SACCSIV – blog ortodox

FOTO: Celebre MONUMENTE dedicate COPIILOR AVORTATI

Posted in avort by saccsiv on octombrie 18, 2014

Iata ce putem citi la Imagini emoționante: cum arată cele mai celebre monumente dedicate copiilor avortați:

Creșterea impresionantă a ratei avorturilor din întreaga lume nu i-a lăsat indiferenți nici pe artiști. Aceștia s-au gândit să imortalizeze într-un fel oarecare memoria copiilor nenăscuți din cauza mai multor motive și au realizat adevărate opere de artă. Pe 7 dintre aceste creații celebre, le puteți vedea mai jos.

Monumentul Libertății din Riga. Prezintă un complex din 27 de figurine ale copiilor, pentru că anume atâția prunci nenăscuți sunt uciși zilnic în Letonia. Fiecare figurină este însoțită de un mesaj care explică în engleză, letonă și rusă unul dintre motivele avortării.

20140831195126

Memorial for Unborn Children, Slovacia. Este un monument dedicat mamelor care regretă care n-au ajuns să-și cunoască micuții avortați.

20140831195640

Memorialul improvizat din mâini de bebeluși, confecționate din ipsos. A fost instalat în fața clinicii de avorturi Philadelphia.

20140831224823

Cross Memorial Project West Virginia. Trezește atenția asupra faptului că în fiecare zi, în SUA sunt avortați 3700 de copii. Memorialul reprezintă în sine 3700 de cruci albe de lemn, simboluri ale milor de victime zilnice ale avorturilor.

20140831225809

„Memorial to the Unborn Child”, Baguio, Filipine. Reprezintă un monument al mamei care deplânge corpul neînsuflețit al fătului ucis cu acordul său.

20140831230517

Memorialul dedicat copiilor născuți și nenăscuți, de lângă catedrala orașului Baker City, Oregon. Oamenii se plimbă prin scuarul catedralei și rostesc rugăciuni lângă această sculpură.

20140831231313

Un monument impresionant și tulburător a fost lăsat, într-o dimineață, pe una din străzile orașului Sankt Petersburg. Sculptura din gips ilustra o jumătate de corp feminin, de care era spânzurat un nou-născut. Nimeni nu și-a asumat drepturile asupra construcției, așa că sculptura a fost lăsată în răspunderea reprezentanților legii.

20140831231837

Foto: renatar.livejournal.comeva.ruedition.cnn.com, wvforlife.org,  worldyouthalliance.files.wordpress.com, fatherjulian.blogspot.com, piter.tv

Daniela David

Comentariu saccsiv:

   Un astfel de monument vor sa faca si in Moldova:

Avorturile în Republica Moldova depăşesc de două ori numărul naşterilor

Cititi va rog si:

Ce parere aveti despre o lege ce INTERZICE AVORTUL?

Constantin Stoica: BISERICA ACCEPTA AVORTUL in anumite cazuri. Asta e purtatorul de vorbe al exagerat de fericitului Daniel …

Video: COMPARATIE …

Raul personificat MARGARET SANGER a facut parte din Societatea Americana pentru Eutanasie

Articolul zilei (12.12.2010): Un interviu cu răul personificat – Margaret Sanger

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

CONEXIUNEA ROCKEFELLER – I.G.FARBEN: Compania care a fabricat Zyklon B pentru holocaustul nazist a fabricat si RU 486 pentru avorturi

Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinatorii unei crime macabre …

Video: AVORT = MACEL. Ce femeie, dupa ce vede aceste imagini explicite, mai poate face o intrerupere de sarcina?

VIDEO: Avortul – iata cu ce instrumente sunt TORTURATI PANA LA MOARTE copilasii in pantecele mamelor lor

“Arzi, copile, arzi”

1,720 MILIARDE de AVORTURI in 40 de ani …

Video: AVORTUL POST NATAL si realizatoarea Melissa Harris-Perry (televiziunea MSNBC) ce declara ca viata incepe atunci cand decid parintii …

BRAVO LOR: Medici din Iasi REFUZA SA MAI FACA AVORTURI deoarece “AVORT INSEAMNA A UCIDE”

AVORT: Daca nu sunt ucisi in burta mamei, SUNT LASATI SA MOARA AFARA

Un judecator obliga o adolescenta de 13 ani sa avorteze, impotriva dorintei ei

Video – Activiste pro avort strigand „HAIL SATAN”

Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri catolici ce aparau catedrala din San Jose, Argentina. DANSURI DRACESTI si PERVERSIUNI SEXUALE in fata celor ce se rugau cum stiau si ei …

Feminista topless mimeaza AVORTAREA LUI IISUS intr-o biserica din Paris apoi URINEAZA. Pe piept are scris „344 CURVE”. Pe spate „CRACIUNUL ESTE AVORTAT” …

Tagged with: , , ,

52 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. aniush said, on octombrie 18, 2014 at 9:25 am

    Eu cand le aud pe femei ca fac chestii de astea, ma infioara. Cine va plati pretul actiunilor lor?
    Eu stiu cazul unei familii cu copil cu anencefalie (lipsa creierului, in cazul copilului doar creierul mare), care l-au adus pe lume, l-au botezat crestineste si cate zile i-o da Dumnezeu, o trai copilul. Cu toate ca nu va putea trai foarte mult. Mare rasplata isi vor lua acei oameni.
    A mai fost o data un copil cu problema asta si a trait patru ani. Acel copil a fost un invingator. Asadar Dumnezeu nu greseste niciodata. Sa nu uitam lucrul acesta.

    Apreciază

  2. […] via FOTO: Celebre MONUMENTE dedicate COPIILOR AVORTATI | Saccsiv's Weblog. […]

    Apreciază

  3. ioan said, on octombrie 18, 2014 at 11:31 am

    off. au aparut afise ca din noiembrie se poate trece vama numai cu scanarea obligatorie a amprentei. aparatele sunt deja instalate.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 18, 2014 at 12:41 pm

      ioan

      Ne poti arata unul, te rog?

      Apreciază

      • John of Romania said, on octombrie 18, 2014 at 2:17 pm

        Saccsiv, TREBUIE neaparat sa vezi asta.
        Iata filmul de prezentare al noii editii a cunoscutului joc Civilization:

        La inceput apar niste (afgani probabil) care sunt dusi la o tabara unde sunt selectati cei care vor fi trimisi intr-o misiune spatiala.
        Toti au niste coduri de bare pe mana stanga( sa cipuri tip-tatuaj).

        La 1:30 apar 3 preoti ortodcsi, iar cel mai in varsta dintre ei tinea o cruce mare in mana stanga si cu mana dreapta ii binecuvanta pe cei aflati in nava spatiala, inainte de decolare.

        La 1:45 apar mai multi angajati ai centrului spanial care folosesc niste monitoare transparente.
        Pe monitoare apare un logo masonic, piramida cu un ochi in mijloc.

        La 1:47 apare un barbat care are in spate un steag american iar in fata apare acelasi logo masonic auriu.

        Apreciază

      • vali said, on octombrie 18, 2014 at 2:42 pm

        Apreciază

      • vali said, on octombrie 18, 2014 at 2:56 pm

        Am postat aiurea comentariul de mai sus. Poti sa-l stergi saccsiv.

        Apreciază

      • NIMENI cel REEVALUAT said, on octombrie 18, 2014 at 7:18 pm

        saccsiv si ioan
        E mare suparare, vedeti comentariile, folositi google translate ….

        הרב אמנון יצחק – חדש! 2014 רגע לפני הסוף גוג ומגוג חובה! לא לפספס!!
        Rabbi Amnon Yitzhak – NOU! 2014, trebuie chiar înainte de sfârșitul Armaghedonului ! Nu ratați !

        Apreciază

    • Iani said, on octombrie 19, 2014 at 12:56 am

      Peste tot ? Si daca vrei sa mergi in Bulgaria ? Pai nu are sens, adica pe de o parte treci cu buletinul, nu ai nevoie de pasaport, si pe de alta poarte iti scaneaza amprentele ? E sigura informatia asta ? Parca nu imi vine a crede. Cel putin nu ipnp satiul UE

      Apreciază

  4. ioan said, on octombrie 18, 2014 at 1:19 pm

    @saccsiv. nu pot pt. ca mie mi-a dat telefon un coleg care a trecut prin vama Bors si a vazut. a spus ca hotararea intra in vigoare din 11 noiembrie si ca se vor lua amprentele la toate degetele, deci palmara. cand voi trece prin vama voi face o poza.

    Apreciază

  5. Iones said, on octombrie 18, 2014 at 1:42 pm

    De ce sunt OBLIGAŢI constănţenii să aibă carduri de sănătate

    Sursa:
    http://www.cugetliber.ro/stiri-sanatate-de-ce-sunt-obligati-constantenii-sa-aiba-carduri-de-sanatate-234731

    De la 1 ianuarie, constănţenii asiguraţi vor putea beneficia de serviciile medicale de bază numai dacă au cardul de sănătate valid. Acest lucru va putea fi posibil, spun reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Constanţa, numai după ce acesta va fi iniţializat de către medicii de familie. Toate aceste aspecte au fost puse în discuţie de reprezentanţii instituţiei în cadrul conferinţei organizate de Asociaţia Clubul Isis.

    Asociaţia Clubul Isis, împreună cu reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Constanţa, a adus în atenţia medicilor de familie, în cadrul unei conferinţe, cele mai arzătoare teme ale momentului: cardul de sănătate şi dosarul electronic al pacientului.

    Primul şi cel mai important aspect legat de cardul de sănătate a fost implementarea lui până la sfârşitul acestui an. O condiţie esenţială, însă, pentru ca acest lucru să devină realitate este ca toate cardurile să fie iniţializate cu ajutorul cititoarelor de carduri pe care medicii de familie nici n-au apucat să şi le achiziţioneze.

    „Implementarea cardurilor de sănătate este un lucru bun pentru sistem şi pacienţi, însă avem încă foarte multe necunoscute legate de această situaţie. Sperăm să mai aibă loc astfel de întâlniri cu medicii şi cu Casa pentru a putea da, în timp, şi alte lămuriri pacienţilor.

    Pe de altă parte, achiziţionarea cititoarelor de carduri este o etapă pe care suntem nevoiţi să o parcurgem în săptămânile următoare, chiar dacă obligativitatea de achiziţionare de către medicii de familie nu este cea mai bună.

    Pentru a ne desfăşura activitatea fără probleme vom rezolva şi această situaţie, însă pentru noi, cardul de sănătate rămâne o enigmă”, a declarat dr. Laura Maria Condur, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie „Tomis” Constanţa.

    Medicii de familie, responsabili pentru pacienţii lor

    Din perspectiva conducerii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, dezbaterea care a avut loc ieri are ca scop colectarea informaţiilor transmise de medicii de familie şi care aduc în discuţie diverse neconcordanţe în sistem.

    „Începând cu 1 ianuarie, cardul de sănătate va fi obligatoriu pentru că va fi singurul instrument prin care se va face dovada de asigurat. El trebuie implementat, mai ales că pentru acest proiect, la nivelul Casei Naţionale s-a dus o luptă de 7 ani pentru a pune la punct sistemul. Suntem în etapa de distribuire a cardurilor prin poştă. Cele care vor rămâne nedistribuite aşa, vor ajunge la asiguraţi prin intermediul Casei.

    Medicii de familie, chiar dacă au nemulţumiri legate de noi sarcini de lucru care implică şi cardul, care se lovesc de birocraţie, au obligaţia să îşi achiziţioneze cititoarele de carduri şi să le iniţializeze.

    În situaţia în care cardul este pierdut, furat sau deteriorat, CJAS va elibera o adeverinţă de asigurat cu valabilitate de 30 de zile până la primirea unui nou card care va avea acel cod unic pentru fiecare pacient.

    Din 2015, inclusiv pacienţii care se asigură trimestrial vor putea beneficia de carduri de sănătate”, a precizat Dragoş Poteleanu, preşedintele CJAS Constanţa.

    Cât priveşte copiii până la 18 ani, studenţii şi gravidele care fac dovada că nu au venituri, aceştia sunt asiguraţi prin lege, nefiind obligaţi să deţină un card de asigurări de sănătate.

    Apreciază

  6. safimvigilenti said, on octombrie 18, 2014 at 5:33 pm

    doar cine nu a vazut sau nu a tinut in brate un nou nascut, mai poate sa se gandeasca la avorturi, dar dupa ce vezi si atingi fiinta aia delicata, gingasa, nevinovata si pura, atat de vulnerabila si implorandu-te din priviri sa o pazesti si ocrotesti, nu cred ca mai poti vreodata sa gandesti ca ai putea ucide asa ceva. medicii care fac asa ceva, legislatia care permite asa ceva, astea trebuie sa dispara. BOR de ce nu militeaza intens pt interzicerea din nou a avorturilor?

    Apreciază

  7. safimvigilenti said, on octombrie 18, 2014 at 6:37 pm

    aud ca patriarhul mason ciobotea l-a decorat pe politicianul dragnea si BOR i-a si cantat ca e vrednic !!! asta e o mare tradare si o bataie de joc inegalabila fata de credinta si neam. oare au decorat si cantat vrednic este si parintelui Justin sau Papacioc sau Fageteanu, oameni cu adevarat vrednici, ctitori de manastiri si repere titanice ale sufletului romanesc ????? nu cred . atunci, de ce unui politician psdist ? ce a facut el pt neam si pt Biserica noastra ? pana cand il mai suportam pe agentul asta din deal ales de masonerie sa distruga ortodoxia pe meleagurile astea ? epurarea Romaniei trebuie inceputa de la Biserica si mai ales de la varfurile ei, caci de frica lor, a capilor Biserciii nu au curaj sa marturiseasca adevarul preotii din parohii. toate profetiile ne avertizeaza ca satana lucreaza de zor la caderea Bisericii, a glasului natiunii, iar noi ar trebuie sa ne mobilizam sa mai salvam ce se poate. fiecare enorias ar trebui sa isi traga de maneca preotul din parohie si episcopul de care apartine pt tacerea si tradarea de credinta si de neam la care se face partas. trebuie sa strigam adevarul, altfel pietrele il vor striga in locul nostru

    Apreciază

    • Iani said, on octombrie 19, 2014 at 1:09 am

      Primii care ar trebui sa strige aceste lucruri in gura mare sunt calugarii si calugaritele, fiindca ai nu au nimic de pierdut – nu mai detin bunuri pamantesti, nu au familii, responsabilitati, copii de crescut, si asa mai departe. Ei traiesc doar pentru adeevar, pentru Hristos. Dar tacere totala, cu cateva rare exceptii. Sunt ocupati sa ridice ziduri, cum am vcazut pe site-ukl unei nmanastiorik, Bunesti, de langa Rupea, si cand cineva a pus acolo un comentariu in care le atragea atentia maicilor ca vorbesc numai de realizari, de zidiri, de infrumusetari, dar nimic despre ecumenism si alte probleme foarte grave, a doua zi comentariul fusese sters.

      Apreciază

  8. geo said, on octombrie 18, 2014 at 7:55 pm

    Ebola Victim Rises From The Dead In Africa, Fear Of Zombie Apocalypse

    For the first time in human history, confirmed footage is captured of a man who scientists watched die from Ebola then only several hours later, regain life and rise from the dead.

    Isaiah 26:19-20

    19 Your dead shall live; their bodies shall rise.

    Ganta, Liberia – Officials in Liberia have released the first confirmed image of a captured Ebola victim who rose from the dead. The name of the victim has not been released by the WHO, and news of the patient rising from the dead comes only hours after the United States announced its First Ebola victim in Dallas, Texas.

    The Liberian government is accusing the United States of creating Ebola as a bioweapon to use for future wars. Citizens of Liberia have expressed outrage and concern that the US may have tested an ‘evolved’ form of the virus on their nation’s populace, not forseeing the virus’ spread reaching beyond medical containment.
    third-ebola-victim-africa

    The first reports of Ebola victims rising from the dead was reported by Liberia’s National Newspaper. Initially, officials from the World Health Organization fled in shock and horror as the Ebola patients suddenly arose from the dead. After organizing military reinforcements and obtaining increased containment measures, World Health Organization’s special operations staff quickly responded with military assistance and quarantined the two Ebola victims who arose from the dead.

    With Texas now infested with an unknown amount of Ebola patients, nearby Kansas has declared a state of emergency. Kansas Governor Sam Brownback has declared October “Zombie Awareness Month” and the state is on high alert for a zombie outbreak. Homes across the state are to receive pamphlets warning them of how to prevent the spread of Ebola and what to do if an Ebola Victim falls dead and then starts to show life again.

    Updates will be made to this report as details become available. Please continue to watch television and online news sources for the latest details. Officials estimate the Ebola virus will spread to over 5 million people within two months. The virus is deadly if not treated. It is currently not known how many people the Dallas Ebola victim came in contact with before quarantine measures were put into place.

    http://www.celebtricity.com/ebola-victim-rises-from-the-dead-in-africa-fear-of-zombie-apocalypse/

    U.S. Plans To “NUKE” Dallas To Stop Spread Of Ebola Virus

    Upon discovering the first U.S. ebola carrier in the city of Dallas, Texas, the United States has announced plans to safely eradicate the city by means of a human nuclear incineration device in fear that the disease might spread past city limits to infect people or because it’s Dallas and that sounds like a lot of fun.

    Recently, Richard Burroughs, head director of the CDC stated, “I had a conversation with President Obama and we both agreed that the best course of action we could take would be to nuke Dallas…because of ebola of course.”

    Although several health experts have already said the chance of ebola spreading on a mass scale are very slim. “You have a better chance dying of influenza in Dallas than of ebola,” said Matthew Graves, an expert in pandemic infections for Doctors without Borders. He continued, “but, that doesn’t mean they shouldn’t blow up Dallas. If you’ve ever been there, it’s nothing but assholes and garbage piles.”

    In a special State of the Union address, President Obama went live on television and on-line, with the broadcast being purposefully withheld from airing on Fox News in order to assure that no residents of Dallas would hear the news. In his address, President Obama stated, “men and women of America, it comes to me with great pleasure to announce that although ebolaactually did manage to make its way to the United States, it thankfully made its way to none other than Dallas, Texas and as a preemptive safety measure, I have ordered the United States Airforce to unload a small nuclear payload on the center of the city which will eradicate this city of assholes from our great nation. Oh, and it will ensure the disease doesn’t spread or something like that. You remember Outbreak.”

    It has been reported at this time that the jets have taken off, but the city of Dallas stays committed in resolve to be a city full of self-absorbed, narrow-minded douchebags to the very end. One business man said with a smirk, “I’d like to see them try” right before his entire skeleton was pulverized to a fine ash by the blast.

    http://www.celebtricity.com/u-s-plans-to-nuke-dallas-to-stop-spread-of-ebola-virus/

    CDC Says Ebola Virus Vaccine Only Works On White People

    Control, which is headquartered in Atlanta, has released a statement saying the trial vaccine for the deadly Ebola virus will only work on those with white skin.

    In an excerpt from the statement, the government agency stated, “Early tests of an experimental drug, which would effectively combat the spread of Ebola, have proved successful only in those with white skin — We are working diligently to improve the sample to be able to help all those who are in need.”

    The vaccine, which was developed by ThomasSmithCharles in conjunction with the BIP, has began a trial phase. The vaccine uses a strain of a West Nile monkey cold virus called ape multivirus type 5 to deliver benign genetic material of the West African strain of Ebola. The genetic material given to the patient is not able to replicate and poses virtually no health risk. The sample instead strengthens the immune system to fight off the virus. If successful, ape multivirus type 5 could stop the spread of Ebola.

    According to the CDC, the trial was doled out 200 people, but only proved effective to those with white skin. Some scientists believe high levels of melanin may somehow be affecting the sample.

    Many citizens voiced concern when two white Americans were flown to Emory Hospital in Atlanta and were cured of the deadly disease, while 1,000’s in Africa continue to die. Conspiracy theorists believe the American Government has a cure for the disease, but has no plans to dole it out to Africans.

    A Twitter member, who goes by @Sidney_Bingham wrote, “Ebola was a incurable disease when it was killing Africans by the hundreds but now that 2 white people have it suddenly there’s a cure.”

    User @J_Nuclear wrote, “Ebola death camps in Africa…..now when white people start getting it all of a sudden an experimental cure comes out.”

    With the disease seeming to only work on those with white skin, the conspiracy theorists certainly have been provided with more fodder for their beliefs.

    http://www.celebtricity.com/cdc-says-ebola-virus-vaccine-only-works-on-white-people/

    ‘Apocalyptic’ Microchip Implants Are Here – And Being Inserted Into People’s Hands

    Do you scan your veins before accessing your bank account? Use a microchip implanted in your hand to pay for your groceries? Or have a tattoo on your wrist that can unlock your smartphone?

    If not, you or your friends may soon.

    Once upon a time we only read about biometric identification and nanotechnology in apocalyptic novels, but now it is here.

    And I recently encountered this technology. Just a few days ago while I was buying groceries, I noticed a button on a debit card machine that read “RFID tag.”

    So instead of using cash or a debit card, I could have used an RFID tag to pay for my groceries. Or perhaps I could have even scanned my hand. That is, if I had an RFID chip implanted in it. The government and big corporations are promoting the technology.

    In 2004, the US Food and Drug Administration (FDA) gave the green light for Americans to have microchip implants to carry information. RFID chips are being used for everything from turning on your lights to turning on your cell phone to even tracking NFL players on the football field. Not all of them are impacts, but the technology works similarly either way.

    Some Christians see the implants as the “mark of the beast” or warn they someday will be used for that purpose. The RFID implant technology is advancing just as the movie Left Behind movie — based on the New York Times bestselling novel by Tim LaHaye and Jerry B. Jenkins – hits theaters. The Left Behind book series mentions a mark of the beast.

    Ben Slater, an advertising director from Australia, had a microchip inserted into the webbing of his hand in a Melbourne tattoo parlor, and now is able to turn on lights and open doors without touching anything.

    “The most obvious thing the chip allows me to do is store my contact information on it, so that I can just touch a phone with NFC (near field communication) and pass my information to their phone. That is a great party trick,” Slater told Daily Mail Australia.

    “But it can also trigger an action on my phone to turn the house lights off, open a secure door which is set to recognize the chip or I could — and probably will — set up my car ignition to be linked to the chip for keyless entry and start up.”

    Slater made the choice to get the microchip implant because he is interested in the future of technology.

    “I wanted to get the chip implanted to generate discussion,” he said.

    “It intrigues me that we live in an age where this type of activity is even possible, especially for some seeming random guy in Australia to arrange to have done.”

    Another technology allows temporary tattoos to unlock smartphones.

    Barclays Bank Taps Into Vein Biometrics

    Banks are looking to new technologies to thwart hackers. Barclays bank said it is working with Hitachi, the Japanese technology firm, to develop a biometric reader that scans a finger and identifies unique vein patterns to access accounts, instead of using a password or PIN.

    In order to work, the finger must be attached to a live body. The finger is put into a scanner that plugs into a computer and resembles a small helmet that a Star Wars Stormtrooper might wear, according to Reuters. Once the finger is scanned, the vein pattern is matched and stored on a SIM card.

    Some banks in Japan use vein biometrics, but Barclays said it is the first bank to use it globally.

    “Biometrics is the way to go in the future. We have no doubt about that, we are committed to it,” said Ashok Vaswani, chief executive of Barclays personal and corporate banking.

    Vaswani said criminals were also getting more sophisticated, so banks need to stay ahead of them.

    “You can’t let these guys create a breach in the dam. You’ve got to constantly stay ahead of the game,” Vaswani told Reuters.

    No doubt, Left Behind will stir up much debate about the Rapture, but one thing that Christians can agree on is that Christ will return.

    In fact, four in 10 Americans believe that Christ will return soon, according to a poll taken by the Pew Research Center for the People & the Press. We don’t know when Christ will return, but we are living in perilous times.

    The bottom line is this—be ready! As Matthew 24:44 reminds us: “Therefore be ye also ready: for in such an hour as ye think not the Son of man cometh.”

    http://www.offthegridnews.com/2014/10/07/apocalyptic-microchip-implants-are-here-and-being-inserted-into-peoples-hands/

    JFK’s Final Speech Was About The Illuminati

    December 1, 2012 – President John F. Kennedy was assassinated in Dallas, Texas on November 22, 1963. Since his murder, evidence on the shocking shooting has pointed away from the “official” killer Lee Harvey Oswald and toward a conspiracy plot carried out by a larger cabal.

    After the Warren Commission and FBI ruled the murder as a lone assassin, the United States House Select Committee on Assassinations (HSCA) concluded that those investigations were flawed and that JFK was probably assassinated as the result of a conspiracy.

    In the Democrat’s final speech before his death, he warned about secret societies who rule the world – the Illuminati New World Order.

    “For we are opposed around the world by a monolithic and ruthless conspiracy that relies primarily on covert means for expanding its sphere of influence…” stated Kennedy.

    “It is a system which has conscripted vast human and material resources into the building of a tightly-knit, highly-efficient machine that combines military, diplomatic, intelligence, economic, scientific and political operations.

    “Its preparations are concealed not published. It’s mistakes are buried not headlined. Its dissenters are silenced not praised. No expenditure is questioned, no rumor is printed, no secret is revealed.”

    John F. Kennedy was silenced shortly after this speech. His wife beside him; he would never see his little boy or girl again.

    President Dwight D. Eisenhower made a similar final speech warning against secret societies and the military-industrial complex that controlled government and business with a hidden hand.

    http://www.disclose.tv/news/JFKs_Final_Speech_Was_About_The_Illuminati/86864

    Apreciază

  9. lastunnegru said, on octombrie 18, 2014 at 8:08 pm

    Nou nascut nu vrea sa fie indepartat de mama lui. Un adevarat miracol. Nu fiti nepasatori si raspanditi aceste imagini!

    Apreciază

  10. lastunnegru said, on octombrie 18, 2014 at 8:09 pm

    off topic

    Haina nu face pe om. Dar la angajare face prima impresie

    În căutarea unui loc de muncă, îmbrăcaţi cu haine noi. Aşa i-a pregătit un preot din Piteşti pe oamenii fără adăpost din oraş, pe care i-a trimis la o bursă a locurilor de muncă. Deşi nu haina face pe om, prima impresie contează întotdeauna.

    http://stiri.tvr.ro/haina-nu-face-pe-om-dar-la-angajare-face-prima-impresie_51486.html

    Apreciază

    • Iani said, on octombrie 19, 2014 at 1:25 am

      Capitanul scria ca trebuie pus pret nu e haine ci pe suflet.

      Apreciază

  11. lastunnegru said, on octombrie 18, 2014 at 9:21 pm

    Oare nu se poate face un monument sau ceva care sa arate atentia asupra problemei grave a avorturilor din Romania ?

    Apreciază

  12. lastunnegru said, on octombrie 18, 2014 at 10:32 pm

    off topic

    Primul bancomat bitcoin cu scanare biometrica a maini.

    In cafeneaua Waves caffee din Vancover,Canada compania Robocoin a instalat primul bancomat bitcoin cu scanare biometrica a maini. Scanarea maini se face pentru pentru ca nimeni sa nu depaseasca limita de 3000 de dolari pe tranzactii zilnic impusa de guvernul canadian. Scanarile biometrice sant sterse si nu sant asociate cu numele asu adresa utilizatorului bancomatului.

    First Bitcoin ATM | Going Mainstream

    Primul bancomat bitcoin

    Minutul 3:57 pentru creerea unui cont iti pui mana in bancomat si ti se face o scanare biometrica a maini.

    Worlds First BITCOIN ATM Inside a GUN SHOP

    Primul bancomat bitcoin din lume in interiorul unui magazin de arme

    Apreciază

  13. lastunnegru said, on octombrie 18, 2014 at 11:23 pm

    off topic

    Sa trezit din moartea clinica la inmormantarea ei insa a murit mai tarziu.

    Vineri o fetita de 3 ani a fost declarata moarta clinic de catre personalul medical din Zamboanga del Sur al insulei Mindanao, Filipine. Dar in timpul slujbei de inmormantare de sambata fetita a inceput sa isi miste capul in fata familiei ei. inspectorul senior Heidil Teelan, șeful poliției din Aurora, a declarat pentru ziarul Steaua Filipeiei ca fata suferea de o febră severă, atunci când ea a fost dusă la o clinica medicala. El a declarat pentru ziarl: „În tot acest timp, in care am asistat la personalul clinicii si medicul a confirmat că tanara pacienta nu mai avea puls și era in moarte clinica sâmbătă trecuta dimineață la 9am.” El a adăugat că după ce fetița potrivit relatarilor si-a miscat capul. Familia a descoperit ca are puls si imediat i-au dat apa înainte de a merge dupa ajutor medical. Medici nu au fost capabili sa salveze fetita si a murit in spital luni conform rapoartelor ( medicale ).

    http://news.sky.com/story/1300667/girl-3-who-woke-up-at-her-funeral-dies

    ACTUAL VIDEO: Baby In Zamboanga Wakes Up During Funeral

    Stirea este reala si a fost prezentata in multe ziare straine si site-uri pe internet insa la noi nu prea sa auzit decat foarte putin aceasta stire probabil pentru ca face reclama proasta morti clinice si campanilor de donare de organe.)

    http://jurnalul.ro/stiri/externe/scena-socanta-filmata-intr-o-biserica-din-filipine-o-fetita-de-3-ani-s-a-trezit-la-propria-inmormantare-video-672923.html

    http://observator.tv/extern/dea-dreptul-infricosator-o-fetia-a-inviat-la-propria-inmormantare-130344.html

    Apreciază

  14. Iones said, on octombrie 19, 2014 at 12:25 am

    O creştină, condamnată la moarte prin SPÂNZURARE în Pakistan pentru că „a spurcat” apa musulmanilor
    http://adevarul.ro/international/asia/o-crestina-condamnata-moarte-spanzurare-pakistan-spurcat-apa-musulmanilor-1_544117f40d133766a8039264/index.html

    Apreciază

  15. Iones said, on octombrie 19, 2014 at 12:35 am

    RELIGIA, scoasă din școli. RELIGIA, înlocuită cu “ETICA ȘI CULTURA CIVICĂ”
    Remus Cernea a câștiga lupta cu disciplina Religie.
    http://www.dcnews.ro/mobile/religia-scoasa-din-coli-religia-inlocuita-cu-etica-i-cultura-civica_456767.html

    Apreciază

    • Iani said, on octombrie 19, 2014 at 1:32 am

      Asta e o stire foarte grava ! S-a scos religia din scoli, si nimeni nu spune nimic ! eu nu am stiut !
      Acest Remus Cernea isi castiga iadul pentrru vecie, prin tot ce face, vai lui, e de plans acest om !
      „Etica si cultura civica” – KKT ! Marxism-leninism !

      Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 20, 2014 at 1:50 pm

      Iones

      Doamne ajuta! Ti-am trimis un e-mail. Iertare. Dar ma anunta ca nu e buna adresa. Daca ai alta, te rog mult trimite-mi un e-mail.

      Apreciază

  16. acelas said, on octombrie 19, 2014 at 12:39 am

    http://www.cotidianul.ro/irlandezii-vor-plati-pentru-prima-data-apa-de-la-robinet-249315/

    un trend care se va accentua din ce in ce mai grav cu timpul, asupra resurselor naturale vitale, sau a altor drepturi, precum ar fi de ex. in Norvegia dreptul de a creste copii de catre proprii parinti … , adica cu alte cuvinte, ca si in Irlanda cu apa, niste „teste” aplicate acum doar anumitor popoare (cat mai emancipate, caci apoi la „trogloditi” se poate inculca mult mai usor) pt a vedea diverse reactii, puterea de penetrare prin politic catre crtatenii de jos, pozitionari, contestatii etc, pt a le implementa mai tarziu la stare planetara …

    .

    Apreciază

  17. acelas said, on octombrie 19, 2014 at 12:46 am

    http://www.cotidianul.ro/irlandezii-vor-plati-pentru-prima-data-apa-de-la-robinet-249315/

    un trend care se va accentua din ce in ce mai grav cu timpul, asupra resurselor naturale vitale, sau a altor drepturi, precum ar fi de ex. in Norvegia dreptul de a creste copii de catre proprii parinti … , adica cu alte cuvinte, ca si in Irlanda cu apa, niste „teste” aplicate acum doar anumitor popoare (cat mai emancipate, caci apoi la „trogloditi” se poate inculca mult mai usor) pt a vedea diverse reactii, puterea de penetrare prin politic catre crtatenii de jos, pozitionari, contestatii etc, pt a le implementa mai tarziu la stare planetara …

    In acest articol, bineinteles o chestiune amestecata nitel si cu cea mai perversa manipulare: reala NOM vs. FNOM.

    Apreciază

  18. acelas said, on octombrie 19, 2014 at 12:52 am

    http://www.cotidianul.ro/irlandezii-vor-plati-pentru-prima-data-apa-de-la-robinet-249315/

    un trend care se va accentua din ce in ce mai grav cu timpul, asupra resurselor naturale vitale, sau a altor drepturi, precum ar fi de ex. in Norvegia dreptul de a creste copii de catre proprii parinti … , adica cu alte cuvinte, ca si in Irlanda cu apa, niste „teste” aplicate acum doar anumitor popoare (cat mai emancipate, caci apoi la „trogloditi” se poate inculca mult mai usor) pt a vedea diverse reactii, puterea de penetrare prin politic catre crtatenii de jos, pozitionari, contestatii etc, pt a le implementa mai tarziu la stare planetara …

    in acest articol, bineinteles amestecat si cu cea mai perversa manipulare : fNOM vs reala NOM.

    .

    Apreciază

  19. Alex said, on octombrie 19, 2014 at 5:13 am

    Procesiune cu relicva Papei Ioan Paul al II-lea, duminică, în Capitală

    O procesiune cu relicva Papei Ioan Paul al II-lea va avea loc, duminică, în Capitală, de la Nunţiatura Apostolică la Catedrala Sfântul Iosif, anunţă Arhiepiscopia Romano-Catolică de Bucureşti

    http://www.gandul.info/stiri/procesiune-cu-relicva-papei-ioan-paul-al-ii-lea-duminica-in-capitala-13411812

    Apreciază

  20. Stefan said, on octombrie 19, 2014 at 2:06 pm

    In timp ce la noi sunt promovate si incurajate contraceptia si avortul ,in Israel se intampla o explozie demografica , strazile sunt pline de copii, imagini dintr-un cartier din Ierusalim :

    Apreciază

  21. lastunnegru said, on octombrie 19, 2014 at 3:29 pm

    cosminmatiu

    Articolul cu 1 din 3 americani sant implantati cu cipuri RFID este un fals pentru ca este de pe un site de satira, uite articolul original de pe site-ul lor: http://witscience.org/

    http://witscience.org/analysis-of-radio-frequency-identification-rfid-chip-prevalence-in-3-discrete-united-states-populations/

    Uite-te un pic la ce mizerii de articole sant pe site-ul lor de sarira asuns sub o patura de site de stiinta:

    Creationists Insist Human Spirit Belongs on Periodic Table

    http://witscience.org/creationists-insist-human-spirit-belongs-periodic-table/

    Attempt To Clone Jesus Underway

    http://witscience.org/attempt-clone-jesus-underway/

    Study Shows The Harmful Effects of Prayer

    http://witscience.org/study-shows-harmful-effects-prayer/

    Uite ce zice un site despre: http://witscience.org/

    http://realorsatire.com/witscience-org/

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

    Totusi sa sti ca un grup de oameni fac totusi cercetari reale cu mai multe teste si au aratat ca uni oameni au iesit pozitiv ca ar emite unde de radio frecventa ca la cipuri cea ce este impozibil pentru ca oameni nu sant radiouri sa emita unde radio doar daca cineva le-a implantat fara voia or cipuri rfid in ei sau daca ei isisi si-au bagat cipuri rfid in ei cu voia lor.

    Uite-te pe site-ul lor totul este bazat ce cercetari si studii dovedite:

    http://icaact.org/about-icaact.html#.VEOt9xaGGSq

    http://icaact.org/about-icaact.html#.VEOt9xaGGSq

    http://icaact.org/articles-radio-frequency-scanning-london.html#.VEOuQhaGGSo

    Apreciază

    • vali said, on octombrie 19, 2014 at 5:17 pm

      Dar gandurile, vocea .. etc nu sunt unde radio?

      Apreciază

      • Ionut said, on octombrie 20, 2014 at 12:24 pm

        Hm, nu chiar. Gandurile presupun un influx nervos (un fel de curent electric), iar vocea, unde sonore. Activitatea cerebrala duce la aparitia unor unde electromagnetice, dar avand cu totul alte caracteristici decat undele radio „artificiale”, ca sa spunem asa, desi, pana la urma, si primele pot fi considerate tot unde radio.

        Apreciază

      • vali said, on octombrie 20, 2014 at 3:27 pm

        Da, asa e, m-am uitat ulterior la clip. Nu inteleg finalul … dupa ce au facut masuratori, s-au dus la crasma si gata ?

        Apreciază

  22. aniush said, on octombrie 19, 2014 at 9:49 pm

    Iani,
    Remus Cernea e doar o marioneta a sistemului, atata tot. Nu are nici credinta, nici dragoste de oameni…nici inteligenta nu are. E un oarecare, piesa de folosit in joc.

    Apreciază

  23. Ionut said, on octombrie 19, 2014 at 11:11 pm

    Poetul Ioan Alexandru, Dumnezeu sa-l odihneasca, spunea ca nu poate sa doarma stiind ce se intampla in tara sa.
    E de ajuns sa vezi o data filmul „Strigatul mut” si sa vezi rezultatul si nu mai poti sa-l vezi a doua oara. Nici nu mai poti sa te prefaci ca nu stii ce se intampla.
    Ce s-ar putea face? Foarte multe. In primul rand, o consiliere, asa cum prevedea legea al carei coautor a fost Sulfina Barbu. Cererea acordului tatalui, egal responsabil. Mama sa asculte bataile inimii copilului. Sa i se explice in ce consta si ce urmeaza dupa…
    Nimic din toate astea. Un stat criminal care isi ucide propriii cetateni. Pastori care nu poarta de grija turmei si care nu se gandesc nici macar la castigul banesc pe care l-ar avea din atatea eventuale botezuri. Nici macar… Daca s-ar fi gandit la asta, ar fi miscat un deget… „Mame” aflate sub demnitatea necuvantatoarelor… „Medici” care incalca juramintele si toate legile nescrise. Si noi toti, care tacem, negandu-ne astfel propriul drept la existenta.
    Cel mai odios criminal beneficiaza de dreptul la aparare. Orice urmarit poate fugi, se poate ascunde. Ei nu. Sunt dati mortii de „mame” si de „medici”.
    Adevarat genocid, adevarat holocaust, ardere de tot. Pentru care nu avem nici o scuza. Si necuvantatoarele, daca ar prinde glas, precum magarita lui Balaam, ne-ar osandi. Un popor inconstient care se sinucide.

    Apreciază

  24. aniush said, on octombrie 20, 2014 at 4:17 pm

    Urmariti filmul de mai jos. Sa nu uite nimeni: Dumnezeu nu greseste niciodata.

    http://www.videomix.ro/emotionant-uite-ce-ii-face-cainele-unui-copil-bolnav-78755.htm?fb_action_ids=834933846516812&fb_action_types=og.comments

    Apreciază

  25. […]    Iata comentariul cititorului John of Romania postat la articolul FOTO: Celebre MONUMENTE dedicate COPIILOR AVORTATI: […]

    Apreciază

  26. Talpa Tarii said, on iulie 26, 2015 at 10:01 am

    Pentru pruncii avortaţi

    Marie Fecioară
    Fiul Tău coboară
    Ca să ne înveţe
    Sfintele poveţe.

    Dac-am asculta
    Raiu-am câştiga
    Măicuţă ajută-ne
    Cu rugile Tale mântuie-ne.

    Iar Măicuţa zice, celor cu cerbice
    Lăcrimaţi fierbinte, şi luaţi aminte
    Doar pe cele sfinte
    Să le-aveţi în minte.

    Binele doriţi-l
    Răul biruiţi-l
    Postul săvârşiţi-l
    Raiul dobândiţi-l.

    O Măicuţă sfântă
    Cetele Te cântă
    Îngerii în ceruri
    Monahii în pustiuri.

    Lumea însă iată
    La poartă să-Ţi bată
    Astăzi a-ncetat
    Crezul l-au schimbat.

    Fecioria-i o ruşine
    Cine oare o mai ţine ?
    Când băieţii şi fetele
    Îşi vând trupul, sufletele.

    Mamelor de ce-avortaţi ?
    Voi bărbaţi de ce-acceptaţi?
    Să vi se zdrumice pruncii
    Uterele sunt sicrii.

    Oare ce lege permite,
    Să îi tai ca pe vite
    Pe pruncii nevinovaţi
    Ce mor toţi nebotezaţi.

    Ooo dulce copilărie
    Petrecută în sicrie
    Copiii nu te-au gustat
    Nici n-au râs, nici n-au zburdat.

    Doctore şi doctoriţă
    Sunt numai o gărgăriţă
    Nu îmi frângeţi aripile
    Vreau şi eu să văd soarele.

    Mami, tati, domnul medic
    Oare cu ce vă împiedic
    În ce fel v-am greşit
    De m-aţi dat la ciopârţit.

    M-aţi lipsit de aer şi lumină
    De roua ierbii din grădină
    De miile de culori
    Ale-nmiresmatelor flori.

    N-am avut şi eu un nume
    Cum au avut ceilalţi în lume
    Să mă joc între copii
    Cu jocuri şi jucării.

    Voi în loc de un sărut
    Cu chiureta crud m-aţi rupt
    Şi în loc de haine moi
    M-aţi îmbrăcat în gunoi.

    Tati, tati te iubesc
    Ajută-mă te rog să cresc
    Să alerg şi să zâmbesc
    Viaţa să ţi-o înfloresc.

    Mămică, mămică
    Lasă-mă-n burtică
    Că e cald şi bine
    EU sunt TU, ştii bine.

    Pământul e-un abator,
    Unde zilnic copiii mor
    Mor făr să fi greşit
    Oameni! Pentru ce i-aţi umilit ?

    Ucigaşi cu sânge rece
    Ce-şi ucid pruncii în pântece
    Despre voi a profeţit
    Ieremia cel Sfinţit.

    Dealuri, munţi, văi şi păşuni
    Păpădii, maci, ghiocei şi colţuni
    Lacuri, râuri şi întinderi marine
    Răsărit de soare peste piscuri alpine.

    Fluturi, greieraşi, furnici
    Vrăbioare, rândunici
    Motani, căţei şi ieduţi
    Găini, cocoşi şi căluţi.

    Eu nu v-am mângâiat vreodat
    Că viaţă nu mi s-a dat
    Dragoste n-am cunoscut
    Avortarea m-a durut.

    Cine oare a permis
    Libertatea la ucis
    Avortul şi chiuretajul
    Vânătoarea, braconajul.

    Braconajul de copii
    De suflete mii şi mii
    Crima este îngrădită
    De legi, de satrapi păzită.

    Curvia şi desfrânarea
    Au curprins toată zarea.
    Doamne câtă suferinţă
    Câtă lipsă de credinţă
    Lumea s-a ateizat
    Pruncii i-au sacrificat.

    Cu mânuţe sfârtecate
    Te-aş fi mângâiat mamică
    Dacă trupul mi-ai fi luat
    Din sala de obstretică

    Aş fi vrut să pot cumva
    Chipul să ţi-l văd o dată
    Ai plecat fără să-ntorci
    Capul, ochii spre-a ta fată.

    Băieţel eram şi eu
    Voinicel şi chipeş foarte
    Doamne ce mult mi-am dorit
    Tati să mă ţii în braţe.

    Să-mi dai braţul tău puternic
    Ca să mă înveţi să merg
    Numele să-ţi port în viaţă
    Înaintea ta s-alerg.

    Ochii noştri sunt închişi
    Buzele ne sunt cusute
    Pe întuneric stăm mereu
    Strigătele ne sunt mute.

    Strigăt mut dar ce răsună
    Mai tare ca o furtună
    În adâncul conştiinţei
    Un stigmat al consecinţei.

    Suntem avortaţii,
    Suntem otrăviţii
    Suntem chiuretaţii
    Suntem lepădaţii
    Suntem nedoriţii
    Suntem osândiţii
    Suntem ciopârţiţii
    Suntem răstigniţii
    Suntem torturaţii
    Suntem umiliţii
    Suntem şi nu suntem.

    Şi totuşi vom trăi în LUMINĂ
    Când Hristos Iisus va să vină.
    Amin!

    Post scriptum!

    O pilulă ai înghiţit
    Şi-n uter m-ai otrăvit
    M-ai aruncat la canal
    Când ? – La ciclul menstrual.

    Notă!
    Anticoncepţionalele sunt de fapt medicamente AVORTIVE, ce provoacă avorturile menstruale.
    Cine are minte, să ia aminte!

    Apreciază

  27. Talpa Tarii said, on iulie 26, 2015 at 10:02 am

    Un ocean de jale

    Toate picăturile de ploaie
    Fluvii, râuri şi şuvoaie,
    Nu pot ca să întregească
    Jeluirea cea pruncească.

    Chiar de s-ar strânge-n oceane
    Şi-n ciuturi, puţuri, cazane,
    Nimic nu poate cuprinde
    Jalea, infinit se-ntinde.

    Roua lor de lacrimi sfântă
    Te cutremură-nspăimântă,
    Căci de DOR plâng ei mereu
    După Blândul Dumnezeu.

    Un ocean de plânset
    Jale şi suspin,
    Nu ne mai vrea nimeni !
    Şi-asta-i mare chin.

    Tată Sfânt ce ne-ai creat
    Pentru Fericire,
    Părinţii noştri ne-au dat
    Către ciopârţire.

    Stăm mormane de mânuţe
    Şi de picioruşe,
    Iară dincolo mai jos
    Obraji, urechiuşe.

    Ne-ar fi bucurat nespus
    Ca pe obrăjori,
    De la ai mamei pupici
    S-avem toţi bujori.

    Întunericul de-aici
    Tare ne apasă,
    Noi de ce n-avem părinţi
    Unde e acasă ?

    Frăţiori mai am pe-aici
    Căci pe dibuite,
    I-am simţit după glăscior
    Suspinuri slăbite.

    Vrem să creştem în lumina
    Cea neînserată,
    Să roim în jurul Tău
    Dragul nostru, Tată.

    Mamă, mea, dulce mămică
    Când m-ai scos tu din burtică,
    Am început să te strig
    Mami-mami îmi este frig.

    Sunt atâta de micuţ
    Şi de singurel, 
    M-am pierdut de Dumnezeu
    Du-mă tu la El !

    Baia Sfântului Botez
    Eu n-am cunoscut-o,
    Duhul Sfânt nu l-am văzut
    Viaţa am pierdut-o.

    Tot la fel şi eu tăticule
    Scumpa ta fetiţă,
    N-am ajuns să pot să merg
    Nici la grădiniţă.

    Zilnic îmi imaginez
    Cum în palma-ţi lată,
    Ţi-am pictat cu acuarele
    Te iubesc mult tată ! 

    Scâncete de bebeluş
    Noi n-am gângurit,
    Iar la joc pe derdeluş
    Nu nu ne-am murdărit.

    Cu cireşe la urechi
    Şi cu merişoare,
    Nu ne-am alergat prin iarbă
    Sub imensul soare.

    Viaţa unui singur suflet
    Vă spun acu-n versuri,
    Valorează mai mult decât
    Mii de UNIVERSURI.

    Suntem atâta de mulţi, dar tot singurei
    Şi-alţii vin zilnic aici, şi ce plâng şi ei. 

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.