SACCSIV – blog ortodox

Foto: KLAUS JOHANNIS la PATRIARHIE. Patriarhul Daniel: “Presedintele este un CRESTIN PRACTICANT”. Asa practicant va fi si ANTIHRISTUL …

Posted in KLAUS JOHANNIS by saccsiv on februarie 1, 2015

   Iata ce putem citi la IMAGINEA ZILEI în România:

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, vineri, la Patriarhie, la slujba Sfintei Liturghii, oficiată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la final, şeful statului având o întrevedere privată cu Patriarhul, care a durat aproximativ trei ore.

Foto: Mediafax / Bogdan Iordache

Bottom of Form

Şeful statului a sosit la Patriarhia Română la ora 11.00, fiind însoţit de consilierii prezidenţiali Sergiu Nistor şi Adrian Muraru.

El a asistat la întreaga Liturghie oficiată cu ocazia Sărbătorii Sfinţilor Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Teologul şi Ioan Gură de Aur şi care a fost oficiată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

În cadrul slujbei, Patriarhul Daniel a transmis şi un scurt mesaj, mulţumindu-i preşedintelui Klaus Iohannis pentru onorarea invitaţiei de a participa la acest eveniment.

”Lumea ştie că preşedintele României este un creştin practicant, şi asta nu de când a devenit preşedinte, ci dintotdeauna. Ne bucurăm că arătaţi poporului importanţa rugăciunii. (..) Sărbătoarea aceasta ne ajută pe toţi care avem responsabilităţi în conducere să îndemnăm pe oameni la conlucrare, la comuniune”, a spus Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române în mesajul său transmis credincioşilor.

La final, preşedintele a fost întâmpinat la ieşirea din Patriarhie de mai multe persoane care au asistat la slujbă. Iohannis a făcut fotografii cu reprezentanţii Bisericii ortodoxe, pe treptele Casei Patriarhale şi a fost aplaudat de mulţime, în momentul în care a salutat.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, apoi, o întrevedere privată, în reşedinţa Patriarhală, cu Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, care a durat de trei ore.

Ulterior, preşedintele a transmis un mesaj pe Facebook, despre participarea la slujba de la Patriarhia Română.

”La invitaţia Patriarhului Daniel, am participat în această dimineaţă la liturghia prilejuită de sărbătorirea, în calendarul ortodox, a trei mari trăitori şi părinţi ai creştinismului: Vasile cel Mare, Grigorie Teologul şi Ioan Gură de Aur. Aşa cum am anunţat încă de la începutul mandatului meu, voi vizita, treptat, cultele legal reprezentate în România, transmiţându-le tuturor un mesaj de încurajare în slujirea oamenilor şi în construcţia unei societăţi solidare şi tolerante”, a scris preşedintele pe Facebook.

Pe 4 ianuarie, Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis, în cadrul slujbei oficiate la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă de la Sibiu, o invitaţie, din partea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel. Laurenţiu Streza a spus atunci, în predică că se simte onorat de faptul că preşedintele Iohannis a participat la slujbă şi a afirmat că şi patriarhul Daniel îl aşteaptă pe şeful statului la o slujbă.

De asemenea, pe 15 ianuarie, preşedintele Klaus Iohannis a participat la Catedrala Evanghelică din Sibiu, la o slujbă pentru comemorarea saşilor şi şvabilor din România care au fost deportaţi în urmă cu 70 de ani.

Comentariu saccsiv:

   Asadar, deja ne-am obisnuit ca presedintele eretic sa asiste la intreaga Liturghie. Caci, ne explica exagerat de fericitul Daniel:

”Lumea ştie că preşedintele României este un creştin practicant, şi asta nu de când a devenit preşedinte, ci dintotdeauna. Ne bucurăm că arătaţi poporului importanţa rugăciunii.”

Dar ce legatura poate fi intre crestinismul practicant si cumplitii hulitori luterani?

KLAUS JOHANNIS e LUTERAN. Iata CE GROZAVII VOR LUTERANII: Abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfintilor. Desfiintarea manastirilor. Episcopi femei. Cler homosexual

Si mai zice Patriarhul Daniel:

“Sărbătoarea aceasta ne ajută pe toţi care avem responsabilităţi în conducere să îndemnăm pe oameni la conlucrare, la comuniune”

   Ca doar trebuie:

Sa ne obisnuim la gramada

 

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. andrei-d said, on februarie 1, 2015 at 7:29 pm

    ANATEMA TOTI

    Apreciază

    • andrei-d said, on februarie 1, 2015 at 7:51 pm

      Presedintele nostru drag a mai declarat printre altele: „Aşa cum am anunţat încă de la începutul mandatului meu, voi vizita, treptat, cultele legal reprezentate în România, unindu-le sub stindardul fratietatii pamantesti sau satanei stapanului meu, calcand in picioare tot ce aveti mai nobil si sfant! Da asta o sa fac, o sa fac un ghiveci din ortodoxia voastra daca sunteti fraieri, care nu stiti sa va pastrati margaritarele si o sa mergeti in muncile cele vesnice ale iadului! DA , ASTA VOI FACE!!!”

      Apreciază

  2. andrei-d said, on februarie 1, 2015 at 7:35 pm

    Si intradevar, Teofan e mai siret si mai periculos decat Daniel…asta mi-a confirmat un preot marturisitor!

    Apreciază

    • Ioannis said, on februarie 2, 2015 at 12:26 am

      Daniel e „pe faţă”, stii la ce sa te astepti…
      Avea Ieroschimonahul Vichentie Mălău o vorba: „Omul rău e cu desavarsire rău când se preface ca e bun.”

      Apreciat de 1 persoană

      • Radu said, on februarie 2, 2015 at 1:31 pm

        E usor sa judecam dar noi nu cunoastem presiunile la care e supus nu ii iau apararea dar cu siguranta il au la mana cu ceva…
        Nu are cum sa spuna si sa ia ce masuri vrea ca altfel ii „termina” mandatul de patriarh au fost si papi la Roma care au patit la fel nu e nimic nou…

        Trebuie sa joace dublu ca sa supravietuiasca si sa isi mai pastreze si integritatea cat de cat

        Noi nu avem cum sa intelegem pentru ca putini daca sunt printre noi stim ce inseamna sa ocupi o functie cheie in societate cu influenta si greutate.
        Nu ai cum sa faci ce vrei daca vrei sa te mentii…

        De ce credeti ca lui Vadim ii merge din rau in mai rau si nimeni nu i-a dat nimic si nici functii prea importante nu a avut cu exceptia de parlamentar etc…
        A avut sansa sa ajunga presedinte dar a pierdut…de ce e simplu….

        Daca o faci pe „revolutionarul” si „justitiarul” trebuie sa te astepti la o viata scurta si la multe necazuri si minciuni in presa lor si multe altele mult mai nasoale cand esti intr-o functie importanta.
        Dupa ce au terminat-o cu tine pun altul un om de al lor care chiar va face ce i se va zice 100%.

        Apreciază

      • andrei-d said, on februarie 2, 2015 at 6:16 pm

        radu,
        ORTODOXIA nu e pentru supravietuirea lui, tu stii cate mii de oameni merg in iad de la porcariile lui???
        Dar mai stii ca i-a dat cu carja in cap lui Adrian Fageteanu???
        Si atunci era „la mana lor”??? Fii serios, a judeca inseamna a spune ca e curvar, betiv, etc, dar ce face el e EREZIE, el isi bate joc de Mireasa lui Hristos Radu…mergi si vezi-ti de cratitele din bucatarie ca esti varza!
        Si ia-l si pe patriarh cu tine daca tii asa mult la acest eretic!

        Apreciază

      • andrei-d said, on februarie 2, 2015 at 6:18 pm

        Radu,
        si inca ceva, tocmai de aia marii IERARHI REFUZAU scaunul patriarhal din SMERENIE, si nu se bateau ca acum pe locuri, nu mai fi tu ingerasul pazitor al ereticilor, tu vezi ca ai prieteni ce sunt in „intunericul necunostintei” unde era si Marele Pavel odinioara…ia si trezeste-ti amicii nu apara un eretic si vanzator de credinta!!

        Apreciază

      • aha said, on februarie 2, 2015 at 8:58 pm

        mie mi-ar fi frica si de a fi preot la mireni (adica cu familie si tot) pentru ca a fi preot e incercare mare de tot! as putea spune ca nimic pe lumea asta nu se compara cu a fi preot! desi ii luam in ras sau consideram pe preoti numai buni de facut misto , eu cred ca nici macar nu indraznesc sa ma fac preot! am avut odata in tenerete gandul asta dar era bazat pe alte ideii…cam alea care sunt si acum ( ca un preot traieste bine si nici macar nu munceste!) ehe…… cred ca nu stim ce inseamna a fi preot!

        Apreciază

    • Stefan said, on februarie 2, 2015 at 11:17 pm

      Ce treaba are IPS Teofan in aceasta discutie ?

      Apreciază

  3. dante said, on februarie 1, 2015 at 7:38 pm

    Experimentul „Romania”, alaturi de experimentul „Grecia” sint parte a unui plan de subminare a credintei si valorilor ortodoxiei. Usor, usor se netezeste terenul apostatic pentru un popor, care sa-mi fie cu iertare, dar isi merita soarta.
    Normal, daca la venirea mitropolitului de Pireu, patriarhul ecumenist Daniel nu a gasit timp sa mearga la Constanta, acuma se faleste cu intilnirea „crestinului” Iohannis, cel ajuns cu ajutorul facebook in fruntea tarii.
    As intelege pina la un punct participarea presedintelui la o slujba ortodoxa si chiar as aprecia-o, daca aceasta s-ar face cu respectarea canoanelor, insa declaratiile si tendinta, atit a presedintelui cit si a domnului Ciubotea ma indreptatesc sa am mari semne de intrebare.
    Unde este vocea patriarhiei in problema cipurilor, unde este vocea patriarhiei in problema religiei in scoala, sau in chestiunea ecumenismului?
    Se tace si se face, dar nu in favoarea Adevarului, ci din contra. Nu sint departe vremurile in care va trebui sa evitam, asa cum scrie in apocalipsa, bisericile.

    Doamne ajuta!!

    Apreciat de 1 persoană

  4. aha said, on februarie 1, 2015 at 7:49 pm

    „crestin practicant”- e ERETIC. nu e crestin. nu are treaba cu crestinismul. uite asa se sapa din interiorul bisericii.
    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!

    Apreciat de 1 persoană

  5. nikodim said, on februarie 1, 2015 at 8:21 pm

    Multi practicanti in forma si putini in Duh.

    Apreciat de 2 persoane

  6. acelas said, on februarie 1, 2015 at 8:23 pm

    Cardul naţional de sănătate va fi utilizat obligatoriu la medicii de familie, în spitale şi farmacii, începând cu data de 1 aprilie, până atunci, respectiv între 1 februarie şi 31 martie, putând fi utilizat în paralel cu adeverinţele şi trimiterile actuale, arată un proiect de hotărâre de Guvern, potrivit Mediafax.

    http://www.gandul.info/financiar/dupa-program-ne-ia-pe-toti-la-subsol-incognito-gandul-in-cea-mai-cautata-institutie-din-bucuresti-in-aceste-zile-13788359

    .

    Apreciază

  7. sin said, on februarie 1, 2015 at 8:34 pm

    Aha, nu vezi că doar țoalele-i diferențiază? E aceeași dihanie, cînd în strai prusac, cînd în mătăsurile împăratului bizantin.

    Apreciază

  8. ORTODOXIE said, on februarie 1, 2015 at 9:07 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  9. Ion said, on februarie 1, 2015 at 11:38 pm

    Acest individ, luteran si mason, a fost votat isteric chiar si de ortodocsi practicanti dar fara minte ! Cand spuneam ca nu trebuie votat mi se raspundea „care e alternativa, Ponta, comunistii ?” Pai daca nu ai alternativa nu te duci sa votezi si punct ! Nu pui stampila la intamplare ca sa nenorocesti o tara si un popor pentru 5 ani.

    Apreciază

    • Radu said, on februarie 2, 2015 at 1:35 pm

      chiar daca nu se duceau la vot tot el iesea indiferent noi nu alegem pe nimeni si nimic de fapt

      atata tot ca batea la ochi daca era prezenta mica se observa mai usor neregulile sau numarul de voturi etc alte detalii tehnice

      de data asta nici nu cred au trebuit prea mult sa manevreze voturile ca lumea la cat de proasta e a votat cum ar fi manevrat ei voturile daca era sa nu fie prezenta mare la vot.

      Apreciază

  10. Ion said, on februarie 1, 2015 at 11:47 pm

    A se vedea campania si sustinerea lui Iohannis de catre publicatia „Permanente” condusa de catre batrani legionari rupti de realitate, sau manipulati, si de catre publicatia „Buciumul”

    http://www.buciumul.ro/2014/11/12/iubiti-credinciosi-crestin-ortodocsi-romani-votati-un-presedinte-protestant-german/

    Iata cum se indemna de catre „Buciumul” sa iasa lumea la vot (in conditiile in care nu a existat alternativa reala si niciunul dintre cei doi candidati nu merita cu adevarat votul)

    „Exprimarea votului nu înseamnă că se schimbă totul de luni sau de peste două săptămâni, însă înseamnă o implicare în luarea unor decizii care te privesc ca și cetățean cu drepturi depline (drepturi pentru care s-a murit). Am citit ceva de curând și cred că se potrivește perfect zilele acestea și nu numai, așadar iată ce cred eu că este ceea ce va schimba viitorul, viitor pentru care prefer să merg la vot: „să îți exerciți cu strictețe îndatoririle și să îți pretinzi cu perseverență drepturile”.”
    http://www.buciumul.ro/2014/11/01/ziua-votului/

    Apreciază

    • Ion 2 said, on februarie 2, 2015 at 11:34 am

      Nu e neamt… nu m-ar surprinde sa aiba radacini sioniste…

      Apreciază

  11. Victor said, on februarie 2, 2015 at 12:05 am

    Poate vrea sa se converteasca…

    Apreciază

  12. sherlock_holmes said, on februarie 2, 2015 at 10:05 am

    @ Victor

    ” Poate vrea sa se converteasca…”

    Cine, dintre ei ?

    Apreciază

  13. RomeoB said, on februarie 2, 2015 at 12:01 pm

    >Asa practicant va fi si ANTIHRISTUL …

    Faptul ca merge regulat la ‘biserica’ arata bunele intentii. Apare o problema: cand in rugaciuni folosesti invataturi eretice (la catolici de ex ‘Sfanta inima a lui Iisus ajuta-ma ‘) – invoci demoni cu consecintele de rigoare. Cazuri celebre: falsele teofanii de la Fatima, Lourdes, Medjugorie unde au avut loc false teofanii – demoni care s-au pretins Maica Domnului.

    Pe de alta parte, omul daca va cauta adevarul sincer, va primi milsa lui Dumnezeu – dar asemenea reveniri la dreapta credinta au loc foarte rar; sunt mai mult minuni.

    Apreciază

  14. ion hodor said, on februarie 2, 2015 at 6:12 pm

    Crestin practicant? IN care lege Domnul spune,sa facem trafic de copii,ptr organe in USA,bun presedinte,?!!Ei dar CATEDRALA MANTUIRII CUI; ptr ca nu stim inca ptr a cui mantuire este cu adevarat,trebuie sa se faca cu orce pret,vai de noi ortodocsii,ce n-e asteapta!!

    Apreciază

  15. aha said, on februarie 2, 2015 at 10:49 pm

    desi pare ciudat am dat peste aceasta stire (nu am gasit-o decat aici : http://activenews.ro/polonia-se-pregateste-de-razboi-varsovia-isi-mobilizeaza-rezervistii_1883475.html si aici : https://vremuritulburi.wordpress.com/2015/02/02/gluma-se-ingroasa-polonia-isi-mobilizeaza-rezervistii/)
    practic nu e vorba de o mobilizare ci doar de intensificarea pregatirii rezervistilor. lumea se alarmeaza dar nu e ceea ce pare, totusi. mobilizarea presupune cu totul si cu totul altceva. si va fi grav daca se va ajunge la asa ceva! mobilizarea inseamna stare de razboi! nu e altceva! ca se foloseste in presa cuvantul asta „mobilizare” e alta mancare de peste! mobilizare inseamna completarea unitatilor cu efective si cu tehnica de lupta, alimente, combustibil pana la a ajunge la 100% la suta capacitate de lupta! ceea ce e dificil pentru ca implica resurse multe si, practic, o paralizie a economiei tarii pentru cateva zile! nu va mai jucati cu cuvintele, va rog!

    Apreciază

    • aha said, on februarie 2, 2015 at 11:11 pm

      imi si faceam probleme ca polonia si-a mobilizat rezervistii desi ei au scut fata de rusia ( a se vedea bielorusia si tarile baltice). e adevarat ca se invecineaza putin cu ucraina dar o astfel de granita avem si noi cu ucrainienii. si la noi se tace malc! apropo…bielorusia unde se afla? ca vad ca nimeni nu aduce discutia de ei desi sunt exact la mijloc intre UE si Rusia! nimeni nu zice nimic de ei (nici occidentalii si nici rusii!!) ? asa sa fie oare? de ce se tace pe anumite puncte strategice? stiu ca in al doilea razboi mondial partea principala a armatei sovietice care a ajuns in germania a trecut exact pe acolo. prin bielorusia de azi! oare chiar asa de neinformati sunt ziaristii lu’ peste din ziua de azi? eu nu cred.

      Apreciază

  16. Radu said, on februarie 3, 2015 at 4:07 pm

    „Vai de parintii care pierd si imprastie oile turmei Mele, zice Domnul. De aceea, asa zice Domnul Dumnezeul lui Israel catre pastorii care pasc pe poporul Meu: Ati risipit oile Mele si le-ati imprastiat si nu le-ati pazit; de aceea, va voi pedepsi pentru faptele voastre cele rele, zice Domnul.” (Ieremia 23, 1-2)

    Am gasit ceva foarte frumos nu stiam de aceasta de mai sus.

    Apreciază

  17. Anonim said, on februarie 4, 2015 at 9:29 am

    Sa nu ne grabim sa judecam/acuzam (si sa ne ‘dam cu presupusul). Spre ex. par. Symeon de la Essex a crescut protestant, dar apoi dupa ce a descoperit ortodoxia, a devenit un duhovnic ortodox imbunatatit/sporit (era vazator, dar smerit, ascunzandu-si darul). Iar exemple mai mult sau mai putin similare mai sunt destule. Probabil ca nu incape comparatie, dar cine-stie, poate ca si actualul presedinte va deveni ortodox practicant intr-o buna zi… ramane de vazut.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 4, 2015 at 10:08 am

      Anonim

      Nu putem sta impasibili pe considerentul asta.

      Daca tot iti plac exemplele, nici primii crestini n-au facut o hora mare iubirista cu Saul. De abia dupa Drumul Damascului a fost acceptat si abia apoi a devenit Apostolul Pavel. Poate cel mai mare dintre ei dar care stii cum se numea pe sine, nu?

      Căci eu sunt cel mai mic dintre apostoli, care nu sunt vrednic să mă numesc apostol, pentru că am prigonit Biserica lui Dumnezeu.

      http://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=12&cap=15

      Apreciază

  18. aniush said, on februarie 5, 2015 at 10:31 am

    Klaus Johannis nu avea ce cauta in Biserica Ortodoxa. Nu a venit nci din credinta, nici din convingere…A venit sa vada lumea ce „evlavie” are, sa fie oamenii impresionati. Eu as zice ca…… nu il cred; pe mine nu ma convinge. De ce isi vara coada in Biserica?

    Apreciază

  19. […] Foto: KLAUS JOHANNIS la PATRIARHIE. Patriarhul Daniel: “Presedintele este un CRESTIN PRACTICANT”… […]

    Apreciază

  20. Ela said, on ianuarie 15, 2017 at 10:23 pm

    Minciunile nu se mai termină, aplaude plătite.. .etc.
    Lumea moare de foame si popii se pozează cu toți ereticii papistasilor cu care se închină în comun.
    Blasfemie în numele lui Hristos Dumnezeu!
    Slujirea cu ereticii asta este frați crestini…

    Apreciază

  21. octavpelin said, on decembrie 28, 2017 at 11:34 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  22. […] Foto: KLAUS JOHANNIS la PATRIARHIE. Patriarhul Daniel: “Presedintele este un CRESTIN PRACTICANT”… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.