SACCSIV – blog ortodox

2 decembrie – 16 ani de la mutarea la Domnul a Parintelui ILIE CLEOPA: inregistrari, invataturi, predici

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 2, 2014

Parintele Ilie Cleopa s-a nascut pe 10 aprilie 1912, in comuna Sulita, judetul Botosani, intr-o familie de tarani – Alexandru si Ana Ilie, cu zece copii. Trei ani de zile a facut ucenicie la schimonahul Paisie Olaru, pustnic in Schitul Cozancea. A intrat in viata monahala in anul 1929, la Manastirea Sihastria. A fost calugarit in 1937, ales egumen interimar in 1942 la Manastirea Sihastria si staret in anul 1945. Este transferat la Manastirea Slatina din Suceava in 1949, impreuna cu 30 de monahi, unde va sta pana in anul 1956. Revine la Manastirea Sihastria, devenind duhovnicul intregii obsti de aici. Fiind urmarit de securitate, se retrage in 1948 pentru sase luni in padurile din jurul Manastirii Sihastria. Din cauza securitatii se retrage intre anii 1952-1954 in Muntii Stanisoara, impreuna cu parintele Arsenie Papacioc. La cererea patriarhului Iustinian, va reveni din pustie la Manastirea Slatina. In primavara anului 1959 se retrage pentru a treia oara in pustie, unde se nevoieste mai bine de cinci ani. In 1964 revine in Manastirea Sihastria, si va dedica intreaga viata misiunii duhovnicesti pana pe 2 decembrie 1998, cand trece la cele vesnice.

Cititi va rog mai multe in articolul de pe blogul

Astradrom

   Cititi va rog si:

INTERESANT: In 1990 se planuia ca Parintele Ilie Cleopa sa fie Patriarh, in timp ce Dan Ilie Ciobotea (viitorul Patriarh) sa conduca real BOR-ul …

Iata si cateva inregistrari cu parintele, precum si invataturi si predici:

Parintele Ilie Cleopa: DE CATE FELURI SUNT OAMENII DEMONIZATI?

PARINTELE ILIE CLEOPA CATRE PREOTI: Ce sa invete in predici si in scaunul de spovedanie despre DESFRANARE

NE SPOVEDIM? SUNTEM SIGURI? Arhimandrit Cleopa Ilie: INDREPTAR PENTRU SPOVEDANIE

Parintele Ilie Cleopa – CELE 12 TREPTE ALE PACATULUI

Sfatul dracilor – CUM INSEALA DIAVOLUL PE OM

Parintele Ilie Cleopa despre idolul NOROC. Nu mai ziceti „noroc”, caci va inchinati la dracul cumplit MOLOH

VIDEO – Parintele Ilie Cleopa: Care este cea mai mare intelepciune?

VIDEO: Parintele ILIE CLEOPA despre sectanti, milostenie si smerenie

INVIEREA FIULUI VADUVEI DIN NAIN. Duminica a XX-a după Rusalii. Predici: video – Mitropolitul Bartolomeu Anania si Parintele Ilie Cleopa

VINDECAREA DEMONIZATULUI DIN TINUTUL GHERGHESENILOR

TANARUL CEL BOGAT (Duminica a 12-a după Rusalii)

DATORNICUL NEMILOSTIV

Tagged with: ,

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ORTODOXIE said, on decembrie 2, 2014 at 4:24 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  2. cosminmatiu said, on decembrie 2, 2014 at 4:29 pm

    Am corectat volumul:

    Apreciază

    • Aurora said, on decembrie 2, 2014 at 9:21 pm

      cosminmatiu,
      Nu se intelege nimic din inregistrare. Poti sa ne spui ce zice Parintele despre card ? Ai cumva textul ? Nici celalalt film nu se intelege.E sunetul foarte prost inregistrat. Te rugam sa ne spui in doua cuvinte sau mai multe despre ce e vorba.

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on decembrie 2, 2014 at 10:22 pm

        O sa incerc sa scriu textul cu niste casti mai bune si cu inregistrarea originala, am incercat si intradevar se aude foarte prost, e prost si telefonul cu care am inregistrat si am stat si la o oarecare distanta de parinte. Nu cred ca voi putea scrie tot dar macar esentialul. Revin cu inregistrarea si textul cand termin.

        Apreciază

  3. scortisoara said, on decembrie 2, 2014 at 4:32 pm

    Tineam sa va comunic ceva important si de fiecare data intervenea ceva si ma abateam . Saptamana trecuta am asistat la o conversatie la oficiul postal intre un batran si functionara de la posta . Batranul se interesa de cardul de sanatate al sotiei lui . Functionara i-a spus ca sa nu-si faca griji , ca ea mai are de returnat la CNAS vreo 20 de carduri , iar din 2015 acestea se vor regasi la medicul de familie .
    De aici am dedus ca toate cardurile returnate fara nici o mentiune de refuz se vor distribui la medicii de familie . Cine a apucat sa-si distruga cardul a procedat mai sigur . Am spus ca sistemul nu se va opri , reuseste sa gaseasca o cale prin care sa implementeze ceea ce isi propune .

    Apreciază

  4. pongogonzo said, on decembrie 2, 2014 at 5:22 pm

    Reblogged this on pongogonzo.

    Apreciază

  5. Irina said, on decembrie 2, 2014 at 5:25 pm

    Mari duhovnici. Si pr Irineu este un parinte extraordinar Dumnezeu sa-l lumineze drept invatand cuvantul Adevarului.

    Apreciază

  6. Irina said, on decembrie 2, 2014 at 5:53 pm

    Doamne ajuta!
    Dragilor, iata o stire la care, desi ne asteptam, totusi este socanta: de curand papa Francisc si-a aratat – in prezenta patriarhului ecumenic de Constantinopol Bartolomeu I – intentia de a uni „biserica” catolica cu ceea ce noi marturisim ca este Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica, biserica Ortodoxa.
    http://www.hotnews.ro/stiri-international-18707052-papa-fra…
    Vezi mai mult

    Apreciază

  7. iacoboaieradu2014 said, on decembrie 2, 2014 at 6:13 pm

    ,,Singura armată de temut – şi slujitorii satanei ştiu acest lucru – este imensa armată a credincioşilor ortodocşi din fostele ţări comuniste.”

    părintele GHEORGHE CALCIU DUMITREASA

    http://www.atitudini.com/2013/12/parintele-gheorghe-calciu-o-parte-a-bisericii-ortodoxe-din-tarile-comuniste-a-adormit-somnul-de-veci-al-martirajului-cealalta-parte-a-adormit-somnul-constiintei/

    Apreciază

    • Paul said, on decembrie 2, 2014 at 9:04 pm

      Domnule, orice ai spune aici, pentru mine dupa ce ai sustinut-o pe Udrea cu inversunare in campanie, nu mai ai nici o credibilitate. Nu poti vorbi impotriva sistemului si sa sustii pe cineva care reprezinta sistemul. Si nu a fost o greseala. Toti ne inselam, si eu am votat cu Basescu acujm 10 ani, dar intre timp m-am lamurit. Ai fost un sustinator feroce, pana in panzele albe. Pur si simplu nu ma intereseaza ce spui acum, indiferent de subiect, indiferent cat de ortodox te dai.

      Apreciază

      • Paul said, on decembrie 3, 2014 at 12:36 am

        Cati Paul sunt pe aici?

        Apreciază

  8. lastunnegru said, on decembrie 2, 2014 at 8:41 pm

    off topic

    Cum invata SISTEMUL oameni sa foloseasca microcipuri care se inghit pentru monitorizare sanatati care atribuie celui ce le foloseste un numar temporar unic din 18 cifre.

    Pastilele digitale cu microcip sant folosite de soldati, sportivi,pompieri sau de oameni batrani sau care au nevoie de monitorizare a sanatati lor. Datele de pe pastilele digitale cu microcip RFID se pot colecta catre aparate specializate sau de catre calculatoare, telefoane sau tablete, Pastilele pot fi cu baterie sau fara si se elimina la WC-u cu fecalele sau se pot refolosi.

    Proteus

    Partila digitala cu microcip RFID care monitorizeaza: ritmul cardiac, activitatea corpului, somnul si daca ti-ai luat sau nu alte medicamente.

    http://www.proteus.com/

    Proteus Digital Health on CBS News

    Proteus Digital Health – Your Health, Powered By You

    Proteus Sanatate Digitala – Sanatatea Ta, Alimentata de Tine.

    CorTemp

    Pastila digitala cu microcip RFID pentru monitorizarea temperturi si ritmului cardiatic

    http://www.hqinc.net/

    US Military using RFID „BEAST TECHNOLOGY” + Lance Armstrong’s obsession with RFID

    Armata USA folosind ” TEHNOLOGIA FIAREI ” RFID + Obsesia lui Lance Amstring cu RFID

    Soldiers, Athletes Watched from Inside by Tiny Pill

    Soldati, Atleti urmariti din interior de o pastila minuscula

    NU ACCEPTATI ASA CEVA.

    Apreciază

  9. geo said, on decembrie 2, 2014 at 8:52 pm

    Adevărul și Hotnews nu au preluat paragraful de mai jos

    „George Epurescu, presedintele Asociației România Fără Ei , o organizație românească care a jucat un rol important în mobilizarea opoziției împotriva Chevron aici în Pungesti, a declarat că grupul său, înființat în 2011 pentru a lupta împotriva corupției, a mutat accentul pe lupta împotriva fracking-ului după ce ” a aflat despre problema gazelor de șist” de la activisti bulgari .

    El a respins acuzațiile privind implicarea Rusiei în susținerea protestelor, acesta fiind un mod de discredita mișcarea anti – fracking . „Este foarte simplu: Daca poti adăuga Rusia în ecuație vei câștiga chiar numai cu acest argument”, a spus el, adăugând că România, spre deosebire de Bulgaria, are o lungă istorie de conflict cu Rusia, ceea ce îndepărtează oamenii de orice cauză susținută de Moscova.

    Dl. Epurescu, care lucreaza la un institut științific București, a declarat că grupul său nu a primit nici o finanțare rusă sau din altă țara, în afară de donatii mici de la activiști.

    Cea mai mare parte din banii, a spus el, provine din propriul salariu. „După cum puteți vedea, nu avem așa mulți bani”, a spus el, stând în sediul sărăcăcios al grupului, sediu cu o singură cameră, echipat doar cu cateva calculatoare vechi.”

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=113838&title=new-york-times-primarul-din-pungesti-care-a-manevrat-ilegal-terenurile-comunei-pentru-chevron-e-prezentat-in-new-york-times-ca-un-erou-iar-protestarii-anti-gaze-de-sist-care-au-fost-la-pungesti-sunt-considerati-ca-fiind-platiti-de-rusi

    STUDII GENETICE: BASARAB VOIEVOD a fost român fără nici o legătură genetică cu cumanii. Neagu Djuvara a mințit cu nerușinare.

    Câţiva ani la rând cărţile lui Neagu Djuvara despre originea cumană a primilor Basarabi, publicate la prestigioasa Editură Humanitas au fost succese de casă. Teoria originii cumane a dinastiei Basarabilor i-a adus mulţi bani în conturi bătrânului istoric nonagenar, înşelând buna credinţă a cititorilor români şi sfidând logica istorică.

    Teoria cumană a Basarabilor promovată de Neagu Djuvara, nu are nicio legătură cu realitatea istorică. Şi ca minciunile proferate de Neagu Djuvara să fie complete l-a mai făcut pe Basarab I şi catolic, deşi bisericile ridicate de el erau zidite în cel mai pur stil bizantin ortodox. Istoricii diletanţi şi o parte a presei stipendiate de Soroş au dat curs promovării acestei teorii absurde, tocmai pentru a lovi în fondatorii statului medieval românesc şi în Biserica ortodoxă. Trebuie să fi lipsit de elementare studii de artă bisericească ca să susţii că Biserica Sf. Nicoale din Curtea de Argeş era ridicată de un catolic.

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=79366&title=studii-genetice-basarab-voievod-a-fost-roman-fara-nici-o-legatura-genetica-cu-cumanii-neagu-djuvara-a-mintit-cu-nerusinare-

    România: 1256 DE ÎNTREPRINDERI ROMÂNEȘTI DISTRUSE DE GUVERNELE POST-DECEMBRISTE

    Impresionant: Lista intreprinderilor româneşti distruse de guvernele post-decembriste

    Aşa cum vă promiteam săptămâna trecută, iată că vă punem la dispoziţie o listă completă a marilor intreprinderi româneşti, cu peste 1000 de angajaţi, care au fost distruse, falimentate, privatizate defectuos de către guvernele post-decembriste care s-au perindat la conducerea ţării în ultimii 25 de ani.

    Lista cuprinde 1256 de intreprinderi care, fiecare dădea de lucru la cel puţin 1.000 de oameni, doar că în anumite cazuri, vorbim despre 10.000 de angajaţi/intreprindere.

    Motivele care au stat la baza acestui linşaj economic la nivel de România sunt iresponsabilitatea politrucilor post-decembrişti, lipsa de dragoste de ţară, foamea şi lăcomia de bani, precum şi nenumăratele numiri politice în funcţii de conducere, numiri care continuă şi în zilele noastre.

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=114006&title=romania-1256-de-intreprinderi-romanesti-distruse-de-guvernele-post-decembriste

    În timp ce atenţia mediatică în privinţa explorării si exploatării gazelor de şist a fost îndreptată spre zona frontierei de est a României, cu predilecţie împotriva companiei americane Chevron care acţionează la Pungeşti, în Transilvania, pe tăcute, au început deja prospecţiile companii care au de a face cu Rusia, Austria şi Ungaria, ţări cu trecut şi interese imperiale asupra nord-vestului României.

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=114003&title=activenews-ro-cui-a-cedat-guvernul-ponta-gazele-de-sist-din-transilvania-rusiei-austriei-si-ungariei-

    Ponta vrea să vândă și ce a mai rămas Statului Român din gazele românești. Ponta: Guvernul poate să-și reducă participația la Transgaz Mediaș, nu cred că Guvernul României trebuie să rămână cu 58%, poate să-și reducă participația

    Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la sediul Transgaz Mediaș, că Guvernul nu trebuie să rămână cu pachetul majoritar de 58% din acțiunile companiei, putând să își reducă participarea, astfel încât să fie atrași noi investitori privați care să permită companiei să se dezvolte – informează Mediafax

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=60814&title=ponta-vrea-sa-vanda-si-ce-a-mai-ramas-statului-roman-din-gazele-romanesti-ponta-guvernul-poate-sa-si-reduca-participatia-la-transgaz-medias-nu-cred-ca-guvernul-romaniei-trebuie-sa-ramana-cu-58-poate-sa-si-reduca-participatia

    Germania : MALL-ul Rușinii. S-au folosit de Muncitorii Români și după luni de zile nu i-au mai plătit

    Citiți în continuare cum sunt umiliți muncitori români în străinătate.

    Mai mulți muncitori din România au fost angajați pe șantierul de construcție al unui mall din Berlin, iar la sfârsitul proiectului li s-a refuzat plata salariilor.

    Publicăm un comunicat al Sindicatul Muncitorilor Liberi (FAU-Berlin) și o relatare a unuia dintre lucrători. La sfârșitul textului sunt trecute datele de contact ale sindicatului, ale muncitorilor, cât și adresa petiției și a paginii de solidarizare cu aceștia.

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=113982&title=germania-mall-ul-rusinii-s-au-folosit-de-muncitorii-romani-si-dupa-luni-de-zile-nu-i-au-mai-platit

    Rolul desemnat Romaniei : furnizorul de gaze de sist al Europei joe_biden1_e1344976178397_64453600

    In contextul sanctiunilor impuse Rusiei, al barierelor impuse de UE (la presiunea SUA) privind importurile de gaze naturale din Rusia, este nevoie mai mult ca oricand de o alternativa pentru UE de a se aprovizona cu gaze naturale dintr-o alta sursa.

    Ei bine, acest rol de furnizor de gaze naturale a fost desemnat sa il joace Romania, nu atat in privinta gazelor naturale conventionale, cat in special al gazelor de sist.

    Pentru prima dată în ultimii ani, la summitul pe energie din Turcia, a fost recunoscut rolul României în asigurarea independenței energetice a Europei.

    Consiliul Atlantic pentru Energie și Economie, care s-a desfășurat în acest final de săptămână la Istanbul, a avut ca motto ideea “Cum să faci afaceri în vremuri turbulente”. La Consiliu, au participat 350 de oficiali guvernamentali, șefi de companii și lideri din peste 40 de state.

    “Joe Biden a făcut mai multe referiri frumoase despre România. Vicepreședintele SUA a spus că România poate să joace un rol regional de furnizor de securitate energetică”, a declaratministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, cel care a condus delegația României la summit.

    Mda, marele Joe Biden a vorbit si a binecuvantat slugile cu cateva vorbe. E foarte clar ca astia ne vor resursele pentru corporatiile lor.

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=113970&title=rolul-desemnat-romaniei-furnizorul-de-gaze-de-sist-al-europei

    În Salt Lake City, Utah este ilegal a devia și colecta apa de ploaie dacă nu ai obținut în prealabil o autorizație pentru a colecta apa.

    Mark Miller din Utah, a simțit pe pielea la ce-nseamnă să nu ai dreptul de a folosi apa de ploaie.

    După construirea unui sistem de colectare a apei pluviale la noul său atelier de reparații auto, apă ce urma a fi utilizată pentru spălarea de masini, Miller a aflat că proiectul său a fost de fapt o „folosire ilegală a apei de ploaie.”

    Chiar dacă încercările de a colecta apa de ploaie pentru acest tip de folosire a ei, sunt rare în Utah, acest fapt este considerat o încălcare a drepturilor asupra apei, drepturi care se pare că aparțin exclusiv diferitelor organisme guvernamentale ale Utah-ului.

    „Utah este al doilea cel mai uscat stat din națiune. Legile noastre probabil au trebuit să țină cont de acest lucru”, a explicat Miller, ca răspuns la ridicola interdicție de colectare a apei de ploaie a statului.

    Oficialii Salt Lake City au ajuns până la urmă la un compromis cu Miller și i-au permis în cele din urmă să folosească apa de ploaie „a lor”, dar, faptul că persoane ca Miller, nu pot să folosească propria apă de ploaie care cade pe proprietatea lor este un adevărat indicator la ce puțină libertate are cetîțeanul pe propria sa proprietate (accesul la apa de ploaie care cade pe proprietatea ta pare a fi un drept fundamental, nu sunteți de acord?)

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=113998&title=sua-colectarea-apei-de-ploaie-a-devenit-ilegala-in-mai-multe-state-din-sua

    ROMÂNIA: ONG-uri, ONG-uri, ONG-uri vor apărea foarte multe ONG-uri susținute de americani pentru că românii „n-au înțeles ce-nseamnă democrația”

    Statele Unite demarează un proiect de dezvoltare a societăţii civile din România

    A venit rândul societăţii civile din România să primească sprijinul Statelor Unite, sugerează iniţiatorul RomâniaOne, Don Lothrop, într-un amplu interviu acordat în exclusivitate pentru Hotnews.

    ”America a părăsit regiunea în 2006, a pasat-o UE. Ne întoarcem”, a afirmat Lothrop, un om de afaceri american influent care susţine dezvoltarea societăţii civile prin intermediul RomâniaOne, pe fondul unei extinderi a Rusiei în spaţiul din Europa de Est.

    ”Primul lucru la care m-am gândit a fost România. Nu trăiesc în Ungaria. M-am gândit în primul rând la acest loc. Pentru că în continuare avem un guvern care nu-şi ridică poporul. Pentru a înfiinţa o companie aici, e mai uşor să mergi la Londra decât să stai în ţara ta, din cauza birocraţiei.

    Nu avem un sistem care construieşte şosele pentru ca oamenii să facă mai uşor comerţ, nu avem un sistem care să ridice poporul. Ci îi pune la pământ”, a declarat Lothrop, confirmând afirmaţiile secretarului adjunct al Departamentului de Stat Victoria Nuland de săptămâna trecută care vizau liderii din Europa Centrală şi de Est.

    Lothrop explică faptul că România are potenţialul să adopte o structură de dezvoltare asemănătoare Coreei de Sud sau Taiwanului, care au depăşit cu mult câştigul pe cap de locuitor comparativ cu puterile regionale Rusia şi China.

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=113991&title=romania-ong-uri-ong-uri-ong-uri-vor-aparea-foarte-multe-ong-uri-sustinute-de-americani-pentru-ca-romanii-n-au-inteles-ce-nseamna-democratia-

    Americanii…

    Dezvăluirile ŞOCANTE ale unui cercetător NASA: Am văzut oameni pe Marte acum 35 de ani VIDEO

    Întreg incidentul s-a petrecut în America, atunci când, în timpul unei emisiuni de radio, în direct, o ascultătoare a mărturisit: „Am văzut oameni pe Marte, acum 35 de ani”, în timp ce urmarea o misiune NASA, potrivit Mirror.

    Astfel, femeia, cunoscută drept Jackie, a recunoscut ca este fost angajat al NASA şi că ea a observat oameni îmbrăcaţi în costume speciale de protecţie pe Marte. Ea a continuat dezvăluirile şocante, explicând că lucra la salvarea informatiilor transmise de pe Marte de misiunea Viking, atunci când a observat, într-o altă transmisiune live din spaţiu, oameni.

    „Ma intreb daca poti rezolva un mister vechi de peste 27 de ani. Roverul Viking se plimba intr-un perimetru stabilit initial, insa pe un alt canal unde primeam imagini live de acolo, deodata, am observat doi oameni in costume de astronaut, nu cele obisnuite, pe care le cunoastem cu toti. Se indreptau catre Roverul Viking, venind dinspre linia orizontului. Intrebarea mea este: erau oamenii nostril?”, a declarat Jackie.

    Inedit este faptul că femeia spune că nu era singură în camera respectivă, ci se afla alături de alţi şase angajaţi.

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=114199&title=dezvaluirile-socante-ale-unui-cercetator-nasa-am-vazut-oameni-pe-marte-acum-35-de-ani-video

    https://twitter.com/search?f=realtime&q=85%20years%20old%20woman%20from%20spain&src=typd

    Apreciază

    • Irina said, on decembrie 3, 2014 at 12:45 pm

      Geo faptul ca era sau nu cuman nu are nici o relevanta, atata timp cumanii au fost asimilati de bastinasii nostri si convertiti la ortodoxie. Se stie totusi ca romanii intotdeauna au fost oameni pasniti, popor de pastori si ca si acum incapabili de a se uni si de a se autoconduce. Cumanii au contribuit si ei pe langa alte triburi de barbari la formarea poporului nostru asa cum ne gasim si azi. Cei din neamurile turcice, dupa cum se stie erau foarte buni organizatori militari. In oltenia unde merg eu la tara sunt destul de numeroase comunele si satele ale caror nume sunt de origine cumana, si multi oameni din aceste localitati au trasaturi turcice sau cumane, si totusi sunt romani.In acele timpuri tulburi cand otomanii deja incepusera sa cotropeasca traile crestine ale Europei, a fost nevoie ca la conducere sa fie oameni priceputi in arta militara. Se stie ca in momentul cand barabarii patrundeau intr-o zona, de obicei o cotropeau, iar daca ramaneau in aceea tara, automat ocupau functii mai de conducere. De aceea trebuie sa vedem si realitatea asa cum este si sa intelegem ca poporul nostru a luat nastere din contopirea la inceput a dacilor cu romanii, apoi a triburile barbare ce au navalit peste noi si care au fost in final asimilate in totaliate. iar acest lucru s-a intamplat cu absolut orice neam, nu numaI cu al nostru.

      Apreciază

  10. lorena said, on decembrie 2, 2014 at 9:30 pm

    Consiliul ONU pentru Drepturile Omului adoptă o rezoluție pro-familie. România votează ÎMPOTRIVĂ.

    http://www.culturavietii.ro/2014/11/27/onu-adopta-o-rezolutie-favorabila-familiei-naturale/

    Un elev de 13 ani din Marea Britanie si-a violat colega dupa ora de educatie sexuala

    http://www.culturavietii.ro/2014/11/28/mare-britanie-un-elev-de-13-ani-si-violat-colega-dupa-ora-de-educatie-sexuala/

    Apreciază

  11. dante said, on decembrie 2, 2014 at 9:47 pm

    Off topic
    http://www.hotnews.ro/stiri-international-18727549-ucraina-american-ministru-finante-lituanian-economie.htm

    Asa le trebuie, curind or sa-si dea cu pumnii in cap.

    Apreciază

  12. Radu Humor said, on decembrie 2, 2014 at 9:52 pm

    România lucrului bine făcut

    de Marian Radulescu

    Din tot vârtejul creat de alegerile prezidenţiale în spaţiul carpato-danubiano-pontic, au rămas la suprafaţă aceste vorbe: „România lucrului bine făcut”.

    Le putem întâlni şi acum, pe afişele înfăţişând figura de „homo teutonicus” a preşedintelui proaspăt ales. Pe stâlpi, pe panouri, pe bannere şi pe geamurile de la sediile unor partide politice, această lozincă se insinuează obsesiv în ochii trecătorilor.

    Între noi fie vorba, această lozincă reprezintă dorinţa secretă a românilor, sătui de debandada existentă în structurile statului, în societate, în viaţa de zi cu zi. Pentru că o viaţă dusă în absenţa unor reguli stricte, sub influenţa hazardului şi a legii junglei a ajuns de nesuportat. Delăsarea şi ignoranţa din spatele principiului „Las’ că merge şi aşa” stau la baza funcţionării unui stat corupt şi indolent cu cetăţenii săi. Stat în care doar jaful sistematic şi închinarea la porţi străine reprezintă un lucru bine făcut.

    Poate că această dorinţă secretă a românilor i-a făcut pe mulţi dintre ei să creadă în lozinca lui Johannis şi să-l voteze masiv pe 16 noiembrie, încât acesta să devină noul preşedinte al României. Un preşedinte neamţ care să aducă ordinea şi disciplina necesare pentru ca România să devină ţara lucrului bine făcut. Fireşte, acel lucru bine făcut în administraţie şi în societate, pentru ca viaţa cetăţenilor să fie în sfârşit una mai bună. Însă cum de la dorinţă la realitate este cale lungă, să vedem ce au obţinut românii de fapt.

    Primul lucru vizibil: în spatele lui herr Johannis rânjesc satisfăcuţi Blaga, Videanu, Flutur şi marele tartor-Băsescu. Gaşca portocalie care zbiară din toţi rărunchii că „şi-a luat ţara înapoi”. Pentru a o jefui mai departe. Lucru bine făcut? Ja, mein herr !

    O Românie la remorca Germaniei. Unde pădurile ţării, „aurul verde” sunt defrişate în mod barbar pentru a asigura la preţ de nimic masa lemnoasă brută necesară industriei germane de mobilă pentru a-şi realiza exportul în valoare de 9,1 mld euro anual. Unde o fabrică de rulmenţi(cea din Braşov) ce exporta rulmenţi marca URB a fost distrusă pentru a face loc companiei Schefler. Unde capacităţi industriale din Sibiu, Sebeş, Cugir, Orăştie care exportau produse româneşti au fost înlocuite cu ceva fabrici nemţeşti, care nu pentru România lucrează! O Românie care nu are voie să promoveze relaţii economice cu Federaţia Rusă sau China pentru a se dezvolta. Aceste relaţii economice sunt rezervate exclusiv Germaniei, naturlich! Românii trebuie doar să furnizeze pentru Germania sclavii care să facă menaj, să spele WC-uri, să facă salahorie şi igiena la bătrâni! Lucru bine făcut? Ja, mein herr !

    Fireşte, se menţine în acelaşi timp statutul de colonie americană al României. Se consolidează „instituţiile statului de drept”, releul prin care voinţa Washingtonului dictează direct şi necondiţionat pe plaiurile mioritice. Poate de aceea nici nu mai este nevoie de un ambasador, ci de un simplu însărcinat cu afaceri, pe post de curier între Washington şi numitele instituţii. Simplu şi eficient. Lucru bine făcut? Yes, sir!

    De asemenea, conform faimosului pergament de robie numit „parteneriat strategic”, România îşi va trimite militarii pe post de carne de tun la dracu-n praznic, în faimoasele „teatre de operaţii”.A permis deja instalarea bazelor americane, instalarea scutului antirachetă. Va face tot posibilul pentru creşterea contribuţiei la bugetul NATO. Lucru bine făcut? Yes, sir!

    Autorităţile române au concesionat deja terenuri de exploatare către Chevron, care a început deja explorările pentru descoperirea ipoteticelor gaze de şist. Nu contează că tehnologiile americanilor de la Chevron sunt poluante pentru sol şi pentru pânza freatică. Iar când localnicii se opun, jandarmeria îi ciomăgeşte de zor şi instituie o atmosferă de teroare în satele lor. Cu toate că rolul jandarmeriei este acela de a-i apăra pe oameni. Lucru bine făcut? Yes, sir !

    Corporaţiile americane care operează în România decid ce se vinde, cât şi cum se vinde şi cine are acces pe piaţa autohtonă. Şi cine are acces la „job”-urile lor. Iar prin „politica de resurse umane” decid cine are drept la muncă şi cine, odată trecut de o anume vârstă, este destinat marginalizării şi morţii lente ! Lucru bine făcut? Yes, sir!

    Mass-media din România, total aservită trusturilor de presă de peste ocean, plină de „jurnalişti profesionişti” şcoliţi în State, duce, prin efortul susţinut al acestor profesionişti ai manipulării, o campanie de îndobitocire a populaţiei, de spălare a creierelor prin „tehnici de presă” din cele mai parşive. „Marii” jurnalişti şi analişti, linguşitori ai Washingtonului exasperează publicul, seară de seară, cu elogii, ode şi imnuri de slavă dedicate unchiului Sam, într-un spectacol cât se poate de greţos. Lucru bine făcut? Yes, sir !

    Iată că avem o sumedenie de lucruri bine făcute în România! Însă toate aceste lucruri nu sunt spre folosul ţării, ci spre folosul altora. Care vor exploata această ţară până la ultima picătură de vlagă ! Şi apoi se vor descotorosi de ea ca de o cârpă uzată!

    Cum s-a ajuns în această stare imposibilă? Prin viclenia şi rapacitatea „aleşilor”, uniţi între ei prin dorinţa de înavuţire şi cu gena trădării în sânge! Ce a făcut poporul român pentru a-i sancţiona pe aceştia ? La democraticul exerciţiu al votului, a votat mai mereu aiurea ! Iar când voinţa sa, exprimată prin vot, a fost aruncată la gunoi prin decizia cancelariilor occidentale, ce a făcut acest popor român? Din cei 7,4 milioane de oameni care au spus DA la referendumul din 2012, doar câteva sute din aceştia au fost hotărâţi să-şi apere votul în stradă. Toată această lucrare a poporului prin puterea palmelor sale poate fi definită în două cuvinte: lucru manual. Un lucru bine făcut, din păcate!

    Apreciază

    • botaceala said, on decembrie 2, 2014 at 10:22 pm

      Cata dreptate ai,din pacate…:(

      Apreciază

    • Irina said, on decembrie 3, 2014 at 12:50 pm

      Om trai si om vedea. A spus ca va creea un proiect avantajos pentru tara in privinta Rosia Montana si gazele de sist. Folosirea unor metode care sa nu afecteze mediul si economia tarii. Sa vedem, eu din cate am observat Base se cam da cu Ponta. Sa vedem ce se va mai intampla dupa ce Base isi va pierde imunitatea. Poate ai dreptate, dar stii ca speranta moare ultima.

      Apreciază

  13. Radu Humor said, on decembrie 2, 2014 at 10:48 pm

    În America iudeizată creştinii sunt primii care au de suferit :mrgreen:

    Fotograf – Un fotograf creștin din New Mexico a fost amendat cu 6700 dolari pentru ca a refuzat politicos sa fotografieze ceremonia de “unire” a unor lesbiene.

    Cofetar- O cofetareasa creștină din Oregon se confruntă cu sancțiuni civile și penale, inclusiv cu amenintarea cu închisoare, pentru ca a refuzat politicos să faca un tort pentru o ceremonie a unor homosexuali . Ea a trebuit sa-si închida cofetaria.

    Florar – Baronelle Stutzman, o florareasa creștina din Washington, este data în judecată de către procurorul general de stat pentru ca a refuzat politicos să pregăteasca un aranjament floral pentru o ceremonie a unor homosexuali.

    Prezentator de emisiune – Craig James a fost concediat de către Fox Sports după numai o zi la locul de muncă pentru ca si-a exprimat sprijinul pentru căsătoria naturale în timp ce a candidat pentru Senatul Statelor Unite.

    Consiliere – Jennifer Keeton a fost demisa din programul de consiliere de la Universitatea de Stat din Augusta pentru rezervarile sale religioase cu privire la stilul de viață homosexual.

    Ospatar – Wildflower Inn din Vermont a fost amendat cu 30.000 dolari și forțat să isi închidă afacerea sa de a oferi locas pentru nuntă după ce a refuzat politicos sa găzduiasca o ceremonie lesbiană.

    Profesor – D-ra Gillian John-Charles a fost data afară din programul de doctorat în educație la Universitatea Roosevelt pentru ca si-a exprimat în clasa credința ei că homosexualii nu se nasc homosexuali.

    Apreciază

  14. Iones said, on decembrie 2, 2014 at 11:06 pm

    Conferința „Ortodoxia și Homeopatia”

    Invitatul conferinței: Pr. dr. Serghie Filimonov, medic chirurg și profesor al Universității de Medicină din Sankt-Petersburg; preot și Președinte al Societății Medicilor Creștini din Sankt-Petersburg.
    Participa si dr. Pavel Chirilă

    http://www.culturavietii.ro/2014/12/01/conferinta-extraordinara-ortodoxia-si-homeopatia/

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 3, 2014 at 4:32 am

      Iones

      Vrei sa promovezi aceasta demonica vrajitorie pe acest blog?

      Apreciază

      • bianca said, on decembrie 3, 2014 at 11:43 am

        Parerea mea este despre aceasta conferinta ca incearca sa demonstreze incompatibilitatea dintre ortodoxie si homeopatie atat din perspectiva credintei cst si din cea a medicinei.

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 3, 2014 at 12:51 pm

        bianca

        Eu cred ca invers …

        Apreciază

      • bianca said, on decembrie 3, 2014 at 2:27 pm

        Sincer, intentionam sa merg dar doar in aceste conditii in care este impotriva homeopatiei. Sa inteleg ca stii sigur ca e pro homeopatie.

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 3, 2014 at 2:36 pm

        bianca

        Scrie la finalul link-ului:

        Joi 11 decembrie, ora 18.00, Conferința „Ortodoxia și Homeopatia” în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara
        „Din viaţa Sfântului Ierarh Ignatie Briancianinov şi din scrierile sale cunoaștem că stăpânea cu desăvârşire această metodă, şi că le oferea celor bolnavi cazare şi tratament la mănăstirea „Sf. Ierarh Nicolae” din Babaevo, pentru o perioadă de trei ani.

        Sfântul Ierarh Teofan Zavorâtul a studiat şi el amănunţit medicina şi ştia să aplice foarte bine metoda homeopată. Celor bolnavi care veneau la el după sfat le recomanda homeopatia. Iată ce scrie în una din scrisorile sale: „Aşa e homeopatia! În cazurile în care timp de cinci săptămâni alopatia nu schimba cu nimic situaţia pacientului, homeopatia acţiona simţitor într-o jumătate de zi. Cred că totuşi ar trebui să i se înalţe un monument!”.

        Schiarhimandritul Gavriil (Zireanov) din pustia mănăstirii Spaso-Eleazar se folosea şi el de medicamente homeopate, oferind bolnavilor picături şi fire de plante, şi pe mulţi i-a vindecat de boli grele. El însuşi iubea homeopatia şi se trata cu ea. Printre fiii săi duhovniceşti erau şi Marea Cneaghine Elizaveta Feodorovna şi Preasfinţitul Inochentie.

        Stareţul ieroschimonah Serafim de Vâriţa, duhovnicul mitropolitului Serafim (Ciciagov) îi binecuvânta pe mulţi dintre oamenii de ştiinţă cu renume din Rusia, cum erau I.P. Pavlov, M.I. Gramenițkii (unul din fondatorii şcolii moderne de farmacologie), fizicianul V.A. Fon, biologul L.A. Orebli (discipolul lui I.P. Pavlov) să-şi trateze bolile la medici homeopaţi, dintre care mulţi erau fii de-ai săi duhovniceşti. Unul dintre ei este renumitul profesor homeopat S.S. Favorski.” (fragment din cartea “Ortodoxia si Homeopatia”)

        Apreciază

      • bianca said, on decembrie 3, 2014 at 3:43 pm

        Nu accesasem linkul, doar am vazut afisul. Chiar inainte sa vad comentariul tau am intrat ca sa iti las linkul asta si sa iti zic ca ai avut dreptate.http://www.cristelageorgescu.ro/homeopatia-intre-prejudecata-si-realitate/01/2012/ share-uit pe facebook tot de cei care au dat share afisulului conferintei.

        Apreciază

      • bianca said, on decembrie 3, 2014 at 3:53 pm

        Nu ca m-as indoi de faptul ca homeopatia e demonica, dar astia chiar asa zic minciuni sfruntate la adresa unor sfinti mari? Clerul ce face la asemenea minciuni, la batjocorirea adevarului? Mai ramane sa auzim ca parintele Paisie Aghioritul avea nu stiu ce mantra ….

        Apreciază

    • Irina said, on decembrie 3, 2014 at 12:55 pm

      Daca apare si conferinta te rog s-o postezi. Exista voci cum ca ar exista si o homeopatie savarsita de crestini ce nu are legatura cu vrajitoria. Fiind facuta doar prin diluararea anumitor substante de nu stiu cate ori, fara a se face incantatii si formule vrajitoresti.

      Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 3, 2014 at 1:14 pm

        Irina

        Iar alte voci zic ca exista o yoga doar gimnastica.

        Apreciază

  15. Madalina said, on decembrie 3, 2014 at 12:36 am

    Am (re)inceput sa traiesc dupa principii ortodoxe de cativa ani (6-7) si ma tem ca asist la o compatimire online infinita care nu duce la nimic. Incerc sa schimb ceva in mod concret in modul meu de a trai si nu pot. Ma lovesc de oameni lasi, de chibiti care stau deoparte, se plang pe internet si cand ies din casa nu fac nimic. Cati din cei care comenteaza pe internet ar lua-o de la inceput undeva la tara? Eu as pleca si as lasa Bucurestiul toxic, arhiaglomerat, dar:
    1. nu am gasit in Biserica Ortodoxa Romana un om cu care sa imi intemeiez o familie si care sa fie capabil sa ma sustina (ca femeie, mi-ar fi cam greu sa inghet in munti sau sa ma apar daca vin inundatiile dupa dezghet sau sa ma apar de animale salbatice). De ce suntem atat de lasi, atat de corecti politic, cunoscatorii Sfintei Scripturi, dar necunoscatori in a ne mantui. Am cunoscut persoane care stau bine cu partea teoretica, stiu acatiste, paraclise, istorie, religie, insa nu isi pot iubi aproapele, nu pot ierta, nu pot ajuta. Vad oameni inerti, care fac matanii, dar nu s-ar misca sa ajute pe cineva sau sa isi salveze sufletul.
    2. nu am pe nimeni in familie care sa ma sustina, nu am un salariu care sa imi permita sa o iau de la capat in alt colt al tarii, sa imi iau un teren si nici cunoasterea de a incepe agricultura, depind de parintii care nu accepta schimbarea locului, cunosc doar oameni intepeniti in rutina, in patimi, dependenti de confort etc.
    Poate e un semn ca inca nu e momentul sa plec din oras?
    3. cum putem concret, sa ne schimbam viata? Dupa toate cartile citite, inca nu stiu. Dupa cum spunea si Cedry2k in ultimele cantece, e convenabil sa dam vina pe Illuminati, sa ne justificam neputintele si lenea, confortul, dand vina pe masonerie si pe evrei. De ce nu misca nimeni nimic.
    Nu vad decat putine modele de traire ortodoxa, oameni pe care nu ii cunosc si pe care ii admir (Cedry2k, Ciprian Voicila), dar care traiesc inca in oras, depind de sistem si as vrea sa ma rup de aceasta lume inainte de a fi prea tarziu.
    Nu am chemarea spre monahism, nu vreau sa ma calugaresc, dar nici nu vreau sa traiesc in acest compromis, in aceasta jungla urbana, in aceasta comunitate ipocrita care accepta jumatatile de masura.
    Am avut ocazia de a cunoaste multele fete ale unor „marturisitori” contemporani de care imi e scarba (Claudiu Tarziu care face propaganda politica pe facebook si o promoveaza pe Monica Macovei, Iulian Capsali, Dan Puric, Victor Roncea, etc), sunt dezgustata si dezamagita de modul in care la inceput am avut incredere in unii dintre ei si apoi le-am vazut devierea.
    Ce masuri putem lua, concret, inainte de a fi prea tarziu? Ne e frica unii de altii, suntem insingurati, nu mai am personal incredere in cei care apara ortodoxia pentru ca ulterior se dovedesc a fi tradatori sau spioni, nu ne cunoastem, credem ca fiecare e o ispita pentru celalalt si prin dezbinare, singuratate si frica ne vom grabi pierderea (suntem putini impotriva sistemului si lasi, fara o strategie comuna, fara o cale de iesire). Ne e frica sa spunem adevarul in mod deschis pentru ca stim ca suntem monitorizati si suntem apoi „ajutati” sa iesim din sistem, ne e frica de colegi, de prieteni, de preotii care nu ne inteleg si nu ne aproba, sunt dezamagita de comunitatea ortodoxa care nu e unita si care nu si-a gasit drumul si metodele de a lupta cu fiara. Nu vreau ca vremurile alea sa ma prinda nepregatita.
    Cred ca un blog e enorm, insa de cativa ani, e singurul care aduna oamenii si un blog nu e suficient, avem nevoie de un manual de supravietuire si de gasirea unor alternative atunci cand platile cash nu vor mai fi acceptate.

    Apreciază

    • vlad said, on decembrie 3, 2014 at 9:48 am

      Nu iti pierde nadejdia….Dumnezeu ne incearca pe toti asa cum stie El chiar daca noua ni se pare ca suntem nedreptatiti. Oricum in oameni nu trebuie sa iti mai pui increderea…. Crezi tu ca Dumnezeu nu iti cunoaste gandurile sau zbuciumul ? Cat despre lasitate….din pacate suntem niste oameni mici fiecare dintre noi care ne ascundem in spatele unei tastaturi….nu ne invinovatii….roaga-te pentru noi si asa poate Bunul Dumnezeu ne va da putere si curaj si ne va ridica din mocirla in care ne dezmierdam…..

      Apreciază

    • mircea.v said, on decembrie 3, 2014 at 12:07 pm

      Madalina,

      blogul e cu teoria. Cu practica e raspunzator fiecare, in jurul sau. Pt femei, asa cum spui, este de 100 de ori mai greu, mai ales daca sant singure. Dar cu siguranta si plata lor va fi de 100 de ori mai mare.
      Si este asa cum zici, multi stau bine cu teoria, dar cand e la o fapta, la o actiune, ceva mai radical, gata, s-a inmuiat femurul.
      Crezi ca degeaba a zis Parintele Adrian Fageteanu ca „e vremea lui scapa cine poate” ?
      Astea sant datele problemei, cu astea defilam, nu e bine sa ne mai vaicarim, ca nu se schimba nimic. Uita de o comunitate mare si frumoasa si organizata. Sfinti din vechime asa au zis, ca in vremurile din urma va fi cel mai greu pt credincios. Am ajuns acolo, si inca nu a venit ce e mai greu.

      Solutia pt fiecare, cred ca numai Dumnezeu o poate da, ca pt om cred ca a devenit prea complicat sa ia decizii de capul lui, in aceste vremuri.

      Apreciat de 1 persoană

      • Irina said, on decembrie 3, 2014 at 1:35 pm

        Are dreptate Madalina, de unul singur, mai ales de una singura nu ai cum sa faci fata in cazul unei retrageri. Cum ziceau parintii nostri Pr Paisie Aghioritul si Iustin Parvu, e bine sa ne organizam in grupuri mici de max 10 persoane, si nu mari pentru a atrage atentia. Eu cunosc ucenici de-ai pr Iustin Parvu, care sunt doctori cardiologi si care la indemnul pr Iustin si-au construit cu inca 2 sau 3 familii casute undeva prin munti, in preajma unei manastiri izolate si care cand se ingroasa gluma sunt gata sa plece din forfota orasului si sa se retraga acolo. Eu una as putea sa iau cu mine la tara, sa adapostesc in casa mea 5,6 sau chiar 7 persoane.Dar in fine Madalina suntem neputinciosi cu totii, si fara ajutorul lui Dumnezeu nu putem face absolut nimic. De aceea cred ca ar trebuii sa ne rugam mai mult, mai ales cu rugaciunea lui Iisus. Haideti sa ne unim in fiecare seara la ora 10 intr-o scurta rugaciune, sa citim impreuna rugaciunea Staretilor de la Optina impotriva pecetluirii, pentru ca unde sunt doi sau trei sau mult mai multi adunati in numele lui Hristos va fi si El in mijlocul nostru si ne va lumina si ajuta.

        Apreciază

    • Irina said, on decembrie 3, 2014 at 1:21 pm

      Ai perfecta dreptate, aceleasi lucruri le-am constatat si eu. Si ma doare cand vad ca nu suntem uniti, ci dezbinati. Iar aceasta dezbinare care este de la diavol ne aduce si frica de a lupta, de a ne opune, pentru ca ne simtim singuri in aceasta lupta. Si eu ma gandesc la ce o sa mai fie. Se tot vorbeste despre neacceptarea actelor cu cip, bun de cardurile de sanatate s-a mai trecut cum necum, dar astept sa vad ce se va intampla cand vor aparea noile buletine, as vrea sa vad daca va fi cineva atunci gata sa plece stiu eu la tara, sau in munti sau padurile care au mai ramas ca sa ma alatur si eu, pentru ca de una singura nu ma risc sa plec. Eu una m-as retrage la tara, dar nu cred as putea sa stau singura acolo. Daca mi s-ar alatura cineva as face pasul. In satul in care merg eu la tara din Moldova, casele se fac din lut, de aceea costa foarte putin o astfe de casa cu pamantul din imprejurime, maxim 100 milioane. O verisoara de-a mea isi vinde casa( ce-i drept in stare mai avansata de degradare) cu 20 mil. Dar nu conteaza degradarea lor, pentru ca renovarea lor nu este costisitoare dpv financiar, o mare parte din materiale gasindu-se gratuit pe toate drumurile, adica lut, apa si paie, si in plus casele se incalzesc repede si mentin cladura mai bine decat cele din caramida arsa sau din ciment. In plus satul este imbatranit, mai sunt cativa batrani, care dupa ce mor, casa si pamantul vor fi parasite, pentru ca tinerii oraseni nu se mai intorc, si abandoneaza sau vand aceste case. Sunt foarte multe scoase la vanzare numai in jurul meu. De aceea va invit daca e sa formam o comunitate in sat la mine, Oricum fata de alte zone costa mult mai putin. Ar fi o varianta chiar daca nu va fi pentru mult timp. Am fost de curand la tara si mergand pe drum si vazand aceste case parasite, chiar dragalase cu prispa si peretii tencuiti in culori vii, mi-a venit aceasta idee de a repopula satul cu de-al de noi care vrem sa fugim de actele cu cip. Ce ziceti? in preajma este si o manastitre cu obste formata din parinti de la Petru Voda, de care am auzit ca sunt pe aceeasi unda cu noi.

      Si inca ceva, ai spus ca nu ai face fata la manastire. Dar ori ca stai la tara ori la manastire, conditiile sunt cam aceleasi numai ca in primul caz nu avem slujbe zilnice. Dar problema este ca si la manastire te poti lovi de aceeasi problema a actelor cu cip. Daca le refuzi risti sa te dea afara si atunci tot pe cont propriu ajungi.

      Apreciază

  16. aha said, on decembrie 3, 2014 at 1:26 am

    frate Vasile, am si eu o intrebare de nestiutor. daca tu ai blogul in Romania dar un comentator din SUA, sa zicem , posteaza un comentariu, ce ora apare pe blogul tau? ora lui sau ora unde e facut blogul (adica ora Romaniei) ?

    Apreciază

    • aha said, on decembrie 3, 2014 at 1:34 am

      te intreb pentru ca am postat un comentariu pe blogul lui radu iacoboaie si ora la care apare ca postez este exact cu 2 ore in urma fata de ora mea. de ce oare? cand postez la tine pe blog imi apare exact ora Romaniei. a el nu.

      Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 3, 2014 at 4:41 am

        aha

        Nu a reglat ora blogului.

        Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 3, 2014 at 4:40 am

      aha

      Ora blogului.

      Apreciază

      • aha said, on decembrie 3, 2014 at 9:28 am

        multumesc

        Apreciază

      • radu iacoboaie said, on decembrie 4, 2014 at 12:36 am

        Frate Vasile, spune-mi unde să accesez pentru a regla ora blogului. Câteva comentarii ale lui ,,aha” le-am șters la mine, pentru insultă… Nu puteam să le las așa…
        Nu știu nici cum să șterg un alt blog, cel inițial care s-a blocat, iacoboaieradu2014… De aceea îmi apar comentariile aici sub acest nick…

        Apreciază

  17. Mihai said, on decembrie 4, 2014 at 9:17 am

    De ceva vreme, in fiecare an parintelui i se face pomenire la chilia din NMuntii Stanisoarei, locul unde s-a ascuns de comunisti ani in sir. Oamenii din partea locului spun ca un padurar si fiul lui stiau unde era chilia si in fiecare luna ii aduceau cate un rucsac de cartofi, tainuind totul…!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.