SACCSIV – blog ortodox

CONCHITA WURST mai promoveaza ceva: Pe BAPHOMET, cel cu FALUS IN ERECTIE, cu SANI DE FEMEIE si cu BARBA …

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 3, 2014

Iar numele lui de scena chiar asa se traduce “Pasarica Carnat”. Si are barba.

In articolul Conchita Wurst – „Rise Like A Phoenix”. VERSURI ANTIHRISTICE pentru un SPECTACOL ANTIHRISTIC constatam cum figura sa, versurile cantecului si spectacolul de la Eurovision pregatesc si ele mentalul colectiv pentru acceptarea ANTIHRISTULUI.

Insa infatisarea generala a “vedetei” mai promoveaza ceva: imaginea lui … BAPHOMET.

Reiau cateva pasaje din articolul Despre BAPHOMET. De ce se inchina masonii diavolului?:

ts514641c4

In 1861, ocultistul francez Eliphas Levi a inclus in cartea sa Dogmes et Rituels de la Haute Magie (Dogmas and Rituals of High Magic) un desen care va deveni cea mai faimoasa descriere a lui Baphomet: o capra umanoida inaripata cu o pereche de sani si o torta pe cap, intre coarnele sale. Figura are numeroase similaritati cu zeitatile descrise mai sus. De asemenea, include multe alte simboluri ezoterice legate de concepte ezoterice intruchipate de Baphomet. In prefata cartii sale, Levi a declarat:

Capra de pe frontispiciu poarta semnul pentagramei pe frunte, cu un varf indreptat in sus, un simbol al luminii, cele doua maini ale sale formand semnul Hermetismului, una orientata in sus spre luna alba Chesed (ce inseamna mila, compasiune), cealalta indreptata in jos spre luna cea neagra Geburah (forta, judecata divina). Acest semn exprima armonia perfecta dintre mila si dreptate. Unul din bratele sale este de sex feminin si celalalt de sex masculin, ca si cele ale Androginului Khunrath, atributele caruia a trebuit sa le unim cu cele ale caprei noastre pentru ca el este unul si acelasi simbol. Flacara inteligentei stralucind intre coarnele sale este lumina magica a echilibrului universal, imaginea sufletului inaltat mai sus de materie; ca si flacara care in timp ce este legata de materie, straluceste deasupra acesteia. Capul urat al fiarei exprima groaza pacatosului, a carui actiuni materialistice, singura parte responsabila trebuie sa suporte pedeapsa exclusiv; pentru ca sufletul este insensibil potrivit naturii sale si poate suferi numai atunci cand se materializeaza.

   Bastonul care sta in loc de organele genitale simbolizeaza viata vesnica, corpul acoperit cu solzi, apa, semi-cercul de deasupra sa, atmosfera, penele care urmeaza sus, volatillitatea. Omenirea este reprezentata de cei doi sani si de bratele de androgin ale acestui sfinx al stiintelor oculte.

[…]

Ocultistul britanic Aleister Crowley s-a nascut cu aproximativ sase luni de la moartea lui Eliphas Levi, determinandu-l sa creada ca el a fost reincarnarea lui Levi. Partial din acest motiv, Crowley a fost cunoscut in cadrul O.T.O, societatea secreta pe care el a popularizat-o, ca „Baphomet”.

[…]

Baphomet este o figura importanta in Thelema, sistemul mistic pe care el l-a stabilit la inceputul secolului 20. Intr-una din lucrarile sale cele mai importante, Magick, Liber ABA, Book 4, Crowley il descrie pe Baphomet ca androgin divin:

Diavolul nu exista. Este un nume fals inventat de Black Brothers pentru a sugera o Unitate in invalmaseala lor ignoranta de dispersii. Un diavol care a avut unitatea ar fi un dumnezeu… „Diavolul este, istoric, dumnezeul oricarei persoane care personal il displace…Acest sarpe, Satan, nu este dusman al Omului, ci Cel care a facut zeii rasei noastre, cunscand binele si raul; el a poruncit „Cunoaste-te pe tine insati!” si a predat Initierea. El este „Diavolul” Cartii lui Thoth, si emblema lui este Baphomet, Androginul care este hieroglifa perfectiei arcane…El este prin urmare Viata, si Iubire. Dar mai mult, litera lui este ayin, adica Ochiul, astfel ca el este Lumina, si imaginea lui zodiacala este Capricorn, acel tap saltaret a carui atribut este Libertatea.

Ecclesia Gnostica Catholica, bratul ecleziastic al Ordo Templi Orientis (O.T.O.), recita in timpul Slujbei sale Gnostice „Si cred in Sarpe si in Leu, Misterul Misterului, in numele lui Baphomet.” 13 Baphomet este considerat a fi uniunea Chaos-ului cu Babalon, a energiei masculine si feminine, a falusului si a uterului.

Comentariu saccsiv:

Eliphas Levi (1810 – 1875), cel ce avea sa aiba un mare impact asupra Hermetic Order of the Golden Dawn mai zicea:

   „Ce este mai absurd si mai lipsit de evlavie decat sa i se atribuie numele de lucifer diavolului . Intelectul lui lucifer este spiritul inteligentei si dragostei . Este (nu pot scrie cea mai mare hula, cea impotriva DUHULUI SFANT). Iar lucifer corporal este cel mai mare agent al magnetismului universal„

Cititi va rog si:

MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM

Despre celalalt puteti citi detalii la:

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. aniush said, on decembrie 3, 2014 at 8:27 am

    Cu falus? Doamne fereste! E cocos? (Doar cocosii au falus).
    Apoi Conchita Wurst (Carnat)? ha, ha, ha, ha
    Eu una nu am nicio legatura cu acel individ, care vrea sa isi faca publicitate parand foarte extravagant si iesind din comun cu niste tampenii, dar deh ce nu face omul pentru bani? Cel mai nociv este faptul ca sunt copii care vad asa ceva; macar de ar da aceste lucruri noaptea tarziu cand copiii dorm de mult.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 3, 2014 at 12:40 pm

      aniush

      E departe de a fi vorba doar de extravaganta si bani.

      Apreciază

  2. aniush said, on decembrie 3, 2014 at 8:28 am

    Nici adultii nu ar trebui sa se uite la porcarii de genul asta (scuzati termenul, stiu, e urat, dar nu mi-a venit in minte altceva).

    Apreciază

  3. Irina said, on decembrie 3, 2014 at 10:11 am

    Este clar ca au ca scop pregatirea mentalului colectiv cu imaginea lui Antihrist. Intentionat a fost promovata aceasta aratare. Nici macar nu aavut o melodie foarte frumoasa, ac si linie melodica. Si in plus pe langa infatisare, si versurile cantecului au fost promovat satanismul. As putea spune ca prin aceasta aratare am primit un avertisment clar de la diavol. Dar degeaba avertizeaza ca puterea si slava sunt numai ale lui Hristos.

    Apreciază

  4. geo said, on decembrie 3, 2014 at 12:05 pm

    La data de 3 decembrie 1991, a încetat din viaţă Petre Ţuţea, filosof înzestrat cu talentul oralităţii; a fost deţinut politic între anii 1948–1953 şi 1956–1964 (scrieri: „Omul – Tratat de antropologie creştină”, “Între Dumnezeu şi neamul meu”, “Bătrâneţea şi alte scrieri filosofice”)

    Arestat de comunişti şi anchetat fără condamnare timp de 5 ani (1948-1953), apoi arestat din nou la 22 decembrie 1956 şi condamnat la 10 ani închisoare pentru „uneltire contra ordinii sociale”, 1957. I se intentează un nou proces în 1959 şi este condamnat la 18 ani muncă silnică, din care a făcut 8 ani (1956-1964), la Bucureşti, Jilava, Ocnele Mari şi mai ales la Aiud. În total, 13 ani de închisoare.

    După eliberarea din 1964, cu sănătatea zdruncinată în urma torturilor, a fost permanent supravegheat de securitate. Îi sunt confiscate numeroase manuscrise, printre care o copie a proiectului Prometeu. Spre sfârşitul vieţii a început o Antropologie creştină concepută schematic în 6 capitole. A fost urmărit de securitate până la sfârşitul anului 1989, cum arată cele 20 de volume ale dosarului său.

    Ţuţea a fost supranumit un Socrate român datorită preocupărilor filosofice şi rolului educativ pe care l-a asumat prin exemplul personal, mai ales în închisoare. Din cauza persecuţiei a publicat foarte puţin înainte de 1989, însă imediat după, scrierile şi interviurile sale au început să fie difuzate prin toate mediile. Vorbele sale de duh erau o adevărată înţelepciune creştină. Era o adevărată enciclopedie. I-a iertat pe cei care l-au chinuit. Trece la cele veşnice la Bucureşti, 3 decembrie 1991 într-o rezervă a spitalului Christiana din Bucureşti. La cimitirul din Boteni a fost dus într-un car tras de boi, de ziua Sfântului Nicolae.

    http://www.marturisitorii.ro/2014/10/06/un-mare-ganditor-al-neamului-romanesc-si-al-intregii-lumi-petre-tutea-la-112-ani-6-octombrie-1902-3-decembrie-1991/

    Apreciază

  5. geo said, on decembrie 3, 2014 at 12:20 pm

    Peste 15.000 de copii avortaţi au fost incineraţi precum „deşeurile” şi utlilizaţi, în ultimii ani, în 27 de spitale din Marea Britanie pentru încălzirea încăperilor. Această descoprire terifiantă a fost dezvăluită într-un reportaj realizat de Channel 4 Dispatches care va fi difuzat în această seară şi care l-a obligat pe ministrul britanic al Sănătăţii, Dan Poulter să admită că este vorba de „o practică total inacceptabilă”, anunţând interzicerea ei.

    Informaţia i-a şocat pe britanici, nu şi pe ministrul Sănătăţii, care a admis că ştia ce se intâmplă şi care a decis stoparea imediată a acestei practici. Şeful Serviciului Sanitar Naţional a scris deja tuturor spitaleor de pe teritoriul Regatului Unite, cerând întreruperea imediată a acestei barbarii, iar un alt responsabil din domeniul sanitar, Sir Mike Richards, a spus că este consternat de faptul că spitalele nu spun nimic mamelor şi familiilor.

    Câteva spitale au încercat să se apere, spunând că „părinţii pot alege ce vor să facă cu fetuşii sau cu copiii născuţi morţi, iar dorinţele lor sunt respectate”.

    http://activenews.ro/terifiant-peste-15-000-de-copii-avortati-considerati-deseuri-sunt-arsi-pentru-incalzirea-spitalelor-din-regatul-unit_1875120.html

    Apreciază

  6. geo said, on decembrie 3, 2014 at 12:24 pm

    Liceeni din judeţul Neamţ au intonat DOINA lui Eminescu de 1 decembrie şi au cerut PĂSTRAREA religiei în şcoli. Profesorul de MATEMATICĂ: Mesajul nostru să se audă la Bucureşti şi la Bruxelles!

    Dacă alţii s-au mulţumit cu participarea cu discursuri plictisitoare sau participarea la pomana autorităţilor cu fasole şi cârnaţi, tinerii de la Liceul din Borca au realizat o serbare cu cântece şi poezii patriotice, dar şi cu un mesaj actual: „Lăsaţi religia în şcoli”.

    Purtătorul de cuvânt al elevilor, profesorul de matematică Florin Popescu, a declarat că recenta decizie a CCR a „afectat grav şcoala românească” şi a cerut judecătorilor Curţii să explice pe ce articol din Constituţie s-au bazat când au luat această decizie.

    „România are şi o parte pe care mai marii noştri se fac că nu o văd: România profundă. Să se vadă până la Bucureşti, până la Bruxelles. Întreaga şcoală românească a fost afectată de lovitura sub centură din partea CCR, printr-o decizie a CCR, care a dat câştig de cauză unui singur părinte, în contrast cu majoritatea elevilor şi părinţilor din România. Domnilor judecători, ce articol din Constituţie aţi folosit pentru a da o astfel de hotărâre? Sau aţi confundat Constituţia cu devizele vechi de 100 de ani ale lui Marx şi Engels? În aceste condiţii, recuzăm completul de judecători care a dat această decizie, care afectează mai multe categorii sociale, inclusiv fiinţa neamului nostru românesc”, a spus acesta.

    http://activenews.ro/video-liceeni-din-judetul-neamt-au-intonat-doina-lui-eminescu-de-1-decembrie-si-au-cerut-pastrarea-religiei-scoli-profesorul-de-matematica-mesajul-nostru-sa-se-auda-la-bucuresti-si-la-bruxelles_1875081.html

    Apreciază

  7. geo said, on decembrie 3, 2014 at 12:25 pm

    În România, unele clanuri au folosit mai abil decât altele reţelele de socializare şi, drept urmare, au înregistrat un avantaj politic temporar. Cât despre puterea „democraţiei directe” care îi entuziasmează pe tinerii de pe Facebook, în mare parte este o iluzie. Ea există în spaţiul virtual, dar este foarte greu de transpus în realitate, în cadrul actualului sistem neoliberal. Să nu uităm că sistemul însuşi foloseşte Internetul pentru a-şi cosmetiza imaginea şi pentru a manipula populaţia.

    Greu mai găseşti un intelectual integru astăzi. Limba română este, pur şi simplu, masacrată, parcă a devenit o limbă străină, stricarea ei este promovată din plin de la cele mai înalte tribune. Biserica oficială este pângărită, iar biserica ascunsă este prigonită. Mare parte a populaţiei este condusă prin impostură de către fariseii care, vieţuind în păcat, sunt mereu temători pentru scaunele lor şi atunci caută să se înconjoare de iobagi plătitori de impozite, folosite pentru desfrâul şi vanităţile stăpânilor.

    http://activenews.ro/calin-georgescu-despre-generatia-facebook-folosita-mai-abil-de-unele-clanuri-fata-de-celelalte-puterea-democratiei-de-pe-facebook-este-o-iluzie_1874602.html

    Apreciază

  8. geo said, on decembrie 3, 2014 at 12:26 pm

    Sf. Cuvios stareț GHEORGHE de la CERNICA: a lăsat CU LIMBĂ DE MOARTE ca obștea sa să NU SE SUPUNĂ conducătorilor DE ALT NEAM:

    Deci şi întru auzul tuturor, mai întâi pe voi, duhovnicii, preoţii, diaconii, clirosanii şi pe toţi cine sunteţi primitori de sfatul meu, cel lisat către voi cu limbă de moarte, părinteşte vă rog, pentru numele Preasfintei Troiţe, ca să nu faceţi supusă smerita obşte altor mai procopsite neamuri, până când se va ţinea câte un prosticel suflet de român într-însa

    http://activenews.ro/video-calendarul-zilei-sfinti-romani-sf-cuvios-staret-gheorghe-de-la-cernica-lasat-cu-limba-de-moarte-ca-obstea-sa-sa-nu-se-supuna-conducatorilor-de-alt-neam_1875077.html

    Apreciază

  9. geo said, on decembrie 3, 2014 at 12:33 pm

    Diversiune:

    Adevărata manipulare e asta: să arunci suspiciuni asupra unor proteste justificate. Şi dacă ruşii exploatează mediatic nemulţumirile unor cetăţeni de aici, nu înseamnă că nemulţumirile sînt de la KGB/FSB.

    Să înţeleg că dacă românii vor cere salarii mai mari în stradă sau redevenţe mai mari sau cine ştie ce drepturi şi dacă Russia Today face o ştire cu ei atunci lucrurile sînt clare?

    Ameninţarea la adresa democraţiei vine tocmai dinspre reflexul din ce în ce mai autoritar de a considera terorism şi atentat la adresa siguranţei nemulţumiri justificate ale cetăţenilor. Ăsta da pericol. NYT acreditează un astfel de raţionament cu un aşa articol.

    Trebuie să precizez şi că Higgins m-a sunat şi a avut o discuţie şi cu mine despre cîteva subiecte româneşti printre care şi gazul de şist (i-am explicat în avans inclusiv stilul de manipulare din textul său). I-am explicat şi îndoielile din rapoarte europene în legătură cu exploatarea gazelor de şist (densitatea populaţiei din UE vs. exploatare intensivă, incertitudini şi netransparenţă în modalităţi de exploatare etc.), i-am prezentat pe scurt ce am mai scris pe aici pe lung. Pînă la urmă omul avea o demonstraţie de făcut şi a făcut-o şi fără de ăştia ca mine.

    http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/cadoul-redeventelor-trece-fara-scandal-new-york-times-si-rusii-care-ne-manipuleaza-110149.html

    Apreciază

  10. aniush said, on decembrie 3, 2014 at 12:45 pm

    Saccsiv,
    Mai mult decat bani si extravaganta? Probabil planul elitelor.

    Apreciază

  11. geo said, on decembrie 3, 2014 at 12:47 pm

    Darwinismul. Clenci ideologic și inconsistenţă științifică

    http://ecology.md/md/section.php?section=media&id=13189#.VH7n2mdh7TM

    Taina originii omului, o serie din ciclul „Descoperirile inconvenabile științei oficale”.

    http://ecology.md/md/section.php?section=media&id=12955&top=1#.VH7oPmdh7TM

    Apreciază

  12. geo said, on decembrie 3, 2014 at 12:52 pm

    Hackerii au descoperit lista posibililor agenţi de influenţă ai Rusiei în România

    Ion Iliescu – fost lider al Partidului Social Democrat, fost președinte al României, acum una dintre eminențele cenușii ale Partidului Social Democrat aflat in opoziţie cu regimul pro-american al preşedintelui Băsescu.

    Adrian Năstase – fost prim-ministru al României, Preşedinte al Fundaţiei Titulescu, membru al Partidului Social Democrat, cel care l-a lansat în politica mare pe actualul prim-ministru Victor Ponta.

    Dan Zamfirescu – istoric, teolog, ideolog, unul dintre principalii ideologi naţionalişti ai erei Ceaușescu.

    Ilie Bădescu – director al Institutului de Sociologie al Academiei Române de Științe. Cel mai prestigios geopolitician din Romania.

    Momcilo Luburici – Rector al Universităţii Dimitrie Cantemir (Bucureşti)

    Doru Tompea – Rector al Universităţii Petre Andrei (Iasi)

    Diana Câmpan – purtator de cuvant al Universității din Alba Iulia (Transilvania)

    Călin Mihăescu – conducătorul Mişcării Eurasiatice din România, politolog, conducător al editurii «Eurasiatica».

    Ion Gurgu – conducător al Editurii «Predania» (literatură conservatoare, Ortodoxă).

    Victor Roncea – jurnalist, redactor şef al portalului de ştiri şi analize http://www.ziaristionline.ro/ (Pe unele chestiuni poate avea poziții incomode, nu e filorus).

    Răzvan Marica și Mihai Șomănescu – conduc portalul de ştiri http://www.activenews.ro

    Vasile Ernu – Editor al portalului de analize http://www.criticatac.ro (site anti-globalizare, stângist)

    Ioan Valentin Istrati – preot, jurnalist de radio și televiziune la trinitas.ro, post regional în limba română pentru România, Moldova și Bucovina, editor al portalului http://www.doxologia.ro/autor/pr-ioan-valentin-istrati

    George Bara – jurnalist, portalul «Ziarul Natiunea» http://www.ziarulnatiunea.ro/

    Vasile Simileanu – geopolitician, editor al publicaţiei de analize “Geopolitica”

    Aurelian Anghel – sociolog, are poziţii conservatoare

    Marius Văcărelu – om de știință, profesor la Școală Naționale de Științe Politice și Administrație Publică (București);

    Ion Coja – profesor universitar, lingvist, scriitor și publicist. Eurosceptic, anti-american.

    Dan Puric – actor și regizor de teatru și cinema, scriitor ortodox conservator popular.

    Mihai Andrei Aldea – preot ortodox, conservator, anti-globalizare.

    Mircea Dogaru – colonel în rezervă, conduce Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate

    Ovidiu Hurduzeu – Scriitor romano-american, critic social, ideolog distributivist (concepte economice alternative). Critic faţă de conducerea SUA și a României. Conservator social.

    Bogdan Stanciu – conduce Asociaţia anti-avort “Provita.”

    Radu Bogdan Herzog – politolog, analist, colaborator regulat la secţiunea românească a site-ului “Vocea Rusiei”

    Aleksandr Gelievici Dughin (n. 7 ianuarie 1962) este un geopolitician, filosof, sociolog și politician rus. Este cunoscut pentru vederile sale fasciste și a avut legături strânse cu Kremlinul și armata rusă. De asemenea, este președintele Partidului Eurasiatic – mișcare ce pledează pentru edificarea unui suprastat eurasiatic capabil să se opună hegemoniei americane. (Sursa: Wikipedia)

    O parte dintre cei aflaţi pe listă au oferit deja reacţii scurte, în comentariile articolului de pe site-ul inliniedreapta.ro. Pe de alt parte, consilierul local timişorean Bogdan Herzoga declarat pentru stiripesurse.ro că articolul este o „vânătoare de vrăjitoare” şi că „era mai simplu să se uite cu cine e Dughin prieten pe Facebook”.

    http://www.stiripesurse.ro/hackerii-au-descoperit-lista-posibililor-agenti-de-influenta-ai-rusiei-in-romania_940882.html

    Apreciază

  13. geo said, on decembrie 3, 2014 at 1:11 pm

    Vineri, 28.11.2014, la Tribunalul Bacău, a fost admisă cererea prin care Fundaţia Ion Gavrilă Ogoranu a cerut anularea Hotărârii emise de Consiliului Local Tîrgu Ocna privind retragerea „Titlului de Cetăţean de Onoare al oraşului Tîrgu Ocna” – acordat postmortem lui Valeriu Gafencu.

    Fiindcă în acest caz sentinţa nu este definitivă, asupra acesteia putându-se exercita o cale de atac, atragem atenţia asupra faptului că maniera corectă de interpretare este una singură: sentinţa pronunţată este rezultatul unui circuit legal şi democratic, specific unui stat de drept, în care unei instanţe de judecată i s-a cerut să se pronunţe asupra unei proceduri netransparente, nelegale şi afectate de imixtiuni nepermise, prin care autoritatea locală a procedat la retragerea unei distincţii civice acordate în deplină cunoştinţă de cauză şi asupra căreia se pronunţase anterior, la o distanţă de timp foarte mică.

    De asemenea, dintre motivele invocate în proces amintim: inexistenţa unei modificări a motivelor de fapt avute în vedere de autoritatea locală în momentul acordării distincţiei onorifice, netemeinicia justificării urgenţei invocate în procedura de retragere, imixtiunea autorităţii centrale în activitatea celei locale sau dublele standarde folosite în interpretarea istorică a biografiei lui Valeriu Gafencu.

    Totodată, Fundaţia Ion Gavrilă Ogoranu anunţă că, după ce se va stabili o sentinţă definitivă, va comunica opiniei publice, prin intermediul unei conferinţe de presă, toate detaliile cazului de la Tîrgu Ocna şi ale procesului început în luna ianuarie a anului curent.
    Dincolo de orice interpretare, considerăm că este regretabil şi dezonorant modul în care faptele omeneşti conduc la o reprezentare controversată a sfinţeniei lui Valeriu Gafencu care este deasupra polemicilor, ambiţiilor, prejudecăţilor şi a tuturor acţiunilor din planul uman, iar sentinţa actuală trebuie privită ca o limpezire firească a realităţii şi nu ca o victorie sau o contraofensivă a unei categorii politice, culturale, etnice sau religioase asupra alteia.

    http://ogoranu.ro/78-evenimente/slides/174-sentin%C5%A3a-just%C4%83-pentru-valeriu-gafencu-la-tribunalul-bac%C4%83u

    Apreciază

  14. geo said, on decembrie 3, 2014 at 1:39 pm

    Dupa cum va spuneam si in articolul anterior in decembrie 2012 este infiitata firma turceasca Uludag Quality Impex SRL detinuta de un interpus al unuia din liderii kurzilor din Romania, Mehmet Turan care incepe sa importe masiv legume-fructe din spatiul intracomunitar. Ulterior importurile erau pasate mai departe catre o alta firma Ager Fruit SRL pentru ca, in final, acestea sa ajunga la Banan Elit Impex SRL cu legaturi cu deputatul PMP, Marin Anton, unul din sponsorii campaniei electorale a Elenei Udrea. In total 450 de TIR-uri au trecut “neobservate” de sefimea din Antifrauda de la ANAF aducand statului un prejudiciu de 2 milioane de euro. Comisarii au facut sesizari (analiza de risc nr.1068068 din data de 22.04.201, sesizarea 1230306 din 30.05.2014, o alta sesizare facuta in iunie 2014 s.a.) insa acestea sunt tinute inca la sertar de sefimea de la Antifrauda, timp in care firmele evazioniste au timp sa fie vandute catre diversi cetateni turci si sa-si piarda urma.

    Claudiu Codrea, cel care isi lua zilnic-matinal cafelele cu Alina Bica, fosta sefa DIICOT, recent arestata in dosarul retrocedarilor, si cel din cauza caruia toate sesizarile legate de evaziunea fiscala facuta de Uludag Quality Impex sunt inca in intunecimea unui sertar, nu a dorit sa raspunda la intrebarile mele legate de natura relatiilor sale cu Alina Bica, care au fost motivele pentru care i-a “arhivat” pe cei patru comisari, ce controale a facut a facut la respectivul lant de firme si daca a dispus vreo masura in urma acestora. Despre Claudiu Codrea o sa mai aveti posibilitatea sa mai auziti in cel putin o ancheta de-a mea legata de legaturile acestuia cu Cristina Stefan, o alta “forta” a Fiscului bucurestean.

    Marin Anton, deputat PMP:”Fac afaceri cu firmele de care vorbiti insa nu stiu nimic si nu i-am ajutat”

    Incercarile mele de a lua legatura cu cetateanul turc Uludag Hamit, care detine in acte 100% din Uludag Quality SRL, au fost sortite esecului insa am avut succes la celalalt capat al lantului, la deputatul PMP si unul din sponsorii campaniei electorale a Elenei Udrea, Marin Anton, cel de numele caruia se leaga firma Banan Elit Impex SRL. Acesta nu a negat ca i-ar cunoaste atat pe actionarii Ager Fruit SRL si Banan Elit Impex SRL dar a negat ca-i cunoaste pe cei de la Uludag Quality SRL si a negat cu vehementa orice implicare in aceasta afacere. “Ii cunosc pe asociatii de la Banan Elit Impex si pe cei de la Ager Fruit SRL, cred ca si firmele familiei mele au desfasurat activitati comerciale cu Banan Elit Impex si cu Ager Fruit SRL . Dar sa ne intelegem bine, familia mea are o livada de 50-60 de hectare prin Buzau si vindem fructe catre aceste doua firme”, spune Marin Anton. El spune ca nu agreaza practicile de evaziune fiscala. “Sunt impotriva tuturor celor care fac evaziune fiscala, firma familiei pierde foarte multi bani din cauza importurilor de acest fel si a evazionistilor care vand sub pret. Eu si familia mea n-am nici o treaba cu vanzarea fructelor si legumelor din import, din intracomunitare”, sustine Marin Anton.

    http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/coruptia-este-secret-fiscal-la-antifrauda-teroare-printre-slujbasii-marunti-silenzio-stampa-la-nivelul-sefiei-anaf-si-relaxare-la-evazionistii-din-importul-cu-legume-fructe-miza-450-de-tir-uri-pen-110112.html

    Apreciază

  15. geo said, on decembrie 3, 2014 at 1:41 pm

    Pentru că am citit articolul din New York Times despre Pungești și implicarea rușilor în protestele împotriva extragerii gazelor de șist, material în care primarele de Pungești pare o victimă a activiștilor plătiți chipurile de ruși, revin cu textul din toamna anului 2013.

    Hotnews a preluat articolul rapid, fără să insiste pe faptul că nu există niciun fel de dovadă clară care să le dea dreptate jurnalistului american și doamnei prinsă în teoria conspirației de la această organizație politică misterioasă, obscură și conservatoare din București. Pentru că, nu-i așa, când vine și o publicație americană care alimentează aceleași scenarii paranoide care ne coafează în rusofobia noastră cea de toate zilele, totul este perfect etic și moral.

    Și pentru că publicația americană povestește că primarul, unul dintre puținii localnici care au luat deschis partea Chevron, a fost alungat din oraș într-un conflict pe care activiștii l-au prezentat drept o luptă între David și Goliat, cu țăranii săraci de o parte și America corporatistă de cealaltă (citat Hotnews) revin cu portretul primarului chinuit, domnul Mircia Vlasa (PSD în 2013). Aveți și un clip video în care primarul le vorbește oamenilor din sat despre beneficiile gazelor de șist pentru comunitate aici.

    http://pandoras.realitatea.net/politica-societate/primarul-mircia-vlasa-din-pungesti-victima-activistilor-platiti-de-rusi-de-data-asta-in-new-york-times-victima-34335.html

    Apreciază

  16. geo said, on decembrie 3, 2014 at 2:22 pm

    am niste comentarii mai sus care nu a fost aprobate…

    Apreciază

  17. Ionut said, on decembrie 3, 2014 at 2:39 pm

    Cred ca vicleanul ii ridica pe unii, gen Wurst, dar si altii din show-biz, industrie, politica, obtin faima, bani si putere si prin aceste lucruri urmareste sa-i insele pe multi (sa nu se intample!) si astfel oamenilor li se ofera modele mincinoase de succes si inavutire.
    Multi dintre cei amagiti (nici „modelele”, nici ceilalti) nu iau seama la tot traseul vietii. Si uite asa ajung unele „modele” sa se drogheze sau chiar mai rau (sa ne fereasca Dumnezeu de tot raul).

    ” Aceştia sunt izvoare fără de apă şi nori purtaţi fără de furtună, cărora li se păstrează, în veac, întunericul cel de nepătruns,
    Căci rostind vorbe trufaşe şi deşarte, ei momesc întru poftele trupului, cu desfrânări, pe cei care de abia au scăpat de cei ce vieţuiesc în rătăcire.
    Ei le făgăduiesc libertate, fiind ei înşişi robii stricăciunii, fiindcă ceea ce te biruieşte, aceea te şi stăpâneşte.”
    (2 Petru 2,17-19)

    Apreciază

  18. Spaceman said, on decembrie 3, 2014 at 7:40 pm

    Si cine crede în horoscop se închină lui baphomet in aceasta imagine :
    http://postimg.org/image/xdy2sl023/
    Daca vreți poza cu horoscopul în limba romana, se rezolva 😛

    Apreciază

  19. eli said, on decembrie 4, 2014 at 11:13 pm

    aveti mare dreptate dl saccsiv.dar asta se comenta de ceva timp pe youtube.

    Apreciază

  20. Valentin said, on decembrie 5, 2014 at 5:11 pm

    cine se închină la diavolul bafomet pierde pe Dumnezeu și pierde mântuirea. rezultatul e chinul. îngrozitoarele chinuri ale iadului.Ferească Dumnezeu!

    Apreciază

  21. […] Foto: CONCHITA WURST mai promoveaza ceva: Pe BAPHOMET, cel cu FALUS IN ERECTIE, cu SANI DE FEMEIE si cu BA… […]

    Apreciază

  22. […] CONCHITA WURST mai promoveaza ceva: Pe BAPHOMET, cel cu FALUS IN ERECTIE, cu SANI DE FEMEIE si cu BA… […]

    Apreciază

  23. octavpelin said, on martie 24, 2016 at 11:37 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  24. […] CONCHITA WURST mai promoveaza ceva: Pe BAPHOMET, cel cu FALUS IN ERECTIE, cu SANI DE FEMEIE si cu BA… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.