SACCSIV – blog ortodox

Milionarul COSTEL COMANA s-a sinucis sau A FOST SINUCIS? Strangulat in toaleta unui avion …

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 1, 2015

costel-comana-mort-avion-800x500_c

Foto: http://www.recentnews.ro/miliardarul-costel-comana-si-a-pus-capat-zilelor-in-toaleta-unui-avion-al-companiei-avianca/

Va amintiti de cel ce si-a infipt de trei ori cutitul in inima?

NU CRED CA omul de afaceri Constantin Spak SI-A INFIPT SINGUR DE TREI ORI CUTITUL IN INIMA

Ei bine, un alt milionar a ales o misiune aproape imposibila: ni se zice ca s-a spanzurat intr-o toaleta de avion.

   Iata ce putem citi la Milionar român s-a sinucis în toaleta unui avion:

Omul de afaceri Costel Comana, care controla societatea Regiotrans, anchetat într-un dosar de corupţie, a fost găsit mort în toaleta unui avion care zbura de la Bogota la San Jose, capitala Costa Ricăi, a anunţat compania columbiană Avianca.

Românul s-ar fi sinucis în toaleta unui avion de pe ruta Columbia-Costa Rica.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, joi, pentru Mediafax, că bărbatul care s-a sinucis în toaleta unui avion, pe ruta Columbia-Costa Rica, este român, precizând că acesta a fost găsit strangulat.

MAE a precizat că, în data de 25 februarie, consulul onorific al României în Republica Costa Rica a informat telefonic Ambasada României la Ciudad de Mexico, în a cărei circumscripţie se află şi Costa Rica, asupra decesului unui cetăţean român.

Potrivit MAE, incidentul a fost semnalat misiunii diplomatice şi de către autorităţile locale competente, care au confirmat la rândul lor, decesul cetăţeanului român.

”Potrivit primelor informaţii obţinute, cetăţeanul român s-ar fi sinucis prin strangulare, în grupul sanitar al avionului. Cetăţeanul român se afla la bordul unei aeronave care efectua o cursa între aeroportul Bogota, Columbia, şi aeroportul internaţional Juan Santamaria din San Jose, Costa Rica. Acesta era însoţit de o femeie de cetăţenie română”, se menţionează în răspunsul Ministerului de Externe.

Potrivit Revistei Forbes, Costel Comana figura în Top 500 miliardari, cu afaceri în domeniul feroviar.

Omul de afaceri, care controla operatorul de transport feroviar Regiotrans, alături de Iorgu Ganea, era cercetat în dosarul în care oficiali din Ministerul Transporturilor şi din CFR sunt suspectaţi de luare de mită pentru favorizarea unor firme la licitaţii.

În acest dosar, omul de afaceri Iorgu Ganea şi Estrella Ştefănescu, şefa Serviciului Urmărire Transporturi din CFR, au fost arestaţi preventiv în 20 februarie.

Comentariu saccsiv:

   La Ipoteza sinuciderii omului de afaceri Costel Comana, confirmata dupa autopsie. Trupul neinsufletit va fi adus in tara ni se spune ca presa din Costa Rica a prezentat initial cazul mortii romanului ca pe un caz de trafic de droguri esuat. Barbatul ar fi fost caraus, iar cocaina inghitita in capsule i s-ar fi revarsat in stomac, ucigandu-l.

Abia apoi s-a mers pe varianta spanzurarii. Dar ca sa te spanzuri e nevoie de un streang. Iar daca era agatat in streang, de ce s-a mai vorbit de capsule cu droguri revarsate in stomac?

Conform Românul găsit mort în toaleta unui avion ar fi omul de afaceri Costel Comana (presa costaricană) este vorba despre cursa LR 697, operată de Lacsa, o filială a companiei Avianca.

Adica, daca ne uitam la http://flightaware.com/live/flight/LRC697 este vorba despre un Airbus A319.

N-am gasit fotografiata de sus toaleta unui avion din clasa asta, ci a unuia cu mult mai mare, Airbus A380:

lavatory-c-02new

Foto: http://www.3drivers.com/catalog/311/186/

Adica ceva extrem de mic si “plin” de locuri de care sa agati un streang. Sau poate nici n-a exista vreun streang …

Cititi va rog si:

Articolul zilei – Maria Diana Popescu: MORTI SUSPECTE ale sfertului de veac politic românesc

 

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Exacustodian said, on martie 1, 2015 at 11:26 am

    Nu comentez cazul de faţă pentru că nu cunosc nimic despre acest om, dar vreau să atrag atenţia la câteva detalii când e vorba de morţi suspecte.
    Trebiue văzut ce fel de spaţiu avea toaleta acelui avion, dacă exista sus ceva de care să-şi prindă un ştreang sau s-a sugrumat el singur şi alte detalii.
    În ceea ce priveşte înfigerea de trei ori a cuţitului în inimă e ridicol! După prima înfigere în INIMĂ (!), nu în deget, cum mai poate omul să-şi mai înfigă alte două cuţite oriunde ar fi, dar mai ales tot în inimă?!
    Să credem o astfel de variantă de sinucidere e ca şi cum am spune căcineva s-ar răstigni singur, ceea ce e imposibil, cum ar fi putut să-şi bată ultimul cui?!
    Cred că cei ce creează opinia publică (pentru că opinia publică e mereu o creaţie a mass mediei şi nu realitatea faptică) şochează prin afirmaţii şi manipulează prin imagini şi comentarii atunci când nu vor să iasă la iveală ceva. Şi Slobodan Miloshevici s-a sinucis în închisoare….
    Nu trebuie să fim experţi în criminalistică ca să desluşim uneori, unele sinucideri, ci ne trebuie deiscernământ, care e posibil numai dacă aruncăm televizorul la gunoi şi NU avem facebook!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Exacustodian said, on martie 1, 2015 at 11:30 am

    Se leagă oarecum de subiect.
    Adică mass media prezintă publicului anumite fapte într-un mod anume, dar nu întotdeauna ceea ce pare a fi chiar este. Deci nu orice e declarat sinucidere, este întradevăr ci poate fi crimă.
    Aşa a fost şi cu turnurile gemene din America. Pare atac, dar el a fost ştiut dinainte.
    uitaţi-vă la filmuleţul de aici. Nu ştiu ce credinţă are cel ce a postat şi nu recomand în special cuiva să se uite şi la celelalte postări de-ale lui (eu le-am văzut pe toate), că mai răstălmăceşte din câte ţin minte pe alocuri câte ceva. Vă recomadn strict filmuleţul de faţă, e vorba despre cei doi zgârienori din America.

    Apreciat de 1 persoană

  3. ManolescuBD said, on martie 1, 2015 at 11:37 am

    „Cel putin o persoana a fost gasita moarta intr-una din camerele de “interviuri”. Depozitul secret este doar unul dintre abuzurile descoperite in ultimii ani, de cand a inceput asa zisul “Razboi impotriva terorismului” in SUA. Departamentul de politie din Chicago a refuzat sa ofere o declaratie asupra acestui subiect.” – https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/02/27/sua-stat-politienesc-interogari-de-tip-gestapo-in-chicago/




    Apreciază

  4. cca70 said, on martie 1, 2015 at 11:41 am

    @ saccsiv

    As dori sa tiparesc si sa distribui la Biserica un pliant ( cum era cel anticip) de maxim o pagina despre cum se face corect Sf Cruce
    Am vazut f multa lume ca o face complet gresit…si asta e spre bucuria demonilor…acei oameni trebuiesc educati sa constientizeze ce fac

    Unde gasesc un asemenea material ? cu explicatii simple…si eventual o poza?

    Apreciază

  5. geo said, on martie 1, 2015 at 1:44 pm

    Consiliul Consultativ al Cultelor din Romania solicita Parlamentului ca atunci cand va completa art. 18 alin. 2 teza I din Legea educatiei nationale sa prevada clar ca inscrierea sau reinscrierea elevului pentru a frecventa ora de religie, dar si retragerea acestuia se vor face prin cerere scrisa.

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19510117-consiliul-cultelor-cere-inscrierea-sau-retragerea-ora-religie-faca-prin-cerere-scrisa.htm

    O initiativa legislativa de modificare a Legii educatiei depusa de senatorul PSD de Suceava Ovidiu Dontu prevede ca directorii si directorii adjuncti ai scolilor sa fie numiti in functie in urma alegerii acestora de catre Corpul profesoral al unitatii de invatamant, cu un mandat de patru ani, potrivit Mediafax.

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19509260-propunere-legislativa-unui-senator-psd-directorii-scoli-fie-alesi-prin-votul-profesorilor.htm

    Despre implicarea comunitatii in care functioneaza acea scoala si care formeaza copiii din acea comunitate nici un cuvint…

    http://lacoltulstrazii.ro/2012/09/15/povesti-din-jungla-politica-baronul-primarul-si-directoarea-scolii/

    http://lacoltulstrazii.ro/2013/01/28/educatia-ramane-afacerea-inchisa-a-functionarilor-si-sindicalistilor/

    Si apoi ne intrebam de ce este izgonita religia din scoala…

    Apreciază

  6. Nimbus said, on martie 1, 2015 at 3:23 pm

    Martisorul

    http://yo9gjx.blogspot.ro/2015/03/martisor.html

    Apreciază

  7. mihai said, on martie 1, 2015 at 4:21 pm

    avand in vedere sarabanda asta de sinucideri ce a luat amploare in ultima vreme in randul oamenilor de afaceri este posibil orice

    Apreciază

  8. Mihail said, on martie 1, 2015 at 5:00 pm

    In SUA se pregatesc sa vaccineze oamenii cu forta. O petitie ce urmarea un raspuns de la Casa Alba a fost blocata:

    https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/03/01/petitia-catre-casa-alba-privind-vaccinarea-cu-forta-a-fost-blocata/

    Apreciază

  9. Spaceman said, on martie 1, 2015 at 5:07 pm

    Nu trebuie sa fi Columbo să-ți dai seama ca probabilitatea ca omul de afaceri Costel Comana sa se fi sinucis în toaleta unui avion care zbura de la Bogota la San Jose, capitala Costa Ricăi, este foarte scăzută, aproape nula.Doar dacă ai creierul curat, bine spălat, crezi varianta oficiala.Acum însă un alt caz de actualitate merita, cred, mai multa atenție :
    http://www.agerpres.ro/externe/2015/03/01/mii-de-rusi-sunt-asteptati-sa-participe-la-un-mars-in-memoria-lui-boris-nemtov-13-10-45

    Apreciază

    • cristi o. said, on martie 1, 2015 at 7:52 pm

      Eu am inteles ca zidarii il zgandare pe urs, dar chiar la el acasa?! E ciudat, totusi, ca manifestatia asta, in memoria lui Nemtov, a fost organizata inainte ca Nemtov insusi sa fie ucis! Or fi avand ei „clarvazatori” cu glob de cristal in dotare pe-acolo…

      Apreciat de 1 persoană

  10. cosminmatiu said, on martie 1, 2015 at 7:06 pm

    Cum sa iti introduci singur semnul diavolului in mana (cipul):

    Apreciază

  11. cosminmatiu said, on martie 1, 2015 at 7:12 pm

    Apreciază

  12. john said, on martie 1, 2015 at 7:17 pm

    Monica Macovei la lansarea partidului M10
    http://epochtimes-romania.com/video/monica-macovei-la-lansarea-partidului-m10–398

    Pentru a intelege mai bine ce inseamna M 10,cititi aici:
    http://capitalismpepaine.com/2014/11/05/monica-macovei-10-conditii-pentru-klaus-iohannis/

    Deschide-ti ochii! Sobolanii gri ies la lumina!

    Apreciază

    • cristi o. said, on martie 2, 2015 at 12:14 am

      Daca si „capitalistul” monsanto pe paine e de acord cu conditiile lui „madam” lgbt/accept (o fi acceptand ea, ca noi nu acceptam asa ceva!), inseamna ca se inchina aceluiasi stapan… Nu zic nu, unele puncte sunt legitime dar parsivenia vine din amestecarea lucrurilor firesti, necesare, cu tampeniile NATO/UE/noua (dez)ordine mondiala. Suna ca programele dezbatute in sedinte, din care nu lipseau accentele de slugarnicie, de pe vremuri, cand, indiferent ce se propunea ori se dezbatea, se reafirma, permanent, atasamentul fata de valorile maretei Uniuni Sovietice… Pai UE e urmasa URSS de facto. Acelasi mod de organizare, aceeasi dependenta, aceiasi comisari (fosti sovietici, actuali „europeni”). Aceeasi clica de bolsevici marxisti si-au mutat cortul de la Moscova la Bruxelles. Ca-n vorba aia din batrani: „Cin’ s-aseamana, s-aduna…”, adica tradatorii vanduti iudeo-masoneriei, impreuna scot, usor, usor botul din vizuina atrasi de acelasi cascaval…

      Apreciază

  13. cosminmatiu said, on martie 1, 2015 at 8:37 pm

    Daca crezi ca ajuta poti sa publici aici pe site fotografia fara referinta la blog:
    https://extraterestriidemascati.wordpress.com/refuza-actele-biometrice/

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 1, 2015 at 11:44 pm

      cosminmatiu

      Dar de ce fara referinta?

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on martie 2, 2015 at 8:05 am

        Ma refeream ca desi am facut eu imaginea, nu ma deranjeaza ca nu apare, conteaza sa fie de folos pentru ca pentru orice fapta buna vom avea plata la vami si in cer.

        Apreciază

  14. Nimbus said, on martie 1, 2015 at 9:05 pm

    Apropo de Nemtov:

    https://vremuritulburi.wordpress.com/2015/02/28/dr-paul-craig-roberts-e-foarte-posibuil-ca-cia-sa-fie-in-patele-asasinarii-lui-boris-nemtov-la-moscova-pentru-a-da-vina-pe-putin/

    Si apropo de simboluri si holocaust – ar trebui sa cerem interzicerea simbolurilor de extrema stanga, steaua lui David, steaua rosie in 5 colturi, sedera si ciocanul etc.

    Care sunt asasinii celor peste 60 de milioane de victime ale regimului comunist și stalinist?
    Lenin, Troțki, Stalin, Dzerjinski, Jagoda, Beria…
    Autorii morali au fost în total 384 de „comisari” ai revoluției bolșevice, din care 330 erau evrei, 22 armeni, 15 chinezi,, 13 ruși, 2 negri.
    Instrumentele lor: CEKA, Komintern, Stalintern, 315 lagăre de exterminare, NKVD, KGB.
    Cine sunt cele peste 60 de milioane de victime?
    În timpul vieții lui Lenin, adică până în 1924, s-au înregistrat: 4,5 milioane morți în război, 6 milioane morți de foamete, 4 milioane în războiul civil, total 14,5 milioane.
    Sub regimul lui Stalin: 6 milioane de oameni uciși din „rațiuni de stat”, 7 milioane de țărani morți de foamete în anii colectivizării forțate, 22 milioane de oameni care au sfârșit în închisori și lagăre, peste 1 milion împușcați în intervalul septembrie 1936 – decembrie 1938, sub Marea Teroare, în total peste 36 de milioane de victime, numai ale lui STALIN.
    Alte peste 10 milioane de morți până în 1989…
    Total… TOTAL: peste 60 de milioane de morți în intervalul 1917 – 1989.
    Nazismul lui Hitler: 7 milioane de morți,
    Inchiziția spaniolă: 30 000 de morți…

    Apreciat de 1 persoană

    • cristi o. said, on martie 2, 2015 at 2:01 am

      Cifrele reale sunt mult mai mari. Intre 55 si 60 de milioane au fost doar victime in cel de-al 2-lea razboi mondial. In sarcina comunismului, din 1917 pana in 1989, in arealul ocupat, avem documentate de cercetatori aproximativ 100 de milioane de morti per total. Aia 60 de milioane cred ca sunt strict cei de la rusi. Asta e ceea ce se poate dovedi, negru pe alb, din acte. Pe langa acestia mai sunt milioane „disparuti” adica ucisi dar neinregistrati nicaieri (au fost golite sate intregi, la ordin, ucisi sumar, si nu s-a mai obosit nimeni sa inregistreze, ori au fost ordine sa nu se consemneze toate executiile). Numai de la noi din tara au disparut, cu totul, de ordinul milioanelor si cati or mai fi fost si in Basarabia (ca si acolo se omorau taranii, pe camp, fara inregistrare) desi sunt documentate bine doar cateva sute de mii de detinuti politici – sa ne intrebam numai, unde au disparut aproape toti legionarii (in timpul lui Sima puteam vorbi de peste 2 milioane)?! Din puscarii au scapat doar cateva mii. In occident au plecat relativ putini, tot cateva mii, tradatori trecuti la comunisti, tot cateva mii, iar supravietuitori care sa fi scapat cu pedepse mici sau fara, au fost numarabili pe degete! Si nu toti au fost din randul legionarilor, sa fim seriosi. Multi tarani, oraseni, studenti luati la intamplare, si impuscati prin paduri, cu morminte necunoscute. Trenuri intregi cu copii minori (presupun ai unor detinuti) al caror numar nu se cunoaste si nu exista decat inregistrari partiale, dusi in Siberia(?!) ori alta directie necunoscuta – nimeni n-a mai auzit nimic de ei! Daca sapi prin tara, constati ca noi pasim pe oase de martiri zilnic, fara sa realizam. Pe ici pe colo vreun batran matusalemic sa mai stie ce s-a intamplat… Ca de reconstituit… numai Dumnezeu… Am cunoscut odata un batran, in statia de autobuz, fost luptator in munti. Era student atunci. Mi-a povestit, cum au fost prinsi cand au trecut in Covasna, ungurii i-au turnat imediat la rusi (bolsevici) pentru cativa bani. In ancheta (facuta sumar intr-o curte?!) au fost impuscati mai multi din ei si un profesor de-al lor, doar ca sa-i convinga pe ceilalti sa spuna daca se mai ascund si altii… Nu li s-au facut niciun fel de formalitati. Unul sau doi, pe langa batranul respectiv, au mai ajuns in puscarie cu condamnare. Restul au fost abandonati/ingropati fara insemne prin padure. Si acum imi vine sa-mi trag palme, ca nu l-am intrebat pe batran de niste date de contact. Eram ferm convins ca-l voi revedea printre fostii detinuti politici cand se intrunesc – mare greseala! Nimeni nu auzise de grupul lui, dar unii, au afirmat ca sunt mari sanse sa fi existat grupuri independente de rezistenta, fara legatura intre ele (pe cont propriu) „numai Dumnezeu stie cati or mai fi ingropati si unde, ca foarte multi nici n-au mai ajuns in tribunal si nimeni nu mai poate da relatii despre ei…”. Acum e tardiv, au trecut multi ani si nu stiu daca batranul respectiv mai e de gasit in viata si daca da, unde?… Si randurle fostilor detinuti s-au rarit groaznic…
      Iudeo-masonii sionisti au minimalizat, cat de mult posibil, genocidul fara precedent pe care l-au produs ei si au maximizat, la valori complet nesimtite numarul celor „holocaustizati” – punand intr-o lumina proasta chiar si pe acele victime evreiesti nevinovate, atatea cate au fost, profitand porceste de pe urma lor. Minciuna „holoca$h-ului” se clatina din toate balamalele si se scufunda, incet dar sigur, precum „Titanicul” iar oculta nu mai pridideste cu legile impilatoare care sa acopere mai mult adevarul crimelor sale. Dar mormane de oase ale celor ucisi cu maxima bestialitate, aproape ritualica, de catre sionisti apar la lumina peste tot, mereu, mereu. Au talharii nevoie acum de si mai mult haos ca acoperire – un nou razboi! – mentalitate tipica de criminal recidivist – incearca sa-si acopere crimele odioase, comitand altele mai mari…

      Apreciat de 1 persoană

  15. articol mincinos said, on martie 1, 2015 at 9:18 pm

    IN POZA E MARCEL BULUZA. NU MAI RASPANDITI INFORMATII FALSIFICATE. D-ZEU SA-L IERTE PE COSTEL.

    Apreciază

  16. cristi o. said, on martie 1, 2015 at 9:21 pm

    Faza cu spanzuratul pica. Se putea spanzura lejer, cu propria cravata, de cuierul pentru sacou dar cuierul respectiv nu se gaseste la toate modelele si dotarile de avion. Iar unde exista, e prins intr-un placaj usor, si-l poti rupe cu mana, nu rezista la multe kgf. E gandit si proiectat de ingineri, tocmai sa nu te poti spanzura in el… Ceea ce mi-a atras atentia, a fost prima observatie a autoritatilor – a murit otravit de drogurile pe care le transporta in stomac… Daca-l gaseau cu „nojitele de la opinci” ori sfoara de rufe in jurul gatului, nu mai emiteau „judecati de valoare” cu tenta „cocainica”, pentru ca si politistii aia, oricat de latinoamericani, tin totusi la imaginea lor si nu vor sa apara in presa drept tembeli. Inclin 99% spre aceasta ipoteza chimica, cu observatia ca individul nu transporta droguri ci a fost otravit! Politia din America de sud este atat de obisnuita cu traficul de droguri in stomac si victimele accidentelor de acest fel, incat pot recunoaste un astfel de individ, dupa aspectul exterior al cadavrului. Adica, afaceristul mort prezenta aceleasi urme ori foarte similare cu un traficant otravit de propria incarcatura – fata schimonosita de crampe, spume in coltul gurii/bale/mucozitati in exces, voma si alte necesitati etc., haine ude fleasca de la transpiratia abundenta si mirosul greu de medicament amestecat cu transpiratie. In cazul unui auto-spanzurat cauza mortii si obiectul actiunii sunt destul de evidente (streangul, pozitia lui), are fata umflata/invinetita, nu pute a medicament si transpiratie. Ce nu imi este clar, de ce l-au dat drept spanzurat?! Nu puteau sa spuna simplu: „a luat pastile si s-a otravit in toaleta avionului”. Era de o mie de ori mai credibil. Multi sinucigasi prin otrava sunt asociati cu baia/closetul din mai multe motive – unii isi tin pilulele/medicamentele in baie si o comit acolo, altii ajung la baie manati de crampe si necesitatile urgente si raman acolo, filmele artistice tot la baie situeaza, in mentalul colectiv, sinucigasul otravit (doar o mica parte, cei cu somnifere, sunt asociati fotoliului/patului din casa/hotel). Ei, bine, nu! Omul nostru s-a spanzurat. S-a spanzurat la capatul lumii, fix intr-o toaleta de avion, unde „spanzuratul e interzis” de proiectantii din aeronautica. Si daca totusi gasesti un element de care sa te agati, sansele de rateu sunt aproape totale. Cabina fiind mica, nu-ti permite nici sa ai spasme (specifice inecatului/asfixiatului mecanic) fara sa lovesti usa din placaj, pe care o aude toata lumea din jur. Si, la urma urmelor, daca s-a „spanzurat”, ce-a facut cu streangul, l-a ascuns dupa aia, ca sa joace o farsa criminalistilor? Ori omul a fost otravit cu ceva ce nu trebuia sa apara intr-un raport toxicologic (vreo chestie radioactiva de la „baieti” din servicii)… Ori a fost „sinucis” cat mai evident, acest lucru dorindu-se a fi un mesaj…

    Apreciază

  17. clement said, on martie 1, 2015 at 10:30 pm

    Dumnezeu sa il ierte. Nu avem habar ce s-a petrecut in mintea brasoveanului ametit de putere si ispite .
    La autopsie este posibil ca s-a constatat ca omul „plutea „si la figurat, nu doar la propriu. Daca este adevarata relatarea privind starea de agitatie a fostului sef de gara, ne putem gandi ca trecuse pe halucinogene de ultima genaratie.

    Apreciază

  18. razvanmihalcea said, on martie 1, 2015 at 10:30 pm

    Reblogged this on La Razvi' – Razvan Mihalcea.

    Apreciază

  19. minionita said, on martie 1, 2015 at 11:26 pm

    off topic si nu prea, parca e vreun politician de-al nostru

    Apreciază

  20. geo said, on martie 2, 2015 at 2:21 pm

    Mintile luminate pregatesc terenul unui viitor razboi ruso chinez:

    http://www.rumaniamilitary.ro/china-siberia-si-razboiul-ruso-american-prin-media

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.