SACCSIV – blog ortodox

Ura papusarilor: SA CURGA SANGE ORTODOX. Despre Ucraina, un razboi Rusia – NATO si … Romania

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 12, 2015

Credeti ca degeaba plangeau icoanele?

Video si foto: PLANG ICOANELE in Rusia si Ucraina

Nu stim daca din Ucraina va izbucni al treilea razboi mondial sau din zona ISIS pe care nu degeaba au creat-o, consecinta a primaverii arabe si a inarmarii celor ce lupta impotriva guvernului de la Damasc, Siria. Sau daca ele doar pregatesc terenul unui razboi ce va implica si Rusia, Turcia si intregul Orient Apropiat si Mijlociu.

Deocamdata asistam de ceva vreme la escaladarea unui razboi local stupid in tara vecina Romaniei. Sangeros ca toate razboaiele dar cu mult mai plin de ura. Stupid pentru ca-i dus intre doua popoare ce-si impartasesc de multe sute de ani aceeasi istorie pana intr-atat incat multora nici nu le este prea clar cam care ar fi motivul pentru care trebuie acum musai sa figureze pe harta lumii ca popoare extrem de distincte. Populatii ce in marea lor majoritate vorbesc aceeasi limba. Ba chiar care intr-o proportie mare au aceeasi credinta ortodoxa …

De aceea ne si avertizeaza preotii ce nu-si vad biserica precum un SRL cu care sa se capatuiasca:

AUDIO: Parintele Mihai Valica – indemn la RUGACIUNE pentru PACEA DINTRE TARILE ORTODOXE

VIDEO: PS Longhin (Mihail Jar) despre RAZBOIUL DIN UCRAINA: In ce ţară s-au băgat americanii, numai vrajbă şi sânge au adus. Vor să vadă cum se omoară ortodocşii pentru a le apăra bussines-ul lor

Dar cati stau sa-i asculte?

Iata ce putem citi la Martiriul preotului Vladimir Kreslianski din Lugansk:

757_900

Pe 31 iulie 2014, Protopopul Vladimir Kreslianski, un cleric ucrainean al Bisericii Ortodoxe Sf. Gheorghe, a fost ucis de armata ucraineană în timpul bombardamentelor de la Lugansk, cu bombe cu dispersie interzise. Părintele Vladimir, care a fost rănit mortal, a îngenuncheat înainte de a muri, să se roage ca restul bombelor cu dispersie, aruncate din paraşută, să nu explodeze. Dumnezeu a făcut o minune, prin mijlocirile preotului pe moarte, iar bombele au căzut treptat pe pământ şi într-adevăr, nu au explodat.
Dar nu este doar un miracol, ci un miracol semnificativ.

În centrul oraşului Lugansk se află biserica în cinstea icoanei Maicii Domnului „a sensibilităţii”. La data de 31 iulie, la ora 19:30, după slujba de seară, Pr. Vladimir a ieșit din acea biserică pe stradă şi a mers spre casă. Aceasta a fost în ajunul prăznuirii unuia dintre sfinţii cei mai veneraţi în Biserica Ortodoxă Rusă, Sf. Serafim de Sarov: 1 august celebrează găsirea moaștelor sale, care a avut loc în 1903.

Apropiindu-se de strada Ciapaev, Pr. Vladimir a văzut deodată pe cer un bombardier care a aruncat opt bombe cu dispersie de 500 de kilograme de pe paraşute. Acest tip de bombă explodează la suprafața solului, atunci când un senzor corespunzător este declanșat, pentru creșterea efectului distructiv. Aceasta a avut loc într-o zonă dens populată, cu o mulțime de clădiri rezidențiale și la un moment atunci când o mulțime de pietoni sunt pe stradă. Armata ucraineană, de obicei, aruncă bombe, fie pe timp de noapte sau dimineața devreme

.Părintele Vladimir Kreslianski a fost lovit de tijele unei bombe de 500 de kg, aruncată din avion și care a explodat în apropierea sa.

După explozia primelor două bombe, părintele Vladimir, rănit mortal în piept și brațul stâng, cu hemoragie puternică, ţinând brațul rănit la piept, a ieşit dintre casele de pe strada Ciapaev şi făcându-şi cruce cu mâna dreaptă care nu fusese rănită, a găsit puterea de a se așeza pe genunchi și a se ruga pentru ca celelalte 6 bombe să nu explodeze la contactul cu solul.Minunea aceasta este cu frică și cutremur povestită de martori. Bombele au străpuns asfaltul, în zona rezidenţială, precum cuţitul străpunge untul, fără să explodeze. Prin rugăciunile sale, nimeni nu a fost ucis.

După această minune, părintele Vladimir şi-a dat sufletul în mâinile lui Hristos. A murit în genunchi, la fel cum Sf. Serafim de Sarov a murit cu mulţi ani înainte. În 1833, Sf. Serafim a murit în timp ce se ruga, îngenuncheat în faţa icoanei Maicii Domnului „a sensibilităţii”.

Sursa: singac.com

Dumnezeu să-l odihnească cu sfinţii!

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Fotografia zilei: SLUJBA intr-o BISERICA ORTODOXA din UCRAINA …

VIDEO – UCRAINA: Sa arda bisericile

VIDEO: Armata ucraineana bombardeaza biserici?

Iata si o fotografie care spune multe:

fa74af80fb923d2603f40c846646b9be

Foto: http://bm.img.com.ua/berlin/storage/news/orig/e/9b/fa74af80fb923d2603f40c846646b9be.jpg

Conform Leader of Ukrainian schismatics awards anti-Russian senator McCain este vorba despre Patriarhul Filaret Denisenko ce l-a decorat pe John McCain cu ordinul St.Vladimir pentru suportul sau pro euromaidan, cu ocazia vizitei in capitala SUA unde a participat la Prayer Breakfast.

   Si tot cu acea ocazie:

Conducătorul Bisericii Ortodoxe Ucrainene (schismatice) cere arme de la Statele Unite

Cum s-a ajuns aici stim: conducerea Ucrainei a incaput pe mainile unor non ucraineni sau ale unor indivizi aflati cu totul in slujba papusarilor:

Papusarii revolutiei din Ucraina

Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA

Audio: evreica VICTORIA NULAND spune si altceva in celebra inregistrare cu “F–k the EU” …

REGELE DE CACAO Petro Poroşenko – presedintele UCRAINEI. EVREUL Vitali Klitschko – primarul KIEVULUI

VITALI KLITSCHKO este EVREU?

Din 12 mai, FIUL VICEPRESEDINTELUI SUA este … in conducerea BURISMA, cel mai mare producator de gaz din UCRAINA

UCRAINA – Bogdan Boutkevitch la Hromadske TV: 1 500 000 de locuitori din Donbass SUNT DE PRISOS. O categorie ce TREBUIE EXTERMINATA. Televiziunea este finantata de GEORGE SOROS

Ucraina: AZOV BATTALION finantat de OLIGARHUL EVREU Igor Kolomoisky, fondatorul PARLAMENTULUI EUROPEAN EVREIESC. Adica MILITARI NAZISTI cu BANI EVREIESTI. Asta ca sa intelegem mai bine …

Audio: EVREICA Yulia Tymoshenko vrea EXTERMINAREA RUSILOR

Vor fi tarati si bulgarii in acest macel?

Manifestanţii bulgari resping planurile pentru o bază NATO în ţara lor

   Dar romanii?

   Iata ce putem citi la ŞOCANT: AMENINŢARE DE RĂZBOI PENTRU ROMÂNIA!:

Directorul Centrului pentru Studii Politico-Militare de la Moscova, locotenent-colonelul Vladimir Evseev, spune că, în cazul în care România, care este membru NATO, se va lasă antrenată în confruntarea dintre Alianţa Nord-Atlantică şi Rusia, atunci forţele militare ruse vor fi nevoite să neutralizeze anumite ţinte militare de pe teritoriul ţării noastre.

Dar ce se va intampla cu ortodocsii romani ce vor refuza sa participe la un astfel de razboi? Dar cu cei care chiar vor milita impotriva acestuia?

   SA CURGA SANGE ORTODOX. VALURI, VALURI …

Acesta pare a fi linia directoare a momentului .

Fratilor, sa ne rugam!

 

Tagged with: , , ,

79 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. gabriel said, on februarie 12, 2015 at 8:40 pm


    uitati-va un pic la videoclipul ruslanei din ucraina de acum 10 ani-Dansand cu lupii
    Parca a fost si un film premiat cu oscar cu filmul asta.
    Ghiciti cine sunt lupii!

    Apreciază

  2. gabriel said, on februarie 12, 2015 at 8:49 pm

    SINOPSIS: DANSÂND CU LUPII (1990)
    John Dunbar (Kevin Costner) devine un adevărat erou după ce, în mod accidental, obţine o victorie de proporţii în timpul Războiului Civil. Acesta face o cerere de a fi trimis la frontiera de vest dar, ajungând acolo, îşi dă seama că avanpostul este abandonat. Nu după mult timp află că nu este totuşi singur, întâlnind un trib indian cu ai cărui membri se împrieteneşte.

    În mijlocul tribului, transformat în a doua sa familie, devine ,,Cel care dansează cu lupii”. Războiul nu îi ocoleşte însă, iar în momentul în care trupele americane avansează spre ei, John se află în poziţia ingrată de a decide între poporul său şi cei printre care a trăit în ultima perioadă şi care îl consideră acum unul de-al lor.

    Apreciază

  3. gabriel said, on februarie 12, 2015 at 9:11 pm


    nu seamana cu melodia ruslanei?

    Apreciază

  4. gabriel said, on februarie 12, 2015 at 9:14 pm

    vezi melodia fire danse

    Apreciază

  5. sherlock_holmes said, on februarie 13, 2015 at 1:49 am

    “In orasul Kiev niciodata nu a fost patriarh. Patriarhii au trait la Moscova. Sa va paziti de grupa (biserica) autocefalilor ucraineni si de uniatie”.

    Loctiitorul Lavrei Pesterilor din kiev, parintele Cronid a replicat spunand ca autocefalii si uniatii au disparut din Ucraina. Parintele a raspuns cu tristete si amaraciune:

    “Demonul va intra in ei si cu o rautate satanica se vor napusti impotriva credintei si a Bisericii Ortodoxe, dar vor avea un sfarsit infamant, iar urmasii lor vor primi pedeapsa cereasca de la Domnul si Imparatul puterilor”.

    Parintele a prevazut si a stiut dinainte totul. Acum a aparut un arhiereu ucrainean autocefal, numindu-se patriarhul Kievului. Dar unde? In America. Dar el nu stie sau a uitat ca la Kiev nu a fost niciodata patriarh… Trebuie sa fim atenti, de unde poate fi in America un patriarh al Kievului?! Iar unii spre moartea lor vesnica si spre rusinea lor striga: “patriarhul nostru”.

    Parintele ne avertiza sa fim credinciosi Patriarhiei de la Moscova si sa nu intram in niciun fel de schisma.

    Sfintul Lavrentie de Cernigov

    https://02varvara.wordpress.com/2015/02/06/excommunicated-uncanonical-pseudo-patriarch-denisenko-of-self-proclaimed-irregular-kiev-patriarchate-bestows-false-award-on-russophobe-john-mccain/

    Apreciază

  6. sherlock_holmes said, on februarie 13, 2015 at 2:09 am

    De ce vor SUA razboi cu Rusia ? Pentru ca altfel,economia americana bazata pe petrodolar si sclavia financiara a intregii lumi incepe sa se prabuseasca daca Putin nu cade.

    http://www.globalresearch.ca/grandmaster-putins-trap-russia-is-selling-oil-and-gas-in-exchange-for-physical-gold/5421567

    La acest link: Capcana geniala a lui Putin,Rusia isi vinde petrolul si gazele pe aur

    se arata cum profitind de pretul artificial mic al aurului pe piata mondiala,Putin are in vedere sa achizitioneze pe preturi mici acest aur,dupa care,probabil sa-i mareasca valoarea la cote astronomice,ei si chinezii fiind principalii proprietari de aur.

    ” Leading Western economists are certainly aware of the severity of the predicament and hopelessness of the situation the Western world finds itself in, in Putin’s economic gold trap. After all, since the Bretton Woods agreements, we all know the Golden rule: “Who has more gold sets the rules.” But everyone in the West is silent about it. Silent because no one knows now how to get out of this situation. ”

    Regula de aur:Cine are mai mult aur,stabileste regulile pe pietele financiare.Unul din motivele principale pentru care SUA au invadat Irakul si Libia a fost acela ca Saddam si Gaddafi renuntasera la petrodolar in favoarea aurului si euro,ceea ce ar fi dus treptat ( principiul dominoului ) la falimentarea economiei americane si la imposibilitatea de a mai finanta uriasa masinarie de razboi.

    Apreciază

  7. […] SA CURGA SANGE ORTODOX. Despre Ucraina, un razboi Rusia – NATO si … Romania […]

    Apreciază

  8. […] Ura papusarilor: SA CURGA SANGE ORTODOX. Despre Ucraina, un razboi Rusia – NATO si … Romania […]

    Apreciază

  9. […] Ura papusarilor: SA CURGA SANGE ORTODOX. Despre Ucraina, un razboi Rusia – NATO si … Romania […]

    Apreciază

  10. ganduri din ortodoxie said, on mai 25, 2018 at 10:22 am

    […] Ura papusarilor: SA CURGA SANGE ORTODOX. Despre Ucraina, un razboi Rusia – NATO si … Romania […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.