SACCSIV – blog ortodox

Pentru un crestin roman, diferenta dintre VICTOR PONTA si KLAUS JAHANNIS este precum diferenta dintre SODOMA si GOMORA sau dintre MAGIA ALBA si MAGIA NEAGRA

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 4, 2014

Majoritatea dintre noi, ortodocsii romani ce comentam pe internet, am inteles ca n-avem ce cauta la vot:

Alegeri: ABSENTEISM = NELEGITIMATEA clasei politice. Prezenta masiva la VOT cu ANULAREA VOTURILOR = LEGITIMITATE

MIRCEA PUSCASU: Boicotaţi alegerile, NU MERGETI LA VOT! Staţi acasă şi VOTAŢI☺PETRE ŢUŢEA!

Ciprian Voicila: DE CE NU O SA VOTEZ?

Adrian Grigoriu: CE FACEM LA VOT?

Video: OILE “ALEGAND” STAPANUL …

Caricatura zilei: VOI CU CINE VRETI SA VOTATI?

Ras amar: POEZIE ELECTORALA. Neaparat de citit si de la COADA LA CAP …

La nivel national au priceput treaba asta oleaca mai putin de 50 %. Dar la nivel national multe altele nu le pricepe poporul si asta in primul rand deoarece nici macar nu afla despre ele.

Trist este insa ca dintre noi sunt destui cei care se bulucesc spre cabinele de vot. Asta e, trebuie sa avem rabdare pana s-or dumiri si ei.

Dramatic este insa altceva: ACTIVISMUL pentru un candidat sau altul.

In cazul primului tur, i-am inteles pe cei ce ne spuneau cu cine ar vota ei, mai ales ca formulau idei de genul: hai sa incercam si cu cutare. Dar erau asa, cu bun simt, ne-o ziceau de doua trei ori si gata.

I-am inteles insa mai greu pe cei ce ne torpilau cu militantismul pro te miri ce salvator al natiunii dintre cei 14. Insa sa zicem ca trecem si peste asta.

Nu-i inteleg insa deloc pe cei ce acum, ca au ajuns doi in finala, au inceput sa ridice tabere razboinice pro Ponta sau pro Johannis.

Fratilor, dar chiar nu se vede chiar si din avion ca sunt doi pioni ai acelorasi stapani? E drept, unul alb si unul negru, care par a se lupta pe o tabla de sah, dar care de fapt vor implementa absolut tot ceea ce au stapanii lor de bifat pe agenda:

  • Cipuri – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash
  • Ecumenism (are si politicul un rol important in ecuatia asta, pentru cine n-a inteles inca, poate voi dezvolta intr-un viitor articol)
  • Consolidarea imperiului UE
  • “Independenta” energetica = Chevron
  • Homosexualitate

Si multe altele pe care nu le mai insir acum.

A nu intelege asta, e grav. A intelege, dar a cauta sa identifici care dintre ei reprezinta raul cel mai mic, este insa si mai grav. E ca si cum alegi intre Sodoma si Gomora sau intre magia alba si cea neagra.

Sigur, maestrii haosului, pentru a-i dezbina pe bietii crestini, ne prezinta situatia cam asa: Ponta = Moscova = leagatul bolsevismului. Si Johannis = Germania = motorul UE. Dupa care bietul crestin isi munceste mintea cu intrebarea: care o fi mai putin rau?

Adica aceeasi problema care li s-a prezentat maselor de pamanteni zeci de ani: ce-i mai rau, blocul vestic sau blocul sovietic? Evident, ascunzandu-se cumplita realitate cum ca ambele blocuri erau creatia acelorasi stapani …

Si tot evident ascunzandu-li-se maselor ca actuala UE e de fapt noua Uniune Sovietica. Cititi va rog articolele de mai jos, precum si toate link-urile de acolo:

Familia MOSCOVICI. Un exemplu, ca sa intelegem mai bine …

VACLAV KLAUS: În UE începi să te simți ca în COMUNISM

VIDEO – Vladimir Bukovsky: Uniunea Europeana, Noua Uniune Sovietica

Revenind la maestrii haosului, atunci cand nu li se pare suficienta mizeria de mai sus pentru dezbinarea crestinilor, o baga pe aia cu mafia. Si ii auzim astfel pe cei din tabara Johannis vorbind despre mafia PSD si invers. Ambele tabere dand exemple din activitatea DNA. Deci daca tragem linie ce constatam? Ca sunt la fel cu totii. Doar ca de exemplu bietul crestin anti Ponta nu-i vede decat pe ailalti …

Si astfel, in loc ca crestinii sa fie uniti in lupta impotriva punctelor din agenda ELITELOR, alea de le-am insirat oleaca mai sus, bietii de ei se lupta intre ei dandu-le posibilitatea marionetelor acelor ELITE sa le implementeze linistiti si fara batai de cap.

Veti intelege si mai bine citind:

Nu doar RAZBOIUL va duce la INSCAUNAREA ANTIHRISTULUI. Un paragraf din PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI ne explica ce se petrece in jurul nostru chiar acum …

67 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

      • radu iacoboaie said, on noiembrie 4, 2014 at 7:49 pm

        ,,Opriţi validarea alegerilor din 2 noiembrie!”, se spune într-un document primit la redacţie din partea GPCS. Între 300 şi 400.000 de români care acum se află la muncă în străinătate au fost votaţi ilegal în secţiile de votare ( a se înţelege că s-a votat în locul lor) din judeţele Mehedinţi, Dolj, Vrancea, Vaslui, Olt, Teleorman, Argeş, Giurgiu şi Ialomiţa. Asta în timp ce, în ţara în care au vrut să voteze au fost ţinuţi pe la uşi. În străinătate, votul lor s-ar fi dus în altă parte! În toate aceste judeţe, se spune în document, cu excepţia reprezentanţilor ACL, în secţiile de votare au fost numai reprezentanţi ai candidatului Victor Ponta. Fie că reprezentau PSD/UNPR/PC, fie că reprezentau toate celelalte partide. Candidaţii independenţi nu au avut reprezentant în secţiile de votare. Mai mult decât atât, se afirmă în document, în toate localităţile unde s-a utilizat urna mobilă, fără excepţie, reprezentanţii ACL au fost trimişi câteva ore pe teren. În acest timp, secţiile de votare au rămas la dispoziţia reprezentanţilor lui Victor Ponta. Aceste lucruri pot fi probate în fiecare judeţ, localitate cu localitate şi secţie cu secţie. Acest plan a fost pus în aplicare nu numai în localităţile rurale ci şi în oaraşe şi în reşedinţele de judeţ.

        Acest sistem a fost folosit cu succes la Referendumul pentru demiterea preşedintelui din anul 2012. Iar la dosar, majoritatea cazurilor de voturi fraudate se referă la acest mod de a frauda. Dacă ancheta nu ar fi fost stopată s-ar fi descoperit toate cele 1,5 milioane de voturi care nu au existat.

        În fiecare secţie din judeţele sus menţionate a existat o persoană desemnată care a avut asupra sa o listă cu persoanele care nu se află în localitate în ziua votului. Cele mai multe persoane dintre acestea figurează că au votat.

        Votul din 2 noiembrie nu trebuie validat până nu se verifică aceste lucruri.

        Pentru votul din 16 noiembrie ar trebui ca Autoritatea Electorală Pemanentă să solicite înscrierea tuturor celor din străinătate care doresc să voteze 16 să se înscrie pe o listă în ţara unde votează şi numele lor să fie scos urgent de pe listele electorale permanente din România. Sunt cel puţin 3 milioane de români plecaţi din ţară. Peste un milion figurează încă pe listele permanente din Romănia. Acum se vede de ce au fost ţinuţi bieţii români pe la uşi prin străinătate.

        Şefii SRI ar trebui să demisioneze imediat pentru ascunderea tuturor acestor date.

        CCR să amâne validarea scrutinului din 2 noiembrie şi să ceară verificarea acestor date.

        Facem apel la toţi cei care au fost în secţiile votare, în judeţele menţionate, să confirme fără teamă aceste lucruri.

        SURSA: Cu bratele goale nu putem invinge SISTEMUL SATANIC.
        http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/intre-300-si-400000-de-romani-din-straina_263773.html

        Apreciază

      • radu iacoboaie said, on noiembrie 4, 2014 at 9:12 pm

        AȘA SE FACE POLITICA ÎN ROMÂNIA FRAȚILOR? UN FILM RELEVANT!

        Tigania romaneasca sau idiotii si propaganda

        DOAMNE AJUTĂ!

        Apreciază

      • Gabriel said, on noiembrie 4, 2014 at 11:21 pm

        Daca ar fi fost tanti Udrea in locul lui Ponta, ai mai fi ciripit? Vezi acu’ pe cine o sa sustina idolul tau, poate o sa ajungi sa-l iubesti pe Ponta 🙂

        Apreciază

      • Irina said, on noiembrie 5, 2014 at 11:03 am

        Radu Iacoboaie pricepe o data ca si fostii conducatori ai tarii Base si sleahta lui in frunte cu Udrea tot slugile masoneriei au fost si sunt. Basescu a fost un securist notoriu ca si Geoana, Iliescu si toti ceilalti. Intelege ca nu este nici o diferenta intre ei din simplu motiv ca oriunde in lumea asta nu iese nimeni presedinte fara voia papusarilor deci clar ca nici Base n-a fact exceptie de la aceasta regula. In al doilea rand cum sa votez eu din nou cu formatiunea politica pe care am rabdat-o 10 ani, cand acesti ploitruci le-au luat 40 % din salariu parintilor mei( pentru ca oficial le-a luat chipurule 25%, insa neoficial le-a luat si diverse sporuri care in total cu cei 25% au ajuns la un procent de aproximativ 40%), mama mai sa intre in depresie pe chestia asta si multi oameni au ajuns in pragul deznadejdii din cauza ca efectiv nu le mai ajungeau banii. Nu stiu daca tu ai observat ceva in jurul tau, dar eu am vazut batrani cu pensie mica din care nesimtitul de Basescu s-a gasit sa o micsoreze si mai mult si care in aceasta epoca basesiana stateau iarna in frig pt ca nu-si permiteau sa plateasca si gazele si sa-si ia si medicamentele necesare. Poate spui ca ce daca i-o fi luat maica-mii din salariu ca ar trebuii sa ne invatatm cu putin, dar tu crezi ca inainte de aceasta reducere nu tot cu putin traiam? Dar dupa aceasta scadere din salariu ce ne-a ne-a pus capac sa stii ca ne-am descurcat foarte greu pentru a avea cele necesare traiului de zi cu zi, dar trebuie sa traiesti ceea ce am trait noi si multi alti oameni din tara asta ca sa intelegi. Si te intreb unde crezi ca s-au dus banii luati bigetarilor si pensionarilor, daca nu in conturile politrucilor de la putere si in gentile si toalelor iubitei tale Udrea de zeci de mii de euro. Macar bun simt sa ai si compasiune pentru ceea ce au trait majoritatea romanilor, fortati sa plece peste granite pentru un colt de paine( trimisi de Base acolo, in loc sa le asigure surse de venit in propria tara) , pentru ca suntem semenii tai. Daca tu ai trait bine in aceasti ultimii ani sa stii ca ai fost o exceptie, poate este de bani gata, Dumnezeu stie, dar clasa sociala media majoritara a patimit pe langa mizerie si saracie si batjocura luandu-li-se dreptul financiar pentru munca depusa de o viata. In al doilea rand Basescu si sleahta lui din actuala Miscare Populara si-au marturisit dorinta de a preda suveranitatea tarii Uniunii Iudeo Masonice Europene, din mana poporului. Spune tu dragu mami Radule, aceste cuvinte exprimate public de fostul presedinte nu ti se par a fi in acord cu masoneria careia i-a slujit si inca ii slujeste? Teoretic exista mai multe partide si formatiuni politicie dar toate sunt cu voia masoneriei, si ca sa dea impresia de democratie si de libertatea de alegere, omul alege prin vot dar nu-si da seama, ca si tine de altfel, ca indiferent pe cine ar alege tot un slujitor al masoneriei va fi.

        Deci ia aminte o data Raducule ca PONTA+ IOHANIS+UDREA= SLUGILE MASONERIEI cu rolul de a implementa in tara noastra principiile si directivele iudeo-masonilor. Baga-ti mintile in cap, Udrea pe care tu o adori este pentru homosexualitate, prostitutie si alte rele, personal am auzit-o declarand aceste lucruri.

        Apreciază

    • radu iacoboaie said, on noiembrie 4, 2014 at 9:08 pm

      Cine este Victor Ponta?

      Alegatorii lui VV Ponta,sunt mai ignoranți decat prevede legea ….

      Doamne ajută!

      Apreciază

      • Irina said, on noiembrie 5, 2014 at 11:23 am

        Da draga, Radule sunt de acord ca Ponta este o javra politica cel putin egala cu Basescu sau Udrea. Asta este problema acestui popor ca are o memorie foarte scurta si de aceea la nesfarsit voteaza ba cu unii, ba cu altii din fostul partid comunist. Intelege, ca are dreptate Saccsiv ca nu mai este o solutie votul, decat in situatia in care la vot va participa un om sau un partid fosrmat din oameni, care nu au avut, nu au si nici nu vor avea vreo legatura cu clasa politica de dinainte de 89 si de dupa 89, oricum e aclelasi lucru. Solutila este dupa parerea mea initierea unui puternic partid ortodox, care sa fie format din oameni curati, cinstiti, muncitor si mai ales cu frica de Dumnezeu, exact cum au fost legionarii lui Codreanu. Dar ca si atunci un astfel de partid nu va avea sort de izbanda pentru ca papusarii nu vor sta nici ei degeaba si vor pune nu bete, butuci in roatele acestui eventual partid.

        Apreciază

      • Irina said, on noiembrie 5, 2014 at 11:32 am

        Vezi ca spune in filmulet ca este mana in mana cu Base, mai precis ca este mai basisit ca Udrea.

        Apreciază

      • Irina said, on noiembrie 5, 2014 at 11:44 am

        Nu ca as tine cu Iohanis, dar mi se pare amuzant ca doamna din filmulet spune ca nu il cunoaste nu stie nimic despre el. Pai tocmai asta este problema in Romania noastra, ca nu votam pe cine nu cunoastem, ba mai grav votam la nesfarsit pe cine cunoastem de un sfert de secol, si inca ii cunoastem bine pe astia, daca ne gandim bine la situatia economiei tarii asteia care nu mai are nici o industrie, deci nici o perspectiva, si la buzunarul personal. De aceea eu una, din contra as opta pentru o persoana pe care nu o cunosc, ca de astia cunoscuti sunt satula pana in gat. Si apoi Iohanis daca e s-o luam asa a fost ales primar in sibiu 4 mandate consecutive, ceea ce inseamna ca sibienii au fost multumiti de el, si cred si eu ca sunt multumiti pentru ca Sibiul este al doilea oras ca dezvoltare economica dupa Bucuresti ceea ce insemana locuri de munca, mai multa bunastare decat in alte localitati din tara.

        Apreciază

      • radu iacoboaie said, on noiembrie 5, 2014 at 8:44 pm

        Nu sunt un ortodox care o venerează pe doamna Udrea. Așa văd că sugerați în comentarii. Apoi, Klaus Iohannis nu este ortodox, ci evanghelist (evangheliștii fac parte dintre sectanții cei mai periculoși, după mormoni și Martorii lui Iehova) și cred că destul de aproape de masonerie ca și Victor Ponta. Care ortodox ar vota un sectant, care la alegeri a fost votat masiv de protestanți atât în țară (aproape toată Transilvania), cât și în străinătate (circa 41%!), singurii care au fost mobilizați, nu s-au mobilizat din proprie inițiativă și datorită unui puternic simț civic…

        Apreciază

      • blue said, on noiembrie 5, 2014 at 3:58 pm

        Bre Iacoboaie, ce credibilitate ai să răspunzi la întrebarea „cine este cutare?” când ai pe o pagină de blog poza lui Ahmed Jaabari şi dai de înţeles că acesta ar fi Saccsiv? :))) Dacă ar pune şi saccsiv poza Elenei Udrea şi dedesubt ar scrie Iacoboaie? :)) Bine, în cazul tău, tot mai cred că s-ar putea să fie adevărat.

        http://www.frontpress.ro/2012/11/razboi-deschis-in-fasia-gaza-intre-israel-si-hamas-fotovideo.html

        http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/10/30/de-ce-ura-la-adresa-doamnei-elenei-udrea-la-un-ortodox-cunoscut-precum-saccsiv-radu-iacoboaie-30-octombrie-2014/

        Apreciază

  1. ETRN said, on noiembrie 4, 2014 at 11:42 am

    Ai dreptate. Problema este ca se pare dificil pt un om de rand sa intelega ca, de fapt, conflict intre SUA si Rusia exista doar pe fata, in spate fiind prieteni; ca situatiile conflictual-militare sunt facaturi; ca se creeaza diverse scenarii, situatii, cu scopuri bine definite, etc. Este destul de greu ca OAMENII SA-SI DEA SEAMA de toate astea. Cred ca cei mai multi cred ca exista o potentiala situatie de razboi intre SUA si America, razboi pe bune, ca doar astia tot survoleaza o granita, ailalti pe ailalta, si tot asa. Treaba e ca razboi va fi, problema este insa CA MOTIVUL LUI NU ESTE CEL AFISAT. Sunt multe, multe lucruri care-ar face oamenii sa-si puna intrebari – printre care, de pilda, de ce nu este exploatat MOTORUL CU APA, o chestiune MUUUULT mai economicoasa si mai practica decat cele actuale pe petrol; etc – insa doar unii dintre ei o fac, destul de putini.
    Ceea ce ma bucura pe mine este PREZENTA, totusi, foarte mica la vot: putin peste jumatate. Nu se va putea spune ca este „presedintele romanilor”, ci… presedintele… „unei jumatati dintre romani”. Eu unul, cu capul meu prost, ma asteptam sa fie prezenta mai mare la vot, tinand cont de publicitatea facuta alegerilor si indemnurilor din toate colturile „Veniti la vot!” – si asta, ultimul, o manipulare.
    Ceea ce nu ma bucura este ca inca POPORUL NU S-A TREZIT. Natiunea inca doarme. Cum spui tu, Saccsiv, mai „dureaza”, poate, pana se trezesc mai multi.
    Insa, sa nu uitam: LA MOMENTUL ASTA, JUMA DE ROMANIE ISI DORESTE ALT-CE-VA.

    Apreciază

    • andrei-d said, on noiembrie 4, 2014 at 12:28 pm

      ETRN,
      frate, esti pe gustul meu!

      Apreciază

      • ETRN said, on noiembrie 4, 2014 at 6:07 pm

        Ma bucur, poate n-ar strica sa ne si cunoastem, daca tot sunt pe gustul tau.
        Si-asa, din acest punct de vedere, lucrurile aici merg foarte prost. Si eu nu prea inteleg de ce. Cumva, inteleg ca SE CONTUREAZA O REZISTENTA individuala, adica un „fiecare rezista cat si cum poate”. Nu stiu ce sa zic, poate… asa o fi bine, si ar trebui eu sa ma potolesc cu simtamintele mele, cu dorintele mele – caci eu dintoteauna am crezut in bucuria cetei, in… partasia membrilor, in etc., etc., dupa modelul… haiducilor, sau al… crestinilor de dinainte, sau chiar al… camasilor verzi sau chiar al… apostolilor. Macar un pic sa stam si noi impreuna, ca… apostolii (care apoi au plecat singuri la propovaduire).
        Sa nu se supere nimeni, am zis si eu o constatare.

        Apreciază

    • Iani said, on noiembrie 4, 2014 at 1:50 pm

      Prezenta la vot , peste 50%, este mare. Puteam spune ca e prezenta mica daca era sub 30 %, hai sub 40 %. Iar dintre cei absenti, sa nu ne amagim, nu toti sunt lamuriti, poate sunt si multi care nu s-au dus din lene, sau nu aiu mai apucat, sau nu sunt interesati de politica.

      Apreciază

    • mircea.v said, on noiembrie 4, 2014 at 2:00 pm

      (ETRN, nu exista nici un motor cu apa; e vrajeala.)

      Apreciază

      • ETRN said, on noiembrie 4, 2014 at 5:59 pm

        Ba l-am vazut cu ochii mei si chiar… la un parinte pustnic, in varful unui munte nemtean… pe plaiuri… apropiate de Petru Voda. Mai multe nu spun. Ideea este: nu MOTOR CU APA si punct, ci e o instalatie care MICSOREAZA CU DESTUL consumul masinii, folosindu-se de o instalatie ad-hoc care, pe baza unor principii fizice (desparte cumva molecula de hidrogen de cea de oxigen, nu ma-ntrebati, nu stiu detalii) realizeaza acest lucru. L-AM VAZUT CU OCHII MEI LA PARINTELE IN MANA, il mai buchisea putin, caci se pregatea sa faca un drum pana-n Ucraina, si mi-a explicat ce-i cu el. E prima data cand am vazut asa ceva si, daca nu vedeam, poate credeam si eu ca sunt povesti.

        Apreciază

  2. Gabriel said, on noiembrie 4, 2014 at 12:04 pm

    Eu cred ca Johannis a fost ales guvernator. Va fi un fel de Carol al II-lea.

    Apreciază

    • Mihail said, on noiembrie 4, 2014 at 12:24 pm

      @ Gabriel : de ce nu Carol I ? 🙂

      Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 4, 2014 at 1:14 pm

        diferenţa dintre Carol I si carol al II-lea e destul de mare, si cred ca radicala. Ultimul rege care a iubit cat de cat patria noastra, a romanilor e Ferdinand I, cu cat ne apropiem de „fiara roşie” cu atat mai mult ruşii bolşevici(comunisti) au influenta in ţară. Si totodata cei ce au ajuns la putere s-au compromis, au ucis Legionari, au fost de accord cu izolarea multor oameni valoroşi, prigoana, instalarea terorii si Carol I a fost un rege cat de cat bun, cu toate ca avea inclinatie spre catolicismul apusean, dar a obtinut independenta (razboiul de indep. de la 1877, la tratatele de la san stefano si berlin), a facut si Catedrala de la Iasi, a Cuvioasei Parascheva cu binecuvantarea Mitropolitului Iosif Naniescu si cred ca a murit ortodox. Chiar a ramas uimit de cate traditii si cata traire ortodoxa era in tara noastra, nu degeaba a spus: „Am trait si voi muri cu deviza care straluceste in armele Romaniei, Nihil sine Deo!(Nimic fără Dumnezeu)” si a avut si o fetitat dar a murit si asa nu a lasat urmasi. Ferdinand a fost urmatorul, si el a condus cat de cat bine, insa Carol al II-lea si Mihai au cam gafat, Carol al 2-lea a ucis multi legionari, a dat frau liber comunistilor si a fost etichetat ca TRADATOR DE NEAM SI TARA! Avea capul prea mic pentru o coroana asa Mare, de aceea ma gandesc ca bunul Dumnezeu a ingaduit sa cada monarhia, ca regi(conducatori) vrednici nu mai aveau sa fie! Si asa este! Toti de dupa Ferdinand sunt ALEŞI ŞI PUŞI de oculta!

        Apreciază

      • Iani said, on noiembrie 4, 2014 at 2:17 pm

        Ferdinand era foarte credincios, dar catolic. Dupa ce si-a botezat copiii ortodocsi cum cerea legea romaneasca, vaticanul i-a interzis impartasania, mi se pare, si el a suferit foarte mult, considerand ca si-a pierdut mantuireea fiindca nu si-a botezat copiii catolici. Oricum, cred ca era un suflet curat, un om bun. A iubit Romania, a intrat in razboi contra patriei sale Germania, pentru interesul national romanesc. Dupa el intr-adevar cum spunea andrei_d, regii nostri nu au mai fost la inaltime.

        Apreciază

      • Alex said, on noiembrie 4, 2014 at 9:07 pm

        Hai să vedem ce spunea martirul Mihai Eminescu despre monarhie şi Regele Carol I !

        Mihai Eminescu l-a caracterizat pe Regele Carol I spunându-i „Carol Îngăduitorul”, din cauza lipsei de reacţie în faţa abuzurilor clasei politice.

        Mihai Eminescu : „Dar sub o monarhie occidentală, de la care așteptam îndreptarea, sanificarea moravurilor politice, introducerea unei discuții limpenzi, obiective și lipsite de patimă a chestiunilor de interes public, sub o domnie occidentală să le vedem toate acestea petrecându-se cu un cinism fără asemănare pe pământ, fără asemănare în republicile Americii de Sud chiar, o spunem drept, nu ne-am fi așteptat.”

        „Îngăduitorul ? Îngăduitor, da, de câte ori voim să ne sfâșiem noi între noi, îngăduitor de câte ori devenim oameni fără caracter și fără conștiință, îngăduitor cu mișelia și felonia, neîngăduitor însă cu orice caracter de om adevărat, neîngăduitor cu orice talent adevărat, cu orice superioritate. Neîngăduitor când ar fi vorba de măsuri contra evreilor sau altor străini. Condamnând la ocnă pe un nebun ca Pietraru, dar iertând pe evreii care cu sânge rece sfâșie o biată muiere bătrână care privea la înmormântarea unui rabin, îngăduitor cu Arion, cu Boteanu, cu hoții de bani publici, neîngăduitor cu proletariatul agricol, care ar comite crime de mizerie. Un păienjeniș întreg de grații domnești s-au făcut față cu orice faliment fraudulos, cu orice escrocherie ar comite un străin, dar dacă un român va comite o crimă, îi putrezesc oasele în temniță.”

        Asasinarea lui Eminescu este o certitudine astăzi . Autorii sunt : serviciile secrete străine , Regele Carol I şi clasa politică.

        În timpul Regelui Ferdinand I, prin Constituţia din 1923, li s-au recunoscut evreilor drepturi civile și politice depline.

        Monarhia a reprezentat pentru România ieșirea de sub jugul otoman și intrarea sub jugul evreiesc (iudeomasonic). Independența României (1877) și Unirea (1918) sunt evenimente legate de planurile geopolitice ale Ocultei Mondiale. Imperiile Otoman și Habsburgic trebuiau distruse pentru că reprezentau niște obstacole în calea Noii Ordini Mondiale.
        După numai 20 de ani (1940) România este dezmembrată încă o dată, potrivit altor jocuri geopolitice ale Ocultei.

        Despre ce rol a jucat monarhia în România puteți citi aici :

        http://www.apologeticum.ro/2011/11/monarhia-din-romania-ce-s-a-transformat-in-dinastie-o-unealta-a-masoneriei/

        http://www.apologeticum.ro/2011/06/cununa-coroana-si-basca-imparatia-voievozilor-este-specifica-poporului-roman-iar-nu-monarhia/

        Apreciază

    • cca70 said, on noiembrie 4, 2014 at 8:27 pm

      pe ce te bazezi? eu unul nu-l vreau pe niciunul si nici nu am participat la mizeria asta de scrutin

      pe de alta parte cifra reala la participare la vot cred ca e undeva la 30 % dar nu vor recunoaste niciodata asta

      chiar si 30% e o cifra enorma la cata otrava a inghitit poporul asta de la stapinre,si culmea, poporul mai vrea…sa fie prostie cronica? sau orbire spirituala ?

      Apreciază

      • Gabriel said, on noiembrie 4, 2014 at 10:28 pm

        Eu nu zic ca l-as vrea si nici n-am votat decat o data-n viata când eram student… cred ca el e ales guvernator pentru ca in ultimele zile am tot vazut atacuri la Ponta, multime de filmulete pe net si acum si cu scandalul asta cu romanii din strainatate care n-au putut vota domne’ din cauza lu’ Ponta…asa ca s-ar putea ca masinaria mass-media sa convinga ”electoratul” sa aleaga alternativa oferita de ei…
        Tinand cont de radacinile lui Johannis si de orientarea lui religioasa cred ca e un guvernator mai bun pentru colonia Romania, (din punct de vedere iudeo-masonic) intrucat va urma planul antihristic cu mai multa ”ravna”… e doar o parere
        Apropo de presa care minte si dezinformeaza redau mai jos un fragment din cartea lui Corneliu Zelea Codreanu – Pentru Legionari pag.43, referindu-se la presa jidaneasca

        ”Presa aceasta atacă ideea religioasă la români, slăbindu-le astfel
        rezistenţa morală şi rupându-le contactul cu Dumnezeu.
        Presa aceasta împrăştie teorii antinaţionale, slăbindu-le credinţa în
        naţiune şi rupându-i de pământul ţării, de dragostea pentru el,
        pământ care în toate timpurile a fost îndemn la luptă şi sacrificiu.
        Presa aceasta prezintă fals interesele noastre româneşti,
        dezorientând şi îndreptând pe români pe linii opuse intereselor
        naţionale.
        Presa aceasta înalţă mediocrităţile şi oamenii capabili de corupţie
        pentru ca străinul să-şi poată satisface interesele lui şi coboară
        valorile morale care nu se vor preta a face servicii iudaismului şi
        intereselor acestuia.

        Presa aceasta otrăveşte sufletul neamului, dând zilnic şi sistematic
        publicitate crimelor senzaţionale, legăturilor imorale, avorturilor,
        aventurilor.
        Presa aceasta omoară adevărul şi slujeşte minciuna cu perseverenţă
        diabolică, întrebuinţează calomnia ca armă de distrugere a
        luptătorilor români.
        De aceea un român trebuie să fie atent când citeşte o foaie
        jidănească, stând în gardă faţă de fiecare cuvânt care nu e la
        întâmplare aruncat şi căutând a descifra planul iudaic cu care el a
        fost scris. ”

        Apreciază

      • cristi o. said, on noiembrie 4, 2014 at 11:55 pm

        @cca70
        In postari anterioare si eu am afirmat ca prezenta reala la vot ar fi in jurul a 30%. La concluzia asta am ajuns in urma observatiilor personale,din locurile in care merg si cercurilor pe care le frecventez. Recunosc, nu sunt 100% sigur pe cifra respectiva deoarece nu stiu situatia in amanunt, la nivel national. S-a fraudat categoric dar iarasi nu am o valoare reala a fraudei. Din ce am discutat cu cei apropiati, prieteni, colegi de munca, rude etc., am aflat ca , din cei ce au votat (non-psd), au preferat pe Macovei, Johannis ori Funar si erau foarte mirati ca au rasarit din pubela istoriei Tariceanu si Udrea; cei scarbiti, cu mai putina scoala, au pendulat intre DD, Funar si Vadim; dintre pro-psd-isti au pendulat intre Ponta si Johannis iar cei ce au anulat votul (un sfert dintre cunoscutii mei) sunt aproape convinsi ca mai bine nu se mai duceau la vot, fiindca „e o porcarie pe fata”… Prezenta oficiala la vot, peste jumatate, mi se pare nereala (nu mai vorbesc de procentele candidatiolor- de-a dreptul suspecte…). Totusi, repet, este o constatare personala, in functie de oamenii si locurile cu care intru eu in contact, nu pot garanta ca aceste valori sunt valabile la scara nationala! Ar fi interesant sa aflam si de la altii ce au constatat, poate ne apropiem de cifrele reale.
        In privinta celor doi „PontaKlaus”, am o singura dilema: sa nu merg la vot ori sa nu merg la vot…

        Apreciază

  3. aha said, on noiembrie 4, 2014 at 12:09 pm

    foarte bine punctat frate Vasile

    Apreciază

  4. andrei-d said, on noiembrie 4, 2014 at 12:20 pm

    DEZBINARE-CONFUZIE-DISPERARE-INDOIALA! Pe faţă sunt fiecare cu culoarea lui politica, dar in umbra sunt mana-n mana. Si sa ţinem minte ca Liderii ocultei mondiale AU AGENDE COMUNE. Ce se intampla aici cu clasele politice(articolul de mai sus) asa se intampla si cu ‘salvatorul’ Putin, ‘razvratitul’ si cel ce e impotriva apusului! Minciuni peste minciuni, doar ca faza cu ”mama rusie” e la nivel mai ridicat, si de o importanta mai mare. Cum a spus si Aaron Ruso: ei(oculta mondiala) au deja totul, dar ca sa implementeze cipul RFID au nevoie de diversiuni si (ATENŢIE) UN INAMIC virtual, creat tot de ei, care sa fie etichetat ca ‘adversar’, si astfel oamenii din popor ne vor ruga sa mergem la razboi!” deci Rusia lui Putin e doar un ADVERSAR CREAT intenţionat, ca altfel americanii cu cine sa se lupte sa fie proclamati SALVATORI? Au nevoie de un ‘adversar’ pe masura. Bineinteles, asta nu inseamna ca Putin e de vina, el poate ar vrea sa iasa din jocul ocultei, dar e cam tarziu. Si pentru toti mai marii conducatori care vor da socoteala, poate trebuiau sa citeasca rugaciune Sf. Efrem Sirul:”Doamne si Stăpânul vieţii mele, DUHUL[…]IUBIRII DE STĂPÂNIRE NU MI-L DA MIE…” ca nu ar fi greu sa fii conducator peste mai multi daca ai fi al Domnului, dar daca ai fi uns al lui Hristos n-ai dainui mult, asemeni ultimului Ţar, tradat de popor si ucis de bolsevici! Doamne ajuta!

    Apreciază

  5. Suciu said, on noiembrie 4, 2014 at 12:22 pm

    si eu sunt dezamagit de clasa politica si rezonez cu majoritatea dintre voi. la singurele alegeri la care am participat au tinut de primarie si brailenii stiu ce a facut Simionescu din oras in sensul pozitiv deci a meritat.
    la acestea prezidentiale nu particip dar daca ma intreaba cineva, as vrea sa iasa Iohannis pentru faptul ca a facut treaba in Sibiu si pentru ca ar fi o imagine sobra-calitativa in afara tarii reprezentata de el. in spatele lui este sleahta PDL deci nu imi pun sperante.

    Apreciază

  6. Mihail V said, on noiembrie 4, 2014 at 1:02 pm

    O temă pe care nu o discută niciun candidat…..

    http://jurnalul.ro/editorial/o-tema-pe-care-nu-o-discuta-niciun-candidat-salariul-colonial-i-680346.html#

    Autor: Ilie Serbanescu 29 Oct 2014 – 17:36 Un conducător de metrou în România ia în mână vreo 350 euro. Aflat la pupitrul aceleiaşi rame de metrou, un coleg de-al său din Vestul sau Nordul Europei – peste 3000 euro! Cu ce se pot diferenţia cei doi spre a se justifica o asemenea discrepanţă de circa 8 ori în salarizare?! Să fie mai productiv colegul occidental decât cel român?! Imposibil! Fac acelaşi lucru! Ba, colegul român este mai „productiv”, căci merge singur la pupitru, în timp ce la conducerea unei rame de metrou din Occident se află întotdeauna doi conducători, din simple motive de siguranţă! Să admitem că societatea de metrou din Occident este mai bine organizată şi mai ales mai înzestrată financiar întrucât transportă, pe bază de bilet corespunzător, oameni mai înstăriţi şi nu sărăntocii din România. Mai că ar ieşi justificată o diferenţă, dar una de 8-10 ori nicidecum!

    Să ne mutăm cu ilustrările şi comparaţiile în alte domenii. Cei aproximativ 350 euro reprezintă de fapt şi câştigul unui muncitor din industria de construcţii auto sau de componente auto din România, industrie deţinută în totalitate de occidentali şi care lucrează integral cu tehnologia şi în organizarea de la ei de acasă! Câştigul corespondent în Occident este 2500-2800 euro! Problema de a fi mai puţin productivi muncitorii români iarăşi cade! Admiţând că ambientul economic general este mai prost în România, o justificare pentru salarii mai mici aici există, dar nu de 7-8 ori!

    În sfârşit, să ne raportăm la nivel economic de ansamblu. Cei aproximativ 350 euro reprezintă, una peste alta, şi salariul mediu net în România actuală, de 8-10 ori mai mic decât în ţările occidentale! De unde această diferenţă uriaşă? Dacă ne luăm după dl Isărescu, de departe cel mai vajnic justificator din România al acestei situaţii discrepante, explicaţia se află în nivelul productivităţii sociale a muncii, considerat cel care condiţionează şi trebuie să condiţioneze nivelul salariilor într-o economie. Domnia sa nu scapă vreo ocazie de a sublinia necesitatea acestei conexiuni. Mai mult, toţi colaboratorii apropiaţi ai domniei sale sunt îndemnaţi a accentua asupra acestei conexiuni, astfel încât, în mod curios dar nu întâmplător, BNR devenind bastionul promovării salariilor mici în România, desigur în vederea „stabilităţii financiare şi economice a ţării”, stabilitate care seamănă foarte mult cu nemişcarea sau, de ce n-am spune-o deschis, cu moartea în subdezvoltare!

    Grila dlui Isărescu nu are nicio relevanţă explicativă în cazul discrepanţei salariale a conducătorilor de metrou şi are chiar una pur şi simplu caraghioasă în cazul firmelor străine, care ar plăti de 8-10 ori mai puţin decât în ţările de origine salariaţii din unităţile lor din România pentru că, vezi Doamne, nu reuşesc să realizeze aici un nivel similar de productivitate a muncii, nemaiînţelegându-se de ce atunci mai investesc pe la faţa locului! Evident, la nivel naţional, lucrurile se schimbă, intrând în calcul productivitatea socială indubitabil mai slabă din sectorul românesc al economiei.

    Apreciază

    • Iani said, on noiembrie 4, 2014 at 1:55 pm

      Ar trebui sa indemne sa se boicoteze alegerile prin nepartticipare, nu prin votarea aiurea cu anulartea votului. Apropo, poate si la votgul asta s-or fi dus unii care si-au anulat votul. A avut vreo importanta, ati auzit ceva de asta ? S-a mentionat numai cat la suta s-au prezentat (asta inseamna si voturi valabile si voturi anulate, nu conteaza) si ce procent a luat fiecare candicat. Inca o data, nu va mai amagiti, voturile anulate nu conteaza, nu le ia nimeni in considerare, se numara la „participare la vot”. CEI CARE MERGETI SA VA ANULATI VOTUL, DE FAPT PARTICIPATI LA VOT. Singura forma de boicotare a alegerilor care este luata in calcul este absenta.

      Apreciază

  7. Daniel Focsa said, on noiembrie 4, 2014 at 1:39 pm

    Nici eu nu am participat la vot. Am postat pe facebook, postez si aici cele de mai jos:

    Constat ca dupa 25 de ani de dezastru, romanii continua sa iasa in procent mare la vot si sa legitimeze aceeasi clasa politica ce ne calareste de un sfert de secol, cea mai rea de la fanarioti incoace. Ei bine, pe mine sa nu contati sa mai particip la aceasta sinistra comedie. Din acest moment, pentru mine subiectul „politica romaneasca” este unul inchis.

    Apreciază

  8. ORTODOXIE said, on noiembrie 4, 2014 at 1:44 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  9. […] Pentru un crestin roman, diferenta dintre VICTOR PONTA si KLAUS JAHANNIS este precum diferenta dintr… […]

    Apreciază

  10. Iani said, on noiembrie 4, 2014 at 2:00 pm

    Asa este, diferenta dintre cei doi este ca dintre sodoma si gomora. E ca si cum vi s-ar spune : „mergeti si aveti libertatea democratica de a alege: sodoma sau gomora ? Cei nemultumiti mergeti si anulati-va votul”.
    Dar Steinhardt ce spunea diavolului ? „Nu imi pun semnatura alaturi de a ta nici ca sa admit ca exista Dumnezeu”. Deci nici pentru ceva adevarat si logic, el nu admitea sa participe la ceva alaturi de dracul.
    Sau o alta comparatie buna – cum spun unii ca masoneria de „rit scotian” este buna in timp ce „marele orient” este rea, cand de fapt diavolesti sunt ambele.

    Apreciază

  11. abc Marin said, on noiembrie 4, 2014 at 2:01 pm

    România se află deja în groapa cu nisip mișcător , se zice că din două rele o alegi pe cea mai puțin rea , dilema este care este mai puțin rea situație , suntem în zbor planat fără combustibil deasupra unor stânci fără să se vadă un teren plat bun de aterizare , sperăm într-o minune dar cred că va fi un dezastru , se va jefui ce a mai rămas …… anul 2020 ora de istorie ,, era odată o țară frumoasă și bogată , se numea ROMÂNIA copii ,exact aici unde suntem noi în rromania . Nădejdea noastră este Hristos , și fa fi o minune la timpul potrivit .

    Apreciază

  12. Mihail V said, on noiembrie 4, 2014 at 2:11 pm

    Curat murdar …

    http://www.ziare.com/victor-ponta/candidat-alegeri-prezidentiale-2014/cum-a-castigat-ponta-in-r-moldova-explicatia-unui-blogger-moldovean-1331291

    Cum a castigat Ponta in R. Moldova? Explicatia unui blogger moldoveanTweet
    Candidatul PSD la prezidentiale, Victor Ponta, a obtinut 38% din voturi in R. Moldova, in primul tur al alegerilor, desi PSD nu a cumulat niciodata mai mult de 10% peste Prut pana la acest scrutin.

    Un blogger si comentator politic moldovean, Alex Cozer, incearca sa explice, pentru Independent.md, „rezultatul socant pe care l-a acumulat Ponta duminica”, in conditiile in care, „in 2009, Mircea Geoana a obtinut in primul tur 4%” si la europarlamentarele din primavara PSD a obtinut 4%.

    In opinia lui Cozer, explicatia este ca „la aceste alegeri nu au iesit doar acei cetateni romani din Republica Moldova cu care suntem deja obisnuiti. De data aceasta s-au prezentat extrem de multi detinatori de cetatenie, adusi cu microbuze, organizat, de catre sustinatorii lui Ponta de la Chisinau”.

    Cine a organizat aceasta desfasurare de forte? „Vladimir Plahotniuc il cheama, cel ce a zburat foarte des pana in septembrie 2014 la Bucuresti, pentru a-si rezolva un dosar privind dubla identitate”.

    Cozer scrie ca, „in luna septembrie, Plahotniuc a semnat la Bucuresti un acord de colaborare in perioada electorala intre PD si PSD. Din surse de incredere de la Bucuresti, Plahotniuc i-a promis atunci lui Ponta ca va obtine la Chisinau cat a obtinut Basescu in scrutinele de pana acum”.

    In urma intelegerii, „in toate sectiile de vot din afara Capitalei am avut de la 8-900 de votanti pana la aproape 2.000. De unde? Din astfel de microbuze, care au circulat duminica prin toata tara”. Acesti cetateni ar fi fost „platiti cu 300-500 de lei pentru a vota cu Ponta”.

    Ponta a obtinut in jur de 70% din voturi in unele sectii de votare.

    Pentru Plahotniuc „este extrem de important cine va castiga alegerile din Romania si va conduce la Bucuresti in urmatorii 5 ani”, intrucat are nevoie de un „paravan la Bucuresti”, deoarece „orice pas spre UE, stim bine, este egal cu un pas spre puscarie a coruptilor de la Chisinau”.

    „Pe Plahotniuc nu-l vor apara in fata justitiei europene francezii, nemtii sau polonezii, ci fratii sai de peste Prut. Aia din PSD pe care-i aduce pe la Nobil Club si-i trateaza regeste, pentru a mai pune capac pe vreun dosar de peste Prut”, mai arata bloggerul.

    Amintim ca Traian Basescu a obtinut 94,82% din voturile exprimate in R. Moldova in turul II al prezidentialelor din 2009. Anul acesta, numarul sectiilor de vot din Republica Moldova a crescut fata de alegerile precedente de la 13 la 21. Daca Victor Ponta a obtinut 38% din voturi, contracandidatul sau, Klaus Iohannis, a obtinut in jur de 28%, potrivit unor rezultate preliminare.

    Apreciază

  13. Irina said, on noiembrie 4, 2014 at 3:46 pm

    Eu sincer am votat in primul tur cu Diaconescu pentru ca l-am auzit de multe ori vorbind impotriva actelor cu cip, ba mai mult eliminarea lor era unul din punctele politicii sale. Daca nu stiam asta de Diaconescu nu m-as fi dus nici la primul tur la vot. Dar acum, nu mai are rost, ambii candidati sunt slujitorii iudeo-masoneriei, ambii sunt piloni esentiali pentru pregatirea terenului lui antihrist. Nu exista rau mai putin rau sau mai mult rau, ambele rele sunt rele si ca urmare nu trebuie ales nici unul.

    Apreciază

  14. Emerit said, on noiembrie 4, 2014 at 4:24 pm

    Române, citește cu atenție această poezie!

    De-i suna a treia oara
    Toti dusmanii or sa piara
    Din hotara în hotara –
    Îndragi-i-ar ciorile
    Si spânzuratorile!

    http://www.cruciu.com/2014/11/mihai-eminescu-doina.html

    Apreciază

  15. Maria888 said, on noiembrie 4, 2014 at 4:32 pm

    Asa este, dar pentru mine personal in momentul in care Ponta a putut sa se foloseasca de imaginea lui Arsenie Boca in modul jignitor si derogativ in care a facut-o mi-a dovedit ca reprezinta o adancime intunecata spirituala de care nu l-am crezut capabil pana atunci. Foarte bine pentru banii ce i-a dat Bisericii dar in esenta nu simte nimic.
    Celalalt este un om suficient de oportunist si arivist sa faca foarte mult rau necrezand ca nu face nimic rau in fond, toata lumea face la fel.
    Dar impreuna, daca te uiti la harta Romaniei publicata dupa alegeri, cu cine de unde cum a votat veti observa o diviziune sinistra foarte familiara.
    Rusii si americanii sunt impreuna, si impreuna cu ei este si Marea Britanie tara care spune totul in ziua de azi cum ca vrajitoria la ei este traditie, deci este imuabila si nu poate fi schimbata. Germania si tarile din nord care SUNT UE, si modul lor ateist de a se raporta la lume este prezentat ca absolut peste tot in lume. Japonia care le taia oamenilor mana sa nu se crestineze, China si Coreea care au fost indiferente la crestinism considerandu-se popoare superioare precum si India a carei religie este flatata in lumea moderna fiind prezentata ca si solutie universala.

    Dar cu cat observ combinatiile raului si ma sperii de dimensiunea lui imi dau seama ca pacatuiesc prin necredinta intrucat Dumnezeu ne-a spus negru pe alb „intors contra sine insusi diavolul nu poate castiga”. Cu cat intunericul cu intuneric se uneste (ca pentru a fi activ are nevoie sa se hraneasca din bine, si fara bine nu are cu ce se hrani) intunericul creste dar si paleste in intensitate.
    Imi pare rau de cei din tarile mentionate mai sus si din altele prea multe pentru a fi trecute, dintre care si unele tari care reprezinta pentru mine o dezamagire cumplita, un soc. America (Nord si Sud) nu este o surpriza,ei au ales sa fie oportunisti si interesati mereu in practici oculte, dand vina pe crestinismul traditional ca i-a tratat violent si ei sunt pasnici si neconvinsi de violenta care a venit din Europa ..scuze..scuze…scuze… cand omul se auto-scuza dincolo de directie cade cu usurinta.

    Asa ca sa nu avem sentimente de ura fata de acestia care ne acuza de ne-crestinism daca ca nu ne ducem dupa ei din solidaritate umana incercand sa ne atraga („fericiti veti fi voi cand vor minti in numele meu”), ci mai degraba daca trebuie sa facem ceva sa plangem pentru ei.
    Lacrimile lumina sufletului uman dar si dumnezeiesc. Poate nu sunt sabie ingereasca dar poate nu toti oamenii pot sau trebuie sa gaseasca vreuna ci doar pe Dumnezeu si pe aproapele care incearca sa creada si pe Sfiniti si de ii gaseste pe Ingeri pe acestia, i-a gasit deja fara sa isi dea seama.

    Apreciază

  16. mihai said, on noiembrie 4, 2014 at 6:43 pm

    nimic nou sub soare, pleaca ai nostri vin ai nostri, noi raminem tot ca prosti, acum populatia din romania sa nu se mai vaite, ma refer aici la majoritatea care sau dus orbeste la vot, deci cum neam asternut asa am dormit, pe dealta parte nici cu ceilalti nu mie rusine, unu dintre ei fiinnd w.c, pardon c.v tudor, care a dat dovada de multa linguseala, si inante de 89 si dupa, in concluzie indiferent cine va iesi ”invingator” dintre cei 2 ei vor veni cu aceleasi naravuri, iar acum oculta se freaca in palme de bucurie

    Apreciază

  17. […] Sursa: saccsiv.wordpress.com […]

    Apreciază

  18. minionita said, on noiembrie 4, 2014 at 7:32 pm

    Nu ca celalalt e mai breaz dar eu am dezvoltat o alergie la Ponta.

    Apreciază

  19. Otilia said, on noiembrie 4, 2014 at 7:40 pm

    Dragi cititori,
    De ceva timp, blogul Saccsiv exista si pe facebook.
    Pagina este aceasta : https://www.facebook.com/pages/Saccsiv/597203716983246?fref=ts
    Ar fi poate util ca cei dintre voi care au cont pe facebook sa mai distribuie cate un articol, in speranta ca poate vor citi si prietenii vostri virtuali care nu au aflat inca despre blog si poate ca o informatie oferita la momentul potrivit le poate modifica decisiv traiectoria, asa cum s-a intamplat cu multi dintre noi.
    Doamne ajuta, scuzati off topic-ul.

    Apreciază

  20. ml said, on noiembrie 4, 2014 at 7:56 pm

    Apreciază

  21. nelucraciun said, on noiembrie 4, 2014 at 8:24 pm

    Marturisesc ca pentru mine ideile din articol sunt de-a dreptul fundamentaliste. Stiu ca imi veti sterge interventia, de aceea nu voi detalia prea mult. Atata doar, doresc sa spun ca nu vad nimic rau in primele patru din cele cinci puncte, marcate cu buline, cu care ne amenintati.
    1. Cipurile sunt doar niste chei moderne. Bisericile au, si ele, chei. Multe chei au dubluri. Cheile mecanice sunt primitive, si-au trait traiul, si-au mancat malaiul.
    2. Ecumenism. Iisus Hristos ne-a lasat o singura, unica, biserica. Biserica Sa. Ce e rau in a incerca sa revenim la aceasta biserica primordiala, pe care oameni fundamentalisti au facut-o, prin veacuri, farame. Nici una dintre cultele existente nu-si poate aroga titlul de biserica primordiala. Toate cultele crestine, chiar si cultele musulmane, au cate ceva din biserica primordiala.
    3. Ce minunat ar fi ca Europa sa devina, cu adevarat, o singura tara!
    4. Oarecum discutabil, insa sa nu uitam ca traim intr-o epoca de maxima dezvoltare tehnologica. Se experimenteaza deja tehnologii mult mai prietenoase cu mediul. Avem nevoie de energie, sub toate formele.
    5. Perfect de acord cu dvs.

    Apreciază

    • Gabriel said, on noiembrie 4, 2014 at 11:12 pm

      esti ucenicul lui Calistrat Chifan?

      Apreciază

    • Christian said, on noiembrie 4, 2014 at 11:43 pm

      Nelu Craciun, cu respectul cuvenit, daca nu vezi nimic rau e pentru ca, in primul rand, nu intelegi profetiile biblice sau nu le crezi. In al doilea, nu intelegi sau nu crezi in conspiratia masonica si in masinatiile demonice. Nu intelegi congruenta dintre profetiile biblice si agenda masonica.

      1. In contrast cu cheile conventionale, cipurile RFID au un scop PERFID: controlul total. In plus, cauzeaza tumori maligne dupa cum au dovedit experimentele pe soareci. Dar, cel mai grav, cipurile au fost inventate din start cu intentia de a deveni implantabile si a fi utilizate de catre Antihrist (Conducatorul Planetar despre care vorbesc documentele masonice, nu doar Scriptura) ca pecete pentru nefericitii sclavi ce-i vor purta numele pe frunte sau pe mana dreapta. „Semnul fiarei” va echivala cu lepadarea de Hristos si pierderea oricarei sanse la mantuire.

      „Apoi a urmat un alt înger, al treilea, şi a zis cu glas tare: ‘Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; şi va fi chinuit în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Şi nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei şi icoanei ei şi oricine primeşte semnul numelui ei!'” – Apocalipsa 14:9-11

      2. ADEVARUL nu se sacrifica pe altarul UNITATII (religioase). Biblia este transanta:

      „Nu vă înjugaţi la un jug nepotrivit cu cei necredincioşi. Căci ce legătură este între neprihănire şi fărădelege? Sau cum poate sta împreună lumina cu întunericul? Ce înţelegere poate fi între Hristos şi Belial? Sau ce legătură are cel credincios cu cel necredincios? Cum se împacă templul lui Dumnezeu cu idolii? Căci noi suntem templul Dumnezeului celui Viu, cum a zis Dumnezeu: ‘Eu voi locui şi voi umbla în mijlocul lor; Eu voi fi Dumnezeul lor, şi ei vor fi poporul Meu.’ De aceea: ‘Ieşiţi din mijlocul lor şi despărţiţi-vă de ei, zice Domnul; nu vă atingeţi de ce este necurat, şi vă voi primi.'” – 2Cor. 6:14-17

      3. Globalizarea nu poate fi „minunata” cata vreme artizanii acestui proces sunt satanisti.

      4. Avem nevoie de energie, sub toate formele, dar nu cu orice pret!

      Oricine citeste si crede Biblia nu poate bagateliza evenimentele si tendintele actuale, ci e circumspect, vigilent si pregatit pentru ce e mai rau.

      „Păziţi-vă, iată că vi le-am spus toate dinainte. – Marcu 13:23

      „Dumnezeul oricărui har, care v-a chemat în Hristos Isus la slava Sa veşnică, după ce veţi suferi puţină vreme, vă va desăvârşi, vă va întări, vă va da putere şi vă va face neclintiţi.” – 1 Petru 5:10

      „Fii credincios până la moarte, şi-ţi voi da cununa vieţii.” – Apocalipsa 2:10

      Apreciază

    • cristi o. said, on noiembrie 5, 2014 at 12:19 am

      @nelucraciun
      Domnule, dumneata vorbesti serios?! Pare un amestec de ignoranta crasa si bascalie…

      Apreciază

    • blue said, on noiembrie 5, 2014 at 2:19 pm

      nelucrăciun, am răsfoit site-ul tău şi mi-a plăcut foarte mult, Seminţe, grădină, produse bio… un vis,. Mi-ar plăcea să apuc să-mi fac şi eu o grădină la fel şi să experimentez. Dar ce-ai să te faci când sistemul îţi va interzice să-ţi faci fântână în curte sau să-ţi cultivi propriile seminţe ca să fii prizonier într-un lanţ consumerist? Ce crezi despre un guvern mondial care păstrează sub cheie toate seminţele plantelor de pe planetă într-o încercare clară de monopol? Adică un fel de ecumenism pentru producători, ca să zic aşa….
      Uite, adaugă-l ca pe un punct şase….

      Apreciază

  22. minionita said, on noiembrie 5, 2014 at 3:13 am

    nelucraciun
    1. noi nu ne temem de chei ci nu vrem sa devenim usi care pot fi deschise cu aceste chei dupa bunul plac al altora
    2. nu incercarea de a redeveni o singura biserica e problema ci incercarea de a redeveni CU ORICE PRET o singura biserica,chiar trecand peste adevarurile de credinta. Biserica Ortodoxa nu e o structura vizibila cum e cea catolica, nu exista o capitala ca vaticanul si un sef ca papa. Biserica ortodoxa este alcatuita din crestinii ortodocsi romani, rusi, bulgari, greci, japonezi ( nu e gluma ) etc care il iubesc si macar incearca sa urmeze invataturile lui Iisus care este CAPUL ei. Daca intri putin in istoria religiilor o sa vezi ca afara de catolicism care s-a nascut din dorinta papilor de a-si exercita puterea asupra tuturor crestinilor si daca e posibil asupra intregii lumi ( si aici poti studia pe larg metodele lor de „imprastiare a cuvantului Domnului” ), celelalte religii sunt rezultatul unor „revelatii”avute de diferiti indivizi asupra lui Iisus ). Oricaruia din noi ii poate tuna in cap o revelatie si sa nasca o noua biserica insa din momentul in care a alterat un adevar de credinta e cazut din ortodoxie oricat de ortodox, super ortodox ori para super ortodox ar sustine el sau cei din jur ca este. Cat despre cultele musulmane, desi am cunoscut si eu musulmani care erau si se comportau ca niste oameni normali, dupa ce intri pe net si vezi minunile de vitejie savarsite de cei care cred ca o sa ajunga in paradis fiindca decapiteaza femei si copii si ii omoara chiar si pe cei de aceeasi religie, care spanzura o femeie care si-a omorat violatorul si pe aia violata o condamna la biciuire ( si primeste suficient cat sa aiba toate sansele sa crape) fiindca daca nu exista 4 martori la viol se considera ca a avut relatii in afara casatoriei, daca nu incepi sa iti pui niste intrebari apropo de legatura lor cu „biserica primordiala,cred ca ai niste probleme legate de procesul de gandire
    3. crezi ca italianul, englezul, francezul sau spaniolul care spune ca esti hot si infractor fiindca vii din Romania ar fi de acord sa fii egal cu el?
    4. e chiar comic. Pe vreme lui raposatu cumparai un aragaz si un frigider la 25-30 de ani, cel mult 2 masini intr-o viata etc. Acum esti incurajat sa cumperi cat mai des fiindca ce ai luat acum 2 ani e uzat moral si meriti ceva mai bun, mai mare, mai puternic si la promotie. Adica eu iti fac un produs care tine vreo 5 ani, daca pot il reciclez dupa 2 si iti bag pe gat o tehnologie mai prietenoasa la pret dublu laudandu-te ca stii sa faci alegeri intelepte care protejaza mediul. De fapt stii care este singurul meu crez?”Banii tai, in buzunar la mine”. Iar daca pt asta trebuie sa iti spun cat de frumos si destept esti, angajez o firma de publicitate pe care o voi plati tot cu bani de la tine, fraiere.
    5. in ultimii 25 de ani pe ecranele televizoarelor noastre s-au perindat nenumarati oameni care au vorbit despre democratie, libertate, valori etc iar daca luai la bani marunti faptele lor puteai constata ca singurul lor obiectiv era banul obtinut prin orice mod, in cantitati cat mai mari, trecand peste orice si oricine, urmat de puterea politica care garanta pastrarea banului si obtinerea si mai multor bani prin aceleasi mijloace. Chiar nu ai observat ca nu tot ce zboara e si comestibil? Mos Craciun nu exista asa cum nu exista bancher altruist, politician care sa vrea binele tau etc.

    Apreciază

  23. Alex Hardy said, on noiembrie 5, 2014 at 3:18 am

    Din pacate KLAUS JAHANNIS va castiga alegerile din turul 2. Ponta nu are nici o sansa. Campania de manipulare a lui Basescu isi face bine treaba.
    Chiar daca nimeni nu crede ca e mana lui basescu.
    Voi arata in zilele ce urmeaza cu dovezi cum basescu si-a asigurat prin KLAUS JAHANNIS presedintia.

    Apreciază

    • Iulia said, on noiembrie 17, 2014 at 4:47 pm

      Domnilor, eu citesc si ma surprind! Ce campanie de manipulare? Ponta a pierdut pentru ca a tratat cu aroganta, cu dispret si cu lipsa de respect pe cei pe care ar fi trebuit sa-i apere! Poate doriti sa va trimit o filmare particulara de la vizita lui Ponta la Madrid, ca sa vedeti cam cum / in ce stil raspundea el romanilor? Ceva in stil ´´rupin….´´ si ´´fac ceva in capul vostru?´´????
      De aceea a pierdut! Gura bate fundul! Daca ar fi fost respectuos fata de romani, romanii nu ar fi votat cu Iohannis!!
      Bineinteles ca este foarte preocupant ca Iohannis este sectar.
      Dar oare, cu un ´´ortodox´´ ca Ponta, ortodoxia ar avea de castigat? Ponta este ortodox numai la alegeri.
      In momentul in care Iohannis atenteaza la ortodoxia noastra incercand sa promoveze homosexualii sau ceva asemanatori atunci – da, sarim sa aparam ortodoxia! Sarim sa marturisim.
      Pana atunci , sa-si faca omul treaba pentru care a fost votat.

      Ca doar Domnul nostru Iisus Hristos a zis ceva de genul, fiti intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii?

      Apreciază

  24. minionita said, on noiembrie 5, 2014 at 6:30 am

    @nelucraciun
    Nu lua de bun comentariile noastre sau articolele fratelui saccsiv. Ai sa gasesti pe acest blog trimiteri la scrierile si materiale video ale unor calugari si preoti ortodocsi dintre care unii sunt sfinti. Urmareste-le pe acelea intai si daca spusele lor au valoare in ochii tai reciteste dupa aceea aceste articole. Oricat de incredibile par anumite lucruri pt mintea unui om normal, cand incepi sa privesti in ansamblu o sa vezi ca bucatelele mici, care nu inseamna nimic daca le iei separat sunt parti dintr-un puzzle mult mai mare

    Apreciază

  25. […] Iata comentariul lui Daniel Focsa postat la articolul Pentru un crestin roman, diferenta dintre VICTOR PONTA si KLAUS JAHANNIS este precum diferenta dintr…: […]

    Apreciază

  26. Raluca said, on noiembrie 5, 2014 at 9:56 am

    S-a ajuns din nou in situatia (a cata oara?) de a se vota „raul cel mai mic”. Intrebarea este: unde sunt acei conducatori adevarati, barbati de stat puternici, cu credinta si frica de Dumnezeu si cu dragoste de neam? Nu mai exista asa ceva, sau oricat s-ar lupta, nu mai pot ajunge in functii atat de inalte, din care se decide soarta tarii. Criteriul de promovare se pare ca este cat de santajabili sunt, sau cat de multa avere vor sa stranga, sau cat de avizi sunt de putere, sau toate la un loc, plus tradarea, care se pare ca este un criretiu sine qua non.
    Daca tot suntem o colonie, si tot nu avem pe cine vota, atunci mai conteaza un singur lucru, si anume ritmul in care se vor „implementa” ororile care sunt cerute din exterior. In aceasta situatie cred ca Iohannis Werer va impune un ritm ametitor al aplicarii acestor „cerinte”. Viclenia din ochii lui spune totul, si scandalurile numeroase in care se pare ca este implicat, nu au convins pe algatorii care au alergat sa-i dea 30% dintre voturi.

    Apreciază

  27. minionita said, on noiembrie 6, 2014 at 2:11 am

    Iar alternativa lui e cea mai recenta creatie made Ion Iliescu. Ferice de noi.

    Apreciază

  28. Olivia said, on noiembrie 6, 2014 at 8:03 pm

    Eu am votat in turul 1 ca sa nu iasa Kelemen Hunor. Imaginati-va cat ar fi fost procentul de voturi alocate lui daca niciun roman ortodox n-ar fi participat la vot. Atunci eram obligati sa mergem la vot in turul 2 ca sa ii destabilizam pozitia ungurului. Par consequent, nu particip la vot in turul 2.Eu zic ca e mai bine asa. Voi?

    Apreciază

  29. […] Pentru un crestin roman, diferenta dintre VICTOR PONTA si KLAUS JAHANNIS este precum diferenta dintr… […]

    Apreciază

  30. […] Pentru un crestin roman, diferenta dintre VICTOR PONTA si KLAUS JAHANNIS este precum diferenta dintr… […]

    Apreciază

  31. […] Pentru un crestin roman, diferenta dintre VICTOR PONTA si KLAUS JAHANNIS este precum diferenta dintr… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.