

    Apreciat de 1 persoană

    • Gabriel M. said, on aprilie 20, 2015 at 8:07 am

      Corpul calaretului pare a fi o clepsidra iar pe genunghiul lui e planeta pamant. Ce spune saccsiv ca e inima mie imi pare ca e nisipul din clepsidra si pare putin timp ramas. Mie imi aduce a mesaj de genul „pamantul va fi ingenunchiat prin sabie in foarte putin timp. ”

      In fine nu uitati ca multi sfinti si mucenici au defaimat idolii si au batjocorit pe falsii dumnezei (exemplu:sf Mina) . Parerea mea e ca ar fi un gest de marturisire daca am sterge mizeria aia masonica de langa Sfantul Locas.

      Apreciat de 1 persoană

    • Radu Iacoboaie said, on aprilie 20, 2015 at 9:39 pm

      Cred că este O CARICATURĂ A ICOANEI CU SFÂNTUL MARE MUCENIC GHEORGHE, PURTĂTORUL DE BIRUINȚĂ ÎNVINGÂND BALAURUL… Sigur că este o comandă primită de la ocultă…

      DAR MOMENTUL ALES? Tocmai puțin înainte de sărbătorirea acestui mare sfânt? ESTE AȘADAR O ALTĂ HULĂ ADUSĂ SFINȚILOR LUI DUMNEZEU…

      Apreciază

      • Radu Iacoboaie said, on aprilie 20, 2015 at 9:40 pm

        Dacă se întâmpla acest lucru oribil la islamici, lumea era deja în stradă să protesteze în masă…

        Apreciat de 1 persoană

      • Radu Iacoboaie said, on aprilie 20, 2015 at 9:44 pm

        Un frate mi-a spus că recent la această biserică foarte cunoscută din centrul Bucureștiului, s-a pus la difuzor înregistrarea unor cântări fără să se cânte la strană… Adică nu erau live… Nu este un alt mare aspect bizar tocmai în biserica unde se află moaștele Sfinților Martiri Brâncoveni?…

        Apreciază

      • Case said, on aprilie 21, 2015 at 12:57 am

        Radu Iacoboaie:
        Inregistrarile sunt chiar ceva curent in unele biserici (nu in timpul slujbelor bineinteles) si daca sunt date in surdina creeaza un fundal sonor care nu ma deranjeaza. Dar ce m-a socat a fost in vinerea mare la o biserica din zona Tineretului, langa Piata Norilor, cand oamenii treceau pe sub Domnul la difuzor rasuna un fel de muzica de opera, cu o solista care facea vocalize!!!! Preotul era in biserica si spovedea! Efectiv m-a socat si am plecat repede de acolo.

        Apreciat de 2 persoane

      • Radu Iacoboaie said, on aprilie 22, 2015 at 11:44 pm

        EI NE TESTEAZĂ ACUM REACȚIA… DACĂ ACEASTA VA ÎNTÂRZIA, NU VA EXISTA OPOZIȚIE, VOR CONTINUA CU NOI ȘI NOI BLASFEMII LEGATE DE SFINȚI ȘI MAI APOI LEGATE DE MÂNTUITOR…

        Trebuie să dispară de acolo și să aflăm exact cine sunt implicați… Știm că masoneria este implicată dar trebuie văzut prin cine…

        Apreciat de 1 persoană

      • Radu Iacoboaie said, on aprilie 22, 2015 at 11:46 pm

        Din punctul meu de vedere, grafitti nu este o artă, cel mult o pseudo-artă… Cultură suburbană…

        Apreciat de 1 persoană

    • Calin said, on aprilie 23, 2015 at 10:25 pm

      Toate simbolurile sunt motive din artă. Întreg tabloul este suprarealist, aduce a Dali, capul călărețului este trimitere la brâncuși, simbol al frumosului, fiindcă acolo este originea frumosului, în capul nostru. Fața calului este un triunghi imposibil (en.wikipedia.org/wiki/Penrose_triangle), semn al limitelor percepției omului asupra a tot ce e în univers, a misterului, reprezentat de fața întunecată a calului. Singurul mod de a îmblânzi acest necunoscut este prin știință (vezi ADN-ul care înconjoară calul și care l-a un moment dat se frânge, interpretabil prin felul în care am ajuns să îl controlăm, să îi modificăm natura sau să-l distrugem). Corpul clepsidră al acestui Gheorghe, are o inimă, viața scurtă ce se scurge. Suntem mici în tot universul ăsta mare dar îl explorăm și macroscopic și microscopic. Acest Gheorghe trage un semnal de alarmă, să ne îndreptăm ochii spre ce contează cu adevărat în scurta noastră existență în acest univers. Trebuie să infrângem acea himeră cu cap de Gigi Becali, semn al prostiei atotprezente pe toate ecranele în viața de zi cu zi, care ne fură ochii și ne frânge mâinile ocupându-ne timpul cu nimicuri. Și mai trebuie să înfrângem și acea imagine ideală (unicornul), paiața impostoare îmbrăcată în roz spre care cei mai mulți copii și adolescenți tind. Balaurul nu pare prea stresat de ce i se întâmplă, știe că nu are cum să-l distrugă, că omului îi e mai simplu să fie ignorant și să aleagă himera lui în locul lucrurilor cu adevărat importante pentru existența lui pe acest pământ. Putem continua până mâine cu identificarea și interpretarea simbolurilor, fără frică, teama și repulsia nu sunt decât simptome ale ignoranței și lipsei de cultură.
      Poate singura profeție din acest graffiti ar fi că va fi remarcat de către copii, adulții trecând pe lângă și clasificându-l ca blasfemie, erezie, fără să vadă că acesta este un Sf. Gheorghe al zilelor noastre.

      Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on aprilie 23, 2015 at 11:18 pm

        Calin

        Si ce contează cu adevărat în scurta noastră existență în acest univers?

        De ce l-a ales pe Gigi Becali, semn al prostiei?

        Ce inseamna Sfant?

        Apreciază

      • Radu Iacoboaie said, on aprilie 24, 2015 at 12:34 am

        Și simbolurile masonice fac parte din artă? Care artă? A frumosului?… CE SE DOREȘTE, SCHIMBAREA URÂTULUI ÎN FRUMOS ȘI VICEVERSA?… E ușor să aduci justificări, explicații și îndreptățiri ca avocat al ocultismului sau ezoterismului… Nu era mai bine să nu se atingă de simbolurile creștine? De ce nu a pictat de pildă piatra lor filosofală sau Sf. Graal după care tânjesc de veacuri?…

        Apreciază

  4. oarecare said, on aprilie 20, 2015 at 2:00 am

    ADN nu AND poti sa NU publici te rog

    Apreciază

  5. oarecare said, on aprilie 20, 2015 at 2:05 am

    Timisoara e impanzita de grafittiuri infioratoare din toate punctele de vedere in majoritate finantate de marile corporatii ce dau de lucru in oras: Continental si Hella. Din pacate/fericire unele cladiri au intrat in renovare sau unele grafittiuri au primit niste sparayuri negre peste si nu am apucat sa fac foto la ele dar va voi trimite cateva foto cel putin la fel de tulburatoare. Eu cred ca sunt aprobate de primarie si sunt facute de niste pustani de bani gata care la un momentdat cand aveam firma mi-au oferit si mie sa faca grafitti numai sa fiu de acord sa imi spurce gardu’. … asta in Timisoara in alte orase o fi altfel…

    Apreciat de 1 persoană

  6. Partizanu said, on aprilie 20, 2015 at 7:23 am

    HRISTOS A INVIAT. Avind in vedere ca la noi PSHIATRIA E CONTROLATA DE JIDANIME mira-mas ca autorul sa fie imobilizat intr-o buna zi dupa NOUL PROIECT al min. sanatati. http://www.mediafax.ro/social/proiect-al-ministerului-sanatatii-pacientii-cu-tulburari-psihice-pot-fi-imobilizati-sau-izolati-pentru-protectie-14128562 Acest proiect a fost gindit de pe vremea lui BASE cind a fost scuipat o data(NU DE TREI ORI CA PE SATANA) de catre ADRIAN ZGLOBIU.

    Apreciază

  7. eu said, on aprilie 20, 2015 at 8:44 am

    Fiti atenti si nu va desprindeti de D-zeu, caci la sfarsitul lunii aprilie se fac cele mai multe sacrificii satanice:
    http://vigilantcitizen.com/latestnews/the-end-of-april-the-most-magickal-time-of-the-year/

    Sa fie, un astfel de sacrificiu ritualic, un accident?
    http://activenews.ro/tragedie-de-proportii-700-de-morti-in-urma-unui-naufragiu-in-marea-mediterana_1897121.html

    Apreciază

  8. dan said, on aprilie 20, 2015 at 9:00 am

    Este vorba de kerozen un „artist”contactat si de primaria Craiova care a umplut orasul de mizerii cu mesaj masonic (ochi in triunghi,tabla de sah ,etc) .Cine are rabdare sa caute pe net.

    Apreciat de 1 persoană

    • Iones said, on aprilie 20, 2015 at 2:51 pm

      Da, el este
      https://www.facebook.com/kero.art?fref=ts

      Apreciat de 1 persoană

      • sherlock_holmes said, on aprilie 20, 2015 at 6:11 pm

        Vad ca si-a tras tot curcubeul peste cap,nu-i de mirare cine-l promoveaza si de ce.Iar ca a grafitat porcaria chiar linga biserica Sfintul Gheorghe si nu in alta parte,e clar ca e si de inspiratie demonica si cu rol de incitare.

        Aceasta in cazul in care el este autorul,desi cu curcubeul acela peste ochi se inscrie printre favoriti.Cred ca si aceasta tot de peste oceanul Atlantic isi are inspiratia,e vremea lor.

        Apreciat de 1 persoană

      • sherlock_holmes said, on aprilie 20, 2015 at 6:33 pm

        si calul ala mic ( kero zenicuta ) l-a imbracat in roz si cu ochelari,sa priceapa si coana leana.

        Apreciază

      • Alin said, on aprilie 20, 2015 at 11:22 pm

        noaptea a pictat ???? se poate asa ceva in Bucurestiul lui Oprescu ??

        Apreciat de 1 persoană

  9. peter said, on aprilie 20, 2015 at 10:09 am

    http://www.danionvasile.ro/blog/anunt/
    Cu ajutorul lui Dumnezeu, începând de azi, am decis să intru în Biserica Ortodoxă din România, cunoscută ca Biserica de stil vechi (http://www.mitropoliaslatioara.ro/eclesiologia.php). Am considerat necesar să fac acest anunț după ce, cu ani în urmă, eram acuzat că sunt „stilist”, fără să fiu. Fac acest pas nu din cauza schimbării calendarului, ci din cauza ereziei ecumeniste, pentru care schimbarea calendarului – care s-a făcut pentru prăznuirea comună cu celelalte confesiuni, cum arată Enciclica patriarhiei ecumenice din anul 1920, iar nu din motive astronomice, cum vă spun cei de stil nou – a fost doar o etapă.

    Pai ce? pana acum a facut parte din alta biserica ortodoxa? s-a impartit Hristos?

    Apreciază

  10. Klauss said, on aprilie 20, 2015 at 10:13 am

    Lumea s-a umplut de semne apocaliptice, oculte, inchinate diavolului: masti, ochiuri, becuri (la discoteca), coarne, triunghiuri masonice…biserici sataniste… Pamantul a devenit, aparent, o oaza a lui nichiduta. Eu nu inteleg cum ai putut fi inger (si inca de rang) si sa fii atat de prost. Astfel, diavolul a ajuns sa creada ca stapaneste el lumea…Imbecil. Dumnezeu ii ingaduie sa-si adanceasca pacatul mandriei si al parerii de sine, sa-si faca de cap pe aceasta planeta amarata (numita Pamant), iar oamenii sa se cearna. Eu ma uit in jur cu groaza si mi-e mila de ce se intampla in jurul meu, de ceea ce se-ntampla cu omenirea. E la vale… Am vazut si niste imagini video despre avorturi si am… inghetat. La toate maternitatile ar trebuie sa existe ecrane mari cu aceste imagine (in holul unde asteapta femeile criminale sa-si implineasca planul diabolic). In ceea ce priveste imaginea prezentata de d-voastra, va pot spune ca eu nu sunt o persoana priceputa prea mult la pictura. Dar, privind-o, m-a trecut un usor fior care a disparut imediat. Este ceea ce urmeaza curand sa se intample. Venirea lui antihrist in lume. Se spune ca, aparent, e frumos (cel blond din imagine) calare pe insusi satana (oribilul ala cu cap in forma de triunghi care a luat infatisare de cal); dar credinciosii nu pot fi pacaliti de antihrist, asa ca vicleanul isi ascunde fata. De la gatul lui antihrist in jos se vede o clepsidra; adica numaratoarea este inceputa. Sub clepsidra se vede atmosfera (intre cerul care este in partea de jos a clepsidrei si Pamant). Probabil trebuia sa o iau de la imaginea de jos nu la cea de sus. Adica cu inceputul. In plan apropiat putem observa o creatura cu chip de lup (cu ochii acoperiti, sa nu fie recunoscut), cu corn in frunte ca la un inorog si corp de cal. S-o fi chinuit mult satana sa fie atat de ridicol?!? In imaginea din mijloc, necuratul isi arata prezenta cu toata nerusinarea. Iar la sfarsit, chipurile, vine antihrist si-l junghie si pe diavoli. Aia mai pricajiti… Este scris ca va face multe „minuni” antihrist asta. Va invia mortii, va scoate diavoli… Intelegeti ghilimelele. Si-a pus masca ca un Zorro, dar faptele il dau de gol. De aceea va racni, ca va fi demascat si va trebui sa dea raspuns la Dreapta Judecata a Lui Dumnezeu. Nu mi-a trecut prin minte nici o clipa aluzia cu Sfantul Gheorghe sau Sfantul Dumitru (asa o creatura ascunsa, calare pe o creatura monstruoasa). Ce-i masoneria. Inca o unealta a diavolului care vrea sa ne intimideze la acest sfarsit de veac. Nu stiu, poate nici n-au auzit ca HRISTOS A INVIAT! Cine se mai teme de astfel de tricuri diavolesti? Cine le mai ia in seama? Doar necredinciosii. Da, necredinciosii. Dumnezeu sa ne lumineze. Fiindca, ADEVARAT A INVIAT!

    Apreciază

    • Radu Iacoboaie said, on aprilie 20, 2015 at 10:14 pm

      Pentru masoni simbolizează venirea lui antihrist în lume… Dar pentru noi este o provocare această caricatură a Sf. M. Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință…

      Apreciază

    • Radu Iacoboaie said, on aprilie 20, 2015 at 10:55 pm

      Putem interpreta totul și ca pe o SACRIFICARE A COMUNISMULUI, invenție tot de-a lor… Puteți vedea câțiva stropi de sânge sus și jos… Pentru că masonul de pe cal are inima sa străpunsă de suliță… adică de durere… pentru că trebuie să sacrifice un diavol (demoni)…

      Realitatea din societatea românească ne arată că odată intrați în UE (hora europeană) trebuie să ne lepădăm de balastul comunismului… Chiar și alegerea președintelui țării s-a făcut cu sprijinul masoneriei pro-capitaliste tot în această DIRECȚIE…

      Apreciază

  11. Angela said, on aprilie 20, 2015 at 10:18 am

    Uite aici, in Constanta, „frumusete” de grafitti: http://infohale.ro/foto-cea-mai-colorata-hala-industriala-din-romania/
    Dana 45 tine de Minmetal, care il are ca actionar firma North Star Shipping. Recent, invocând surse din piaţa de agrobusiness, „Ziarul Financiar” a lansat ştirea potrivit căreia concernul american ADM a ajuns la un acord pentru preluarea terminalelor de cereale North Star Shipping şi Minmetal …

    Apreciat de 2 persoane

  12. valentin said, on aprilie 20, 2015 at 12:03 pm

    nu e ortodox

    Apreciat de 1 persoană

  13. John said, on aprilie 20, 2015 at 12:14 pm

    Ceva interesant despre stramosii nostri Traco-Romani si despre Imperiul „Bizantin” „grec”:

    In 395, the army used Latin as its operating language. This continued to be the case into the late 6th century, despite the fact that Greek was the common language of the Eastern Empire. This was not simply due to tradition, but also to the fact that about half the Eastern army continued to be recruited in the Latin-speaking Danubian regions of the Eastern Empire.

    An analysis of known origins of comitatenses in the period 350-476 shows that in the Eastern army, the Danubian regions provided 54% of the total sample, despite constituting just 2 of the 7 eastern dioceses (administrative divisions): Dacia and Thracia. These regions continued to be the prime recruiting grounds for the East Roman army e.g. the Emperor Justin I (r. 518-27), uncle of Justinian I, was a Latin-speaking peasant who never learnt to speak more than rudimentary Greek.

    The Romanized Thracian (Thraco-Roman) and Illyrian inhabitants of those regions, who came to be known as Vlachs by foreigners in the Middle Ages, retained the Roman name (Romanians) and the Latin tongue.

    https://medievalswordmanship.wordpress.com/2014/03/15/the-birth-of-the-eastern-roman-army-395-ad/

    Apreciat de 1 persoană

  14. cristi o. said, on aprilie 20, 2015 at 12:15 pm

    Graffiti-ul respectiv se vrea un mesaj cat mai usor de receptionat… De la „stim-noi-cine, cu sortulet”… In mod sigur nu e facut pe fuga de niste derbedei oarecare (aia mazgalesc la repezeala, pe orice cladire apuca, diverse simboluri de inspiratie satanista-new age ori „semnatura” propriei gasti, repetata, obsesiv, pe fiecare gard/casa/bloc din oras). Trebuie vazut a cui e imobilul. Poate aflam cine e in spatele porcariei cu pricina, stiu si eu, firma constructoare, arhitect etc. Greata pe care o provoaca unui om obisnuit nu e intamplatoare. Sunt mult prea multe simboluri satanist-masonice adunate la un loc si desenate cat mai vizibil…

    Apreciat de 1 persoană

    • cristi o. said, on aprilie 20, 2015 at 12:29 pm

      Mai oameni buni, abia acum am observat… Mi se pare mie ori figura aia umana sub forma de cap de cal (unde sta „balaurul” verde) e Becali? Dupa barbie el ar fi…
      Ca nota de subsol – Becali a afirmat la tv, de mai multe ori ca nu se mai identifica cu numele „Gigi” ci Gheorghe… A sfidat „corectitudinea politica” a slugoilor din mass-media facandu-si cruce si declarand raspicat apartenenta sa la dreapta credinta. A contribuit prin danie ori alte ajutoare la ridicarea cel putin a unei biserici cu hramul Sfantului Gheorghe etc. Deja se leaga lucrurile… Daca se dovedeste ca e el in desen, ar trebui sa-i dea in judecata. Nu mai spun ca intreg graffiti-ul e o blasfemie ordinara si inca un atac fatis al satanistilor masoni la dreapta credinta milenara a poporului roman.

      Apreciat de 1 persoană

      • Paul222 said, on aprilie 20, 2015 at 10:24 pm

        Chiar Becali este. Desenul este foarte sinistru dar si hulitor si e clar comandat de masoni. Eu chiar as merge mai departe si as spune ca desenatorii sunt si ei masoni. Pentru ca de exemplu , portofoliul unuia din ei http://obieplaton.tumblr.com/ este plin de simbolistica masonica, as putea spune ca o are in sange la cum se exprima vizual. Ce este ingrijorator este faptul ca Becali este clar acolo. Nu e intamplator faptul ca pe Becali il cheama Gheorghe si ca a afirma public ca se leapada de lume si isi doneaza averea pentru saraci si biserica. Va dati seama ca si-a semnat condamnarea. Acuma o sa-l tina numai Harul lui Dumnezeu cat sa-si faca lucrarea si e important pentru el sa ramana in dreapta credinta si sa nu o ia iar pe vedetism si slava desarta. Acel drac verde il calareste pe Becali deci e clar ca vor incerca sa-l supuna. Becali are sansa sa devina un erou national si un lider. Marturisitor deja este. Sa-l tina Dumnezeu in viata si sa treaca prin toate incercarile, trebuie sa ne rugam pentru el. Doamne ajuta!

        Apreciază

      • Radu Iacoboaie said, on aprilie 20, 2015 at 11:03 pm

        Există o legătură între Gigi Becali și masonerie… A fost ajutat de ocultă să devină în conștiința publică drept un mare ,,ortodox” (pentru decredibilizarea ortodoxiei firește), tot așa cum a fost ajutat și Corneliu Vadim Tudor să fie impus ca mare ,,naționalist”, deși dânsul îl venerează și acum pe Nicolae Ceaușescu (pentru ca evreii sioniști de la noi să țipe că sunt discriminați și ca atare s-a înființat Consiliul Național de Combatere a Discriminării)…

        Apreciază

      • Paul222 said, on aprilie 20, 2015 at 11:03 pm

        Inca 2 detalii extrem de importante: acest desen apare la doar 3 zile inaintea praznuirii Sf. Gheorghe pe 23 aprilie si se afla pe o cladire din Piata Sf. Gheorghe!

        Apreciat de 1 persoană

  15. adamweishauptinexile said, on aprilie 20, 2015 at 12:29 pm

    Loja Masonică din Bavaria şi Illuminati vă salută. Cu drag, Adam Weishaput.

    Nu vă mai luaţi de „zidarii” noştri. Vă amintesc că cele două instituţi mai sus menţionate au contribuit la construirea de biserici în Europa, de aproape 1000 de ani. O zi Luminată!

    Apreciază

    • cristi o. said, on aprilie 20, 2015 at 1:51 pm

      „Biserici” inchinate cui? Ochiului aluia strafulgerat din cer drept in fundul iadului…?!

      Apreciat de 3 persoane

    • eu said, on aprilie 20, 2015 at 7:23 pm

      Care vasazica ne saluta, Adam Weishaput.Nu multumesc,bagati-le undeva tu si ceilalti satanisti.
      Loja Masonică din Bavaria şi Illuminati
      Societatea secretă „Iluminaţii din Bavaria” a fost fondată în 1776 şi scoasă în afara legii de către statul bavarez în 1785 (la mai puţin de 10 ani de la înfiinţarea sa), după descoperirea unor documente secrete care dezvăluiau planurile „Iluminaţilor” de a organiza revoluţii pentru răsturnarea monarhiilor europene. În mai puţin de 10 ani de existenţă, această societate secretă şi-a pus amprenta asupra evoluţiei ulterioare a istoriei europene, dar şi asupra celorlalte societăţi secrete, precum Francmasoneria.
      A fost pentru prima dată când au fost scoase la lumină planurile secrete ale celor care conduc din umbră această planetă: „Noul Testament Diabolic”, care le aparţine Iluminaţilor din Bavaria seamănă surprinzător de mult cu Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni. Modul surprinzător şi miraculos în care s-au petrecut lucrurile arată fără îndoială intervenţia divină salutară: un mesager secret a fost lovit de trăznet şi datorită documentelor găsite de Poliţie asupra lui s-a făcut o percheziţie la reşedinţa conducătorului organizaţiei, Adam Weishaupt. Prin intermediul deconspirării Iluminaţilor din Bavaria s-a putut afla despre planurile oculte de dominare a lumii de către un grup restrâns de oameni.

      Înfiinţarea, scopul şi organizarea

      Societatea secretă Iluminaţii din Bavaria a fost fondată în 1776 sub faţada unei organizaţii politice care avea ca scop oficial declarat „eliminarea condiţiilor negative din societate pentru a le reda oamenilor o viaţă fericită şi normală” – stabilirea unei societăţi utopice, în care va fi abolită proprietatea privată. Implicit, organizaţia se opunea monarhiei şi bisericii.
      Fondatorul său este Adam Weishaupt, un evreu convertit la catolicism care a fost educat într-o mănăstire iezuită şi a devenit apoi profesor universitar. Jan Van Helsing afirmă în lucrarea sa „Organizaţiile secrete şi puterea lor în secolul XX” că cel care a „comandat” înfiinţarea acestei societăţi secrete a fost de fapt bancherul Rotschild care l-a contactat pe Weishaupt în 1770 şi l-a însărcinat cu fondarea acestui ordin secret. Printre altele, chiar denumirea aleasă viza crearea unei confuzii pentru a arunca praf în ochii celor care cercetau existenţa şi activitatea grupului secret al aşa-zişilor „Iluminaţi” care conduc din umbră planeta şi societatea umană şi se consideră „elita” umanităţii.
      Descoperirea planurilor secrete de creare a Noii Ordini Mondiale a dus la închiderea organizaţiei

      Pe 17 iulie 1782 a avut loc Congresul de la Wilhelmsbad, unde Iluminaţii Bavarezi au creat o alianţă cu masonii din lojile engleze şi franceze. Ce s-a discutat la acest Congres a fost ţinut în foarte mare secret. De exemplu, o personalitate a epocii, contele Virieu, mason care a participat la acest Congres, îi împărtăşea unui prieten: „Nu pot să-ţi dezvălui ce s-a hotărât la acest congres. Pot numai să-ţi spun că este mult mai grav decât crezi tu. Conspiraţia care s-a pus aici în mişcare este atât de perfect organizată încât nu e scăpare pentru monarhie şi biserică.”
      Noul Testament Diabolic – adevărata ideologie a Iluminaţilor din Bavaria

      „Primul secret privind felul în care se poate manipula societatea este supremaţia asupra opiniei publice. Prin aceasta, se poate semăna între oameni atâta sciziune, îndoială şi păreri contradictorii încât ei nu se mai pot descurca în zăpăceala colectivă şi sunt convinşi că nu pot avea o părere personală. Trebuie dezvăluite pasiuni în rândul maselor şi răspândite scrieri murdare şi lipsite de spiritualitate. Menirea presei este să dovedească neputinţa neiluminaţilor în domeniul treburilor publice şi în cel religios.

      Al doilea secret este de a pune în mişcare toate slăbiciunile şi defectele omeneşti, patimile, greşelile până ce oamenii nu se mai pot înţelege între ei. Trebuie combătută tăria personalităţii; nimic nu este mai periculos pentru noi decât aceasta. Dacă această calitate este dublată de putere spirituală creativă atunci ne poate dăuna mai mult decât milioane de oameni la un loc. Prin invidie, ură, discordie şi război, prin foamete, lipsuri şi molime, toate popoarele vor fi atât de slăbite, încât nu vor şti cum să iasă din impas, decât dacă se supun voinţei noastre, a Iluminaţilor.

      Un stat care este epuizat de prefaceri sau conflicte interne va fi, în orice caz, o pradă uşoară pentru noi. Vom obişnui popoarele să ia aparenţele drept monedă adevărată, să se mulţumească cu superficialităţi, să alerge numai după plăceri, să se epuizeze căutând mereu ceva nou, pentru ca în sfârşit să asculte de noi, Iluminaţii. Iar noi vom răsplăti masele cu venituri adecvate pentru supunerea lor. Prin degradarea morală a societăţii, oamenii vor pierde credinţa în Dumnezeu. Prelucrate prin scrieri şi comunicări directe, discursuri, discuţii, masele vor fi educate în spiritul nostru, al Iluminaţilor.

      Prin şarlatanii şi vorbe goale, oamenii trebuie sustraşi pentru ca să nu poată gândi cu mintea lor proprie. Oratorii politici instruiţi de Iluminaţi trebuie să bată atâta monedă pe conceptele de libertate şi democraţie, încât oamenii să fie dezgustaţi de discursuri de orice nuanţă politică ar fi ele. Ideologia Iluminaţilor însă trebuie să le fie inoculată necontenit. Masele sunt oarbe, nesocotite şi lipsite de critică, deoarece nu au ce căuta în treburile statului. Ele trebuie stăpânite făcându-li-se dreptatea cuvenită, dar extrem de sever şi cu brutalitate.

      Dominaţia mondială se obţine numai pe căi ocolite, prin subminarea selectivă a libertăţilor, prin legi, prin ordine a electoratului prin presă, prin educaţie şi metode de învăţământ, dar mai ales sub stricta ţinere în secret a activităţilor noastre. Guvernele trebuie hărţuite până când, de dragul liniştii, să fie dispuse să cedeze puterea. Vom aţâţa în Europa contradicţii individuale şi naţionale, rasiale şi religioase, astfel ca statele să nu mai găsească punţi de înţelegere între ele. Nici un stat creştin nu va căpăta sprijin adevărat din partea noastră, a Iluminaţilor. Fiecare resort în stat să aibă o funcţie importantă şi bine definită, astfel ca prin provocarea de perturbări într-un resort, să poată fi stagnat întregul sistem statal.

      Preşedinţii de stat vor fi aleşi de noi, din rândul celor care ne dau ascultare. Fiecare dintre ei trebuie să aibă câte un punct negru, vulnerabil în trecut, pentru ca să putem exercita presiuni asupra lor, spre a putea da legilor sensul dorit de noi şi pentru a putea modifica constituţiile. Dându-i preşedintelui drepturi depline, ca şi dreptul de a declara război, vom căpăta influenţă asupra armatei.

      Pe aceia din guvern care încă nu au fost recrutaţi dintre noi, îi vom invita politicos să primească alte însărcinări, misiuni onorifice, spre a-i abate de la treburile statului. Vom corupe înalţii funcţionari ca să sporească datoriile externe ale statului, spre a deveni sclavii datornici ai băncilor noastre. Vom provoca crize economice prin speculaţii de bursă, pentru a distruge puterea monedei. Moneda trebuie să fie atotstăpânitoare în industrie şi comerţ.

      Societatea spre care tindem să fie alcătuită, în afară de noi, dintr-o mână de milionari ce depind de noi, din poliţie şi soldaţi, iar în rest din cetăţeni lipsiţi de avere. Prin introducerea dreptului de vot general şi individual, vom instaura supremaţia absolută a maselor. Prin propagarea dreptului de a dispune de sine însuşi al fiecărui individ, vom diminua importanţa familiei şi valoarea ei educativă. Printr-o educaţie bazată pe principii false, ideologii mincinoase, vom face ca tineretul să fie indus în eroare, uşor de condus şi depravat.

      Întemeierea cât mai multor organizaţii cu nume diferite, ademenirea cât mai multora în loji publice au ca sop să le arunce la cât mai mulţi nisip în ochi.
      Prin toate metodele expuse, naţiunile vor fi silite să cedeze Iluminaţilor dominaţia lumii.

      Noul guvern mondial va trebui să apară ca patronul şi binefăcătorul popoarelor. Dacă un popor se opune, trebuie mobilizaţi vecinii şi instigaţi la o acţiune armată.”
      După cum vedem, ca şi în cazul Protocoalelor secrete ale maeştrilor francmasoni, toate aceste planuri au fost puse deja în aplicare. Tot ceea ce numim acum probleme ale societăţii contemporane sunt de fapt rezultatul acţiunilor din umbră ale unor grupări secrete de genul Iluminaţilor din Bavaria. Singura deosebire este că astăzi ele acţionează sub masca oficială a unor grupuri de dezbatere sau organisme supranaţionale, iar referirile la necesitatea malefică de a crea o Nouă Ordine Mondială se regăsesc în discursurile unor preşedinţi de state.

      Apreciat de 3 persoane

    • Paul222 said, on aprilie 20, 2015 at 10:28 pm

      Nu va e rusine asa un pic nesimtitilor, sa huliti in asa hal pe Sfantul Gheorghe la cativa metri de Biserica Sf. Gheorghe? Vreti sa va ajunga mania lui Dumnezeu? Voi nu stiti ca pacatul impotriva Duhului Sfant NU SE IARTA IN VECI? Masonilor care ati comandat scarbosenia asta, nu stiti voi oare ca si stapanul vostru Lucifer tremura de frica gandindu-se la INFRICOSATA JUDECATA?? Voi de ce nu aveti frica de Dumnezeu??? Mai faceti si misto cu semnatura NOM, ca si cum Noua Ordine Mondiala ar fi ceva cool si hipster. Nicidecum o robie totala satanica, pierderea sufletului in imparatia intunericului si a deznadejdii! Stiti cumva cat timp mai aveti? Aveti ziua de maine garantata prin contract de cineva? Voi credeti ca masoni fiind veti fi scutiti de Judecata? Credeti cumva va veti evita chinurile iadului? Pocaiti-va nebunilor ca vremea e aproape si asa ne paste gheena pe toti!

      Apreciat de 2 persoane

      • boboque said, on mai 5, 2015 at 2:04 pm

        Nu ne interesează mânia lui Dumnezeu. Cuvintele „hulă”, „masoni”, „iad”, „lucifer”, „judecată”, „împărăția”, etc. sunt reprezentațiile tale despre lume, nu ale tuturor. Te rog să ne scutești cu prostiile tale. Pe mine nu mă întreabă nimeni când răsar biserici peste tot pe domeniul public. Sunteți încuiați și habotnici. Vreți să acoperiți desenul pentru că nu vă place? Ar trebui demolate și bisericile pentru că nu-mi plac mie? Vedeți-vă de ciorba voastră cea de toate zilele și lăsați desenul în treaba lui.

        Apreciază

    • Radu Iacoboaie said, on aprilie 20, 2015 at 11:09 pm

      Poate ne spuneți și ce simbolizează desenul sau ,,pictura” aceasta avangardistă și ,,postmodernistă”… Doar faceți parte din cel mai select club al masoneriei mondiale…

      V-ați referit la bisericile catolice construite de cavalerii templieri în ultimul mileniu? Ce legătură au acestea cu Biserica Ortodoxă, cu Biserica lui Hristos?…

      Apreciază

  16. leonard constantin said, on aprilie 20, 2015 at 12:53 pm

    Lauryn Hill impreuna cu altii acuza Israelul pt ca a importat 25000 de copii din Ucraina pt organele lor.

    http://www.haaretz.com/print-edition/news/ukraine-academic-israel-imported-25-000-kids-for-their-organs-1.2930?hc_location=ufi

    Ukraine academic: Israel imported 25,000 kids for their organs
    Jews and Israel have become a major motif of the presidential election campaign in the Ukraine.
    By Lily Galili | Dec. 3, 2009 | 2:02 AM | 6

    Stories appearing on several Ukrainian Web sites claim Israel has brought around some 25,000 Ukrainian children into the country over the past two years in order to harvest their organs.

    The claim, which was made by a Ukrainian philosophy professor and author at a pseudo-academic conference in Kiev five days ago, is the latest expression of a wave of anti-Semitism in the country. It comes a few months after a Swedish tabloid ran an article alleging that Israel Defense Forces soldiers have killed Palestinian civilians for their organs.

    Jews, Israel and anti-Semitism have become a major motif of the presidential election campaign in Ukraine, with some figures making anti-Semitic statements and others condemning them. Some candidates, including a Jew and someone whose rivals claim is Jewish, blame a third rival – Prime Minister Yulia Tymoshenko – for bringing anti-Semitism into the race.

    „Ukraine’s political system is a parody of democracy,” Russia’s Chief Rabbi, Berel Lazar, said.

    Vyacheslav Gudin told the estimated 300 attendees of the Kiev conference a detailed story about a Ukrainian man’s fruitless search for 15 children who had been adopted in Israel. The children, Gudin said, had clearly been taken by Israeli medical centers, where they were used for „spare parts.” Gudin said it was essential that all Ukrainians be made aware of the genocide Israel was perpetrating.

    The conference, some of whose participants belong to a Slavic-rights movement, also featured two professors who presented a book blaming „the Zionists” for the Ukrainian famine of the 1930s as well as the country’s current condition.

    Many Ukrainian Web sites covered the speeches without putting them into context. In response to a request by the country’s Jewish community Ukraine’s police force is investigating ZUBR, one of the Web sites that reported the speeches.

    Meanwhile, Ukrainians demonstrated outside the Israeli Embassy in Kiev on Tuesday to protest a letter signed by 26 Knesset members condemning what they described as anti-Semitic remarks by presidential candidate Sergey Ratushnyak. Protesters chanted „Ukraine isn’t the Gaza Strip,” indicating they consider the MKs to be trying to exert control over their country.

    The letter, sent to Ukrainian leaders last month, articulated fear of a new „wave of anti-Semitism in the Ukraine that has come to a peak with the authorization of Ratushnyak, the current mayor of Uzhgorod, to run for president.” In his mayoral campaign Ratushnyak blamed the Holocaust on the Jews, saying they stole German property, and warned of the same thing happening in Ukraine.

    Although the protesters did not describe themselves as Ratushnyak supporters, photographs of the demonstration were posted on the candidate’s Web site shortly after the protest.

    Apreciază

  17. stef said, on aprilie 20, 2015 at 1:23 pm

    Apreciat de 1 persoană

  18. Anonim said, on aprilie 20, 2015 at 2:00 pm

    Off topic, cum incearca mass-media sa promoveze cardul de sanatate:
    http://adevarul.ro/news/societate/cum-ajuns-lumea-bata-cardul-sanatate-12-lea-ceas-1_5533d5bfcfbe376e3551bf49/index.html

    Apreciat de 1 persoană

    • cca70 said, on aprilie 20, 2015 at 9:34 pm

      Apropo de cardul asta satanic….

      Cu ceva timp in urma cand a aparut postasul la usa mea eu i-am spus foarte clar sa il duca inapoi ca nu-l accept…si am crezut ca a inteles si l-a dat inapoi

      Insa acuma circa zece zile …surpriza…il gasesc in cutia postala ( cardul evident) fara ca sa stiu cine l-a pus si fara ca sa semnez pentru el undeva anume..

      In consecinta ..i-am facut cunostiinta cu foarfeca si l-am tocat marunt ( mai ales microcipul ala metalic) si am vrut sa ii dau si foc …dar am renuntat cand am vazut ca doar de la o bucatica din card mi s-a imputit toata casa…asa ca l-am aruncat bucatele in canalizare…

      Deci , in concluzie…articolul asta nu cred ca e veridic …dar astia sunt disperati sa primim peticul asta de iad in viata noastra…si inventeaza orice articol in presa…la fel cum nici de refuzul nostru nu s-au prea sinchisit si au facut tot posibilul sa ne trezim in fata faptului implinit.. doar ca incapatinarea lor nu ajuta la nimica …doar m-au indarjit

      Apreciază

      • cristi o. said, on aprilie 20, 2015 at 10:25 pm

        Adeverinta de asigurat luata recent are inscris pe ea „valabilitate 24 de luni”. Minciuna cu „valabilitate de trei luni” e impinsa in fata de slugoii sistemului, fie pentru a stresa lumea, fie drept acoperire pentru o ulterioara modificare a cadrului legal. Luati cat mai puteti adeverintele cu 2 ani valabilitate. In doi ani se pot intampla multe… poate nici nu mai suntem in UE peste vreo 2 ani…

        Apreciat de 1 persoană

  19. Iones said, on aprilie 20, 2015 at 2:30 pm

    Unicornul sau poneiul acela roz de jos sa aibe legatura cu scandalul poneiului roz cu svastica?
    http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/100024/Scandalul-poneiului-cu-zvastica-pe-crupa-sau-cum-sa-ii-explici-unui-iepure-mort-pictura.html

    Apreciat de 1 persoană

  20. saccsiv said, on aprilie 20, 2015 at 3:12 pm

    Intre timp se pare ca au terminat „opera”.

    O noua fotografie in articol.

    Apreciază

  21. George said, on aprilie 20, 2015 at 3:12 pm

    artistul mai mult ca sigur e Kerozen din Craiova

    sanse foarte mari sa fie facut din dorinta de atentie iar cu asa ceva se iese din comun in prim plan usor
    vedeti cat de populari sunt youtuberii care batjocoresc ortodoxia si religiosul

    http://postimg.org/image/7g3jxaqbl/

    ” Un artist din Londra şi unul din România au pictat un graffiti înalt pe un bloc din cartierul Craioviţa Nouă. Oltenii au declarat că opera de artă a fost bine realizată, iar imediat a devenit un punct de atracţie pentru locuitorii din zonă.”” mai multe in link

    http://adevarul.ro/locale/craiova/un-graffiti-apare-chipul-unui-om-gheare-coada-peste-desenat-bloc-craiova-1_536b66aa0d133766a877ba5f/index.html

    Apreciază

    • George said, on aprilie 20, 2015 at 3:28 pm

      artistul e Kero Zen si a avut un proiect cu un englez Krom Balgesky

      https://www.facebook.com/kero.art
      https://www.facebook.com/krum.baldzhiyski

      http://postimg.org/image/7006gmvd1/

      http://postimg.org/image/p59l11znl/

      http://postimg.org/image/a22tfm9w5/


      http://postimg.org/image/saya9tn03/

      http://transilvaniareporter.ro/special/kero-zen-graffer-vrem-sa-transformam-clujul-muzeu-de-arta-stradala/

      Nu se declară un pionier al graffiti-ului, însă contribuţia pe care a adus-o acestei culturi îl recomandă drept unul dintre cei mai respectaţi creatori de artă urbană. Născut în Dej, Kero Zen este înainte de toate un nomad. A locuit în multe din marile capitale europene, studiază în prezent la Londra, dar întotdeauna s-a întors acasă, convins de ideea că are o responsabilitate faţă de România şi faţă de generaţiile tinere de artişti stradali. În prezent vrea să creeze o platformă în zona de street art care să consolideze bazele viitorului. Până atunci, pereţii publici sau privaţi din Cluj, dar şi din ţară, sunt teren de „joacă” pentru cunoscutul artist, care ne aminteşte zi de zi că desenul stradal nu înseamnă doar vandalism, ci este un real fenomen cultural şi artistic.

      O lume fără convenţii

      Părinţii lui nu l-au dat la o şcoală de arte, aşa că a ales să practice mult sport şi să deseneze atunci când avea timp. În liceu s-a reapucat de desen prin intermediul graffiti-ului, a descoperit cultura hip-hop şi a început să devină uşor obsedat de acest fenomen. „Desenând aşa pe stradă, la sfârşitul anului 1999 am început să fac şi schiţe în paralel cu descoperirea acestei culturi. De aici încolo este o poveste lungă”, avertizează Kero. A lucrat în multe locuri, a fost şi salariat, dar după un timp s-a hotărât să renunţe la toate convenţiile şi să se mute la Bucureşti, unde a locuit şase ani. „O schimbare importantă în viaţa mea a fost când am decis să abandonez tot ce e convenţional şi am zis că fac ce vreau să fac. Eram gestionar la un depozit şi visam numai cifre şi calcule şi aveam cu totul alt vibe decât eram eu până atunci. În cele şase luni nu am desenat deloc aşa că am demisionat şi am plecat la Bucureşti. Acolo, am ajuns să stau într-o casă din Cotroceni, foarte veche, plină de artişti. Am stat şase oameni acolo, dar în fiecare seară erau 15 oameni la noi, în principal artişti grafferi. Era lume mai underground, au fost şi perioade de vagabondaj, toate etapele. Au fost două luni când nu mai văzusem lumina zilei, dormeam ziua şi noapte eram pe stradă. Era un fel de vampirism. A fost foarte important tot procesul acesta de formare. Eu deja făceam atunci de şapte ani graffiti, dar abia apoi mi-am dat seama că până atunci era un fel de hobby. Generaţia mea nu a avut de la cine să înveţe decât din nişte clipuri văzute pe net, iar internetul chiar nu era foarte popular atunci”, povesteşte Kero.

      Soluţii de compromis

      Pentru a-şi asigura un venit Kero a fost nevoit să apeleze la anumite joburi comerciale, de amenajare a unor spaţii şi împreună cu prietena lui lucrează încă la crearea imaginii propriei lor firme. „Ca şi artist în România, dacă ar fi să fac doar ce vreau şi simt eu, atunci e destul de greu să supravieţuieşti fără un background financiar. Astfel, ne axăm pe partea de comenzi şi amenajări interioare. Creăm identitatea pentru diferite business-uri, nu facem doar amenajări. Îmi place să fac lucrări pentru business-uri mici, personale, bune pentru societate. Sunt foarte selectiv în ultima perioadă ”, precizează Kero. Alături de prietena lui încearcă încă să se hotărască dacă să rămână în România sau dacă să plece să îşi continue studiile la Londra, unde ar trebui să mai stea cel puţin trei ani. „În Londra am studiat Design-ul însă vreau să dau la Fine Arts. Studiam prea mult publicitate şi eu sunt total împotriva advertising-ului deşi când stăteam la Bucureşti, pe lângă graffiti, din asta trăiam, din advertising. Colaboram cu firme mari de publicitate pe proiecte artistice. Acum tot amân să trimit portofoliul în Londra pentru că văd că se întâmplă în România ceva interesant, chiar dacă numai pe plan energetic”, spune artistul. De asta s-a şi întors în ţară, completează el, pentru a încerca să schimbe ceva, într-un fel sau altul. „Am purtat discuţii cu diferiţi artişi şi ne gândeam că putem alege calea uşoară financiar vorbind, putem merge într-o zonă unde este creată o platformă. Noi avem însă nişte responsabilităţi faţă de România. Astfel, vreau să creez o platformă aici, în ţară, pe partea de street art care să consolideze în această zonă bazele viitorului”, precizează Kero.
      Muzeu urban de street art

      Artistul a venit, astfel, cu ideea de a face un muzeu urban, mai exact o galerie în diferite oraşe, cu pereţi desenaţi de diverşi artişti. Deşi este puternic ataşat de Cluj, oraşul pe care îl consideră casă, Kero a găsit mai multă cooperare din partea autorităţilor din Craiova decât din partea celor din Cluj, astfel încât proiectul său a început deja să fie implementat acolo. “Spre surprinderea multor oameni nu am pornit de la Cluj, ci din Craiova. Am început discuţiile în primăvară, în contextul candidaturii la titlul de Capitală Culturală Europeană. Mi-am îngheaţat anul la Londra şi m-am întâlnit cu oameni de la primărie, cu diferite asociaţii, să adun lumea, să aduc propuneri. Am stat şi în Paris şi în Barcelona şi am locuit în clădiri abandonate care au fost reocupate de oameni şi artişti şi am văzut ce se poate face în astfel de locuri”, a declarat Kero Zen pentru Transilvania Reporter. Astfel, în Craiova, alături de Obie Platon, Irlo şi Krom, Kero a început „culturalizarea” blocurilor vechi, prin decorarea cu opere de artă urbane apelând la motive preluate din istorie şi din folclor. Până la sfârșitul veri, în toate cele 11 microcentre culturale din Craiova vor apărea lucrări stradale prin colaborarea artiștilor cu locuitorii din acele zone

      Războiul minţilor

      Prin studii de caz din marile oraşe europene, Kero le-a oferit autorităţilor exemplul Parisului unde pe Bulevardul Rivoli s-a deschis o clădire abandonată similară ca importanţă cu Hotel Continental. În doi ani acest loc, dedicat artei contemporane, a devenit unul dintre cele mai vizitate. „E greu să deschizi mintea oamenilor care îşi urmăresc doar interesul personal şi nu vor să ia decizii riscante, într-un fel. La Craiova, însă, a existat mai multă cooperare. Cu echipa doamnei primar, formată din oameni tineri, chiar se realizează proiecte culturale sociale”, spune artistul. În proiectul Asociaţiei ”Craiova Capitală Culturală Europeană 2021” Kero se ocupă de partea artistică. „Eu le propun artişti, ei îmi trimit poze cu pereţi pe care am putea desena, mergem în acele zone, cunoaştem poveştile oamenilor. Copiii sunt foarte receptivi şi foarte curioşi să vadă tot procesul realizării unui asemenea desen. Proiectul este gândit pe o perioadă cuprinsă între trei şi cinci ani în care se vor acumula aproximativ 30 de pereţi într-un oraş. Va exista un traseu turistic, cu hartă disribuită la Info Point-urile din oraş, se va face promovare pe reţelele de socializare”, precizează Kero.

      Artistul spune că în Cluj a propus proiectul său Primăriei, însă nu s-a concretizat discuţia atât de repede cum s-a concretizat la Craiova. „Mie mi se pare că există multă ipocrizie în Cluj pentru că aproape totul este pseudo-cultural şi pseudo-intelectual. Din tot potenţialul pe care îl are Clujul, cu oamenii lui tineri şi studenţii care vin aici, există doar tendinţa de a le lua banii. În plus multe proiecte care se fac sunt copiate sau sunt făcute în manieră jalnică. Primăriei Cluj-Napoca le-am dus două studii de caz din Marea Britanie, făcute de Ministerul Culturii de acolo, unul dintre ele fiind numit «Impactul social şi economic al artelor în societate». Nu a fost foarte convingător pentru ei şi, ca urmare nu s-a ajuns la un rezultat, la fel cum nu am ajuns la un rezultat nici cu Asociaţia Cluj 2021-Capitală Culturală Europeană”, susţine Kero. Acesta precizează că împreună cu o asociaţie implicată în proiectul Capitalei Europene de Tineret va pune totuşi în aplicare ideea lui de galerie urbană pe strada Andrei Şaguna din Cluj. Proiectul ar trebui să demareze în septembrie. „Vom încerca să concentrăm toate desenele pe o stradă, pentru a deveni un hotspot în peisajul stradal”, confirmă artistul.

      „Ca artist eşti afectat de ceea ce se întâmplă în jur, mai ales de evenimentele sociale şi economice. Îmi place şi mie să fac desene cu tematică socială şi într-un fel avem datoria de a arăta şi altora, care sunt semi-hipnotizaţi de consumerism, cum vedem noi lucrurile”, Kero Zen, artist stradal

      În zilele de 9 şi 10 august Transylvania.Youth.Culture – TYC şi SprayARTist organizează la Clădirea Casino din Parcul Central concursul de graffiti cu tema „clădiri istorice din Cluj-Napoca”. Fiecare participant va primi spray-uri şi un perete de aprox 4×2 m.

      Apreciază

  22. dd(2d) said, on aprilie 20, 2015 at 3:46 pm

    Oare nu se vede ochiul atotvazator care priveste/lumineaza spre pamant? Tine crucea cu care impunge alte referinte! Pare sa tina in sah 2 animale. Unul din ele calareste alt animal.

    Tabla de sah adica masonii. Pamantul soarele si luna alte referinte masonice.

    Pe calul alb mai mic sunt ochi. O copita tine in mana un om. Alta nu exista.

    Calul cu corn in frunte pare sa aiba cravata si 2 limbi

    Pare sa fie o ierarhie a lucrurilor si a societatii.

    Desenele seamana cu cele de pe aeroportul din Denver.

    Apreciază

  23. lastunnegru said, on aprilie 20, 2015 at 5:19 pm

    O mizerie sinistra si groteasca

    Apreciat de 1 persoană

  24. mihai said, on aprilie 20, 2015 at 5:40 pm

    dar nu mai este o noutate, am vazut mai in tot orasul grafiti cu picturi si inscrisuri pe cladiri ale bisericilor si gardurilor ce le inconjoara, iar de cimitire nu mai vorbim, caci gardurile acestora sunt intesate de grafiti, iar o chestie care ma uimit este faptul ca pe cimitirele evreiesti nu am sesizat astfel de chestii, poate or fi si pe acelea, dar nu am observat

    Apreciază

  25. lastunnegru said, on aprilie 20, 2015 at 6:23 pm

    saccsiv

    Te rog sterge ultimul meu comentariu pentru ca este aproape la fel cu a lui George. Multumesc

    Apreciază

  26. RogojinaTareHD3D said, on aprilie 20, 2015 at 6:50 pm

    De altfel, astăzi este ziua de naştere a lui Hitler… Cred că ar trebui să aducem aminte de asta.

    Apreciază

    • Alin said, on aprilie 21, 2015 at 3:33 pm

      poneiul roz … gluma din vr3emea lui Patapievici la New York .. un ponei roz cu zvastica pe posterior

      Apreciază

    • Alin said, on aprilie 21, 2015 at 3:34 pm

      poneiul acesta aminteste ff bine de R.Cernea .. un „cal breaz” , care locuieste cu parintii , se lupta pt drepturile copiilor desi nu e parinte ….

      Apreciat de 1 persoană

  27. lastunnegru said, on aprilie 20, 2015 at 7:54 pm

    off topic

    Seful global PayPal de dezvoltator evanghelizare Jonathan Leblanc a susținut că tehnologia a luat un salt uriaș înainte de „integrarea adevarata cu corpul uman.”

    Sisteme de identificare biometrice, cum ar fi amprentele digitale și ochi scaneaza, sunt o pălărie veche. Încercați această un director executiv PayPal lucrează cu inginerii și dezvoltatorii pentru a găsi și testa noi tehnologii, ca dispozitive :incorporabile, injectabile și digerabile care sunt urmatorul val în identificare pentru plăți mobile și alte interacțiuni on-line sensibile .

    Intr-o prezentare numită Kill all passwords ( ucide toate parolele ) pe care a inceputo recent la diferite conferințe tech din SUA si Europa, seful global PayPal de dezvoltator evanghelizare Jonathan Leblanc a susținut că tehnologia a luat un salt uriaș înainte de „integrarea adevarata cu corpul uman.”

    http://blogs.wsj.com/digits/2015/04/17/paypal-wants-you-to-inject-your-username-and-eat-your-password/

    ( traducere google translator )

    http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://blogs.wsj.com/digits/2015/04/17/paypal-wants-you-to-inject-your-username-and-eat-your-password/&prev=search

    Apreciază

  28. lastunnegru said, on aprilie 20, 2015 at 7:56 pm

    off topic

    Kill All Passwords

    Ucide toate parolele

    Apreciat de 1 persoană

  29. Gabriel M. said, on aprilie 20, 2015 at 10:44 pm

    iata cine a desenat imaginea de langa biserica: https://www.facebook.com/pages/MrKero/158519530875002

    Apreciază

  30. Mihail said, on aprilie 21, 2015 at 1:37 pm

    triunghiul ala e o iluzie optica http://www.newopticalillusions.com/optical-illusion-art/triangle-optical-illusion/

    Apreciază

  31. Pavel Dumitru said, on aprilie 21, 2015 at 2:08 pm

    A aparut si comunicatul de presa de aici https://www.facebook.com/slowtravelbucharest al spurcaciunii Comunicat de presa (Romanian only):

    Un nou mural în centrul Bucureștiului

    În perioada 16-19 aprilie 2015, trei artiști români au realizat un mural în centrul Bucureștiului (Str. Băniei 5, Piața Sfântul Gheorghe), cu sprijinul INTERESTING TIMES BUREAU.
    Lucrarea de 19×16 m semnată de NOM Crew – Obie Platon, Kero și Irlo, a implicat 36 de ore de lucru și reprezintă o metaforă a luptei omului cu sinele. Pornind de la denumirea locului în care a fost realizat, muralul se integrează în contextul urban prin interpretarea artistică a scenei luptei Sfântului Gheorghe cu balaurul ca un simbol al conflictelor interioare cu care ne confruntăm în alegerea dintre bine și rău.
    Este primul mural din cadrul proiectului INTERESTING TIMES BUREAU al Asociației Culturale „Nouă Ne Pasă!”, ce se axează pe organizarea, promovarea și sprijinirea inițiativelor artistice independente în spațiul public.
    De realizarea proiectului s-a ocupat Iustin Moldovan, unul dintre organizatorii muzeului urban din garajul Ciplop. Cu o bogata experienta in domeniu, Iustin s-a implicat in gasirea spatiului, obtinerea aprobarilor necesare si coordonarea artistilor.
    „Noi vedem arta stradală ca o unealtă esențială în revitalizarea socială, mai ales în București, un oraș fracturat de 50 de ani de comunism și 25 de tranziție. Iar un spațiu urban întinerit reprezintă un mediu propice pentru dezvoltarea comunităților, a antrepenorilor locali și, implicit, a turismului urban” a precizat Iustin Moldovan.
    Pentru a finanța aceste lucrări, asociația desfășoară în cadrul proiectului INTERESTING TIMES BUREAU tururi și workshopuri alternative în București prezentate în limba română, engleză și franceză, iar lucrarea este prima finanțată integral din veniturile obținute de la turiști.” Precizeaza Doru Raduta, coordonator proiect Asociatia. „Noua Ne Pasa!”
    În viziunea organizatorilor, Bucureștiul poate învăța din exemplele altor centre culturale precum Londra, Berlin sau orașe din Polonia precum Gdansk și Lodz, orașe cu o puternică și vibrantă comunitate locală de artiști, ce dezvoltă și încurajează mișcarea street-art, in vederea realizarii unui muzeu urban chiar pe zidurile greu incercate ale orasului.
    „Pictura murală este o soluție extrem de eficace în atragerea noilor generații, pentru care muzeul s-a mutat în stradă, iar orașul reprezinta un spațiu de joacă și explorare. Aici, credem noi, este cheia dezvoltării unui oraș dinamic, conectat și cosmopolit.”, a continuat Raduta.

    Apreciază

    • Angela said, on aprilie 21, 2015 at 5:13 pm

      Ovidiu Platon a desenat si ochiul de la Dana 45 … Sa fie sub … posesiune demonica atunci cand realizeaza aceste desene ?! Altfel nu-mi explic …

      Apreciază

    • Radu Iacoboaie said, on aprilie 21, 2015 at 9:09 pm

      ,,Aici, credem noi, este cheia dezvoltării unui oraș dinamic, conectat și cosmopolit.”… Carevasăzică promovează cosmopolitismul… Adică globalizarea și Mișcarea New Age, care lucrează de mult timp în slujba masoneriei… ,,zidarilor” Noii Ordini Mondiale Antihristice…

      Apreciază

      • Radu Iacoboaie said, on aprilie 23, 2015 at 10:52 pm

        ,,Pictura murală este o soluție extrem de eficace în atragerea noilor generații, pentru care muzeul s-a mutat în stradă, iar orașul reprezinta un spațiu de joacă și explorare.”

        Frați ortodocși, mesajul este pentru ATRAGEREA TINERETULUI… FACE PARTE DIN NOUL TIP DE EDUCAȚIE ȘI DIN NOUL SISTEM DE VALORI… ACESTEA SUNT VALORI?!….

        Apreciază

  32. eufrosin said, on aprilie 21, 2015 at 11:02 pm

    Creștini adevărați ce sunteți: nu are nimeni o scară, un burete și o minte de bărbat, precum cea a Sfântului Mare Mucenic Gheorghe ?

    Apreciază

    • Alin said, on aprilie 22, 2015 at 12:59 am

      n-auzi ca are autorizatii luate.. breazule ! si cine are scara de 12 metri ? e cladire cu cafenea la parter si 3 etaje hotel .. este intersectia str Selimbar si str Baniei , vezi pe google maps apare peretele curat inainte de mizerie

      si ce burete dupa mintile dvs poate rade acele vopseluri ?

      ar trebui alpinisti , prin suspendare cu franghii , si o vopsea de acoperit .. dar risti politie , sau o un aparat de polizat strat de suprafata …….

      asa, te bagi curajosule ? mergem maine si o rezolvam impreuna ? vorbesti tu cu proprietarii sa-ti dea cheile de la terasa ? aduci hamuri franghii carabine si uneltele necesare ?

      altfel esti un instigator, un provocator, un intrigant jenant

      Apreciat de 1 persoană

    • Paul222 said, on aprilie 22, 2015 at 1:51 am

      Ca bine zici,. Eu zic mai simplu. Umplute niste pungi cu vopsea si aruncate peste.

      Apreciază

    • cristi o. said, on aprilie 23, 2015 at 4:05 am

      La 17-19 metri inaltime, doar cu furtunul… Metoda frantuzeasca de protest, patentata si utilizata cu succes in metropola numita Paris: una bucata vidanja plina ochi, una bucata furtun de calibru mare, cativa oameni vanjosi si curajosi si… le piere cheful proprietarilor de alte imobile sa mai gazduiasca blasfemii de genul asta pe peretii lor, daca stiu ce urmeaza… 🙂

      Apreciază

    • Radu Iacoboaie said, on aprilie 23, 2015 at 10:54 pm

      Corneliu Zelea Codreanu s-a remarcat de la bun început, mai ales când a dat jos steagul roșu comunist….

      Apreciază

    • Radu Iacoboaie said, on aprilie 23, 2015 at 11:03 pm

      Primarul General al Capitalei Sorin Oprescu (PSD) și cel de sector ce spun despre toată povestea asta și despre mizeria aceasta care întinează imaginea creștinismului în lume? Ce spun oare străinii când văd această îndrăzneală?…

      Apreciază

  33. curelusa said, on aprilie 22, 2015 at 1:22 am

    Textul de mai jos este comentariul lui kerozen din 16 nov 2014 la

    parte din

    „MISS ROMANIA
    Pe scurt: Jocul asta dintre comunism si democratie este cea mai folosita „formula” de a conduce lumea la nivel macro. Jocul de-a binele si raul comandat de la aceasi „sursa”. Ponta a fost prefabricat ca raul cel mai prost posibil ca noi sa ne simtim bine si sa credem ca am ales democratia in frunte cu lozinca „Romania Libera”. Asta intr-o perioada in care imaginea UE scade vertiginos in toate tarile partenere si increderea in democratia vanduta de ei si valorile liberale se duc pe apa sambetei. Cand populatia europei incepe sa vada jocul murdar al lor si incepe sa resimta sclavagismul economic general. Mie imi miroase a mare teapa si suntem luati iarasi de prosti cu titlu de eroi ai noii revolutii. Ma doare sufletul cand inteleg astfel de lucruri si realizez cum suntem tratati, noi fiinte sensibile si pline de viata.

    …pentru cei mai putin indiferenti, mai jos aveti si cateva detalii
    E foarte bine sa credem in ceva, in libertatea noastra mai ales, in dreptate, in democratie sau cel putin intr-o schimbare cand lucrurile nu sunt asa cum noi credem ca ar trebui sa fie.
    Daca luam acest eveniment al alegerilor 2014, ma intreb de ce Ponta e „prezentat” atat de rau, prost sau cum vreti voi sa-i ziceti si de ce Iohanis este un „salvator” al democratiei sau cel putin raul cel mai putin rau???.. nu vreau sa contrazic aceasta realitate, vreau doar sa mergem mai departe cu gandul si sa consideram parsivenia cu care suntem manipulati (Noi masele de oameni de peste tot din lume ) si nu de catre politrucii astia minusculi si nesemnificativi ai nostrii ci de urmatorul „nivelul de comanda” ce apasa butoanele in toata lumea, asa cum am vazut de-a lungul anilor. Sa nu credeti ca asa zisa democratie vanduta de UE si sustinuta de NATO este atat de eliberatoare pe cat credeti si jocul ei cu baubau-ul e doar o smecherie psihologica construita sa ne faca sa credem ca am ales ce trebuie, pentru ca doar speranta omului e mai presus decat orice alta motivatie pe care ai putea sa o aduci in mintea omului ajuns la disperare, la foamete si frica.
    Acest protest ca si multe altele ne fac sa mai speram ca lucrurile se schimba, ca noi mergem spre bine, fie „binele” de stanga sau de dreapta. Suntem lasati sa credem ca democratia exista si ca noi avem de ales. Ne studiaza si ne impart in „clase” in functie de obiceiri si mentalitati tocmai sa poata fi posibil acest joc murdar al umanitatii, mergand pe acelasi tipar al mintii omului pe care tot ei au invatat-o cum sa separe binele de rau, acelasi tipar folosit si in marketing si multe alte domenii. Aceasta este o problema mondiala, oameni buni.
    *gand filozofic: Dualitatea a fost creata pentru a manipula incepand inca de la barbat si femeie. Binele si raul nu inglobeaza adevarata realitate, acestea au fost create pentru a ne face pe noi sa facem o alegere.”

    Mi-as dori un comentariu la fel de sincer despre lucrarea prezentata in acest articol, despre cum se impaca in viziunea sa si a colegilor toata simbolistica masonica si o icoana atat de iubita a crestinismului.

    Apreciat de 1 persoană

  34. john said, on aprilie 22, 2015 at 9:49 pm

    Ca sa-i intelegeti trebuie umblat la simbolistica si la postarile anterioare referitoare la reiki:

    Foarte ciudat,contine toate simbolurile masonice si esoterice de tip new-age(patratele alb-negru,cai cu chip uman si solzi,reptilieni,unicorn,Bufnita adormita,planete,piramida,calea lactee).E clar ce transmite.Intrebarea e ,cine l-a comandat?Daca cel care a comandat acest grafitti stia ce ,,pictura,,se va realiza, sau a fost inselat(una i s-a prezentat ca proiect,alta s-a realizat),DE CE nu se zugraveste pt a acoperi aceasta monstruozitate atat inestetica vizual,cat si generatoare de incarcatura negativa pt privitori?
    Simboluri:
    -Unicornul semnifică reîntoarcerea la Unitate –
    Termenul „unicorn”, având până recent numai genul masculin (acum există şi licornă), pune în evidenţă numeralul unu, care este asimilabil Unicului Dumnezeu şi care semnifică reîntoarcerea la Unitate.
    Primii părinţi ai bisericii l-au asociat fie cu simbolul Fecioarei, fie cu cel cristic. Reprezentări iconografice care Îl înfăţişează pe Dumnezeu dând nume animalelor arată adesea un inorog mergând în fruntea unui cortegiu format din toate perechile de vieţuitoare. Înainte de a-şi pierde natura sacră, inorogul simboliza Edenul. Mult înainte de secolul al XV-lea, în Bibliile ilustrate, acest animal supranatural apare între Adam şi Eva, cornul său fiind îndreptat către arborele Binelui şi Răului.

    Capul calaretului= Domnișoara Pogány, cunoscută și sub numele francez Mademoiselle Pogány, este o statuie creată de Constantin Brâncuși în 1913. Numele statuii provine de la pictorița maghiară Margit Pogány, pe care o cunoscuse în 1911. Tânăra i-a servit lui Brâncuși drept model în cele câteva luni cât i-a fost și iubită.

    OCHIUL IN TRIUNGHI („Ochiul atoatevazator”) – simbol masonic infiltrat in imagistica crestina si raspandit apoi de catre cei ce nu respecta erminia iconografiei ortodoxe

    Lantul ADN :primit de la ET printró poarta stelara(triunghiul cu ochi,aluzie la filmul Prometheus)

    Mozaicul
    Mozaicul – pavimentul cu dale albe si negre care se afla in centrul Templului este simbolul binarului, al opozitiei intre o entitate si alta, intre spirit si materie, intre adevar si fals, intre bine si rau, intre frumos si urat, sugerand in acelasi timp si dinamica compozitiei intre contrarii. Nu face aluzie la dezbinare, ci la dialectica contrariilor din care este formata realitatea: astfel se nasc constiinta de sine si capacitatea de a te raporta, pentru ca nu existi fara sa-l accepti pe celalalt. Cu alte cuvinte, nu se poate ajunge la Adevar daca nu se pune la indoiala Falsul, nu se cunoaste Binele daca nu se patrunde chiar pe teritoriul Raului, nu se obtine frumusetea pana nu se defineste Uratenia. Numai constiinta ca tabla de sah nu are numai patratele albe sau numai patratele negre produce efectul armonic al intelegerii, al corectitudinii, al creatiei artistice. Mozaicul reprezinta deci o amenintare: nu exista niciodata un singur aspect in ceea ce priveste posibilitatea de perfectionare.
    Calaretul verde = satan
    „Calul”maro seamana cuGigi trecut in adormire
    Calul alb
    Pervertirea constiintei si perceptiilor,prin mesajele subliminale continute.
    Forma narilor calului alb – pozitia 69
    Forma ochilor 66+ 6 = 666 – cipare antihrist
    Al treilea ochi din fruntea calului alb = Glanda Pineala – Al Treilea Ochi-Trezirea glandei pineale
    NOM = NOUA ORDINE MONDIALA

    Mesaj ascuns – priviti cu atentie cladirea din dreapta – si acolo s-a incercat ceva ,dar s-a dat cu alb.

    Pagina pe fb:
    https://www.facebook.com/pages/MrKero/158519530875002?hc_location=ufi
    Discutii(le este,clar, frica)

    Mircea Ioan Topoleanu Ciocolatescu niște masoni
    Îmi place · Răspunde · 2 · 20 aprilie la 12:22

    Felix Roncea God’s Streets/Strazile lui Dumnezeu
    Îmi place · Răspunde · 1 · 20 aprilie la 14:51

    Paul Lozba Eu zic sa-l stergeti sau sa-l distrugeti ca sa nu va ajunga mania lui Dumnezeu. Hulitorii de icoane nu au o soarta prea buna!
    Îmi place · Răspunde · 2 · Ieri la 11:02

    Steve Gurrey Se vrea inteligent,iluminat, facand graffiti cu mesaje masonice blasfemiatoare dar nu-si da seama ca se face de ras.
    Îmi place · Ieri la 16:02

    Ioan Vultur O sa va ajunga acea masa critica de ganduri negative numite blestem.Te vei tara pe jos cerand indurare dar nu o vei gasi,mr.Kero!

    Apreciat de 1 persoană

    • eu said, on aprilie 23, 2015 at 11:46 am

      Iata ca au realizat si un videoclip cu grafitiul in cauza:

      de citit comentariile de la videoclipul cu pricina,se pare ca este af apreciat pentru ce face:
      https://www.facebook.com/kero.art?fref=ts

      Apreciază

      • Radu Iacoboaie said, on aprilie 23, 2015 at 11:00 pm

        Apreciat de colegii lui de breaslă și de ,,virtute” ori îndrăzneală…

        VEDEM CĂ SE DUCE O LUPTĂ TOT MAI FĂȚIȘĂ ÎMPOTRIVA CREȘTINISMULUI PRETUTINDENI ÎN LUME… NOI NU REMARCĂM ACEASTĂ REALITATE DURĂ?… ORICUM TREBUIE SĂ NE PREGĂTIM SĂ ÎNFRUNTĂM NECAZURILE ȘI CHIAR MOARTEA… MUCENICIA ESTE MOARTEA PE FRONT PENTRU HRISTOS ȘI NEAMUL NOSTRU ROMÂNESC…

        Apreciază

  35. marin cristi said, on aprilie 23, 2015 at 12:38 am

    nu stiu daca sunt diverse elemente simbolice de provenienta masonica in aceasta pictura, insa cert este ca daca privim cele doua personaje Sfantul si balaurul sunt in contrast asa cum trebuie sa fie, Sfantul este reprezentat prin diverse elemente cosmice, prin care se arata fortele universului care conlucreaza cu Sfantul pentru a distruge puterea satanei care este reprezentat cu elemente foarte pamantesti ba mai mult foarte caraghioase ca si cum ar vrea sa il imite pe Santul deci tot calare insa nu face dacat sa iti provoace scarba sau rasul

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 23, 2015 at 7:09 am

      marin cristi

      Dezvolta te rog cum e cu fortele universului contra elementelor foarte pamantesti.

      Apreciază

  36. Apologetica said, on aprilie 23, 2015 at 1:55 am

    Cred ca in (pe langa) Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Bucuresti este un cuibusor (ca sa ma exprim eufemistic) de masoni.

    Acum cativa ani (cam prin 2009-2010) am intrat pentru prima data in acea biserica. Un fior pentru intalnirea cu Brancoveanu ma incerca. Atunci cand, dupa ce am stat la rand, am ajuns langa mormantul Sfantului Voievod fiorul de emotie mi s-a transformat rapid intr-un fior de stupoare.
    Nu-mi venea sa cred ochilor! In fata mea, chiar pe mormantul Sfantului, trona o piramida de sticla sau plastic transpareant de vreo 20 de cm inaltime avand inauntru o floare si varful auriu. Deci o evidenta piramida cu varful taiat. Am ramas socat. Mi-am adus aminte ca masonii si-l revendica pe Brancoveanu. Ce ticalosi!

    In acel minut mi-am dat seama ca acea piramida nu-i pusa la intamplare acolo si ca – mai grav – nu-i pusa pe ascuns ci cu voia preotilor de acolo. Era vara. Probabil dupa 16 august. N-ar fi exclus ca acel obiect sa fi fost pus acolo in mod solemn poate chiar de ziua Sfintilor Martiri Brancoveni.

    Am iesit din biserica cu un gust foarte amar…
    Poate ca n-ar fi fost bine sa spun aceste lucruri…

    De aceea nu ma mir ca tocmai acolo, in apropierea acelei biserici, a fost facut acel oribil desen…

    Apreciat de 1 persoană

    • Radu Iacoboaie said, on aprilie 23, 2015 at 11:10 pm

      Este foarte posibil ca toți preoții de acolo să fie în relații foarte bune cu Patriarhul Daniel Ciobotea și masoneria… Unde sunt mari interese pentru ei, acolo se amestecă și ei într-un fel sau altul…

      EI ÎL REVENDICĂ PE CONSTANTIN BRÂNCOVEANU, FIINDCĂ EXISTA UN SECRETAR DIN ITALIA LA CURTEA DOMNEASCĂ!… ACUM VĂD CĂ ÎL REVENDICĂ TREPTAT ȘI PE PĂRINTELE ARSENIE BOCA, PE CARE VOR SĂ-L SCOATĂ CA ECUMENIST ȘI MARE VRĂJITOR (OCULTIST)?!…

      Apreciază

  37. zmihai said, on aprilie 25, 2015 at 6:54 pm

    e lucifer..cel luminat la fata..cel ce va ucide bestia pe care el a creat-o si va fi inscaunat ca salvator si acceptat de toata lumea, care oricum e manipulata…asistam la un show satanic impasibili..eu iau in calcul ca acest desen sa fie facut ironic tocmai in scopul de a ne trezi..

    Apreciat de 1 persoană

  38. vali said, on aprilie 27, 2015 at 12:50 am

    Salut,

    Din click in click am dat de inventatorii pseudo-artei.
    Nu am citit toate comentariile (deci nustiu daca s-a mai zis):

    https://www.facebook.com/slowtravelbucharest?fref=photo

    Numai bine.

    Apreciat de 1 persoană

  39. 3mono said, on mai 5, 2015 at 11:25 am

    cat de paranoici puteti sa fiti? cum puteti sa fiti atat de nesiguri? e simplu, iubire, pace, coexistenta. nu mai vedeti toul ca o vanatoare de vrajitoare, lumea nu este atat de rea cum credeti. imi pare rau pentru voi ca traiti cu asa mare frica fata de necunoscut.

    Apreciază

    • Radu Iacoboaie said, on mai 5, 2015 at 9:57 pm

      Cu alte cuvinte ne spui că dracul nu este atât de negru cum se spune și de fapt cum este și în realitate… Voi propovăduiți CUNOAȘTEREA FĂRĂ LIMITE… Și negați toate Sfintele Taine ale Bisericii… Nu știți oare că ați intrat aici pe un blog ortodox?…

      Cu ce scop?… CA SĂ NE IUBIM ,,FRĂȚEȘTE” TOȚI LA GRĂMADĂ? CA SĂ FIM TOLERANȚI PÂNĂ ÎN PÂNZELE ALBE IAR VOI SĂ FIȚI INTOLERANȚI PENTRU CĂ NE DESCONDIERAȚI ȘI NE CONSIDERAȚI RETROGRAZI PENTRU CĂ NU SUNTEM INIȚIAȚI ÎN EZOTERISM ȘI ÎN TAINELE UNIVERSULUI?…

      Apreciază

    • Radu Iacoboaie said, on mai 5, 2015 at 9:59 pm

      Definește ce înțelegi tu prin paranoici și motivează de ce ne consideri așa pe noi, care suntem ortodocși… Și dacă nu ești ortodox după cum se observă ușor, de ce nu ne spui ce ești și ce credință ai?…

      Apreciat de 1 persoană

    • Radu Iacoboaie said, on mai 5, 2015 at 10:01 pm

      Și un al treilea comentariu… Ce simbolizează în masonerie cifra 3?… De ce masonii au preluat multe simboluri creștine, dintre care pe unele le-au modificat?…

      Apreciază

      • 3mono said, on mai 6, 2015 at 4:01 pm

        cifra 3 apare in numele meu pentru ca mono simpu era luat, simplu, nu imi presar viata cu simboluri pagane ca sa ma joc cu mintile oamenilor, sunt botezat ortodox si cred in invataturile lui isus, cum cred si in bunatatea inerta a oamenilor, nu inteleg razboaiele sfinte, nu inteleg razboaiele in general, nu inteleg nevoia de diferentiere a oamenilor pentru a ne arata unii pe altii cu degetul si pentru a simti ca facem parte din tabere diferite. cred in bunatate, dar nu cred in bunatate indusa prin frica, toleranta si intelegerea cred ca ne poate face niste oameni si mai buni. multa sanatate si cat mai putine motive de ofensa si teama.

        Apreciat de 1 persoană

      • Radu Iacoboaie said, on mai 7, 2015 at 11:04 pm

        3mono

        ,,sunt botezat ortodox si cred in invataturile lui isus…” UNDE ESTE GREȘEALA?… NU ESTE O GHICITOARE… A doua întrebare: Sunteți gnostic sau altceva?…

        Apreciază

    • Radu Iacoboaie said, on mai 7, 2015 at 11:09 pm

      Pe tine, când erai mic (mică) nu te-au învățat părinții să te ferești să vorbești cu necunoscuții?… Spui că noi trăim cu o mare frică față de necunoscut… Interesant, nu?… AR TREBUI SĂ IUBIM LA NEBUNIE NECUNOSCUTUL, NU?… ȘTIAM CĂ ESTE INVERS… NU POȚI IUBI CU ADEVĂRAT DECÂT CEEA CE CUNOȘTI ÎN PREALABIL… Chiar și între bărbat și femeie… Îndrăgostirea de la început nu e totuna cu iubirea, care are nevoie întotdeauna de timp pentru a crește și înflori…

      Apreciază

  40. Agnostic said, on mai 5, 2015 at 12:45 pm

    Domnilor, sunteți la fel ca fundamentaliștii islamici! Sunteți la fel de încuiați la minte și de retrograzi ca și ei. Dumnezeul vostru e o minciună, care poate exista doar în mințile voastre pline de frustrări (refulate prin fundamentalismul ortodox de care dați dovadă). Gigi becali chiar este simbolul prostiei românești. Cum altfel s-ar explica averile făcute de un ex-cioban cu 4 clase? Vă deranjează un mural? Păi pe noi, oamenii care muncesc și plătesc taxe (spre deosebire de „marii” popi ortodocși care fac cea mai mare evaziune fiscală din România) ne deranjează că sunt N-șpe mii de biserici și clerici plătiți din taxele noastre, asta ca să nu mai vorbim de afacerile jegoase pe care le practică mult iubiții voștrii clerici, plus defrișările masive de pădure făcute indirect de BOR!!! Oamenii cinstiți vă urează un călduros „MARȘ LA MUNCĂ, NU LA MÂNCAT CĂCAT PE INTERNET!”

    Apreciază

  41. Zep said, on mai 5, 2015 at 3:02 pm

    Somnul raţiunii crează monştrii.
    Vrei sa descoperi adevărata Mosonerie din România? Uită-te la mai marii Bisericii Ortodoxe! Vă întoarceţi spatele la Dumnezeu şi vă închideţi sufletu, priviţi doar cu ochii. De unde ai ştii tu cum arată Sfântu Gheorghe daca nu ţi l-ar fi pictat cineva într-o biserică? Doar pentru că nu arată aşa cum te aştepţi, însemnă că e de la diavol?

    Apreciază

  42. soare said, on mai 5, 2015 at 10:31 pm

    Sunteti niste idioti paranoici. Normal ca vedeti conspiratii si simboluri masonice etc. daca doar asta cautati. O sa gasiti asa ceva peste tot, pentru ca doar asta vreti sa gasiti. Nu puteti aprecia arta si frumosul si probabil ca nici nu veti putea vreodata deoarece iq-ul vostru probabil ca nu trece de 70, iar mintea voastra nu este destul de dezvoltata. Va sugerez un consult psihologic, o vizita la spitalul 9 si desigur mai deschiAu trecut mai bine de 2 milenii, oamenii nu mai au nevoie sa fie manipulati prin religie si alte metode ca sa-si pastreze un minim simt de moralitate. Ipoteza existentei lui dumnezeu este absurda, la fel de absurda ca de exemplu a existentei ceainicului lui Russell. Fix religia asta in care credeti voi astazi a ajuns sa fie forma cea mai mare de manipulare. Treziti-va la realitate.

    Apreciază

  43. Oaia Neagra said, on mai 6, 2015 at 6:29 pm

    Sa va iau sfintii si dumnezeii in pula de mizerii ca strigati cu totii ca vreti schimbare dar voi insiva nu sunteti dispusi sa va schimbati pe sine si sa va detasati de fanatismul religios care ne domina mentalitatea inca de la varste fragede. De asta traim cum traim , ca ne balacim in mediocritate si in ignoranta in timp ce ne fura toti pe fata ca suntem prosti si nu suntem in stare sa gandim sau sa ne formam o parere proprie. Traim cu mentalitatea de turma cu care am fost invatati inca din evul mediu si de atunci si pana acum a ramas aproape aceeasi gandire primitiva bazata pe deviza :Crede si nu cerceta. ca na ..de ce ai pune la indoiala teorii si convingeri religioase care dateaza de mai bine de 7 secole? Daca am cerceta nu am mai fi ignoranti iar daca n-am mai fi ignoranti am fi mult mai greu de pacalit si de mintit. Mai nou prostii asociaza tot ce nu poate percepe mintea lor ingusta si intunecata cu masoneria,illuminati, satanism si au impresia ca cei din jurul lor au obligatia sa asculte cacaturile care le debiteaza si bat cu pumnii in tastatura ca niste neaderthali atunci cand cineva indrazneste sa aibe o opinie diferita sau mai ales contradictorie. Sper sa nu fiu inteles gresit, e ok sa crezi in ceva…fiecare are dreptul la o convingere religioasa, dar nu este ok sa nu iti pui intrebari si sa crezi orbeste in acel ceva. De ce simte biserica sa se amestece acolo unde nu e cazul…pana la urma este proprietate privata, baietii au avut acordul proprietarului,desenul nu contine insemne sau cuvinte obscene, deci nu inteleg ..unde mortii ma-sii e libertatea de exprimare?

    Apreciază

  44. […] Foto: GRAFFITI BIZAR cu “Sfantul Gheorghe” langa Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Capitala […]

    Apreciază

  45. […] different opinions regarding the wall, which some consider to be masonic and devilish and others perceive to be a work of art, and as the curator of the project declared on several […]

    Apreciază

  46. […] bine să-l dea jos. Că imaginea aduce atingere conştiinţei noastre creştine. Că este chiar chipul lui Gigi Becali făcut de vreun ciudat ca Remus […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.