SACCSIV – blog ortodox

DEZBATERE PUBLICA, vineri 16 ianuarie 2015, ora 10, Institutul Național de Sănătate Publică, Sala Amfiteatru, cu tema aplicarea CARDULUI DE SANATATE

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 12, 2015

   Iata ce putem citi la O prima victorie! Ni s-a aprobat dezbaterea publica in privinta cardurilor de sanatate!:

Anunt
Dezbaterea va avea loc Vineri, 16 ianuarie! Sa paticipam cu totii!
 
În Baza prevederilor  Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizională in Administrația Publică, Ministerul Sănătății organizeaza  vineri, 16 ianuarie 2015, ora 10.00  , la sediul  Institutului Național de Sănătate Publică, Sala Amfiteatru, str.  dr.  Leonte, nr.  1- 3, sector 5, București,  o Dezbatere Publică avand ca temă  Proiectul de Hotărâre de Guvern privind modificarea Hotararii GUVERNULUI nr. 900/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la cardul Național de Asigurări Sociale de SĂNĂTATE din Titlul IX „Cardul European ȘI Cardul Național de Asigurări Sociale de SĂNĂTATE „din Legea nr.  95/2006 privind Reforma in Domeniul Sănătății.
 
Modalitatea de Colectare a recomandărilor  : în format electronic,   la adresa de e-mail:  propuneri@ms.ro  , Pana la data de  15  .01.2015  , cu specificarea articolului Sau articolelor DIN Proiectul de act normativ, data trimiterii si datele de contact ale expeditorului;
Modalitatea de inscriere  :  in format electronic,  la adresa de e-mail de:  moancea@ms.ro  ,  pana la date de 15  .01.2015, ora 13.00  ;
Luarea cuvântului  : in ordinea inscrierii pentru participare la Dezbaterea Publică.
Timpul alocat luării cuvântului  : 3 minute 
Fiecare participant, dupa intrarea în sala de Sedinte, se va inscrie pe Lista de persoane prezente la sedinta Publică. La luarea cuvântului, participanții se vor prezenta.
Potrivit prevederilor art.  7, alin.  (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003,    „b) Dezbaterea Publică se va încheia in momentul in care toti solicitanții înscriși la cuvânt si-au exprimat recomandările cu referire CONCRETA doar la Proiectul de act normativ in discutie; „.
 
Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web:  www.ms.ro  , rubrica Legislație – transparență decizională. http://www.ms.ro/?pag=23&id=13606

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu said, on ianuarie 12, 2015 at 8:57 pm

  Este o veste foarte buna intr-adevar mai exista din cand in cand si soare pe strada noastra.
  Dumnezeu nu ne lasa daca suntem credinciosi si curajosi ne vine in ajutor intotdeauna sa ne arate ca ne sustine mereu si este langa noi.
  Eu sunt din Bucuresti o sa fac tot ce imi sta in putere sa ajung si o sa mai anunt pe prietenii mei din capitala sa participam cu totii.

  Ar fi bine si ceilalti din alte judete sa participe.
  Da ora e aiurea lumea e la servici ( poate a fost expres setata ora asa sa nu vina lumea se stie de ce !? )
  Dar o zi nu moare nimeni pentru un exercitiu de curaj si cand e vorba pana la urma de pielea noastra in joc in fond.DREPTURILE NOASTRE garantate de constitutie !

  Sa speram ca in final pe principiul domino sa se mearga pas cu pas si sa se gaseasca o solutie pentru toate documentele biometrice in final.

  Unde e vointa exista intotdeauna si o cale !

  Apreciază

 2. Maria said, on ianuarie 12, 2015 at 9:09 pm

  mai clar…adica noi putem trimite ”recomandari”pe propuneri@.ro pana pe 15?

  Apreciază

  • carla said, on ianuarie 12, 2015 at 11:33 pm

   ”recomandarile” poti sa le trimiti, ca-i bine sa stie ce gandim despre mizeria asta, dar ma gandesc ca reprezinta de fapt cuvantul cu care te inscrii la dezbaterea publica. Dezbaterea vad ca are loc la mai multe date si ore.
   Deja pot sa-mi inchipui ce de asigurari ni se vor da ca „nimeni n-o sa ne incalce intimitatea, ca si cum mediul online poate fi securizat (ca despre incalcarea credintei asiguratului…sterg cu noi pe jos…e foarte batjocorita credinta neamului nostru) si cat de nefondate sunt temerile noastre.

   Apreciază

 3. energein7 said, on ianuarie 12, 2015 at 9:32 pm

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 4. john said, on ianuarie 12, 2015 at 10:34 pm

  Daca tara de 25 de ani e libera, de ce ne merge rau?

  Apreciază

 5. iacoboaieradu2014 said, on ianuarie 12, 2015 at 10:54 pm

  Este un prilej de a găsi cu adevărat o alternativă la cardurile electronice de sănătate. Ei (cei din sistem) organizează această dezbatere pentru a arăta că s-a respectat legea, că proiectul a fost în dezbatere publică și să înlăture contestațiile ulterioare și opoziția…

  Numai că trebuie să avem grijă. Ei o fac pe ,,teritoriul” lor, nu pe unul neutru și limitează luarea cuvântului la 3 minute, pot monopoliza aceste luări de cuvânt, în numele unor asociații ortodoxe etc…

  Apreciază

  • cosminmatiu said, on ianuarie 12, 2015 at 11:02 pm

   Nu trebuie mers pe scoaterea lor pentru ca asa ceva nu va fi ci trebuie mers pe alternativa cu adeverinta la cei ce le-au refuzat si spus clar din motiv religios, din motiv de constiinta sa fie clar marturisire.

   Apreciază

  • iacoboaieradu2014 said, on ianuarie 13, 2015 at 12:19 pm

   Frați ortodocși, vineri, 16 ianuarie, la ora 10, la sediul Institutului Național de Sănătate Publică (în sala Amfiteatru, str. Leonte nr.1-3, sector 5, București), avem totuși un prilej de a obține în extremis o alternativă la actualele carduri de sănătate, pe care autoritățile doresc să le impună ca obligatorii pentru toți cetățenii români de la data de 1 februarie 2015.

   Iar această alternativă pentru cetățenii români care nu doresc să le primească din motive religioase sau de conștiință ori altele, nu poate fi decât prezentarea la medicul de familie și la spital a ADEVERINȚEI DE SALARIAT. Nu se poate trece în mod legal peste prevederile legislației privind drepturile salariaților, prevăzute în Codul muncii, la nivel național, dar și european. Altfel, putem contesta legea la Curtea Constituțională.

   Desigur că ei (cei care lucrează în sistem), doresc să creeze astfel aparențele respectării legislației privind dezbaterea publică prealabil necesară, pentru a legitima practic aceste carduri electronice (implicit și dosarul de sănătate electronic) și a respinge în acest fel contestațiile ulterioare și opoziția masivă a românilor față de aceste documente electronice…

   Însă NOI TREBUIE SĂ AVEM MARE GRIJĂ! Pentru că: observăm că ei organizează această întâlnire pe ,,teritoriul” lor (nu unul neutru); limitează luarea de cuvânt doar la 3 minute (!) și strict pe tema actului normativ; luarea cuvântului se face în ordinea înscrierii pentru participare la Dezbaterea Publică prin mesaj electronic! (cine poate verifica dacă s-a făcut corect înregistrarea luării de cuvânt?); doritorii la cuvânt trebuie să-și dea datele de contact în mesajul trimis și să semneze pe listă la intrare în sala Amfiteatru; au stabilit ca această întâlnire să aibă loc la o oră matinală (unii neputând să vină datorită serviciului sau șefilor); pot monopoliza luările de cuvânt cu oameni de-ai lor (din sistem), care se vor prezenta posibil chipurile ca membri chiar ai unor asociații ortodoxe…

   IATĂ CE PREVEDE PROIECTUL DE ACT NORMATIV:
   GUVERNUL ROMÂNIEI

   HOTĂRÂRE pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 900/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la cardul naţional de asigurări sociale de sănătate din titlul IX „Cardul european şi cardul naţional de asigurări sociale de sănătate” din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată şi al art. 212 alin. (1) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, cu modificările și completările ulterioare,
   Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   ARTICOL UNIC
   Hotărârea Guvernului nr.900/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la cardul naţional de asigurări sociale de sănătate din titlul IX „Cardul european şi cardul naţional de asigurări sociale de sănătate” din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 643 din 10 septembrie 2012, se modifică după cum urmează:

   1. Articolul 2 se modifică și va avea următorul cuprins: “Art.2. Utilizarea cardului naţional de asigurări sociale de sănătate de către asiguraţi şi furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale se face începând cu 1 februarie 2015.”

   2. La articolul 6 din Anexa Norme metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la cardul national de asigurari sociale de sanatate din Titlul IX „Cardul european si cardul national de asigurari sociale de sanatate” din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, alin. (3), (4) si (5) se modifica dupa cum urmeaza:
   “(3) Asiguratul suportă contravaloarea cardului national, precum si cheltuielile aferente distributiei acestuia, în situaţia solicitării eliberării unui duplicat ca urmare a pierderii, furtului sau deteriorării acestuia, precum şi în situaţia modificării datelor personale de identificare, potrivit art. 332 alin. (5) din Legea nr. 95/2006, cu modificările şi completările ulterioare. Pentru aceste situatii, asiguratul suporta cheltuielile la nivelul celor suportate de Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate in conditiile art. 4 alin. (5), respectiv art. 5 alin. (9), iar Casa Nationala de Asigurari de Sanatate este mandatata sa incheie o conventie cu Compania Nationala “Imprimeria Nationala” S.A. in vederea producerii si platii duplicatelor.
   (4) În termen de 15 zile calendaristice de la producerea uneia dintre situaţiile prevăzute la alin. (3), titularul sau, după caz, reprezentantul legal ori împuternicitul acestuia este obligat să solicite prin intermediul casei de asigurări de sănătate eliberarea unui nou card naţional, pe baza unei cereri însoţite de dovada plăţii contravalorii cardului si a cheltuielilor de distributie a acestuia.
   (5) Eliberarea unui nou card naţional se face în termen de 30 de zile calendaristice
   de la depunerea unei cereri la casa de asigurări de sănătate în a cărei evidenţă se află
   persoana respectiva. Acordarea serviciilor medicale, medicamentelor şi dispozitivelor
   medicale se realizează pe baza unei adeverinţe eliberate de casele de asigurări de
   sănătate pana la eliberarea unui nou card national.

   PRIM-MINISTRU
   VICTOR-VIOREL PONTA

   Apreciază

  • john said, on ianuarie 13, 2015 at 2:20 pm

   Cardul de sănătate, o problemă din ce în ce mai complicată: 45,000 de carduri returnate într-un singur județ
   http://activenews.ro/cardul-de-sanatate-o-problema-din-ce-ce-mai-complicata-45000-de-carduri-returnate-intr-un-singur-judet_1880576.html

   Apreciază

 6. carla said, on ianuarie 12, 2015 at 11:55 pm

  Daca nu se vor GASI SOLUTII PENTRU CEI CE NU VOR CIP … ar trebui macar sa ia in calcul alternativa de a renunta la banii celor ce nu doresc servicii in aceasta forma.
  Insa daca oamenii revendica, ei vor trebui sa gaseasca solutii.
  Problema este ca majoritatea nu realizeaza pericolul si oamenii nu se opun.
  Dar asa cum am vazut la TV bucati din stenogramele convorbirilor private ale oamenilor (legea Big Brother), tot asa vom afla, cu siguranta si detalii medicale intime ale unora care trebuie sa fie linsati in media. Si asta-i raul cel mai mic. Raul major este sinistrul RFID.
  Argumentul major: „- Nu accept acte pe care NU LE POT CITI”

  Apreciază

 7. AKRITAS said, on ianuarie 13, 2015 at 12:50 am

  Da. E foarte bine. Nu trebuie abandonata lupta. Nici un pas inapoi. Este clar ca sistemul anticristic perfid si agresiv, nu va da inapoi, insa importanta este lupta, important este marturisirea Adevarului. Chiar si pentru o zi daca se amana nelegiuirea si tot e un castig. Doamne ajuta !

  Apreciază

 8. ROmanul said, on ianuarie 13, 2015 at 4:49 am

  Paris Shootings: Reporter Accidentally ADMITS Blood Put On The Pavement after COP SHOT
  PARIS FALSE FLAG! Reporter FAIL as he Admits BLOOD PUT ON THE PAVEMENT after COP SHOT!

  Eu sper sa inceapa sa apara fotografiile facute si de alti oameni obisnuiti.
  A doua chestiune: Ma intriga faptul ca nu se stie ce s-a intamplat cu cei morti ori raniti. S-a anuntat ca 4 sunt grav raniti. Ce-au patit? Unde sunt? De ce nu se arata ranitii si mai ales mortii?!

  Apreciază

 9. abc Marin said, on ianuarie 13, 2015 at 7:47 am

  pentru consumatorii de băuturi fastfuidiene , moartea din bidonul de cacacola.

  Apreciază

 10. Alin said, on ianuarie 13, 2015 at 8:25 am

  Ce spune părintele Elpidie

  Potrivit acestuia, “ război care a început la nivel mondial nu este un război între state, nu este un război ca altele, ci este un război pe care l-a pregătit Antihristul pentru a se găsi într-o confruntare directă cu Fiul meu”, aşa ne grăieşte Sfânta Născătoare de Dumnezeu. Iisus Hristos, ca Om şi Dumnezeu, este marea problema a conducătorilor luciferici ai acestei lumi. Iisus Hristos este Cel ce va îndura încă o dată o mare pătimire din partea diavolului. De ce diavolul Îl războieşte pe Hristos? Deoarece doreşte să Îi ia locul… de aceea şi vine cu acest nume în lume: Anti-Hristos, împotriva lui Hristos. Atunci trebuie să trăim după cum doreşte Lucifer şi după cum ne dictează nouă ordine mondială. Prin această ordine mondială, Lucifer doreşte să facă un Guvern mondial şi o religie mondială, unind toate religiile într-una. Vrea să facă cea mai rea cu putinţă formă de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile Îl iubeşte pe Mesia şi, în numele iubirii, va uni toate bisericile, şi pe cele păgâne şi pe cele pseudo-creştine şi pe cei care nu cred în Dumnezeu.Când veţi vedea aceste lucruri să fie spuse din gură unor oameni chipurile duhovniceşti, patriarhi, preoţi să ştiţi că venirea lui Lucifer este aproape şi mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol şi Hristos. Când veţi vedea acestea, să ştiţi că au început a două oară prigoană, patimile Domnului nostru.”,

  – See more at: http://www.obiectiv.info/atentatul-din-paris-in-profetiile-cutremuratoare-ale-lui-nostradamus_63778.html#sthash.CVgNFBNu.dpuf

  Apreciază

 11. Partizanu said, on ianuarie 13, 2015 at 8:34 am

  Am si eu o intrebare pentru cei care vor merge in ARENA. Sa-i intrebe pe BAIETI DESTEPT:daca cu acest CARD DE SANATATE SE POT „FABRICA” mai multi TERORISTI prescriindule RETETE MIRACULOASE?

  Apreciază

 12. Alin said, on ianuarie 13, 2015 at 8:37 am

  i
  Romania si-a continuat declinul demografic

  Romania si-a continuat si in 2014 declinul demografic. In cativa ani, vom „simti” acest declin in numarul tot mai redus de elevi, vom avea mai putini participanti pe piata muncii si taxe mai mari pentru a putea achita pensiile
  de Dan Popa HotNews.ro
  Luni, 12 Ian 2015 Economie | Finanţe & Bănci

  Cifrele furnizate luni dimineata de Statistica vin sa confirme declinul demografic al Romaniei, cu impact sever asupra economiei, educatiei, acest impact urmand sa se vada in populatia scolara, populatia de varsta fertila, populatia in varsta de munca samd. Daca vom continua in acest ritm, in cativa ani numarul elevilor de varsta scolara va presupune desfiintarea mai multor posturi de profesori/invatatori, populatia in varsta de munca se va rari si ea, ceea ce ar putea pune o mare presiune asupra fiscalitatii muncii. Din tot mai putine contributii Statul va trebui sa asigure tot mai multe pensii. In luna noiembrie 2014 s-au nascut 14.897 copii, cu 2.818 mai putini decat in luna octombrie 2014, iar sporul natural a fost negativ, la fel ca in intregul an.

  Apreciază

 13. danielvla said, on ianuarie 13, 2015 at 9:01 am

  Praf in ochi! Ce sa spui in 3 minute?
  Sa inteleg ca cei de la ministerul sanatatii vor asculta cuvantarile? Ar trebui proteste peste proteste si actiuni in justitie, nu cuvantari de 3 minute!

  Apreciază

 14. Aurora said, on ianuarie 13, 2015 at 10:16 am

  Cred ca pe langa dezbatere ar trebui sa organizam in aceeasi zi si o miscare de protest, daca tot vin oamenii in Bucuresti pentru lupta anti-cip.

  Apreciază

  • iacoboaieradu2014 said, on ianuarie 14, 2015 at 12:18 am

   Da. Ar fii bine ca mulți ortodocși din toată țara să vină și să protesteze în fața sediului Institutului Național de Sănătate Publică… Ca autoritățile să realizeze gravitatea problemei acestor carduri electronice de sănătate, care produc multe efecte nedorite…

   Apreciază

 15. ORTODOXIE said, on ianuarie 13, 2015 at 10:53 am

  Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

  Apreciază

 16. mada said, on ianuarie 13, 2015 at 11:11 am

  Trebuie luptat macar pentru alternativa la carduri.Ma rog in continuare sa fim ascultati.

  Apreciază

 17. o oarecare said, on ianuarie 13, 2015 at 11:53 am

  Si eu cred ca ar trebui sa valorificam acele trei minute pentru a obtine o alternativa la cardurile de sanatate. Ne rugam din timp, Scriem pe o foaie ce avem de spus, ca sa nu pierdem pe drum esentialul si gata. Ne controlam tonul si cuvintele, eventual le aratam duhovnicului din timp ce vrem sa spunem.

  Apreciază

 18. geo said, on ianuarie 13, 2015 at 12:13 pm

  45.000 de carduri au fost returnate Casei de Asigurări de Sănătate din Galaţi, după ce oamenii nu le-au ridicat de la poştă. Nu sunt singurele probleme din judeţ. În prezent mai puţin de 10 la sută dintre medicii de familie deţin cititoare, asta în condiţiile în care cardul de sănătate devine obligatoriu de luna viitoare.

  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Sanatate/Cardul+de+sanatate+o+problema+din+ce+in+ce+mai+complicata

  Apreciază

 19. geo said, on ianuarie 13, 2015 at 12:14 pm

  O simplă plată cu cardul este suficientă pentru hoţii de date personale. Multe dintre magazinele din România nu au sistemele informatice protejate în faţa viruşilor informatici folosiţi de hackeri. Datele personale sunt înregistrate şi apoi vândute pe mii de euro.

  O simplă plată cu cardul este suficientă pentru hoţii de date personale. Multe dintre magazinele din România nu au sistemele informatice protejate în faţa viruşilor informatici folosiţi de hackeri. Datele personale sunt înregistrate şi apoi vândute pe mii de euro.

  Apreciază

 20. Irina said, on ianuarie 13, 2015 at 3:48 pm

  Ca si in cazul mitingului anticip se aplica tehnica-dezbatere in timpul orelor de servici.Rezultatul va fi la fel. O sa auzim la stiri..Un grup mic de oameni au protestat bla bla . Nu trebuie lasati sa ne manipuleze ca pe niste prosti. Trebuie sa protestam, sa le aratam ca stim tehnicile lor de mamipulare in masa.. Sa se faca afise mari ce pot fi televizate, sa se scrie manipulare in masa cerem dezbatere in afara orelor de munca. Sa inteleaga tot poporul..sa le folosim armele lor.. presa

  Apreciază

 21. dante said, on ianuarie 13, 2015 at 5:32 pm

  Si cu asta s-au spalat pe miini politic corect, intr-un fel de dialog al absurdului, ei se fac ca ne asculta, iar noi incercam in 3 minute sa ne expunem parerea. Cred ca ar trebui cristalizate totusi niste ideii si intrebari concrete.
  De pilda, eu i-as intreba la modul cel mai serios pe domnii care or sa vina sa ne asculte, ce se va intimpla cu un cetatean care din propriile convingeri va refuza cardul de sanatate si care in acelasi timp va fi obligat sa plateasca contributia CAS, iar la un moment dat va avea nevoie de serviciile de sanatete?
  Va putea el oare sa refuze sa plateasca la stat contributia obligatorie si sa-si administreze altfel acei bani , urmind sa mearga intr-un sistem privat?
  Sper ca cei care vor merge acolo, sa aiba intrebari si propuneri la modul cel mai concret, si sa nu faca concesii, alternativa la acest card fiind singura viabila.

  Doamne ajuta!!

  Apreciază

 22. mada said, on ianuarie 13, 2015 at 7:25 pm

  Si eu as intreba de pilda ce fac cei carora li se fura banii din contul de asigurat si poate sunt acuzati tot ei de furt desi nu stiu sa umble cu un calculator.

  Apreciază

 23. o oarecare said, on ianuarie 14, 2015 at 1:04 pm

  Trebuie sa cerem sa se renunte la acest card de sanatate si astfel sa fim solidari cu cei care inca nu pricep ce se intampla in tara. Pe de alta parte, sa ne intoarcem la remediile naturiste si sa ne punem nadejdea in Dumnezeu. Scopul nostru nu este sa traim o suta de ani. ci sa ne mantuim. Cei care vor participa la dezbateri vineri, 16 ianuarie, sa nu fie speriati si sa nu cerseasca mila pentru cei care n-au luat cardul, ci sa lupte in continuare pentru a se renunta la el, din motive religioase in primul rand.

  Fiecare crestin trebuie sa aiba curajul de a-L marturisi pe Hristos. Sa ne rugam sa ne dea Dumnezeu intelepciune pentru a spune ce trebuie. Nu numai cu medicamentele lor vom fi sanatosi, dar avem datoria de a lupta pentru neamul nostru.
  Câteva intrebari imi staruie in minte:

  1. De ce poporul român a fost ales pentru astfel de experimente?

  2. Daca vom muri si ne vom mantui e chiar atat de grav?
  3. Daca vom lua card de sanatate si vom trai mai mult chiar atat de bine?
  4 Dar daca vom lua si card si vom fi si ,,ajutati” sa dam coltul pentru ca avem rinichi sanatosi, cum va fi?
  5. Dar daca ni se va pune un diagnostic fals doar pentru a fi operati si deposedati de organe?

  Daca nu luam cardul si murim din lipsa medicamentelor, avem mai multe sanse de mantuire.

  Asadar, dintre doua rele, il preferam pe cel mai mic. In opinia mea, raul cel mai mic este sa nu luam cardul si sa ne asumam riscul de a nu primi medicamente compensate in caz de imbolnavire. Daca in Apocalipsa scrie sa nu ne insemanam cu 666, apoi in zilele noastre vedem clar de ce e bine sa facem ascultare. Pur si simplu nu putem sa slujim la doi domni.

  Apreciază

 24. gabi said, on ianuarie 14, 2015 at 1:29 pm

  Cand a fost dezbaterea de la Min Sanatatii, acum vreo 4 ani, am fost o mana de oameni.
  Unde ati fost atunci, fratilor? Va intreb cu amaraciune, pentru ca am fost atunci in sala maximum 30 de oameni, erau mai multi ziaristi. ia sa fi fost macar 300, nu zic 3000, poate ne-ar fi luat in serios.
  Acum, ma tem ca este tarziu, numai rugaciunea mai poate face ceva…

  Apreciază

 25. Ali said, on ianuarie 14, 2015 at 2:50 pm

  M-am inscris abia la ora asta, n-am observat ca trebuia pana in ora 13. Oare o sa-mi mai permita accesul la dezbatere? Mai este cineva in situatia asta?

  Apreciază

 26. Ali said, on ianuarie 14, 2015 at 2:56 pm

  Scuze, acum am observat ca se poate pana pe 15.01, ora 13,
  deci sunt in grafic, mai este timp pentru inscrieri

  Apreciază

  • carla said, on ianuarie 14, 2015 at 7:55 pm

   Scuza-ma, poate am inteles eu gresit, dar deasupra comentariilor sunt anuntate dezbateri si in 18 si in 31. Sau nu?

   Apreciază

 27. carla said, on ianuarie 14, 2015 at 7:49 pm

  Actiune in justitie pentru neconsultare publica si incalcarea dreptului la discretie, nu dezbatere de circumstanta, pentru a-si acoperi ei urmele… Acolo oamenii vor putea fi persiflati si minimalizati, asa cum au facut cu demonstratia impotriva documentelor biometrice .
  Nu inteleg cum propun si ei „dezbatere publica” dupa ce banii au fost cheltuiti pe mizeria asta si cardurile sunt deja la oameni. Este de forma.

  Apreciază

 28. Mihail V said, on ianuarie 16, 2015 at 2:37 pm

  http://www.ziare.com/social/biserica/cardul-de-sanatate-si-diavolul-cum-vrea-cnas-sa-impace-maicutele-si-calugarii-reticenti-1343296

  Asa cum au protestat fata de aparitia pasapoartelor biometrice, unele fete bisericesti nu sunt acum de acord nici cu introducerea cardurilor de sanatate, pe care le considera unealta diavolului. Pentru a-i impaca, propunerea Casei Nationale de Sanatate este o varianta de card fara cip.

  Pentru a elimina reticentele legate de cip, Casa Nationala de Sanatate a propus introducerea unor carduri cu banda magnetica sau semnatura electronica. Acestea insa ar costa titularul 3 euro, celelalte fiind distribuite gratuit.

  … ADICA INLOCUIM CARDUL CU UN ALT CARD. DESTEAPTA REZOLVARE.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: