SACCSIV – blog ortodox

“STARRY EYES”: un film despre elita oculta de la Hollywood. Prin ce ritualuri trece o tanara pentru a ajunge vedeta. O analiza Vigilant Citizen

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 6, 2015

   Iata trailerul:

   Iata si ce putem citi la “Starry Eyes” : A Movie About the Occult Hollywood Elite – and How it Truly Works:

“Starry Eyes” este un film horror despre o actriță ce urmarește succesul și asocierea ei cu vedetele din Hollywood. Urmărind transformarea caracterului principal, filmul descrie lumea filmului, așa cum funcționează ea în realitate: folosind ritualuri, sacrificii și inițieri oculte.

leadstarr2

Avertisment: Articolul descrie lucruri ce pot avea un impact emoțional puternic pentru unele persoane. De asemenea descrie detaliat filmul și ar putea să vă strice o primă vizionare, dacă nu doriți să știți dinainte acțiunea filmului.

Starry Eyes este filmul horror tipic: infricoșător, sângeros și scârbos. Dar cea mai macabră parte din acest film nu se referă la violență sau imagini sângeroase: ci faptul că descrie un adevar, un adevar foarte întunecat, pe care mulți dintre noi poate ar prefera să-l ignore. Filmul însă ne prezintă adevarul direct, fără menajamente, descriind detaliat toate implicațile, oricât de terifiante ar fi ele. Filmul pune pe ecran partea întunecată și depravată a industriei filmului și motivațiile bolnave ale celor ce o conduc. Demască audienței obsesia elitei cu exploatarea sexuală, sacrificile sângeroase si ritualurile satanice, in același timp bucurându-se de averi uriașe și de admirația întregii societăți.

În timp ce mulți privesc acest film ca pe o ficțiune, ce descrie metaforic disperarea artiștilor ce nu au găsit încă succesul, cei cunoscători știu ca, o mare parte din el, este bazată pe realitate. Filmul prezintă destul de corect ce se întâmplă la nivelele mai înalte ale industriei filmului, unde abuzul, exploatarea, manipularea, ritualurile oculte si sacrificiile sângeroase transformă artiști aflați la început de drum în ”marionete” traumatizate. Haideți să analizăm mai detaliat filmul Starry Eyes și modul în care prezintă indrustria filmului.

O ospătăriță ce s-a săturat să aștepte

Saray Walker este actrița tipică aflată în dificultăți, ce trăiește în Los Angeles și aspiră să devină o vedetă Hollywood. Pentru a-și putea plăti facturile, lucrează ca ospătăriță la un restaurant local – o slujbă ce e clar că-i repugnă.

starry1

Sarah lucreaza la ”Big Taters”, un local gen ”Hooters” unde chelnerițele sunt obligate să poarte uniforme hidoase și să cânte cântecele stupide clienților

Spre exasperarea managerului ei, Sarah nu se concentrează deloc pe slujba ei, ci stă întotdeauna la telefon, vorbind cu companiile de producție. Ajunsă acasă, Sarah găsește pe internet un anunț ce îi atrage atenția.

starry2

Audițiile sunt pentru un film numit ”The Silver Scream”, ”Țipătul de argint”. De-a lungul filmului, compania de producție îi cere actriței ”să fie ea însăși”. Orbită de propria ambiție și pregătită să facă orice pentru a deveni vedetă, ”adevăratul sine” este deja destul de urât și e pe cale să devină chiar mai urât.

La audiții, toate actrițele ce aspiră la rolul principal sunt tratate ca niște gunoaie, majoritatea dintre ele plecând în lacrimi. Deși și-a dat toată silința, nici Sarah nu reușește să-i impresioneze pe cei din juriu, care o fac să se simta ca un nimeni, ca o actriță lipsită de orice urmă de talent. Sarah fuge către cea mai apropiata toaletă și îsi pierde controlul într-o criză de nervi.

starry3

De fiecare dată când Sarah se lovește de eșec, își rupe o mână de păr din cap. De-a lungul filmului, părul lui Sarah este un simbol al transformării ei dintr-o fată normală, intr-o marionetă a elitelor.

Când iese din toaletă, cineva din juriu o întâmpină, impresionat de aceasta etalare de emoție negativă, de furie și automutilare. Este condusă înapoi în camera de audiții – dar nu i se mai cere să citească replici. Vor sa vadă din nou acea criză de nervi. Sarah evită să-și rupă părul în fața unor străini așa că i se atrage atenția că sunt milioane de alte fete ce așteaptă să-i ia locul. De-a lungul întregului film, lui Sarah i se repetă în mod constant că sunt un milion de alte fete ce așteapta șansa să-i ia locul, și că atenția ce o primește de la ”atotputernicii” producători de film este un privilegiu de care se bucură foarte puțini, astfel încât nu are importanță cât de ciudate și de perverse sunt cererile lor. În acest moment, producătorii doar vor s-o privească cum își rupe părul de nervi și nimic mai mult. Așa că Sarah o face.

starry4

Sarah își trage părul pentru audiție. Compania de producție nu este interesată de talentul ei – ei vor să găsească pe cineva care are acel ”ceva” special în ea – acea disperare extremă care poate fi exploatată.

Audiția devine ceva grotesc, un spectacol de supunere și degradare, un preludiu al chinului ce urmează să-l îndure pentru a deveni un inițiat al elitei oculte. Desi audiția s-a încheiat cu ea având convulsii pe podea sub privirea rece al celor din audiență, Sarah pleacă fericită, pentru ca știe că a stârnit interesul companiei. Primește un apel și procesul transformării începe.

A doua audiție

Deși este tratată cu dispreț de către compania de producție, Sarah e fericită ca a fost invitată pentru a doua audiție. I se spune ca singurul motiv pentru care a primit această oportunitate este pentru criza de nervi în care și-a rupt părul și nimic mai mult. Din nou, i se subliniază faptul că este mai puțin important talentul, decât ce ești dispus sa faci pentru a deveni o vedetă.

starry5

La a doua audiție, lucrurile sunt diferite. Intră într- cameră întunecată unde un reflector este îndreptat spre ea.

La a doua audiție, Sarah este îmbrăcată într-o rochie pală, ce simbolizează inocența ei. Pe parcursul filmului vom vedea cum o dată cu evoluția ei se schimbă și culorile ce le poartă, precum în alte video clipuri și filme analizate pe acest website, Vigilant Citizen. Albul sau o altă culoare pală, simbolizează puritatea și inocența, roșul semnifică transformarea și sacrificiul, iar negrul inițierea. Numeroase artiste de-a lungul timpului au avut această transformare:,”fata bună devine rea”, și trec prin această succesiune de culori. Starry Eyes ne oferă o privire în spatele scenei, pentru a vedea ce se întamplă în timpul unei astfel de metamorfoze.

Când Sarah intră în camera întunecată pentru a doua audiție, i se cere imediat să se dezbrace complet, deși rolul nu conține nici o scenă cu nuditate. Dar nu despre rol este vorba, ci despre ceva mult mai sinistru. De a împinge o fată către ”partea întunecată”.

I se cere:

”Renunță la inhibiții. Daca nu poți să te dezlănțui, cum te vei putea transforma în altcineva?”

Lumina devine intermitentă și Sarah pare să treacă printr-un proces ce amintește de o posesiune demonică. De fiecare dată când lumina se aprinde, o vedem pe Sarah facând ori o față schimonisită ori o față ce arată o placere senzuală foarte mare.

starry6

Timp de o fracțiune de secundă, vedem această față pe ecran, în timp ce lumina licărește. Vom revedea mai târziu acești bărbați misterioși în ritualurile oculte ale companiei de producție.

La sfârșitul procesului, Sarah apare din nou complet îmbrăcată. Apoi observă pedantul unuia dintre cei din audiență.

starry8

Unul din participanții la audiție poartă o pentagramă cu o linie ce o străbate.

Aceasta nu a fost o audiență, ci o sesiune de manipulare, de hipnotizare, un ritual ocult. Bine ati venit la studioul: Astraeus Pictures.

Astraeus Pictures

Cand Sarah își anunță prietenele că a participat la audițiile companiei Astraeus Pictures, i se spune că a dat lovitura, pentru ca Astraeus este o companie de încredere, în alte cuvinte, una dintre puținele companii mari de producție ce scot în mod constant filme de succes. Simbolismul asociat cu această companie ne arată adevaratele forțe ce se ascund în spatele industriei filmului.

În primul rând, Astraeus este numele unui titan din mitologia greacă și este cunoscut ca zeul amurgului. Amurgul, este premergător întunericului, la fel cum această companie de producție aduce întunericul în lume.

Logo-ul companiei Astraeus este la fel de grăitor: este jumătatea de sus a unei hexagrame unicursale.

starry10

În stânga: logo-ul companiei Astraeus Pictures. În dreapta: o hexagramă unicursală.

Această hexagramă este un simbol important pentru societățile secrete oculte și ritualurile lor. Este principalul simbol asociat cu filozofia lui Aleister Crowley: Thelema.

”Această hexagramă se numește unicursală pentru ca poate fi desenată dintr-o singură mișcare, fără a ridica pixul de pe foaie. Este un amănunt important pentru ritualurile oculte, unde o mișcare neîntreruptă este de preferat.

Simbolul a fost inventat de către Golden Dawn, iar apoi preluat de Aleister Crowley. Este purtat de către cei ce aderă la religia Thelema, ca un simbol pentru a se recunoaște între ei.

 din Dicționarul de simboluri

Astăzi, învățăturile Theleme sunt predate de către o societate secretă foarte influentă în lumea filmului: Orto Templi Orientis (O.T.O.). Este una dintre principalele forțe oculte din spatele Hollywoodului. Și în filmul ”Eyes Wide Shut” al lui Stnley Kubrick apar referințe către acest cult O.T.O. Puteți citi o serie de articole și despre acest film, tot pe siteul Vigilant Citizen, aici.

O parte importantă din învățăturile acestui cult, descrie tehnici de magie sexuală – iar filmul Starry Eyes ne prezintă câteva dintre ele.

Metamorfoza

După o altă audiție de succes, lui Sarah i se acorda cel mai mare privilegiu: o întâlnire cu producătorul filmului în care va juca. Înainte de a pleca din apartamentul ei, filmul scoate în evidență rochia roșie pe care o poartă. Toți prietenii ei au ceva de spus despre ea, unii dintre prieteni îi spun că ”e un pic prea îndrăzneață”.

starry12

Culorile folosite de către elita ocultă. Roșul simbolizează lupta interioară, neliniștea, metamorfoza și sacrificiul. Această rochie ne indică că întâlnirea face parte din inițierea ei ocultă.

Producătorul îi spune lui Sarah în timpul întânirii, ce spun toți producătorii, tinerelor ușor de impresionat, când vor să le atragă într-un contract neavantajos:

”Facem audiții cu multe tinere în această clădire, dar foarte puține ajung în camera asta. Multe nume mari au trecut pe aici, de-a lungul timpului.”

Asta sugerează că modul în care funcționează Hollywood datează de cel puțin câteva decade.

”Rolul lui Celeste este ceva foarte important pentru o actriță fără experiență. Fața ta va fi pe toate posterele, pe pereți, pe holuri, în sălile de cinema, în sălile de teatru.”

Pentru o tânără ca Sarah, care a așteptat o oportunitate ca aceasta toată viața, cuvintele acestea sunt exact ce vrea să audă – și producătorul știe asta. Apoi începe să o atingă, într-un mod indecent.

starry11

Când producătorul îi pune mâna sub fustă, Sarah întelege adevăratul preț al faimei.

Sarah încearcă să-l oprească, întrebându-l dacă nu ar prefera să-i citească câteva replici, dar el îi răspunde:

”Sarah, ASTA e audiția. Ai ajuns în fața porților. Tot ce mai rămâne este ca eu să le deschid pentru tine”.

Din nou nimeni nu este interesat de talentul de actriță al lui Sarah. Audiția constă și de această dată în a-și degrada propriul corp. Sarah refuză însă și fuge din cameră.

Revenirea la cruda realitate o lovește dur. Trebuie să cerșească vechea slujbă înapoi și i se spune că sunt milioane de fete ce ar vrea o asemenea slujbă stabilă. Începe să regrete că a fugit din camera producătorului și începe să raționalizeze să facă ce refuzase prima oară:

”Deja simt că îmi vând sufletul. Măcar să o fac pentru ceva ce iubesc să fac.”

Inițierea

Sub influența drogurilor și cu ceva ”întunecat” mișcându-se înlăuntrul ei, Sarah decide să se ducă din nou în camera producătorului. Pentru această întâlnire, Sarah poartă din nou o rochie ce are în spate o simbologie.

starry13

Pentru a doua ei întâlnire cu producătorul de film, Sarah poartă o rochie neagră. Fata bună a devenit rea.

Când se revede cu producătorul, realizează că nu e vorba doar de a se culca cu acesta, pentru plăcerea lui perversă. Ci există și o latură metafizică în spate. Este o inițiere într-un ordin ocult printr-un ritual de supunere. Când Sarah cade în genunchi înaintea producătorului, acesta îi spune:

”Renunți la ochii tăi pentru alți ochi, ochi ce au viziunea noastră? Renunți la corpul tău, pentru a deveni un vas ce conține cuvintele mele, vocea mea? Renunți la vechea ta viață, pentru a câștiga una nouă, plină de glorie și succes?”

În acest jurământ se rezumă tot procesul de transformare a unui artist într-o marionetă Illuminati. Renunțând la ochii ei pentru o pereche nouă, Sarah renunță la abilitatea de a percepe realitatea așa cum este ea, în schimbul a ceea ce vor ”ei” sa vadă. Poate de asta toate vedetele își acoperă în mod constant unul dintre ochi în poze? Puteți sa vedeți câteva sute de exemple aici. Renunțând la corpul ei pentru a deveni un vas al vocilor lor, ea renunță în mod voluntar la orice fel de integritate morală pe care o avea, acceptând să devină o simplă unealtă în mâna elitelor pentru a transmite mesajul lor. Iar la final, renunțând la vechea ei viață, ea se transformă într-o nouă persoană, o creație artificială, controlată de către elite.

La toate acestea, Sarah răspunde cu ”da”. Apoi începe să-l ”satisfacă” pe producător, iar lucrurile încep să devină stranii.

starry14

În timp ce producătorul de film îi strânge capul lui Sarah, vedem o pentagramă pe mână, ce indică importanța ritualistică al acestui gest de supunere.

Cu privirea spre cer și o privire nebunească în ochi, producătorul spune:

”Porțile s-au deschis Sarah. Tot ce rămâne de făcut este să pășești înăuntru. Omoar-o pe vechea Sarah!”

Cuvântul ”porți” are un sens spiritual, pentru că Sarah pare ca se deschide pentru posedare demonică.

starry15

Între timp, acest bărbat apare, confirmând că este vorba despre un ritual ocult.

Sacrificiul

Zilele de după acest ritual demonic sunt foarte dificile pentru Sarah. Are convulsii violente și simte că moartea este aproape. Părul îi cade, un simbol pentru vechea Sarah.

starry16

Sarah se transformă în cel mai rău coșmar al unei actrițe obsedată cu propria sa imagine. Schimbarea înfățișării ei reprezintă ”scricăciunea” sufletului ei.

Sarah, în dureri și pe moarte, este vizitată de cineva de la Astraeus, care îi arată o viziune.

starry17

Se vede ca o vedetă, îmbrăcată pentru covorul roșu de la premiile Oscar, purtând un lanțișor cu o pentagramă la gât, un simbol ce arată că este o marionetă a elitelor.

Când viziunea se termină, durerile persistă și arată din ce în ce mai rău. Apoi primește un telefon de la producător:

”Ori vei merge în pământ și vei fi dată uitării pentru totdeauna ori vei renaște din nou. Ce credeai? Că nu va fi dureros, ca va fi ușor, ca te vei trezi într-o dimineață cu tot ce îți dorești așternut la picioarele tale? Te-am avertizat ca visele cer sacrificii. Și cu noi este la fel.”

Sarah nu își sacrifică doar sufletul pentru a deveni ”una de-a lor”. Ei cer și un sacrificiu sângeros. Sarah își omoară toți prietenii în mod violent, iar imediat ce termină cu ei, oameni îmbrăcați în robe apar pentru a o conduce către ultimul ritual.

Renașterea

După sângerosul ”sacrificiu”, mai multe vedete din elita Hollywood se strâng pentru a sărbători într-un ritual renașterea lui Sarah.

starry18

Formând un cerc, ”oameni respectabili” repetă continuu ”Slavă lui Astraeus”, în timp ce Sarah este îngropată sub o pentagramă.

”Moartea și renașterea” este un concept foarte important în cercurile oculte secrete. Începând din antichitate aceste culte secrete au impus candidaților să treacă printr-un ritual de inițiere. Mai întâi printr-o perioadă de ”moarte simbolică” în care erau ținuți în întuneric ca mai apoi sa ”renască”. Acest concept este important și în Creștinism, Iisus Hristos a înviat din morți după 3 zile. Povestea lui Iona care iese din marea balenă face parte din tradiția iudaică și islamică. Dar în cazul companiei Astraeus Pictures, inițiatul nu se află la marginea unei ”treziri spirituale”, ea este doar o marionetă atrasă întru-un ritual satanic, pentru câștigul și plăcerea celor ce o manipulează. Elitele prosperă de pe urma acestor concepte și tradiții, deformându-le pentru a-și atinge propriile scopuri.

La sfârșitul ritualului, producătorii țipă: ”E pregătită pentru transformare!”. A doua zi, Sarah renaște.

starry19

Sarah iese de sub pământ complet dezbracată, ca un nou născut. Este complet cheală, ce indică ca vechea Sarah a dispărut definitiv.

starry21

Transformarea lui Sarah este atât de profundă, încât primește și o nouă zi de naștere.

starry20

Înapoi la apartamentul ei, colega ei de cameră o găsește întinsă în pat, lângă un altar cu lumânari aprinse pentru vechile vedete ce au trecut prin aceeași transformare ca și ea.

Colegii de cameră observă ca lui Sarah s-au schimbat ochii – acum că ea are perechea de ochi ce îi permit să aibă ”viziunea” elitelor. Sarah îi spune colegei ei de cameră ”Lucrurile s-au schimbat pentru mine” și apoi o ucide – ultima rămășiță din vechea ei viață. Sarah apoi deschide cadoul primit de ziua ei de la Astraeus.

starry22

În ultima scenă a filmului, Sarah își așează peruca primită cadou. Această perucă reprezintă noua ei persoană. Își pune și lanțișorul cu pentagrama – semnul unei vedete inițiate.

Concluzie

Dacă ați mai citit articole pe Vigilant Citizen probabil știți deja că Starry Eyes descrie ceea ce am tot discutat pe acest site. Prin această descriere a transformării lui Sarah în mâinile elitei din Hollywood, filmul ne arată adevarata natură al celor ce controlează industria filmului … și lumea. Prezintă disprețul total pe care elitele îl au pentru persoanele de rând și obsesia lor pentru ritualuri demonice, exploatare, degradare și sacrificii sângeroase. Sarah se expune producătorilor în timp ce filmul ne expune adevarata natură a industriei filmului.

Dacă încă sunteți de părere ca este doar ficțiune și că este vorba doar despre o teorie a conspirației, s-ar putea să aveți un caz acut de ”starry eyes”.

Traducere PIETRELE VORBESC

Cititi va rog si:

Video: BEFORE and AFTER. Staruri Illuminati – Cum aratau in tinerete si cum au ajuns dupa transformare …

VIDEO: “Eyes Wide Shut” (CU OCHII LARG INCHISI) – secventa ritualului

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

EVREII din MASS-MEDIA si INDUSTRIA DE FILME

 

47 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihail said, on martie 6, 2015 at 12:08 pm

    Offtopic dar foarte important:

    Am mai studiat calendarul ebraic si am mai gasit o mare coincidenta.
    Cele mai mari caderi financiare din istorie, au avut loc in ani sabatici, cum am semnalat in articolul despre Christine Lagarde acum cateva zile, dar CULMEA: s-au intamplat in aceeasi zi din calendarul ebraic! A 29-a zi din luna Elul, ultima zi din anul ebraic!! Caderea a fost de 7% de ambele dati! Mai mult, in 2008 caderea a fost de exact 777,7 puncte.
    Cred ca sansa ca toate evenimentele astea sa se potriveasca in acest mod sa fie doar o coincidenta este astronomic de mica.

    https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/03/06/noi-coincidente-privind-crizele-financiare-din-2001-si-din-2008-urmatoarea-in-2015/

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 6, 2015 at 12:12 pm

      Mihail

      Doamne ajuta!

      Poti te rog traduce?

      Shock: Fracking Used to Inject Nuclear Waste Underground for Decades

      http://truthstreammedia.com/shock-fracking-used-to-inject-nuclear-waste-underground-for-decades/

      Apreciază

    • eli said, on martie 6, 2015 at 1:42 pm

      de 777.7 puncte am mai auzit si pe alte site-uri,dar nu romanesti .am cautat informatii despre eclipsele de luna si soare . tot asa se evidentia importanta sarbatorilor evreiesti care corespundeau cu un eveniment foarte important in lume.

      Apreciază

      • Mihail said, on martie 6, 2015 at 3:23 pm

        Din nou as vrea sa subliniez. In articol prezint in ce cred ocultistii. Ei se ghideaza dupa lucrurile astea si „aranjeaza” evenimentele pentru a le potrivi, in mintea lor nebuna.
        Nimeni nu cunoaşte ziua Judecatii, afară de Dumnezeu-Tatăl!

        Apreciat de 1 persoană

    • cca70 said, on martie 6, 2015 at 7:19 pm

      am o intrebare si doresc un raspuns pe intelesul meu: anul asta e unul de starnit criza ? ( evident ca stiam ca marile crize sunt provocate si nu e nimica intamplator )
      dar nu stia de algoritmul asta…ar fi bine sa ne anunti din timp cand sunt anii cu pricina

      ca eu nu stiu ce e anul sabatic si care sunt aceia ani sabatici

      Apreciază

      • Mihail said, on martie 6, 2015 at 7:35 pm

        Da, 2015 este un an sabatic. Zilele cu interes pentru ocultisti sunt 25 iulie si 13 septembrie. Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne mai dea timp de pocainta! Sa amane urgia! Doamne ajuta!

        Apreciat de 1 persoană

  2. Mihail said, on martie 6, 2015 at 12:32 pm

    Desigur! Doamne ajuta!

    Apreciază

  3. aha said, on martie 6, 2015 at 12:39 pm

    transformarea asta a vedetelor se vede cu ochiul liber. nu stiam detaliile transformarii. si cand te gandesti ca multi adolescenti viseaza sa fie vedete!!! Doamne apara-ne si pazeste-ne!

    Apreciază

  4. bogdan said, on martie 6, 2015 at 12:57 pm

    Apreciază

  5. ROmanul said, on martie 6, 2015 at 1:54 pm

    Un videoclip impresionant pe aceasta tema:
    Illuminati Stars – Before And After

    Apreciază

  6. Exacustodian said, on martie 6, 2015 at 2:19 pm

    MĂ AUDE CINEVA?????!!!!!!!!!!

    M-am uitat la aproape toată emisiunea despre ora de religie, în care erau invitaţi jidanul Emil Moise, nemernicul Remus Cernea, realizatorul de la „Realitatea spirituală” parcă, fosta ministru al educaţiei, un fost avocat al poporului şi preotul Constantin Necula.
    Mi-a plăcut prestaţia lui şi faptul că a apărat predarea orei de religie şi a ţinut piept cu viermii ăia doi de Cernea Şi Moise, care necreştini fiind ne învaţă ei pe noi cum trebuie să se predea religia.
    După aceea, m-am pus să mă uit la conferinţa „Pe cine incomodează ora de religie”. M-am aşezat să mă uit cu satisfacţie că cineva cu autoritate vorbeşte despre ora de religie. După ce şi-a terminat monologul pr. C-tin Necula a început să răspundă la întrebările de pe bileţele. Multe dintre răspunsurile lui lăsau de dorit dar mă uitam în continuare. M-am uitat interesat (nefiind fan al lui), m-am amuzat de glumele şi grimasele lui până la un moment dat când a arătat ce ură zace în el, părintele ăsta de vorbeşte tuturor de iubire.
    Pe la momentul 1:34 a început să pomenească de holocaust. zice el că e clar că a fost un holocaust împotriva evreilor dar cine va recunoaşte vreodată holocaustul împotriva poporului român?
    „Ce instanţă din lume ne va acorda dreptul şi despăgubirile necesare?”
    Am înţeles partea cu despăgubirea dar partea cu dreptul e incompletă, nu a menţionat dreptul la ce???
    Mai departe.
    Zice el: „am remarcat cum reacţionează Europa, au golit rafturile şi atât…n-am auzit un cuvânt…”
    Deci, să ne lămurim, că nu ne uităm la conferinţe aşa ca leşinaţii, impresionaţi de metaforele vorbitorului (oricine ar fi) şi într-o stare emoţională indusă, să spunem „vai cât de frumos…”.
    Atenţie, că despic firu’ în patru!!!!
    El vorbea de holocaustul împotriva poporului român, referindu-se cu siguranţă la regimul comunist, după care a spus că Europa a reacţionat doar golind rafturile din Rusia.
    Face legătura ARTIFICIALĂ!!!!!!!!! între regimul comunist imediat de după al doilea război mondial (vremuri crunte pentru ÎNTREAGA Europă) şi sancţiunile legate de conflictul din Ucraina de astăzi din 2015, din cauza căruia occidentul în frunte cu SUA, portdrapelul democraţiei, tot o ţin cu sancţiuni. Ce-i asta?
    Şi spune „le-au golit rafturile şi atât”. Dar ce-ai fi vrut, ceva mai rău? Să se facă presiuni până se ajunge la război? Cum adică „şi atât”? Şi dacă e să sufere cineva în mod direct de sancţiuni, nu suferă politicienii ruşi, că politicienii din orice ţară a lumii, prin definiţie nu o duc rău niciodată, pentru că sunt politicieni, iar asta înseamnă imunitate şi bani mulţi. Suferă mulţimea, aia care s-a nimerit să trăiască acolo, salariaţii şi pensionarii, unii dintre ei neînţelegând şi nefăcând politică. Dar preotul ce ne vorbeşte de iubire e nemulţumit că Europa „a golit rafturile şi atât”. Şi dacă tot face legătura asta artificială între vremurile instaurării regimului comunist şi sancţiunile ce trebuie aduse, el vorbind de sancţiuni ce se leagă de subiectul Ucraina de fapt, apare iar o întrebare? Cine pe cine să sancţioneze??! Europa aia occidentală, cu ACORDUL TACIT al căruia estul Europei a fost aruncat în comunism?! Europa care l-a dat pe Marx şi Engels, în care a fost editat manifestul partidului comunist (Londra), aia din care Lenin venind într-un vagon sigilat ce nu a fost controlat DELOC pe teritoriul Germaniei în timpul primului războiului mondial, aia să sancţioneze Rusia pentru comunism?!!
    Deşteptarea!
    Dimitrie Gusti dacă nu mă-nşel, a spus (sau a citat pe cineva) că vagonul în care se deplasa Lenin cu misiunea de a răsturna ţarismul în Rusia, se asemăna cu o eprubetă a cărei virus are să fie „dezlegat” pe teritoriul Rusiei? America să sancţioneze Rusia pentru comunism?
    Stimabili cititori, unul dintre personajele de bază a revoluţiei bolşevice, a fost Lev Troţki adică LEv Davidovici Bronstein (are nume de victimă a holocaustului) care ştiţi de unde venea şi de la cine avea bani pentru revoluţie? Aia care să răstoarne capitalismu’? A venit pe un vas din Wall Street! Din lumea capitalistă şi democratică! La împărţirea Europei, Occidentul ŞTIA în ce aruncă Estul şi acum el să fie în măsură să dea sancţiuni?!?!?!?!
    Zice mai departe preotul care vorbeşte atât de duios despre iubire că „n-am auzit un cuvânt…” şi se întrerupe brusc să spună altceva. E clar ce vroia să spună cu „n-a auzit un cuvânt”, adică de critică la adresa Rusiei. Preacucernice părinte, e de ajuns să deschizi orice canal de mass media şi vei fi bombardat de retorică antirusească! Ruşii sunt vinovaţi şi pentru tot ce a fost şi pentru ce se întâmplă şi pentru ce va mai fi. Şi printre toate astea sunt vinovaţi că iarna ninge şi când avem cod galben e provocat de ruşi, când se cutremură pământul să ne atragă atenţia Dumnezeu, tot ruşii sunt vinovaţi, când toamna e înorat, tot de la ruşi vine noru şi la fel când cineva are crampe, diaree, abces la măsea sau probleme în dragoste tot ruşii sunt vinovaţi. Rusia aia nenorocită e sediul diavolului pe pământ! De acolo vin toate relele! Din cauza lor mor delfinii, este ebola în Africa, se topesc gheţarii şi se fac presiuni asupra orei de religie, din cauza lor dom’le. Deci legat de cine pe cine trebuie să sancţioneze, mai avem de analizat cine pe cine trebuie să arate cu degetu’.
    După asta părinţelu’ ăsta plin de har şi smerenie (inclusiv smerenie ecumenistă în care elogiază preoţii catolici) pomeneşte de întâmplarea cu Dimitrii Rogozin şi survolatu’ deasupra României. Ăla – nea Rogozin se deplasa în misiune de lucru, el nu se deplasa într-un avion înarmat cu scopul de a distruge ceva. În lumea asta, diplomaţii de tot felu’ (miniştri, ambasadori, etc.) se deplasează mereu, aşa e natura funcţiei. România nu a permis survolarea. Ăla a zis ca data viitoare va survola Bucureştiul dintr-un bombardier (cel puţin aşa s-a lansat, hai să spunem că a zis-o). Zicând „domnilor români”, domnilor politicieni care susţineţi „isteria antirusească” şi a spus de bucureşti nu de întreaga Români. Asta e o tehnică mârşavă. Întărâţi, aştepţi reacţia, după care comentezi reacţia ca fiind una lipsită de bun simţ, ca la emisiunea cu ora de religie, când reacţiona vreun apărător al orei de religie (unde preotul de care vorbesc a avut o prestaţie bună), Remus Cernea acuza de intoleranţă ortodoxă, iar cel din dreapta lui, jidanul ce rânjea a comparat predarea orei de religie cu o infracţiune. aşa şi aici, întărâtăm, ruşii vor reacţiona cumva, după care spunem „iaute-i bă ce nesimţiţi…”. Şi cine-o spune Băsescu – o mascotă ridicolă, o marionetă nenorocită a americanilor.
    Şi că tot veni vorba de spaţiu aerian, nu uitaţi un lucru: când poporul frate întru ortodoxie de lângă noi – Serbia, a fost bombardat de nebiruita armată NATO în postul Paştelui şi pe perioada Paştelui, pe bombe scriind „Paşte fericit”, operaţiunea find numită „îngerul milostiv”, şi România, ca o participantă la democratizarea Balcanilor a oferit spaţiul aerian pentru asta: „bombaraţi-i şi din partea noastră…”.
    Repet, înainte de se arunca cineva cu sancţiuni, cine e în măsură pe cine să tragă de urechi, mai întâi să facă o analiză.
    Zice preotu’ ăsta în continuare: „pentru că întotdeauna porcu’ a crezut că zboară şi aşa a ajuns rachetă”.
    În duhovnicia lui el ştie ce a vrut să spună cu exprimarea asta literară, dar un lucru e clar: porcu’ e rusu’! Porcu e ăla căruia NKVD-ul comunist i-a trimis părinţii în lagărele din Siberia, ăla căruia colectivizarea i-a furat tt ce avea, ăla care murea de foame lângă cel ce-şi mânca copiii, că asta s-a întâmplat, s-a ajuns la canibalism.
    „Aici este riscul nostru ca popor, că uităm lecţiile trecutului..” Insinuare la ameninţarea unei cotropiri din partea Rusiei! Americanii călăresc în toate poziţiile diferite popoare ale lumii dar ne ţin cu faţa spre Rusia: „uite îl vezi pe ăla? A dracu’ vrea să intre la tine băi să te jecmănească, fi atent la el, stai cu spatele la mine ca să nu vezi cum îţi ruinez economia, iar dacă te întorci spre mine îţi spun cu devotament că sunt aici ca să te apăr, de aia am instalat scut, ca în caz de nevoie, voi să-l folosiţi, voi să înghiţişi praful bombardamentelor şi radiaţiile exploziilor, voi să vă măcelăriţi aici unii cu alţii, voi să vă plângeţi morţii, iar după ce se termină bâlciu, vom veni de peste ocean să vă învăţăm un plan de reconstrucţie a Europei…”
    „Nu suntem în stare să spunem..” zice el. Ohohoho şi încă câte se spun, vrute şi nevrute la adresa ruşilor.

    Şi acum începe partea interesantă, atenţie cuvintele unui preot ortodox plin de dragoste: „nişte beţivi împuţiţi, nişte violatori, nişte furători de bani, ne-aţi furat uraniul, pădurile, fecioria fetelor, viaţa tinerilor, ne-aţi troglodit generaţii la rând, aţi crat un sistem comunist care nici acum n-a pierit după atâţia ani, sunteţi nişte viruşi, nişte bacili ucigători, da’ cine să le-o zică?”

    O face şi pe niznaiul, aoleou saccsiv şi dragi cititori scuzaţi-mi apucăturile de agent kaghebist cu comentarii suspecte că am folosit un rusism (ne znaiu înseamnă nu ştiu în ruseşte), o face pe prostu’, „cine să le-o zică”? O zic toţi, de la mic la mare, de la analfabet la academician, toţi cântă acelaşi refern: „ruşii sunt proci…care se cred că zboară”.
    Nimic la adresa atâtor mizerii ce se întâmplă în lume! Nici vorbă de masonerie şi evrei! Nu vorbeşte la adresa unei anumite categorii, ci adresa unui întreg POPOR!
    „Aţi creat un sistem comunist”. Cine l-a creat? El în emisiunea aia îi spunea jivinei de Remus Cernea să pună mâna pe carte şi îi spunea bine dar aşa parcă ar trebui să i se spună şi lui. Sau nu… Ştie el carte, ştie el dar tace… cine a creat sistemul comunist? Cine l-a conceput? să se uite în cartea „Ecumenismul fără mască2 şi în cărţile lui Nicolae Paulescu să vadă câţi dintre comisarii aparatului bolşevic erau ruşi şi să vdaă (să-şi reamintească că ŞTIE!) cine erau majoritari. Şi să nu uitaţi: Primul popor din lume, care a avut nefericita experienţă de instaurare a comunismului a fost cel rus! Ei au fost primii cobai! Acolo s-au demolat pentru prima dată bisericile. Ei au fost primii dezbinaţi în roşii şi albi, măcelărindu-se între fraţi.
    Iar în război cine a săvârşit violuri şi târhării, indiferent de naţiuni merită dispreţuit şi condamnat la cele mai crâncene pedepse! Prin primul regim comunist nu au reuşit să şteargă rusia de pe hartă, după aceea au copt nazismul, au hrănit un câine turbat de rasă (PURĂ!) germană şi iar n-a mers. Au forţat nota până au dărmat comunismul. În perioda imediat de după – anii ’90, Rusia încă exista şi dăinuie încă şi astăzi. Şi cum are poziţie independentă, se aruncă în ea cu sancţiuni, cum adică să spună hegemoniei fasciste libarele „nu”. Cei ce spun „nu” sunt dictatori!
    Oricum ar arăta Rusia, ţaristă, comunistă sau „putinistă”, ea va sta în gât cuiva! De orice culoare politică, de orice natură ideologică, ea în optica lor, nu are ce căuta ca identitate naţională. Şi apropo de identitate, în armata sovietică făceau parte nu numai ruşi ci şi armeni, kazahi, tadjici, etc. După ani buni de asuprire nazistă ei mergeau spre Berlin nu cântând de bucurie că vor cotropi, ci gândindu-se să scape dracului odată de duşmani că le-a ajuns cu Lenin, cu colectivizarea, după aceea cu anii 30 deja sub regimul lui Stalin şi acum colca peste pupăză mai vine şi nazismul. Gata! Le-or fi ajuns şi lor! Dacă au fost violatori, atunci soldaţii sovietici fie ei şi ruşi, cei care au violat, sunt nişte nemernici fără seamăn! Nu le iau apărarea lor! Dar reacţia în masă, a armatei sovietice ce mergea spre vest, privită la rece era justificabilă (nu am zis corectă ci justificabilă, atenţie la cuvinte). Iar violatori, au fost şi de o parte şi de alta. Nu-mi spuneţi mie că soldaţii ce au trecut Prutul la îndemnul lui Antonescu (pe care l-ar fi copiat Băsescu dar la el nu se pune problema de nesimţire diplomatică), au mers acolo cu floricele şi bomboane!
    Vedem masoni peste tot, şi sunt nu spun nu, că astfel de lucruri dezbatem noi aici, dar când vine vorba de Rusia, numai spunem că în spate stau alţii ci „ruşii sunt porci şi au făcut”. La alţii sunt masoni din spate, la ruşi e vinovat întreg poporul!
    Mi-ar place ca un enoriaş al parohiei din care face parte preacucernicul părinţel atât de iubitor de de toate în afară de ruşi (ăştia nu intră la capitolul „aproapele”, nu se iau în calcul) să vină cu o fată pe care a cunoscut-o cumva şi ea să fie din Rusia s-o prezinte lui ca duhovnic, iar ea să se prezinte acestuir preot cu cinvtele: „eu sunt un bacil ucicaş, un virus, o beţivă împuţită…”. Consider că un preot, chiar şi antioccidental, nu trebuie să instige la ură între popoare, că misiunea lui este de făcător de pace. să spună ceva de genu’ nu urâţi întreg poporul american pentru politica lor…”. Mie personal mi-ar fi greu dar eu zic de preoţi. Păi toate frumoase şi duhovniceşti, când a venit vorba de ruşi s-a prăbuşit totu’ şi se face abstracţie de iubirea creştinească, de blândeţe.
    Fraţilor întru trezire, faptul că cineva vorbeşte frumos, nu-l face mărturisitor.
    Eu pe perotul ăsta, pe lângă instigator la ură, îl mai cred şi eretic, pentru că participă la întruniri ecumeniste pe care le numeşte ecumenice şi a predicat într-o „biserică” penticostală şi a mai spus-o şi cu gura lui că s-a rugat pentru morţi necreştinii, ceea ce contravine canoanelor. Dar rânduiala şi canoanele sunt la dispoziţialui, el le administrează după bunul plac, nu el se pliază după ele.
    Şi apropo Saccsiv, mai face mişto şi de blogeri, uite-te atent la conferinţă.
    Fraţilor întru trezire, uitaţi-vă atent la ce spune cineva, nu vă fleşcăiţi de cât de frumos vorbeşte părintele…
    Atenţie la predicile care gâdilă emoţia şi calcă peste învăţătura ortodoxă, citiţi Sfântul Ioan Gură de Aur.

    Doamne ajută!

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 6, 2015 at 3:24 pm

      Exacustodian

      La ce link si la ce minut a zis asta?

      “nişte beţivi împuţiţi, nişte violatori, nişte furători de bani, ne-aţi furat uraniul, pădurile, fecioria fetelor, viaţa tinerilor, ne-aţi troglodit generaţii la rând, aţi crat un sistem comunist care nici acum n-a pierit după atâţia ani, sunteţi nişte viruşi, nişte bacili ucigători, da’ cine să le-o zică?”

      Apreciază

      • Exacustodian said, on martie 6, 2015 at 7:59 pm

        La conferinţa care durează 1:34:26 (o oră, 34 minute, 26 secunde), ascultă la minutul 1:43 şi 35 de scunde, până la 1:35:55.
        Am început să privesc conferinţa cu plăcere, dar la momentul indicat de mine m-am oprit. mi s-a făcut scârbă de iubirea de care vorbeşte.
        aşa vorbeşte un preot ortodox la adresa unui ÎNTREG POPOR?!

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 6, 2015 at 8:24 pm

        Exacustodian

        La care link?

        Si cum de la „1:43 şi 35 de scunde, până la 1:35:55.”?

        Apreciază

      • Exacustodian said, on martie 6, 2015 at 8:01 pm

        Pardon, la conferinţa care durează 2:36:49.
        M-am încurcat…ruşii sunt de vină!

        Apreciază

      • Exacustodian said, on martie 6, 2015 at 9:16 pm


        Minutul 1:34:55

        Durează vreo două minute

        Apreciază

    • Mihail said, on martie 6, 2015 at 3:36 pm

      Asa este. Mass-media a demonizat Rusia in ultimul hal. Propaganda functioneaza din pacate.

      Apreciază

      • nikodim said, on martie 6, 2015 at 10:42 pm

        Da dom’le. „Parintele” este obiectiv, sincer. Rusii este niste porci care habar nu au despre ei cine sunt. Niste trogloditi care trebuiesc nimiciti. Cam asta ar vrea „parintele ortodox” sa zica? Adica asta zice. Ca doar asta este soarta porcilor si a microorganismelor patogene. Si pe langa golirea rafturilor magazinelor lor de catre democratia occidentala, despre care spune cu mare parere de rau ca despre o masura insuficienta, hai sa golim si caledarul de Sfintii rusi ca de niste bacili si virusi de ei chiar ne pot fura fecioria, ca implicit si Sfintii astia rezulla ca sunt niste porci, trogloditi, bacili si virusi nocivi. Si in general ce, n-ar putea comunitatea civilizata (foarte feciorelnica dealtfel, nu ca rusii), sa arunce asa crestineste, cu ceva substante gen Zyclon-B peste microbii astia ca sa dispara odata? Oare rusii aia s-au revarsat peste „linistita si pasnica” Europa asa din senin? Nu cumva unii( si noi cu ei) le-am calcat primii tara si le-am luat cu forta vietile(numai la vreo 20 milioane de porci si bacili), plus painea si fecioria multor fete de ale lor? Sau femeile/fetele alea fiind bacili si scroafe, nu se pune pacatul asta? Imi pare rau, dar spusele lui il fac partas la macelul cultivat acum in est si doar haina de pe el mai arata ca ar fi preot. Dealtfel si felul de a vorbi despre alte probleme din biletelele auditorilor, tonul smecheresc, ironic nu prea se leaga cu duhovnicia.
        Dumnezeu ne va judeca pe fiecare.

        Apreciază

    • radu iacoboaie said, on martie 6, 2015 at 11:55 pm

      Este consilierul Mitropolitului Nicolae Streza, despre care noi cam știm cine este și cu ce se ocupă… Ultima dată acesta din urmă l-a invitat pe Klaus Werner Iohannis la Sf. Liturghie de sărbătoarea Sf. Trei Ierarhi în Catedrala Patriarhală împotriva canoanelor Bisericii Ortodoxe Române!…

      Apreciază

      • radu iacoboaie said, on martie 6, 2015 at 11:56 pm

        Totuși multe lucruri le-a spus bine… Mai trebuie analiză…

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 7, 2015 at 4:06 am

        radu iacoboaie

        Pai asta e definitia intrusului. Zice bine, ca la carte, pana la o vreme. Apoi iti baga otrava in prajiturele. Luate ca volum din totalul sau de vorbarie, zicerile de bine pot fi chiar si de peste 99 %. Misiunea intrusului asta si fiind: sa para ok si de pe pozitia asta de ok …

        Apreciază

    • mihai said, on martie 7, 2015 at 11:17 pm

      prietene drag, acolo unde a fost invitati astfel de indivizi de genul tanti remus cernea nu sa facut altceva decat sa se taie frunza la caini, astfel de indivizi fac niste jocuri in favoarea cui stim noi

      Apreciază

  7. tanase said, on martie 6, 2015 at 3:34 pm

    Aceeasi tema, la sfarsitul videoclipului scrie; „It has only just begun … Welcome to the rebirth”

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 9, 2015 at 10:05 am

      STOP RFID

      Doamne ajuta!

      Frate, pe ce adresa pot sa-ti scriu?

      Apreciază

  8. eu said, on martie 6, 2015 at 5:13 pm

    Asasinarea lui Boris Nemţov – o lucrătură primitivă a Serviciilor Secrete din SUA şi Marea Britanie
    La cîteva zile de la precedentul meu articol pe această temă, am primit un SMS de la un cunoscut cadru al unui Serviciu Secret din România: „Uciderea lui Nemţov a fost organizată de SUA şi Marea Britanie, în special de CIA şi MI6. Organizatori «pe teren» au fost preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, şi Serviciul de Securitate al acestei ţări (SUB), iar făptaşii se pare că au fost membrii «Sectorului de Dreapta» din Ucraina (mişcare de extremă dreapta, numită Batalionul Azov). Ordinul se pare că a fost aprobat direct de la Washington, pentru a destabiliza Rusia. Războiul nu mai poate fi oprit”. Lung mesaj telefonic, într-adevăr. Dar corect şi bine documentat.
    Nu vreau să reiau ceea ce am afirmat în primul meu articol. Dar, pe măsură ce timpul trece, se înmulţesc semnele de întrebare şi dubiile. Prea rudimentară a fost înscenarea. Prea în pripă. Aşa procedează Serviciul Secret al unei mari puteri, condusă, nu uitaţi, de un as al KGB-ului? Vine un golan, tiptil, pe la spate, şi bagă 4 gloanţe într-un agitator guraliv? Haida-de! Am auzit voci care ziceau: „Bine, bine, dar Vladimir Putin a poruncit şi uciderea altora, ca Anna Politkovskaia şi Alexandr Litvinenko!”. Dar cine a stabilit asta? Eu n-am gustat nici acele momeli. Şi morţile respective erau cusute cu aţă albă, aşa că nu pot fi aduse ca argumente pentru o nouă cacealma. Nici românii, în general, n-au pus botul – uitaţi-vă pe Internet, acolo e cel mai veridic sondaj: în imensa lor majoritate, compatrioţii noştri nu cad în capcana întinsă, la modul pueril, de cei care şi-au pierdut răbdarea şi vor să-l scoată vinovat, neapărat, pe Vladimir Putin.
    Insist asupra acestui subiect pentru că e foarte posibil ca el să fie detonatorul unui pustiitor război. Personal, nu ţin partea nimănui, nici a Americii, nici a Rusiei. Eu ţin cu ţara mea. Pe care „ulii” războiului, neo-conservatorii de peste Ocean, o împing într-o confruntare cu marea forţă nucleară a Rusiei. De ce? De sifilitici ce sînt!
    Trag un nou semnal de alarmă ca să se trezească regimul politic de la Bucureşti şi să iasă din acest joc sinucigaş. Noi vom fi primele victime, nebunilor! Nu paranoicul John McCain, nici paraşuta cu limbaj de gang Victoria Nuland – ci noi, românii. Murim pentru o cauză care nu este, n-are cum să fie a noastră. Mă văd nevoit să repet, pînă cînd vor pricepe şi cei mai îndărătnici troglodiţi: America, dacă nu provoacă un război o dată la 5 ani, moare de foame, şi asta întrucît consumă mult mai mult decît produce. Dintr-o foarte probabilă confruntare America-Rusia nu va cîştiga nimeni, dimpotrivă: Planeta va deveni ceea ce Biblia numeşte „Valea umbrei morţii” (Psalmul 23). Eu sînt unul dintre puţinii europeni care au vizitat Hiroşima. Iar aceea face parte din preistoria Erei Atomice, nu uitaţi.
    CORNELIU VADIM TUDOR/pagina de FB
    5 martie 2015

    LYNDON LAROUCHE: SUNTEM IN PRAGUL UNUI RAZBOI TERMONUCLEAR
    – suntem in pragul unui razboi termonuclear lansat de Obama; varful de lance vor fi britanicii;
    – SUA vs China, Rusia si India; s-a incercat sa se porneasca anul trecut insa s-a amanat;
    – armata stie dar nu spune public: Obama vrea sa duca omenirea in Al Treilea Razboi Mondial;
    – atacul asupra Iranului va declansa toate aliantele statale instant; SUA / Marea Britanica / Europa pe de o parte si Rusia / China pe ce dealalta parte;
    – un razboi termonuclear declanseaza potentialul complet al tuturor celor implicati;
    – singurul lucru pentru amanarea acestui razboi ar fi eliminarea lui Obama de la putere;

    Apreciază

    • Exacustodian said, on martie 6, 2015 at 9:13 pm

      Descreieraţii care vor măcel nu se află pe teritoriul Eurasiei, mă refer la spaţiul geografic nu la unuiunea aia de care s-a vorbit într-un articol. Aveţi impresia că ruşii au nevoie de un război? Ei sunt mulţumiţi cu cât teritoriu au, ieşiri la mări, taiga – cea mai mare pădure, resurse naturale. Li s-a urât de situaţia asta?! Nu ei şi nici Europa occidentală nu are nevoie de incendiu. Cei ce vor măcel sunt peste ocean. Protecţia scutului antirachetă, protejează România?! Trezirea! Ca şi cum aflarea scutului pe teritoriu nostru ar fi o garanţie că aici nu se va trage, nu se vor auzi zgomote, nu vor exploda bombe, nu va înghiţi nimeni praf, nu va muri nimeni, nu va avea de suferit economia. A crede că scutul ne protejează de ceva seamănă a retard mintal. Aveţi impresia că americanii vor veni aici cu toate personajele Hollywood-ului (Rambo, Terminator, Superman, Spiderman, etc.) cu care spăla masiv creiere pe perioada oficială a războiului rece (el se desfăşoară şi acum) iar ruşii ca nişte beţivi împuţiţi vor lupta cu secera şi ciocanu’ în mână şi cu vodka în buzunar?! Scutul este un element care CREŞTE nesiguranţa! Repet CREŞTE!! Într-un război, inamicii au interesul reciproc să-şi distrugă armele şi poziţiile strategice. Americanii te vor bate prieteneşte peste umăr (nu tovărăşeşte ca porcii ăştia de ruşi, bacili ucigaşi) şi vor spune că se mândresc cu un aşa aliat (a se citi vasal) ca România. Şi în oirce monent pot spune: „ştiţi, a apărut o situaţie neprevăzută, nu mai putem sprijini financiar şi militar românia aşa că vă lăsăm să vă descurcaţi, vă ţinem pumnii…” iar România va rămâne cu vorbe frumoase despre democraţie ruine fumegânde, cu văduve şi copii mutilaţi, după care va urma foametea. Cam asta e consecinţa unui război de mari proporţii. Aia va fi foamete, nu sancţiuni ale vestului împotriva vestului. Şi se vor mânca unii pe alţii la propriu. Ruşii ăia cotropitori nu vor avea ce să ia de aici că nu vor avea ce, aici va fi deşert! Nu ştiu câţi dintre cei rămaşi vor să înaţe rugi către Dumnezeu. Pentru că vor fi mulţi dintre cei ce nu au făcut religie la şcoală să nu cumva să fie îndoctrinaţi iar trimiterea la tradiţii nu s-a mai întâlnit în şcoala lor că ăla e evul mediu. Şi ca drapel vor avea steagul cu curcubeu, nu cel dunezeiesc arătat pentru prima dată lui Noe după potop, ci ăla al Sodomei care a pierit şi a ajuns să arate aşa cum va arăta România după conflictul militar împotriva cotropitorilor ruşi.
      Dar ei tot vor striga după ajutor şi-l vor avea. Va veni unul în locul Celui de care la şcoală au învăţat că e un mit al creştinilor. şi răvăşiţi de război, tulburaţi sufeteşte şi slabi trupeşte vor cere pâine. Nu o vor cere cum fac câte unii intoleranţi acum în rugăciunea aia cu care sunt îndoctrinaţi copiii la şcoală, ci vor fi gata de orice pentru asta. Vor fi dispuşi la orice! Se vor deschide în faţa salvatorului, pentru că facebook-ul ani la rând i-a învăţat să fie deschişi şi să spună deschis tot despre ei, despre copii, întregii planete. Vor merge în coloane în mod civilizat să întindă mâna dreaptă sau fruntea şi se vor pleca celui pentru care s-a conceput globalizarea.
      Când cineva nu rezonează cu globaliazarea şi găsesc undeva un punct slab, globalizează cu forţa. Exemplu: Ucraina. Punctul slab: fostul preşedinte Ianukovici. S-au găsit unii prin sud-est să spună nu! Cum au îndrăznit?! Pe ei! Cu arme şi tancuri, luai-ar naiba de viruşi, de beţivi împuţiţi!
      Rusia e greu de globalizat complet, nu că n-ar fi intrată în jocul ăsta perfid, nimani nu le-a scăpat! Însă elita nu se mulţumeşte doar cu atât. rusia nu se conformează planului în totalitate. aşa că dacă sancţiunile n-au mers, hai să băgăm câteva gloanţe într-un opozant a lui Putin. Lumea va crede, că doar Putin a fost spion. Şi presa occidentală va prezenta ştirea aşa: „un critic al lui Puitn a fost împuşcat la Moscova”. Nu un lider al opoziţiei, cin un critic al lui Puitn. Ştiţi ce-s astea? Încercări de a aprinde focu’ dar nu le iese. focu’ se numeşte maidan. Atunci când tot aprinzi o brichetă şi nu ia foc gazu’ sau te străduieşti să aprinzi o grămadă de crengi şi nu-ţi iese.
      vă mai comunic un detaliu interesant:
      La câteva zile înainte de asasinarea lui Boris Nemţov, era programat un miting al opoziţiei, aşa că trebuia o motivaţie serioasă, speculând emoţia celor care gândesc cu televizoru’.
      Fraţilor întru trezire: nu vă mai aruncaţi cu concluzii puerile: „a gata sigur Putin i-a făcut-o…” Reveniţi-vă! Aruncaţi televizorul la gunoi şi folosiţi-vă de informaţia de internet în mod selectiv. Puzzle-ul va arăta altfel. vă asigur!

      Apreciază

    • safimvigilenti said, on martie 7, 2015 at 12:40 am

      cand un ” cunoscut cadru al unui Serviciu Secret din România ” trimite sms-uri cu informatii atat de sensibile …suspecta relatare ; oricum, au daramat un avion cu 300 de oameni si nu a influentat cu nimic evolutia conflictului , nici asasinarea lui nemtov nu va avea modifica treaba din ucraina

      Apreciază

  9. dante said, on martie 6, 2015 at 9:32 pm

    Bucurie mare azi, am vazut procentajul la cererea pentru ora de religie, 90% si m-am bucurat mult.
    Pina aici toate bune si frumoase si nici in cele mai optimiste ginduri ale mele nu credeam ca poporul roman poate sa reactioneze asa, insa aici ne paste un mare si perfid dusman. Bine camuflat si imbibat cu bune intentii apare ECUMENISMUL, panerezia secolului nostru. Adica, sa analizam un pic. Ne stringem laolalta ortodocsii, catolicii, protestantii, iehovistii, evreii, etc chipurile sa luptam pentru o cauza comuna. Pardon!!??
    Pai nu zicea Parintele Steinhardt, ca cu diavolul sa nu te aliezi nici macar pentru a spune un adevar? Acest vot al poporului va fi fructificat la greu de ecumenistii vremurilor noastre, relativizind Ortodoxia si amestecind Adevarul cu minciuna. Acesta este planul „B” al ocultei, calul troian ce ni se serveste noua. Probabil manualele care se vor tipari de acum incolo vor fi pline de iubirism ecumenist si nimeni nu mai poate sa mai comenteze ceva, caci s-a obtinut ceea ce s-a dorit, adica „ora de religie” in scoli. Aceasta este o otrava cu efect intirziat, ce se va rasfringe peste sufletul viitorului adult.
    Stau acuma si ma gindesc, daca nu cumva in acest context, ora de religie mai bine sa nu fie, caci laicizarea si institutionaliozarea Adevarului nu va duce la nimic bun.
    Totul depinde de profesorii de religie, de felul cum sint scoliti, iar aici avem o mare problema.
    Sper sa ma insel.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • Exacustodian said, on martie 7, 2015 at 12:02 am

      Nu degeaba se încheie rugăciunea „Tatăl nostru” cu „izbăveşte-ne de cel VICLEAN!” Are experienţă, a început cu Eva şi Adam, a continuat cu Cain şi a tot ţinut-o aşa până a fost trântit de Hristos! După care continuă, căci se răzbună. Şi înainte şi după ce a „făcut cunoştinţă” cu Fiul Mariei, a tot căpătat experienţă. De aia se spune că în vremurile din urmă va vrea dacă e cu putinţă să-i smintească până şi pe cei aleşi.
      E foarte binevenit comentariul lui dante.
      Trebuie să avem grijă de a nu cădea în capcană. Pentru că probabil (rata probabilităţii în cazul de faţă foarte mare) ca cei ce agită apele împotriva orei de religie ştiu unde bat şi aşteaptă rezultatul. Reamintiţi-vă proverbul „unde dai şi unde crapă”.
      Luaţi aminte că ei nu se rezumă la a spune că „să facă religie doar cine vrea”. Până acum era TOT AŞA! Cine nu vroia religie nu făcea, numai că trebuia să depună o cerere, acum e invers, că „aşa a decis curtea constituţională”, ne spun mizerabilii pe un ton nazal. Dacă era ceva ce nu le convenea, întorceau curtea constituţională pe dos, făceau apeluri la CEDO, etc.
      Ei spun că „sunt împotriva felului cum se predă ora de religie”. Adică ei, necreştinii de orice soi, dau indicaţii ortodocşilor despre cum trebuie să-şi înveţe credinţa, după care vorbesc de EGALITATE în drepturi (mare atenţie la cuvinte ca să le sesizaţi viclenia!). Ei spun că ar trebui ca copiii să aibă o lecţie de istoria religiilor.
      Adică să se situeze undeva deasupra ca să privească religia. Dar ăsta e modul ateu de a privi lucrurile şi/sau modul necredincios de a privi lucrurile.
      Nu se mulţumesc ei cu să facă religia cine vrea ci cine-o face s-o facă într-un fel anume, adică mai au nesimţirea să-ţi dea şi indicaţii – el – ateu, ezoterist, orice ar fi, să-ţi dea indicaţii el ţie ortodox despre cum trebuie să prezinţi ortodoxia. Păi o ortodoxie care se fereşte să spună că „penticostalii borborosesc fără rost”, nu mai e ortodoxie. Când spunem ortodoxie, spunem implicit „mărturisire”, căci credinţa se vede cel mai bine în mărturisire. În felu’ ăsta ei fac presiuni deja spre a trasa ei liniile directoare a ortodoxiei oficiale, a defini ei ce trebuie să fie aia ortodoxie.
      Dacă e vorba de cine vrea să facă religie, atunci lăsaţ-i pe fiecare în pace. Iar odată ce părintele şi-a dat acordu, înseamnă că AUTOMAT nu e deranjat de felu’ în care i se predă religia. Dacă tot vorbesc ei de drepturi, am o întrebare, că lor le place asta cu discriminarea şi intoleranţa: Dacă vor ca ortodoxia să se predea în felul impus de ei, nu sunt discriminaţi părinţii (şi copiii implicit) care vor să aibă oră de religie ca şi până acum.
      Ei spun „noi vă lăsăm să fim ortodocşi” dar la ora de religie să nu se spună aia şi aia şi aia. Ortodoxia nu se predă cu jumătăţi de măsură. Ce înseamnă asta de fapt?! că definiţia ortodoxiei ţi-o dă el (Cernea, Moise şi restul din Legiune!) şi nu-i aia în care crezi tu! Adică el e comisia de validare care să spună: „asta e bine să înveţi, asta nu”. Ortodoxia nu se schimbă de pe azi pe mâine. Ei practic impun o anumită religie care se numeşte „relativism”. Ce-i asta?
      E în regulă să fii ortodox numai să nu ai icoană în clasă! Fii ortodox dar versetu’ x şi y din biblie nu-i valabil.
      ei şi atunci dacă avem o ortodoxie ciuntită (care numai ortodoxie nu mai e) care va mai fi problema de o întrunire ecumenistă, că în semn de solidaritate copiii diferitelor culte la şcoală, vor mai spune o rugăciune împreună…să înveţe ce-i aia toleranţa. O să fie totuşi o excepţie, când un anumit grup va fi privilegiat: evreii! De ziua holocaustului toţi vor trebui să poarte chestia aia în cap şi să-şi ceară scuze probabil (că aşa le place lor, ca întreaga lume să le tot ceară scuze) iar cine nu face asta e intolerant, va fi dus la psihologul şcolii. Dar nu e valabil şi invers. Evreul nu va săruta niciodată crucea, în caz de preotul va da pe la şcoală cu vreo ocazie (huiduit fiind de elevii care nu fac religie). Şi atunci trebuie respectat, că nu poţi să impui evreului să pupe crucea (că îl arde…). Dar nu asta insiunez, că hai noi pe la voi, voi pe la noi. Era doar un exemplu de cum se va….de cum SE petrec lucrurile. Cel mai bine să-şi vadă deale lor. Ortodoxia va primi mereu cu braţele deschise pe cel ce va veni cu inima curată! Asta şi arată Hristos pe cruce cu braţele desfăcute, că aşteaptă pe totţi şi că pe cel ce va veni la el nu-l va lepăda. El s-a oferit lumii, şi şi-a desfăcut braţele aşteptând pe toţi să vină, inclusiv pe cei ce i-au bătut cuie în palme. De asta am spus, cu inima curată, nu pt. interes, cum se întâmplă în unele secte, care obţin adepţi în urma prozelitismului.
      Aşadar, toată agitaţia creată în jurul orei de religie s-ar putea să fie un început al ecumenismului, de fapt nu un început că a început el demult ci o accelerare a lui în România.
      şi că tot pomenisem de intoleranţă (că tare le place liberalilor cuvântu’), ei să fie mulţumiţi că trăiesc în societatea asta încă pe ici pe colo ortodoxă. Nu ştiu dacă puteau să se maimuţărească atât prin Arabia Saudită sau alte ţări unde bântuie radicaliştii islamici. Răbdarea creştinilor intoleranţi le dă lor ocazia să participe la dezbateri, că de nu, le atârna capu’ demult pe vreun gard.
      Lor le e bine la umbra creştinilor. Pe ăştia (pe creştini) poţi să-i iei la mişto şi dacă se supără când îi doare batjocorirea credinţei lor, îi acuzi de intoleranţă. Una două, i-o bagi pe asta cu intoleranţa pe gât.

      Întrebare de baraj:
      Atunci când al de Remus Cernea şi Emil Moise, alt Moise (Guran de data asta) şi ceilalţi legionari (mă refer la legiunea din oamenii din Gadara nu la altceva, atenţie la cuvinte repet) profită de concediile din perioada sărbătorilor CREŞTINE ! ! ! ! nu se simt ei discriminaţi că ei necreştini fiind sunt obligaţi să ia concediu în loc să muncească??!!…

      Iar asta cu democraţia şi decizia majorităţii, respectarea minorităţii, e gargară. Lansează o provocare, pun în mişcare vreun curent (facebook-ul e ideal pt. asta, cu el s-au creat şi războaie civile prin Siria şi un maidan aici la vecini), îndobitocesc un procent însemnat din populaţie, după care spun „păi atunci haideţi dom’le să facem referendum”, ştiind că majoritatea votanţilor sunt deja spălaţi pe creier, după care spun „păi într-o democraţie trebuie să respectăm rezultatele referendumului”. Dacă nu le-o ieşi, vor spune că-s fraudate. Simplu. Asta o fac în Rusia, când sunt alegeri.
      Şi că tot suntem la capitolul democraţie, Remus Cernea a menţionat într-o emisiune că Uniunea Europeană e un teritoriu al libertăţii… Vedeţi cât de jigodii sunt?!
      Am să vă dau eu acum, de fapt vă reamintesc un exemplu de libertate pe europeneşte:
      În Germania, părinţii care nu-şi dau copiii la educaţie sexuală sunt băgaţi în puşcării. Stil nemţesc dom’le ce să mai. Aia nu e îndoctrinare, aia e emanciparea elevului de la cele mai mici vârste. Ora de religie…ortodoxă? Îndoctrinare!
      Şi tot javra asta de schelălăie a victimă a intoleranţilor ortodocşi pe la emisiuni zicea că avem nevoie de etică pentru că avem f. multă violenţă împotriva animalelor, femeilor, ş.a.m.d.
      Nu ora de religie e sursa violenţei, nenorocitule. Te doare imaginea Mântuitorului şi a Maicii Domnului şi a sfinţilor lui în şcoli. De ce nu protestezi împotriva afişelor cu femei în lenjerie intimă de pe vitrinele de bronzare artificială şi magazinelor de lenjerie intimă. Violenţa împotrva femeilor nu e în ora de religie,unde băieţeii sunt învăţaţi să se poarte frumos cu fetiţele şi invers ci în pornografia cu tot bagaju’ ei de practici depravate şi bolnave.
      Şi etica e o disciplină care se învaţă la facultate şi care implică istorie. Există etică protestantă, etică mozaică, etică budistă, etică islamică, etc. Spre exemplu, după una din eticile acestei lumi, ca să ajungi în rai trebuie să tai căpăţâna lui un Remus Cernea, după care Allah îţi va da un harem pentru pofte….trupeşti….după moartea trupului… Etica e o disciplină ce ţine de filozofie. Deci ar trebui copiii să înveţe care sunt doctrinele morale ale diferitelor popoare….ce-i aia? Doctrine morale… Astea să înveţe copiii de clasa i cărora le place încă să se ocupe cu cărticele de colorat?!
      Şi apropo de etica şi credinţele diferitelor popoare. Spre exemplu în China cea de demult (păgână şi pe atunci), agricultorii ca să aibă de la zei o recoltă bogată şi un an bun, torturau o victimă ca ea să verse cât mai multe lacrimi ca să aducă ploaia iar după ce murea, trupul ori era lăsat ca îngrăşământ pt sol, ori era consumat de agricultori. Am dat aşa un exemplu de fragment din istoria religiilor, că aşa cer ăştia. deci să nu zică a marilor religii ci a tuturor, să nu discriminăm pe nimeni.
      Aşadar, toată discuţia pornită pe tema orei de religie ascunde viclenii nebănuite.
      Toţi îşi dau cu părerea despre cum să se predea ora de religie, că ce că strică media uneori şi alte observaţii. Dar dacă vine vorba ca cineva să-şi dea cu părerea despre orele lor 2haideţi dom’le dvs. aveţi pregătire în domeniu, sunteţi specialist? Îmi pare rău dar nu sunteţi avizat!” Ei da! Ei pot să ne indice de unde şi până unde ortodoxia, ce scoaem din ea, ce lăsăm, unde trebuie să modificăm şi noi, să nu cumva să îndrăznim să fim intoleranţi, trebuie să plecăm capul şi să aprobăm, iar asta înseamnă….societate democratică!
      Cei ce aleg să facă religia, indiferent de procent, să fie lăsaţi în pace, că fac religia lor şi în religia lor cuprinde anumite învăţături cu care altcineva nu poate fi de acord şi atât! Nu mai mult. Eşti de altă credinţă, ai altă părere, dute sănătos unde vrei, dar pe ăştia mulţii sau puţinii, lasă-i în pace să-şi înveţe credinţa oricum ar fi ea!
      Şi dacă tot am pomenit de „cum”. A noastră (religie) e cea mai frumoasă. noi nu tăiem capete, nu bem urină, nu stăm în poziţie de lotus şi nu considerăm că jocurile erotice între bărbaţi sunt în regulă. Are cineva altă părere, e problema lui… a lui şi nimic mai mult! Aşa că, să nu ne indice nouă nimeni, cum să predăm religia, ce înseamnă să crezi şi ce e aia ortodoxie. Ortodocşii niciodată nu pun bombe în locuri publice ca să-şi propovăduiască credinţa, nu tăiem gâtleje nimănui, nu umblăm cu broşuri din poartă în poartă să invităm pe oricine la adunări.
      Dumnezeul nostru e Unul smerit, el stă la uşă şi bate! Şi intră doar acolo unde I se deschide!
      Şi tot Dumnezeul nostru cheamă şi primeşte pe oricine care vine cu inima curată!
      Şi Dumnezeul nostru este tolerant, mai mult decât cred unii, pentru că „nu după păcatele noastre a făcut nouă, nici după fărădelegile noastre a răsplătit nouă.” (PSalm 102; 10)

      Apreciază

    • aha said, on martie 7, 2015 at 8:01 am

      m-am gandit si eu la varianta asta dar am zis ca poate ma va intelege lumea gresit ca as fi impotriva orei de religie. dar e foarte subtila chestia. cred ca de aia s-a si facut asa tam-tam , desi ora de religie NU ERA OBLIGATORIE! dar s-a facut mare tam tam in mass media si e posibil sa bage otrava in ora aia de religie si daca o sa comentam o sa ni se inchida gura: pai nu ati vrut ora de religie? uite ca aveti ora de religie si e condusa de patriarhia voastra! ce, stiti mai multe decat cei de la patriarhie?
      parca vad!

      Apreciază

  10. nikodim said, on martie 6, 2015 at 9:33 pm

    Chiar daca demonstreaza cineva societatii adevarul din spatele productiilor sataniste hollywoodiene si societatea in mare pricepe despre ce este vorba, numai sa incerce cineva sa le ia oamenilor filmele ca in secunda doi acel cineva va fi linsat in primul rand de cei apropiati lui. Cum adica cineva sa priveze lumea de filmele americane? Este inadmisibil. Mai degraba ramanem fara paine, dar fara filme americane NU. Eu cred ca asta este realitatea trista a societatii noastre. Majoritatii dintre noi ne plac minciuna si patimile…

    Apreciază

  11. […] Iata si comentariul cititorului Exacustodian postat la articolul “STARRY EYES”: un film despre elita oculta de la Hollywood. Prin ce ritualuri trece o tanara pen…: […]

    Apreciază

  12. aniush said, on martie 7, 2015 at 9:59 am

    …si pana la urma tanara s-a intors la Dumnezeu?

    Apreciază

  13. […] “STARRY EYES”: un film despre elita oculta de la Hollywood. Prin ce ritualuri trece o tanara pen… […]

    Apreciază

  14. […] “STARRY EYES”: un film despre elita oculta de la Hollywood. Prin ce ritualuri trece o tanara pen… […]

    Apreciază

  15. […] “STARRY EYES”: un film despre elita oculta de la Hollywood. Prin ce ritualuri trece o tanara pen… […]

    Apreciază

  16. […] “STARRY EYES”: un film despre elita oculta de la Hollywood. Prin ce ritualuri trece o tanara pen… […]

    Apreciază

  17. […] “STARRY EYES”: un film despre elita oculta de la Hollywood. Prin ce ritualuri trece o tanara pen… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.