SACCSIV – blog ortodox

„Copilul Legiunii” ILIE TUDOR (tatal lui Tudor Gheorghe) a plecat la Domnul

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 23, 2015

Ilie-Tudor-Un-an-Langa-Capitan-Corneliu-Zelea-Codreanu

Foto: http://www.buciumul.ro/2015/03/22/ilie-tudor-a-plecat-la-domnul-copilul-capitanului-va-fi-inmormantat-luni-la-podari-dolj/

Apologeticum:

ILIE TUDOR a plecat la Domnul. „Copilul Căpitanului” va fi înmormântat luni la Podari – Dolj

Daniel Vla:

Legiunea se completează în Cer! Ilie Tudor, fostul deţinut politic şi tatăl lui Tudor Gheorghe, a trecut la Domnul

Romania uneste-te!:

Mărturisitorul Ilie Tudor, fost deţinut politic, a plecat la Ceruri. Amintiri din închisorile comuniste. Dumnezeu să-l odihnească cu Drepţii!

 

Tagged with:

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. John of Romania said, on martie 23, 2015 at 11:21 am

    Campanie DcNews
    http://sondaj.openroad.ro/sa-ceara-biserica-scuze/chestionar/

    Biserica Ortodoxa Romana sa-si ceara scuze pentru ca a avut sclavi tigani. ( dupa ce ca au fost primiti aici si li s-a oferit mancare si adapost in tara straina, tot noi trebuie sa ne cerem scuze?)

    Apreciază

    • RomeoB said, on martie 23, 2015 at 12:52 pm

      Din Pravila Bisericeaca: Tinganul, daca va fura nu mai mult de o gaina pe zi [de foame] sa i se ierte…

      1. La Sf Manastire Cernica, dupa 90, niste tzigani s-au apunat sa fure struguri din vie nu numai ca sa manance, ci si pt ca sa-i vanda la piata, ca sa faca bani.
      2. Tot la Sf Manatire Cernica, PS Calinic de Arges, a trebuit sa schimbe pravila privind pusa de Sf Calinic privind oaspetii. Unii tzigani doreau masa si cazare gratuita si se abonasera la trapeza manastirii. PS Calinic a fost nevoit sa puna pelerinii sa plateasca cazarea, si posibil masa.

      Dioscriminarea pozitiva de care s-au bucurat sute de ani nu prea a dat rezultate; s-a venit din nou cu alte forme ale discriminarii pozitive. In alta parte trebuie umblat…

      Apreciază

      • Exacustodian said, on martie 23, 2015 at 2:19 pm














        Dar va deschide cineva gura?!!
        Acum sare ca friptă comisia împotriva discriminării cu Remus Cernea în frunte!
        Acum încep să urle organizaţiile occidentale pentru apărarea drepturilor omului!
        Şi bomboana de pe colivă, vine părintele Necula (CÂINE SPURCAT în reverendă!!!!! NU-MI RETRAG CUVINTELE!!!!) să-ţi vorbească de smerenie!

        Au ajuns ţiganii să ne subjuge: nu spune nimic că te aşteaptă gaşca după colţ, nu te lua de ei că-ţi taie familia, nu te răsti la ei că-ţi răpesc copilu’. Stăm şi atârnăm în faţa televizorului căscând gura la ce face Udrea şi cum a urinat Băsescu. POPORUL A DAT NAS ŢIGANILOR! Dacă cineva e ortodox nu înseamnă că trebuie să confunde smerenia cu prostia! cine nu vrea să lucreze nici să nu mănânce! A zis-o sf. ap. Pavel! Şi tot el a zis că soldaţii statului de aia au sabia în teacă, să curme răul. A-i gaza nu este creştineşte, dar a sta pasivi uitându-ne cum ei în ciuda tuturor mizeriilor pe care le fac sunt apăraţi, ce este?

        P:S: Să nu încerce nimeni să mă convingă că Necula e un popă bun! Să fie clar!!!!!! AŞa că nu-mi veniţi să înşiraţi învăţturi băloase despre smerenie de rahat. Nu asta e smerenia! Să taci ca nătângu’ când poţi lua măsuri pentru binele tău şi a celor din jur!

        Apreciat de 1 persoană

      • Exacustodian said, on martie 23, 2015 at 2:22 pm

        Am uitat s-o postez pe asta.
        Atenţie la ce spune viermele ăsta spurcat aici!

        Apreciază

      • John of Romania said, on martie 23, 2015 at 8:07 pm

        @geo

        „discriminează minoritatea turcă din Dobrogea”!

        Asta e chiar nesimtire! Dupa ce ca noi i-am lasat pe acesti cotropitori sa traiasca acolo in Dobrogea…
        Daca le dai la turci un deget iti iau toata mana.

        Apreciază

      • geo said, on martie 24, 2015 at 8:29 am

        @JohnofRomania

        Articolul lui Somanescu este o reactie, un pamflet la aberatiile lui patrascu, cine o mai fi asta, probabil vreun spalat pe creier sorosist, iar remarca cu turcii este concluzia logicii aberante a aceluiasi patrascu…condus din umbra de stapini…

        Apreciază

  2. ORTODOXIE said, on martie 23, 2015 at 11:33 am

    Reblogged this on CREDINŢĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  3. Ionut said, on martie 23, 2015 at 11:33 am

    Dumnezeu sa-l odihneasca!

    Apreciază

  4. Partizanu said, on martie 23, 2015 at 11:43 am

    S-a stins in noaptea de sambata spre duminica. Acum canta la strana la BISERICA DIN CERURI PLINA DE LEGIONARI INTEMNITATI. TLC. ILIE TUDOR – PREZENT.

    Apreciază

  5. RomeoB said, on martie 23, 2015 at 1:00 pm

    Imi povestea cineva care lucreaza in IT in Canada: exista doua categorii de persoane asemanatoare dpdv fizic: pachistanezii si indienii.
    Pachistanezii de religie musulmana, sunt in general oameni corecti, oameni de cuvant in care poti avea incredere ( musulmani cu scrptura, care respecta niste principii morale).
    Indienii, cam neseriosi, cu tendinta de a insela – evident nu toti (este vorba de aceia cu care prietenul meu a venit in contact), mentalitate de Ferentari (Vanghelie), si DISCRIMINATI POZITIV !!!

    Apreciază

  6. John of Romania said, on martie 23, 2015 at 2:13 pm

    Israelienii selecteaza atent Africani pe care ii ajuta sa castige premii gen „Miss Israel”, „Israeli Idol” pentru a ascunde opiniei internationale Rasismul impotriva a zeci de mii de refugiati de origine Africana din tara lor.

    Cand a vizitat SUA, castigatoarea Africana a Miss Israel a mintit in presa din SUA ca refugiatii Africani sunt vinovati pentru valul de violuri si crime din Tel Aviv.

    Ce se intampla de fapt:

    Apreciază

  7. marinela said, on martie 23, 2015 at 2:22 pm

    Dumnezeu sa-l odihneasca in cer cu toti Sfintii legionari si nu numai.Simt o sfisiere in inima cind aud ca se duc rind pe rind dintre noi acesti titani ai ortodoxiei si ai demnitatii nationale.Am mai cistigat un rugator al neamului romanesc acolo sus in ceruri.

    Apreciază

  8. geo said, on martie 23, 2015 at 6:07 pm

    Dacă pentru o clipă, Dumnezeu ar uita că nu sunt decât o paiață de cârpă și mi-ar oferi o bucată de viață, fără îndoială că n-aș spune tot ceea ce gândesc, dar m-aș gândi la tot ceea ce spun. Aș aprecia valoarea lucrurilor, nu pentru ceea ce valorează, ci pentru ceea ce ele înseamnă cu-adevărat. Aș dormi puțin, n-aș mai visa deloc, căci prin fiecare minut când închidem ochii pierdem șaizeci de secunde de lumină. Aș merge când ceilalți se opresc, m-aș trezi când alții adorm.

    Aș asculta când alții vorbesc și aș savura o înghețată bună de ciocolată. Și aș trăi “îndrăgostit de dragoste”. Dacă Dumnezeu mi-ar oferi încă o bucățică de viată, m-as îmbrăca simplu, as cădea în genunchi în fata soarelui, lăsându-mi goale corpul și sufletul. Doamne, dacă as avea o inimă, mi-as scrie ura pe gheață și aș aștepta primele raze de soare. Cu un vis al lui Van Gogh aș picta pe stele un poem de Benedetti și i-aș oferi Lunii un cântec de Serrat. Aș stropi trandafirii cu lacrimile mele pentru a simți durerea spinilor și sărutul roșu al petalelor.

    Dumnezeule, dacă aș avea o bucată de viată… n-aș lăsa să treacă nici o singură zi fără să le spun celor pe care-i iubesc cât de mult îi iubesc. Aș convinge fiecare bărbat și fiecare femeie că ei sunt cei la care țin cu adevărat și as trăi îndrăgostit de iubire. Aș demonstra oamenilor cât se înșeală crezând că încetează să se îndrăgostească atunci când îmbătrânesc, fără să știe că încep să îmbătrânească atunci când încetează să se îndrăgostească! I-aș da aripi unui copil, dar l-as lăsa să învețe singur să zboare. Iar pe cei bătrâni i-aș învăța că moartea nu vine o data cu vârsta, ci o data cu uitarea.

    În fond, și eu am învățat de la oameni atâtea lucruri… Am învățat că toată lumea vrea să trăiască pe culmi, fără să știe că adevărata fericire constă în felul în care urci înălțimile. Am învățat că atunci când nou-născutul strânge pentru prima dată, în pumnul lui mic, degetul tatălui, îl cucereşte pentru totdeauna. Am învățat că un om n-are dreptul să-l privească pe un altul de sus decât atunci când trebuie să se aplece pentru a-l ajuta să se ridice. Sunt o mulțime de alte lucruri pe care as putea sa le învăț de la oameni , dar, realmente, multe nu îmi mai vor servi la nimic cu adevărat, pentru că, atunci când ma vor pune la păstrare în acea cutie, vai, eu voi fi murit deja.

    https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/03/23/daca-dumnezeu-mi-ar-oferi-inca-o-bucata-de-viata/

    Apreciază

  9. io said, on martie 23, 2015 at 6:17 pm

    Incet incet cei care aveau curaj (LEGIONARI) merg la Domnul si asa cei care i-au torturat pe ei si familiile lor ramin fara nici o problema, nici un obstacol…functiile de directori sunt ale lor…..nu ai sa vezi nici odata director un copil crescut de unul care si-a câştigat pâinea dând cu sapa… dar mare este Dumnezeu…

    Apreciază

  10. mircea.v said, on martie 23, 2015 at 7:13 pm

    Dumnezeu sa-l odihneasca impreuna cu Sfintii Inchisorilor!

    Apreciază

  11. Radu Humor said, on martie 23, 2015 at 7:27 pm

    Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace !
    Condoleanţe familiei !

    Apreciază

  12. cristi o. said, on martie 24, 2015 at 5:44 pm

    Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii!
    Asa ni se imputineaza marturisitorii…

    Apreciază

  13. supraveghetorul said, on martie 26, 2015 at 10:24 pm

    Reblogged this on Blogul Supraveghetorilor.

    Apreciază

  14. […] „Copilul al Legiunii” ILIE TUDOR (tatal lui Tudor Gheorghe) a plecat la Domnul […]

    Apreciază

  15. […] „Copilul Legiunii” ILIE TUDOR (tatal lui Tudor Gheorghe) a plecat la Domnul […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.