SACCSIV – blog ortodox

Principalii formatori de opinie: Mihai Gadea, Ion Cristoiu, Cristian Tudor Popescu, Mircea Badea …

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 6, 2015

Marius Pieleanu ne comunica aseara la Sinteza zile ca principalii formatori de opinie sunt Mihai Gadea, Ion Cristoiu, Cristian Tudor Popescu si Mircea Badea. Asta conform sondajelor sale.

Ce fac formatorii de opinie? Evident, formeaza opinii. Daca astia ar fi asii, sa ne mai miram de ce multi romani au opiniile pe care le au?

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. RomeoB said, on aprilie 6, 2015 at 8:24 am

  CTP este suparat si postul TV Alfa si Omega (al neprotestantilor).

  http://www.gandul.info/puterea-gandului/evanghelia-dupa-sfantanita-ingerul-cool-n-a-coborat-la-auschwitz-14107778

  Toate bune şi frumoase, chiar dacă mintea mea satanică m-a dus cu gândul la utilizarea poveştii într-un clip publicitar pentru aparate de aer condiţionat. Numai că cei de la Alfa şi Omega au făcut altceva: au pus trei copii firavi, în vârstă de sub 10 ani, să joace rolul celor aruncaţi în cuptor, filmaţi în flăcări, „ca puii la rotisor”, cum zice cântecul însoţitor. Şi cei care se închină cu zel chipului de aur, şi cei care îi leagă şi îi execută pe cei trei, şi îngerul cool ce le stă alături în vâlvătaie, sunt tot copii.

  Întreb şi eu CNA: cine le dă voie domnilor de la Alfa şi Omega să se folosească de copii în această sinistră înscenare televizată?

  Dacă alţi copii sau adolescenţi, bine „educaţi” la ora de religie, văd respectivul clip nu e imposibil să se întâmple nişte lucruri. De pildă: într-o clădire cuprinsă de flăcări, unii copii luptă să se salveze, încercând să iasă, alţii rămân pe loc şi se roagă, aşteptând să coboare îngerul şi să-i răcorească.

  Sau, mai rău: pe unul sau mai mulţi dintre ei, care îşi afirmă credinţa în Dumnezeu, deprinsă acasă sau la şcoală, ceilalţi, „necredincioşii”, să-i lege şi să le dea foc, ca să vadă cum vine îngerul să-i salveze.

  Dacă se consideră că poveşti cu copii arşi de vii e bine să fie arătate copiilor, atunci, subsemnatul, în caz că aş preda o astfel de lecţie de religie, le-aş vorbi şi despre faptul că milioane de evrei, între care mulţi copii, au ars în cuptoarele lui Hitler, Himmler şi Heydrich fără ca vreun înger ignifug al lui Elohim să pogoare din cer şi să-i salveze.

  Apreciază

 2. Nae Ionescu said, on aprilie 6, 2015 at 12:15 pm

  Mă miră includerea lui Cristoiu, ce opinii să formeze acesta, că şi le schimbă cam des, când este împotriva lui Băsescu, când de partea lui, mie îmi pare a fi un mercenar..Acum este purtătorul de cuvânt şi jurnal, al Elenei Udrea, oare cât câştigă din asta? Păcat, putea să fie un mare ziarist, a preferat să-şi vândă condeiul pe bani buni..Gâdea şi Badea luptă cu sistemul băsist, de care încă nu am scăpat, de mulţi ani spun nişte lucruri care se vede că sunt adevărate, nu ar fi ascultaţi dacă nu ar avea dreptate şi dacă publicul nu ar fi cu ei..CTP este un ipocrit inteligent, uneori are dreptate alte ori nu dar are condei şi morgă însă inconsecvenţele lui şi faptul că a fost, voalat, este drept, pro-Băsescu, l-au tras în jos, nu mai are împactul pe care îl avea în trecut. Îmi pare bine că domnii Gâdea şi Badea sunt printre primii formatori de opinie, se vede că avem un public inteligent, ceilalţi, din televiziuni, sunt fie plătiţi de băsişti, fie acoperiţi..Oare printre formatorii de opinie nu a fost şi Turcescu, câţi colonei mai avem, unii sunt vizibili, recte Sorina Matei, dar câţi or mai fi încă acoeriţi..şi eu îi urmăresc ,pe Gâdea şi Badea, asta nu înseamnă că sunt spălat pe creier şi nu încerc să judec mesajul lor, din păcate, de multe ori au dreptate, dar numai nişte adevăruri spuse la tv nu duc la nimic, avem un public amorf care nu iese în stradă pentru aş apăra drepturile şi libertăţile, acum ne mirăm de cât s-a furat, unde erau românii când gaşca B
  ăsescu-Udrea-Blaga et alii, furau?Sub pătură, la căldură..

  Apreciază

  • saccsiv said, on aprilie 6, 2015 at 12:50 pm

   Nae Ionescu

   De ce ti-ai luat acest nick?

   Apreciază

  • Mihail said, on aprilie 7, 2015 at 1:47 pm

   Badea si Gadea care au manipulat opinia publica ba contra Rosia Montana, ba pro? Publicul lor e inteligent? O fi, dar cred ca are memoria scurta!

   Apreciază

 3. geo said, on aprilie 6, 2015 at 1:52 pm

  Profesorul Teodor M. Popescu, apologetul care şi-a dedicat toată viaţa Ortodoxiei (1/9 iunie 1893 – 4 aprilie 1973). Marele teolog in Dosarele CNSAS

  http://www.marturisitorii.ro/tag/teodor-m-popescu/

  http://www.fericiticeiprigoniti.net/teodor-m-popescu

  Ce diferente de gindire, educatie, exprimare, cultura, carecter intre martusitorii romani – niste titani ai geniului romanesc – si pigmeii vremelnici din media…din politica…din ziua de zi…

  Apreciază

 4. geo said, on aprilie 6, 2015 at 4:11 pm

  http://www.hotnews.ro/stiri-international-19848503-isis-aruncat-aer-biserica-crestina-siria-duminica-pastelui.htm

  astia nue se opresc/nu vor fi opriti pina cind nu vor ajunge in Europa…

  Apreciază

 5. petru said, on aprilie 6, 2015 at 9:42 pm

  l-ati uitat pe moise guran

  Apreciază

 6. ines said, on aprilie 8, 2015 at 12:46 am

  SCANDAL monstru în America: Au CREDINCIOȘII drepturi egale cu HOMOSEXUALII?

  Guvernatorul statului Indiana a promulgat joi o lege destinată să protejeze libertatea religioasă, care permite refuzul de a îndeplini un serviciu sau o prestație, dacă acestea sunt împotriva credinței individului.
  Cazul isteriei furibunde starnite impotriva legii libertatii religioase din statul Indiana. Judecatorii, mass media si corporatiile instaureaza REGIMUL GAY TOTALITAR

  Guvernatorul republican Mike Pence a explicat de ce a promulgat legea:

  „Numeroase persoane credincioase au sentimentul că libertatea lor religioasă este atacată de guvern.”

  http://www.evz.ro/scandal-monstru-o-lege-a-libertatii-religioase-a-facut-sa-explodeze-lobby-ul-gay.html

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: