SACCSIV – blog ortodox

Intr-o democratie protestele nu conteaza. Exemplificare Franta: URIASELE PROTESTE ANTI GAY

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 11, 2014

   Iata si ce putem citi la JUMĂTATE DE MILION de oameni în stradă, ACUM, la Paris. Proteste masive și în restul Franței împotriva mamelor purtătoare care „produc” copii pentru cuplurile de homosexuali:

Organizația Manif pour Tous, care militează împotriva căsătoriilor între homosexuali și a adopțiilor de către aceștia, a reușit să mobilizeze duminică 500.000 de oameni pe străzile Parisului. 80.000 de protestatari s-au adunat la Bordeaux, dar mitinguri s-au înregistrat în mai multe orașe din Franța.

De data aceasta, protestul a fost organizat împotriva intenției regimului Hollande de a legaliza sarcinile pentru terți (de notat că mamele purtătoare au fost legalizate în România, semn al progresismului regimurilor de la București!). Mamele purtătoare sunt mijlocul prin care cuplurile homosexuale reușesc să „producă” un copil „al lor”, fără a recurge la înfieri.

„Copiii nu sunt marfă”, a fost principala lozincă strigată la Paris, iar manitestanții au venit cu cărucioare de hipermarket cu păpuși în ele.

Jandarmeria a anunțat, însă, că la Paris s-au adunat numai 70.000 de oameni. La alte manifestații asemănătoare, în trecut, s-a dovedit că Ministerul de Interne francez a difuzat cu bună intenție cifre falsificate, pentru a deprecia amploarea protestelor.

   Comentariu saccisv:

   Mari proteste pe tema asta au mai fost, in trecutul apropiat, atat in Franta, cat si in Spania. Degeaba insa …

Iata de exemplu o manifestare uriasa la Paris, la inceputul anului 2013, impotriva legalizarii casatoriilor intre homosexuali si a adoptiei de copii de catre acestia:

I-a durut insa in basca pe stapani, asa ca marionetele si-au vazut de treaba. Iata ce putem citi in articolul Franța a legalizat căsătoriile și adopțiile pentru homosexuali din aprilie 2013:

Parlamentul Franței a adoptat astăzi legea care permite căsătoria și adopțiile pentru homosexuali, un subiect care este de luni bune un izvor de dezbateri și manifestații aprinse în Hexagon.

Franța a devenit astfel a 17-a țară din lume care permite căsătoria între persoanele de același sex, membrii legislativului votând în număr de 331 ”pentru” și 225 ”împotrivă”, transmite France24.

Adunarea Națională a adoptat legea numită ”Mariaj pentru toți” în Februarie. Acesteia i s-a dat o a doua și finală citire marți, după ce Senatul adoptase legea, cu unele amendamente, pe 12 aprilie.

În fața sediului instituției un număr de oameni sărbătoreau, pe când alții huleau noua lege, cum de altfel se întâmpla de câteva luni în Franța. Un sondaj de opinie recent arată că majoritatea – între 53 și 58% dintre francezi – e de acord cu mariajele între homosexuali.

Reforma căsătoriilor între persoanele de același sex a fost asumată de președintele Franςois Hollande de când a preuat șefia statului, în mai 2012, fiind una dintre principalele sale reforme socialiste.

În Franța, căsătoria este definită ca fiind un contract între doi oameni, nu între un bărbat și o femeie, cum era cazul până acum.

Statele în care căsătoriile între homosexuali sunt legale:

Canada, Mexic, Uruguay, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Spania, Portugalia, Andora, Belgia, Olanda, Islanda, Norvegia, Suedia, Danemarca, 5 state din SUA și Luxemburg.

Statele în care parteneriatul civil între homosexuali este legal:

Columbia, Ecuador, Brazilia, Irlanda, Marea Britanie, Franța, Elveția, Liechtenstein, Slovenia, Ungaria, Austria, Cehia, Germania și Finlanda.

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • marian said, on noiembrie 11, 2014 at 11:11 am

      Fara vreo mândrie, ma repet readucând in atenția oricui dorește, genialitatea lui Dostoievski, acela care a sintetizat atât de bine definiția vieții, ca pe o luptă intre diavol si Bunul Dumnezeu, iar câmpul acestei lupte nu e altul decât inima omului. Așadar, in inimă se dă lupta, acolo in taina sufletului unde fiecare ne uitam cu groaza punând in balanta binele cu răul făcut vieții ce ne-a fost data de către Însuși Bunul Dumnezeu! Ce iad voi înfunda nu stiu, dar spaima e mare, atât stiu.
      Doamne ia-ma la Tine te rog, curata-ma daca Voiești, căci eu sunt prea murdar si nu stiu nici cum sa încep.
      Cine sunt fără Dumnezeu?
      Doamne nu mă osândi, de este cu putință, te rog!Man and the Law | Episode about Banderovites | En…: http://youtu.be/-d91cRsJg_s

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 11, 2014 at 11:26 am

        marian

        Diavolul nu se poate lupta cu bunul Dumnezeu.

        Apreciază

      • marian said, on noiembrie 11, 2014 at 3:53 pm

        Doamne ajuta!
        Cred ca este vorba despre acea parte din Insusi Bunul Dumnezeu Tatal care se afla in fiecare din noi, cu deosebire in noi, Crestinii Ortodocsi.
        Impotriva acestei parti din noi diavolul lupta de mii de ani cu mai mult sau cu mai putin succes, in functie de ce a ales fiecare om. Unii au ales sa iubeasca si sa hraneasca trupul, in vreme ce altii au inteles ca trupul e trecator.
        Iertati-ma va rog!

        Apreciază

  1. energein7 said, on noiembrie 11, 2014 at 10:07 am

    Reblogged this on energein7's Blog and commented:
    Protestele chiar conteaza! Daca voi ve-ti tacea, pietrele vor striga! Propaganda vrea sa crezi ca nu poti schimba nimic, dar schimbarea incepe cu tine!

    Apreciază

  2. ioan said, on noiembrie 11, 2014 at 11:27 am

    @sacsiv frate. daca nici noi crestinii nu intelegem, atunci cine? lupta nu este intre noi si guvernanti si de aceea nu vom avea niciodata sorti de izbanda prin petitii, mitinguri, voturi etc. luptandu-ne cu guvernanti e ca si cum ne-am certa cu femeia de servici in loc sa ne rafuim cu patronul. lupta este intre Hristos si satan si pt. aceasta nu mai sunt valabile metodele de mai sus. TE ROG sa-i constientizezi pe frati, pt . ca f. multi sunt inca intr-o … (aveai tu o expresie) … ceata a mintii

    Apreciază

  3. Daniel Pintilei said, on noiembrie 11, 2014 at 11:29 am

    o mizerie in plus pe net in legatura cu nwo

    Apreciază

  4. RomeoB said, on noiembrie 11, 2014 at 12:18 pm

    Exista o carte a lai Curzio Malaparte ( Tehnica oviturii de stat), in care se arata ca puterea nu sta in mainile celor ce manifesteaza in strada, ci in manile celor ce controleaza media, centrele de comunicatie etc.
    http://www.nemira.ro/epoca/tehnica-loviturii-de-stat–929

    Se da un exemplu: prin 1930 dupa confruntatea in comitetul central CC/PC URSS, Stalin a castigat in fata lui Trotky dupa principiul ca este stabilit catigatorul de cel care numara voturile.
    In acel moment victoria nu era decat pe hartie. Imediat dupa anuntarea rezultatului, circa 3000 de oameni ai lui Trotzky au plecat sa ocupe statiile de radio, telegraf, ziare, centre de comunicatii. Daca ar fi reusit, voturile nici nu contau. Stalin, care invatase in 1917 cum se da o lovitura de stat, a stiut cum se contracareaza o lovitura de stat:tot circa 3000 de oameni ai sai (din care nu facea parte nici un evreu, ii asteptau pe adeptii lui Trotzky).
    Adeptii lui Trotzy au fost surprinsi arestati executati, pt ca in planul lor nu era prevazut asa ceva totul fiind organizat in mare secret.

    Vazand ca a pierdut partida, Trotky isi aduna fidelii ramasi si organizeaza o demonstatie in Piata Rosie. Sunt aresti pe loc participantii si ajung in Siberia. Reusii ded rand nici nu afla de demonstratie. Ulterior cateva comitete centrale + armata rosie sunt epurate de adepti sau presupusi adepti ai lui Trotzky.

    CONCLUZIA: MANIFESTATIILE SUNT EFICIENTE CAND AU IN SPATE SI MEDIA sau armata sau mai nou SMS-uri.
    Altfel sunt fara efect….

    Apreciază

  5. dante said, on noiembrie 11, 2014 at 12:34 pm

    Franta, dar ce face „biserica” catolica in Franta, ce face asazisul loctiitor al lui Hristos, Papa, in lumea catolica? Face propaganda homosexuala, face preoti femei si homosexuali si multe alte lucruri in afara vointei Lui Dumnezeu.
    Si atunci, omul de rind este lasat ca o frunza in bataia furtunii, degeaba sint multe frunze, daca vintul e tare si nu au baza si sustinere, iar aceasta nu vine decit de la Dumnezeu. Nimic nu e intimplator, iata roadele emanciparii omului vestic si caderii catolicismului. Se va incerca si in ortodoxie sa se faca aceasta uriciune daca vom avea caderea ierarhilor, iar atunci pietrele vor vorbi.
    Sa ne fereasca Dumnezeu!

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  6. vulturullegionar said, on noiembrie 11, 2014 at 1:26 pm

    Lupta se da in inima omului intre a fi fiu al lui Dumnezeu si a urma patimilor din eul cazut.
    Diavolul este deja infrant, scarbosenia doar poate sa atraga sufletele celor care-si iubesc eul plin de patimi in schimbul libertatii vesnice.
    Batalia se da cu liberul albitru al omului, Dumnezeu nu intervine sa ne opreasca libertatea de a alege:
    Fie pe cruce fie cu diavolul, alta cale nu e.

    Apreciază

  7. vulturullegionar said, on noiembrie 11, 2014 at 1:28 pm

    Ne ramane Crucea suferintei pt libertate sau bucuria inghenunchierii in fata diavolului

    Apreciază

  8. vulturullegionar said, on noiembrie 11, 2014 at 1:32 pm

    Numai ca aceasta ingenunchiere in fata diavolului va costa bucuria vesnicaa alaturi de Iubirea vesnica.
    Fara de Hristos nu exista libertate ci amagire .

    Apreciază

  9. danielvla said, on noiembrie 11, 2014 at 2:09 pm

    Pai o simpla plimbare pe strazile unui oras e nimic. Trebuie proteste prin care sa paralizezi un oras sau o regiune intrega. Sau proteste in felul in care a prostestat Capitanul legandu-se cu lanturile de usile unei institutii. Trebuie proteste radicale pentru a schimba ceva. Nu doar asa… o plimbare. Nu sunt adeptul potestelor violente, dar ele trebuie sa fie radicale.

    Apreciază

  10. geo said, on noiembrie 11, 2014 at 2:36 pm

    The United States and Saudi Arabia may have conspired to keep crude oil prices down in order for the US to be in charge, according to the former first deputy chairman of the Russian Central Bank.

    MOSCOW, November 10 (Sputnik) – The United States has likely conspired with Saudi Arabia to keep crude oil prices down, the former first deputy chairman of the Russian Central Bank told Sputnik.

    „[The US] is about to get the upper hand in the market, and it warned Saudi Arabia it’d better change its pricing policy if it wanted to keep its share of the market. Saudi Arabia took the cue that controlled oil price slashing was the best option,” Oleg Vyugin, who now chairs the board of directors at Russia’s MDM Bank, said.

    Vyugin added that if crude prices continued their climb beyond $100 a barrel, US oil production would surge to more than 10 million barrels a day, topping that of Saudi Arabia and Russia, while the median price of $70-80 a barrel would lead to US energy companies putting their oil production projects on hold.

    http://www.sputniknews.com/business/20141111/1014602897.html

    http://www.prisonplanet.com/us-saudi-conspiracy-keeps-oil-at-70-80-a-barrel-ex-cbr-deputy-chairman.html

    India mass sterilisation: Eight women die and 20 critical after free operations in government-run programme to slow population growth

    Eight women have died and 20 others are believed to be in a critical condition after undergoing botched sterilisation surgery at a government-run camp in the central Indian state of Chhattisgarh.

    Villagers told BBC Hindi 83 women underwent tubectomy operations conducted by just one doctor and his assistant within a six hour period in Bilaspur district on Saturday.

    However, the state of Chhattisgarh told The Associated Press three doctors have been suspended for performing the operations.

    Siddharth Komal Pardeshi, the Bilaspur district magistrate, said the women were sent home after their surgery but some were later admitted to a hospital when they fell ill. By Tuesday, eight women had died.

    Officials have denied any negligence and accusations that operations were rushed. Pardeshi said autopsies are being carried out on the victims.

    Chhattisgarh’s Health Minister, Amar Agrawal, said a committee had been established to investigate the incident, but added: “At the moment we are concentrating on giving proper medical care to the women.”

    http://www.independent.co.uk/news/world/asia/eight-women-die-in-india-and-20-in-critical-condition-after-mass-sterilisation-operations-9852665.html

    http://www.bbc.com/news/world-asia-india-29999874

    http://www.prisonplanet.com/india-mass-sterilisation-eight-women-die-and-20-critical-after-free-operations-in-government-run-programme-to-slow-population-growth.html

    Apreciază

  11. iustina said, on noiembrie 11, 2014 at 2:45 pm

    De ce nu sa facut miting anticard in timpul campaniei electorale , cand puteau fi constransi sa cedeze ceva ? La noi cine le organizeaza are grija ca parlamentarii sa fie liberi , strigand la niste cladiri goale. Cred ca si conducerea acestui razboi este confiscata de ei. De la 1848 au grija sa confiste toate idealurile.

    Apreciază

  12. Radu said, on noiembrie 11, 2014 at 3:00 pm

    Si bineinteles si foarte bizar ca de obicei nicio televiziune de la noi nu a dat imaginile din Franta la noi trebuie sa le cauti pe youtube sau alte surse
    OARE DE CE???? e evident raspunsul pentru ca nu exista nicio presa libera in Romania doar ni se pare doar

    Protestele din capitala din timpul recesiunii acum cativa ani cand au dat foc la automobile si au spart magazine nu imi aduc aminte sa il dea cineva poate gresesc…de ce ? sa nu stie si restul potentialilor doritori si sa ia exemplu si in alte orase nu cumva sa isi piarda puterea si posturile

    Apreciază

  13. Ionut said, on noiembrie 11, 2014 at 3:38 pm

    Dureros, cutremurator, revoltator:

    http://www.evz.ro/povestea-baiatului-transformat-in-fetita-care-a-redevenit-barbat-si-s-a-sinucis.html

    Apreciază

  14. ETRN said, on noiembrie 11, 2014 at 7:39 pm

    Mitingurile de milioane de oameni din Franta m-au facut sa-mi dau seama PENTRU PRIMA DATA de ceea ce spune titlul: EI IAU IN CALCUL DOAR CE VOR (ca proteste ma refer). Si prin „ei” ma refer la stapanitorii temporari ai locului, sfatuiti de stapanitorii temporari ai lumii.
    Din pacate, da, se creeaza ILUZIA ca DEMOCRATIA ESTE SISTEMUL IDEAL DE ORGANIZARE A SOCIETATII, in vreme ce vedem foarte bine: este cea mai cumplita puscarie, tocmai pentru ca esti mintit ca… nu e puscarie. Oamenii se plimba agale si cred. Vad la tot pasul zabrele, aud cum se inchid usi cu zanganit de chei multe, multe, concentrate-nghesuit pe un cerc. Fiecare are cheia lui. Fiecare oponent al sistemului, care-ndrazneste sa spuna ca ce s-aude e zanganit de chei si ce se vede sunt zabrele. Fiecare pasare (=destinata… sa zboare!, ca de-aia-i pasare!) care-ndrazneste sa… zboare, ARE LOCUL EI AICI. Si CHEIA EI aici. Aici, in… puscarie…
    Si vin si mai spun un singur lucru: DACA OMUL E FACUT DE DUMNEZEU CU NECESITATEA IMPERATIVA A TRAIRII LIBERTATII, CUM ISI INCHIPUIE ACESTIA CA OAMENII VOR CEDA LA NAZUINTA SPRE LIBERTATE? Punandu-le fel si fel de greutati? Mintindu-i, pacalindu-i in fel si chip?
    CATA ILUZIE… SI CAT AMATORISM!
    Acesta este planul diavolului? Acesta este planul antihristului? Acesta este planul „elitelor”?
    CATA ILUZIE… SI CAT AMATORISM!

    Apreciază

  15. Ionut said, on noiembrie 11, 2014 at 9:38 pm

    OFF-TOPIC

    Postul Radio Romania Cultural se lasa antrenat intr-o propaganda infecta:

    http://www.radioromaniacultural.ro/nascuti_la_comanda_decreteii_astazi_pe_wwwradioromaniaculturalro-23300

    Cei care considera interzicerea avortului ca fiind o „crima” comunista, se pot lamuri citind articolul de mai jos:

    http://www.romanialibera.ro/special/reportaje/cum-a-ajuns-romania-sa-aiba-22-milioane-de-avorturi-217321

    Si daca in Romania interzicerea avortului a fost o opera comunista, in Malta, Irlanda, Spania, ce e?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.