SACCSIV – blog ortodox

CHEVRON PLEACA din Romania pentru ca VIN RUSII sau ca sa ne sperie ca vin rusii? Sau oricum stiu ca va fi razboi, deci deocamdata au luat o pauza?

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 22, 2015

Iata trei stiri ce poate sunt legate intre ele:

Hotnews: UPDATE Chevron confirma ca se retrage din Romania si renunta la explorarea zacamintelor de gaze de sist

Chevron renunta la concesiunile de zacaminte de gaze de sist din Romania si va pleca din tara noastra, anunta publicatiile americane Bloomberg si The Wall Street Journal, citand oficiali ai companiei.
UPDATE 13.00 Compania Chevron a confirmat pentru Digi24 ca pleaca din Romania. Vezi in articol pozitia Chevron.
„In 2014, Chevron Romania a finalizat activitatile de explorare a concesiunii Barlad, precum si un studiu geofizic 2-D realizat in doua dintre cele trei concesiuni din regiunea Dobrogea.
Chevron Romania confirma intentia de a renunta la planurile sale pentru aceste concesiuni in 2015. Aceasta este o decizie de afaceri luata in urma evaluarilor proiectului din Romania, care nu poate concura in acest moment intr-un mod favorabil cu alte oportunitati de investitie din portofoliul global al Chevron. Rezultatele lucrarilor din Romania vor fi predate ANRM si vor ramane in custodia statului.
Confidentialitatea informatiilor de acest gen este mentinuta in conformitate cu legislatia din Romania. Chevron nu comenteaza si nu dezvaluie cifre de business”, se arata intr-un comunicat al companiei, transmis la solicitarea Digi24.
Premierul Victor Ponta anuntase inca de anul trecut ca Chevron nu a gazit zacaminte interesante economic in Romania.
Anul trecut, Chevron renuntase sa mai caute gaze de sist si in Polonia si Ucraina, pe fondul scaderii accelerate a preturilor la hidrocarburi.
Pe linga contextul comercial nefavorabil, Chevron s-a lovit in Romania si de o rezistenta acerba dinspre o parte a populatiei din zona unde avea concesiunile, precum si dintr-o zona a societatii civile. Chiar si mediul politic i-a fost ostil, USL organizind in anii 2011-2012, pe cind era in Opozitie, mitinguri impotrova companiei americane.

Cotidianul: Rusia ar putea lansa un atac convenţional asupra unui stat est-european membru al NATO

Rusia ar putea lansa un atac convenţional asupra unui stat est-european membru al NATO, o situaţie care ar genera un conflict strategic, cu risc de confruntare nucleară, a afirmat generalul britanic Adrian Bradshaw, adjunctul comandantului forţelor aliate din Europa, într-un discurs la Londra.

Bradshaw a pledat pentru adaptarea Alianţei în sensul contracarării tacticilor militare de tip „hibrid” – o combinaţie de tehnici de război convenţionale, de gherilă urbană şi cibernetice – folosite în prezent în estul Ucrainei, dar a avertizat şi asupra riscului unei invazii militare, relateazăMediafax în pagina electronică.

„Rusia ar putea crede că forţele convenţionale de amploare pe care a demonstrat că le poate genera în scurt timp – aşa cum am observat cu anexarea Crimeei – pot fi utilizate în viitor nu doar pentru intimidare şi presiuni, dar şi pentru ocuparea unor teritorii NATO”, a spus Adrian Bradshaw, potrivit Financial Times.

„După o astfel de situaţie, riscul escaladării conflictului ar putea fi folosit pentru a se împiedica restabilirea integrităţii teritoriale. Această tehnică de amplificare a dominaţiei este una clasic sovietică”, a apreciat oficialul NATO.

La începutul anului 2013, Rusia a organizat exerciţiul militar Zapad (Vest), care a simulat mobilizarea rapidă a 25.000 de militari în Belarus şi în encalva Kaliningrad pentru un conflict cu un stat NATO. Un exerciţiu similar organizat la sfârşitul anului 2013 a implicat 160.000 de militari ruşi. Spre exemplu, armata rusă ar putea invada rapid regiunea majoritar rusă estonă Narva, înainte ca NATO să aibă timp să riposteze.

„O astfel de situaţie ar genera un conflict strategic. Oricât de improbabilă ni s-ar părea acum o astfel de ipoteză, este vorba de o ameninţare existenţială evidentă la adresa NATO”, a explicat Adrian Bradshaw, sugerând că s-ar putea ajunge la o confruntare cu arme nucleare.

Ziare com: Operatiunile militare americane din Polonia si tarile baltice, extinse in Romania si Bulgaria

Operatiunea militara americana Atlantic Resolve va fi extinsa in Romania si Bulgaria, de la finalul lunii martie, pe fondul cresterii tensiunilor in regiune, a anuntat comandantul fortelor militare ale SUA in Europa, generalul Ben Hodges.
Operatiunea Atlantic Resolve a fost lansata in aprilie anul trecut in tarile baltice si Polonia, reprezentand o modalitate de a demonstra angajamentul NATO in contextul in care regiunea se confrunta cu noi provocari privind securitatea, potrivit armytimes.com.
Includerea Romaniei si a Bulgariei in aceasta operatiune se traduce si princrestere de la 900, in prezent, la 1.900 a numarului de militari ce participa la exercitiile militare Atlantic Resolve.
In ultimele 11 luni, Rusia a anexat peninsula Crimeea si a sprijinit rebelii separatisti din estul Ucrainei, la numai cateva sute de kilometri de granitele NATO.
Acordul de incetare a focului semnat recent la Minsk nu a fost respectat, fortele guvernamentale ucrainene si rebelii separatisti prorusi acuzandu-se reciproc de incalcarea intelegerii.
„Ceea ce trebuie sa se intample este ca Moscova sa respecte acordul la care a subscris si sa retraga armamentul greu si fortele ruse din estul Ucrainei, dar si sa respecte suveranitatea teritoriala a Ucrainei.
SUA vor continua sa dea noi asigurari aliatilor nostri si partenerilor NATO prin exercitii continue si patrulare aeriana in zona Marii Negre”, a declarat recent secretarul pentru presa al Pentagonului, amiralul John Kirby.
SUA dispun de 29.000 de soldati stationati in permanenta in Germania, Italia si Belgia, insa Washingtonul a majorat numarul soldatilor desfasurati temporar in regiune pentru a transmite un semnal Rusiei si partenerilor din cadrul NATO.

   Comentariu saccsiv:

In primul rand trebuie sa intelegem ca vorbim despre Chevron, unul din puii Standard Oil:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Iar cand vorbim de Rockefeller vorbim de unul dintre locotenentii familiei Rothschild, adica de cei ce stiu ce se petrece pe planeta. Ba nu doar ca stiu, ci de cele mai multe ori genereaza ceea ce se va petrece pe planeta.

Sa ne amintim ceea ce au facut marionetele de la Bucuresti pentru ei:

De ce PUNGESTI = „ZONA SPECIALA DE SIGURANTA PUBLICA”? Adica de ce PUNGESTI = „spatiu restrans unde se concentreaza un fenomen infractional: violente, trafic si consum de droguri, prostitutie” (conform 60/2010, articolul 12)? De ce Pungesti este considerat mai periculos decat fiefurile clanurilor mafiote?

VIDEO (incredibil): Ce declara Victor Ponta in 2012 despre Rosia Montana Gold Corporation si Chevron si ce-a ajuns sa declare acum … DE CE CAND AJUNG LA PUTERE OAMENII SE SUCESC? Pentru ca asa functioneaza SISTEMUL

Ilie Serbanescu despre minciuna lui Ponta cu independenta energetica pe care ne-o da … Chevron

Iar acum pleaca …. Mai sa fie. Asa, deodata, dupa atata tambalau? N-au mai gasit gaze nici in Romania, nici in Polonia, nici in Ucraina? Nu cred. Nu mai e rentabil? Pai parca erau cele mai rentabile.

Atunci ce sa fie?

 

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on februarie 22, 2015 at 2:50 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

    • nimeni said, on februarie 22, 2015 at 9:45 pm

      Cu ceva timp in urma citisem pe aici pe site o stire in care nu stiu ce evreu, parca Soros care spunea ca daca nu vrem Chevron si Rosia Montana atunci o sa avem razboi.

      Apreciază

  2. eu said, on februarie 22, 2015 at 3:30 pm

    Turcia a intrat cu sute de militari in Siria, peste noapte(chipurile)Turcia a lansat o operatiune militara in Siria, in timpul noptii de sambata spre duminica, pentru a evacua trupele care pazesc un mormant otoman si pentru a muta cripta intr-un loc mai sigur.Se schimba directia de ofensiva a rusilor inspre turci?INcepe etapa profetiilor parintelui Aghioratul?Dupa 20 martie o noua etapa va incepe pentru Israel?Se’mplinesc,profetiile,sub ochii nostri!
    http://www.ziare.com/international/siria/turcia-a-intrat-cu-sute-de-trupe-in-siria-peste-noapte-a-ocupat-un-teritoriu-si-a-mutat-un-mormant-1349332

    Apreciază

    • Si eu said, on februarie 22, 2015 at 9:24 pm

      Directia de atac-surpriza a Krasnaiaarmija este Bosfor–Ierusalim, asa cum a trasat-o inca PiotriBalsoi. Va fi o surpriza totala pentru multe tari, nu insa si pentru strategii aliantei Miazanoaptei: ei stiu ca numai asa se poate activa clauza nr. 5 si pot obtine casus beli impotriva Rusiei.
      Atunci vor coaliza „nordisitii” intreaga Ioropa impotriva Rusiei, care va lupta pe doua fronturi si va pierde. Ioropa, condusa de Germania si China, condusa de americani, vor coplesi pe rusi si ii vor nimici.
      Nu stiu ce va fi de arsenalul nuclear al rusilor , dar foarte probabil ca il vor folosi fara scrupule.
      Da, cred ca gheronda Paisie a vazut adevarul !!!
      +Doamne Dumnezeule, ai mila de noi si de tara noastra !+

      Apreciază

      • Alex said, on februarie 23, 2015 at 10:52 am

        WW3 nu-l va castiga nimeni. Dupa un holocaust nuclear planetar, cei care vor muri vor fi mai ‘norocosi’ decat cei ce vor supravietui in vremea antihristului.

        Sa ne ajute Doamnul Dumnezeul Hristos sa capatam mantuire! Amin!.

        Apreciază

      • nimeni said, on februarie 23, 2015 at 10:22 pm

        Apreciază

      • oarecare said, on februarie 23, 2015 at 12:50 pm

        Supertare cate stie Agafia desi nu pare deosebit de citita… si cam spune ce spun si Sfintii Parinti…

        Apreciază

    • john said, on februarie 23, 2015 at 7:29 pm

      Marte, Venus şi Luna – aliniere ciudata în aceste zile!
      În aceste zile, Marte, Venus şi Luna se află într-o conjunctură extrem de rară, un aliniament care poate avea efecte mai puţin faste asupra Pamantului, scrie :
      http://www.express.co.uk/news/nature/559619/Rare-planetary-alignment-doom-humanity

      http://www.efemeride.ro/se-aliniaza-planetele-vine-apocalipsa

      O aliniere similară Venus-Marte din mai 2011 a coincis cu un val de furtuni severe, inundaţii şi tornade pe teritoriul Americii. Vânturi devastatoare au rupt copaci şi cabluri de alimentare în statul Kansas, cea mai violentă fiind tornada Joplin.

      Legat de luna in sange,vizionati aici:

      Cum se vor schimba lucrurile si ce traiectorie vor urma,vom vedea curand.

      Apreciază

      • nimeni said, on februarie 23, 2015 at 9:57 pm

        Dupa spusele Parintelui rus Hristofor din Tula ar mai fi 8 ani pana la sfarsit de aici inainte, Sarea Pamantului 2.

        Vom vedea curand.

        Apreciază

  3. I said, on februarie 22, 2015 at 4:41 pm

    Ma rog de ma iertati, nu e la tema intrebarea, dar va rog sa raspundeti.
    Am un naş căruia i-a murit sotia un an in urma, abia atunci am aflat ca ei nu erau cununati ci doar inscrisi. De atunci, el e foarte pasiv, foarte rau se simte, in genere. Doresc sa intreb, ce as putea face pentru el, sa il scriu la 40 de liturghii? Sau nu se poate ca n-a fost cununat (sotia e moarta)?
    Va rog mult s-a ma ajutati cu un sfat.

    Apreciat de 1 persoană

    • Stefan said, on februarie 22, 2015 at 5:26 pm

      Primul pas pe care ar trebui să-l facă nașul tău ar fi să facă o spovedanie generală, din copilărie. Apoi, cu binecuvântarea duhovnicului, să se împărtășească. După care va putea fi pomenit la Sfânta Liturghie. Faptul că a trăit necununat cu soția sa, se consideră curvie, iar acest păcat oprește omul să fie pomenit la Sfânta Liturghie. Mai grav este pentru soția sa, că pentru ea nu mai există vreme de pocăință. 😦

      Apreciază

    • cosminmatiu said, on februarie 22, 2015 at 5:31 pm

      Eu din cate stiu numai daca sunt amandoi vii si traiesc in curvie nu poti sa ii treci la Liturghie sau daca el acum viu fiind traieste tot asa cu altcineva. Bine ar fi sa il convingi daca poti sa faca o spovedanie generala iar de trecut la Liturghie sa ii treci nu numai 40 de Liturghii ci in fiecare an cat timp traiesti la manastire si nu numai pe ei ci si pe alti apropiati vii si morti ai tai.

      Apreciază

    • cosminmatiu said, on februarie 22, 2015 at 5:32 pm

      Si daca ti-a fost singura pereche de nasi si ei nu au fost cununati sa intrebi un duhovnic sa vezi care e situatia cu casnicia ta.

      Apreciază

    • Mihail said, on februarie 22, 2015 at 6:20 pm

      in primul rand cum v-au fost nasi daca nu erau cununati? in al doi-lea rand convinge-l sa mearga sa se spovedeasca. in al trei-lea rand roaga-te pentru el

      Apreciază

    • scortisoara said, on februarie 23, 2015 at 4:02 pm

      ” Cine reuseste sa faca o spovedanie curata , este al doilea botez .”.. Pr Cleopa . Spovedania dupa carte , recomanda Pr. Iie Cleopa .

      Apreciază

  4. Radu Humor said, on februarie 22, 2015 at 5:09 pm

    Ducă-se-nvîrtindu-se !
    Se pare că totuşi n-au găsit gaze !
    Pe care nici nu le căutau ! 😉
    Scopul forărilor se pare că are legătură cu intensificarea extraordinară a cutremurelor din zonele apropiate !
    E ceva putred la mijloc !
    Nu numai în Danemarca ….

    Apreciază

    • nimeni said, on februarie 22, 2015 at 9:49 pm

      Un alt scop era sa otraveasca apele subterane.

      Apreciază

    • Marius said, on februarie 23, 2015 at 11:47 pm

      Si eu cred acelasi lucru : Chevron a facut cu totul altceva in subteranul Romaniei, pana si zonele de perforare sunt strategice daca ne gandim putin: Marea Neagra(acces la port si mare) si zona Moldovei granita cea mai apropiata de Rusia: su siguranta s-a introdus ceva in pamantul romanesc prin aceste perforari( influente pentru viitoare dezastre naturale, armament pentru un eventual conflict viitor,,,etc). Ideile acestora sunt nelimitate si ne putem astepta la orice.

      Apreciază

      • cristi o. said, on februarie 24, 2015 at 10:33 pm

        @Marius
        Bazat pe informatiile culese mai multi ani, din mai multe surse, am ajuns la concluzia (personala) ca indivizii ingroapa deseuri nucleare si chimice in forma fluida – scopul lor l-am enuntat intr-o postare, mai jos. Privind in lumina a ceea ce spuneti dvs. imi trezeste unele banuieli mai sumbre. Anume: ca ar fi putut mina subsolul cu focoase nucleare (un focos nuclear modern nu e mai mare decat un butoi obisnuit de muraturi)… Urmarea: in caz de conflict, urmat de ocupatie, detonarea unor astfel de incarcaturi in subteran, in anumite puncte cheie, ar produce seism/seisme de peste 10grade richter in aproape toata Romania/Basarabia/nordul Bulgariei/sudul Ukrainei/vestul extrem al Rusiei, instaurand haosul total… Nu radeti, ar ajunge pana la Moscova! (in cutremurul de la 1802 din Vrancea, fara bombe, au cazut niste statui pe la Moscova!!) Potentialul seismic vrancean e si-asa mare, dar daca il mai si „ajuti”… Pana in momentul de fata nu am indicii serioase ca asa se intampla. Ar fi totusi util, sa aflam daca, in ultimii 30-40 de ani, s-au facut teste nucleare in zone cu seismicitate naturala ridicata pe glob si ce efecte au avut. Poate ne mai luminam un pic.

        Apreciază

  5. marian said, on februarie 22, 2015 at 6:31 pm

    Da, razboiul se poate indreapta SI CATRE NOI! Plecarea reala sau nu, temporara, sau, doar de forma, ma lasa rece. Mesajul se vrea a fi de forma: Polonia si Romania vor fi in razboi, ceea ce, intre noi fie vorba, nu ne e a mirarii, chiar deloc! Citeam pe mediafax ca Rusia s-ar putea sa atace cu arme conventionale o tara din Rasaritul Europei, chiar daca asta va antrena razboi nuclear. Imbecilul prezident al ucrainei radea in timpul rugaciunii pentru pace…
    Azi la Harkov explozie cu dispozitiv improvizat, adica, o bomba cu… cuie(!), a lasat vreo doi morti si alti zece raniti, cu ocazia marshului ala de aniversare a un an de la euro-maidan. Interesant e ca un sef al gastii dde criminali euromaidan a murit in deflagratie, un lider al exttremei drepte, sacrificat fara indoiala de porkoshenko, pt a-si asigura linistea politica, spre a nu mai fi atat de contestat, sau, nu atat de vehement, nu cu amenintari de demitere si nici cu revolutie 2.0. He-heeee!!! Circul abia incepe!
    La Moscova ieri, doua sau trei sau mai multe zeci de mii de manifestanti au avut mars ANTI-maidan sub generoasa lozinca: NU iertam NU uitam! Doi de nu! Asta e ceva!
    Ce?
    Se pregateste psihologic populatia pentru razboi, -daca va fi…
    Se imping cotele de ura cat mai sus, de ambele parti.
    Om vedea cum va reactiona vestul, -in afara de aducerea a noi arme in ucraina-.
    Doamne apara-ne!

    Apreciază

  6. […] Sursa: mondonews.ro O analiză interesantă a cauzei pentru care s-ar retrage compania americană din România, găsiţi la: CHEVRON PLEACA din Romania pentru ca VIN RUSII sau ca sa ne sperie ca vin rusii? Sau oricum stiu ca … […]

    Apreciază

  7. aha said, on februarie 22, 2015 at 8:24 pm

    pai totul pare ca se indreapta spre razboi care probabil ne va afecta si pe noi. e de rau!

    Apreciază

  8. cristi o. said, on februarie 22, 2015 at 8:38 pm

    Pleaca Chevron, raman ceilalti… Dupa ce au investit spagile uriase, influenta masonica, forta organizatorica, violenta desantata si ilegalitatile binecunoscute, se retrag, precum o domnisoara agitata, aflata la pubertate, careia nu-i mai plac, brusc si fara nicio explicatie, pantofii pentru care s-a luptat cu mama-sa, o saptamana intreaga… Iar cum Chevron nu e o domnisoara neprihanita (puiul ocultei), asta inseamna ca e ceva putred de tot la mijloc.
    In primul rand, gazele de sist sunt o abureala de zile mari. Randamentul de extractie e frumos doar pe hartie, bun sa impresioneze ‘telectualii care n-au treaba cu extractia si nu ies din birou toata viata lor. In realitate e o afacere neprofitabila in sine (atunci se pune intrebarea: de ce mai baga cineva bani in asa ceva?!?).
    In al doilea rand, au injectat mai multa substanta in sol decat au scos gaze – si nu doar la noi…
    In al treilea rand, substantele injectate sunt puternic otravitoare (avem o mixtura de 500-700 de substante) – victima accidentului de la sonda Pungesti a murit de la stropirea cu amestecul respectiv,
    In al patrulea rand, la exploatarea (deja neprofitabila – unii specialisti au vorbit, riscandu-si viata) se adauga costurile tuturor presiunilor, spagilor, ilegalitatilor, lobby-ului, imaginii sifonate etc etc.
    In al cincilea rand, stim ca nicio companie (bogata si sanatoasa la cap) nu lucreaza fara un profit urias. Chevron invarte sume colosale – de unde au aparut banii, din afaceri falimentare? Nu cred.
    In al saselea rand, care ar fi cea mai profitabila (si sigura ca venit si discreta in contracte) afacere in zilele noastre?!? Nu eliminarea deseurilor toxice si nucleare?!? Stim ca nicio firma in domeniile chimic, nuclear etc. nu poate functiona fara a avea contracte cu procesatori de deseuri (cu cheltuieli uriase).
    In al saptelea rand, toti procesatorii de deseuri NBC (nucleare, bacteriologice, chimice) sunt suprasolicitati si investesc sume infernale pentru amenajarea de noi complexe subterane, adanc in pamant si stocarea deseurilor. Reducerea costurilor si accelerarea ingroparii deseurilor ar aduce profituri si mai mari – adica se cauta noi solutii ieftine…
    In al optulea rand, se tot anunta mari cutremure si o penurie mondiala de apa… (evident, oculta e sigur in spatele problemei)
    Hai sa incercam sa tragem o concluzie (e un punct de vedere personal): Exploatatorul de „gaze de sist”, in realitate, ingroapa deseuri (lichefiate in prealabil) la adancime mare, cu costuri minime, nimeni nu-l poate banui. Ba mai obtine si niste gaze de sist ca produs secundar (fara costuri suplimentare), ce-i ofera acoperirea atat de necesara. Si mai face ceva: fragmenteaza solul si otraveste, pe sute de ani, sursele de apa – adica faciliteaza ocultei controlul populatiei, atat ca hrana cat si ca numar.
    Uite-asa impusca oculta trei-patru iepuri (in cel mai pur stil jidovesc): obtin bani din deseuri, obtin bani din gaze, otravesc/fragezesc solul si pun umarul la reducerea populatiei… Cu costuri minime…
    Daca Chevron isi strange catrafusele, si pleaca cu lutul in posterior, nu se datoreaza, neaparat, fricii ca-si vor pierde cateva zeci/sute de tone de fieratanii de pe exploatari, in cazul unei invazii rusesti. Valoarea aia e o ciupitura de tantar pe spinarea lui King-Kong, fata de cat au bagat in spagi… Grija lor e, sa nu se afle adevarul. Sa nu se afle imediat ca mai mult bagau decat scoteau… Si nici ce bagau ei acolo… Asa ca stergerea urmelor, betonarea puturilor, arsul hartiilor, expedierea unor angajati/parteneri cheie in destinatii exotice, eventual eliminarea unora incomozi, etc. sunt manevre specifice de „spalare a putinei”…

    Apreciat de 1 persoană

  9. ORTODOXIE said, on februarie 23, 2015 at 12:54 am

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  10. Ioan said, on februarie 23, 2015 at 5:27 am

    pe linga pretul petolului care a scazut dramatic, Chevron probabil ca a fost obligat de politica USA sa o lase mai moale deoacamdata, ca in prag de razboi cu USA nu are nevoie de o populatie potrivnica chiar aici, la granita…totul e PR, probabil ca si-au adunat destule date despre subsolul tarii, pe langa cele din satelit si asteapta momentul in care o Romanie distrusa de razboi va fi „fericita” sa le puna la dispozitie acest pamant.
    Scenarii si mai rele pot fi deveni reale…..

    Apreciază

  11. Radu said, on februarie 24, 2015 at 6:33 pm

    Nu trebuie sa punem botul putem sa ne trezim cu ei peste jumate de an sau un an ca revin iar in forta…
    Nu credeti nimic din ce auziti sau vedeti la TV putem sa ne asteptam la aproape orice.

    Mai e o treaba importanta pretul petrolului brut a scazut intr-una in ultimele sase luni ar putea sa fie o cauza si aceasta.
    Pot sa revina la noi dupa sase luni sau un an nu ma mira treaba asta.

    Sau… au negociat in secret cu unii sau cu altii sa plece din zona asta a Europei poate din pricina unui posibil conflict??? sau viitor conflict?
    Vom vedea sa speram ca nu va fi nimic !

    Apreciază

  12. Cosmin said, on februarie 27, 2015 at 12:51 pm

    Eu cred ca plecarea Chevron-ului e „mana” Sfantului Iustin Parvu si a Sfintilor Inchisorilor. Nu e important cum sau de ce au plecat, ci e important ca au plecat. Si mai mult ca sigur vor mai pleca multi.

    Apreciază

  13. […]    Iata comentariul cititorului cristi o. postat la CHEVRON PLEACA din Romania pentru ca VIN RUSII sau ca sa ne sperie ca vin rusii? Sau oricum stiu ca …: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.