SACCSIV – blog ortodox

Klaus Iohannis vrea neaparat Big Brother

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 6, 2015

KO (1)

Foto: Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA

   Iata ce putem citi la Klaus Iohannis cere rediscutarea Legilor Big Brother:

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut reanalizarea actelor normative care vizează accesul datelor de trafic internaţional şi al securităţii informatice. Interesant de remarcat, însă, este că partea de coordonare tehnică a consiliului care se va ocupa de această reanalizare este asigurată tocmai de SRI.

După ce Curtea Constituţională a decis că cele trei legi Big Brother sunt neconstituţionale, preşedintele Klaus Iohannis a cerut rediscutarea respectivelor acte normative.

Concret, la cererea lui Iohannis, Consiliului Operativ de Securitate Cibernetică (COSC) coordonat de SRI, va demara un un proces de reanalizare a prevederilor legislative în domeniul accesului la datele de trafic informaţional şi al securităţii informatice.

„Demersul are drept scop depăşirea blocajului care se înregistrează în prezent, punerea în acord cu deciziile Curţii Constituţionale şi o mai bună informare a opiniei publice privind măsurile în plan legislativ şi efectele acestora. Reanalizarea legislaţiei în domeniu va include şi consultări cu societatea civilă, înainte de reînceperea unui nou proces legislativ la nivel parlamentar, participarea reprezentanţilor societăţii civile fiind indispensabilă pentru un demers care să vină şi în întâmpinarea celor care în trecut şi-au exprimat reticenţa faţă de unele prevederi. Totodată, consultarea va include şi întâlniri cu reprezentanţi ai partidelor parlamentare din comisiile de profil, reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai celui academic”, a transmis joi Administraţia Prezidenţială.

În comunicatul remis gândul se precizează că trebuie găsit un echilibru „între respectarea libertăţilor individuale şi prevenirea terorismului, criminalităţii cibernetice şi combaterea corupţiei”.

În plus, Administraţia Prezidenţială precizează că cel care este coordonatorul tehnic al COSC este chiar Serviciul Român de Informaţii (SRI).

Curtea Constituţională a decis, în ianuarie, că legea securităţii cibernetice este neconstituţională în ansamblul ei, fiind pentru a treia oară când CCR a respins o lege promovată de SRI. În motivarea CCR, legea respectivă are deficienţe de respectare a normelor de tehnică legislativă, coerenţă, claritate, previzibilitate, dar şi sub aspectul procedurii legislative, prin lipsa avizului CSAT.

Cititi va rog si:

KLAUS JOHANNIS e LUTERAN. Iata CE GROZAVII VOR LUTERANII: Abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfintilor. Desfiintarea manastirilor. Episcopi femei. Cler homosexual

KLAUS JOHANNIS: “Europenizarea completă a României este un obiectiv principal al mandatului meu”. SI “”Independența energetică a României este una din preocupările mele”. GHICI CE INSEAMNA ASA?

Foto: KLAUS JOHANNIS la PATRIARHIE. Patriarhul Daniel: “Presedintele este un CRESTIN PRACTICANT”. Asa practicant va fi si ANTIHRISTUL …

SIMBOLURILE lui KLAUS JOHANNIS

Tagged with:

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. andrei-d said, on februarie 6, 2015 at 8:47 am

    „Echilibru” fiind defapt o democratie impusa adica dictatura, ceea ce nu mai are nici o legatura cu libertatea individuala….se contrazic singuri tortionarii!

    Apreciază

  2. crestinul orthodox alias teodor stela said, on februarie 6, 2015 at 9:16 am

    si cand va spuneam ca asta vrea fiara ….stapinire si intronare pe acest pamint ….
    dar ” Bucurestiul are sa fie ca noul Ierusalim ”
    se foloseste de ai sai slujitori spre a impinge poporul roman botezat orthodox la vesnica pierire
    poate ceea ce va spun este pus la indoiala si nu luati aminte la ce v-am spus dar viclenia fiarei este foarte mare

    De Asta am cerut si cer la cei multi si Botezati intru HRISTOS Este ORTHODOX genunchiul la pamint prin rugaciune la MAICA DOMNULUI , Sfantul MINA , SFINTII INCHISORILOR ca fiara sa fie starpita de pe acest pamint asemeni si slujitorii acestei spurcaciuni mari care se da drept ministru agriculturii
    nu este numai lupta mea cu fiara ci si Lupta SFINTILOR cu antihrist
    sa Cerem BIRUINTA CRUCII pe al nostru pamint
    Caci Va fi BIRUINTA CRUCII de la Lavra PECERSKA
    prin ceea ce spun in cuvinte si simpla chemare la rugaciune a celor ce sunteti intru HRISTOS este ORTHODOX este o lupta dusa cu fiara pe acest pamint si orice cuvant si orice pas pe care il fac este masurat si adulmecat de slujitorii fiarei
    ca viclenia fiarei nu intarzie prin a da raspunsul la HRISTOS este ORTHODOX
    Dar SFANTA SI DUMNEZEIASCA CRUCE de la Lavra PECERSKA tot are a fi inaltata pe acest pamint
    Chiar de SFINTII si MARTIRII acestui Neam , SFINTII INCHISORILOR batjocoriti si astazi de lupii in piei de oaie si de ereticii care au pus mana pe BISERICA ORTHODOXA a Acestui NEAM , Neamul Roman CEl SFANT
    BISERICA este A Lui HRISTOS si nu a lui mamona si nici a lupilor in piei de oaie

    vor incerca sa se apropie de SFANTA CRUCE de la Lavra Pecerska insa ii va inghiti pamintul de vii

    io nu ma joc cu cuvintele

    sa punem genuchiul la rugaciune precum v-am spus pentru starpirea fiarei antihristice de pe acest pamint
    si vor plinge neamurile la hotarul ROMANIEI
    caci ROMANIA isi va primi Cinstea Cuvenita intre neamuri pentru Apararea ORTHODOXIEI si pentru Steagul Biruintei Ridicat intru HRISTOS este ORTHODOX
    amin.

    Apreciat de 1 persoană

  3. acelas said, on februarie 6, 2015 at 1:13 pm

    e ceva curaj aici, chiar daca e un pro american vizibil, poate cu atat mai mult ..

    http://radu-tudor.ro/dear-mr-mark-gitenstein/

    .

    Apreciază

  4. ORTODOXIE said, on februarie 6, 2015 at 1:36 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  5. set said, on februarie 6, 2015 at 2:33 pm

    Vasile, uite un medicament natural pentru tumori creeat de Paul Moraru: http://romania.linure.com/cel-mai-bun-medicament-naturist-impotriva-cancerului/ Multa sanatate inca odata!

    Apreciază

  6. ioan said, on februarie 6, 2015 at 3:40 pm

    @ teodor stela! Iisus Hristos a spus _ fiti intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii. nu a spus _ fiti habotnici sau turuiti intruna pana se plictisesc cei ce va asculta sau tocati-i la cap pana va vor intoarce spatele. pentru un crestin ortodox ce e da e da si ce e nu e nu. de aceea, noi avem serioase indoieli in privinta duhului care te anima. si inca ceva. Hristos nu este ortodox ci este singurul DUMNEZEU adevarat. ortodocsi suntem noi, oamenii crestinii ortodocsi care-l urmam pe Hristos.

    Apreciază

  7. Radu said, on februarie 7, 2015 at 12:07 am

    Daca face asta ii va scadea imediat cota de incredere si popularitate in ochii prostilor care l-au votat ! Sunt sigur de asta ! ( De aia nu mai poate el si-a vazut sacii in car e presedinte face ce vrea… )

    Sa serveasca toti cei care l-au votat din „bunatatile si surprizele” pe care le-a pregatit drept rasplata pentru voturile lor.

    ” Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita ! „

    Apreciază

  8. john said, on februarie 7, 2015 at 9:47 pm

    “Elita globală” la München pentru a discuta prăbuşirea iminentă a ordinii mondiale. Se cere guvernare globală
    Organizatorul evenimentului, diplomatul german Wolfgang Ischinger a declarat că întâlnirea va analiza intensificarea fără precedent din ultimul an a crizelor globale şi incapacitatea comunităţii internaţionale de a le rezolva.
    “Ordinea internaţională se prăbuşeşte chiar acum”, a avertizat Ischinger.
    “Trăim în perioada prăbuşirii ordinii. În acest haos fiecare încearcă să testeze cât de departe poate merge: Putin în Ucraina, China împotriva Japoniei, Iran în disputa nucleară şi jihadiştii cu lucrurile terifiante pe care le fac.
    “Este nevoie de o guvernare globală. Într-adevăr, Consiliul de Securitate al ONU ar trebui să rezolve o criză într-o săptămână – Irakul, Siria. … În schimb, Consiliul este blocat şi la fel este şi orice dorinţă pentru reformă.”
    http://epochtimes-romania.com/news/elita-globala-la-munchen-pentru-a-discuta-prabusirea-iminenta-a-ordinii-mondiale-se-cere-guvernare-globala–229730

    Iohannis, declaratie dura la adresa lui Putin: Trebuie sa fim pregatiti sa ne aparam tara
    http://www.ziare.com/klaus-johannis/presedinte/iohannis-declaratie-dura-la-adresa-lui-putin-trebuie-sa-fim-pregatiti-sa-ne-aparam-tara-1346971

    Apreciază

  9. acelas said, on februarie 7, 2015 at 10:20 pm

    sper ca n-au cum s-o mai intoarca judecatorii CCR pe pe speta pe care s-au pronuntat deja, si inca pe atatea zeci dr pagini. Ar fi ceva nemaintalnit si total nepermis, chiar daca vrea johannis. Dar in Romania ..

    http://www.gandul.info/stiri/6-bombe-din-legea-big-brother-2-judecatorii-ccr-si-au-motivat-decizia-dupa-care-maior-a-demisionat-13791120

    .

    Apreciază

  10. octavpelin said, on noiembrie 2, 2017 at 10:31 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  11. […] Klaus Iohannis vrea neaparat Big Brother […]

    Apreciază

  12. […] Klaus Iohannis vrea neaparat Big Brother […]

    Apreciază

  13. […] Klaus Iohannis vrea neaparat Big Brother […]

    Apreciază

  14. […] Klaus Iohannis vrea neaparat Big Brother […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.