SACCSIV – blog ortodox

Guvernul foloseste “tantari-drone” pentru a va extrage ADN-ul …

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 5, 2015

   Iata ce putem citi la HARVARD PROF: GOVERNMENT MOSQUITO DRONES WILL EXTRACT YOUR DNA:

230115drone

PROFESOR DE LA HARVARD: Guvernul foloseste “tantari-drone” pentru a extrage ADN-ul

“Nu mai exista intimitate” relateaza academicienii pentru forul Davos.

Marco Seltzer, profesor la Harvard, avertizeaza ca “tantari-drone” in miniatura vor fi folositi, intr-o buna zi, pentru a extrage cu forta ADN-ul uman, de catre guvern si companiile de asigurare dupa cum a relatat Marco pentru elita Forului Economic Mondial Davos si potrivit careia nu mai exista intimitate.
Seltzer, profesoara de stiinte IT la Universitatea Harvard, le-a spus participantilor: “Intimitatea din trecut pe care o stiam noi nu mai este posibila… Dupa cum noi, oficial, gandim ca intimitatea nu mai exista.”
Seltzer a mai precizat ca in viitorul apropiat, roboteii de marimea unui tantar, vor perpetua in urmarirea populatiei precum si in colectarea ADN-ului si a formatiilor biometrice pentru gurvern si corporatii.
“Ideea nu e ca acest lucru se va intampla candva, ci ca deja se intampla”, a continuat Seltzer pe tema supravegherii omniprezente. “Traim intr-un stat supravegheat in ziua de astazi.”
Profesoara a adaugat ca tehnologia dronelor in miniatura ar trebui folosita in scopuri benefice precum ar fi folosirea acestui aparat in supravegherea Ebolei si in distrugerea virusilor.
Colega de breasla Sophia Roosth, de asemeni, a avertizat ca era “geneticii McCarthy” este in curs de dezvoltare ca rezultat al faptului ca informatiile genetice ale oamenilor sunt disponibile Guvernului pe Internet.
Un alt speaker anume Anthony Goldbloom, un antreprenor al tehnologiei a precizat celor prezenti ca tineretului ii este indiferenta problema suprevegherii si ca sunt perfect de acord sa isi dezvaluie intimitatea de buna voie.
“Oamenii, de cele mai multe ori, se comporta mai frumos cand au in vedere ca gesturile lor sunt urmarite.” a spus Goldbloom, referindu-se aparent la O’Brien al lui George Orwell din 1984.
Dupa cum am spus ieri, Eric Schmidt CEO al Google, care nu este renumit pentru pledarea lui puternica in favoarea intimitatii, va contribui la realizarea acestui plan prin introducerea unui Internet brain chip cand a mentionat celor prezenti de la Davos despre disparitia conceptului de “world wide web”.

Cititi va rog si:

CEO Google: INTERNETUL VA DISPAREA în forma pe care oamenii o cunosc

 

Tagged with: , , ,

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. tataia said, on februarie 5, 2015 at 10:32 pm

  Apreciază

  • botaceala said, on februarie 6, 2015 at 10:57 am

   Tataia@ ,te rog frumos,daca poti sa faci si traducerea la acest video!

   Apreciază

   • tataia said, on februarie 6, 2015 at 10:47 pm

    Aoleu….dar are doua ore….Adica mai intii transcriptul si apoi traducerea? Stiu si eu..as putea incerca dar nu stau prea bine cu timpul. Asa ca nu promit nimic.

    Deocamdata insa, daca vrei iti pot face un rezumat. CIca exista undeva in lumea asta un cluster de servere foarte puternice la care este conectata o intreaga camera plina de monitoare si aceste servere stiu aproape totul despre fiecare cetatean al acestei planete. Adica monitorizeaza totul….de la contul tau de facebook sau youtube pina la tranzactiile bancare facute cu cardul sau locatia ta stabilita prin triangulatie dupa telefonul tau mobil. Cica insasi diavolul ar putea salaslui in aceste servere (stiu…suna fantasmagoric, chiar eu am facut si ceva programare in trecut, iar pe vremea aceea as fi respins din start astfel de idei…dar nu mai este cazul in zilele noastre) si ca daca intri in acea camera cu monitoare poti vorbi prin viu grai cu „fiara”. Nu este nevoie de tastatura sau mouse, pur si simplu intrebi „ce stii despre X” iar fiara iti raspunde prin viu grai ce stie si iti arata pe monitoare imagini din viata individului…Cica diavolul insusi s-ar ascunde in anumite secvente de cod care se automodifica in interiorul acelor servere. Si tot diavolul prin intermediul acestei „fiare” poate crea conturi fantoma de facebook sau youtube pentru a intra in contact cu diverse persoane de pe mapamond.

    Avind in vedere ca nu stiu daca voi avea timpul sa fac transcriptul si traducerea la un video de 2 ore, sper deocamdata sa te fi lamurit cit de cit cu ajutorul rezumatului de mai sus.

    Apreciază

 2. razvanmihalcea said, on februarie 5, 2015 at 10:50 pm

  Reblogged this on La Razvi' – Razvan Mihalcea.

  Apreciază

 3. iustin said, on februarie 6, 2015 at 1:15 am

  http://dilemaveche.ro/sectiune/situa-iunea/articol/religie-publicitate maestrul plesu

  Apreciază

 4. scortisoara said, on februarie 6, 2015 at 9:20 am

  ceasuri care se pot aplica pe unghii sau pe piele precum plasturii ….

  http://www.coroflot.com/igorsolovyov/Timeflex-Self-gumming-Watch

  Apreciază

 5. […]    Nu l-am vazut inca, insa merg pe mana fratelui tataia, cel ce l-a sugerat. Nu m-a dezamagit pana acum. Iata si un rezumat ce i l-a facut la rubrica de comentarii a articolului Guvernul foloseste “tantari-drone” pentru a va extrage ADN-ul …: […]

  Apreciază

 6. costel said, on februarie 7, 2015 at 10:54 am

  Se pare ca informatia nu este chiar corecta, ei tin cu dinadinsul sa ne tina in presiune cu astfel de stiri, cu siguranta se incearca a se construi asa ceva, insa… mai e mult pana departe!

  http://www.snopes.com/photos/technology/insectdrone.asp

  Apreciază

 7. lastunnegru said, on februarie 7, 2015 at 5:30 pm

  scortisoara

  Ceasurile acelea sant doar la stadiul de concept, ( o schita ) pe un site de design unde artisti se isi promoveaza ideiile.

  http://www.coroflot.com/about

  Coroflot.com creates better professional experiences for designers of all backgrounds all over the world. We take personal responsibility for our contribution to the design community, whether it’s connecting designers with outstanding career opportunities, giving innovative companies access to leading talent, or bringing exposure to amazing design work.

  Coroflot.com creează experiențe profesionale mai bune pentru designeri din toate mediile peste tot în lume. Ne asumăm responsabilitatea pentru contribuția noastră la comunitatea de design, fie că este vorba de designeri conectarea cu oportunități deosebite de carieră, oferindu companiile inovatoare acces la conducere talent, sau aducerea expunerea la locul de muncă de proiectare uimitor.

  Acelasi produs Timeflex Self-gumming Watch apare tot pe un site de design din anul 2006

  http://www.yankodesign.com/2006/02/28/timeflex-stick-on-watch-by-igor-solovyov-maria-solovyova/

  si

  Timex Thumbnail Watch

  https://plus.google.com/+Interestingengineeringofficial/posts/S1TQLVwDNfb

  http://techcrunch.com/2010/02/09/the-timex-thumbnail-watch-decidedly-not-real/

  Apreciază

  • scortisoara said, on februarie 10, 2015 at 10:39 am

   Intuisem ca sunt intr-o faza de experiment dar nu facusem investigatii ca sa am certitudini . Multumesc . Am accesat acum link-urile pe care le-ai pus . Despre ceasurile de pe unghii : am citit abia acum ca ceasul din imagine inlocuieste unghia degetului mare …. cine e atat de masochist sa-si smulga unghia ca sa-si puna un ceas ? Sau poti sa stii ….

   Apreciază

 8. […] [1] saccsiv.wordpress.com […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: