SACCSIV – blog ortodox

VIKTOR IUȘCENKO i-a imbolnavit pe multi de LEPRA? Prima victima, IULIA TIMOSENKO? Printre cei ce au venit in contact cu el: TRAIAN BASESCU

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 12, 2014

Iata ce putem citi in articolul O ipoteză terifiantă în presa rusă: FOSTUL PREȘEDINTE UCRAINIAN VIKTOR IUȘCENKO ESTE BOLNAV DE LEPRĂ ȘI EXISTĂ PERICOLUL SĂ SE FI MOLIPSIT DE LEPRĂ ȘI POLITICIENI (UCRAINIENI SAU STRĂINI) CARE AU VENIT ÎN CONTACT CU EL din septembrie 2014, aparut in http://universulromanesc.ro/

♦ Prof.dr. Igor Gundarov: ”-Viktor Iuscenko nu a fost otrăvit cu dioxină ci este bolnav de lepră”   ♦  Intervalul în care poate debuta boala: de la câteva luni la 30 de ani de la contaminare   ♦  Durerile de spate și hernia de disc, două dintre semnalmente  ♦  Printre oamenii politici care au venit în contact cu Iușcenko: Colin Powell, Traian Băsescu, George Bush, Hillary Clinton, Iulia Timoșenko ♦  În anul 2002 Iuscenko a fost de 65 de ori la medic   ♦  Gundarov: ”Mulți pot fi infectați. La unii semnalele au apărut deja.  Poate că Dumnezeu a hotărât să pedepsească elitele politice prin acest fel de epidemie”   ♦  Fața umflată sau ca o coajă de portocală și ”masca de leu”   ♦  FSB a avertizat Rada de la Kiev încă din 2003, dar nimeni nu a vrut să asculte ♦

În presa rusă au apărut deja materiale în legătură cu o ipoteză absolut terifiantă, care ar putea zgudui întreaga clasă politică mondială în cazul în care ele ar reflecta adevărul. S-ar dovedi în acest fel că meseria de politician nu este chiar una lipsită de riscuri așa cum crede lumea ci dimpotrivă.
Articolele apărute în presa rusă arată că Viktor Iușcenko, fostul președinte al Ucrainei în perioada 2005-2010,  este bolnav de lepră de zece ani.

A-IUȘCENKO-3-SITE-300x300

Profesorul Igor Gundarov, doctor în medicină la Centrul Special de Medicină Preventivă al Ministerului Sănătății din Federația Rusăeste medicul care în urmă cu nouă ani l-a diagnosticat pe Viktor Iuscenko ca fiind bolnav de cumplita maladie medievală numită lepră.
Pe Victor Iuscenko îl durea atunci spatele, nu putea să meargă, i se umflase fața și pe piele îi apăruseră ulcerații inexplicabile. Nimeni nu putea explica de unde apăruse boala și nici măcar ce fel de boală era. Dar nimeni nu citise fișa medicală a lui Iușcenko, nici măcar medicul lui curant, chirurgul Bohomolet.
Bolnavul era atunci candidat la președinția Ucrainei și ca să nu simtă durerile avea o sondă aplicată pe spate prin care îi picura în venă un drog (opiu) care să-i atenueze chinurile la mersul pe jos.
Profesorul Gundarov nu a mers la Kiev să-l vadă pe pacient fiindcă și-a dat seama despre ce boală era vorba după radiografiile și analizele care i s-au trimis. Alte fotografii și radiografii ale lui Iușcenko existau pe internet.
În al doilea rând, doctorul îl observase atent la televizor pe pacient și ceruse și fotografii ale acestuia făcute îndeaproape. Când îi fuseseră aduse fotografiile, după o examinare atentă a acestora și după citirea analizelor biologice, el a comunicat colegilor ucrainieni  că Victor Iuscenko se îmbolnăvise de lepră.

A-IUȘCENKO-1-SITE-300x273

El a recomandat ca Iuscenko să fie internat în carantină și să înceapă imediat tratamentul contra leprei. Nimeni nu trebuia să mai vină în contact cu el decât respectând anumite norme medicale igienice.
În acea perioadă Victor Iușcenko era pe ”cai mari”, se bucura de o faimă de erou al Revoluției Portocalii, avea la picioarele lui Ucraina, iar Uniunea Europeană și SUA îl considerau copilul răsfățat al capitalismului occidental.
Tocmai de aceea diagnosticul profesorului Gundarov a ”scandalizat” pe puținii care au luat cunoștință de el, iar mass-media occidentale au dat propriul lor ”diagnostic” și au  ”informat” opinia publică europeană că Iușcenko fusese otrăvit de ruși ca să-l scoată din viața politică.
Profesorul Gundarov le-a spus atunci acelora care puteau să-l înțeleagă: ”-Ascultați bine ce vă spun! Eu sunt medic sovietic și am depus jurământ de medic în slujba sănătății oamenilor și a semenilor mei. Cunosc bine lepra din teorie și din practică. Am lucrat într-un spital de leproși și teza mea de doctorat are ca temă apariția și evoluția leprei. Vă avertizez că dl Iuscenko are lepromah și cei care veniți în contact cu el este posibil să vă puteți îmbolnăvi și voi de lepră. Rezultatele analizelor sunt clare și simptomele la fel.  Dacă eu greșesc, atunci îmi rup diploma de doctor în medicină! Este dreptul vostru să nu mă credeți, dar atunci vă asumați o mare responsabilitate și un mare risc în primul rând față de sănătatea voastră”.

A-IUȘCENKO-2-SITE-300x256

Când starea lui Viktor Iuscenko s-a agravat el a fost dus imediat la o clinică în Austria unde i s-a pus un diagnostic bizar de intoxicare cu dioxină și a fost tratat în mare secret.
El s-a întors, dar simptomele nu au dispărut, pentru că de obicei lepra evoluează lent și nu atacă masiv organismul ci într-un interval care poate dura și 30 de ani de la contaminare. Ea produce căderea degetelor, apoi a membrelor și ulcerații înspăimântătoare pe față. Până atunci simptomele sunt unele banale și se pot confunda cu artrita, hernia de disc sau sciatica. Nu există leac contra leprei, dar de curând a fost pus la punct un tratament care poate stopa evoluția bolii, dar chiar și așa  s-au constatat recidive la unii dintre  cei tratați.
Profesorul Igor Gundarov și-a continuat munca de cercetare la Centrul de Medicină de Stat la care lucrează, iar episodul cu Iuscenko a fost uitat.
Totuși, în februarie anul acesta, Iulia Timoșenko, una dintre colaboratoarele apropiate ale lui Iușcenko a fost eliberată din închisoare și ea apărut în fața susținătorilor Maidanului de la Kiev într-o stare deplorabilă: pe un scaun cu rotile, cu fața umflată, cu dureri mari de spate etc. Ea nu putea merge, o durea spatele, avea fața umflată și pe piele ulcerații asemănătoare celor pe care le avusese Iușcenko.

În acel moment lumea și-a adus aminte de Igor Gundarov și de avertismentul lui. Iulia Timoșenko fusese una dintre persoanele care stătuseră foarte mult în apropierea președintelui Iuscenko. Era oare posibil să se fi îmbolnăvit și ea de lepră?
Ziariștii ruși au dat din nou buzna peste medic și i-au relatat starea în care se găsește Iulia Timoșenko. Medicul i-a ascultat și a zis: ”-V-am spus și nu ați vrut să mă credeți!”

A-IUȘCENKO-5-SITE-266x300

În continuare medicul le-a adat amănunte despre această cumplită boală: ”Lepra a avut o mare răspândire în Evul Mediu. Leproșii trebuia să poarte cu ei un clopoțel care să atenționeze lumea să se ferească de ei. 
    Boala este provocată de un germen numit Mycobacterium Hansen care este ca sporii unei ciuperci și se transmite prin atingere sau prin conversație. 
    În jurul bolnavului roiesc milioane de bacterii și cei care se apropie neprotejați  la o distanță mai mică de cinci metri de bolnav riscă să se contamineze. Riscă să se contamineze, dar (atenție!) nu înseamnă că se îmbolnăvesc instantaneu. Semnele bolii pot să apară și după 20 sau 30 de ani. 
    Lepra are multe fețe. Un om poate să se trateze de dureri la coloana vertebrală și să se opereze de hernie de disc, dar în realitate să fie bolnav de lepră. Altul poate să aibă probleme mari cu stomacul, cu pancreasul, dar să fie bolnav de lepră. 
    Lepra trăiește în nervi. Îmbolnăvește nervii în așa fel încât ei se dilată și nu mai au loc în canalele oaselor și atunci apar dureri ca și când ar fi strânși. Atunci cazi jos și nu mai poți merge, te doare spatele.
Lepra nu ucide, dar îi face viața iad bolnavului. Anual apar în lume circa opt mii de noi bolnavi de lepră și cu totul sunt în întreaga lume vreo 14 milioane. În ultimul timp au fost descoperite medicamente care să o oprească din evoluție, dar uneori recidivează chiar și tratată.”
Ziariștii i-au amintit medicului că în Austria Iuscenko a fost diagnosticat cu intoxicare cu dioxină.
Doctorul Gundarov a spus: ”-E bine uneori pentru un candidat la președinție să i se creeze o aură de martir. Așa că s-a emis versiunea de otrăvire cu dioxină. Ce dioxină? De unde dioxină? Medicii de la clinica din Viena au infirmat acest diagnostic și au spus că nu este vorba de nici o otrăvire. 
  Totuși s-au făcut presiuni asupra doctorilor ca ei să accepte acest diagnostic. Directorul clinicii (doctor) a refuzat să semneze un astfel de act și a spus că nu e vorba de nici o otrăvire. El fost concediat. Dar mai târziu a dat în judecată spitalul și a fost primit înapoi.
    Analiza că Iuscenko are dioxină în sânge a venit la trei luni după internare. Înainte de internare sângele lui nu avea nici un fel de dioxină. Era curat. Toate comisiile medicale care l-au examinat ulterior pe Iuscenko nu au semnalat nici o otrăvire cu dioxină. Procentajul de dioxină din sângele lui era normal. Ulterior el a refuzat să mai repete analizele, în ciuda insistențelor medicilor. A refuzat să mai dea vreo probă de sânge. A refuzat chiar și atunci când i s-a spus că este nevoie ca să se înceapă urmărirea penală contra prezumtivilor atentatori la viața lui.
Chiar mie ca medic mi s-a reproșat că am pus diagnosticul de la distanță. Dar nu era nevoie să merg la pacient acasă pentru a pune diagnosticul. Sunt profesionist. Nu am nevoie să pipăi ca să văd că pacientul are ”masca de leu” a leproșilor. Și Iuscenko avea acea mască. Fața i se îngroșase, pe piele îi apăruseră supurații și pielea feței lui semăna cu o coajă de portocală. 
     ”Masca de leu” este semnul clar al bolnavului de lepră. Ea schimbă chiar diferențele rasiale dintre oameni. Lepra deformează cartilajul urechilor și urechile se umflă. Ea afectează nervii pleoapelor și pleoapele nu mai pot fi controlate și cad. Pielea feței devine ca o coajă de portocală. În fotografii se văd foarte clar la Iuscenko acestea toate. Nu era nevoie să mergi la fața locului ca să-ți dai seama care este adevărul.
     Numai că medicii ucrainieni și chiar cei occidentali nu au fost în stare să pună diagnosticul fiindcă lepra este o boală foarte rară în Europa.
În al doilea rând eu am citit fișa medicală a lui Iușcenko. Această fișă trebuia s-o citească medicul lui curant, chirurgul Bohomolet. Dar Bohomolet nu a citit-o. 
   Ei bine, fișa aceea arată clar că mult timp înainte de anul 2005 în care a devenit președinte,  Iuscenko a avut mari probleme cu stomacul, a avut o dermatită căreia medicii nu i-au putut stabili proveniența, a avut paralizii temporare, erizipel. 
    În anul 2002, conform fișei lui medicale, Iușcenko a fost de 65 de ori la medic. Au fost luni în care se ducea și de 7 ori la medic. Până la urmă durerile de spate l-au pus jos și a fost dus la operație unde canalele de trecere a nervilor prin os au fost lărgite ca nervul să nu mai sufere.
     În cele din urmă i-am trimis diagnostivul meu și l-am sfătuit ce tratament să ia și, slavă Domnului, m-a ascultat și a început să se trateze. 
     Unul dintre medicii institutului nostru s-a dus la el și i-a spus adevărul. La început a râs, a refuzat să asculte, apoi a căzut pe gânduri și a întrebat scurt: ”Și ziceți că asta poate fi lepră?” Și omul nostru a spus: ”Da, poate fi lepră!”  
   O să vină vremea când o să vă spun mai mult…
     Tot ce vă pot spune este că oamenii noștri de la FSB precum și medici de-ai noștri au atras atenția celor din Rada Ucrainei să fie foarte atenți, să facă periodic controale medicale, să nu se apropie de Iușcenko la mai puțin de cinci metri. Le-am spus că epidemiologia este o știință și că ea stabilește foarte clar regulile care trebuie urmate când vorbești cu un lepros sau când te apropii de el. Zece ani am bătut la ușile lor. Le-am trimis și scrisori. Degeaba. Nu ne-a ascultat nimeni. Iar acum Iulia Timoșenko are aceleași simptome ca Iușcenko. Ea a stat cel mai aproape de Iușcenko. Uneori se îmbrățișa cu el și el o săruta.
    Acum ea se simte mai bine, dovadă că în Germania ea a început tratamentul contra leprei.”
Ziariștii l-au întrebat pe medic dacă este etic să vorbești așa despre bolile unor oameni, iar medicul le-a răspuns:  ”-Desigur, etica…Hm!…Așa e… Etica zice că un om are dreptul de a-și păstra secretă boala. Dar etica nu zice nimic despre dreptul unei mulțimi de oameni de a se apăra și despre dreptul acelor oameni de a ști ce pericole îi pândesc. Ia să-ntrebăm noi etica asta: cine are mai multe drepturi: individul care este bolnav sau sutele de oameni a căror viață el o pune în pericol? 
    După principiile eticii, congresmeni ai SUA au dreptul să știe că în fața lor este un ucrainian lepros cu fața desfigurată de lepră față de care trebuie să păstreze distanța? Sau nu au dreptul să știe asta? Dar copii și soțiile lor au dreptul să știe acest lucru?  Dar consilierii americani cu care Iuscenko se îmbrățișa? Și este cunoscut că Iuscenko e un om căruia îi place să stea de vorbă și să se îmbrățișeze cu oamenii. Nu există om mai pupăcios ca Iuscenko!”
Ziariștii s-au arătat îngroziți de cuvintele medicului, cu atât mai mult cu cât Iulia Timoșenko și alții din anturajul lui Iușcenko au donat sânge pentru militarii Armatei Ucrainei. Ei l-au întrebat pe doctorul Gundarov dacă nu cumva lepra afectează și creierul și dacă nu cumva rusofobia demențială a unor militari și politicieni ucrainieni se explică tocmai prin faptul că au fost contaminați cu virusul leprei prin aceste donări de sânge.
Medicul a răspuns: ”-Nu știm încă în ce măsură lepra afectează rațiunea și creierul. Dar vă pot spune că simptome ale leprei au apărut la mai mulți politicieni de elită din alte țări: deformarea urechilor, vânătăi pe corp,nervozitate, dureri de spate cumplite. Poate că Dumnezeu a decis să pedepsească în acest fel elitele politice printr-o epidemie. Eu mi-am făcut datoria de medic sovietic și prin obligațiile jurământului meu de medic i-am avertizat pe cei care puteau fi în pericol. Din nefericire pentru ei, oamenii încă mai cred că un om important din societate nu se poate îmbolnăvi. Dar să ne amintim numai de Elțîn, bolnav de inimă și de comoție cerebrală, care cu un zâmbet și cu o bătaie pe umăr urmate de câteva vorbe glumețe aproape că a desființat Armata Federației Rusă”

A-IUȘCENKO-9-SITE-300x300

Gheorghe PANAITESCU

   Comentariu saccsiv:

   In noiembrie 2014 apare o varianta mai scurta a articolului de mai sus:

Ipoteză terifiantă în presa rusă: Viktor Iuşcenko e bolnav de lepră?

Studiati va rog si:

http://ru-facts.com/news/view/39129.html

Ipoteza nu e noua, despre lepra se scria inca din 2004:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/4054285.stm

Sau 2008:

http://rt.com/news/yushchenko-testifies-in-poisoning-case/

O fi real? Sau doar o metoda de a baga rusii oleaca spaima in ceilalti?

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Gabriel said, on noiembrie 12, 2014 at 6:05 pm

  Daca e adevarat inseamna ca president Base a bagat lepra in tara…la propriu

  Apreciază

  • Ioannis said, on noiembrie 13, 2014 at 1:03 am

   Mare atentie la domnul Radu Iacoboaie a carui muză – EIena Ůđrea a fost amanta lui Băşe, care la rându-i s-a intalnit cu presedintele Iuscenko. Insa ma gandesc daca nu cumva acesta a luat lepra defapt de la Base…
   Oare sa fie aceasta molima cauza deliriului d-nului RI?

   Apreciază

 2. cosminmatiu said, on noiembrie 12, 2014 at 6:16 pm

  Despre lepra se scrie in Vechiul Tesament ca pedeapsa a lui Dumnezeu.

  Apreciază

 3. Gabriel said, on noiembrie 12, 2014 at 6:26 pm

  A trecut la Domnul si Grigore Caraza…

  http://mesagerulneamt.ro/2014/11/a-murit-un-erou-grigore-caraza/

  Apreciază

 4. dante said, on noiembrie 12, 2014 at 7:20 pm

  Si Iuscenco de unde a luat lepra, ca nu cred ca umbla asta asa sloboda prin Kiev?
  Cit despre Base, nu poate fi vorba ca a luat lepra, el insusi e LEPRA.

  Apreciat de 1 persoană

  • IOAN said, on noiembrie 12, 2014 at 8:19 pm

   dante

   tu esti din zona Olteniei

   poti spune cum stau Manastirile din zona dar si Preotii in ce priveste cardurile de sanatate 666

   Apreciază

 5. Valentin said, on noiembrie 12, 2014 at 7:36 pm

  off topic:

  am fost la mormântul părintelui Arsenie Boca, e sfânt.
  http://www.arsenieboca.ro/

  Apreciază

 6. daniel said, on noiembrie 12, 2014 at 7:59 pm

  Scrisoarea unui tânăr pentru Patriarhul României: „Nu vă e ruşine că l-aţi vândut pe Dumnezeu cu bucăţica?“

  http://adevarul.ro/news/societate/scrisoarea-unui-tanar-patriarhul-romaniei-nu-e-rusine-l-ati-vandut-dumnezeu-bucatica–1_54622ac30d133766a8c273e7/index.html

  Apreciază

 7. scortisoara said, on noiembrie 12, 2014 at 8:59 pm

  Cu regret spun ca in ultimele pelerinaje in care am fost am intalnit aceeasi situatie : taxe si tarife la manastiri . Exceptie : Man. Prislop ….aici nu sunt tarife . Iar la Man. Sambata de Sus calugarul de la pangar s-a uitat la bilet si al banii mei si a spus : ” Noi ne rugam doar de cati bani aveti . Ziua de rugaciune este 1 leu ” …. Am incetat sa mai dau bani la manastiri pentru rugaciuni .

  http://adevarul.ro/news/societate/scrisoarea-unui-tanar-patriarhul-romaniei-nu-e-rusine-l-ati-vandut-dumnezeu-bucatica–1_54622ac30d133766a8c273e7/index.html?utm_source=rtvnet&utm_medium=http://adevarul.ro/news/societate/scrisoarea-unui-tanar-patriarhul-romaniei-nu-e-rusine-l-ati-vandut-dumnezeu-bucatica–1_54622ac30d133766a8c273e7/index.html&utm_campaign=CrossPromo

  Daniel Nica este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a fost, timp de trei ani, managerul departamentului de Relaţii Publice al unei universităţi franceze, CEFORA Business School. Tânărul a declarat, pentru ziarul „Adevărul“, că a scris aceste rânduri din frustrare, pentru că a fost învăţat să creadă în ceva ce i-a înşelat toate aşteptările. „Nu mi se pare normal ca în anul 2014 religia, oricare ar fi ea, să impună direcţii în politic, cu atât mai puţin cu cât masele cărora se adresează sunt lipsite, în general, de surse de informare. Şi atunci ‘fac ce zice popa’ că aşa e bine“, a explicat Daniel. Acesta şi-a petrecut vacanţele în satul bunicilor, Gogoşu, situat la 60 de km de Drobeta-Turnu Severin, unde părintele „nu percepe taxe săracilor care îşi îngroapă părinţii sau îşi căsătoresc copii şi nu le vorbeşte despre alegerile prezidenţiale“. Daniel a mărturisit că va merge să voteze pe 16 noiembrie pentru că „este o obligaţie civică“ şi votul lui va fi unul anti-Ponta. Amintim cum şi-au arătat trimişii Domnului susţinerea pentru anumiţi oameni politici: prin discursuri politice în biserică, bileţele cu mesaje electorale împărţite în curtea mănăstirilor, lăcaşuri de cult transformate în locuri de pelerinaj pentru politicieni şi titluri de onoare date chiar de cei mai mari oameni din BOR şefilor Guvernului. Redăm în continuare scrisoarea lui Daniel Nica (foto): „Stimate Înalt Prea Sfintiţ Părinte Daniel, Uitându-mă la evenimentele ce se petrec în ultima perioadă în Casa Domnului nu ştiu dacă mie trebuie să-mi fie ruşine că vă port numele sau dumneavoastră să vă fie ruşine că aveţi acelaşi nume cu mine. Aş putea spune că am fost crescut la ţară, fiecare vară din primele 17 – 18 ale vieţii mele petrecându-mi-o alături de bunici într-un sat din sudul ţării. Ştiţi care erau cei mai importanţi oameni acolo? Primarul, doctorul şi popa! O să mă întrebaţi de ce, lipsit de respect, îl numesc Popă şi nu părinte, aşa cum am fost (OBLIGAT) să învăţ în timpul orelor de relgie? O să vă răspund: suntem un stat LAIC iar acest „Popă“ are cel puţin respect din partea mea! De ce? Spre deosebire de dumneavoastră, Popa din satul meu, deşi obligat de Biserica dumneavoastră, nu percepe taxe săracilor care îşi îngroapă părinţii sau îşi căsătoresc copii. Nu le cere banii pe care nu îi au pentru a sta în faţa lui Dumnezeu. Nu le vorbeşte despre alegeri prezidenţiale bunicilor mei! Nu îi obligă să cumpere ziarele bisericii sau calendarele (printate de sfinţiile dumneavoastră fără a înţelege, măcar, ideea de TVA!). Ziarele primite (OBLIGATORIU) sunt plătite din buzunarul Părintelui Nea’ Nelu (aşa cum îl ştie lumea în sat), iar calendarele sunt de multe ori oferite tot gratuit, pentru că nu toată lumea are Mercedes la poartă (dacă înţelegeţi unde bat). Obişnuiam, mic fiind, să cumpăr (de placere) cel puţin o iconiţă de la fiecare biserică/mânăstire pe care o vizitam cu părinţii mei în vacanţe. Şi credeţi-mă, am vizitat multe. Atât de multe încăt acum câţiva ani Mânăstirea Curtea de Argeş, pe care o mai vizitasem în trecut, tot pentru a aprinde o lumânare, mi-a cerut şi mie şi părinţilor mei taxă la intrare. Ni s-au dat bilete! Puteţi să credeţi asta ?! BILETE la intrare în Mânăsitre, bilete pentru a ne putea ruga. A fost ultimul an în care am vizitat acel loc, deşi plin de credincioşi, uitat de Dumnezeu. Dumneavoastră Preafericitul Părinte Daniel, împreună cu Biserica Ortodox Română, încercaţi să îmi manipulaţii buncii şi străbuncii! Îi faceţi să acţioneze politic în funcţie de interesele dumneavoastră mizând pe credinţa lor şi folosindu-vă cu NERUŞINARE de încrederea lor… de, poate, prea puţinele cărţi citite de ei… Nu cred că este nevoie să demonstrez cele scrise mai sus, aveţi cunoştinţă de ele şi pot să fac pariu că aveţi acces la internet de pe un Mac pe care eu nu o să mi-l permit prea curând… noroc de poporul creştin-ortodox. Înainte de a ajunge la subiectul acestei scrisori, o să subliniez pentru a spulbera orice dubiu, că sunt creştin, mulţumesc Celui de Sus după fiecare masă la care îmi adun părinţii şi prietenii şi mă închin în fiecare seară înainte să adorm. În calitatea mea de Fiu al Lui Dumneazeu, vă întreb, stimate Înalt Preasfinţit, aşa cum l-am auzit o dată pe tata întrebând: Nu vă e ruşine? Nu vă e ruşine că l-aţi vândut pe Dumnezeu cu bucăţica?
  V-aş ruga să nu vă rugaţi pentru mine, nu o să-mi permit să plătesc… Dumnezeul în care am fost învăţat să cred nu costă şi nu face politică.
  Cu pioşenie,
  Un Daniel, Un om.“

  Apreciază

  • dumitru daniel said, on noiembrie 13, 2014 at 7:00 am

   Probabil ca acelasi Milostiv si Mare Dumnezeu va face dreptate. Poate ca tot ce ne este dat sa tragem in vremurile acestea are un rost. Din pacate continuam sa nu facem nimic impotriva decaderii morale, nu ne opunem celor care incearca si reusesc sa ne distruga sanatatea, invatamintul, tinerii, batranii, inteligenta, taranimea, identitatea nationala, ne indobitocesc cu buna stiinta si ne reduc vointa de a ramane romani in Romania. Ai avea impresia ca se vrea sa lasam locul altora, sa fim exterminati ca natiune, ca popor milenar. Pur si simplu nu gasesc cuvintele care sa exprime ce simt.

   Apreciază

   • Cristi said, on noiembrie 13, 2014 at 10:16 am

    Dragă Dumitru Daniel, ai intuit corect, vor să ne facă să dispărem pentru a face loc unei alte nații, nu spun care, dar se poate ușor ghici…ei și ai lor conduc neamurile și dețin aproape toată puterea mondială…evident și finanțele.

    Apreciază

 8. […] via VIKTOR IUȘCENKO i-a imbolnavit pe multi de LEPRA? Prima victima, IULIA TIMOSENKO? Printre cei ce au…. […]

  Apreciază

 9. clement said, on noiembrie 12, 2014 at 9:33 pm

  Sa nu uitam de leprozeriile din Dobrogea.
  Lepra, psoriazisul si manifestarile dermatologice ale sida se pot trata cu mare reusita cu uleiuri esentiale, respectiv cu ledum groenlandum (planta din America de Nord), chaulmoogre (Africa) si borreira verticillata( Africa, America Centrala).Aceste uleiuri au proprietati antibactericide si antiseptice puternice.
  Iuscenko si Timosenko se trateaza in clinicile din Germania tocmai pentru ca in aceasta tara sunt recunoscute tratamentele „alternative”.

  Apreciază

 10. Marius said, on noiembrie 12, 2014 at 10:06 pm

  Off-topic:

  Cu ceva timp in urma s-a vorbit despre faptul ca Remus Cernea ar fi reusit scoaterea orelor de religie din scoli. Atunci nu era asa, dar se pare ca au avansat totusi in directia asta:

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18536891-curtea-constitutionala-solicitarile-care-depun-parintii-scoala-pentru-elevii-nu-mearga-orele-religie-nu-mai-sunt-obligatorii.htm

  Apreciază

  • tanase said, on noiembrie 12, 2014 at 11:17 pm

   „FRUMOS!” – Au reusit tradatorii neamului romanesc sa scoata religia din scoli; „Curtea Constitutionala: Parintii care vor sa isi inscrie copiii la materia Religie trebuie sa depuna o cerere”
   In schimb „EDUCATIA PENTRU SANATATE” va fi materie OBLIGATORIE incepand cu anul viitor, impreuna cu subcapitolul legat de „EDUCATIA SEXUALA”
   Puteti viziona o mostra de educatie sexuala ce urmeaza sa o primeasca OBLIGATORIU copiii nostri!
   Trebuie ca la nivel de sat, comuna sau oras sa se faca informare prin preotii bisericii referitoare la ceea ce urmeaza!

   Apreciază

 11. John of Romania said, on noiembrie 12, 2014 at 10:07 pm

  Saccisiv, poti posta articolul acesta?

  http://activenews.ro/aurelian-pavelescu-despre-protestele-de-sambata-s-au-facut-pe-modelul-maidanului-ucrainean-macovei-si-soros-vor-sa-lase-urma-numai-praf-si-pulbere-pe-cadavrul-istoriei_1871752.html

  Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a lansat un atac uimitor la adresa PDL, a Monicăi Macovei şi a susţinătorilor lui Klaus Iohannis, afirmând că protestele din ultima vreme au fost coordonate de “mecanismul” fostei ministre a justiţiei, pe modelul “Maidanului ucrainean”.

  “Iohannis a pierdut voturi multe cu aparitia in campania sa a Monicai Macovei si a sustinatorilor ei, din cauza expunerii la manifestatiile pro-diaspora. Pentru ca Iohannis a fost asociat cu radicalismul de tip minor, cu agresivitatea si cu ideea de conflict care, prin transferul creat, l-a contaminat public. Adica, au intrat in poza de european echilibrat a lui Iohannis, in fundal, si ceata de batausi si ciomagari.

  Stiu sigur ca la proteste au participat membri PNL/PDL, care au fost si initiatori, de la nivel local. Aproape firesc, ca asta-i jocul. Au fost adusi insa si oameni platiti, galerii de fotbal si interlopi, iar televiziunile i-au prins in flagrant si au compromis intentia initiala. Sigur, sunt mult mai multe care au concurat, cu coordonari pe facebook, pe modelul Maidanului ukrainean sau revoltelor “primaverii arabe”, prin tehnici imprumutate. Un electorat al dreptei se va mobiliza, mai ales dintre tineri. Dar electoratul rural si cel in varsta, PSD si USL, cred ca se va mobiliza si mai tare, ca replica.

  Nu inteleg de ce ACL nu a organizat el insusi proteste, pe fata, ca in campanie este si legal si legitim, pentru sustinerea diasporei? Dau si raspunsul: pentru ca a vrut mai mult, sa se ascunda in spatele asa-zisei societati civile si sa creeze un val, ca pe timpuri, nu partidul, ci oamenii muncii cer, poporul insusi.Aici au gresit, pentru ca Antenele au facut asta in iarna lui 2011, dar pentru Voiculescu, iar fara Antene mecanismul nu a functionat cum s-ar fi vrut, din contra, Antenele s-au pus pe ei, pentru ca il sprijina pe Ponta – ghinion!

  Faptul ca s-a recurs, insa, la mecanismul coordonat de Monica Macovei, in mod subversiv, nu e bine, pentru ca miroase a manipulare si minciuna. Protestatarii insisi au avut de suferit. Credeti ca pentru cauza diasporei? Nici vorba: pentru voturi!

  Sper ca actiunile de tip provocator sa inceteze, fiecare cu mesajul si electoratul propriu. Pentru ca, daca lucrurile merg mai departe asa, pe modelul Maidanului ukrainean, atunci s-ar putea ca oricine ar fi Presedinte sa nu mai poata conduce nicio Romanie. Pentru cei care spun: nu se poate mai rau, spun – se poate si mai rau”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook.

  Preşedintele PNŢCD, care a susţinut-o la preşedinţie pe favorita lui Traian Băsescu, Elena Udrea, a continuat cu dezvăluirile, afirmând că Monica Macovei şi George Soros( aluzie la ONG-urile susţinute de magnatul maghiaro-american) vor să lase ” numai praf si pulbere, pe cadavrul istoriei”.
  Hai sa o luam de la capat cu macovistii, sa le spunem si altfel! Pentru ca, iata, nu se lasa. Nu au argumente, nu au idei, nu au decenta, nu au stiinta despre dreapta. Dar, nu si nu! As putea sa ma abtin, ca, oricum, nu cred ca pot intelege.

  Ei vor revolutie. Au inceput-o de cateva ori, pe la televizoare, pe facebook, prin berarii si simpozioane, iar, ieri, la Cluj. O “primavara araba”, o reincalzire a celei “protocalii”, macar ce-a facut Voiculescu in iarna lui 2011 – 2012, un fel de trotkisti rahitici. Stanga revolutionara. Carne de tun se mai gaseste, declamatori “infatuati” ca Papahagi, care isi exersa si isi exerseaza si acum vocea baritonala moduland discursuri pe care le-a invatat pe de rost din oratorii antici (putin cam plagiator Papahagi, eu as fi spus si sursa, dar nu conteaza, plagiatul se practica si la case mai mari). Cum spuneam, revolutie, pentru ca macovistii vor sange. Cad victime tineri neputinciosi si fara speranta. L-am vazut dand un mesaj de razboi si pe Mircea Cartarescu, “mereu tanar si ferice”, care a mai facut un fel de revolutie prin anii 80 si o tot face de atunci incoace (nu vreau sa merg mai departe, pentru ca suntem amici si il pretuiesc, asa cum este el).
  Eu cred ca oamenii s-au saturat de revolutiile ploiestene, care le-au tot fost servite si pe care le-au tot inghitit pana au ajuns in sapa de lemn, “revolutii” care au lucrat doar pentru profitori (ca si cei de care spun). E nevoie de simboluri si valori, de recuperarea credintei si istoriei, de spiritul si lucrarea familiilor si comunitatilor, de cuvantul statornicie. De aceea eu sunt crestin-democrat, dar si national-taranist. Ati auzit-o pe Macovei, Preda, Papahagi, chiar Cartarescu sau Liiceanu vorbind despre Dumnezeu, despre monarhie, despre pamant si taranul roman, despre credinta? Eu nu! Nici despre modelele noastre istorice, despre sfinti si martiri, eroi si mosteniri. Dreapta nu este revolutionara, nu taie capete, nu face huliganism, nu experimenteaza folosindu-se de slabiciunile si sentimentele gregare ale poporului. Mi-e dor de Petre Tutea si Ioan Alexandru! Ei, Monica Macovei si Soros-ul asta fac, provoaca si lasa in urma numai praf si pulbere, pe cadavrul istoriei, pentru ca nu au suflet. Ce credeti ca i-ar fi spus Ioan Alexandru Monicai Macovei? Purta aproape tot timpul o cruce in mana.
  Cum as putea sa tac? Sunt multi, foarte multi, care au intrat si au comentat cu vulgaritate si obraznicii. Cei mai multi nu au niciun reper, de aceea nu-i invinovatesc.

  Este la moda injuratura si spiritul de gasca si turma. Faceti stanga voastra si faceti ce aveti de facut!

  Apreciază

  • cca70 said, on noiembrie 12, 2014 at 10:47 pm

   mda…facem ce facem si ajungem iar la politica de pe Dambovita…mi-e asa de sila de fanariotii astia doi care se bat pe ciolanul de guvernator…( cica presedintie)

   politica se poate face in multe feluri, uneori si cu o simpla melodie plina de adevar ( prin versuri)…:

   http://vplay.ro/watch/vjjqsuy6/

   Apreciază

 12. geo said, on noiembrie 12, 2014 at 10:16 pm

  Buna seara,

  The Prospect of Nuclear War

  http://www.paulcraigroberts.org/2014/11/11/prospect-nuclear-war-paul-craig-roberts/

  Russian President Vladimir Putin met Australian Prime Minister Tony Abbott in Beijing on the sidelines of the APEC leaders meet on Tuesday with the two leaders discussing the probe into the Malaysia Airlines flight MH17 crash.

  http://thebricspost.com/putin-abbott-discuss-mh17-crash-probe/#.VGKpmb73d0g

  Obama’s Secret Deals With Saudi Arabia & Qatar

  http://www.informationclearinghouse.info/article40162.htm

  The Psychology of Victimhood:
  Obama, Cameron, Netanyahu, Clinton, Kissinger

  http://www.informationclearinghouse.info/article40198.htm

  Should the Syrians eat cake? Putin’s crass display of decadence as he hosts ‘Marie Antoinette’ ball for Obama and world leaders at G20 summit while the suffering in Syria goes on

  Heads of state sit down for dinner in midst of tension over chemical attacks
  Luxurious banquet took place at Peterhof Palace, the ‘Russian Versailles’
  Earlier, Putin and Obama clashed over proof of toxic attacks in Damascus

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2413539/Let-eat-cake-Obama-greeted-glamorous-ladies-lavish-Russian-G20-ball-Syria-continues-torn-apart-war.html

  This past week Brazil announced that it will be building a 3,500-mile fiber-optic cable to Portugal in order to avoid the grip of the NSA. What’s more, they announced that not a penny of the $185 million expected to be spent on the project will go to American firms, simply because they don’t want to take any chances that the US government will tap the system. the government of Brazil has banned the use of Microsoft technologies in all government offices, something that was also done in China earlier this year. People are sick and tired of STASI (NSA) methods….Americans will pay a high price for their immoral behavior.

  ROSSWIFT – the second biggest worldwide SWIFT association after the US should be started up early 2015. This alternate system should replace SWIFT, or a system with headquarters in Brussels, Belgium and fully controlled by the USA. Russians and BRIC countries cannot accept American blackmail and will do whatever is requested to preserve their economies. ROSSWIFT is a member of the European SWIFT Alliance, it unites about 30 countries in SWIFT, which accounts approximately for 40% of world traffic. Membership in this organization gives the Russian community an opportunity have an effect on policy decisions in SWIFT Board of Directors In the end, it seems that the Americans keep shooting themselves in the foot….not clever!

  The Petrodollar is a death man walking. There three of the world’s largest oil producers, Canada, Russia and Qatar signed new deals to trade oil in Yuan. This makes it a mathematical certainty the petrodollar is finished. Russia also announced it was de-pegging the Ruble from the petrodollar.

  http://goldonomic.com/news/item/news-nov-2014-public

  Sex education: Five-year-olds to be taught about oral sex
  SEX education books for children as young as five, some dealing with homosexuality and oral sex acts, are “too much, too young” say campaigners.

  http://www.express.co.uk/news/uk/233431/Sex-education-Five-year-olds-to-be-taught-about-oral-sex

  https://whattherussia.files.wordpress.com/2014/11/forward-ho.doc

  What frightened the USS Donald Cook so much in the Black Sea?

  http://www.voltairenet.org/article185860.html

  http://libertyunyielding.com/2014/04/14/half-mcnamara-russian-attack-jet-buzzes-u-s-navy-destroyer/

  http://www.naval.com.br/blog/2014/04/22/como-um-su-24-russo-paralisou-destroier-americano/

  http://www.aereo.jor.br/2014/04/22/ataque-eletronico-de-su-24-russo-teria-paralisado-sistema-aegis-americano/

  http://portuguese.ruvr.ru/2014_04_21/Como-Su-24-russo-paralisou-destroier-americano-9182/

  Apreciază

 13. Nimbus said, on noiembrie 12, 2014 at 10:31 pm

  Lepra se instaleaza in timp lung dupa declansare, luni chiar ani de zile si procesul e lent dar vizibil. Iuscenko a ajuns asa in doar doua saptamani. In spital in Germania si apoi in Cehia i-au gasit in corp o cantitate enorma de dioxina ( agent portocaliu ), Astea sunt doar speculatii, omul a fost intoxicat si nu cred ca accidental. Ca face parte din gasca de lepre asta e alta poveste.

  Vizionare placuta:

  Si un eveniment care a avut loc azi:

  Apreciază

 14. Iones said, on noiembrie 12, 2014 at 11:33 pm

  Muzică bisericească pe tabletă. Un tânăr a realizat un e-book ce conţine cântări bisericeşti
  http://www.pasi.ro/stiri-si-evenimente/muzica-bisericeasca-pe-tableta-un-tanar-a-realizat-un-e-book-ce-contine-cantari-bisericesti.html

  Apreciază

 15. Alin said, on noiembrie 12, 2014 at 11:38 pm

  Religia nu mai este obligatorie in scoala. Biserica Ortodoxa primeste o lovitura de la Curtea Constitutionala: Parintii care vor sa isi inscrie copiii la materia Religie trebuie sa depuna o cerere

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18536891-curtea-constitutionala-solicitarile-care-depun-parintii-scoala-pentru-elevii-nu-mearga-orele-religie-nu-mai-sunt-obligatorii.htm

  Apreciază

  • Iani said, on noiembrie 13, 2014 at 2:16 pm

   Altadata crestinii se lasau sfasiati de lei in arene. O fi chiar asa greu sa depuna o cerere daca vor ca copiii lor sa invete religie ? Stiu ca e aiurea si ca e un mic obstacol in plus, pus cu rea intentie de sistem, dar nu o mare scofala pana la urma sa completeze o foaie de hartie…..

   Se mai ridica o problema ? Daca parintii nu vor, dar copiii vor ?

   Apreciază

 16. Alin said, on noiembrie 12, 2014 at 11:45 pm

  Gazetaria atinge un APOGEU:

  Momentul şocant în care un bărbat s-a hotărât să stoarcă un coş care îl chinuia de 20 de ani | VIDEO

  ………………………………………………….

  Acesta e Maximul in Jurnalism !!! ???? De-aici nu mai avem alte asteptari. Nu exista alta mizerie mai mare.

  Apreciază

 17. Aurora said, on noiembrie 13, 2014 at 12:08 am

  Am aflat de la o invatatoare ca profesorii de religie sunt prelucrati sa nu mai spuna copiilor despre iad, lepra ciuma.

  Apreciază

 18. Iani said, on noiembrie 13, 2014 at 12:21 am

  Poza din sec XIX cu bolnav de lepra. Seamana poerfect cu pozele lui Iuscenco

  Apreciază

 19. Raluca said, on noiembrie 13, 2014 at 7:45 am

  Daca se stia deja in cercurile apropiate lui Iuscenco de boala pe care o are, de ce s-au expus cu atata usurinta colaboratorii lui contaminarii, si de ce a continuat sa se intalneasca cu multi lideri mondiali, care se pare ca n-au avut nimic impotriva sa intre in contact cu el. Asa un simt precar al conservarii sa aiba toti acestia?

  Apreciază

 20. dante said, on noiembrie 13, 2014 at 1:26 pm

  @ioan
  La Biserica unde merg eu lucrurile sint caldicele, in sesnsul ca preotul este constient de pericolul pecetluirii, dar cica nu e chiar lepadare daca ai card cu cip. Si cred ca aici este bine, dar in alte parti nu am auzit sa se ia atitudine, cu toate ca o mica parte din lume constientizeaza si simte pericolul.
  In oltenia asa de mare este indiferenta fata de cele sfinte, incit nici sectele nu au succes.
  In fine, nu sint in masura sa dau un rspuns corect la intrebarea ta, dar lucrurile nu sint cum ar trebui sa fie, cu toate ca P.S. Sebastian a avut o atitudine marturisitoare vis a vis de problema cip-urilor.

  Doamne ajuta!!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: