SACCSIV – blog ortodox

Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI ANTI TERORISTE = REPRESIUNE acasa …

Posted in ISIS by saccsiv on octombrie 15, 2014

  Iata ce putem citi la ISIS : A CIA Creation to Justify War Abroad and Repression at Home:

ISIS: O creație a CIA menită să justifice războiul în străinătate, precum şi actele represive acasă
Printre titluri terifiante și videoclipuri șocante, ISIS este folosit ca un instrument pentru a justifica războiul din Orientul Mijlociu și a provoca frică și panică în întreaga lume.
Şi nu, acest lucru nu este o “absurdă teorie a conspirației”, ci pur și simplu cel mai vechi truc. ISIS a fost creat chiar de forțele ce luptă în direcţia aceasta.

leadisi2

Odată cu crearea națiunilor democratice – unde opinia publică contează oarecum – clasa politică se confruntă cu o dilemă: Războiul este necesar pentru a câștiga putere, bogăție și control, însă publicul larg tinde să fie împotriva războiului.
Ce rămâne de făcut? Răspunsul a fost găsit cu zeci de ani în urmă și continuă să fie folosit cu succes până azi: Creați un inamic atât de înfricoșător încât masele vor implora guvernul să declanşeze un război!
Acesta este motivul pentru care există ISIS. Acesta este motivul pentru care filmele cu decapitări sunt atât de bine realizate și mediatizate la nivel mondial prin intermediul mass-mediei. Acesta este motivul pentru care canalele de știri vin în mod regulat cu titluri alarmiste despre ISIS. Ele sunt folosite pentru a servi interesele elitei mondiale. Cele actuale sunt:
1. manipulează opinia publică pentru a favoriza invazia ţărilor din Orientul Mijlociu
2. asigură un pretext pentru “coaliție” de intervenție în întreaga lume
3. produce o amenințare internă care va fi folosită pentru a priva cetăţenii de drepturile lor şi a crește supravegherea asupra acestora.
Pe scurt, ISIS este un alt exemplu de tactică îmbătrânită de a crea un dușman terifiant pentru a speria masele.


Mai mult decât atât, “pe măsură ce America devine o societate multiculturală, poate deveni mai dificil să facă un consens cu privire la probleme de politică externă, cu excepția circumstanței unei amenințări externe directe cu adevărat masive și percepută la scară largă.”
– Zbigniew Brzezinski, Marea tablă de șah (nota saccsiv 1)

Un deceniu mai târziu după invazia din Irak (care este încă o zonă haotică şi periculoasă), majoritatea consideră că războiul a fost bazat pe premise false. În cele din urmă, publicul larg a susţinut că argumentul “armelor de distrugere în masă” repetat până la saturaţie de George W. Bush și Donald Rumsfeld a fost fabricat intenţionat. Cu toate acestea, Statele Unite și aliații săi (împreună cu Consiliul de Relații Externe și alte grupuri de opinie ale elitei internaţionale) doresc în continuare să extindă războiul în Orientul Mijlociu, începând cu Siria ca primă ţintă. În timp ce publicul din întreaga lume occidentală se împotrivea unei invazii în Siria, un singur eveniment mass-media a răsturnat situaţia: Un scurt video în care un jihadist mascat decapitează un jurnalist american.

5666270-e1412710468348

Reacţia s-a declanşat imediat. Şi cum altfel? Turnat cu tehnică de ultimă generaţie, cu iluminare cinematografică perfectă, videoclipurile cu decapitari sunt menite să genereze un sentiment visceral de groază și teroare. Îmbrăcat într-o ținută de culoare portocalie care amintește de Guantanamo Bay, un jurnalist occidental neajutorat este executat de către un fanatic barbar îmbrăcat în negru, care flutură dramatic un cuțit mic pe post de armă. Nici un scenarist nu ar putea concepe o modalitate mai bună de a manipula opinia publică în ceea ce priveşte necesitatea războiului. Drept “bonus”, filmuleţul stârnește isteria “anti-musulmani” în întreaga lume, sentiment care este în permanenţă exploatat de către elita mondială. (nota saccsiv 2)
Imediat după aceea, războiul împotriva ISIS a fost oficial declanşat, aproape ca și cum ar fi fost plănuit de luni de zile. Într-un interviu USA Today, fostul director al CIA- Leon Panetta- a declarat că americanii ar trebui să se pregătească pentru un război de 30 de ani, care se va extinde mult dincolo de Siria:
“Cred că avem de a face cu un fel de război de 30 de ani, spune el, unul care va trebui să se extindă dincolo de statul islamic pentru a rezolva amenințările imenente din Nigeria, Somalia, Yemen, Libia și de oriunde în altă parte.”
Practic, în interval de câteva luni, un grup terorist literalmente apărut din senin, provocând haos chiar în regiuni din SUA, împreună cu aliaţii săi, au fost în căutarea căilor de atac ani la rând. Numele său: Stat islamic în Siria sau ISIS. Numele în sine este simbolic și revelator. De ce este un grup “islamic”, numit după o zeiță egipteană antică? Poate pentru că este o figură favorită a elitei oculte – adevărații vinovați care stau în spatele ororilor ISIS.
O continuare a istoriei
Ideea ca CIA finanţează un grup islamic pentru a-şi promova interesele politice nu este tocmai “exagerată”. De fapt, există numeroase exemple evidente în istoria recentă în care SUA a sprijinit în mod deschis grupările islamiste extremiste (intitulate “luptătorii pentru libertate” de către mass-media).

Cel mai relevant și mai bine documentat exemplu este crearea mujahedinilor în Afganistan, un grup construit special de CIA pentru a atrage URSS într-o “capcană afgană”. Termenul Mujaheddin semnifică “Musulmanii care luptă pe calea lui Allah” și vine de la rădăcina cuvântului “jihad”.” Marele dușman” actual a fost de fapt prieten în trecut.
Un proiectant important al acestei politici a fost Zbigniew Brzezinski, unul dintre cei mai influenţi oameni de stat din istoria SUA. De la JFK la Obama, Brzezinski a reprezentat un pilon important în conturarea direcţiei politicii SUA în întreaga lume. De asemenea, el a creat Comisia Trilaterală împreună cu David Rockefeller. În următorul fragment dintr-un interviu realizat în 1998, Brzezinski explică modul în care au fost utilizati mujahedinii in Afganistan:
Întrebare: Fostul director al CIA, Robert Gates, a declarat în memoriile sale “Din Umbră”, că serviciile de informații americane au început să acorde ajutor mujahedinilor din Afganistan cu 6 luni înainte de intervenția sovietică.
În această perioadă dumneavoastră aţi fost consilier de securitate națională al președintelui Carter. Drept pentru care aţi jucat un rol-cheie în această afacere. Este adevărat?
Brzezinski: Da. Potrivit versiunii oficiale a istoriei, CIA a inceput sa ofere ajutor mujahedinilor in anii `80. Altfel spus, după ce armata sovietică a invadat Afganistanul, in 24 decembrie 1979. Dar in realitate, secret bine pastrat pana acum, s-a intamplat exact pe dos.
Într-adevăr, pe 3 iulie 1979, președintele Carter a semnat prima directivă pentru ajutor secret acordat oponenților regimului pro-sovietic din Kabul.
Și chiar în acea zi am scris un mesaj președintelui în care i-am explicat că, în opinia mea, acest ajutor va declanşa o intervenție militară sovietică.
– Le Nouvel Observateur, intervenție CIA în Afganistan

Reagan_sitting_with_people_from_the_Afghanistan-Pakistan_region_in_February_1983-e1412698874993

Presedintele Ronald Reagan, la Casa Alba, impreuna cu “luptatorii pentru libertate” afgani

Câteva decenii mai târziu, aceşti “luptători pentru libertate” s-au transformat în terorişti talibani, printre care Osama bin Laden, devenit dintr-un agent CIA, inamicul public nr 1. Grupul a fost apoi folosit pentru a justifica războiul din Afganistan. Acesta este unul dintre numeroasele exemple în care un grup islamic a fost creat, finanțat și folosit pentru a promova interesele americane. De asemenea, SUA a susţinut şi Frăţia Musulmană din Egipt, Sarekat Islam în Indonezia, Jamaat-e-Islami din Pakistan şi regimul islamic din Arabia Saudită pentru a contracara Rusia.
“America nu are prieteni sau dușmani permanenți, ci doar interese”
– Henry Kissinger

Detalii îndoielnice cu privire la ISIS
ISIS este un nou Al-Qaeda, în conformitate cu zilele actuale. Apărut de nicăieri în interval de câteva luni, ISIS şi-a asigurat un număr mare de resurse, arme, echipament high-tech mass-media si specialiști de propagandă. De unde au venit toţi banii şi toate facilităţile acestea?
Povestea liderului ISIS, Abu Bakr al Baghdadi, este extrem de tulbure.
Potrivit unor rapoarte, al Baghdadi a fost reținut de către americanii de la Camp Bucca din Irak pentru câţiva ani. Unii speculează ca aceasta este perioada în care el a început să colaboreze cu CIA.
“El a fost capturat de americani în 2005 și a fost ţinut la Camp Bucca în sudul Irakului pentru câţiva ani, deşi este greu de estimat timpul şi momentul eliberării acestuia. În orice caz, acesta era deja liber în anul 2010 şi a intrat în mișcarea jihadistă, unde a preluat controlul filialei al-Qaida din Irak, după moartea a doi superiori.”

– Miami Herald, Who is Iraq’s Abu Bakr al Baghdadi, world’s new top terrorist?
La scurt timp după eliberarea sa, al Baghdadi a avansat rapid la cele mai înalte grade in Al-Qaeda, a acumulat o avere substanţială, apoi a fost dat afară din Al-Qaeda, iar acum conduce ISIS. Oare a fost împins de către forțe externe să facă aceste lucruri?

footage-al-baghdadis-friday-speech-which-he-appears-be-wearing-rolex-twitter

În timpul primei sale apariții publice în calitate de lider al ISIS, al Baghdadi a ordonat musulmanilor să-l urmeze drept “leaderul care prezidează peste tine.” De asemenea, s-a semnalat faptul că acesta poartă un ceas scump, care este considerat a fi Rolex, Sekonda sau Omega Seamaster – toate costă câteva mii de dolari. Nu sunt oare gusturi ciudate pentru un lider care promite să lupte împotriva “decadenței occidentale”?

Videoclipurile cu decapitarea jurnalistului au ridicat, de asemenea, numeroase semne de intrebare. (nota saccsiv 3)

vg541b66be-e1412799570575

Un propagandist de război nu ar fi putut cere un instrument mai bun pentru a genera acordul asupra necesităţii conflictului.
Configurate pentru un efect teatral maxim, detaliile filmuleţelor sunt mai mult decât discutabile. În primul rând, de ce victimele pe cale a fi decapitate sunt în măsură să vorbească într-o manieră atât de calmă și inteligibilă?
Inutil să mai menţionez că oamenii care sunt pe cale de a li se taia capul sunt cuprinşi, de obicei, de o stare avansata de panică și teroare.De ce nu a ţâşnit sângele atunci cand cuțitul a taiat gâtul victimei? Și, în sfârșit, de ce este mascat călăul? Sau măcar de ce îi pasă? Mai mult, de ce avea accent britanic. Poreclit “jihad Ioan” de reviste din întreaga lume occidentală- este un fel de a spune publicului că extremiștii pot veni din Vest, prin urmare urmăreşte-ţi vecinul îndeaproape.

hc541bc67c-e1412874224311

Naomi Wolf, reputata scriitoare și fosta consilieră a lui Bill Clinton şi-a atras un val de critici atunci când și-a exprimat scepticismul cu privire la ISIS și a cerut rigoare jurnalistică.

1412570529383_wps_17_image001_png-e1412870522170

„Ok…doi dintre ostatici au trecut din întâmplare de la o carieră militară de durată la……muncă umanitară?! De unde ies indivizii aştia? Dacă cineva este răpit, acest lucru este înregistrat la Amnesty şi la Reporters without Borders. Va rog, ne poate confirma cineva că aceste organizaţii deţin o înregistrare că această persoană ar fi fost răpită? New York Time a demarat ieri un editorial lamentabil în care pretinde că toate clipurile cu decapitările ISIS şi atrocităţile acestora sunt reale, întrucât “există numeroase asemenea filmuleţe pe youtube”. ASTA NUMIŢI VOI JURNALISM???
Sau sunt numiţi “maleficii” ISIS, limbaj deloc analitic sau profesionist. Poate că o fi totul adevărat, însă să ţinem cont de faptul că e nevoie de doar 5 invidizi pentru a regiza un episod ca acesta: doi care să fie “părinţii”, doi în faţa camerelor, unul într-un costum ninja şi încă unul care să contacteze mass-media, CARE NICI MĂCAR NU SE DERANJEAZĂ SĂ VERIFICE IDENTITATEA ACESTOR INDIVIZI.”

Evident, postarea aceasta a fost ştearsă.
În urma altor atacuri din partea unor jurnalişti, Wolf a adăugat:
“Statele Unite beneficiază de faptul că noi suntem ATÂT de SPERIAŢI, astfel că agențiile noastre de informații ne pot lua libertăţile în numele intereselor corporatiste, la fel cum procedează peste tot în lume… Marea Britanie, Canada, Australia, următorul NZ … cam asta e situaţia.
“Observ că unele blog-uri distorsionează grav ceea ce am spus … De ce oare nu mai iau relatările politice decât drept ceea ce sunt – dictări către presă? a) Pentru că sunt jurnalist, iar verificarea sceptică ar trebui să fie treaba noastră, dar, mai important, b) pentru că am lucrat pentru două campanii prezidențiale, una formală și una informală, în calitate de consultant politic, și pentru că am fost soţia unuia care scria discursurile pentru Casa Albă.
“În rol de consultant politic și, de asemenea, de fin observator al știrilor și declarațiilor care ies de la Casa Albă și din campanii prezidențiale, ŞTIU că în primul rând echipa de comunicare trebuie să înceapă cu ceva predat de ei, despre care nu au habar… Apoi oamenilor creativi, talentaţi în ale campaniilor li se cere să construiască o narațiune despre acel subiect și puncte de discuție și să găsească “eroi” care ajută narațiunea, astfel încât narațiunea ajunge in cele din urmă să nu aibă nimic în comun cu situaţia reală. (De fapt, aşa e preferabil)
Naomi Wolf are un motiv serios pentru a dezvălui cele aflate despre ISIS. În 2007 cartea sa, “The End of America”, Wolf a subliniat 10 paşi necesari pentru un grup fascist (sau guvern), ca să distrugă caracterul democratic al unui stat-națiune și să submineze libertățile sociale și politice exercitate anterior de către cetățenii săi.
1. Invocarea un terifiant dușman intern și extern
2. Crearea de închisori secrete în care are loc tortura
3. Dezvoltarea unei caste asasine sau a unei forțe paramilitare căreia cetățenii să nu i se opună
4. Configurarea unui sistem de supraveghere intern
5. Hărțuirea grupurilor de cetățeni
6. Arestarea și eliberarea arbitrară
7. Vizarea persoanelor cheie
8. Controlul presei
9. Tratarea toturor dizidenților politici ca trădători
10. Suspendarea statului de drept

În timp ce publicul din lumea occidentală etichetează cu rapiditate pe oricine pune sub semnul întrebării o poveste oficială ca “terorist conspiraţionist”, publicul din Orientul Mijlociu este copleșitor de sceptic cu privire la ISIS și așa-numitele “Jihad”. De exemplu, în Liban și Egipt, ideea că Isis era o creație din SUA a fost atât de larg răspândită (oficiali de rang înalt au susţinut-o), că Ambasada SUA în Beirut a fost nevoită de dezmintă zvonurile.

957181-1bedb5d4-228c-11e4-b035-3276a1bc3645-e1412871138381

Pentru multi rezidenti din Orientul Mijlociu, actiunile ISIS si al lor modus-operandi sunt suspecte. Gruparea pare sa ajute SUA si coalitia sa-si atinga obiectivele militare in Orientul Mijlociu.

map

Pe măsură ce amenințarea ISIS se extinde către țările vecine, aceasta va permite lovituri militare neprovocate împotriva a numeroase națiuni. Este doar o chestiune de timp până loviturile aeriene vor fi considerate ineficiente și trupele terestre vor devini necesare. În cele din urmă, aceste operațiuni vor finaliza un plan pe termen lung de reorganizare a Orientului Mijlociu, eliminarea oricăror amenințări la adresa Israelului și creșterea semnificativ a presiunii asupra Iranului, forţa islamică a regiunii.

ISIS folosit drept pretext pentru represiune interna
Dezgustat de filmele cu decapitari, majoritatea occidentalilor favorizeaza actualmente anihilarea violenta a ISIS. Desigur, ei nu relizeaza că tocmai aceastra fervoare ii va transforma in victime ale propriilor lor guverne. Putina propaganda poate influenta decisiv parerile oamenilor, pentru a trece de la proteste pentru pace la proteste in favoarea razboiului.
In ultimele saptamani, ISIS a lansat numeroase amenintari la adresa unor tari, provocand panica si fortand astfel guvernul sa ia masuri. Din nefericire, “luarea de masuri” presupune reducerea liberei exprimari, cresterea perchezitiilor ilegale si a supravegherii. Canada deja recurge la ISIS drept pretext pentru a-si spiona cetatenii si demareaza noi initiative legislative care sa permita o supraveghere si mai riguroasa a acestora.
Seful agentiei de spionaj din Canada a declarat ca nu exista semne ale unui iminent atac terorist impotriva tarii, insa autoritatile monitorizeaza 80 de presupusi teroristi canadieni care s-au intors in tara din zone fierbinti din intreaga lume.
Coulombe a declarat ca cei 80 de suspecti nu au fost acuzati din cauza dificultătii de a aduna dovezi solide impotriva lor.
Ministrul de Aparare Publica- Steven Blaney- sustine ca in urmatoarele saptamani va introduce noi instrumente legislative, care sa faciliteze demersurile agentiilor in vederea indentificarii teroristilor.
Blaney nu a oferit mai multe detalii cu privire la ce vor presupune aceste masuri.

– Toronto Sun, CSIS continua supravegherea celor 80 presupusi teroristi
In Marea Britanie, conservatorii au prezentat “Extremist Disruption Orders”, o lista de reguli fără precedent care au implicatii grave asupra libertatii de exprimare.
“Postarile pe Twitter si Facebook ale extremistilor vor trebui sa fie aprobate in prealabil de catre politie, in conformitate cu normele zdrobitoare planificate de conservatori.
Totodata, acestora le va fi interzis sa ia cuvantul la evenimente publice, daca acestea reprezinta o ameninaare la adresa “functionarii democratiei”.
Theresa May, secretar de stat, va facilita planurile de a permite judecatorilor sa interzica oamenilor transmisiuni radio sau proteste in anumite locatii, precum si asocierea acestora cu diferite persoane”
– The Telegraph, Extremistii vor avea conturile Facebook si Twitter verificate de politia anti-terorism

Oare cat timp va dura pana cand termenul “extremist” va fi redefinit si utilizat pentru a descrie orice persoana care are opinii diferite?

Concluzii
ISIS îndeplineşte toate semnele unui grup jihadist sponsorizat de CIA, creat pentru a facilita războiul în străinătate și represiunea la domiciliu. Indiferent dacă ne uităm la istoria “dezbină și stăpânește” a Orientului Mijlociu sau la detaliile suspecte în legătură cu ISIS și repercusiunile existenței sale în lumea occidentală, se poate vedea cu ușurință că ISIS este o replică fidelă a unui şablon evident. Cea mai importantă întrebare care se poate pune este aceasta: Cine beneficiază de existența ISIS și teroarea pe care o generează? Ce câștigă ISIS prin crearea de clipuri video care provoacă cele mai puternice armate din lume? Atacuri aeriene? Pe de altă parte, ce are de câştigat clasa conducătoare din lumea occidentală? Câştigul de bani prin război și arme, preluarea controlului asupra Orientului Mijlociu sprijinind în același timp Israelul, creşte opresiunea și supravegherea asupra populațiilor autohtone și, în cele din urmă, menţin masele permanent îngrozite și sub control.
Rezumând, generarea sentimentului de panică în întreaga lume prin provocarea haosului în Orientul Mijlociu a fost considerată o măsură necesară pentru a pune în aplicare o nouă ordine mondială. “Isis”, zeița egipteană și mama lui Horus, este numele uneia dintre cele mai importante figuri ale elitei masonice. Motto-ul lor? Ordo ab Chao … ordine din haos…

(nota saccsiv 1)

Personalitati si organizatii: ZBIGNIEW BRZEZINSKI

VIDEO (si transcriptul): Zbigniew Brzezinski despre COMISIA TRILATERALA si COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS

(nota saccsiv 2)
VIDEO: De ce seamana decapitarile din seria “Mesaj către …” cu secventa din serialul turcesc “Valley of the Wolves”?

(nota saccsiv 3)
Video: Ceva nu e in regula la filmarea decapitarii jurnalistului american James Foley de catre ISIS?

Comentariu saccsiv:

   La ISIS adaugam EBOLA si treaba-i gata …

Video – EBOLA: Filmele de la Hollywood au pregatit mentalul maselor

SUA trimite 3000 de militari in Africa pentru a lupta cu EBOLA

EBOLA – RAZBOI PSIHOLOGIC. Ce masuri pot lua autoritatile SUA impotriva populatiei in caz ca …

Video – EBOLA: MEDICAL MARTIAL LAW?

Tagged with:

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. marciusquintus said, on octombrie 15, 2014 at 4:00 pm

    ISIS este condusa de un agent Mossad:
    http://syrianfreepress.wordpress.com/2014/08/13/isis-is-run-by-simon-elliot-a-mossad-agent-reports-and-links-collection/

    Apreciază

  2. ORTODOX said, on octombrie 15, 2014 at 4:26 pm

    Frate Sacsiv, spune-mi si mie, te rog. Mi-a venit azi la usa postasul sa-mi aduca cardul de sanatate cu cip. Cum trebuie procedat in cazul in care nu-l acceptam? L-am deschis, am bifat peste tot „NU” si am semnat, iar acum cui trimit plicul?

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 15, 2014 at 5:56 pm

      ORTODOX

      Nu stiu ce-ai bifat si ce-ai semnat.

      Apreciază

      • ORTODOX said, on octombrie 15, 2014 at 7:05 pm

        Am bifat acele intrebari care sunt in legatura cu datele mele personale, boli cronice, grupa sanguina, cum ca nu sunt de acord sa fie introduse pe acest card de sanatate cu cip, apoi am semnat. Si intreb ce fac acum, unde trimit plicul? Il dau inapoi postasului, il trimit la posta, il duc la medicul de familie, il trimit inapoi la Bucuresti?!?

        Apreciază

    • o oarecare said, on octombrie 15, 2014 at 6:36 pm

      Nu trebuia sa primiti nimic. Trebuia sa.i spuneti postasului ca nu primiti asa ceva. Mai urma o instiintare de scrisoare recomadata si apoi ei returnau cardul expeditorului. Acum puteti sa-l ardeti si atat, daca vreti sa scapati de el.

      Apreciază

      • ORTODOX said, on octombrie 15, 2014 at 7:56 pm

        Dar nu e normal ca intai sa deschizi plicul, sa confirmi in scris optiunea, apoi sa semnezi cele pentru care ai optat fie ca e DA sau NU, apoi sa trimiti acel plic pt ca medicul sa afle optiunea mea? Asa daca il arunci sau il arzi, situatia ramane suspendata. Nu se va sti raspunsul nostru. Pr. Parvu spunea ca trebuie sa semnam cum ca nu suntem de acord, apoi sa-l trimitem inpoi de unde a venit. Ori, mie mi l-a adus postasul… Deci?

        Apreciază

    • IOAN said, on octombrie 15, 2014 at 10:09 pm

      mai omule

      NU TREBUIA SA SEMNEZI NIMIC

      PUR SI SIMPLU TREBUIA REFUZAT CARDUL 666

      acum daca tot ai fost pacalit macar fa cerere de refuz la CNAS si da-l inapoi

      Apreciază

  3. IOAN said, on octombrie 15, 2014 at 4:47 pm

    „un scenariu”

    ISIS va afecta si TURCIA

    inevitabil TURCIA se va rupe

    Kurdzii isi vor crea STAT intro balta de sange, armenii poate la fel

    inevitabil Turcia-ISIS va ataca Grecia

    Rusia va interveni si va distruge Turcia-ISIS

    in interventie si Romania, Georgia si alte state pot fi maturate rapid

    apoi macelul dintre NATO si Rusia-China poate incepe la o scara nemaivazuta

    Apreciază

    • Iani said, on octombrie 15, 2014 at 7:50 pm

      Atacarea Greciei de catre Turcia a fost profetita si de parintele Paisie Aghioritul ndaca nu ma insel. Totusi, in actualul context, nu prea mi se pare logis si plauzibil, Turcia va avea mai degraba probleme acolo in Orient, cu Iranul, cu Siria, etc, de ce s-ar angrena si intr-un razboio cu grecia ? In plus ambele state sunt membre Nato.

      Apreciază

  4. Basarabia e Romania said, on octombrie 15, 2014 at 7:07 pm

    ideea e foarte simpla : „curatirea” de spatii intinse din siria, iraq, jordania pentru a … crea marele is ra el. asta e scopul papusarilor. animalele astea barboase sint doar niste instrumente

    Apreciază

  5. Iani said, on octombrie 15, 2014 at 7:38 pm

    Un pas in plus spre dictatura Uniunii Europene si controlul total al cetatenilor: desfiintarea secretului bancar.

    http://romanian.ruvr.ru/news/2014_10_15/Statele-membre-UE-au-hotarat-sa-puna-capat-secretului-bancar-0075/

    Apreciază

  6. geo said, on octombrie 15, 2014 at 9:49 pm

    Buna seara,

    Apreciază

  7. geo said, on octombrie 15, 2014 at 9:58 pm

    “Who controls the money supply controls the world. Governments are only illusions.” Rothschild

    The improbable story of Malala and McKinsey

    http://www.mckinsey.com/careers/our_people_and_values/alumni-a_community_for_life/the_improbable_story_of_malala_and_mckinsey

    Venezuelan Calls for OPEC to Respond to Sliding Oil Prices

    http://nsnbc.me/2014/10/15/venezuelan-calls-opec-respond-sliding-oil-prices/

    Arctic Methane Monster Shortens Tail: Shakova, Semiletov Study Shows ESAS Emitting Methane at Twice Expected Rate

    http://robertscribbler.wordpress.com/2013/12/12/arctic-methane-monster-shortens-tail-shakova-semiletov-study-shows-esas-emitting-methane-at-twice-expected-rate/

    Tomgram: William Astore, America’s Hollow Foreign Legions

    http://www.tomdispatch.com/post/175907/tomgram%3A_william_astore%2C_america%27s_hollow_foreign_legions/

    Tony Abbott’s threat to ‘shirtfront’ Putin ‘immature’, Russian official says Embassy official says Australian-Russian relations at a ‘historic low’ and Abbott more interested in ‘muscle flexing’ than investigating MH17

    http://www.theguardian.com/world/2014/oct/14/tony-abbotts-threat-to-shirtfront-putin-immature-russian-official

    Saudis Deploy the Oil Price Weapon Against Syria, Iran, Russia, and the US

    http://www.nakedcapitalism.com/2014/10/saudis-deploy-the-oil-price-weapon-against-syria-iran-russia-and-the-us.html

    THE ROVING EYE A Caliph in a wilderness of mirrors

    http://www.atimes.com/atimes/Middle_East/MID-01-151014.html

    Apreciază

  8. geo said, on octombrie 15, 2014 at 10:05 pm

    The West’s expectations of Sunni monarchies

    http://www.atimes.com/atimes/Middle_East/MID-01-061014.html

    How the US created, and lost, Afghan war

    http://www.atimes.com/atimes/South_Asia/SOU-02-300414.html

    The real US legacy in Iraq

    http://www.atimes.com/atimes/Middle_East/MID-01-210114.html

    DISPATCHES FROM AMERICA How Obama created endless war on terror

    http://www.atimes.com/atimes/World/WOR-01-011113.html

    THE ROVING EYE NATO attacks!

    http://www.atimes.com/atimes/World/WOR-02-030914.html

    Vanishing point …

    http://www.atimes.com/atimes/Central_Asia/CEN-02-150814.html

    Western plutocracy goes bear hunting

    http://www.atimes.com/atimes/Central_Asia/CEN-02-010814.html

    Crime (Israel) and punishment (Russia)

    http://www.atimes.com/atimes/Middle_East/MID-02-300714.html

    A chessboard drenched in blood

    http://www.atimes.com/atimes/Central_Asia/CEN-01-230714.html

    It was Putin’s missile!

    http://www.atimes.com/atimes/Central_Asia/CEN-01-190714.html

    Apreciază

  9. safimvigilenti said, on octombrie 15, 2014 at 10:35 pm

    „we have 500 days to avoid climate chaos”, asta declara French Foreign Minister Laurent Fabius at the U.S. Department of State in Washington, DC on May 13, 2014, in prezenta lui SECRETARY KERRY. termenul expira undeva in septembrie 2015 deci daca baietii nu reusesc, sa intelegem ca ne asteapta haos climatic dupa sept 2015 ?

    Apreciază

  10. stef said, on octombrie 16, 2014 at 1:47 am

    Asazisi „magicieni” care sunt ajutati de demoni sa faca numere imposibile – Utilizatorul XENDRIUS are cateva materiale edificatoare pe YouTube

    Apreciază

  11. […] Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI … […]

    Apreciază

  12. […] Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI … […]

    Apreciază

  13. […] Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI … […]

    Apreciază

  14. […] Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI … […]

    Apreciază

  15. octavpelin said, on septembrie 18, 2016 at 10:46 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  16. […] mai multe directii: prostirea sclavului (ce cool e fara bancnote), bau bau-l cu pericolul terorist (treaba de care s-au ocupat tot ei de la 9/11 incoace) sau lupta impotriva economiei […]

    Apreciază

  17. […] Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI … […]

    Apreciază

  18. […] Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI … […]

    Apreciază

  19. […] Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI … […]

    Apreciază

  20. […] ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI ANTI TERORISTE = R… […]

    Apreciază

  21. […] mai multe directii: prostirea sclavului (ce cool e fara bancnote), bau bau-l cu pericolul terorist (treaba de care s-au ocupat tot ei de la 9/11 incoace) sau lupta impotriva economiei […]

    Apreciază

  22. Despre Siria | SACCSIV - blog ortodox said, on aprilie 15, 2022 at 3:24 pm

    […] Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI … […]

    Apreciază

  23. […] Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI … […]

    Apreciază

  24. […] Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.