SACCSIV – blog ortodox

Documentar RUSESC despre MUCENICII calugari de la MANASTIREA OPTINA ucisi de un SATANIST in 1993 de SFINTELE PASTI. Subtitrare in limba romana

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 7, 2015

62 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Andros said, on aprilie 7, 2015 at 10:34 am

  Alt tip de satanism: prelevare de organe de la un bebe de un an si jumatate, cu „acordul parintilor”:
  http://www.agerpres.ro/sanatate/2015/04/06/iasi-prima-prelevare-de-organe-de-la-un-copil-17-35-11

  Apreciază

 2. ORTODOXIE said, on aprilie 7, 2015 at 10:47 am

  Reblogged this on CREDINŢĂ ORTODOXĂ!.

  Apreciază

 3. Mihail said, on aprilie 7, 2015 at 10:50 am

  Offtopic:

  Noua Ordine Mondiala a fost anticipata inca de acum o suta de ani de catre autorul Huxely in Minunata lume noua.
  Va invit sa cititi romanul pentru a intelege tehnicile de control pe care sistemul le foloseste impotriva noastra:

  https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/04/07/minunata-lume-noua/

  Apreciat de 1 persoană

 4. STOP RFID said, on aprilie 7, 2015 at 12:11 pm

  S-au grabit sa o HACUIASCA CA pe porc. Iata ce face nestiinta si ,,stiinta” zilelor moderne. Moartea cerebrala e un mit, iar cei naivi accepta pe nemestecate teoriile moderne.

  http://www.ziuadevest.ro/35-actualitate/52736-fata-de-16-ani-accidentata-de-soferul-unui-bolid-la-cenad-si-lasata-intr-o-balta-de-sange-in-moarte-cerebrala

  Apreciază

 5. geo said, on aprilie 7, 2015 at 1:30 pm

  Se poate intampla oriunde. La cumparaturi, in tribunele unui meci de fotbal sau intr-un mijloc de transport aglomerat. Ramai fara nimic si nici nu stii cum. Se numeste buzunarit electronic si ii poate afecta pe cei care au in geanta sau in portofel un card cu ajutorul caruia pot sa faca plati fara sa atinga POS-ul.

  Cardul are incorporat un cip de identificare prin frecventa radio. Este slabiciunea de care poate profita un hot.

  Liviu Arsene, specialist in securitate cibernetica:

  „Poate fi construit un dispozitiv care sa citeasca aceste unde radio. Cardurile fara fir transmit datele, dar criptat. In eventualitatea in care datele sunt decriptate, se pot folosi pentru a clona un card si a face cumparaturi online.”

  Cristian Lia, reprezentantul unei banci:

  „In acest moment se cloneza orice fel de card, se cloneaza informatiile de banda magnetica. In Romania, cardurile contactless au un mic card EMV. E inca un element de securitate care impiedica clonarea acestor carduri”.

  Utilizatorii sunt, insa, neglijenti si lasa singuri brese in sistemul de securitate pentru ca nu isi protejeaza cu parola optiunea de a plati pe internet. In aceasta situatie, datele obtinute prin scanare se pot folosi fara probleme. Dar, potrivit politistilor, gruparile de hackeri nu se mai multumesc cu bani marunti de la o singura victima, vor sa ia potul cel mare si sa intercepteze toate tranzactiile.

  Specialistii in securitate cibernetica sustin ca hackerii pot sa infecteze POS-ul, datele sa fie interceptate si sa se mearga la distanta. In acest fel se golesc si conturile.

  Aproape toate bancile din Romania emit astfel de carduri cu ajutorul carora se fac tranzactii fara contact, iar ofiterii de la crima organizata instrumenteaza deja dosare de frauda. In urma cu doua zile, doi bulgari au fost prinsi la Bucuresti in timp ce faceau tranzactii cu clone. Paguba facuta de ei depaseste 10.000 de euro.

  Cea mai simpla metoda de protectie ar fi ca buzunarele in care se tin cardurile sa fie captusite cu folie de aluminiu.

  http://caplimpede.ro/buzunaritul-electronic-noua-metoda-prin-care-hotii-iti-golesc-cardul-fara-sa-stii/

  nu ziceau bancile ca cardurile sint sigure, foarte sigure, impenetrabile, ca de aia ni le-au si bagat pe git – pentru siguranta noastra…bine, si pentru comisioane…si acum, ce fac? recunosc ca a fost doar o farsa???
  extrapolind nu cumva asa se va intimpla si cu cardurile de sanatate atit de mult iubite de idiotii utili de la conducerea Tarii???

  Apreciază

 6. geo said, on aprilie 7, 2015 at 1:31 pm

  In cautare de bani, statele incep sa se uite prin arhive la datoriile istorice pe care le au de incasat si sa intenteze procese pentru recuperarea acestora. E cazul SUA- Germania, dar nu asupra lui m-as opri astazi, ci as aminti un caz care ne afecteaza direct. O mai veche datorie a Germaniei fata de Banca Nationala a Romaniei.

  E vorba de contractul de Clearing semnat intre Guvernele Romaniei si Germaniei, pe data de 23 martie 1939, in care Romania se obliga sa livreze marfuri diverse (titei brut, produse petroliere, cherestea, produse cerealiere, etc.) catre Germania, care urma sa le achite la un pret mai mare cu 10 % fata de valoarea medie a preturilor mondiale.

  Germania urma sa achite facturile prin Casa Germana de Compensatie, dar platile trebuiau efecuate numai catre BNR, in marci germane imperiale. BNR, la randul ei, achita in lei romanesti exportatorilor si in acest fel totul era in regula. Contractul acesta se poate gasi pe Internet, nu e niciun mare secret

  In primii ani de contract Germania s-a achitat cu constiinciozitate de obligatiile financiare asumate prin contract. Dar ulterior, mai ales incepand din 1943, Germania a inceput sa gafaie cu platile, acumulandu-se restante la plata, astfel ca la data de 30 iunie 1944 BNR comunica catre Banca Reglementelor Internationale de la Basel ca Germania inregistra o restanta la contractul de Clearing de 545 milioane RM (Reichsmark – adica marci imperiale germane).

  Dupa 30 iunie 1944 restantele nemtilor fata de BNR au urcat vertiginos, in doar 6 luni inregistrandu-se un total al datoriilor neplatite de circa 900 milioane RM, conform datelor obtinute de la Banca Reglementelor Internationale de la Basel, Bilantul Anual, editia sfarsitului de an 1944.

  Insasi Ministerul de Finante din Germania a emis, la data de 7 septembrie 1944, un document oficial ce avea caracter intern, prin care recunostea ca are obligatii de plata neachitate la termen, catre 31 de state, protectorate si teritorii, in suma totala de 20.049.880 RM, calculate pana la data de 31 august 1944. In fruntea listei se aflau Franta, cu 8.536.746 RM, urmata de Belgia, cu 4.987.953 RM si Danemarca, cu 1.293.515 RM. Romania ocupa locul 4 cu suma de 1.126.344 RM.

  Ulterior datei de 31 august 1944 exporturile Romaniei catre Germania au continuat sa fie derulate, mai ales in virtutea inertiei si a haosului generat de actiunea politico – militara de la 23 august 1944. Dar marfurile romanesti exportate in Germania erau din ce in ce mai reduse, astfel ca totalul facturilor pe care Germania trebuia sa le plateasca Romaniei se ridica la aproape 1,3 miliarde RM.

  Aceasta suma nu a mai fost niciodata achitata Romaniei, dar BNR in schimb s-a achitat constiincios obligatile asumate fata de exportatorii romani si le-a platit acestora, la zi, toate facturile! Astfel ca singurul perdant din aceasta afacere a fost, in exclusivitate, numai BNR-ul, care nu a mai solicitat, niciodata, vreo compensare de la nemti.

  Astazi valoarea initiala pe care institutia condusa de Mugur Isarescu ar putea s-o recupereze de la Germania ar fi de 18,8 miliarde de Euro, conform unor calcule efectuate de membrii comisiei Bergier, din Elvetia.

  Dar in realitate valoarea in discutie ar putea fi cu mult mai mare, poate chiar undeva in jurul sumei de 100 miliarde de Euro, daca tinem cont de valoarea principalilor indicatori comparativi dintre anii 1944 si 2010 (preturile marfurilor exportate, costurile de transport, taxele vamale, etc.).

  http://caplimpede.ro/germania-este-datoare-vanduta-romaniei-datorii-istorice-neachitate-din-1939/

  Apreciază

  • sorgde said, on aprilie 7, 2015 at 4:02 pm

   Un raspuns adresat tie de la pr.Necula,in caz ca n-ai vazut inca video-min 1:25:10 https://www.youtube.com/watch?v=26ptRARAxl0

   Apreciază

   • Exacustodian said, on aprilie 7, 2015 at 7:15 pm

    sorgde

    La minutul respectiv Necula zice că ruşii n-au ce căuta în Crimeea. Dacă ar vorbi despre Basarabia, l-aş înţelege, nu că l-aş susţine în tot ce zice, depinde ce anume ar zice, am zis că l-aş înţelege într-o anumită măsură, deşi eu nu am un fix cu Basarabia cum au alţii. Dar aici e vorba despre Crimeea.

    Stimabile sorgde, că tot îţi place ţie popa Necula ăsta, ia zi pe unde nu mai au ce căuta ruşii?
    După ce un comunist de doi bani, şi anume Nikita Sergheevici Hruşciov a dat Crimeea „poporului frăţesc ucrainean”, neluând în calcul că sistemul comunist se va prăbuşi odată şi odată, a sosit şi 1991, când s-a destrămat toată construcţia sovietică. Despre Crimeea, nu se făcea caz. Elţân – un papiţoi beţiv şi trădător nici nu a pus problema Crimeii şi Crimeea a fost ABANDONATĂ, repet ABANDONATĂ!
    Cum îţi explici că statul ucrainean nu făcea investiţii în peninsulă? Pt. că funcţionarii de stat ştiau, erau conştienţi că nu e pământul lor şi nici măcar nu le venea să investească acolo.
    La 23 de ani după, soseşte momentul reveniri la patria mamă. Aici Rusia le-a tras o palmă zdravănă de tot americanilor. Ei organizând maidanul şi aducând la Kiev marionetele lor, deja salivau având fantezii cu imagini în care Marea Neagră e stăpânită numai de navele lor, iar flota rusească e undeva la colţu’ pisicii. Mai ales că OTAN (NATO e un englezism, adică americanism) se tot extinde în „defensiva” lui aducătoare de securitate şi stabilitate (nu uita de exemplul Serbia-1999). Puşi în situaţia în care Crimeea le-a scăpat, au început să urle despre „anexare”.
    Astăzi în Crimeea, poţi să vorbeşti şi rusa şi ucraineana şi limba tătară şi nu se supără nimeni. În Ucraina dacă vorbeşti ruseşte, rişti s-o iei şi pe cocoaşă. Treci un pic graniţa şi cere de la magazin ceva, deja ai să primeşti o privire urâcioasă.
    Şi că tot vorbim de expansiune (ruşii ameninţă cu expansiunea, iar OTAN se tot extinde în „defensivă”), în sec. XIX a avut loc războiul ruso-turc. Bulgaria a scăpat de turci, Dobrogea la fel. Ia zi-mi, se vorbeşte în Dobrogea limba rusă? E vreo colonie? Se vorbesc acolo mami multe limbi dar la nivel de comunităţi (ruşi staroveri, ucraineni, turci, tătari). Bulgaria mai există sau nu? Sau a fost „anexată”?!

    Iubitul tău părinţel, un om cult care scrie cărţi şi ţine conferinţe, nemaipomenitul patriot văd că tot o dă în maghiară. Nu arunci cu ceva gunoi în el pt. asta? Gata, nu mai e valabilă ura dintre maghiari şi români?!
    Dacă popa ăsta era filo-rus şi folosea maghiarismele lui, să fi văzut atunci spume la gură la unii: „uite trădătoru’, colaboratorul cu cei ce vor să sfâşie ţara asta, aşa cum au rupt Basarabia, aşa vor şi ţinutul secuiesc”. Dar dacă părintele tot scuipă flegme spre est, nu se pune.

    Ia zi pe unde nu mai au ce căuta ruşii? Nu cumva nu au ce căuta în nordul Caucazului că acolo trăiesc osetini şi daghestanezi (nu ştiu dacă e corect)? Nu cumva nu au ce căuta prin Siberia că acolo sunt başkiri, ciuvaşi şi alţii? Nu cumva nu au ce căuta prin nord, că acolo sunt eschimoşi?
    Nu-i aşa că te-ar mulţumi o Rusie la nivel de Moscova? În rest totu’ să fie fărâmiţat în bucăţele, care să danseze (ca idioţii din trupele aduse de vedete în spectacolele lor) la unison la comandă euroatlantică?!

    Popa Necula (şi implicit şi TU) în mod tacit susţineţi războiul din sud-estul Ucrainei. Cred că s-ar simţi bine în preajma pseudo-patriarhului Filaret, ăla de se pupă cu John McCain (vezi ce protectori are noua ortodoxie ucraineană?).
    Realizezi (probabil că da dar te prefaci că nu) ce ar fi în Crimeea acum, dată fiind ideologia propagată acum în Ucraina? Ce-ţi spune că o MARE parte din populaţia Crimeii e filo-rusă şi vorbitoare de rusă? Că e pământ ucrainean? Acum acolo ar fi fost măcel!! Dar acum e linişte, linişte care displace unora, aşa cum părinţelului tău iubit, distinsului teolog şi om de marcă, nemaiîntâlnitului cărturar şi excepţionalului conferenţiar Constantin Necula îi displace că „Europa a golit rafturile din Rusia şi atât”. În filmarea pe care ai postat-o aici, zice că are ceva împotriva acelui tip de rus care a violat, ars sate, etc. Atunci de ce e nemulţumit că ruşii de azi, ăia simpli de la ei de-acasă, au parte de rafturi goale la magazin? Ăia sunt cumva vinovaţi de politica externă? Ăştia au violat şi au ars sate?

    Popa ăsta a tău e un manipulator NENOROCIT care speculează emoţia oamenilor, alimentând ura pt. ruşi în general, nu doar ăia care au făcut şi au dres.
    Vrei rafturi goale părinte?
    De ce nu vrei rafturi goale şi în Ungaria ca răsplată pt. Ardeal?
    De ce nu vrei rafturi goale şi în Turcia ca răspuns la exploatarea de care au avut parte românii de-a lungul istoriei?
    El – popa Necula – face ceea ce fac şi mass media – transferă toată răspunderea pe umerii Rusiei. După ei, toată rădăcina răului în lume e concentrată acolo – în Rusia.
    Ştii ce înseamnă nemulţumirea că Europa a golit rafturile din Rusia şi gata? că în mod voalat el predică doctrina „ochi pt. ochi şi dinte pt. dinte”, în cadrul conferinţelor despre „iubirea creştinească”. Conferinţele astea scârboase în faţa cărora tu faci pipi pe tine ţin la cei care nu se străduiesc să gândească.
    Auzi la el e nemulţumit. Dar ce ar vrea? Război? În optica lui, ca să-şi răzbune bunicii şi străbunicii (ciudat concept pt. un popă creştin – răzbunarea) ar trebui să fie un război în care şi ruşii ar avea parte de sate arse, violuri, etc. Să aibă parte iar adică!
    DEJA a avut parte de toate ororile!
    Unii pun problema ca şi cum ruşii, stăteau aşa frumos în anii ’30 în gulag, şi plictisiţi de atâta fericire în lagărele sovietice, au zis „ia hai băi să ne ducem peste Europa asta, ia să mergem noi călcând peste cadavre până la Berlin”. Ruşii, satisfăcuţi de dărâmarea bisericilor şi de colectivizare şi de poliţie secretă în ţara lor, li s-a făcut lor de o „agresiune” împotriva Europei. Ei au vizitat Europa pt. că mai întâi au călcat alţii peste ei, alţii superiori ce-şi asumaseră dreptul de a civiliza inferiorii din est. Şi probabil, ruşii ar fi trebuit să stea cuminţi şi să nu reacţioneze ci să plece capul smerit în faţa invaziei naziste. De blocada Leningradului au auzit? Ăia de mureau de foame şi frig pe stradă, care nici nu aveau bani să iasă din oraş, pe cine au violat, peste cine au năvălit? Aşa cum toată vina pt. relele din lume e transferată într-o singură direcţie – rusia, aşa când vine vorba despre al doilea război mondial, toată drama se reduce la holocaust. 6 milioane de evrei (dacă o fi cifra reală) sunt mai vizibili decât 26 MILIOANE DE SOVIETICI (că erau şi alte naţionalităţi).

    Dacă ruşii nu au ce căuta în Crimeea, americanii au ce căuta în România?
    Ei – americanii – unde au ce căuta?!
    Apropo, tu poţi să dormi noaptea cât timp Crimeea e „anexată” de Rusia?

    Probabil răspunsul tău la tot ce am scris aici, va fi c sunt un agent bolşevic infiltrat pe blog.

    Apreciază

 7. geo said, on aprilie 7, 2015 at 2:51 pm

  Într-un editorial apărut în Financial Times, Larry Summers, considerat un apropiat al băncilor de pe Wall Street, face un rechizitoriu la adresa politicii duse de administrația de la Washington, care nu a putut să împiedice participarea masivă a unor state la AIIB, considerată o provocare pentru Banca Mondială.

  ”Luna care a trecut va rămâne drept momentul în care Statele Unite și-au pierdut capacitatea de a influența sistemul economic global. E adevărat, au existat și înainte alte perioade de frustrare pentru SUA și momente în care au abandonat, temporar, o abordare multilaterală, așa cum a fost în cazul șocului Nixon, din 1971. Dar nu îmi vine in minte niciun caz, începând cu acordurile de la Bretton Woods, comparabil cu eforturile Chinei de a crea o nouă instituție economică și cu eșecul Statelor Unite de a nu putea să-și convingă aliații tradiționali, începând cu Marea Britanie, de a sta departe (de AIIB -n.r)”, consideră fostul șef al Trezoreriei SUA, care a fost principalul consilier economic al lui Obama în cursul primilor doi ani ai preşedinţiei sale.

  ”Acest eșec al strategiei și tacticii s-a creat în timp și trebuie să ducă la o revizuire globală a abordării americane în ceea ce privește economia globală”, spune Summers.

  http://activenews.ro/banca-de-investitii-a-chinei-cea-mai-mare-lovitura-la-adresa-puterii-sua-fostul-sef-al-trezorieiwashington-ul-tocmai-si-a-pierdut-capacitatea-de-a-influenta-sistemul-economic-global_1895274.html

  Apreciază

 8. geo said, on aprilie 7, 2015 at 2:52 pm

  Patru sugari au ajuns la spitalul județean din Focșani, zilele trecute, după ce au prezentat reacții adverse post-vaccinare.

  Bebelușii fuseseră vaccinați cu Pentaxim, un vaccin indicat pentru a proteja copilul împotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, poliomielitei și împotriva infecțiilor invazive produse de Haemophilus influenzae tip b (meningite, infecții ale sângelui etc). Cei patru copii au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Focșani cu simptome precum febră, vărsături, scaune diareice, iar unul dintre ei a făcut convulsii.

  În acest caz s-a sesizat Direcția de Sănătate Publică Vrancea, care a demarat o anchetă.

  Medicul epidemiolog Marina Maiorov a explicat că reacțiile bebelușilor la vaccin sunt normale și posibile, ele fiind trecute în prospect.

  http://activenews.ro/vrancea-patru-sugari-au-ajuns-la-spital-dupa-ce-au-fost-vaccinati-unul-a-facut-convulsii-ce-spun-medicii_1895283.html

  Apreciază

 9. geo said, on aprilie 7, 2015 at 2:52 pm

  Un oficial american îi înfurie pe sârbi. Ambasadorul american în această ţară, Michael Kirby, a spus despre sârbi că sunt „puţin schizofrenici” pentru că tot pendulează între Occident şi Rusia, conform digi24.ro.

  „Vucici (premierul sârb Aleksandar Vucici, n.r.) încearcă să vă conducă spre Uniunea Europeană, dar sârbii sunt puţin schizofrenici. Inima lor îi îndeamnă către Est, dar în acelaşi timp mintea îi îndreaptă către Vest”, a spus ambasadorul Statelor Unite în Serbia.

  http://activenews.ro/un-ambasador-american-ii-infurie-pe-sarbi-sunt-putin-schizofrenici_1895087.html

  Apreciază

 10. geo said, on aprilie 7, 2015 at 2:53 pm

  Este cunoscut mai mult pentru extravaganțele mondene și pentru că, o bună perioadă, a fost șeful echipei Renault F1. Italianul Flavio Briatore revine în atenția presei, de această dată pentru a denunța ipocrizia liderilor occidentali față de masacrul recent din Kenya, în care au pierit 150 de studenți.

  Politicienii noștri au ieșit la televiziuni pentru atacul de la Charlie Hebdo, in timp ce masacrul din Kenya a trecut ca și cum nu ar fi fost, a comentat Briatore pasivitatea liderilor politici, din Italia și nu numai, față de tragedia de la colegiul kenyan Garissa, în urma atacului comis de teroriștii somalezi, scrie site-ul Il Giornale.

  ”Reacția pe care am văzut-o în cazul atacului de la universitatea din Kenya și accea din cazul Charlie Hebdo ne arată că, în general, lumea este mai puțin atentă la ce se întâmplă în Africa”, a continuat omul de afaceri italian, care deține în această țară africană un resort de lux.

  Briatore nu a putut să nu observe atitudinea manifestată de occidentali, care au deplâns pe toate căile atacul din ianuarie, asupra revistei satirice Charlie Hebdo, în care au pierit 12 caricaturiști, in vreme ce masacrul din Kenya, soldat cu moartea a 150 de oameni, a fost o simplă știre, trecută cu vederea.

  http://activenews.ro/un-cunoscut-om-de-afaceri-italian-denunta-ipocrizia-occidentului-cei-150-de-copii-morti-in-masacrul-din-kenya-valoreaza-mai-putin-decat-cei-12-morti-de-la-charlie-hebdo-liderii-politici-care-au-stri_1895209.html

  Nici pentru Libia, Siria, Nigeria, Irak, Donbass nu au demonstrat…

  Apreciază

 11. geo said, on aprilie 7, 2015 at 2:54 pm

  Deși a trecut aproape un deceniu de la impetuoasa extindere spre Est a Bruxellesului, disparitățile salariale acute dintre zona vestică și cea estică a UE sunt mai mari acum decât la debutul acestei extinderi. Astfel, cu excepția Bulgariei, a Slovaciei și a Estoniei, uriașele decalaje salariale dintre zona vestică și cea estică a UE care existau acum opt ani au devenit și mai mari la sfârșitul anului trecut.

  http://activenews.ro/disparitatile-salariale-din-ue-au-atins-un-nivel-critic_1893721.html

  Apreciază

 12. geo said, on aprilie 7, 2015 at 2:55 pm

  După cum este cunoscut, expansiunea ideologică, militară și economică a Occidentului din ultimele două decenii a generat nenumărate iluzii la nivel global, dar mai ales în cele 11 state ex-comuniste (G 11) care au acceptat cu un entuziasm demn de o cauză mai bună așa numitele „valori euro-atlantice” și au aderat „de bună voie și nesilite de nimeni” la NATO și la UE. Acum, însă, majoritatea acestor iluzii s-au spulberat generând o imensă decepție și frustrare. Dar oare de ce ?

  În primul rând, majoritatea nou-veniților în NATO și în UE au crezut, cu o naivitate infantilă, că prăbușirea fostului Tratat de la Varșovia și a fostei Iugoslavii reprezintă „sfârșitul evoluției ideologice a omenirii” și fericitul început al unei ere „fără de sfârșit” bazate pe „universalizarea democrației liberale occidentale ca formă finală a guvernării umane” (1). Dar, așa cum era de așteptat, acestă iluzie fantasmagorică pusă în circulație cu un tupeu fără precedent de către Francis Fukuyama și-a găsit obștescul sfârșit pe măsură ce așa-numita „lume liberă” s-a dovedit a fi o lume în care există doar interese și nu altruisme, o lume în care „cîștigătorul ia totul”. Altfel spus, percepția faptului că nici unul dintre noii membrii ai NATO și ai UE nu a obținut statutul de „partener strategic” al protagoniștilor „lumii libere”, ci doar pe acela de vasal sau de servitor a determinat anti-americanism și euroscepticism ” în proporții de masă”.

  Pe de altă parte, iluzia că admiterea în NATO și în UE este echivalentă cu o „condamnare la prosperitate” s-a dovedit la fel de fantasmagorică și de efemeră ca și cea menționată anterior. Din ce cauză ? Pentru că prosperitatea statelor din G 11 a înregistrat o dinamică decepționantă după acceptarea acestora – din „altruism”, desigur – la „masa bogaților”.

  http://activenews.ro/expansiunea-occidentului-si-sfarsitul-hegemoniei-americane_1894845.html

  Apreciază

 13. geo said, on aprilie 7, 2015 at 2:55 pm

  Pe 7 aprilie se împlinesc șase ani de la tragicele evenimente din 2009, de la Chișinău, când sute de tineri au fost bătuți de polițiști în centrul orașului, iar Valeriu Boboc a decedat, în urma loviturilor aplicate de forțele de ordine, în Piața Marii Adunări Naționale. Mii de tineri au ieșit în stradă, protestând față de fraudarea scrutinului de către Partidul Comuniștilor, aflat atunci la guvernare. Protestele pașnice au degenerat în violențe, după ce în mulțime au fost infiltrați provocatori, iar clădirile Parlamentului și Președinției au fost devastate, transmite RFI.
  Tineretul Liberal va desfășura în seara zilei de marți, un flashmob în Piața Marii Adunări Naționale, cu genericul „Crima nu se iartă!”. Astfel, tinerii liberali vor aduce un omagiu victimelor evenimentelor din aprilie 2009 și vor aprinde câte o lumânare. Evenimentul este și o manifestare de protest, susțin tinerii liberali, întrucât nu s-a făcut dreptate, ”iar unele partide au profitat de tineri, iar acum merg de mână cu comuniștii în Alianță”.

  După șase ani de la protestele violente din centrul capitalei, dezamăgirea este foarte mare pentru că nu se află adevărul, spune la RFI, Ion Manole, președintele Asociației Promo-Lex. ”Impunitatea a rămas la ea acasă în R.Moldova. Politicienii s-au limitat doar la declarații și promisiuni, iar acestea nu au fost respectate. Cred că doar justiția trebuie să-și facă treaba. Îmi este frică că adevărul despre ceea ce s-a întâmplat atunci nu va ieși la iveală. Și pentru că nu avem rezultate, putem spune că vinovăția aparține politicului”.

  http://activenews.ro/6-ani-de-la-revolutia-anti-comunista-de-la-chisinau-adevarul-despre-evenimentele-din-aprilie-2009-ramane-un-mister_1895132.html

  Apreciază

 14. geo said, on aprilie 7, 2015 at 2:56 pm

  Autismul este una dintre cele mai bizare boli cunoscute de omenire. Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neurobiologică, care apare, adeseori, la naştere sau la vârsta de 18 luni – 2 ani a copilului. Autismul este un sindrom comportamental caracterizat prin dificultăti în comunicare şi limbaj, social şi comportamental.

  Este cunoscut faptul că unii copii care suferă de acest sindrom au o inteligenţă peste medie. Este şi cazul unui copil de 11 ani, fiu al unui profesor din New York. Într-o zi, acesta a luat copilul la clasa în care predă, a pus mâna pe un marker şi a desenat din memorie harta lumii în faţa celorlalţi elevi.

  O fată aflată în clasă a rămas impresionată şi a imortalizat momentul, apoi tatăl ei a postat imaginile pe un cont al unei reţele de socializare.

  http://activenews.ro/foto-un-copil-de-11-ani-care-sufera-de-autism-a-desenat-harta-lumii-din-memorie_1895134.html

  Apreciază

 15. geo said, on aprilie 7, 2015 at 2:57 pm

  Mihaela Rădulescu, atacată în haită de activiștii pro-homosexualitate, după ce vedeta a cerut gay-ilor „să nu ne agreseze vizual copiii pe stradă”

  Realizatoarea TV Mihaela Rădulescu a fost atacată, ca la un semn, de blogării și activiștii pro-homosexualitate, fiind acuzată de „delir” de către șeful ONG-ului Accept, după ce și-a exprimat opinia în legătură cu acest fenomen.

  http://activenews.ro/mihaela-radulescu-atacata-in-haita-de-activistii-pro-homosexualitate-dupa-ce-vedeta-a-cerut-gay-ilor-sa-nu-ne-agreseze-vizual-copiii-pe-strada_1895178.html

  Apreciază

  • blue said, on aprilie 7, 2015 at 4:19 pm

   Madam e pro-LGBT, să nu ne minţim. A declarat chiar ea la un moment dat că admiră travestiţii dar că românii sunt nişte înapoiaţi nepregătiţi pentru deschiderea către „libertatea de gândire” occidentală. Joacă teatru pentru audienţă şi pentru bunăvoinţa publicului care s-a cam întors împotriva ei. Adică încă una care consideră românii o naţie de imbecili.

   Apreciază

   • saccsiv said, on aprilie 7, 2015 at 4:33 pm

    blue

    Bine ai revenit sora draga. Esti bine?

    Apreciază

   • blue said, on aprilie 7, 2015 at 5:00 pm

    După câteva plecări din ţară şi-o gripă zdravănă… da, sunt bine. Mulţumesc, bine v-am găsit. 🙂

    Apreciază

  • blue said, on aprilie 7, 2015 at 4:57 pm

   Uite, ca să spulberăm şi mitul ăsta…. că madam Tiganu ar putea avea vreo atitudine de bun simţ dezinteresată.
   http://www.rasunetul.ro/ovidiu-danci-dupa-aparitia-controversata-de-la-romanii-au-talent-cand-vrei-sa-spargi-bariere-se
   Travestitul era bun, fetele care aveau „câteva kilograme în plus” pe ele erau rele. Aşa e cu minţile astea destupate, şi-au alcătuit „morala” lor.

   Apreciază

 16. geo said, on aprilie 7, 2015 at 2:58 pm

  Lupta pentru așa zisa egalitate între sexe produce noi monștri, Occidentul scornind din ce în ce mai multe modalități pentru a elimina noțiunile de „bărbat” și „femeie” . Cea mai nouă măsură în acest sens va fi luată în Suedia, unde pronumele neutru „hen” va fi introdus în dicţionare, profesorii urmând să nu li se mai adreseze copiilor cu „el” sau „ea”. Practic, măsura urmărește să desemneze omul care nu e nici bărbat, nici femeie.

  Astfel, într-o grădiniţă din Stockholm, Egalia, educatorii nu li se adresează copiilor folosind pronume care arată genul (el sau ea), ci cu pronumele neutru „hen”, care a ajuns în ultimii ani să fie atât de utilizat în Suedia, încât va fi trecut în dicţionarul oficial al Academiei Suedeze.

  http://activenews.ro/unde-duce-corectitudinea-politica-suedia-introduce-un-pronume-neutru-in-scoli-in-loc-de-el-si-ea_1894476.html

  Apreciază

 17. geo said, on aprilie 7, 2015 at 3:04 pm

  Inegalitatea de avuție este mare în România, dar totuși statul nu ratează nici un moment pentru a o adânci și mai mult. Intensificarea combaterii evaziunii fiscale prin controlul bonurilor fiscale, aparent o politică nediscriminatorie, are ca rezultat înfundarea cu predilecție a micilor antreprenori. Motivul ține de asimetria situației în care se află marile afaceri în comparație cu cele mici.

  Pe de o parte, marile afaceri, în special corporațiile multinaționale, afacerile în franchiză, lanțurile de retail ș.a. sunt relativ mai bine echipate pentru a face față presiunii fiscale.

  https://logec.ro/controalele-anaf-si-codul-fiscal-duc-la-cresterea-inegalitatii/

  Apreciază

 18. geo said, on aprilie 7, 2015 at 3:05 pm

  Vârsta de pensionare a americanilor ar trebui să fie 70 de ani, spune profesorul S. Jay Olshansky. Să nu spuneți că pe noi nu ne interesează subiectul, că asta este treaba americanilor. Să avem pardon, treaba este valabilă pretutindeni, chiar dacă nu prea îndrăznește nimeni să o spună. Vârsta de pensionare în România este similară cu vârsta de pensionare în State, deși speranța de viață este mai mică la noi, deoarece sistemul nostru de pensii este mai falimentar decât al lor (discrepanța dintre numărul tinerilor și cel al bătrânilor este uriașă).

  https://logec.ro/aleluia-bunastare-varsta-de-pensionare-ar-trebui-sa-fie-70-de-ani/

  Apreciază

  • saccsiv said, on aprilie 7, 2015 at 4:12 pm

   geo

   Mai bine sa nu se mai pensioneze. Muncesti in sistem pana iesi din sistem. Cu picioarele inainte …

   Ce atata huzureala?

   Apreciază

 19. geo said, on aprilie 7, 2015 at 3:05 pm

  Încă un studiu care încearcă să demonstreze că creșterea salariului minim, în ciuda subminării locurilor de muncă pentru cele mai defavorizate categorii sociale, are totuși un oarecare efect net pozitiv. De data aceasta, cea mai amuzantă parte nu este concluzia în sine, ci maniera în care se ajunge la ea. Autorii studiului analizează corelația dintre evoluția salariului minim și consumul pe datorie.

  https://logec.ro/cresterea-salariului-minim-stimuleaza-consumul-pe-datorie/

  Apreciază

  • blue said, on aprilie 7, 2015 at 4:24 pm

   Salariul minim e doar pe hârtie, ca să „dea bine” la statistici, căci, în realitate, omul de rând angajat la patron ia în mână tot cât vrea angajatorul să plătească. Eu cunosc angajaţi la privat care muncesc pentru 600 de lei, faptul că pe hârtie scrie că are mai mult nu-i ţine nici de cald, nici de foame la copii.

   Apreciat de 1 persoană

 20. geo said, on aprilie 7, 2015 at 3:15 pm

  Creștinii ortodocși au intrat în Săptămâna Patimilor, duminică sărbătorind Învierea Domnului. În Vinerea Marea, Iisus a fost răstignit, tradițiia fiind ca în această zi creştinii să ţină post negru pentru a marca sacrificiul Mântuitorului. Foarte importante pentru credincioşi sunt cele şapte propoziţii spus de Iisus pe cruce. Potrivit ziarullumina.ro, fiecare are o semnificaţia aparte.

  1. „Părinte, iartă-le lor, că nu ştiu ce fac” (Luca 23, 24) sunt primele cuvinte rostite de Iisus, în timp ce era lovit cu brutalitate, după ce fusese judecat şi osândit la răstignire. Ele sunt de fapt o rugăciune de iertare a răstignitorilor săi, adresată Tatălui, care îi cuprinde pe toţi vrăjmaşii lui, din toate locurile şi din toate timpurile.

  2. „Femeie, iată fiul tău”. Apoi a zis lui Ioan: „Iată mama ta! Şi din ceasul acela ucenicul a luat-o la sine” (Ioan 19, 26-27) sunt cuvintele pe care Mântuitorul le-a adresat lui Ioan, în timp ce se afla pe cruce. Ele se referă la faptul că Iisus era unicul fiu al Mariei şi că aceasta nu mai avea pe nimeni care să o ocrotească după moarte lui.

  3. „Adevărat grăiesc ţie, astăzi vei fi cu Mine în rai” (Luca 23, 39-43). Aceste vorbe au fost rostite de Iisus când unul dintre tâlharii răstigniţi odată cu el îl hulea, îar celălalt îl certa zicând: „Nu te temi tu de Dumnezeu, ce eşti în aceeaşi osândă cu El?”. Cuvintele rostite de Iisus spun că fiecare dintre noi primim cele cuvenite după faptele noastre.

  4. „Eli, Eli, lama sabahtani, care se tălmăceşte: Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai părăsit” ( Matei 27, 46). Prin aceste cuvinte, Iisus vine înaintea Tatălui Său ca „Fiu al Omului”. Suferinţa firii umane a lui Hristos este resimţită în Ipostasul Său. Îşi are, deci, echivalentul în unitatea treimică a lui Dumnezeu. Strigătul care se aude pe Cruce vrea să spună că Duhul nu-L mai uneşte pe Fiul cu Tatăl. „Dătătorul de viaţă” îl părăseşte pe Fiu, aşa cum şi Tatăl L-a părăsit. Duhul Sfânt devine suferinţa de neocolit întru care Cei Trei se unesc. Tatăl se lipseşte de Fiul şi Acesta trece, ca într-o clipă de eternitate, prin nemărginirea dumnezeiască a singurătăţii. Duhul Sfânt, dragostea reciprocă a Tatălui şi Fiului, se oferă ca jertfă, îşi însuşeşte într-un mod specific Crucea, pentru a deveni „puterea de nebiruit a Crucii”.

  5. „Mi-e sete”, rosteşte Isus pe Cruce, cuvintele care au fost consemnate de Sfinţii Evanghelişti Matei şi Ioan (Ps. 68, 25). Ele definesc pe de o parte împlinirea proorocirilor Vechiului Testament despre patimile Cuvântului întrupat, iar pe de altă parte, ipostaza Mântuitorului de Fiu al Omului.

  6. „Săvârşitu-s-a”, zice Iisus, după ce a fost adăpat cu oţet (Ioan 19,30), cuvinte care arată că Hristos a terminat toată lucrarea Lui. Iisus şi-a arătat, prin moartea Sa pe Crucea de pe Golgota, marea iubire faţă de oameni, dorind să îi dezrobească de povara păcatelor şi să instituie dreptatea.

  7. „Părinte, în mâinile Tale încredinţez duhul Meu”. Şi aceasta zicând „Şi-a dat duhul” (Luca 23, 46). Iisus Îşi încredinţează sufletul său de om în mâinile Tatălui, fiindcă, prin Duhul Lui de Dumnezeu, el întotdeauna a fost una cu Tatăl.

  http://www.expresmagazin.ro/care-au-fost-cele-sapte-fraze-rostite-de-iisus-pe-cruce/

  Apreciază

  • geo said, on aprilie 9, 2015 at 8:51 am

   O paralela interesanta vizavi de filmul 7 cuvinte inspirat de cele 7 cuvinte ale Sfantului parintelui nostru Gheorghe Calciu…

   Apreciază

 21. geo said, on aprilie 7, 2015 at 3:27 pm

  Uniunea Europeană se află la răscruce de drumuri, afirma George Soros, filantrop si finantist american de origine maghiara.

  Decizia pe care UE o va lua în următoarele câteva luni va determina soarta sa pentru următorii cinci ani. Desigur, această decizie se referă la furnizarea de spirjin financiar Kievului.

  Soros crede că Europa se confruntă cu două mari provocări – Grecia și Ucraina. Amandoua au nevoie de ajutor financiar, dar problema este ca UE nu dispune de mijloacele financiare pentru a ajuta ambele țări. Aparent, acest lucru dictează tactica actuala de a oferi ajutor celor doua în porții mici. George Soros sustine ca aceasta este cea mai mare greșeală a UE, care ar putea duce la sfârșitul sau ca forță politică, scrie NG.ru.

  La urma urmei, Ucraina este acum in prim-planul apararii principiilor și valorilor europene. Din punctul său de vedere, sprijinirea apărarii Ucrainei de Putin este pentru Uniunea Europeană mult mai important decât sa faca pe plac mofturilor Greciei.

  Totusi, razboiul din Ucraina a izbucnit un an in urma. De ce abia acum Soros trage semnalul de alarmă?

  http://www.paginaderusia.ro/soros-europa-nu-ar-trebui-sa-se-teama-de-un-razboi-cu-rusia/

  Apreciază

 22. geo said, on aprilie 7, 2015 at 3:29 pm

  Marea majoritate a pensionarilor nu sunt mulțumiți de pensia primită. În mod invariabil vor spune că, după zeci de ani de muncă, primesc o pensie foarte mică. Nemulțumirea lor este foarte reală. Pe de altă parte ar trebui să fie mulțumiți cu ce primesc pentru că este un “dar” pe care îl fac contribuabilii activi obligați la solidaritate de un Stat bun la suflet pe banii cetatenilor sai.

  Acestor cetățeni nemulțumiți le voi spune că de fapt ei nu au contribuit cu nimic la propria pensie. Ce de proteste, ce de înjuraturi, ce energie consumată pentru a-mi demonstra că au plătit lună de lună pentru pensie. Au dreptate, au plătit pentru pensie, dar nu pentru pensia lor ci pentru a celor care erau deja la pensie cănd li se retineau banii din salariu.

  Da, domnilor pensionari si viitori pensionari, in schimbul banilor ce vi se rețin ați primit doar promisiuni că o dată iesiți la pensie o să primiți și voi. Și veți primi atîta timp cât alții se vor lăsa păcăliți, dar lucrul cel mai important este că veți primi atâta timp cât Statul tătuc va dori.

  Hai că lucrurile se complică. Contribui o viață pentru ceea ce tu crezi a fi asigurarea ta la bătrânețe, dar este, de fapt, o mare înșelătorie. Tu nu ai nici un control nici asupra banilor reținuți și nici asupra banilor pe care îi vei primi. Da, stimate pensionar, pe munca ta, pe banii tăi vei fi ca un cerșetor care așteaptă pomană de la domnul Stat. Și statul dă, dar nu chiar gratis, dă pe voturi. Statul (rog în loc de stat să citiți clasa politică) își va aminti întotdeauna de dumneavoastră … în campaniile electorale și vă vor convinge să votați promițând pensii din ce in ce mai mari.

  Și ce-i rău în asta, veți spune. În afară de faptul că mărirea pensiei se bazează pe buzunarul copiilor si nepoților dumneavoastră, nu este nimic rău. Mulțumiți-le lor, nu Statului. Și tot lor să le cereți scuze când îi auziți că nu le ajung banii, deși muncesc din greu, că plătesc aproape jumătate din prețul muncii lor la Statul tătuc, statul pervers care își permite sa vină la tine, pensionar, să cumpere voturi (implicit privilegii) cu banii copiilor și nepoților tăi.

  http://www.clubullibertatii.ro/sistemul-public-de-pensii-sau-fni-de-stat/

  Apreciat de 1 persoană

 23. John of Romania said, on aprilie 7, 2015 at 3:31 pm

  Tupeu de Yankeu: „Sarbii sunt putin schizofremici intrucat inima ii indreapta catre Est iar mintea catre Vest.”

  http://www.ziare.com/international/serbia/ambasadorul-sua-la-belgrad-spune-ca-sarbii-sunt-putin-schizofrenici-de-ce-crede-asta-1356881

  Apreciază

 24. Iones said, on aprilie 7, 2015 at 3:32 pm

  Ierusalim: Primele detalii făcute publice despre noul altar de piatră pentru jertfe (FOTO)

  http://www.stiricrestine.ro/2015/04/04/primele-detalii-publice-exacte-despre-noul-altar-de-piatra-pentru-jertfe-foto/

  Apreciază

 25. john said, on aprilie 7, 2015 at 4:26 pm

  Am descoperit,in Italia,la Jesolo (Venezia),pe plaja,un sculptor roman Olaru Benone.Mie mi-a placut opera lui,pe litoralul romanesc nu am intalnit asemenea monumente(cel mult de prostie fara numar)M-as bucura sa-l popularizati! Un roman in Italia: Benone Olaru cel care a sculptat o fântână a Sfântului Ioan Botezătorul
  http://aqvlia.blogspot.ro/2015/04/cantecul-pietrei-il-canto-della-pietra.html

  Apreciază

 26. STOP RFID said, on aprilie 7, 2015 at 5:00 pm

  UN CANDIDAT PENTRU POSTUL DE ANTIHRIST

  Printul Nikolai al Danemarcei, s-a nascut (oficial) pe data de 28.08.1999. Gurile rele spun ca el s-a nascut de eclipsa din data de 11.08.1999 si a fost ascuns de lume, si folosit in ritualuri masonice. Unii spun ca preturile din supermarket, acelea cu virgula 99, au legatura cu data de nastere a antihristului.

  Apreciază

 27. Exacustodian said, on aprilie 7, 2015 at 8:10 pm

  în Franţa se adunaseră preşedinţi de stat ca să comemoreze atentatele în urma caricaturizării profetului Mahomed (profet pt. musulmani). Vai cât de umanişti sunt ei şi ţin cu drepturile omului.

  Dar s-a sesizat cineva când aceeaşi sursă a hulit Sfânta Treime?!
  Johanis ăsta al României a vorbit cumva răspicat împotriva blasfemiei credinţei popoarelor creştine?

  Domane Dumnezeule iartă-mă că postez aşa ceva, dar intenţia mea e să arăt gradul bătăii de joc la care s-a ajuns în occident faţă de creştinism.
  Unii poartă ca imbecilii tricouri cu „Je suis Charlie Hebdoo”, eu unu în nici un caz nu sunt solidar cu ei. Asta înseamnă să răspunzi la dresaj, se lansează vreun slogan şi gata ca idioţii se conformează.

  Ia uitaţi-vă la caricatura asta blestemată!
  http://www.gayattitude.com/picture/picture.php?strid=20121107-605330154509a783c44c97

  Apreciază

 28. Exacustodian said, on aprilie 7, 2015 at 8:24 pm

  Că tot e vorba de satanism.
  Ia uitaţi aici un reprezentant al viitorului ţării noastre!
  Iată rezultatul a 25 de ani de mass media „libere”! Iată un viitor formator de opinie.
  Acum orice idiot se poate filma la el în sufragerie şi vorbi orice crezându-se interesant. Atenţie însă, mucoşi ca el, la început sunt izolaţi dar pot fi preluaţi de fundaţii de tip soros şi promovaţi ca reprezentanţi ai progresului societăţii.

  Dacă aveţi răbdare, vedeţi câtă contradicţie şi viclenie în ceea ce vorbeşte!

  Apreciază

 29. Exacustodian said, on aprilie 7, 2015 at 8:27 pm

  Ce poate rezulta dintr-o generaţie dacă a crescut cu aşa ceva?!
  Deseneme a fost transmis şi în românia, încă prin anii ’90 dacă ţin bine minte.

  Apreciază

 30. sorgde said, on aprilie 7, 2015 at 9:01 pm

  Exacustodian

  Am vrut doar sa-i ofer lui saccsi’v informatia respectiva(pentru cazul ca nu ajunsese la el)pentru ca mi se pare normal ca in momentul cand cineva iti da o replica macar sa o auzi(sa te poti apara sau sa-i intorci replica eventual) Imi pare rau pentru tine ca porti atata neliniste in suflet si neincredere in oameni(cateodata e de vina stiinta multa).N-ai dreptate nici cand crezi ca stii care sunt sentimentele mele vis a vis de rusi!Dumnezeu sa-ti daruiasca pace!

  Apreciază

 31. lastunnegru said, on aprilie 7, 2015 at 9:09 pm

  off topic

  Pentru ca lumea trebuie invatata usor usor sa plateasca si cu fata ( cu chipul cu fruntea ) ca doar viitorul nanocip se implanta in mana sau in cap si cu manadoua vei putea vinde sau cumpara cum zice in apocalipsa.

  Alibaba a prezentat tehnologia care permite platile online pornind de la un selfie

  http://economie.hotnews.ro/stiri-it-19665621-video-alibaba-prezentat-tehnologia-care-permite-platile-online-pornind-selfie.htm

  Jack Ma a prezentat incantat tehnolgia de recunoastere faciala care foloseste un selfie pe post de semnatura digitala ce inlocuieste necesitatea introducerii unor parole cand faci cumparaturi online.

  Tehnologia dezvoltata impreuna cu Alipay este in stadiu de testare, iar servicul se numeste”Smile to Pay”. Serviciile de recunoastere faciala din cloud au fost dezvoltate in parteneriat cu o companie din Beijing numita Megvii.

  In demonstratia de la Hanovra, Jack Ma a cumparat prin Alipay un timbru special pe care l-a expediat din China catre Germania unde va ajunge in cateva zile. Ca sa confirme achizitia nu a folosit parole, ci si-a facut un selfie cu camera frontala a smartphone-ului.

  Apreciază

 32. Orthodox said, on aprilie 7, 2015 at 11:58 pm

  Apreciat de 1 persoană

 33. Ionut said, on aprilie 8, 2015 at 11:05 am

  Suferinta si martiriul crestinilor din Orientul Mijlociu au biruit corectitudinea politica:

  Regia Autonomă a Transportului din Paris a cedat în fața uriașului val de proteste și a acceptat ca pe afișele concertului „Les Prêtres” din stațiile de metrou să apară sintagma „în beneficiul creștinilor din Orient”. RATP a căutat tot felul de subterfugii pentru a evita cuvântul „creștini”.

  (evz.ro)

  Apreciază

 34. Irina said, on aprilie 27, 2015 at 9:22 am

  Am citit cartea cu viata cel 3 monahi mucenici. Problema este ca influentele sataniste sunt tot mai prezente in toate domeniile, in muzica, in filem, in carti chiar. Dumnezeu sa ne ocroteasca!

  Apreciază

 35. […] Documentar RUSESC despre MUCENICII calugari de la MANASTIREA OPTINA ucisi de un SATANIST in 1993 de … […]

  Apreciază

 36. […] Documentar RUSESC despre MUCENICII calugari de la MANASTIREA OPTINA ucisi de un SATANIST in 1993 de … […]

  Apreciază

 37. […] Documentar RUSESC despre MUCENICII calugari de la MANASTIREA OPTINA ucisi de un SATANIST in 1993 de … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: