SACCSIV – blog ortodox

Foto – SEX LAND: Hal de loc de joaca pentru copii in Croatia

Posted in copii, Croatia, sex by saccsiv on octombrie 22, 2014
Tagged with: , ,

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. andrei-d said, on octombrie 22, 2014 at 9:32 am

  multi adevarat ca nu stim ce inseamna aceasta uniune, cred de asemeni ca are 3 intelesuri asemeni Sfintei Scripturi, unul ad-literam adica ceea ce vedem sau ni se baga pe gat(libertate, calatorii, experiente), al doilea e metaforic(ceea ce doresc stapanii, masoneria si toti marii conducatori ai statelor, bancherii, adica înrobirea si stapanirea lumii de niste minti diabolice si bolnave), si al treilea intelesul ‘duhovnicesc’, sau mai potrivit ar fi spiritual ca e vorba de stapaniile si domniile acestei lumi, sau mai bine zis de diavoli(aici avem scopul final si destinatia finala, doar aici putem intelege cu adevarat care-i scopul final al uniunii, acum a europei in curand a lumii? Scopul final e sa ne tarasca DE BUNA VOIE in muncile cele vesnice ale iadului, planul fiind si sa simuleze cu aceasta UE exact Imperiul Roman din vremea Întruparii Domnului nostru Iisus Hristos, ca de sub robia Imperiului Roman acum UE sa elibereze poporul lui Israel, adica pe evrei, care intr-adevar sunt mai inrobiti acum decat pe vremea Mantuitorului, dar tot din vina si fanatismul si mandria lor). Sarmanii copii, acum ajung sa cred ca pentru a primi pe antihrist au nevoie de un teren cat mai modelat dupa frumoasa haina a iadului, iar copiii si femeile in general sunt partea cea mai delicata si sensibila intr-o familie, si observam ca acolo ataca atat legile recente cat si diavolul, emanciparea femeii (miscarea feminista) dar si faza cu trimiterea cat mai devreme la scoala a micuţilor ca statul sa-i formeze si sa devina mama lor, femeia sa merga sa munceasca ca o sclava, practic asa este, iar micutii sunt atacati cu vaccinuri si altele. Doamne pazeste faptura Ta!

  Apreciază

 2. Aurora said, on octombrie 22, 2014 at 10:37 am

  Ce uraciuni ! Mai rau ca in lupanarele romane ! Nenorocitii vor sa spurce mintile copiilor. sa-i obisnuiasca cu desfraul ca sa nu mai aiba nimic curat in suflet. Nu-i va rabda Dumnezeu .

  Apreciază

 3. xyz said, on octombrie 22, 2014 at 11:13 am

  Fara cuvinte…
  Acum totul e pe fatza si totusi populatia e prea oarba sa vada!!!

  Off topic: http://salwatiromania.wordpress.com/2014/10/21/stiri-cenzurate-de-presa-si-tembeliziunile-libere

  Cineva din interiorul CDC (Centrul de Control epidemiologic din US) spune ca “vaccinul contraebolei va veni “la pachet” si cu un microcip minuscul! Cei care ‘ar indrazni” sa refuze vaccinul, ar avea apoi zile grele sa-si mai gaseasca servici, sa circule prin locuri publice, sa obtina pe viitor asistenta medicala, ba chiar si inchisoare! (Si toate, pentru ca “le vor binele”!GV)

  Apreciază

  • andrei-d said, on octombrie 22, 2014 at 2:59 pm

   xyz,
   Interesant şi îngrijorător comentariul tău! Cuvintele cheie ce mi-au sarit in ochis sunt ‘vaccin, pachet, microcip’ şi ‘ca ei ne vor binele, […]cei ce vor indrazni sa refuze vor fi inchisi…’ asta se numeste „strangerea lanţului” din categoria prigoanei. Vor avansa pe nesimţite.

   Apreciază

 4. geo said, on octombrie 22, 2014 at 12:28 pm

  off topic:

  La Moscova a venit iarna:

  https://z5h64q92x9.net/tr-url/ru-en.en/tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201410220859-iszk.htm

  Partition of Ukraine

  Currently, news is circulating about an alleged offer of Russian President Putin to Polish Foreign Minister Sikorski proposing the partition of Ukraine.
  The article in question was titled „Putin’s Coup” and written by Ben Judah for the magazine Politico. You can read it here http://www.politico.com/magazine/story/2014/10/vladimir-putins-coup-112025.html.
  However, such „proposals” of partitions are not new. They have, in fact circulated even before the coup d’état in Kiev on February 21, 2014.
  For example, in March, Vesti Ukraine was claiming that Polish Foreign Ministry (FM) had received a letter from State Duma of the Russian Federation proposing the partition of Ukraine (see image 1). Vesti Ukraine was citing a Polish TV channel as source for this news.
  Even before, in January 2014, a partition map of Ukraine was circulated (see image 2) of which I don’t know the source, but it seems to originate from Polish circles.

  Apreciază

 5. aniush said, on octombrie 22, 2014 at 12:29 pm

  Mi se pare ceva urat, grotesc.

  Apreciază

 6. geo said, on octombrie 22, 2014 at 12:44 pm

  Apreciază

 7. geo said, on octombrie 22, 2014 at 12:48 pm

  Apreciază

 8. geo said, on octombrie 22, 2014 at 12:53 pm

  21 octombrie: Revenirea greco-catolicilor la ortodoxie. Unitatea religioasă din Ardeal s-a realizat de către credincioşii şi preoţii greco-catolici înfruntând opoziţia ierarhiei unite
  Dorinte de revenire a greco-catolicilor la ortodoxie au fost mai multe, dar momentele politice nu au lasat finalizarea dorita (Ardealul fiind sub ocupatie straina).

  Momentul cel mai important este cel de la 1939 cand ierarhii uniti au semnat in grup revenirea la Biserica din care s-au desprins la 1700. Presiunile si amenintarile papei de la Roma i-a facut sa se razgandeasca.

  La 21 octombrie 1948, la Alba Iulia, intelectuali, preoti, tarani greco-catolici au revenit in masa la ortodoxie.

  http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2014/10/21-octombrie-revenirea-greco.html

  http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2014/10/o-troita-in-cinstea-sfintilor.html

  http://www.apologeticum.ro/2014/10/21-oct-1948-revenirea-greco-catolicilor-la-ortodoxie-infruntand-opozitia-ierarhiei-uniate/

  Sfintii Închisorilor 23 octombrie: pomenirea Sfintitului Mărturisitor Părintele Constantin Sârbu (1905-1975)

  http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2014/10/21/sfintii-inchisorilor-23-octombrie-pomenirea-sfintitului-marturisitor-parintele-constantin-sarbu-1905-1975/

  Apreciază

 9. Gabriel said, on octombrie 22, 2014 at 12:54 pm

  E din ce in ce mai interesant… Radu Iacoboaie face profetii:
  DOAMNA ELENA UDREA ESTE CANDIDATUL OPOZIȚIEI CARE VA CÂȘTIGA ALEGERILE PREZIDENȚIALE – Radu Iacoboaie, 21 octombrie 2014
  „Poate că titlul articolului de față pare un pic cam pretențios sau va ridica unora mari semne de întrebare. Aș putea fi întrebat bunăoară dar de unde știu eu că se va întâmpla așa sau pe ce se bazează această afirmație care este și o profeție totodată.”
  […]
  „vedem că doamna Elena Udrea este o femeie frumoasă și inteligentă dar firește că nu asta contează. Important este faptul că domnia sa are cu siguranță profilul indispensabil unui adevărat președinte pentru România.”
  […]
  „Cred că mulți români de bună credință, mulți tineri și de asemenea multe femei din România îi vor acorda votul.”
  […]
  „Pentru a avea un viitor mai bun, românii sunt rugați să iasă din amorțire și să meargă la vot, unde să voteze pe cine crede că îl reprezintă mai bine și îi poate apăra interesele legitime. ”

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/10/21/doamna-elena-udrea-este-candidatul-opozitiei-care-va-castiga-alegerile-prezidentiale-radu-iacoboaie-21-octombrie-2014/#more-1623

  Saccsiv spuneai la articolul: https://saccsiv.wordpress.com/2014/10/05/radu-iacoboaie-s-o-votam-pe-elena-udrea/#comments

  „Dar Radu este exact diametral opus absenteismului: el vrea vot obligatoriu …

  Ce cred eu ca va face dupa ce va citi acest articol?

  Daca plecam de la premisa ca nu-i intrus, va face in conformitate cu mandria sa.

  Ca daca-i foarte mare, va tine de ideea sa doar pentru ca-i a sa, se va delimita de noi si se vor aciui pe blogul sau tot soiul de omuleti negri dupa o schema ce ne e deja cunoscuta.

  Daca mandria e oleaca mai mica, tot va tine cu dintii de ideea sa, doar ca nu se va incardui cu omuletii negri.

  Daca va fi si mai mica, va recunoaste ca a gresit.”

  P.S. E ultima oara cand mai comentez pe marginea acestui subiect ca si asa i-am acordat prea multa atentie, asadar va rog sa ma iertati, si il rog si pe Radu Iacoboaie sa ma ierte daca l-am suparat cu ceva. Doamne ajuta!

  Apreciază

 10. geo said, on octombrie 22, 2014 at 1:10 pm

  Belarus Wants to Criminalize Unemployment

  Taking an old-school approach to battle the woes of modern capitalism, Belarussian President Alexander Lukashenko has endorsed a legislative ban on unemployment, Interfax reported Monday.

  „You want to bring back [the phrase] ‘social parasitism,’ do it. That would be easier for the people to understand,” Lukashenko was cited as saying at a governmental meeting on employment.

  His comments were made during a discussion of the Belarussian police’s proposal to punish people who „intentionally don’t work,” including by imposing forced labor.

  „We need to make these people work using any means we know and can handle,” the Belarussian strongman was cited as saying.

  He set Jan. 1 as the deadline for introducing measures against „social parasitism” („tuneyadstvo”), a Soviet-era legal concept.

  http://www.themoscowtimes.com/article/509831.html

  Apreciază

 11. cristian said, on octombrie 22, 2014 at 1:40 pm

  porno land

  Apreciază

 12. clement said, on octombrie 22, 2014 at 6:19 pm

  In Croatia, fundatia Soros a impus programul elaborat de Institute for the Advenced of Human Sexuality (IASHS)
  .Politica „educationala” a IASHS sustine ca”sexualaitatea copiilor trebuie dezvoltata in acelasi fel cu capacitatea de a vorbi si a invata „.Un alt principiu calauzitor al degeneratilor care cer depenalizarea pedofiliei si legalizarea sodomiei sustine generalizarea practicilor sexuale neconventionale inainte de varsta de 8 ani („Studii de etica sexuala”-10 volume).
  Din 1947, pe langa Universitatea din Indiana, functioneaza” Institutul de cercetari asupra sexului” in care sunt aplicate teoriile si metodele experimentale ale lui Kinsey, personaj atasat principiilor lui Kenneth Anger (satanist), si Aleister Coovley. Respectivele experimente au fost facute pe detinuti, prostituate si delincventi sexuali si au devenit norme de conduita educationala aplicabile la nivelul intregii societati „moderne”.
  In urma cu doua saptamani, parlamentul german a depenalizat legaturile sexuale intre frati.

  Apreciază

 13. Mălin said, on octombrie 22, 2014 at 6:57 pm

  Apreciază

 14. lastunnegru said, on octombrie 22, 2014 at 7:24 pm

  xyz

  andrei-d

  ATENTIE MARE LA SITE-URI CU STIRI FALSE TIP SATIRA

  Site-ul http://salwatiromania.wordpress.com/2014/10/21/stiri-cenzurate-de-presa-si-tembeliziunile-libere

  da ca sursa articolul si site-ul

  CDC Whistleblower Exposes Ebola Vaccinations Containing RFID Chips

  http://nationalreport.net/cdc-whistleblower-exposes-ebola-vaccinations-containing-rfid-chips/

  Site-ul http://nationalreport.net/ este un site de SATIRA adica stiri false, inventate, minciuni.

  http://realorsatire.com/nationalreport-net/

  http://web.archive.org/web/20140222194933/http://nationalreport.net/disclaimer/

  Deci site-ul nationalreport.net este o minciuna totala.

  Apreciază

 15. lastunnegru said, on octombrie 22, 2014 at 7:42 pm

  Deci site-ul nationalreport.net este o minciuna totala.

  http://www.onlinethreatalerts.com/article/2014/1/31/www-nationalreport-net-fake-and-spam-news-website/

  http://badsatiretoday.com/ebola-vaccine-contains-rfid-chips-cdc-whistleblower/

  Site-ul nationalreport.net est responsabil pentru mai multe stiri false raspandite despre cip-urile RFID incepand din 2012.

  Apreciază

 16. nuconteaza said, on octombrie 22, 2014 at 8:28 pm

  @saccsiv

  ce ușor poți să fii și tu manipulat !!
  1) Articolul preluat de tine de pe site-ul acela e preluat la rândul lui dintr-o revistă/site de limbă croată:
  http://www.dnevno.hr/vijesti/bizarno/134478-pedofilija-i-seksualizacija-djece-je-izmakla-kontroli-ovo-su-najmorbidnije-figure-s-djecjih-igralista-foto.html
  Dar aici NU se spune că pozele sînt din Croația !! Mai mult, la sfîrșitul articolului se indică în mod clar că pozele sînt preluate de pe imgur, un portal universal de imagini. Deci nu e vorba de Croația !
  2) Pozele sînt din toată lumea. De exemplu, poza cu cercul (oameni și animale) nu e dintr-un parc de joacă, ci din exteriorul unui muzeu din Coreea de Sud, Modo Sculpture Park, Incheon (găsești pe internet poza și explicațiile ei). La fel, și poza cu copiii care joacă lapte gros e tot din Coreea de Sud. Fetița cu ursul e dintr-un desen animat rusesc, „Mașa i Medved”. „Porcul cu sâni” e dintr-un parc școlar din Rusia (http://nedhardy.com/2014/05/27/russian-school-playgrounds-scariest-thing-ever/). Băieții care urinează în cerc e dintr-un parc de joacă din… Kiev!! (a recunsocut-o un comentator chiar pe site-ul croat unde a fost postată poza). Și așa mai departe.

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 22, 2014 at 9:34 pm

   nuconteaza

   Stii ce arati tu? Ca fotografiile nu arata o mizerie din Croatia, ci mai multe mizerii din toata lumea.

   Apreciază

   • nuconteaza said, on octombrie 22, 2014 at 9:43 pm

    corect! asta era și ideea.

    Apreciază

 17. energein7 said, on octombrie 22, 2014 at 10:00 pm

  Reblogged this on energein7's Blog and commented:
  Testati-va gradual de `spalare` pe creier!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: