SACCSIV – blog ortodox

FOTO TERIFIANT ce nu ne arata mass-media: EFECTELE VACCINARII …

Posted in vaccin, vaccinare by saccsiv on februarie 20, 2015

 

A severe adverse reaction to a hepatitis vaccination:

A horrifying reaction to the BCG vaccine:

Severe skin reactions following vaccination:

Facial contortions and distortions following DTP vaccine:

Another innocent victim of vaccine damage:

Neurologically damaged by the DPT vaccine:

A smallpox vaccine reaction that has nearly destroyed this person’s arm and shoulder:

Another severe skin reaction following vaccination:

Extreme tissue damage caused by vaccines:

The HPV vaccine turned this normal, healthy girl into a brain-damaged victim of vaccines:

Cititi va rog mai multe la:

Vaccine horrors: Medical mutilation of innocent children exposed in GRAPHIC photos of „safe” vaccines gone horribly wrong

Tagged with:

51 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. aha said, on februarie 20, 2015 at 10:35 am

    Doamne apara-ne si pazeste-ne! Infiorator.

    Apreciat de 1 persoană

  2. ma said, on februarie 20, 2015 at 11:12 am

    Doamne fereste!!! De ce nu se striga in gura mare la Tv de cazurile astea si de urmarile lor?? Doar de Udrea auzim toata ziua…Aseta nu aduc audiente, vai vai…

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on februarie 20, 2015 at 11:49 am

      ma

      Ba ar aduce audiente chiar mai mari, insa altceva se vrea: sa nu ne gandim la ceea ce conteaza.

      Apreciat de 1 persoană

    • Irina said, on februarie 20, 2015 at 1:45 pm

      Este foarte grav ce se intampla. Asa zisa democratie in care traim, de fapt este cea mai teribila dictatura din cate au existat pana acum. Imi spunea o prietena care este profesoara ca la ea in scoala un copil nu a fost primit sa se inscrie pentru ca parintii au decis sa nu-l vaccineze. Prietena mea a avut o discutie cu doctorita din scoala care era foarte iritata si ii facea in toate felurile pe parintii copilului nevaccinat, spunandu-i ca orice om are dreptul la opinie si ca e dreptul acelor parinti sa creada ca vaccinurile pot dauna sanatatii copilului, si sunt chiar indreptatiti sa creada asta. I-a spus ca de ce se teme de acel copil nevaccinat o data ce ceilalti copii sunt sub protectia vaccinului si i-a raspuns ca vaccinul ii ofera protectie doar 2, 3 ani. Este ingrozitor ce se intampla si cine stie pe viitor pot sa-ti ia si copilul pentru ac nu l-ai vaccint.

      Apreciază

    • Alex said, on februarie 21, 2015 at 12:42 am

      Prin crearea de panică în rândul populaţiei, prin ştiri alarmiste (false) şi statistici îngrijorătoare (false) se urmăreşte justificarea cheltuirii a miliarde de dolari anual pe producerea de vaccinuri. De multe ori, campaniile de vaccinare sunt introduse forţat, împotriva voinţei populaţiei.

      Acest film documentar prezintă mai multe cazuri în care persoane sănătoase s-au îmbolnăvit incurabil după ce au fost vaccinate.

      În timp ce populaţia moare sau se îmbolnăveşte, companiile farmaceutice îşi îngroaşă substanţial profiturile…

      https://vimeo.com/29098107

      Apreciază

  3. iacoboaieradu2014 said, on februarie 20, 2015 at 11:27 am

    TERIFIANTE IMAGINI!!!

    AM PRIMIT PE ADRESA DE E-MAIL:

    ANUNTATI U R G E N T toti parintii:

    Incredibila razgandire a Ministerului Educatiei: ORA DE RELIGIE DEVINE DEJA OPTIONALA, PARINTII TREBUIE SA DEPUNA CERERI PANA PE 6 MARTIE PENTRU ANUL SCOLAR IN CURS! Profesorii de religie sunt in aer, desi au contracte pe perioada nedeterminata!
    17-02-2015 6 minute Sublinieri Print Print

    Hotnews: Ministerul Educatiei se razgandeste – Ora de Religie devine optionala pentru elevi din martie. Sorin Cimpeanu: Parintii care vor ora de Religie pentru copiii lor depun cerere pana pe 6 martie, pentru anul scolar in curs

    Ministerul Educatiei s-a razgandit in ceea ce priveste inscrierile la ora de Religie: aceasta disciplina devine optionala pentru elevi inca de semestrul acesta. Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat pentru HotNews.ro ca parintii pot depune cerere prin care sa isi inscrie copiii la ora de Religie, pana pe 6 martie 2015, pentru anul scolar in curs. Cei care nu depun cerere, nu fac Religia in semestrul doi. Pe 9 martie 2015 expira termenul de 45 de zile de la publicarea in Monitorul Oficiala a deciziei Curtii Constitutionale, si “daca pana pe 9 martie nu vom avea aceasta situatie a optiunilor, este pusa sub semnul intrebarii derularea in legalitate a orelor de Religie”, a explicat pentru HotNews.ro ministrul Educatiei.

    Apreciat de 1 persoană

  4. ozana said, on februarie 20, 2015 at 12:58 pm

    Aseara la emisiunea ,,Rai da’ buni” a fost invitata omniprezenta, geniala, madam doctor Monica Pop pentru a critica vehement postarea doamnei Olivia Steer de pe pagina ei de Facebook in legatura cu nocivitatea vaccinurilor si a medicamentelor de sinteza.Aceasta doamna Steer suporta acum consecinte grave din cauza opiniei domniei sale despre medicina alopata si a produselor Big Pharma. Intrase in sevraj aceasta madama cu apucaturi de tiganca ce se mai da si de vita nobila , frantuzeasca , aparind satanele producatoare de medicamente de sinteza. Studentii de la medicina , astia de te omoara prin spitale de destepti ce sint si care te trateaza ca pe un rebut ( sau cobai in cel mai fericit caz ) daca ajungi in ghearele lor , oricit i-ai umple de bani si care habar n-au, nu citesc nimic in plus fata de ceea ce sint invatati la scoala, acesti ignoranti au deschis o campanie pe Facebooc numita STOP OLIVIA STEER unde isi etaleaza intelighentiile si vastele lor cunostinte medicale. Revoltata, am vrut sa postez un comentariu. An scris cu naduf citeva rinduri dar…pace sa-l pot posta ! Nu a vrut sa intre si cu asta basta. Prin ce tehnologie reusesc mizerabilii sa cenzureze automat un comentariu frate Vasile ? De data asta chiar astept raspuns din partea ta sau a vreunui frate care are habar despre cum se poate intimpla asa ceva. In emisiune a fost invitata si doamna Tatoiu , fiica de medic , careia la doua clinici de prestigiu din America si Europa i s-a confirmat diagnosticul de cancer cu recomandarea unei interventii chirurgicale de urgenta. A refuzat, s-a tratat naturist si… S-A VINDECAT ! Credeti ca a apucat sa spuna mare lucru despre vindecarea naturista , cu plante adica , de gura desteptei de madam Pop ? Ei bine , nu ! Poate ai putin timp sa pui pe pagina ta o campanie PRO OLIVIA STEER. Doamne ajuta ! Am inteles ca din cauza postarilor pe tema vaccinurilor si a vindecarilor cu plante , a fost si data afara din serviciu.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 20, 2015 at 2:46 pm

      ozana

      Nu ma pricep la facebook.

      Apreciază

      • Exacustodian said, on februarie 20, 2015 at 2:49 pm

        Nici eu şi nici nu vreau să mă pricep!
        Atâtea milioane de oameni au picat în capcana asta nenorocită de facebook!
        Felicitări saccsiv!

        Apreciază

      • anonim said, on februarie 20, 2015 at 8:39 pm

        Apreciază

      • ma said, on februarie 21, 2015 at 8:17 am

        Cu fb s a ales un nou presedinte …
        Il poti folosi ca mijloc de informare , nu conteaza „arma” folosita (adica fb) ci faptul ca mult mai multi oameni se vor trezi dupa postarile tale.

        Apreciază

    • Exacustodian said, on februarie 21, 2015 at 7:27 pm

      ma
      Facebook nu este singura posibilitate de postare. S-ar putea să arunci mărgăritare la porci sau să dai cele sfinte câinilor. Cine vrea să găsească va căuta! Dumnezeu a promis că cel ce caută va găsi, celui ce va bate i se va deschide şi celui ce va cere i se va da! NU AM AVUT, NU AM ŞI NU VOI AVEA NICIODATĂ FACEBOOK NICI EU, NICI COPII MEI, NICI COPIII COPIILOR MEI, NICI STRĂNEPOŢII MEI, NICI STRĂNEPOŢII STRĂNEPOŢILOR MEI PÂNĂ LA ULTIMA GENERAŢIE dacă îmi va ţine Dumnezeu neamul!
      Blestemăţia da facebook s-a interpus peste tot. Mâine poimâine vor cere la cv adresă de facebook. Pot să înşir aici sute de kilometri, ani lumină de kilometri de explicaţii şi îţi va trece toleranţa faţă de facebook.
      Reţeaua asta zis de socializare, nu este spaţiul optim pentru adevăruri ortodoxe.
      Zici de trezire, păi trezirea în sine e RENUNŢAREA LA FACEBOOK!
      Încordează-ţi un pic mintea şi cercetează în privinţa următoarelor întrebări:
      Cine a creat facebook’ul şi de ce?!
      Unde a fost creat?
      Câtă sminteală produce facebooku’?
      Cât timp VALOROS îţi consumă?

      Nu sesizezi că se scurge viaţa prin facebook, pe lângă facebook, cu ajutorul facebook?

      Şi încă ceva f. important:
      ATÂT TIMP CÂT LUPTĂM ÎMPOTRIVA IMPLEMENTĂRII TEHNOLOGIEI CARDURILOR ŞI CIPURILOR DAR AVEM CONT DE FACEBOOK, BATEM PASU’ PE LOC ! ! ! ! Turnăm apă într-un butoi gol!
      Ce fel de luptă împotriva sistemului ducem, dacă susţinem un instrument de globalizare? Adică facebook!
      Sunt foarte multe de zis despre facebook. Dar dacă aş înşira aici, din cauza volumului imens de informaţie prea puţini ar citi-o integral.
      Ortodoxul adevărat, nu creştinul superficial şi sentimentalist, fleşcăitul ce are un jeleu pe post de coloană vertebrală, NU FOLOSEŞTE FACEBOOK!
      Cei mai serioşi şi demni de încredere oameni pe care îi cunosc, nu au şi nici nu au de gând să-şi facă vreodată facebook! Ba au o reacţie de repulsie vădită când aud de el.
      Facebook’ul pt. credincios este injecţia de otravă care te omoară încet dar sigur.
      Fă-ţi un bine! Desfiinţează-ţi contul, cel puţin oficial, că SRI-u’ ţi-a înregistrat deja tot. Zicem că nu vrem carduri că ne controlează ăia informaţiile, le dăm noi de bunăvoie pe facebook. Mă rog eu nu, au eu grijă de mine altfel.

      Să-ţi dea Dumnezeu mai multă lumină minţii ca să scapi de facebook şi să-i vindeci şi pe alţii de el, pentru unii fiind o obsesie, un stil de viaţă.

      Apreciază

  5. energein7 said, on februarie 20, 2015 at 1:03 pm

    Reblogged this on energein7's Blog and commented:
    Generatia eugenica! Cu dispret din partea bigpharma si bigmedica!

    Apreciază

  6. Exacustodian said, on februarie 20, 2015 at 1:20 pm

    După astfel de imagini nimănui nu-i arde de umor. nu vreau să fiu cinic postând filmuleţul de mai jos. El poate pt. unii e hazliu însă eu cred că ar trebui să stârnească întrebarea: aşa se învaţă medicină oare în România?!
    Gândiţi-vă că dacă aşa se învaţă medicina, cine va fi capabil să explice daunele vacinurilor?!
    A avut dreptate utilizatorul cu pseudonimul „ma”, că în timp ce suntem înconjuraţi de nenorociri, nouă ni se servesc lături cu ce a făcut Urea, da’ ce n-a făcut, da’ stai să vezi că a dat-o în judecată, ia să vedem ce-o să zică ăla, dar Băsescu nu-i mai ia apărarea şi tot o ţin cu mizerii pentru a nu apuca să gândim. Ei nu au nevoie de gânditori ortodocşi ci de cetăţeni civilizaţi europeni care să spună fără cârtire:
    Da vaccinurile ne salvează de boli!
    Da cardurile de sănătate ne vor aduce beneficii şi vor face ordine în sănătate!
    Da, e nevoie de buletine cu cip că uite cum teroriştii ăştia fac ravagii în Franţa. Uite cum (după ce totul a decurs după un plan BINE STABILIT) se adună liderii a 25 de state!
    Da, ce atâta religie în şcoli, să înveţe copii ştiinţă dom’le, să ştie că acum câteva milioane de ani eram primate şi că în viitor tehnologia promovată de guvern ne va face viaţa mai uşoară!
    Da, globalizarea e un proces pozitiv, că uite cum nu se mai termină războaiele astea, numai că Rusia asta nenorocită şi ortodoxă, stă în calea democratizanţilor americani şi europeni, care în bunătatea lor legalizează împerecherile dintre sodoimţi!
    Iată filmuleţul care nu prea e de râs.

    Apreciază

  7. botaceala said, on februarie 20, 2015 at 1:35 pm

    Fereasca Dumnezeu…fara cuvinte…si cand le spun la prietene ce produc vaccinurile,imi zic ceva de genul : „eiii…eu i-am vaccinat pe ai mei si nu au nimica,si sunt maricei,plus ca unele sunt obligatorii,ce ,noi nu ne-am vaccinat cand am fost copii ? si uite ca traim si aducem copii mai departe pe lume,poate sunt cazuri rare,cine stie cum a reactionat organismul bebelusului,o fi fost sensibil la ceva si de aceea s-a manifestat in asa mod,plus ca daca nu am vaccinarile facute,nu imi dau alocatia pt copil”,(asta fiind valabil in Austria cu alocatiile)!

    Apreciază

    • Irina said, on februarie 26, 2015 at 1:29 pm

      Nu inteleg acesti parinti pro vaccin ca de fapt si aici este o lupta si scapa cine e inzestrat cu imunitate mai buna. Am observat ca la tara copii au o imunitate mai buna decat cei de la oras, probabil din cauza ca alimentatia lor este mai sanatoasa decat a copiilor oraseni. Din pacate parintii sunt speriat de perspectivele neacceptarii vaccinurilor( neprimire in unitatile de invatamant, sau neprimirea alocatiei lunare, desi de cea din urma pana la urma te mai poti lipsi), si prefera sa riste viata copiilor lor. Si apoi se mira de ce sunt alergici la nu stiu ce, de ce au imunitate scazuta etc. Pana la urma efectele se vad, chiar daca nu sunt asa de grave ca in unele cazuri.

      Apreciază

  8. Exacustodian said, on februarie 20, 2015 at 2:16 pm

    Apreciază

  9. Exacustodian said, on februarie 20, 2015 at 2:21 pm

    Apreciază

  10. Exacustodian said, on februarie 20, 2015 at 2:23 pm

    Ia să ne gândim un pic:
    Nu cumva elita s-a gândit cam aşa: promovăm contracepţia şi avorturile iar pe cei născuţi îi nenorocim cu vaccinurile. Iar dacă tot se încăpăţânează să trăiască, vom avea grijă să-l umplem de mizerie prin mass media.

    Apreciază

    • iacoboaieradu2014 said, on februarie 20, 2015 at 4:35 pm

      Pe cei sănătoși cu alimente modificate genetic, viruși fabricați în laborator, contaminarea pânzelor freatice prin tehnologia folosită la exploatarea gazelor de șist, pulverizarea în atmosferă a gazelor Chemtrails (substanțe extrem de toxice), războaie locale, iminentul război mondial care bate la ușă ș.a.m.d.

      TOTUL PENTRU OBIECTIVUL ,,ELITEI”: REDUCEREA POPULAȚIEI LUMII…

      Apreciază

  11. Exacustodian said, on februarie 20, 2015 at 3:10 pm

    Apreciază

  12. Cosmin said, on februarie 21, 2015 at 12:35 am

    De curand am devenit tatic. Evident, nu mi-am vaccinat pruncul. Mentionez ca, desi nu nu am intampinat ostilitate in institutia medicala vis a vis de refuzul vaccinarii pruncului, probabil din cauza ca aveam plin de relatii acolo, medicul neonatolog a tinut totusi sa faca urmatoarea precizare cu zambetul pe buze: faceti o mare prostie, dar va respect alegerea. Alegerea a respectat-o pentru ca, nu-i asa, legea i-o impune 🙂 Cel putin deocamdata.

    Zilele trecute, am avut onoarea de a fii vizitati de catre medicul de famile, care avea misunea sa ne prezinte know-how-ul ingrijirii nou nascutului. Recunosc, am primit informatii foarte utile. Cand s-a ajuns la subiectul vaccin, am mentionat faptul ca noi nu suntem de acord cu vaccinurile si nici nu dorim sa deschidem o discutie pe aceasta tema. Totusi medicul, probabil zarind cu coada ochiului in biblioteca cartea doamnei doctor Christa Todea Gross – „Vaccinurile: preventie sau boala”, a tinut sa mentioneze si sa ne sugereze faptul ca exista o descreierata, care a scris o carte despre vaccinuri cu care a facut asa de multi bani incat nu ar fi reusit sa faca intr-o cariera de medic.

    Eu obosit fiind sa mai imi pierd vremea cu spalatii pe creier, nu am mai intrebat-o daca are stiinta cati bani se fac din vaccinuri.

    Concluzie: cu cei din sistem nu are rost sa-ti pierzi vremea explicandu-le, deoarece ei nu au nici un interes sa-nteleaga sistemul pe care-l slujesc, deoarece veniturile lor depind in mod direct de sistem.

    Apreciază

    • fao said, on ianuarie 30, 2016 at 6:50 am

      Cosmin,o cunosc personal pe Christa si familia ei.Sint oameni extraordinari,ce spune lumea ca a facut bani de pe urma scrierilor…fabulatie totala.Sotul ei ,pot spune cu mana pe inima ,este cel mai bun prieten pe care l-am avut si multumesc DOMNULUI ca imi este duhovnic.
      Sint oameni simpli cu iubire de DUMNEZEU si de oameni.

      Apreciază

      • Cosmin said, on ianuarie 30, 2016 at 4:10 pm

        @ fao

        Dumnezeu sa-i binecuvinteze. Toata stima fata de cei ce marturisesc Adevarul.

        Mi-as dori si eu sa am in orasul meu acces la un astfel de medic. Te invidiez pentru asta (in mod pozitiv evident).

        Apreciază

  13. iulyiul said, on februarie 21, 2015 at 6:43 pm

    Nici eu nu mi-am vaccinat copiii, urmând sfatul Pr. Iustin. La cel mai mare dintre copii, in clasa 1, este singurul din clasa nevaccinat si bineinteles tinta comentariilor de genul: ” sunt niste ciudati, au deja 3 copii, nu ii vaccineaza, nu au cercei, tablete, duminica dimineata nu merg la concursuri , lipsesc la haloween, s.a.m.d.”. Familia e pe cale de disparitie.

    Apreciază

    • anonim said, on februarie 22, 2015 at 11:03 am

      Bravo pentru curajul pe care il ai, scopul socetatii asteia moderne nu e sa ne faca o viata frumoasa ci scurta. De exemplu macar in perioada asta de crestere accelerata a copiilor tai, sa eviti sa le dai alimente in ambalaj de aluminiu, mai ales sucuri la doza deoarece sunt acide. Nu volosi vase sau ustensile de bucatarie de aluminiu. Mare atentie si la conserve, folie de aluminiu si orice altceva. Pentru ca aluminiul se depoziteaza in creier si nu poate fi procesat de corp pt. al elimina. Evectele sale sunt de a reduce coeficientul de inteligenta. Provoaca nervroze, pierderea memoriei si a capacitatii de concentrare si daca am traii suficient, sau in cazuri exceptionale provoaca Alzheimer şi Parkinson.
      In Anglia 1988, pentru ca teviile principale de distributie a apei potabile erau din aluminiu, sa constatat ca toate persoanele care au consumat apa din respectivele tevi, au declarat ca sufera de pierderi de memorie. Tevile find urgent inlocuite.
      Aluminiul poate sa intre in corp pana si prin piele, se gaseste in alimente in general de panificatie(biscuiti, paine) ca colorant sub denumirea de E 173.
      In concluzie aici e vorba de cat de destepti vor fi copii tai. Sper ca te ajuta.

      Apreciat de 1 persoană

  14. Cantarea Romaniei said, on februarie 22, 2015 at 2:01 am

    Sper ca romanii sa ia aminte la aceste marturii – In America este dezastru – Au constituit si un „tribunal al vaccinurilor” statul american fiind obligat sa plateasca despagubiri familiilor nenorocite. Acum sa introduca pe propspectul serului criminal la reactii adverse aceste fotografii – DACA NU O SA LE PRINTAM NOI PE HARTIE COLOR DE CEA MAI BUNA CALITATE si mergem cu ele la DSP-uri – care incalca in mod PENAL drepturile constitutionale refuzand sa recunoasca caracterul optional al vaccinarii unui copil!

    Apreciază

  15. Cantarea Romaniei said, on februarie 22, 2015 at 2:06 am

    VACCIN = MOARTE!

    Apreciază

  16. aniush said, on februarie 28, 2015 at 5:48 pm

    Ozana,
    Iti inteleg pozitia, insa nu pot fi de acord ca Dna Olivia Steer sa emita o parere intr-un sens sau altul…pentru ca habar nu are de subiect. Daca vreti sa ascultati pe cineva, care are o pozitie buna si stie si despre ce vorbeste eu vi l-as indica pe Dr Rares Simu. Ascultati-l pe el; este un medic, care si-a pus toata invatatura pentru oameni, nu pentru bani.
    Mai mult Dr Monica Pop ce specialitate are?…ca daca e medic de familie m-am lamurit.

    Apreciază

  17. aniush said, on februarie 28, 2015 at 5:54 pm

    Extracustodian,
    Am asistat la un curs care instruia medici de laborator (pentru animale de experiment). Am vazut cum sunt instruiti. Li se spunea din capul locului „sa nu cumva sa aveti pentru aceste animale empatie sau mila”.

    Apreciază

  18. […] FOTO TERIFIANT ce nu ne arata mass-media: EFECTELE VACCINARII … […]

    Apreciază

  19. […] FOTO TERIFIANT ce nu ne arata mass-media: EFECTELE VACCINARII … […]

    Apreciază

  20. daniela said, on februarie 20, 2016 at 8:20 pm

    daca se spune ca vor fi despagubiti parintii a caror copii se imbolnavesc de la vaccinuri ,sa vedem cum ii despagubesc pe cei din Arges ,cei
    care au decedat si mai sunt peste 50 de bebelusi cu dialize in spitale.

    Apreciază

    • Cosmin said, on februarie 22, 2016 at 12:31 pm

      @ daniela

      Acea despagubire despre care se vorbeste, e conditonata de probarea cauzei vaccinale intr-o instanta. Adica trebuie sa demonstrezi ca problema a aparut de la vaccin. Ca sa demosntrezi, ai nevoie de cel putin un cadru medical care sa afirme acest lucru intr-o instanta. Un cadru medical care e antivaccin, este exclus din sistem. Prin urmare, cuvantul unui astfel de cadru medical intr-o instanta este din start nul.

      Concluzie: nu va fi nici o despagubire, pentru ca daca va fi, atunci precedentul va atrage dupa sine prabusirea programelor de asa zisa vaccinare obligatorie.

      E totul gandit, gandit serpeste, noaptea, ca talharii.

      Apreciază

    • Cosmin said, on februarie 22, 2016 at 12:32 pm

      @ daniela

      completare necesara: nu se va recunoaste ca vaccinul a fost cauza problemelor, stai linistita.

      Apreciază

  21. […] FOTO TERIFIANT ce nu ne arata mass-media: EFECTELE VACCINARII … […]

    Apreciază

  22. […] FOTO TERIFIANT ce nu ne arata mass-media: EFECTELE VACCINARII … […]

    Apreciază

  23. Arhanghelul said, on septembrie 23, 2016 at 11:44 pm

    http://oliviasteer.ro/mamografie-nu-multumesc/

    Apreciază

  24. […] FOTO TERIFIANT ce nu ne arata mass-media: EFECTELE VACCINARII … […]

    Apreciază

  25. […] FOTO TERIFIANT ce nu ne arata mass-media: EFECTELE VACCINARII … […]

    Apreciază

  26. […] FOTO TERIFIANT ce nu ne arata mass-media: EFECTELE VACCINARII … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.