SACCSIV – blog ortodox

Video – FERICIŢI CEI PRIGONIŢI: Părintele Justin Pârvu, Mărturisitor al Temniţelor comuniste. Film documentar prezentat de FUNDATIA JUSTIN PARVU

Posted in Iustin Parvu by saccsiv on februarie 26, 2015

   Iata ce putem citi la Fundaţia Justin Pârvu vă prezintă Filmul documentar despre viaţa Părintelui Justin. FERICIŢI CEI PRIGONIŢI: Părintele Justin Pârvu, Mărturisitor al Temniţelor comuniste: 

FERICIŢI CEI PRIGONIŢI: Părintele Justin Pârvu, Mărturisitor al Temniţelor comuniste.

Un film documentar realizat în anul 2012 cu binecuvântarea Părintelui Justin, de către Fundaţia Justin Pârvu, în colaborare cu IT VIP Studio Baia Mare.

Scenariu: Ioan Chertiţie

Regie: Andrei Bărbos

Imagine: Ioan Teglaş

Pentru cei ce doresc să mai facă comenzi o pot face aici:

Cititi va rog si:

VIZITATI chilia memorială închinată Martirilor din temniţele comuniste de la MANASTIREA PALTIN PETRU VODA

Revista ATITUDINI – Părintele Justin Pârvu: Cuminţi şi cu „Pace tuturor!”- nu facem altceva decât să trădăm valorile şi interesele naţiunii

Linia Parintelui Justin Parvu

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mihail said, on februarie 26, 2015 at 11:13 am

  Offtopic:

  Un raport Kaspersky arata cum hard disk-urile contin software ce permite agentiei NSA sa ne spioneze calculatoarele: https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/02/26/hard-disk-urile-contin-software-ce-permite-agentiei-nsa-sa-ne-spioneze-calculatoarele/

  Apreciază

 2. Irina said, on februarie 26, 2015 at 11:18 am

  Foarte frumos, avem un sfant mare in ceruri in persoana pr Iustin Parvu duhovnicul neamului romanesc.

  Apreciază

 3. eu said, on februarie 26, 2015 at 11:21 am

  Doi renumiti oameni de stiinta s-au raliat impotriva creationistilor si sustin ca acestia dauneaza sanatatii mintale a copiilor. Biologul ateu Richard Dawkins (foto) arata ca parintii creationisti nu au dreptul de a uzurpa drepturile copiilor, care trebuie „protejati” de religie.
  http://www.ziare.com/social/religie/doi-renumiti-oameni-de-stiinta-au-dat-verdictul-creationistii-trebuie-inchisi-pentru-sanatatea-mintala-a-copiilor-1350037

  Oamenii de stiinta de la Google au dezvoltat primul program de calculator capabil sa invete o gama larga de sarcini de unul singur. Programul este considerat primul pas semnificativ in directia obtinerii unei inteligente artificiale.
  http://www.ziare.com/google/stiri-google/pas-urias-spre-inteligenta-artificiala-google-a-creat-un-program-de-calculator-capabil-sa-invete-singur-1350031

  Apreciază

 4. Radu Iacoboaie said, on februarie 26, 2015 at 2:50 pm

  PETIȚIE DISPERATĂ CĂTRE IOHANNIS ȘI PONTA: SALVAȚI DE LA DEMOLARE RAFINĂRIA ARPECHIM!

  Publicat de: Sebastian Manole februarie 25, 2015 in Economic

  Intenţia de demolare a rafinăriei Arpechim din Piteşti, anunțată de proprietar, OMV Petrom, a stârnit reacţia unor specialişti de la Academia de Ştiinţe Tehnice din România. Ei au redactat o scrisoare în atenţia preşedintelui Klaus Iohannis și a prim-ministrului Victor Ponta. Scrisoarea este semnată şi de Mihail Georgescu, fost director general al Arpechim, şi de unii dintre proiectanţii rafinăriei.

  Semnatarii petiției le spun președintelui țării și premierului că rafinăria Arpechim este indispensabilă pentru combinatul vâlcean Oltchim, că este una dintre cele mai performante din ţară şi că trebuie neapărat salvată.

  Amintim că ieri reprezentantul unuia dintre administratorii judiciari ai Oltchimului a anunţat că se vrea privatizarea combinatului în acest an, parcă deja împăcat cu ideea că statul nu va putea prelua în timp util rafinăria din Piteşti de la OMV Petrom pentru a o vinde la pachet cu Oltchim. Rafinăria se află în proprietatea OMV Petrom, în timp ce, cu ani în urmă, Petrochimia Arpechim a fost cumpărată de Oltchim de la OMV Petrom.

  Statul, prin vocea unor miniștri, a dat asigurări în timp că va cumpăra rafinăria Arpechim Pitești de la OMV Petrom pentru ca apoi să fie privatizată la pachet cu Oltchim. Din păcate, au fost minciuni nerușinate. Cel puțin până acum. Pe cale de consecință, OMV Petrom a anunțat zilele trecute că vrea să demoleze parte din rafinărie, pe care o consideră total neprofitabilă și învechită. Intenția există de mai mulți ani, dar materializarea ei a fost amânată tocmai la insistențele statului român, care promisese că va răscumpăra rafinăria. Ceea ce, iată, nu s-a întâmplat.

  Despre intenția OMV Petrom de demolare a rafinăriei Arpechim Pitești puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/economic-3/omv-petrom-demoleaza-rafinaria-arpechim/.

  Apreciază

 5. crestinul orthodox said, on februarie 26, 2015 at 4:40 pm

  Apreciază

 6. ines said, on februarie 26, 2015 at 11:09 pm

  Consiliul Naţional al Elevilor: Elevul care a împlinit 14 ani are dreptul să îşi aleagă singur confesiunea religioasă
  lasi alegerea in seama copiilor de 14 ani (care, si daca nu ar fi impotriva religiei, probabil ca prefera sa faca altceva in timpul ala decat sa se duca la scoala)

  http://adevarul.ro/educatie/scoala/consiliul-national-elevilor-elevul-implinit-14-ani-dreptul-isi-aleaga-singur-confesiunea-religioasa-1_54ee1834448e03c0fdfc50b0/index.html

  Apreciază

 7. ETRN said, on februarie 27, 2015 at 12:09 am

  Multumesc mult pt recomandarea filmului!

  Apreciază

 8. acelas said, on februarie 27, 2015 at 1:21 pm

  rataciri, aberatii ..

  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/klaus-iohannis-model-elevi-religie-526175.html

  .

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: