SACCSIV – blog ortodox

Daca asta e alternativa, adica MISCAREA EUROASIATICA (a lui Aleksandr Dughin), atunci FAC PIPI PE EA. Detalii despre ADUNATURA de MASONI, EZOTERISTI si OCULTISTI ce s-a strans la BUCURESTI in cadrul colocviului dedicat lui JEAN PARVULESCO

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 5, 2015

   Iata ce putem citi la Mişcarea euroasiatică a organizat un colocviu la Bucureşti. Alekandr Dughin a intrat în direct prin skype de la Moscova:

Membri ai Mișcării euroasiatice a lui Aleksandr Gelievici Dughin, consilierul președintelui Dumei de Stat de la Moscova și considerat ideologul Kremlinului, s-au întânit sâmbătă şi duminică la București în cadrul colocviului dedicat lui Jean Pârvulesco. Alekandr Dughin a avut intervenții prin skype sâmbătă și duminică în cadrul acestui colocviu. Reuniunea s-a desfăşurat la hotelul Crystal Palace din București (care îi aparține fostului șef al LPF, Mitică Dragomir). Au fost prezente circa 60 de persoane, printre care Natalia Melentyieva, soția ideologului Aleksandr Gelievici Dughin, titrează Flux24.ro.

Simpozionul a fost moderat de Dan Mușetoiu, coordonator russiatoday.ro, Vlad Sauciuc (Suveran Mare Maestru General, Mare Hierofant al Suveranului Sanctuar Naţional Român al Ordinului Masonic Oriental al Regimului Primitiv şi Rectificat de Memphis – Misrai) și Dragoș Dumitriu (fost deputat PRM și PC).

Dintre cei prezenți la eveniment aminitim pe Gelu Voican Voiculescu (viceprim-ministru în Guvernul provizoriu Petre Roman), Iurie Roșca ( fost președinte al Partidului Popular Creștin Democrat din Republica Moldova, vicepreședinte al Parlamentul Republicii Moldova între 1998-2001 și 2005-2009; și viceprim-ministru al Republicii Moldova (iunie – septembrie 2009), considerat în urmă cu mai mulți ani liderul opoziției pro românești din Basarabia); Radu George Serafim, (fost realizator în TVR și care a candidat la șefia Marii Loji Naționale a României), scriitorul Ioan Buduca (editorul în anii 90 al săptămânalului Cuvântul), filosoful italian Claudio Mutti.

Sâmbătă şi duminică au fost aşteptate și alte personalități, printre care Ioan Coja, fost președinte al grupării naționaliste Vatra Românească și Tudor Ionescu, liderul Noii Drepte. Alekandr Dughin a intrat în direct prin skype de la Moscova şi i-a salutat pe participanţii de la colocviu.

Ziua de sâmbătă a simpozionului a fost dedicată lui Jean Pârvulesco. Refugiat la Paris în 1950 (după ce trecuse clandestin frontiera română în Austria în 1949), Pârvulescu frecventează seminariile lui Jean Wahl la Sorbonna, și se împrietenește cu Jean-Luc Godard (care îl va folosi ca personaj în filmul „A bout de souffle”), Raymond Abellio, Aurora Cornu, Louis Pauwels, Martin Heidegger, Ezra Pound, Julius Evola, Ava Gardner, Carole Bouquet. Joacă în filmul lui Éric Rohmer „L’ancien et le moderne” (1993). Pârvulesco a fost mentorul lui Aleksandr Gelievici Dughin. președintele Partidului Eurasiatic – mișcare ce pledează pentru edificarea unui suprastat eurasiatic capabil să se opună hegemoniei americane.

Duminică discuțiile s-au axat pe mișcarea euroasiatică. La manifestări a ajuns și Ion Varlam, fost deținut politic, secretar general al UMRL în perioada când era condusă de Ion Rațiu, membru al PNȚCD.

J.R.

Comentariu saccsiv:

   Despre Gelu Voican Voiculescu, masonul Suveran Mare Maestru Vlad Sauciuc sau Radu George Serafim, ala care a candidat la șefia Marii Loji Naționale a României, ce sa mai spunem? E clara cu ei.

Sa vedem oleaca ce-i cu ceilalti:

   Dragoș Dumitriu

Citez din Dragos Dumitriu scrie „Cronica Supranaturalului”:

Fostul deputat de Arges al PRM si PC Dragos Dumitriu (cel care a militat indelung, chiar si printr-un proiect de lege, pentru reinfiintarea judetului Muscel) si-a deschis de curand un site numit „Cronica SUpranaturalului”. Site-ul poate fi accesat la adresa www.cronicasupranaturalului.ro, una dintre „pastilele” semnate aici de Dragos Dumitriu avand titlul „Asteptandu-l pe Messia”.

„Cel mai misterios om din lume” – Edgar Cayce -, „Originea extraterestra a omenirii” si „Ciudata poveste a vampirilor Parisului” sunt doar cateva din celelalte texte propuse spre lectura de fostul deputat, la origine…jurnalist. In ultima vreme, Dragos Dumitriu a devenit un invitat obisnuit al emisiunii „Codul lui Oreste”, dar a si cochetat cu Partidul Ecologist.

Poate ca fostul deputat va milita din nou, de aceasta data nu prin proiecte de lege, ci prin masuri… extrasenzoriale, sa le intre mintile in cap guvernantilor in ceea ce priveste reorganizarea tarii. Nu de alta, dar in loc sa se infiinteze Muscelul, cum voia Dumitriu, acum cei de la putere vor sa desfiinteze si Argesul…

   Ioan Buduca

Un adept al Antroposofiei şi un rafinat cunoscător al operei lui Rudolf Steiner conform https://adiparvu.wordpress.com/2014/04/20/ioan-buduca-sau-misteriile-principiului-antropic/

   La http://news.russiatoday.ro/russiatoday-ro-si-romanii-uitati-jean-parvulesco/ putem citi detalii si despre altii:

Constantin Parvulescu

Constantin Parvulesco este fiul lui Jean Parvulesco şi al Contesei Véronique Sénac de Meilhan, născut la Madrid pe data de  10 mai 1960.
A urmat Şcoala de Cadeţi din Sorèze, unde a obţinut o specializare militară ca paraşutist în trupe de comando, apoi a lucrat ca analist militar la statul major al Primului Corp de Armată din Baden-Baden.
A studiat ştiinţele religioase  la Şcoala practică de înalte studii de la Sorbona, Paris şi a obţinut un master în comunicare la Ircom, în Angers (Universitatea Catolică)
Este scriitor, istoric, reporter special, fotograf şi conferenţiar. A susţinut cronicile «  Arta de a trăi  » şi «  Istorie şi Orologii» în mai multe reviste din Franţa, Elveţia şi Luxemburg.
A publicat 52 de cărţi, printre care  : Transsiberianul, Orient Express, Cafenele literare, Sumo, Geisha, Samurai şi Kamikaze, Messerschmitt, Porsche, Gondolele, Zei şi Trabucuri, Beretta  92, Motocicleţe ruseşti, Ceasuri militare, Secretul Apărării, Paraşutiştii, etc…
A condus o delegaţie a ordinului de Malta în România, în timpul revoluţiei din 1989.
Ca reporter special, a traversat Europa şi Rusia de la Paris la Novossibirsk şi a mers pe urmele lui Che de la Buenos Aires prin Anzi până la Machu-Pichu şi Lima via Valparaiso.
A participat la expediţii etno-arheologice în Honduras şi Nicaragua. Constantin Parvulesco este Ambasador al Regatului Araucaniei şi Patagoniei, fiind înnobilat duce de Villarica de către ASR prinţul Araucaniei & Patagoniei.
Este, de asemenea, Comandor de Paris al Ordinului Militar şi Ospitalier Sfântul Lazăr de Ierusalim, Baliv Mare Cruce al Ordinului Nobil Regal Steaua Sudului, decorat cu Marea Cruce de Onoare de San Téotonio, Comandor al ordinului Coroana de Oţel şi  Cavaler al Ordinului Vulturului din Georgia

Laurent James

Născut la Saint-Priest (Lyon, Franţa) în 1970, Laurent James este un scriitor, activist şi ezoterist francez.
După ce a locuit în Grenoble, Nisa, Newcastle-upon-Tyne şi Dresda, s-a stabilit în Marsilia, în anul 2000. A scris numeroase articole despre Louis-Ferdinand Céline, Don Quijote sau Arthur Rimbaud. A prezis tragedia din 11 Septembrie în textul său «  Marsilia este America  », în care arată cum stilul de viaţă al americanilor este opus din toate punctele de vedere misticii mediteraneene.
A participat cu texte în lucrări colective, publicate între anii 2002 şi 2004, la edituri precum l’Age d’Homme, Rocher şi Fayard/Mille et une Nuits.
A creat o serie de spectacole bazate pe punerea în scenă a unor texte de mare actualitate, aparţinând lui Jean-Louis Costes, Marc-Edouard Nabe, Roger Gilbert-Lecomte, Lucien Rebatet. Cinci reprezentaţii ale acestora au avut loc la Teatrul Main d’Or din Paris.
A înfiinţat mişcarea Parusia pe 22 iulie 2008, în naosul bisericii Sfântul Maximin (din provincia Var), cu prilejul procesiunii moaştelor Sfintei Maria Magdalena. Parusia se înscrie deopotrivă în rândul mişcărilor artistice, spirituale şi metapolitice. Mişcarea are drept instrumente de comunicare un sit internet şi un blog, şi realizează o serie de evenimente, cu ocazia fiecărei aniversări a creării sale, cum ar fi, de pildă, lectura integrală a textului «  Cea care plânge  » (de Léon Bloy) în altarul catedralei Notre-Dame din Salette, sau a «  Epocii lui Christos  » (de Nabe) pe muntele Sainte-Baume.
Laurent James a susţinut numeroase conferinţe publice sau pe internet, având drept subiecte principale ezoterismul revoluţionar, bazele şi perspectivele Regatului Eurasiei, sau legăturile dintre Apocalipsa după Ioan şi Tarotul de Marsilia. În octombrie 2011 a participat la congresul «  Against Post-Modern World  » organizat la Moscova de metafizicianul tradiţionalist Alexandre Dughin, după care a susţinut două conferinţe alături de acesta şi de  Alain de Benoist la Paris şi Londra. A organizat Întâlnirile Eurasiatice la Bruxelles în septembrie 2013, împreună cu Constantin Parvulesco şi Robert Steuckers, eveniment la care a luat parte în direct, de la Moscova, prin internet, şi Alexandre Dughin.
Un interviu cu Laurent James a fost publicat în 2013 într-o lucrare colectivă, la editura Alexipharmaque.
Pe 22 iunie 2014, Laurent James a participat la ceremonia de încoronare a Alteţei Sale Regale Stanislas I, Rege al Araucaniei şi Patagoniei (la Tourtoirac, Franţa). Cu acest prilej, a fost investit cu funcţia de Consilier cultural al Ministrului Afacerilor Externe şi al Cultelor al Regatului.Începând cu ianuarie 2014, Laurent James a susţinut o serie de conferinţe la Rennes-le-Château, în care propune o interpretare a istoriei Franţei bazată pe gândirea lui Claude Grasset d’Orcet şi a lui Jean Parvulesco.

Arnaud de l’Estoile

Arnaud de l’Estoile este istoric şi scriitor, membru al Societăţii Oamenilor de Litere din Franţa. Născut în anul 1966, a urmat studii universitare la Sorbona şi la  Conservatorul Naţional de arte şi meserii din Paris. S-a specializat în studiul ezoterismului şi al ştiinţelor oculte.
Din acest motiv, cercetările sale au fost orientate atât către teorie (baze, curente şi mari figuri, istoria secretă, etc.), cât şi spre practică (magie, alchimie, kabbală, etc.).
A publicat la editura Pardès biografiile principalilor ocultişti din a doua jumătate a secolului XIXe siècle  : Stanislas de Guaita, Papus, Péladan şi Éliphas Lévi.
Cea de-a cincea lucrare a sa, Adevăratul secret al regilor Franţei, este o analiză a culiselor esoterice ale operelor lui Maurice Leblanc, autorul personajului  Arsène Lupin.
Este, de asemenea, autorul primei biografii a lui Pierre Plantard de Saint-Clair, fostul Mare Maestru al Prioratului de Sion.

Alex Wyeth

Născut la Lausanne pe 3 februarie 1971, Alex Wyeth a urmat un masterat în drept la Universitatea din Geneva, după care s-a înscris la facultatea de litere pentru a studia metafizica medievală şi filosofia politică. După efectuarea unui stagiu de doi ani într-un cabinet de avocatură, se dedică picturii, dar în acelaşi timp îşi înfiinţează propria firmă de consultanţă în domeniul proprietăţii intelectuale. Este membru activ al mai multor asociaţii profesionale, conducând o uniune a avocaţilor şi juriştilor de afaceri din Elveţia.
Pasionat din adolescenţă de filosofie şi ezoterism, Alex Wyeth va fi iniţiat mai întâi în diferite şcoli şi tradiţii orientale, îndeosebi în budismul zen şi teravada, advaita vedanta şi tantrismul kaula. După ce şi-a completat parcursul iniţiatic şi a primit calificările necesare pentru a putea forma, la rândul său, noi adepţi, a simţit nevoia de a redescoperi tradiţia spirituală  europeană, implicându-se activ în diferite curente, mai ales în cel cavaleresc, în mistica renană şi carmelitană, iluminismul francez şi magia ceremonială. Deşi în aparenţă foarte eclectică, această abordare urmăreşte a fi, mai întâi de toate, tehnică şi operativă, în continuarea liniei spirituale care a stat la baza lucrărilor Grupului UR, din care a făcut parte în anii 1920 şi Julius Evola. Tot din dorinţa de a aprofunda calea urmată de Julius Evola, atât pe latura ei iniţiatică cât şi pe cea metapolitică, Alex Wyeth a studiat operele lui Jean Parvulesco şi  Alexandr Dughin, urmaşii contemporani ai acestuia.

   Comentariu saccsiv:

   Adica o gramada de masoni, ezoteristi si ocultisti. Adica satanisti. Adica personaje cu care un ortodox nu trebuie sa se incarduiasca.

Posibil sa fie cooptati si oameni cumsecade in miscarea asta, dar dupa ce afla despre cele de mai sus, e bine sa se fereasca.

83 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ioan said, on martie 5, 2015 at 3:42 am

    pai Coja parca nu se aseamana , …de ce se aduna cu astia?

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 5, 2015 at 5:22 am

      Ioan

      Zice pe blog ca nu s-a dus, dar s-ar fi dus:

      http://ioncoja.ro/textele-altora/completare-la-ipoteza-anterioara/

      Apreciază

      • ManolescuBD said, on martie 5, 2015 at 3:35 pm

        Totul se ‘leagă’ cu ce a comentat Alex, aici: https://saccsiv.wordpress.com/2015/02/15/cum-au-luptat-democratiile-impotriva-populatiei-civile-in-al-doilea-razboi-mondial-exact-astfel-vor-proceda-si-acum-70-de-ani-de-la-bombardarea-orasului-dresda/#comment-255063

        „Occidentul și Rusia acționează conform Planului Globalist în egală măsură. Vor să provoace război, haos, pentru ca apoi să facă “ordine” din haos, Guvernul Mondial.
        Să ne aducem aminte că Putin a semnat la Astana (Kazahstan) tratatul privind Uniunea Economică Eurasiatică (29 mai 2014).

        Uniunea Eurasiatică figurează pe Agenda Clubului de la Roma .

        La 17 septembrie 1973 Clubul de la Roma a emis un proiect cu numele Regionalized and Adaptive Model of the Global World System în care prezenta planul lor pentru a împărți țările lumii în zece regiuni socio-economice care mai apoi să fie conduse de către Un Singur Guvern Global. Regiunile socio-economice pe care ei le-au planificat sunt următoarele:

        1. SUA, Canada și Mexic;
        2. Uniunea Europeană (UE);
        3. Japonia;
        4. Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Israel și Insulele Pacificului;
        5. Europa de Răsărit (Uniunea Eurasiatică)
        6. America Latină, Centrală și de Sud;
        7. Africa de Nord și Orientul Mijlociu;
        8. Africa Centrală;
        9. Asia de Sud și de Sud-Est;
        10. Asia Centrală.

        La data de 17 decembrie 1992, prima regiune socio-economică a luat ființă prin acordul dintre președintele USA, președintele Mexicului și reprezentantul Canadei care au semnat tratatul de colaborare NAFTA (North American Free Trade Area – Acordul Nord American de comerț liber).

        A doua regiune socio-economică, Uniunea Europeană, a ajuns la 28 de state componente, după aderarea Croaţiei, la 1 iulie 2013.

        A treia regiune este deja formată.

        A cincea regiune socio-economică, Uniunea Eurasiatică, va funcţiona de la 1 ianuarie 2015, dupa ce tratatul a fost semnat deVladimir Putin, Alexander Lukashenko și Nursultan Nazarbayev .

        Uniunea Africană este organizația care succedă Organizația Unității Africane (OUA). Fondată în iulie 2002, l-a avut ca prim președinte pe sud-africanul Thabo Mbeki, fost președinte al OUA. Creată după modelul Uniunii Europene, scopurile sale sunt promovarea democrației, drepturile omului și dezvoltarea pe continentul african, în special pentru mărirea nivelului investițiilor străine prin intermediul programului Noul Parteneriat pentru Dezvoltarea Africii (NEPAD).
        Obiectivele Uniunii Africane cuprind și crearea unei bănci centrale de dezvoltare.
        Ales în martie 2004, Parlamentul Panafrican s-a deschis în martie 2004 inițial având sediul la Addis Abeba în Etiopia. Acum are sediul la Midrand în Africa de Sud. Actualmente, acesta are doar un rol consultativ, urmând ca la sfârșitul primilor 5 ani să aibă putere legislativă. Are 265 deputați, membri ai parlamentelor naționale ale celor 54 de state membre.

        Toate Uniunile de State funcționează după aceleași reguli : cooperare economică, cooperare politică, cetățenie comună și migrație. Statele fondatoare își asumă obligația garantării circulației libere a bunurilor, capitalurilor, serviciilor și a forței de muncă și coordonarea comună a unor politici precum energia, industria, agricultura și transportul.

        Aceste reguli reprezintă de fapt cedarea suveranităţii economice şi politice a statelor membre către un Centru de Putere, după care urmează dizolvarea lor.

        Toate Uniunile de State reprezintă etape spre Guvernul Mondial !

        Toate au fost create şi sunt conduse din umbră de aceiaşi oameni !

        Deci Rusia nu este împotriva Planului Globalist, decât în ceea ce priveşte jocul Teză / Antiteză | Sinteză !”

        https://oasteadigitala.wordpress.com/2012/01/07/noua-ordine-mondiala-dialectica-hegeliana/

        „Doar OPTIUNILE INTERIOARE nu le pot astia face praf. Cele exterioare insa da… dealtfel asta e si NECESITATEA MICROCHIPULUI IMPLANTAT; fara el nu-ti pot conduce optiunile interioare, daca esti incapatinat. De aia CHIPUL este angular…. si mentionat ca atare si-n Biblie.” – https://www.facebook.com/Adrian.Mihai.Radian/posts/665778156877922

        „MasterPlanul Ocult al Noii Ordini Mondiale – Globalizare Fascistă şi Depopulare [ReUpload!2010]” – https://www.facebook.com/ManolescuBD/posts/1581681415451508 😉

        Apreciază

      • nimeni said, on martie 5, 2015 at 11:12 pm

        In legatura cu cele 10 regiuni socio-economice;

        Apocalipsa Cap. 17.

        12. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara.

        13. Aceştia au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei.

        Apreciat de 1 persoană

      • ManolescuBD said, on martie 6, 2015 at 12:02 am

        PS: „Să ne aducem aminte că Putin a semnat la Astana (Kazahstan) tratatul privind Uniunea Economică Eurasiatică (29 mai 2014).”

        IA UITE AICI !!!!

        https://oasteadigitala.wordpress.com/2012/02/26/astana-capitala-illuminati/ 😉

        Apreciază

      • scortisoara said, on martie 6, 2015 at 5:49 pm

        Mai , da` toponimul Astana nu e anagrama cuvantului satana ? Mama , cum isi aleg astia locurile …. ! Capitala Illuminati ? Ha !

        Apreciază

  2. Partizanu said, on martie 5, 2015 at 7:35 am

    In sfirsit ii vine mintea ROMANULUI SACCCIVS. Urmeaza marea demascare. FACATURILE nationaliste pro EUROASIA.

    Apreciat de 1 persoană

    • Partizanu said, on martie 6, 2015 at 12:52 pm

      Eu unu recunosc ca am fost dus in eroare de o FACATURA de aceea incerc sa-i avertizez si pe alti sa nu pateasca ce am patit eu. http://tuburluimihai.blogspot.ro/2013/03/sa-facem-lumina-noua-dreapta-si-masonii.html

      Apreciază

      • cristi o. said, on martie 6, 2015 at 5:15 pm

        @Partizanu
        Eu mi-am pus intrebarea, cu mult timp in urma, de ce ND exista, functioneaza, agita poza Capitanului pe strada iar TPT este faultat din toate directiile. Acelasi lucru, la incercarea de reinfiintare a unor organizatii de tip FDC (complet apolitice), cu ani in urma, – faulturi si amenintari cat cuprinde! Nu mai spun ca masonii s-au implicat direct in toate piedicile. Am tras o concluzie, bazat si pe existenta unor securisti in ND, – sistemul, a anticipat potentialul unei miscari nationaliste legitime si a facut totul s-o controleze. Pericolul este mare, deoarece ei pot atinge doua obiective, simultan. Adunarea celor onesti, cu vederi nationaliste intr-un singur loc pentru a putea fi supravegheati/controlati facil si posibilitatea compromiterii definitive a dreptei nationaliste prin implicarea in diverse actiuni discutabile (atunci cand interesul ocultei o cere). Ceea ce-i tradeaza pe acestia, este lipsa trairii crestinesti autentice. Poti sa fii mare actor dar trairea autentica in cuvantul lui Dumnezeu n-a putut-o imita nimeni! Poti sa-i vezi pe la biserica, facandu-si cruci (si asta foarte rar) pe unii dar, cel mult, de spectacol. Majoritatea n-au nicio treaba. Cei cu traire autentica sunt foarte putini, si s-au cam prins de smecherie. Or mai fi, nu zic nu, si cativa autentici ramasi prin ND, dar nu-mi este clar ce mai fac ei pe acolo. Faceti bine ca atrageti atentia. Cei ce aspira la o dreapta autentica, sa faca bine sa studieze mai intai tot despre Capitan, idealul lui, viata de mare rugator, sacrificiul lui etc. Plus ca trebuie sa ia in calcul si contextul geopolitic al perioadei respective – cunoasterea istoriei NEALTERATE este obligatorie. Viata si sacrificiul Sfintilor din inchisori (legionari si non-legionari), de asemenea. Nu se poate merge doar cu poza lui Codreanu si sloganuri, mimand Legiunea, dar sufletul e gol pe dinauntru, lipsit de cunoastere sau animat de razbunare/ura/nerealizari ori sperante materiale si alte nimicuri. Dreapta nationalista nu trebuie sa fie un spatiu de manifestare pentru frustrarile, lipsa de orizont sau dorinta de parvenire a unora. Capitanul a gandit Legiunea ca o scoala unde sa se formeze caracterul, trairea crestina si spiritul de jertfa pentru credinta si neam. In viziunea mea, aceasta elita a reprezentat o „coloana vertebrala” a intregii natii – poate si din aceasta cauza s-a incercat si se mai incearca distrugerea, prin orice mijloace a ei. In ceea ce priveste incercarea masonilor de a imparti dreapta nationalista in pro-Codreanu si pro-Sima (sa ne aducem aminte de „basisti”/”antibasisti”) ea e menita sa induca spiritul dezbinarii. Sunt de acord, in timpul lui Sima s-au intamplat alunecari mari spre lumesc a legiunii, a scazut exigenta de selectie a membrilor… Poate si din cauza asta s-au infiltrat mai usor spionii nazisti si bolsevici… Dar de aici si pana la a forma doua grupari… E prea mult. Eu inclin spre inceputurile Legiunii, cand caracterul lumesc nu prea era prezent si infiltrarile minimale. De asemenea, Codreanu era un mare rugator si scoala fratiilor/cetatuilor, infiintata de el, a dat mari caractere si jertfitori pentru credinta, asemeni mucenicilor din vechime. Prin prisma intamplarilor istorice, vietii acestor nevoitori si marturiei lor, am ajuns la o concluzie: formatiunile politice, chiar izvorate din considerente de credinta si jertfa, sunt sortite esecului. Sunt permanent infiltrate cu gunoaie in leafa vrajmasului ori sunt impiedicate sa functioneze. Unica solutie este trairea in cuvantul lui Dumnezeu, apararea valorilor neamului si lupta pentru adevar! Astea nu au nevoie de partid, nu contravin nici legii divine, nici scolii codrenesti, nu micsoreaza jertfa martirilor, sunt la indemana tuturor si nu aduc dezbinare in nationalisti. (Ca nu poti fi si nationalist si ateu/dusman al lui Dumnezeu in acelasi timp – poporul roman s-a nascut dreptcredincios si in respect pentru poruncile divine!)

        Apreciază

      • Partizanu said, on martie 7, 2015 at 9:51 am

        Armele noastre sunt mai PUTERNICE DECIT AI LOR. POSTUL SI RUGACIUNEA Doua arme de temut impotriva vrasmasului mai ales cind e facuta de cei care sunt VII IN DUHUL CAPITANULUI SI A LEGIUNII CERESTI. Trebuie sa invatam a ne ruga tot timpul sa fim o SINGURA LEGIUNE, UN SINGUR CAPITAN, UN SINGUR POPOR BIRUITOR. Poate nu sunt inteles dar din cei chemati si prea putini alesi vor duce garda mai departe. LEGIUNEA CEREASCA AJUTA CU OSTENI LEGIUNEA PAMANTEANA.(VEZI bazaconiile insirate de VEGHETORII de la DE VEGHE PATRIEI). E CEVA MISTIC, OCULT, EZOTERISM… Nu stim. Stim ca EI STUDIAZA FENOMENUL LEGIONAR de multa vreme indiferent daca am fost in comunismul ATEU iar marturisitori zac in gropi nestiute de nimeni(doar de noi). E ultima batalie pina la infatisare in fata lui DUMNEZEU ca popor BIRUITOR IN MANTUIREA VESNICA a IMPARATIEI SALE. DOAMNE AJUTA.

        Apreciază

  3. Alin said, on martie 5, 2015 at 9:54 am

    Apreciat de 1 persoană

      • geo said, on martie 6, 2015 at 9:34 am

        Agentia de stiri Reuters a intrat in posesia a ceea ce ar putea fi ultima nota scrisa pe hartie de opozantul rus Boris Nemtov, cu o zi inainte de a fi impuscat mortal in centrul Moscovei, vinerea trecuta. Nemtov, care, potrivit mai multor surse, lucra sa adune dovezi privind implicarea Rusiei in conflictul separatist din estul Ucrainei, s-a intalnit, cu o zi inainte de a fi asasinat, cu Olga Shorina, o consiliera apropiata a sa. Temandu-se ca ar fi putut fi ascultati, opozantul rus a preferat sa ii scrie acesteia pe o hartie A4 ceea ce voia sa ii comunice: „Cativa parasutisti din Ivanovo au luat legatura cu mine. 17 au fost ucisi, nu le dau bani, dar deocamdata le e teama sa vorbeasca”, a scris Nemtov in ceea ce pare sa fie ultima sa nota pusa pe hartie.

        „Nu a vrut sa spuna nimic cu voce tare, motiv pentru care a scris”, a explicat Olga Shorina.

        Autenticitatea notei scrise de mana si atribuita lui Boris Nemtov nu a putut fi confirmata, noteaza Reuters.

        http://www.hotnews.ro/stiri-international-19557891-ultima-nota-scrisa-hartie-opozantul-rus-boris-nemtov-inainte-asasinat-publicata-reuters.htm

        Foarte tare: nu se stie la ce se refera, nu se stie daca e ultima si nu se stie daca e a lui Nemtov…da’ o publicam, poate, poate…jurnalism de 1 ban…

        Apreciază

      • geo said, on martie 6, 2015 at 10:39 am

        Mass media ucraineana, preulata, fara dicernamint si de mass media de la noi – http://www.hotnews.ro/stiri-international-19555054-parchetul-olandez-zborul-mh17-doborat-racheta-ruseasca-buk-anchetatorii-fotografii-inregistrari-video.htm – a sustinut, zilele trecute, ca avionul prabusit anul trecut, ca procurorii oalndezi au stabilit cauza prabusirii – o racheta Buk…

        Numai ca, surpriza, olandezii neaga vehement aceste speculatii, pina la urma:

        “I can say for sure they are not correct,” Dutch Public Prosecution Service (OM) spokesman Wim de Bruin told RT.

        “We are not yet ready to take any conclusion,” he added.

        The NOS does mention the theory of MH17 being shot down by a Buk missile, but does not claim that the Dutch investigation confirmed it. Instead it cites online videos as the source of the allegation. The report adds that Dutch investigators spoke to eyewitnesses in Ukraine, without detailing the substance of those accounts.

        In a statement on its website, OM denied that there was any obstruction to their investigation into the MH17 tragedy from the AIVD.

        The Netherlands published a preliminary report in September 2014, but didn’t go any further than confirming that the plane was destroyed in mid-air by a large number of high-energy projectiles, leaving a window for speculation as to what weapon was used in the downing of the aircraft. A full report is expected in October this year.

        http://rt.com/news/237961-ukraine-media-mh17-dutch/

        Apreciază

      • geo said, on martie 6, 2015 at 10:51 am

        http://www.hotnews.ro/stiri-international-19562562-pilotul-ucrainean-nadia-savcenko-incetat-greva-foamei.htm

        Hai sa vedem cum arata cineva dupa 82 de zile de grava foamei!!!

        Apreciază

      • geo said, on martie 6, 2015 at 10:57 am

        De cine o fi fabricat videoclipul: rebeli sau ucraineni?

        Apreciază

      • cristi o. said, on martie 6, 2015 at 9:50 pm

        @geo
        Referitor la „grevisti” dintr-astia ai „foamei” de senzational, nici noi n-am dus lipsa… Era o invatatoare, prin partidul lui Voiculescu (s-a „ratacit” prin parlament ulterior) care a tinut o greva a foamei imposibila – aproape ca nu slabise dupa 78 de zile?! Plus ca respectiva era mult mai in varsta ca tanara ukraineanca si nu avea absolut nicio sansa sa ramana in viata dupa 20-30 de zile. Spre deosebire de persoanele mai sus mentionate, T. Maries (cel cu revolutionarii) dupa vreo 40 de zile de greva reala era complet terminat – un schelet ambulant cu mers impleticit, vorba greoaie si tendinta de cadere… Daca nu ma insel, chiar a intrerupt greva atunci din cauza medicilor care nu-i mai dadeau sanse de revenire. Ce greva de 50, 70, 80 de zile, povesti de adormit „boborul”! Abia daca pustnicii si ceilalti mari nevoitori mai fac posturi de 40 de zile! Daca o greva a foamei sub supraveghere medicala si in repaos l-a facut pe Maries (om totusi in putere) sa arate ca o stafie dupa 40 de zile, ce sanse erau ca tanara din imagini sa arate mai bine dupa greva de 82(?!?) de zile decat in momentul capturarii? Ori „tanti” invatatoarea de la noi, trecuta bine de varsta tineretii, ce sanse avea sa mai fie in viata dupa o luna, nu 78(?!?) de zile… Pur si simplu, mass-media ne crede tembeli…

        Apreciază

  4. anonim said, on martie 5, 2015 at 10:12 am

    offtopic https://fituicalibera.wordpress.com/2015/03/05/in-reclama-superbet-se-afla-666-stilizat/

    iar un frate a sesizat bet=beast?superbeast??

    Apreciază

  5. Alin said, on martie 5, 2015 at 10:24 am

    Frumos a combatut asta noapte Pr. Conf. Dr. Constantin Necula impotriva lui R Cernea si a profului ateu Moise

    ” Iar de la ora 22.00, oameni de ştiinţă, politicieni, dascăli, elevi, părinţi, preoţi şi jurnalişti continuă dezbaterea „Pro şi Contra Orei de Religie”. Vei afla care este soluţia la scandalul care a divizat societatea românească! Dar şi cine îşi asumă resposabilitatea pentru transformarea României într-un tărâm unde politicienii par „fără Dumnezeu”.

    https://ro-ro.facebook.com/Rares.I.Bogdan/posts/742156725853192

    Apreciază

  6. Alin said, on martie 5, 2015 at 10:25 am

    Apreciat de 2 persoane

  7. energein7 said, on martie 5, 2015 at 10:28 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  8. radu iacoboaie said, on martie 5, 2015 at 10:48 am

    INTERESANT DAR ȘI DE AȘTEPTAT: ,,Sâmbătă şi duminică au fost aşteptate și alte personalități, printre care Ioan Coja, fost președinte al grupării naționaliste Vatra Românească și Tudor Ionescu, liderul Noii Drepte.”
    SUNT SAU NU SUNT ȘI DÂNȘII MASONI? ORI DOAR COCHETEAZĂ PUȚIN CU MASONERIA?

    Apreciat de 1 persoană

    • radu iacoboaie said, on martie 5, 2015 at 10:36 pm

      DUPĂ ULTIMELE ARTICOLE DE PE BLOG, CONSTAT CĂ SUNT MONITORIZAT PUTERNIC DE SITE-UL ADEVĂRUL.RO ȘI DE… UNIUNEA EUROPEANĂ!
      ACOLO UNDE ÎMI APAR VIZUALIZĂRILE RAPORTATE DIN FIECARE ȚARĂ, APARE ȘI UN CHENAR CENUȘIU ÎN DREPTUL CĂRUIA SCRIE UNIUNEA EUROPEANĂ!…

      Apreciază

    • radu iacoboaie said, on martie 6, 2015 at 10:52 am

      DOUĂ COMENTARII PE TEMA STUDIULUI RELIGIEI ÎN ȘCOALĂ:

      1. Eusebiu, 04 Mar 20:13 (comentariu pe site-ul realitatea.net la art. Cine nu vrea Religia materie obligatorie în școli? )

      Studiul unei religii nu se confundă cu practicarea ei. Predarea unei religii în școală, indiferent de forma sa confesională nu este același lucru cu învățământul confesional. Studierea propriei religii în școală nu este discriminare de niciun fel. Disciplina religie are în componenta sa și capitole de istorie a religiilor, de prezentare a tradițiilor românești religioase, precum și prezentarea celorlalte mari confesiuni de la noi din țară.
      Cei ce militează împotriva studiului religiei se dovedesc intoleranți în ateismul lor. Partidul Comunist din România învăța că religia e o chestiune ridicolă și trebuie manifestată doar acasă. Comunismul nu a murit, s-a deghizat sub masca liber-cugetătorilor ca Remus Cernea și Prof. Moise și alții care acum fac aceeași lucrare.

      Sub masca libertății îngrădesc dreptul câștigat la revoluție de a vorbi liber despre Dumnezeu și de a studia o religie sau confesiune în școală. Primul liber-cugetător al țării este mândru de voi! Restul românilor vă atrag atenția că e rușinos ceea ce faceți.

      2. nae, 02 Mar 07:56

      Statul trebuie să ţină cont de voinţa majorităţii, şi nu să execute ordinele unor

      O.N.G.-uri, care plâng cu lacrimi de crocodil de mila copiilor nostri, care ar fi îndoctrinaţi

      prin ora de religie, şi în fond nu urmăresc decât pervertirea lor prin introducerea orelor de

      educaţie sexuală, fără ca noi părinţii să îi putem retrage.

      Dacă noi părinţii nu spunem nu acestor ONG, de fapt organizaţii ale aşa ziselor

      ,,minorităţi sexuale”, o să ajungem ca în Germania, unde părinţii care nu-şi lasă copiii la

      orele de educaţie sexuală sunt privaţi de libertate. Şcoala trebuie să educe, nu să

      pervertească.De aceea tresă spunem – Da religiei în şcoli. Nu educaţiei sexuale

      Rog respectuos pe domnii Cernea şi Moise, şi toate ONG-urile a căror portavoce sunt

      cei doi să ne lase copiii în pace.

      Citește mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cine-nu-vrea-religia-materie-obligatorie-in-coli-la-jocuri-de-putere-ora-22-00_1642875.html#ixzz3Tap0wclD
      Follow us: @realitatea on Twitter

      Apreciază

  9. john said, on martie 5, 2015 at 11:18 am

    Isaia 17- Profeţie asupra Damascului şi a lui Efraim. Sfârşitul idolatriei. Grădini pentru zeii străini.

    Conform Enciclopediei Britannica : ” Dintre orasele antice ale lumii, Damascul este, probabil, cel mai vechi oras continuu locuit. Numele sau, Dimashq in araba… deriva din Dimashka, un cuvant de etimologie pre-semita, sugerand ca inceputurile Damascului merg inapoi in timp pana inainte de consemnarea istorica.”

    Isaia, cu toate acestea, a profetit ca, in viitor, Damascul nu va mai fi un oras. Isaia 17 spune:

    ” Proorocie împotriva Damascului: “Damascul este scos din numărul cetăţilor şi a rămas o grămadă de ruine. Cetăţile Aroerului sunt pustiite pentru vecie; ele sunt bune de păscut turmele, care se culcă acolo şi nimeni nu le goneşte.” Isaia 17:1-2

    Prigoana,foame,suferinta,durere..fara margini.O tara ruina!

    Apreciază

    • john said, on martie 5, 2015 at 12:42 pm

      Despre sindromul Yerushalayim, cu ateul CT POPESCU
      CTP: La Ierusalim e fascinant să realizezi că Biblia există. Mă simţeam urmărit de cineva, nu neapărat o fiinţă umană
      Într-un interviu acordat Agerpres în 2014, CTP afirmă că este „materialist, pozitivist, raţionalist până la demenţă”, dar recunoaşte că a „trăit un şoc la Ierusalim”.
      Jurnalistul de la Gândul spunea că avea mereu impresia că era urmărit de o Cineva, „nu neapărat o fiinţă umană”.
      „Pentru prima dată în viața mea simțeam că ceva nu e în regulă în jurul meu. Mecanismele exacte ale minții mele nu mai funcționau la parametri nominali. Aveam un ecart pe care nu mai puteam să-l umplu. Mi se părea că în locurile acelea cu adevărat s-a întâmplat ceva ieșit din material. E foarte greu de descris senzația. Unde întorceai capul, aveai această senzație. De pildă, multe momente acolo am avut senzația că mă urmărește cineva, că există un ochi. Nu neapărat o ființă umană. Era deosebire.
      Nu mă urmărea un om. Aveam mereu impresia că există o entitate, ceva, acolo, care se uită la mine, de oriunde m-aș fi întors”, a spus CTP.
      Tot la Ierusalim, CTP şi-a dat seama că Biblia există deşi până atunci nu credea.

      Apreciază

  10. scortisoara said, on martie 5, 2015 at 11:21 am

    ce „fratie” pe astia … de la minutul 13 incepe speech-ul propriu-zis … asa vorbea si despre Irak in trecut , acelasi text .

    Apreciază

  11. Iani said, on martie 5, 2015 at 11:35 am

    De aici eu trag concluzia ca cei mai multi vor cadea, vor fi false alternative, capcane, si cum spunea parintele Sofian, spre sfarsit for ramane foarte putini cu adevarat crestini. Trebuie sa ne pazim sufletele sa nu se intineze cu aceste ispite.

    Apreciază

  12. cristi o. said, on martie 5, 2015 at 11:37 am

    „Oculta” e in toate… Si-n est ca si in vest, aceiasi inchinatori la „tzap”… Nu stiu altii cum sunt… dar eu, cand ma gandesc la uniuni europene, eurasiatice etc, inevitabil, simt acelasi lucru: gust amar si damf de sulf… Tineti agheasma si tamaia pe-aproape, se-anunta lucruri ciudate…
    Oarecum, nu ar trebui sa ne mire. Era normal. Masonii (nasoii 🙂 ) stiau ca nu toti vor trage spre vest. Asa ca, in „marinimia” lor specifica, s-au gandit si la amaratii care vor trage spre est; sa aiba si ei parte de aceleasi „binefaceri” baphometice ca fratii lor pro-vest… Sa nu fie nimeni lasat pe dinafara… Astfel, nu e deloc intamplatoare nici tendinta pro-papista si ecumenista a capilor ortodoxiei ruse. Am mai scris undeva, pe aici, ca popoarele au ajuns prizoniere ale slugilor „ocultei”.
    (Mi-a placut parintele Novicov de la rusi. Le spunea adevarul fara perdea si a fost prigonit – semn ca si la ei in „deal” e un „papiarh” ca pe la noi… Pacat, sunt traduse doar fragmente din predicile parintelui respectiv)

    Apreciat de 1 persoană

    • lucian said, on martie 5, 2015 at 12:51 pm

      Saccsiv , nu cred ca trebuie mers mai departe in ceea ce te priveste personal cu formularile ( a se vedea titlul articolului ) , trebuie sa avem un limbaj decent . Sa stii ca sunt de aceeasi parere cu tine cand vine vb de ecumenism , ocultism , carduri , etc , dar te rog nu impinge limbajul dincolo de o granita sensibila. Te rog sa ma ierti , iti impartasesc ideile dar nu si limbajul .

      Apreciază

      • ManolescuBD said, on martie 6, 2015 at 1:37 am

        Da, hai să fim calmi când e vorba de viaţa şi mântuirea noastră, dar să zbierăm ca descreieraţii atunci când pierde echipa favorită de fotbal. Am mai avut discuţia asta acum câteva zile, şi deja mi-e silă de cei care îmi spun că nu am voie să mă revolt şi să ridic tonul, sau să înjur. Păi când ‘pana corbului’ să o mai fac, măi, oameni buni?!!!

        Apreciază

      • cristi o. said, on martie 6, 2015 at 3:15 pm

        @ManolescuBD
        Corect. Daca ar fi fost calmi si mosii/stramosii nostri, noi am mai fi existat azi? E adevarat, uneori mai scapa omul, la suparare, vreo vorba mai de-a dreptul, dar cine n-a facut-o?! Ce, mie nu mi s-a intamplat? Ori altora? Important e ca aici nu se vorbeste precum in restul presei. Sa vedeti acolo „epitete”, „comparatii” si „expresii”, la care s-ar rusina si „damele” de pe centura… Sunt de acord cu decenta, dar nu dusa chiar pana la slugarnicie (corectitudine politica) fata de vrajmasi.

        Apreciat de 1 persoană

  13. intelepciuneasfintilor said, on martie 5, 2015 at 12:26 pm

    Dupa ce afli informatia din articolul de mai jos, parca te incearca o durere in suflet. Unii ierarhi care trebuie sa pazeasca si sa „drept invete cuvantul Adevarului” parca au uitat de Dumnezeu si de Sfanta Scriptura.

    http://www.marturieathonita.ro/homosexualitatea-marul-discordiei-pentru-ierarhii-ortodocsi-de-la-chambesy-geneva/

    Slava Domnului ca in final nu s-a schimbat atitudinea oficiala fata de marele pacat din Sodoma si Gomora.
    Doamne ajuta!

    Apreciat de 1 persoană

    • clement said, on martie 8, 2015 at 1:54 am

      La sfarsitul lunii aprilie va avea loc la Bordeaux, al 15lea Congres al reprezentantilor Bisericilor ortodoxe din occident.
      Nu mira pe nimeni atitudinea teologilor de la Chambesy.
      Grupul de la Dombes, majoritar protestant, procedeaza la „actualizarea „textelor biblice in perfecta armonie cu ortodocsii de la Chambesy.
      In privinta homosexualilor, sper ca in cele din urma, Patriarhul Bartolomeu se va afla in situatia in care s-a gasit Papa Francisc anul trecut cand nu a putut trece peste vointa episcopilor africani, ostili acordarii de drepturi sodomitilor.
      Dupa parerea mea preconizatul Sinod va da kix si nici infratirea ecumenica nu se va realiza.
      Dombistul Michel Kubler director al Centrului Petru si Andrei din Bucuresti (prieten al majoritatii sorosienilor romani) se arata recent foarte indispus de formalismul manifestarilor ecumenice in Romania.
      Kubler afirma in” La Croix” ca in Romania, nici ortodocsii, nici catolicii nu vor sa se contopeasca teologic decat de ochii lumii.http://www.la-croix.com/Urbi-et-Orbi/Actualite/Monde/P.-Michel-Kubler-En-Roumanie-l-aecumenisme-semble-vraiment-banni-!-2015-01-21-1270997
      Mare placere mi-a facut articolul.

      Apreciază

  14. STOP RFID said, on martie 5, 2015 at 1:07 pm

    Apreciază

  15. geo said, on martie 5, 2015 at 1:43 pm

    http://science.hotnews.ro/stiri-stiinte_fundamentale-19554197-video-fosila-veche-2-8-milioane-ani-schimba-modul-care-privim-evolutia-speciei-umane.htm

    astia nu mai inceteaza…ce vor sa demonstreze? teoria lui darwin? la ce trebuie demonstrata inca o data, si mii de alte dati???

    Apreciază

    • Alex Mihai said, on martie 5, 2015 at 2:59 pm

      Teoria lui darwin e falsa. Am demonstrat-o eu matematic acu ceva articole.

      Reiese ca perioada de timp necesara numarului de celule din corpul uman, pentru a ajunge in ordinea perfecta in care este creat acel corp, este cu infinit mai indelungata decat varsta pe care se presupune ca o are planeta Terra.

      Deci, teoria e doar o teorie, iar presupunistii sunt presupunisti….

      Apreciază

    • geo said, on martie 5, 2015 at 3:41 pm

      Ida este conform paleontologului Jørn Hurum de la muzeul de Istorie Naturala din Oslo, Norvegia, dupa a carui fiica a fost numita, prima veriga in evolutia oamenilor de pe Pamant din primate. Este prima fosila a stramosilor omenirii gasita intreaga, undeva in Germania si este considerata a avea 47 de milioane de ani vechime.

      Ida, cunoscuta ca Darwinius masillae (numita in cinstrea lui Charles Darwin), are o anatomie unica, cu un schelet asemanator lemurienilor, cu membre superioare care pot apuca, cu degetele mari opozabile si degete cu unghii.

      Chiar daca este promovata ca veriga lipsa, nu strica sa luam in considerare ca poate fi doar stramosul lemurienilor de astazi, si nu si al primatelor din care noi ne tragem ca specie.

      Apreciază

      • Alex Mihai said, on martie 6, 2015 at 10:18 am

        Geo,

        hai te rog eu ca vad ca esti baiet care stie sa se informeze. Inceteaza cu prostiile astea de concepte gen ‘evolutie’ sau ‘teroristi’ sau ‘antisemit’, etc…. brevetate de satanisti si de jidani…

        Ideea e ca eu iti pot demonstra (am si facut-o intr-un articol nu cu mult timp in urma) ca doar pentru o fiinta umana, tuturor celulelor din aceasta le-ar lua infinit mai mult sa se aseze in ordinea ‘perfecta’, decat varsta pamantului. Si asta calculat la cea mai rapida unitate de timp care exista in natura, ‘plank time’…

        Noi nu putem sti ce se va intampla maine si ne dam cu presupusu la ce s-a intamplat acu milioane de ani…

        ABERATII….

        P.S: Interesant e ca dintr-un os sau din cateva oase, acesti darwinisti convinsi chizcaiatzi urechiatzi asambleaza ei ce cred ca ar fi ‘dinozauri’, etc. DA, in Biblie, se vorbeste clar de existenta unor oameni giganti, etc. (m-a informat si pe mine un prieten, ca eu habar nu aveam), dar asta nu inseamna ca trebuie sa vorbim de milioane de ani… Astea-s aberatii fanatico-stiintifico-presupuniste care tin de domeniul senzationalului….

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 6, 2015 at 10:28 am

        Alex Mihai

        Dar Geo nu e evolutionist si alte alea.

        Apreciază

      • Alex Mihai said, on martie 6, 2015 at 1:51 pm

        saccsiv, scuze, eu am intelesesem.

        Ideea e ca in loc sa ne gandim la cei flamanzi, la cei insetati, la cei care sunt in razboi, la cei bolnavi, la cei din inchisoare, la cei care sufera de nedreptate, s.m.d, ne f****te grija de dinozauri si de ‘geneza’ universului….

        Este clar ca planeta se indreapta spre o dictatura mondiala, care, vazuta ca idee nu este de pe lumea asta.

        Apreciază

  16. Mihail said, on martie 5, 2015 at 1:50 pm

    La sugestia fratelui saccsiv am tradus articolul de pe vigilant citizen. Este un articol ce analizeaza filmul „Starry Eyes” care prezinta cum functioneaza elita industriei filmului de la Hollywood. Cum atrag artisti in capcana si ii transforma in marionete:

    https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/03/05/un-film-despre-elita-oculta-din-hollywood-starry-eyes/

    Apreciat de 1 persoană

  17. anonim said, on martie 5, 2015 at 2:13 pm

    SFANTUL ARSENIE BOCA”A ZIS PARINTELE SA NU VORBITI CU SECTARII CA ARUNCATI MARGARITARE!CARTILE LOR SA LE ARDETI

    https://fituicalibera.wordpress.com/2015/03/05/pr-arsenie-boca-sectele-vor-merge-in-iad-cu-biblia-in-mana/

    Apreciază

  18. energein7 said, on martie 5, 2015 at 2:19 pm

    Ce credeti ca asteapra acesti farisei ? : progresul agendei socio-politic-legislativ pentru Apocalipsa 13; in acest sens arunca in lupta tot ce mai au: eugenie, pseudocapitalism, pseudo lupta antifrauda si cireasa de pe tort, RAZBOIUL; toate acestea fucntioneaza atat timp cat societatea este divizata/dezbinata; In Romania va fi razboi, atat cat sa permita accelerarea biometricului; restul e istorie biblica; toti liderii religiosi din toate denominatiile sunt dublati de farisei infiltrati, ca la nevoie sa faca pasul „corect’ pentru turma, sau sa fie „aruncati” din turma, daca este nevoie;

    Insa nu stiu ce surpriza mai au pregatita daca turma beata de boala, stress si ateism, care incepe sa priceapa pe ce lume traieste si isi spala fata, se trezeste, si pune piciorul in prag ?

    Apreciază

  19. john said, on martie 5, 2015 at 2:28 pm

    I-auzi braul..nu multumesc!Pei ce ne indeamna asta?
    A înţelege Imperiul Eurasiatic, înseamnă a Accepta Guvernarea Globală civilizaţională împotriva revoltei naţiunilor burgheze. Cum este, de pildă, revolta Ucrainei atlantice şi occidentale contra Imperiului civilizaţional rus, contra Novorossiyei şi a oamenilor acesteia, reprezentaţi de Igor Strelkov, gata să îşi dea viaţa pentru Iisus Hristos.
    http://news.russiatoday.ro/eurasia-o-sinergie-meta-istorica-iii/

    Apreciază

  20. geo said, on martie 5, 2015 at 3:43 pm

    Apreciază

  21. petru said, on martie 5, 2015 at 4:29 pm

    Apreciat de 1 persoană

  22. Iones said, on martie 5, 2015 at 5:07 pm

    Emisiuni din lumea „civilizata”, Olanda si SUA: Obisnuirea publicului cu sexul, canibalismul, nastere in natura fara ajutor, etc.

    Problele acestea sunt catalogate cu adevărat scandaloase, concurenţii reuşind să treacă fără să se plângă prin experienţe traumatizante, şi deseori la limita legii, ce promovează canibalismul, drogurile şi sexul.

    Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ce-trasnite-sunt-show-urile-la-ei-emisiunile-concurs-din-romania-par-o-nimica-toata-pe-langa-cele-d-526830.html#ixzz3TWXrJq7m

    Apreciază

  23. Daniel Focsa said, on martie 5, 2015 at 5:43 pm

    O scurta amintire despre parintele Daniil de la Rarau (Sandu Tudor) povestita mie de parintele Arsenie Papacioc. Pentru cine va scrie vreodata un Pateric romanesc al sfintilor inchisorilor…..

    Daniel Focşa, Ceva despre Sandu Tudor, în „Permanenţe”, an XVIII, nr. 2, februarie 2015, p. 15.
    http://www.fgmanu.ro/permanente.php#p1644

    Apreciază

  24. geo said, on martie 5, 2015 at 5:49 pm

    O profesoara de Matematica a solicitat oficial Consiliului National al Audiovizualului (CNA) sa retraga recomandarea pe care a facut-o posturilor TV, de a difuza spoturile prin care Biserica Ortodoxa incearca sa-i convinga cu vedete pe parinti sa-si inscrie copiii la Religie. „Mesajul textual de la finalul spotului este ‘inscrie-ti copilul pana la 6 martie la ora de religie sau ora se va desfiinta’. Mesajul este fals factual si manipulator. In primul rand pentru ca ora de religie va fi in continuare in oferta obligatorie a scolilor”, arata in solicitare Monica Mocanu, profesor de Matematica la Buzau.

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19555553-profesor-matematica-solicita-cna-retraga-recomandarea-data-campaniei-pentru-inscrierea-ora-religie-mesajul-este-fals-manipulator.htm

    Orice dezbatere despre religia in scoli imparte lumea in doua tabere aflate pe pozitii ireconciliabile. Adeptii religiei in scoli se bat sangeros pentru adevarul lor, adversarii la fel. Am ajuns sa dezbatem, din pacate, o falsa problema: daca suntem sau nu de acord cu predarea religiei in scoli. Or, nu aceasta este marea dilema, altfel interesanta. Azi se discuta despre religie in alb si negru: spune daca esti pro sau contra. Ne scapa, din pacate, detaliile esentiale. Noi avem de rezolvat cu totul alta problema: cum facem ca religia sa nu fie varata pe gat astfel incat parintii sa nu aiba de ales. Or, aceasta chestiune delicata n-a fost inca rezolvata.

    http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-19555527-dumnezeu-forta.htm

    Apreciază

  25. geo said, on martie 5, 2015 at 5:51 pm

    Avionul malaezian Boeing 777 care s-a prabusit vara trecuta in regiunea Donetk din estul Ucrainei cu 298 de persoane la bord a fost doborat de o racheta ce a fost lansata de un sistem rusesc Buk, dirijat, cel mai probabil, de un echipaj rus, potrivit serviciului de presa al Parchetul din Olanda, sub a carui directie grupul international de criminalisti JIT (Joint Investigation Team) desfasoara investigatii in cadrul anchetei asupra acestei tragedii, relateaza agentia ucraineana Unian, citata de Agerpres. Racheta ar fi fost adusa din Rusia pe teritoriul Ucrainei cu putin timp inainte de producerea tragediei, fapt confirmat de numeroase fotografii si inregistrari video, precum si de declaratii ale martorilor, sustin anchetatorii olandezi, scrie presa olandeza.

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-19555054-parchetul-olandez-zborul-mh17-doborat-racheta-ruseasca-buk-anchetatorii-fotografii-inregistrari-video.htm

    In ciuda tutror evidentelor olandezii au facut ceea ce li s-a dictat…rusinos…

    Apreciat de 1 persoană

  26. geo said, on martie 5, 2015 at 5:53 pm

    Un profesor de sexologie de la Universitatea Aalborg din Danemarca face apel la scoli sa le arate elevilor filme porno pentru ca acestia sa poata invata diferenta dintre sexul din viata reala si cel pe care il vad in filmele de pe internet, care le poate crea asteptari nerealiste scrie TheLocal.dk.

    „In loc de educatia sexuala plictisitoare, unde pui un prezervativ pe un castravete, as vrea sa ne educam copiii sa fie consumatori critici, care observa filmele porno de la o anumita distanta”, a explicat Christian Graugaard.

    http://www.hotnews.ro/stiri-magazin-19555613-danemarca-putea-introduce-studiul-filmelor-porno-scolile-publice.htm

    Apreciază

  27. alin said, on martie 5, 2015 at 7:17 pm

    Doamne fereste !

    Chiar daca e electronica, creierul se obisnuieste cu ..

    Apreciază

  28. cosminmatiu said, on martie 5, 2015 at 10:42 pm

    Este de la sectari dar demonteaza sistemul heliocentric ( ca pamantul se invarte in jurul soarelui):

    Apreciază

  29. Ali said, on martie 6, 2015 at 12:51 am

    Clar nu e o alternativa. Asta explica similaritatea in abordare: si Rusia a introdus biometria.

    Apreciază

    • scortisoara said, on martie 6, 2015 at 10:24 am

      Confirm . Acum vreo 3 zile in Ploiesti a fost furtuna de vara cu tunete , trasnete , fulgere neobisnuite dupa care a fost un fel de grindina marunta si apoi lapovita …. Cand spun neobisnuite nu ma refer numai la faptul ca nu sunt specifice iernii dar si la faptul ca erau foarte puternice : tunetele au facut zidurile sa vibreze , iar geamurile pareau sa faca implozie … adica sa se sparga in interiorul locuintelor , lucru care m-a facut sa-mi amintesc de razboiul din Israel cu Hezbolah , din 2006 ( eram in Haifa) iar fulgerele raspandeau o lumina alba , puternica ca atunci cand a cazut meteoritul ala … Toate lucrurile astea s-au succedat intr-un interval de timp scurt …. Bizarerii

      Apreciază

  30. acelas said, on martie 6, 2015 at 2:01 am

    frate, prefer sa iti zic direct, decat sa ma fac ca nu vad si sa nu-mi convina si in acelasi timp sa te laud ca si cum n-ar fi nimic..

    regret nespus si nu pot fi de acord cu exprimarea pe care ai avut-o in acea fraza din titlu, indiferent care ar fi fost subiectul frazei ..

    nu pot fi de acord cu asemenea exprimare, e pacat de Dumnezeu, cum se zice.., pt munca pe care o faci. Cum poate sta harul lui Dumnezeu cu noi cand ne exprimam sau gandim in acest fel? Nu vreau sa ma dau vreun mare „curatel”, dar cand imi vine in gand si mie asemenea vorbe zic Doamne iarta-ma ca zic asa, nu vreau sa vorbesc asa etc, si incerc sa ma stapanesc si corectez. La toti ne vin treburi dinastea, dar sa ajungi sa si scrii anume asa ceva, gandesc ca e cale mai lunga, cand eventual puteai sa te opresti pe drum. Nu stiu de ce nu ai facut-o, evident nu conteaza absolut deloc care era subiectul cu pricina..

    Cand te gandesti ca Dumnezeu citeste de asemenea aceste randuri si ne cunoaste si simte pe de-a-ntregul…, cum o mai fi putanda sta El langa noi? Mai e? Avem nevoie de El, permanent. Noi ce facem? Muncim cu ravna si cu sacrificiu si cu rezultate, dar vine un moment cand aruncam o hula de tot necazul .., de-ti vine sa-ti acoperi ochii si sa-ti tai urechile.

    am observat o imbunatatire simtitoare a acestui blog din perspectiva acestui aspect, mai ales dupa perioada de detentie nemeritata pe care ai indurat-o. Chiar vazusem ca trecuse indelungata vreme si nu mai vazusem nici un fel de sminteala verbala sau vreo hula trantita pe blog ..

    cred si eu ca nu mai e vremea sfinteniei, ci cea a muceniciei, dar totusi oare asa vorbeau, simteau sau gandeau mucenicii din oricare vremuri ai trecutului crestinesc? Am serioase dubii.

    respect in continuare suferinta prin care treci, sacrificiul pe care-l faci zi de zi, regret enorm ca dai satisfactie nespusa vrasmasilor care doresc sa te desparti de Dumnezeu si sa se apropie de tine, zadarnicind cum pot prin lipsa harului munca pe care o depui, dar eu ma incapatanez sa cred mai departe in ceea ce faci si te incurajez sa ai puterea sa te corectezi.

    un simplu frate crestin.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 6, 2015 at 8:14 am

      acelas

      Nu mi-a scapat. Am vrut sa folosesc o tusa groasa. Pentru ca uneori sunt necesare tusele groase.

      Comenteaza te rog versetul:

      Pâinile le vei găti ca turtele de orz şi le vei coace înaintea ochilor lor cu necurăţenie de om.

      http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=33&cap=4

      Apreciază

      • artion said, on martie 7, 2015 at 1:53 am

        Saccsiv si eu cred la fel, ca nu isi avea rostul expresia aia, se putea gasi un sinonim ceva .

        „Limba are tot felul de expresii, poporul are denumiri pentru anumite organe şi funcţii fiziologice care jignesc simţul nostru drept, dragostea noastră pentru frumos, decenţa noastră. Există anumite lucruri care nu pot fi făcute în public, chiar dacă ele fac parte din fiinţa noastră intimă şi de care nu putem scăpa, după cum există şi expresii verbale pe care nu avem dreptul să le folosim în public, chiar dacă ele exprimă adevăruri murdare şi reale. Viaţa îşi are urâţenia ei, partea ei de murdărie şi noi nu avem dreptul să facem din aceste jocuri josnice pâinea zilnică a sufletului nostru.

        Sfântul Apostol Pavel spune: „Mădularele care ni se par a fi de necinste, pe acelea cu mai multă cinste le acoperim;şi cele necuviincioase ale noastre au mai multă cuviinţă” (Cor. 12,24).”

        Sursa : Parintele Gheorghe Calciu, Cuvinte vii. “A sluji lui Hristos inseamna suferinta”

        Apreciază

  31. Ionut said, on martie 6, 2015 at 9:00 am

    Off-topic:

    Reprezentanții US Environmental Protection Agency au realizat analize multiple pe diverse eșantioane de aer, adunate din diverse zone ale New York-ului în perioada 2003-2008, iar rezultatele au fost devastatoare.
    Se pare că procentul de substanțe nocive din aer este foarte mare, lucru care dăunează celor care au probleme cardiace și respiratorii, bătrânilor și bebelușilor, iar o viață dusă numai în acest mediu toxic poate fi curmată prematur.
    Fără a exagera și fără a face glume macabre, cercetătorii le-au recomandat oamenilor care trăiesc în centrul metropolei, acolo unde traficul rutier e intens iar spațiile verzi sunt reduse ca suprafață, să încerce să evadeze cât de des pot în afara orașului, iar pe cât posibil, la orele de vârf să nu stea afară.
    ”Aerul din New York te poate, literalmente, omorî”, au spus aceștia, încercând să scoată în evidență gravitatea situației.

    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

    Oamenii care trăiesc într-o atmosferă poluată pot spune că iau ‘suplimente pentru tâmpire’, afirmă oameni de ştiinţă americani, care în urma mai multor studii efectuate pe șoareci au demonstrat că o expunere îndelungată la aer poluat duce la modificări fizice pe creier.

    Un grup de cercetători de la Universitatea din Ohio a studiat timp de zece luni după grupuri de şoareci. Unii respirau aer filtrat, în timp ce alţii erau nevoiţi să respire, câte şase ore pe zi timp de cinci zile pe săptămână, aer cu mici particule asemănătoare celor cauzate de gazele de eşapament din trafic şi industrie, informează Agerpres.

    La finalul celor zece luni, aproape o jumătate din ciclul de viaţă al şoarecilor, rozătoarele au fost supuse unor teste de comportament. Timp de 5 zile, oamenii de ştiinţă au încercat să-i înveţe să găsească ieşirea dintr-un labirint. La final s-a descoperit că şoarecii care au respirat aer poluat uitau adesea locul unde se afla ieşirea. Nu acelaşi lucru se putea spune despre şoarecii care ‘savuraseră’ timp ce 10 luni aer curat.
    În final, oamenii de ştiinţă au descoperit la şoarecii care au respirat aer poluat schimbări la nivel celular, în acea regiune a creierului care răspunde de memorie şi de capacitatea de învăţare și, spre deosebire de şoarecii care au inspirat aer filtrat, cei expuşi la ‘aer de metropolă’ au demonstrat un nivel ridicat de stări depresive şi alte tulburări nervoase.

    (libertatea.ro)

    Apreciază

  32. geo said, on martie 6, 2015 at 9:25 am

    CNA a analizat, joi, o adresă primită de la Asociaţia Română de Comunicaţii Audiovizuale (ARCA), care reuneşte principalele societăţi de televiziune şi radio din România, şi i-a audiat pe o parte dintre reprezentanţii ARCA, între care şi George Chiriţă, directorul executiv al asociaţiei.

    „Sunt 170 de licenţe cu difuzare terestră, dintre care 8 au şi difuzare prin reţele de comunicaţii electronice (prin cablu, n.r.), iar unele televiziuni au şi difuzare prin satelit, în general, staţiile mari de televiziune”, potrivit unei informări făcute în şedinţa de joi de serviciile de specialitate ale CNA.

    „Deci sunt aproape 170 de licenţe în pericol”, a spus membrul CNA Răsvan Popescu, cel care a prezidat şedinţa de joi.

    Acest fapt a fost confirmat şi de George Chiriţă, directorul executiv al ARCA, care a precizat că cele aproape 170 de televiziuni „ar trebui să spună stop în iunie 2015”, atunci când România s-a angajat să implementeze procesul de tranziţie de la televiziunea analogică terestră la televiziunea digitală terestră, în contextul în care este puţin probabil ca acest proces să se realizeze efectiv.

    http://www.mediafax.ro/cultura-media/cna-aproape-170-de-televiziuni-cu-difuzare-terestra-in-pericol-sa-fie-inchise-pe-17-iunie-13936707

    Si uite asa se restringe difuzarea informatiilor independente, raminind doar cele controlate…

    Apreciază

  33. geo said, on martie 6, 2015 at 1:09 pm

    Minunat:

    http://www.businessinsider.com/the-dollar-is-hitting-fresh-11-year-highs-and-a-strong-jobs-report-could-send-it-even-higher-2015-3

    Devenim sclavii si ai internetului???

    http://www.businessinsider.com/internet-of-everything-2015-bi-2014-12

    Sa se reintoarca, oare, oamenii la produse cit mai naturale?

    http://www.businessinsider.com/krogers-strategy-to-take-over-grocery-stores-2015-3

    Evolutia sistemului mondial de plati electronice. Se observa ca devenim pe zi ce trece mai inchistati in folosirea banilor fizici…

    http://www.quora.com/How-does-the-payments-ecosystem-work

    http://kseniagominukainnovations.blogspot.ro/2012/06/payments-market-ecosystem.html

    Business insider a analizat sistemul in 2014:

    http://www.businessinsider.com.au/the-payments-industry-explained-report-2015-1

    Si o predictie pentru viitor:

    https://www.talkingpayments.com/blogs/4005/70/how-will-payments-change-in-the

    Si inca una:

    http://www.ibsintelligence.blogspot.co.uk/2015/03/payments-what-is-going-on-behind-scenes.html

    Desi probleme de securitate sint inca destul de mari:

    http://www.businessinsider.com.au/the-payments-industry-explained-report-2015-1

    Interesant:

    http://www.scoop.it/t/supacala1-industrial-fraud-whistle-blower

    Un occidental, danez – Keen Heick-Abildhauge, s-a mutat…unde? In…Rusia!!! Ce a descoperit http://www.theartofme.dk/ si fotografiat:

    To do this, he attempted to meet and photograph Russian people ages 1 to 100. He found people through friends as well as on the street, introducing himself and learning more about their lives. He said he found Russians to be „humble, kind, and extremely generous.”

    Heick-Abildhauge hopes that viewers of his series will realize the similarities between themselves and the Russians. „We are the same,” he says. „We dream, we love, and survive.”

    http://www.businessinsider.com/photographer-documents-russian-people-from-ages-1-to-100-2015-3

    http://www.businessinsider.com/photographer-documents-russian-people-from-ages-1-to-100-2015-3#alexander-age-1-passion-or-dream-cars-are-our-passion-mothers-words-1

    Nu sint salbatici, mincatori de singe, criminali, sau alte epitete cu care ii bombardeaza zilnic msm pe occidentali…cu alte cuvinte sint oameni NORMALI…din pacate conducatorii nu vad…si precum eroina din filmul Starry Eyes, dupa ce trece prin acele monstruoase transformari, care are acea privire a „elitelor” asa se pare ca au si ei…

    Apreciază

  34. Sluga netrebnica said, on martie 6, 2015 at 2:42 pm

    […]
    “Kovesi a putut fi santajata cu dosarul de urmarire informativa al fostului sau sot, Eduard Kovesi. SRI l-a acuzat ca ar fi furnizat date si informatii de interes operativ unui ofiter de informatii maghiar…”
    […]
    Angajati din Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, SRI si SPP sustin ca presedintele Traian Basescu (alias Zeus) ar fi fidelizat-o si manipulat-o pe Laura Codruta Kovesi (dar si pe alte reprezentante ale Parchetului General) prin invitarea ei in mod frecvent la resedinta sa de la Palatul Cotroceni si prin cuplarea acesteia cu un angajat din „Serviciul de Protectie si Paza (SPP), care, pe langa servicii de conducere auto si de garda de corp, ii asigura si acompaniament sexual.
    Dupa mai multe intalniri la Palatul Cotroceni, la aproximativ un an de la promovarea sa, procurorul general a divortat de sotul sau, Eduard Kovesi, care este om de afaceri si ramasese la Sibiu. Conform unor subalterni, dupa divort Laura Codruta Kovesi a trait o idila cu subofiterul care i-a fost repartizat de SPP pentru a-i fi sofer si bodyguard.
    Am putea spune ca Traian Basescu a preluat metodele patentate de Stalin in anii ‘50, cand agente ale NKVD (predecesorul KGB) erau cuplate si se casatoreau cu activisti politici sau cu militari romani care isi faceau studiile in Uniunea Sovietica, pentru a-i manipula si a-i folosi ca agenti de spionaj sau de influenta.”
    […]

    Sursa: http://gandeste.org/general/catre-presedintele-klaus-iohannis-denunt-impotriva-laurei-kovesi/51006

    Apreciază

  35. […] Daca asta e alternativa, adica MISCAREA EUROASIATICA (a lui Aleksandr Dughin), atunci FAC PIPI PE EA… […]

    Apreciază

  36. […] cu Aleksandr Dughin nu pare a fi de […]

    Apreciază

  37. […] cu Aleksandr Dughin nu pare a fi de […]

    Apreciază

  38. […] Daca asta e alternativa, adica MISCAREA EUROASIATICA (a lui Aleksandr Dughin), atunci FAC PIPI PE EA… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.