SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei (13.11.2014): Ti-ai vaccinat copilul? Se va juca pe tablete si va primi dulciuri. Nu l-ai vaccinat? Are dreptul sa se uite cum ceilalti se joaca pe tablete si mananca dulciuri. Dar evident ca asta nu inseamna discriminare

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 13, 2014

   Iata comentariul cititorului remy71 postat la IMUNOLOG: Bebelusii sunt VACCINATI la greu doar pentru “A-I INSTRUI PE PARINTI”? STATISTICI ce nu pot fi ascunse: VACCINURI MULTE = MORTALITATEA INFANTILA MARE:

Azi la scoala fetitei mele (clasa 0 pregatitoare) s-a facut vaccinul antipolio. Am fost 4 (din 32) parinti care am refuzat vaccinul. Fiica mea a venit acasa bosunflata si am intrebat-o ce are? Raspuns: “colegii mei care au facut vaccinul s-au jucat pe tablete si au primit dulciuri”. Cat de nenorocit poti sa fi ca sa ademenesti niste fiinte nevinovate si apoi sa le otravesti?

Comentariu saccsiv:

Evident, asta nu se cheama discriminare.

Ce-ar fi fost insa daca acelasi lucru i se intampla unui copil adoptat de un cuplu de homosexual? Pai ne stia deja toata planeta, iar de la invatator si pana la director isi pierdeau pe veci dreptul de a mai profesa in vreo scoala. Si foarte probabil ca ministrul educatiei si-ar fi dat demisia.

Iar in cazul unui copil evreu se lasa cu puscarie.

Tagged with:

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. RomeoB said, on noiembrie 13, 2014 at 8:17 am

    A aparut un nou tip de supraveghere prin intermediul Facebook si a forumurilor.

    El functioneaza de cateva luni pe http://www.ziuaveche.ro/

    Daca intrii pe forum cu browserul FireFox, si cu FireFox nu te-ai conectat niciodata pe facebook, in zona de comentarii a unui articol apare mesajul:

    Firefox can’t establish a connection to the server at http://www.facebook.com.

    Daca intrii pe forum cu Internet Explorer, si anterior te-ai conecta cu un cont de FaceBook, ti se cere sa confirmi ca esti intradevar acel cont si sa faci un comentariu.

    Daca cu browserul google crome te-ai conectat cu alt cont, ti se cere confirmarea acelui cont, pt a face un comentariu.

    Prin urmare, aceesarea unui sait, orfrea administratorului saitului sa stie contul de facebook = identitatea persoanei care citeste acele informatii…

    CONCLUZIA: ACCESAT INTERNETUL CU BRWSERE CU CARE NU V-ATI CONECTAT NICIODATA PE Facebook !

    Apreciază

  2. aha said, on noiembrie 13, 2014 at 9:11 am

    perfizi mai sunt! sarlatani de suflete!

    Apreciază

  3. ultimul mohican said, on noiembrie 13, 2014 at 9:40 am

    Lansez mai mult o intrebare decat o tema de discutie: in ultimele luni am primit telefonic destul de multe oferte de analize medicale gratuite efectuate de firme de care n-am auzit, unele din judete indepartate (din cauza accentului am intrebat o operatoare si a recunoscut ca e din Harghita, judet in care de altfel s-a si desfasurat un program pilot de analize gratuite la sate sustinut de Consiliul Judetean si fundatia „Caritas”), firme care in general inchiriaza pentru cateva zile sau saptamani spatii pentru aceste examinari in localitatile vizitate.
    Sunt sigur ca nu grija fata de aproape ii mana in lupta. Insa care e atunci scopul lor nedeclarat ? Numai eu am primit pe telefonul fix in ultimele 6 luni circa 1-2 astfel de apeluri pe luna cu oferte de analize medicale gratuite pentru toata familia.
    Daca nu sunt peste tot si nu sunt foarte dese aceste cazuri poate sunt firme care incearca sa vanda cu ocazia examinarilor diverse produse medicale, in special persoanelor mai in varsta, ca acestea li se par mai usor de prostit.

    Daca fenomenul este de amploare mai mare, sa fie vorba oare de ” consolidarea” bazei de date medicale a populatiei, sau chiar a unor segmente tinta din populatie. Ca tot se face in preajma datei limita de implementare a cardurilor de sanatate, care include si „optiunea” donarii de organe. Consolidarea unei bazei de date cu romani purtator de ficati eco transplantabili si ieftini.

    Apreciază

    • STOP RFID said, on noiembrie 13, 2014 at 1:13 pm

      E vorba de colectarea de date personale pentru dosarul electronic. Orice om va avea un dosar electronic cu toate datele sale, cu toate cumparaturile sale, cu toate bolile, cu toate optiunile politice cu religia sa, cu pasiunile sale, totul va fi. Iar in caz ca nu te supui te ia ca din oala ca sa fi reeducat.

      Apreciază

    • timisorean1 said, on noiembrie 14, 2014 at 4:49 pm

      Si in Timisoara sunt destul de multe evenimente medicale, un fel de conferinte cu prezentare de produse in cadrul carora se fac si analize medicale gratuite. Conditia pentru gratuitate este sa participi la intreaga conferinta, ceea ce majoritatea pricep mai greu. Ei sunt atrasi pe ideea de analize gratuite. Ultimul eveniment de genul asta de care am cunostinta s-a desfasurat saptamana aceasta in Timisoara(unul din mai multe posibil). Cei care l-au condus sunt etnici maghiari din Mures iar seful lor e chiar cetatean maghiar.

      Apreciază

  4. botaceala said, on noiembrie 13, 2014 at 10:28 am

    In Austria,daca nu-ti vaccinezi copilul,incepand de la nastere,nu primesti alocatia pt copil,ca sa vedeti cat de nemernici pot fi!

    Apreciază

    • andrei-d said, on noiembrie 13, 2014 at 10:56 am

      botaceala,
      Fii mai zambitoare, nu te mai posomorâ, asa va fi de acum, vrei ceva de la ei, faci ce spun ei. Problema nu e asta (pentru ca acum ai de ales), dar in curand vom fi siliţi! Deci poti alege modest sa nu-ti nenoroceasca copilul jertfindu-te(sunt de acord sa nu primesc nici bani nici vaccinul)! Cu atat mai mult va spori credinta si vei plange mai mult la Icoana Maicii Domnului, cu atat mai mult iti vei indrepta capul unde trebuie! Lasa alocatia. :p

      Apreciază

    • Andreea said, on noiembrie 13, 2014 at 3:38 pm

      Buna! Sper sa nu te superi pe mine, dar ai putea da un link despre situatia din Austria? Ma intereseaza problema, eu locuiesc in Suedia cu familia si asteptam cel de-al treilea bebe, pe primii doi copii nu i-am vaccinat si nici nu intentionez; m-am uitat de curiozitate pe net dar acolo scrie ca vaccinarea nu e obligatorie, si eu am emotii aici, sper sa nu am probleme daca refuz. Doamne ajuta!

      Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 13, 2014 at 6:05 pm

        „Şi veţi fi urâţi din cauza numelui Meu![…] Dar îndrazniţi, Eu am biruit lumea!”
        În toate problemele ce le vei avea sa strigi in gand sau cu voce tare si sa fii hotarata: DOAMNE, AJUTĂ-MĂ! Si nu-ti va veni a crede ce se va intampla.

        Apreciază

      • ETRN said, on decembrie 7, 2014 at 6:33 pm

        Cum e în Suedia dpdv al vieții creștinești și al creșterii copilului?

        Apreciază

  5. Olivia said, on noiembrie 13, 2014 at 11:23 am

    Suntem, pana la urma. doar doi parinti (adica doi reprezentanti a doi copii diferiti) care refuza vaccinul antipolio. 😦 Al treilea parinte s-a razgandit din cauza presiunii la care a fost supus de medicul de familie.
    Iar la sedinta cu parintii de saptamana viitoare voi face o expunere a ceea ce inseamna Halloween-ul, cu toate semnificatiile sale macabre.

    Apreciat de 1 persoană

    • realist said, on noiembrie 14, 2014 at 12:14 am

      Halloween = hell will win.
      Nu e o coincidenta.

      La fel „entertainment” = enter detain mental = introdu mentalul (unei persoane) intr-o stare si retine-l acolo.

      Apreciază

  6. Radu said, on noiembrie 13, 2014 at 12:37 pm

    Ce mizerie de societate pe zi ce trece e mai nasoala pana unde o sa mai ajungem oare?

    Asta e un fel de experiment cum a fost cu cainele lui Pavlov

    „Democratia” merge doar atunci cand le convine lor cand nu e stat despotic mascat

    Ar trebui dar costa un avocat bun sa ii dati in judecata daca se poate pentru chestia asta…

    Maine poimaine ne trezim pe strazi ca avem si drone care zboara la vreo cativa zeci de metri pe deasupra noastra si inregistreaza ce vorbim si ce facem

    George Orwell ar ramane stupefiat cred…a scris romanul ca un semnal de alarma inca din 1949, romanul „O mie noua sute optzeci si patru” cand l-am citit in liceu ca a trebuit sa il citesc mi-am zis ca e exagerat si m-am infricosat putin e o carte dura si nu e pentru cei slabi de inima

    Romanul asta si multe altele cum ar fi Arhipelagul Gulag ar trebui facute lectura obligatorie in Romania dar nu ai sa vezi asa ceva evident

    Apreciază

    • aha said, on noiembrie 13, 2014 at 12:51 pm

      apropo de Orwell si de „1984”. am tot cautat pe net sa mai vad odata filmul si nu am reusit sa il gasesc.vroiam sa il vada si altcineva. pe toate site-urile de filme online nu se gaseste nimic referitor la acest film. stie cineva un astfel de site de unde as putea sa vizionez filmul?

      Apreciază

      • aha said, on noiembrie 13, 2014 at 4:40 pm

        deci a devenit periculos filmul asta si de aia nu il gasesc!

        Apreciază

      • mircea.v said, on noiembrie 14, 2014 at 12:07 am

        Cartea trebuie citita, nu filmul, ref la 1984. Mai este si „ora 25” – Virgil Gheorghiu, si scris tot in acea perioada, 1946-47.

        Cica lui Pavlov i-a murit cainele, si el tot mai mergea sa-i duca mancare :).

        Un paragraf din alta carte a preotului si scriitorului Constantin Virgil Gheorghiu din cartea „Tatal meu, preotul, care s-a urcat la cer. Amintiri dintr-o copilarie teologica”.

        „Linia pe care am urmat-o aici pe pamint a fost pentru mine pricina unor nesfirsite suferinte. Ele nu se vor sfirsi decit o data cu moartea mea. Contemporanii mei – oamenii acestui veac stiintific si materialist, care nu pot trai fara sa masoare totul, sa calculeze totul, sa precizeze totul – s-au straduit sa stabileasca in mod exact, stiintific, directia vietii mele, a gindurilor mele, a opiniilor si faptelor mele. Cum o stabilesc de altfel pentru fiecare cetatean in parte. Pentru a stabili exact directia pe care o ia un catatean, ei folosesc, fireste, busola. Din nefericire, acul busolei nu indica decit directiile de pe pamint. Cu busola in mina, contemporanii mei au constatat, in chip foarte stiintific, ca eu nu ma indrept nici la dreapta sau spre vest, nici la stinga sau spre est, nici in fata, nici inapoi. Atunci au tras concluzia, in mod stiintific, ca nu am o directie. Iar acest fapt li s-a parut atit de suspect si de periculos, incit mi-au pricinuit suferinte ingrozitoare. In fond, le dau dreptate in aceasta privinta. Ei vor sa cunoasca atitudinea si orientarea pe care le ia orice individ, pentru a-l putea supraveghea, pentru a-l ajuta, daca se afla pe linia aprobata de autoritati, sau pentru a-l ucide, daca se gaseste pe o alta linie. Din moment ce nu puteau stabili cu busola in mina directia pasilor mei, ei n-au putut nici sa ma ajute, pentru a avea un eventual partizan in plus, nici sa ma ucida, pentru a avea un adversar mai putin. […] De ce folosesc aparate, cum e busola, care nu indica decit punctele cardinale, si niciodata cerul ? Cum aparatele lor nu indica cerul, ei au tras concluzia ca cerul nu exista. Cu atit mai rau pentru ei ! Or tocmai cerul e punctul directiei mele.”

        Apreciază

  7. FlorianP said, on noiembrie 13, 2014 at 1:04 pm

    Doamne ajuta! Sotia a nascut un copil la Spitalul Sf Imparati Constantin si Elena sau Judetean, din Bucuresti. Am semnat hartiile ca Refuz vaccinul. Medicul neonatolog deja era suparat ca refuz. La externare pe fisa copilului scrie ca a fost vaccinat. ATENTIE mare tuturor. Mi-a fost vaccinat copilul fara acordul meu.

    Apreciază

    • anonim said, on noiembrie 13, 2014 at 1:52 pm

      DUMNEZEU STIE CA NU AI SEMNAT!!!ASTA ESTE CEL MAI IMPORTANT!!!NU DEZNADAJDUITI!

      ASA VA FI SI CU PECETEA…CHIAR DACA TI-O PUNE CU JAPCA SI MORI IN CHINURI IMPORTANT ESTE SA NU CEDEZI!!CAND ESTI ALATURI DE DUMNEZEU CINE ITI POATE STA IMPOTRIVA?

      iata cat de puternici erau mucenicii.si erau trasi pe roata tocati .marunt ..si nu cedau ..venea INGERUL DOMNULUI SI II REFACEA COMPLET .SI turba satana..si din asta crestea si mai mult numarul mucenicilor ….sa nu fim mamaligi….vizionati …va va ajuta f f mult duhovniceste .si sa nu uitam de actele cu cod de bare 666 /rfid 666 sau carduri de nesanatate sau pasapoarte sau buletine electronice/biometrice..nu luati ce va propune satana..fara frica!va va trimite DUMNEZEU in secret ajutor prin INGERII sai..nu deznadajduiti..

      Apreciază

    • timisorean1 said, on noiembrie 14, 2014 at 4:50 pm

      @FlorianP

      Daca e cum spui poti cere daune enorme.

      Apreciază

    • Cosmin said, on noiembrie 15, 2014 at 11:36 pm

      @ FlorianP

      Daca copilul a fost vaccinat, pe corpul lui trebuie sa fie vizibile urmele specifice vaccinarii. Daca aceste urme nu sunt vizibile, copilul nu a fost vaccinat, iar medicul a gasit o cale de compromis. A completat actele procedurale pentru a fi ok fata de cei din ierarhia superioara, deoarece se stie ca sistemul medical trebuie sa-si faca norma la vanzari.

      Vaccinarea = vanzare. Actul medical a ajuns un act de comert. De aceea medicamentele nu vindeca ci amelioreaza simptomatica in cel mai fericit caz. Un pacient vindecat = un client pierdut. Vaccinurile reprezinta transformarea individului venit pe lume intr-un viitor client dependent de industria farma.

      Apreciază

  8. abc Marin said, on noiembrie 13, 2014 at 1:47 pm

    cred ca ar fi mai bine ca femeile să nască cu moașa acasă .

    Apreciat de 1 persoană

  9. Paul said, on noiembrie 14, 2014 at 11:02 am

    Pentru Olivia ! Nici noi nu am fost de acord cu acest vaccin si am avut discutii mai „aprinse” cu D-na Invataroare . Sti ce ne a spus ? Dar ce va obliga cineva ?! ..Cand i-am spus ca vreau sa vad seringile care se fac la copii mia spus ca Nu aveti incredere ?! si i-am raspuns ca Nu pot avea incredere atat timp cand ma obligi sa il facem in clasa a 2 lucru care parintii nu il stiu. Cat despre d-na asistenta nu am avut probleme chiar daca a fost indignata de propunerea mea de a vedea acele seringi si serul vaccinul pentru „linistea mea ” ca parinte. Intreb eu oare mai avem vreo sansa ? Din doua rele ce sa nai alegi la aceste alegeri si cum sa o mai dai sa fie bn pentru viitorul copiilor nostri si asa indatoratii , de catre altii .Doamne ajuta ! Bietul nostru popor roman care se va renaste numai dupa ce se va reantragii. (O parere personala ).

    Apreciază

    • remy71 said, on noiembrie 14, 2014 at 9:16 pm

      Si pana la urma i-ai facut vaccinul? Daca da de ce? Daca nu foarte bine.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.